SACCSIV – blog ortodox

Video: „GASLAND” (HD Full) – OTRAVIREA VOITA A APEI. Un documentar despre METODA FRACTIONARII HIDRAULICE. Motivand exploatarea gazului, vor de fapt sa distruga panza freatica?

Posted in APA by saccsiv on februarie 5, 2012

Apasati pe butonul cc pentru a activa subtirarea in limba romana:



Iata si comentariul fratelui Cosmin S. postat la articolul NU VA DISTRUGETI FETELE. NU LE BAGATI IN LUMEA MANECHINELOR SI A FOTOMODELELOR. Hartuire sexuala, droguri si infometare. Dezvaluiri-soc facute de primul sindicat international al modelelor:

America e distrusa. SUA este impanzita de sonde de gaz prin fractionare hidraulica.
Localitati parasite, sonde si instalatii peste tot, pe pamanturile oamenilor, in spatele curtilor, cimitirelor, oraselor.

Se imprastie gaze otravitoare peste tot. Oameni bolnavi cu probleme neurologice de la chimicalele volatile folosite in procesul de extragere.
Apa otravita si toxica. Panzele freatice contaminate, rauri contaminate, pamanturi otravite, aer ucigator cu miros de iad.

Oamenii au incercat sa filtreze totusi aceasta apa care nu e buna nici de spalat. N-au reusit nici cu cele mai performante instalatii. Chimicalele au topit membranele de la filtre.
Cate o sonda pe km patrat. toata America ce impanzita. New Yorkul risca sa ramana fara apa.

Garda de mediu din Sua a ramas fara fonduri in urma acestui documentar.
Strategia corporatiilor este sa se miste rapid, fulger. Iar daca cineva vine cu obiectii sau cu acuze ca e poluare si apa este otravita, corporatia cere sa fie actionata in instanta si sa se prezinte dovezi din partea celor ce reclama. Adica un fel de vanare de vant. Si daca unltimul om va sta in fata lor trec peste el si sondeaza mai departe.

Procesul de extractie este laborios si cere o logistica formidabila. Sute de camioane fac un dute vino continuu. Se consuma resurse multe si se obtine nu mai mult de o “butelie de gaz”.
Aparent este o goana dupa resurse. Dar de fapt este lucrarea satanei de a parjoli pamantul.

Oameni ff bolnavi, animale care-si pierd parul, orase si localitati parasite, oameni tratati cu dispret si ironie………America anului 2010. Astazi este si mai rau si este pe cale sa se intample si la noi in Romania in 3 zone la inceput. Barlad-Vaslui, Dobrogea, Bihor, adica zonele cu cele mai mari panze de ape freatice de adancime care vor fi spurcate.

Deci fratii care au pricepere si pot traduce documentarul sa o faca rapid. Ca daca stirile sunt adevarate, astia se vor apuca de treaba rapid si in timp ce noi borborosim pe aici, astia ne-au si otravit.
Corporatiile au experienta si un PR fenomenal. E greu sa le stai impotriva daca si-au inceput treaba.
Asa ca sa traducem acest documentar si sa-l imprastiem rapid.
Polonezii l-au tradus deja caci si ei sunt luati in vizor.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CHEVRON (Rockefeller) vor incepe exploatarea GAZULUI DE SIST DIN ROMANIA, prin metoda fractionarii hidraulice. Ne iau gazul si ne ofera cutremure si poluare …

Dupa carbunele din Kosovo. SOROS pune mana si pe gazul de sist din Polonia

Pana la traducere, rog pe cat mai multi sa-l si copieze, caci nu stim cat timp va sta pe youtube.

Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 5, 2012 at 7:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

      • IOAN said, on februarie 6, 2012 at 9:36 pm

        Gigantul petrolier Chevron din SUA este pe punctul de a demara în zona Bârladului foraje pentru extragerea gazelor de şist. Fracţionarea hidraulică, tehnologia prin care americanii intenţionează să extragă gazele este dintre cele mai poluante şi mai controversate.

