SACCSIV – blog ortodox

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

Posted in Florian Pittis, MASONERIE, NIELS SCHNECKER, SORIN OVIDIU BALAN by saccsiv on februarie 3, 2012

Iata ce putem citi in articolul Florian Pittis, inmormantat cu onoruri masonice:

Florian Pittis a fost un binecunoscut mason, el fiind de cativa ani purtatorul de cuvant al Marii Loji Nationale din Romania, singura structura recunoscuta international. Prin bunavointa Supremului Consiliu al masonerieri de rit scotian antic si acceptat, va prezentam imagini ale unui reuniuni masonice la care a participat Florian Pittis.

Florian Pittis era un vechi mason si ocupa un rang inalt in Masoneria romana. In sicriu, el poarta pe maini manusile albe, simbol al puritatii, cinstei si corectitudinii. De altfel, marele actor si muzician va fi inhumat cu mai multe insemne masonice, potrivite rangului sau.
   Vizionati acum va rog:

Pe Sorin Ovidiu Balan il puteti vedea si la minutul 4:03 al inregistrarii:

Conform articolului Pittis, condus cu aplauze si cantece pe ultimul drum, banderolele violet cu dungi albe sunt simbolul masonic al doliului. Si ce zice Sorin Ovidiu Balan acolo? „El e de-al nostru”. Adica de-al masonilor.

Consider ca-i suficient de limpede ca cei doi sunt masoni.

Pentru opinia publica insa, ei figureaza a fi din tabere diferite. Niels la Antena 3:

Niels Schnecker ataca furios pe toti cei ce considera homosexualitatea anormala

   Iar Sorin:

Sorin Ovidiu Bălan este noul preşedinte PP Brăila

   Adica la partidul „alternativa” ce cica lupta impotriva sistemului …

ESTE DAN DIACONESCU O SOLUTIE PENTRU ROMANIA? Da, una antihristica …

 

83 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 3, 2012 at 4:39 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mihai4 said, on februarie 3, 2012 at 4:49 pm

    da ce, nu stiai ca SCHNECKER e mason?nu vazusesi inca clipul cu el ducand sicriul lui Pitis?eu am ramas putin marcat la acel moment .parca i se dusesera ochii in fundul capului,javra.acum ne educa dimineata la A3

    Apreciază

  3. nu conteaza said, on februarie 3, 2012 at 5:02 pm

    Eu am fost consternat la vremea respectiva sa il recunosc printre cei care duceau sicriul pe fostul director al scolii generale pe care am urmat-o, ca elev… Dupa atatia ani, tot nu imi vine sa cred!

    Apreciază

  4. Ciotoi Viorel said, on februarie 3, 2012 at 5:27 pm

    de ce la ducere lui florian pitis cei care il transportau(SCHNECKER, BALAN) trebuiau sa paseasca de fiecare data cu stangu(stang,drept,stang)?

    Apreciază

    • Maria said, on februarie 4, 2014 at 3:53 pm

      Ciotoi Viorel,
      Ce intrebare mai pui si tu , se auzeau copitele , stii ale cui ?In drumul spre . . . . . . . . . .!

      Apreciază

  5. emilian said, on februarie 3, 2012 at 6:15 pm

    Lucretia tu, la felul cum gandesti, poti fi frate cu masonii tai pe care i-ai enumerat, fratii mei sunt cu totul altii decat ai tai.

    Apreciază

  6. emilian said, on februarie 3, 2012 at 6:38 pm

    Lucretia chiar crezi ca poti sa vii cu asemea prostii pe un blog citit de ortodocsi? Chiar crezi ca suntem fara minte? Fratii tai chiar ca sunt imbecili.

    Apreciază

  7. Danielo said, on februarie 3, 2012 at 6:41 pm

    Ce discutzii penibile!!! BOR a condamnat masoneria in 1938. Masoneria este, in mod, evident, o institutie ce lupta impotriva crestinismului. Gradele superioare sunt exclusiv evreiesti. Masoneria a fost, este si va fi o institutie diabolica, o institutie condusa de duhurile cazute. Singura ei „scuza”: unirea de la 1859, cand romanii masoni nu isi dadeau seama de adevarata ei fatza. Oamenii aia pasoptisti poate tocmai de aia s-au inscris in masonerie: fiindca doreau unirea romanilor. Crede cineva altceva aici, pe un blog ortodox?!?!? Motzu’ Pittis: un gunoi total.
    Masonii nu au scuza azi: ei sunt unealta dusmanilor lui Hristos. Rusineeeeeeee!!!

    Apreciază

    • Maria said, on februarie 4, 2014 at 4:07 pm

      Eu nu am stiut pana acum ca masonii au parte de slujba ortodoxa la inmormantare !
      E de necrezut cat de rau a alunecat BOR . Oare ce diferenta este intre acesti satanisti care rastoarna lumea pe dos , ca sa nu fie asa cum a facut-o Dumnezeu , care aduc iadul pe pamant si-l pun la loc de cinste , care omoara pe toti cei potrivnici lor , care au un ritual inspaimantator , sinistru , malefic , diabolic , etc ,etc ,care au simboluri sataniste , care reprezinta nucleul instalarii lui antihrist , care promoveaza imoralitatea in lume etc , etc , fata de altii care nu se pot inmormanta crestineste conform canoanelor , precum cei sinucigasi , cei arsi si inhumati ?

      Apreciază

  8. costel said, on februarie 3, 2012 at 6:52 pm

    lucretia, tu de unde vii si pe ce cai umbli??? vezi ca ai mintea intunecata de ingerii (ai intunericului) cu care conlucreaza fratii tai masoni! vezi ca tu ai cazut prada propagandei si habar n-ai pe unde pasesti sau mai repede, esti ca strutul, stii ca nu e bine dar ai bagat capul in nisip in speranta ca totul va fi in regula… sunt multi care au facut pactul cu diavolul involuntar, cu gandul ca nu gresesc (prea tare), au vrut doar sa aiba siguranta zilei de maine (loc de munca sigur la cei ce muncesc, ceva contracte cu statul la patroni!). tu in care loja esti???

    Apreciază

    • Maria said, on februarie 4, 2014 at 4:09 pm

      Probabil ca i-a fost sters comentariu acestei Lucretii , voiam sa citesc si eu ce nazbatii a scris , altfel raspunsurile pt ea nu prea au impact , pt cei care nu cunosc ce a scris .

      Apreciază

  9. dante said, on februarie 3, 2012 at 7:46 pm

    Lucretia, dar tu chiar ai tupeu!
    Tu ce grad ai, sau esti doar unul din masonii care au cazut in aceasta nenorocire diavoleasca, exact ca musca-n lapte? Tu esti ortodoxa, pai cum poti amesteca lumina (Hristos), cu intunericul (Marele Arhitect)? Biserica a condamnat si a dat anatemei masoneria, daca nu stiai pina acum, si cind spun Biserica, ma refer la singura biserica, cea Ortodoxa. Poate ca la adunarile catolice, protestante, sau ale altor secte apartenenta la masonerie este chiar laudabila, dar alea nu sint biserici. Da, patriarhul Daniel, este mason, RUSINE, dar ca el au mai fost si alti patriarhi cazuti, insa BISERICA lui Hristos nu se rezuma numai la acestia si pentru mine el nu este un exemplu pozitiv. Daca vrei exemple, uita-te la Sfintii Parinti, dar mi-e teama ca nu o sa intelegi.
    Trezeste-te, pina inca nu e prea tirziu, ca ai sa regreti amarnic traind o vesnicie, alaturi de „marele tau arhitect”

    Apreciază

  10. codrut said, on februarie 3, 2012 at 7:46 pm

    nu inteleg de ce trebuie sa irosim atita timpsi energie discutand cu acest mic agent al iadului – „lucretia”?

    Probabil e un barbat cu creierii zdruncinati de propaganda sionista, si care nefiind jidan( in caz ca nu e ) va fii aruncat la gunoi dupa ce isi face misiunea….

    admin, nu poti bana asemenea elemente?