        Demararea în vara anului trecut a unor prospecţiuni pentru identificarea de noi zăcăminte de gaze naturale în zona Bârlad au pus pe jar sute de bârlădeni dar şi români din toată ţara. Aceştia au iniţiat o petiţie online prin care cer stoparea de urgenţă a proiectului, în condiţiile în care tehnologia folosită pentru axtracţia gazelor este extreme de nocivă, fiind interzisă în mai multe ţări.

        „Principalele riscuri pe care le implică aplicarea tehnologiei prin fracţionare hidraulică sunt: scoaterea din circuit a unor terenuri (densitatea medie fiind de 6 puţuri de foraj pe km pătrat la care se adaugă reţeaua de conducte pentru transport), riscul de contaminare a terenurilor, poluarea sonoră, zgomotul produs de echipamentele de foraj şi cele de transport, utilizarea a milioane de metri cubi de apă pentru fiecare foraj în detrimentul agriculturii (terenurile nu vor mai fi irigate). Precedentele din SUA şi alte state arată că apa freatică şi sursele de apă potabilă sunt în pericol de contaminare, că există un risc seismic asociat, că se produce mobilizarea unor substanţe radioactive, a metanului şi a altor substanţe cu efect de gaze de seră”, se arată în petiţia care până acum a strans peste 800 de semnături.

        Fără autorizaţie de mediu

        Petiţia este susţinută şi de deputatul Adrian Solomon, care a anunţat că va cere explicaţii premierului cu privire la investiţia americanilor. „Am cerut domnului prim-ministru să ne transmită toate informaţiile legate de acest subiect. I-am solicitat, în acelaşi timp, să ia aminte şi să analizeze cu maxim interes tehnologia de extracţie ce va fi folosită, mai ales că vorbim despre una extrem de nocivă şi interzisă în unele state europene. Mai mult, am solicitat să ne prezinte şi toate documentele în baza cărei s-a autorizat această exploatare în România, în speţă în zona Bârladului”, a afirmat Solomon, citat de odv.ro.

        Potrivit Agenţiei de Mediu Vaslui, până în prezent reprezentanţii Chevron nu au solicitat nicio autorizaţie de mediu pentru expoloatarea gazelor. „A fost eliberată o autorizaţie doar firmei de prospectare.În ce priveşte extracţia gazelor nu a fost acordată nicio autorizaţie de mediu până acum, şi nici nu au fost făcute solicitări în acest sens”, a precizat Remus Mitrea, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui.http://www.adevarul.ro/locale/vaslui/Petitie_online_impotriva_exploatarii_gazelor_de_sist_la_Barlad_0_638936247.html#

        Apreciază

  2. catalin71 said, on februarie 5, 2012 at 8:30 pm

    Este deja tradus..http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9OGu2ylErNk#!

    Apreciază

  3. stef said, on februarie 5, 2012 at 8:47 pm

    D-le George Maior ce aveti de gand cu tarisoara asta? Voia astia smecheri si tari de la interne sunteti sanatosi la cap? In ce tara traiti dvs?

    Apreciază

  4. stef said, on februarie 5, 2012 at 8:50 pm

    Imprastiati link-ul la toate televiziunile si ziarele – cat mai multe persoane – eu am inceput

    Apreciază

    • danutza said, on februarie 5, 2012 at 9:09 pm

      si eu am postat despre asta pe mai multe site-uri ale tv si ziare. pana acum…nimic. toata lumea tace. e f f grav.

      Apreciază

  5. stef said, on februarie 5, 2012 at 9:47 pm

    Un material asemanator cu descriere mai jos in engleza – apa si aer otravit

    An original investigative report by Earth Focus and UK’s Ecologist Film Unit looks at the risks of natural gas development in the Marcellus Shale. From toxic chemicals in drinking water to unregulated interstate dumping of potentially radioactive waste that experts fear can contaminate water supplies in major population centers including New York City, are the health consequences worth the economic gains?

    Marcellus Shale contains enough natural gas to supply all US gas needs for 14 years. But as gas drilling takes place, using a process called hydraulic fracturing or „fracking,” toxic chemicals and methane gas seep into drinking water. Now experts fear that unacceptable levels of radioactive Radium 226 in gas development waste.

    Fracking chemicals are linked to bone, liver and breast cancers, gastrointestinal, circulatory, respiratory, developmental as well as brain and nervous system disorders. Such chemicals are present in frack waste and may find their way into drinking water and air.