    Apreciază

  11. dante said, on februarie 3, 2012 at 8:06 pm

    Sacssiv, cred ca dupa 23.00 ar trebui sa-i tai lumina acestei luminate Lucretia. Acuma are ceva treaba cu marele arhitect…o fi ala de la Catedrala de Mintuiala, si nu are timp sa ne mai explice cum sta treaba cu adevarat, iar noi ca niste copii nestiutori, ar trebui sa luam notite.
    Du-te in pustiuri si lasa-ne, ca-i plin iadul de intentii bune!

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  12. Samir Mihail Vancica said, on februarie 3, 2012 at 8:14 pm

    Ortodoxia nu este o anexa a gandirii, oameni buni! Nu e un obicei, o deprindere. E o traire a toata fiinta! E o lentila prin care vedem nedeformat, limpede Adevarul. Cei care amestecati lucruri pe care nu le pricepeti, riscati cu toata fiinta. Mergeti pe drumul ortodoxiei pentru ca e batatorit si nu are nevoie de reorientare si nici nu se intersecteaza cu celelate cai care duc nicaieri.

    Imi pare rau ca trebuie sa „strig raspicat” pe acest bolg, dar celor care nu-si asuma credinta pana la capat trebuie sa le aratam ca aici nu e „indoctrinare”, „dogmatizare”, „prejudecata” in sensul unor idei nascocite, a unor deprinderi gresite. Ce avem, avem de Sus, si e pecetluit cu sangele lui Hristos si al martirilor.

    Hristos este piatra cea neluată în seamă de către voi, zidarii, care a ajuns în capul unghiului (cf. FA 4:11)

    Eu am fost pacalit o vreme de new age, pentru ca era spectaculos. Dar nu avem nici o traire ortodoxa, si nici cunoastere de nici un fel. New Age prinde foarte bine la cei care nu au lecturi ortodoxe, nu merg la biserica, si vor o cale scurta de a-si „insusii” o forma de „cunoastere”. Dar nu e nimic profund, o totul putred.

    Bunul Dumnezeu sa va lumineze sufleteleor celor care cu adevarat si cu sufletul deschis vreti sa-l cunoasteti pe Hristos, Imparatul Imparatilor, Facatorul Cerului si al Pamantului. El sa va aduca la Adevar !

    Apreciază

  13. dante said, on februarie 3, 2012 at 8:43 pm

    De ce, Pittis sau Hristos iti aduce mintuirea? Nu e timpul pierdut, poti sa o faci si acum, Dumnezeu te-a lasat liber sa alegi, ca si pe Pittis dealtfel.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  14. Raluca said, on februarie 3, 2012 at 8:52 pm

    lucretia daca esti si mason si crestin (ortodox ), insemna ca negi crestinismul.
    Crestinismul ne-a dat tot ce ne trebuie pt mantuire!!! Daca esti si altceva pe langa crestin (ortodox),negi, bagatelizezi crestinismul si nu mai esti crestin!
    ADEVAR + ceva = MINCIUNA
    ADEVAR – ceva = MINCIUNA

    Apreciază

  15. marian said, on februarie 3, 2012 at 9:37 pm

    Eh, ce tare am fost inselat de „charisma” gunoiului pitish florian. Eram tanar pe atunci si faceam imensa prostie de a pune semnul egalitatii intre cultura, eruditie, talent actoricesc, dictie de referinta si calitatea umana. Credeam ca, Dumnezeu e OBLIGATORIU IMPLICIT in mesajul lui pitis. Nu stiam ca ar exista masoni, jidani stapani ai lumii, nici macar nu banuiam, nimeni nu imi spusese decat ca, jidanii sunt destepti si ca au talentul de a se fofila prin viata, astfel incat niciunul sa nu ajunga strungar la 23 August, sau vopsitor de tramvaie la ITB. Stiam ca sunt lacomi jidanii, zgarciti si exploatatori, profitori pana la dezgust, dar, nu banuiam existenta si cu atat mai putin despre amploarea fenomenului satanisto-sionist. Doamne, pe cati altii ca mine nu i-a mai inselat acest pitis. Ma intreb, oare, in ceasul de pe urma, s-a cait vreo clipa pentru raul facut tinerilor Romaniei? Facea pe ostracizatul, facea pe nedreptatitul regimului comunist! Nu ma intrebam, daca e asa de publica figura lui si daca e asa de anti-comunist, cum de nu il baga securitatea la beci, ba, mai mult! Mergea in turneu la londra cu trupa teatrului la ccare lucra. Uite asa, nimic nu e ce pare a fi, paradoxurile, inexplicabilul abunda in oricare timp, de atunci de azi, poate, din totdeauna. Mereu au fost situatii care contraziceau doctrina majoritara, care faceau exceptie, ca si cum, ei, cei insemnati de diavol, erau imuni la orice. Eu daca as fi urlat ca vreau ciocolata sau paine, poate ca as fi fost arestat, dar, alde ACTORUL -o spun in sens peiorativ, de marioneta a jidanilor-, el pitis nu era arestat, indiferent ce insolenta ar fi spus de la inaltimea „pozitiei” sale. Macar de s-ar fi cait o catime, cat de mica, fie si in ultimul lui ceas.

    Apreciază

  16. mircea said, on februarie 3, 2012 at 10:29 pm

    Imi pare rau pentru Pitis ca a fost pacalit de masoni.
    Inainte de a muri, am vazut cred ca 2 emisiuni-interviui cu el pe TV, in care vorbea foarte frumos de Iisus,
    si in care spunea ca Iisus nu a urmarit si nu l-a interesat „rating-ul”, si ca nu rating-ul e important, apropo ca toate televiziunile sant disperate de rating, si pentru asta sacrifica tot.
    Si a vorbit mult pe tema asta, fara rataciri sau mai stiu eu ce aberatii.
    Am ramas placut impresionat sa-l aud ca vorbeste asa. Niciodata nu mai auzisem asa lucruri de la el.
    Nu stiam atunci ca e mason.
    Eu cred ca Dumnezeu a vrut sa-l fereasca de rataciri mai mari…

    Apreciază

    • marian said, on februarie 3, 2012 at 10:45 pm

      Ca si in Ortodoxie, imi vine foarte greu sa cred, ca, cineva poate obliga pe altcineva sa creada in masoni. La noi, in Ortodoxie e un mare pacat sa silesti pe un altul sa creada. Nu merge asa ceva. Raman la parerea ca, cineva cand intra in masonerie, stie foarte bine ce face, cu atat mai mult un tip instruit, care a citit, care s-a preocupat de imbogatirea bagajului informational propriu. Daca era vreun provincial scapat pe strazile Bucurestiului, la prima generatie de incaltati, poate as crede, dar, ma tem ca nu acesta a fost cazul pitis florian. Se spunea ca nu ar fi fost insurat, ca nu…
      Poate ca a incercat si el ca si mine sa schiteze, macar un gest, o minima intentie de regret, de cainta pentru raul facut candva. Sper!

      Apreciază

      • catcher said, on ianuarie 16, 2015 at 2:33 am

        in masonerie nu te inscrii …masoneria te racoleaza!

        Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 4, 2012 at 9:36 am

      mircea

      Cum poti spune „Eu cred ca Dumnezeu a vrut sa-l fereasca de rataciri mai mari…„? Ce-ai gandit cand ai scris asa ceva?

      Si ecumenistii vorbesc frumos de Iisus Hristos. Si ereticii. Si chiar yoghinii. Nu te lasa insa pacalit.