    Waste from Pennsylvania gas wells – waste that may also contain unacceptable levels of radium – is routinely dumped across state lines into landfills in New York, Ohio and West Virginia. New York does not require testing waste for radioactivity prior to dumping or treatment. So drill cuttings from Pennsylvania have been dumped in New York’s Chemung and other counties and liquid waste is shipped to treatment plants in Auburn and Watertown New York. How radioactive is this waste? Experts are calling are for testing to find out.
    New York State may have been the first state in the nation to put a temporary hold on fracking pending a safety review, but it allows other states to dump toxic frack waste within its boundaries.

    With a gas production boom underway in the Marcellus Shale and plans for some 400,000 wells in the coming decades, the cumulative impact of dumping potential lethal waste without adequate oversight is a catastrophe waiting to happen. And now U.S. companies are exporting fracking to Europe

    Apreciază

  6. daniel said, on februarie 6, 2012 at 4:20 pm

    Am primit ceva f. interesant care aminteste mai mult ca niciodata de poezia lui O. Goga : Muntii Nostrii !

    Cititi !

    Din 2005, Romania nu mai scoate nici un gram de aur din minele sale. Motivul oficial: zacamintele sunt epuizate. Totusi, opt firme straine au primit licente de exploatare in zonele epuizate, care s-au dovedit a fi foarte bogate: contin aur in valoare de 54 de miliarde de euro. Explicatia: Au avut hartile geologice ale statului roman.

    Zacamintele de aur din Romania, majoritatea situate in patrulaterul aurului – adica perimetrul Baia de Cris, Sacaramb, Zlatna si Baia de Aries, din Muntii Apuseni – dar si in Maramures, sunt exploatate, cu eficienta, de foarte mult timp.
    Pe timpul lui Ceausescu se scoteau intre 14 si 20 de tone de aur pe an. Dar, dupa 1990, extractia a scazut dramatic,iar in 2005, minele au fost sigilate. Oficial s-a spus ca sunt epuizate,
    afirma ing. Florea Neagu, fost director al Institutului de Proiectari Miniere, omul care a proiectat si realizat mine de aur in patrulaterul aurului.

    Un eveniment interesant s-a petrecut in anul 2000, cand Banca Nationala a refuzat sa mai cumpere aur de la minele romanesti pe motiv ca nu poate avea o rezerva mai mare de metal pretios decat 15% din tot ce inseamna rezerva valutara. Cum aceste mine nu aveau voie sa vanda metalul extras decat Bancii Nationale, au dat, cum era de asteptat, faliment. Daca vechile firme romanesti care se ocupau de metalul pretios au disparut, in locul lor au venit, in mod ciudat, opt companii straine care au cerut in concesiune parcele pentru prospectiunea si exploatarea zacamintelor de aur, tocmai de unde acestea se terminasera.

    250 de tone, doar la Rosia Montana
    Potrivit declaratiilor facute pentru DailyBusiness. ro de reprezentantii firmei Gabriel Resources, la Rosia Montana s-a gasit un zacamant de aur in valoare de 11 miliarde de dolari, adica de aproximativ 250 de tone de metal pretios. De asemenea, firma Carpatian Gold a gasit la mina Barza, in Muntii Zarandului, inchisa pentru ca nu mai era rentabila, un zacamant de aur in valoare de 12 miliarde de dolari! Recent, Stefan Marincea, presedintele Institutului Geologic Roman, a declarat ca in tara noastra mai sunt zacaminte in valoare de cel putin 54 de miliarde de dolari. Interesant este si faptul ca toate firmele straine au mers lapunct ochit – punct lovit, adica au obtinut licente de prospectiuni si exploatare exact pe zonele cele mai bogate … Cum?