      Apreciază

      • mircea said, on februarie 4, 2012 at 10:38 am

        Adica ca a venit moartea cam brusc peste el, si ca daca nu venea, il avansau masonii lui si ii suceau mintile si mai tare.
        Stai linistit ca nu ma pacaleste Pitis. Nu e printre eroii mei.
        Chiar am fost surprins sa-l aud cum vorbeste. Pt ca nu multi actori au curajul sa vorbeasca de Iisus la TV.
        Si nu vorbea ca despre pahare. Vorbea din suflet.
        Am vrut doar sa mentionez si aspectul asta.
        Ca nu s-a documentat si el mai mult si ca a facut miscarea asta gresita, e clar.

        Apreciază

  17. acelas said, on februarie 3, 2012 at 11:01 pm

    nu numai cei doi numiti erau masonii de acolo …

    din pacate si Nicu Alifantis si Virgil Iantu sunt masoni cunoscuti…

    imi pare rau ca imaginile nu surprind pe staretul Visarion de la Plumbuita cum cadea printre masoni, cand acestia executau acel celebru ritual cu sicriul in maini (marsul ala in pas marunt si sacadat ..). Nu mai stiu sigur daca erau inclusiv in ziua inmormantarii la slujba de inmormantare, dar sigur in zilele anterioare cand era depus sicriul, staretul de la Plumbuita, arhim. Visarion a venit acolo, a fost suprins de camerele tv cand cadea si ia citit Stalpii din Sfanta Evanghelie. La un moment dat era o imagine teribila, greu de privit. Aia tropaiau acolo in manusi albe cu sicriul in mana, luat si invartit, iar arhim. Visarion cadea cu piosenie printre ei. Se punea macar din bun simt, de catre orice om simplu macar, intrebarea: ori crestin-ortodox ori mason. Din doua una, si atunci si respectiva slujba pt inmormantare ! nu doua.

    pe de alta parte, nu mai stiu care doamna povestea pe atunci, f apropiata familiei sau chiar din familie (poate sora sau asa ceva ..) ca s-a rugat mult de el, stiind ca este un razvratit de o intreaga viata – impotriva crestinismului si a ideilor sale (asa imi aduc aminte), ca el pe patul de moarte sa se impartaseasca, lucru care intr-un final l-ar fi acceptat si s-ar fi impartasit. Doamna respectiva era de aceea f usurata. (ne dam seama atunci cat de razvratit era in fapt, daca a fost o mare biruinta acest fapt ca l-a induplecat sa se impartaseasca ..). Numai Domnul poate stii cata valoare autentica are acest ultim act de pe patul de moarte.

    Apreciază

  18. […] Saccsiv’s Weblog Posts Related to Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis … PIATA UNIVERSITATII ARE NEVOIE DE VOI – NU LASATI SPERANTA SA INGHETEApel preluat de pe Facebook  – Neagu Sorin-Constantin PIATA UNIVERSITATII ARE NEVOIE DE VOI NU LASATI SPERANTA SA INGHETE ACUM E MAI IMPORTANT CA ORICAND SA SUSTINETI (INDIFERENT … PIATA UNIVERSITATII ARE NEVOIE DE VOI – NU LASATI SPERANTA SA INGHETEApel preluat de pe Facebook  – Neagu Sorin-Constantin PIATA UNIVERSITATII ARE NEVOIE DE VOI NU LASATI SPERANTA SA INGHETE ACUM E MAI IMPORTANT CA ORICAND … Ziua Z a lansat Zonga.roAm incercat sa il conving pe Sergiu Biris sa lanseze Zonga la NetCamp 2011. Mi-a zis ca mai are nevoie de timp, ca sunt mai … Mugur Vasiliu: DESPRE „CATOLICISMUL” MARTIRILOR IONEL MOTA SI VASILE MARIN„Nu poate nimeni să omoare atâţia dintre noi câţi suntem în stare să murim pentru credinţa noastră.” Corneliu Zelea Codreanu 8 februarie 1938 Preiau integral … (Am primit şi dau mai departe…)La examenul final de la Facultatea de Chimie a Universităţii Maynouth (Irlanda) studenţilor li s-a pus o întrebare suplimentară, la care un student a dat … No Comments » Tags: BALAN, BANDEROLE., ducand, Florian, Iatai, MASONI, masonului, NIELS, OVIDIU, Pittis, SCHNECKER, sicriul, SORIN, VIDEO […]

    Apreciază

  19. mihai4 said, on februarie 4, 2012 at 5:26 am

    Apreciază

    • un pacatos said, on februarie 4, 2012 at 7:04 pm

      Reproduc din film: in anul 800 DC 50.000 de catolici au fost macelariti de musulmani.
      Marea schisma a fost doar in anul 1045 DC, dupa abia 245 de ani putem vorbi de catolici.
      Deci, 50.000 de crestini ortodocsi au fost macelariti.
      Dumnezeu sai aseze in ceata sfintilor si sa se roage pentru noi pacatosii.

      Apreciază

  20. Beli said, on februarie 4, 2012 at 9:47 am

    Saccsiv iti multumesc ca depui atat efort pentru informarea oamenilor. Desi mi-era antipatic personajul, nu cunosteam acest amanunt esential. Uite asa se leaga lucrurile si de-aia spune el anumite lucruri pe post.

    Apreciază

  21. dante said, on februarie 4, 2012 at 5:32 pm

    Da Marian, chiar e utopic ce spui tu. Pai lumea nu a fost asa cum zici tu, dupa caderea lui Adam si a Evei, cind traiau singuri pe pamint impreuna cu Cain si Abel? Si cu toate astea, tot n-au avut loc si a aparut crima.
    Nu este suficient sa traiesti undeva la capat de lume, daca acolo unde esti , nu ai cu tine si Cuvintul Domnului.
    Satana te urmareste oriunde te-ai duce, si fara o dreapta credinta, esti victima cu siguranta. La ce rezultat au ajuns maiasii de exemplu, ca au fost izolati pe continent, sau cei din jungla Amazoniana? Una este sa te duci in pustie si sa te rupi de lume, dupa ce ai ascultat cuvintul Domnului asa cum fac calugarii si alta e sa traiesti in pustie rupt de Dumnezeu ca salbaticii.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • marian said, on februarie 4, 2012 at 7:46 pm

      @Dante, poate ca mai exista locuri in care sa nu fi intrat ispita asta a televiziunii, a internetului, a manualelor alternative si in care oamenii sa aiba frica de Dumnezeu asa cum au avut si stramosii lor, traind curat, in dreapta credinta, feriti de „scara oficiala a valorilor”. As vrea sa cred ca mai exista oameni feriti de ingerinta satanica venita ca un puhoi, ca o avalansa de namol imputit. Nu stiu.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  22. --- said, on februarie 4, 2012 at 7:14 pm

    Eu ma intreb, cum au putut preotii sa oficieze aceasta inmormintare cu ritual masonic? Un adevarat preot si „curat” nu ar fi participat la aceasta slujba! Ma mai intreb:cind este un preot eretic?

    Apreciază

  23. marian said, on februarie 4, 2012 at 8:34 pm

    Apreciază

  24. Gheorghe said, on februarie 4, 2012 at 9:50 pm

    Apropo de Masoni in PPDD, pai toata Loja de la Brasov, in frunte cu Racasan sunt in PPDD. Pe facebook si-a postat pozele de la congres.

    http://www.facebook.com/nicolae.racasan

    Cred ca daca prin PSD, PNL, UDMR, PDL si PC nu au reusit sa puna mana pe putere incearca acum prin PPDD (Partidele Dracilor)

    Apreciază

  25. marcela said, on februarie 5, 2012 at 2:35 pm

    cat se vorbeste pe otv impotriva masonilor !!! la emisiunea lui barbu numai despre cat de rea e masoneria ..bla bla !!???

    Apreciază

  26. analfabetul said, on aprilie 17, 2012 at 10:34 pm

    Reblogged this on Romania 2014 – Un nou Inceput.

    Apreciază

  27. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  28. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  29. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  30. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  31. DAN DIACONESCU? Nu | Saccsiv's Weblog said, on octombrie 25, 2014 at 5:47 am

    […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  32. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  33. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  34. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  35. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază

  36. […] Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonulu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.