    ォInca este mult aur in subteranサ

    Firmele straine nu au descoperit nimic, datele apartin scolii de geologie din Romania. Am fost directorul Institutului de Proiectari Miniere si am realizat mine de aur in Apuseni. Scoteam si productii de 40 de kilograme de aur pe tona de minereu, ceea ce este foarte mult. Pot sa spun ca inca este mult aur in subteran, dar nu stiu de ce nu le exploateaza direct statul. Pe vremea mea, informatiile aveau caracter secret, dar acum le are toata lumea. Firmele straine ォau gasitサ metale pretioase in Romania consultand hartile geologice realizate pe vremea lui Ceausescu. Acum,statul, prin reprezentantii sai, a stiut perfect ce da in concesie,
    spune ing. Neagu.

    Prima harta a ォbogatiilorサ romanesti dateaza din 1925
    In 1925, in Romania s-a realizat o baza solida de date privind toate zacamintele nationale. Scoala romaneasca de prospectiuni geologice a crescut constant.

    Zacamintele din tara au fost cercetate permanent de mai multe organisme de specialisti si inregistrate pe profile, adica sectiuni desenate ale ariilor prospectate geologic. In 1968, toate aceste date au fost inregistrate si intr-un calculator adus de la americani si instalat intr-unul din sediile Intreprinderii de Prospectiuni si Foraje Geofizica, in strada Biserica Amzei din Bucuresti. In 1971, cei de la prospectiuni au mai cumparat un calculator, Texas Instruments, pentru stocarea datelor. A fost instalat in alt sediu, in strada Coralilor din Capitala, unde se gaseau si profile geologice realizate in toata tara. Pe baza acestor informatii, Ceausescu facuse un plan de extractie pana in anul 2050. Dupa 1990, in imobilul din Coralilor s-au lucrat primele numere ale ziarului Adevarul.

    Ulterior, imobilul a fost cumparat de omul de afaceri Ovidiu Tender, care desfasoara activitati in domeniul prospectiunilor geologice etc. In fine, in 1992 a izbucnit un scandal in sediul din Coralilor: disparusera toate profilele geologice. Una dintre persoanele care au lucrat in institut ne-a spus ca
    pretul vanzarii documentatiei secrete a fost de 10.000 de dolari…

    Privatizarea rezervelor este tinuta ォla secretサ

    S-a cerut Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) detalii despre licentele primite de firmele straine pentru exploatarea aurului pe teritoriul Romaniei. Raspuns:
    Informatiile solicitate nu se incadreaza in categoria informatiilor de interes public. (…) Sunt documentatii care fac parte din categoria informatiilor clasificate.
    Iata ce scrie in Constitutia Romaniei, art. 136: Bogatiile de interes public ale subsolului, spatiul aerian, apele cu potential energetic valorificabil, de interes national, plajele, marea teritoriala, resursele naturale ale zonei economice si ale platoului continental, precum si alte bunuri stabilite de legea organica fac obiectul exclusiv al proprietatii publice. Iata ce spune Legea 544/2001: Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia Romaniei.

    Datorie externa, 92,1 miliarde ぎ
    In decembrie 1989, Romania nu mai avea nici o datorie externa. De atunci, lucrurile s-au schimbat. Conform datelor Bancii Nationale, publicate cu patru luni in urma, tara noastra a acumulat, in ultimii 20 de ani, o datorie externa de 92,1 miliarde de euro.

    Record pentru pretul aurului
    Aurul a inregistrat un maxim istoric de 1.505,4 dolari pe uncie
    (n.r.-unitate de masura egala cu 35 de grame) miercuri, fiind tranzactionat la 1.502,96 dolari, fata de 1.493,9 cu cat fusese vandut marti. Economistii apreciaza ca pretul aurului a crescut cu 5% in aprilie, iar trendul ar putea continua,
    metalele pretioase fiind considerate un plasament ferit de riscuri.

    Dezvaluiri Libertatea
    Secretele zacamintelor de aur, vandute pe 10.000 de dolari
    22 Aprilie 2011
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dezvaluiri-libertatea-secretele-zacamintelor-de-aur-vandute-pe-10-000-de-dolari-332016.html

    Profesorul Gheorghe Popescu de la Facultatea de Geologie Bucuresti este unul dintre cei mai cunoscuti geologi romani specializati pe zacaminte de aur.

    Un studiu recent asupra exploatarii zacamintelor de aur din Romania arata ca suntem in elita mondiala a metalelor pretioase. „Ocupam locul cinci in lume la extractie, in decursul istoriei”, ne-a spus profesorul dr. Gheorghe Popescu de la Facultatea de Geologie Bucuresti, autorul cercetarii. Cu toate acestea, Romania mai are 6.000 de tone de aur in zacaminte. Cat inseamna asta? Daca ne raportam la cursul BNR de vinerea trecuta, cand un gram de aur a fost 180 de lei, valoarea totala a zacamintelor este de aproximativ 250 de miliarde de euro! Si aceasta in conditiile in care poporul roman se lupta cu saracia si cu nesiguranta locurilor de munca.

    Mineritul aurului pe teritoriul Romaniei este o traditie multimilenara. Cele mai vechi podoabe de aur gasite la noi au fost descoperite la Moigrad, judetul Salaj si apartin epocii pietrei, adica au o vechime de 6.000 de ani. Inca de atunci, stramosii nostri cunosteau metalurgia aurului.

    Din stravechime pana acum, din Carpatii Romaniei s-au extras 2.070 de tone de aur, lucru care ne plaseaza pe locul cinci in lume, dupa Africa de Sud, Canada, Statele Unite si Australia. Dupa cum se vede in grafice, cea mai mare parte a fost folosita de altcineva decat poporul roman. Vestea buna este insa ca mai avem, in sediment, de trei ori cat s-a exploatat pana acum, adica vreo 6.000 de tone. Ramane de vazut cum vor fi folosite. Deocamdata, pe noi, pe specialisti, nu ne intreaba nimeni nimic”,
    spune profesorul dr. Gheorghe Popescu, unul dintre cei mai cunoscuti geologi romani specializati pe zacaminte de aur.

    Tara noastra primeste prea putin pentru zacamintele pe care le concesioneazaサ
    Conform Legii minelor, modificata in 2009, Romania primeste din partea companiilor care exploateaza bunurile subterane o redeventa de doar 4% din tot ce se extrage . Adica, daca se castiga 100 de milioane de euro din extractia aurului, statul incaseaza 4 milioane, iar restul merge la firma care exploateaza mina.
    „Eu cred ca aceste redevente sunt in defavoarea tarii noastre, care primeste prea putin pentru zacamintele pe care le concesioneaza. Sigur ca investitorul trebuie sa castige, dar o afacere trebuie sa fie reciproc avantajoasa, adica trebuie sa castige si Romania, sau Romania in primul rand, pentru ca este proprietarul”,
    spune prof. Gheorghe Popescu.
    De mentionat este faptul ca in Africa de Sud redeventa pentru aur este de 20%.

    Exclusiv

    Avem 6.000 de tone de aur, adica 250 de miliarde de euro!
    Sorin Golea 14 Noiembrie 2011,

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Avem-6-000-de-tone-de-aur-adica-250-de-miliarde-de-euro-364785.html
    Dezvăluiri Libertatea| Secretele zăcămintelor de aur, vândute pe 10.000 de dolari | Libertatea.ro
    http://www.libertatea.ro
    Dezvăluiri Libertatea| Secretele zăcămintelor de aur, vândute pe 10.000 de dolari

    Vezi mesajul pe trilulilu.ro

    Apreciază

  7. geo said, on februarie 7, 2012 at 4:13 pm

    Apreciază

  8. ines said, on februarie 8, 2012 at 6:02 pm

    Colapsul Economic al Argentinei- poate fi o lectie si pentru România?!
    „POPORUL NU PLEACA!”
    Investiti 2 ore din timpul dumneavoastra pentru a vedea acest film,
    nu e fictiune, este povestea unei tari, Argentina , prospere si
    fericite odinioara.
    (Subtitrare in Lb. Romana)

    Am vizionat de mai multe ori documentarul si ce m-a frapat au fost
    „suprapunerile” aprope punct cu punct cu situatia Romaniei

    – Si ei au avut o industri nationala foarte puternica ce asigura 95%
    din necesarul intern

    – Si ei au avut datorii foarte mici ( prin 70 aveau cam 7 miliarde )

    Pe urma in 25 ani au facut datorii de 170 miliarde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    S-a vindut TOT la ei

    In film se face o afirmatie interesanta ( filmul este facut inainte de
    2004, veti vedea de ce aceasta data !!!!! ) „Cum ca nici o tara din
    lume nu a renuntat fara razboi la rezervele ei de petrol si gaze” Ei
    si-au vindut petrolul care valora 25 miliarde cu 2,5 miliarde !!!! Nu
    cunosteau situatia Romaniei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noi fara nici un
    razboi l-am cam dat de pomana la OMV ( mult mai ieftin decit l-au dat
    ei ) cu vreo 6-700de milione ( daca tin bine minte)
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Deci ei pot spune ca nu
    sint singurii prosti din lume …….

    APOI s-au indatorat foarte mult, si-au distrus economia proprie si au
    ajuns muritori de foame

    Apreciază

  9. oscar said, on aprilie 3, 2012 at 5:34 pm

    Acest guvern de bolsevici liberali nu numai ca a vandut tara la propriu si figurat unde bogatii imense sunt platite la un pret de batjocura, ci a vandut-o si pentru experimente diabolice facute cu asa zisele „tehnologii avansate”, cu urmari deosebit de grave pentru mediu si populatie. Aceste experimente nu sunt acceptate de populatia niciunei tari care stie la ce dezastre se poate astepta in urma lor si care se gandeste la generatiile urmatoare, avand constiinta si datoria de a le lasa ca mostenire un mediu sanatos si curat pentru a se putea dezvolta in conditii normale. Aici e vorba de un act de constiinta si respect de sine sa nu mai spunem demnitate, de a nu permite sa se faca din noi lada de gunoi a tehnologiilor diabolic avansate.
    Toti vor sa faca cu acest popor orice pentru ca i s-a rupt sira spinarii dupa un plan diabolic ce are traditie de secole, unde interesele straine sunt puse in practica de tradatorii autohtoni numiti politicieni! Acesti guvernanti total incompetenti si criminali profita de vacuumul din constiinta poporului pe care-l conduc, de faptul ca are o intelectualitate venala de care nu poate sa-ti fie decat rusine si care nu se implica in nimic, ca are o biserica a „neamului” lasa si care tace, preocupata fiind numai de contructii megalomane si un popor dezorientat, parasit de toti, umilit si dezinformat. Noua forma de exterminare a sa, se preconizeaza a se face prin distrugerea conditiilor sale de viata sub mantia dezinformarii si a falsului, deci pe sest. Toti acesti guvernanti bolsevici liberali deci globalisti au pe conturile lor secrete din Elvetia miliarde furate din vanzarile oneroase efectuate in numele acestei democratii „corecte” fara adevar si fara libertate. Poporul doarme si nu vede cum i se fura pamantul de sub picioare! Asista neputincios la acest proces sinistru efectuat de firma lui Rockefeller prin extragerea gazelor de sist ce nu tinteste in ultima instanta decat distrugerea mediul sau de viata prin otravirea solului, a apei precum si prin expunerea sa la riscurile incalculabile ale cutremurelor (vezi Japonia si gandeste Cernavoda). Si toate acestea pentru a umple buzunarele profitorilor!
    Aceste concerne au planuri criminale o data de a te ucide sub pretextul ca te ajuta, in al doilea rand cei care mai scapa vor fi total dependenti de ei, incepand cu apa de baut si terminand cu produsele industriale. Aceasta se numeste oricum ai suci-o si invarti-o sclavie!
    Fiecare cetatean are dreptul si este dator de a-si apara existenta si circumstantele ce o determina si ameninta!
    Toti atenteaza la dreptul tau prin cele mai rafinate si sinistre strategii, cine nu si-l apara si-l piede. Cine sta de veghe in lanul de secara stie ca e de datoria lui sa o faca si ca nimeni nu o va face vreodata in locul sau.
    Romani iesiti in strada asa cum au facut-o bulgarii si puneti capat acestei crime contra mediului si a voastra!

    Apreciază

  10. […] Video: „GASLAND” (HD Full) – OTRAVIREA VOITA A APEI. Un documentar despre METODA FRACTIONARII … […]

    Apreciază

  11. […] Video: „GASLAND” (HD Full) – OTRAVIREA VOITA A APEI. Un documentar despre METODA FRACTURARII H… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.