SACCSIV – blog ortodox

Chestiunea SMURD – Traian Basescu, INCEPUTUL REVOLTELOR IN ROMANIA? Militarii care il apara pe Basescu sunt dotati cu munitie de razboi?

Posted in REVOLTA, revolte sociale, Traian Basescu by saccsiv on ianuarie 13, 2012

Se pare ca scanteia care a lipsit pentru a declansa revoltele si in Romania a fost SMURD-ul, intr-adevar un serviciu care a salvat mii de vieti si care ar trebui sa ramana o structura strategica a statului roman. Desi se zice ca nu se vroia privatizarea acestui serviciu, comportamentul dictatorial al nefastului presedinte Basescu a scarbit cu totul oamenii si asa oropsiti de masurile de austeritate adoptate de actuala guvernare.

Cititi va rog mai multe in articolul fratelui Apologeticum Cineva sa cheme SMURD-ul pentru Traian Basescu.

   Iata si ce aflam din articolul Cotroceni: S-a triplat paza şi mulţimea protestează:

Manifestanţii care au protestat, vineri, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, au ajuns într-un marş la Palatul Cotroceni, reşedinţa de lucru a preşedintelui României, Traian Băsescu. Aici, ei scandează lozinici împotriva lui Băsescu, a lui Boc şi a guvernului de marionete. Paza la sediul Administraţiei Prezidenţiale a fost triplată, atât în interior dar mai ales în exterior.
Jandarmilor – cărora regimul Băsescu le-a tăiat efectiv jumătate din salariile şi aşa mici – li s-a ordonat de urgenţă  să iasă în stradă într-un număr impresionant pentru a-i putea, la nevoie, reprima pe manifestanţii care protestează împotriva acestui Băsescu.
Străzile din preajma Cotrocenilor sunt înţesate cu maşini blindate speciale de intervenţie contra manifestanţilor care sunt nemulţumiţi de preşedintele României.
La nivelul Jandarmilor şi al gărzilor personale ale lui Băsescu, este alarmă de luptă, militarii fiind dotaţi cu muniţie de război.
Gărzile lui Băsescu şi-au dublat efectivele prin aducerea de-acasă a turelor care nu erau de serviciu.
În zonă, înaintea sosirii manifestanţilor, puteau fi zăriţi foarte mulţi civili bine clădiţi, tunşi regulamentar şi care se mişcau orodonat şi nervos.

Există două sisteme exterioare care-i asigură securitatea lui Băsescu în Palatul Cotroceni: un cordon viu format din jandarmi şi un culoar format din garduri metalice înalte şi reci.
După toate indiciile, ordinul de represiune a fost dat !

Actualizare 1:

Protestatarii au ajuns la intrarea dinspre Poarta Marinescu a Palatului Cotroceni şi se îmbrîncesc cu jandarmii !

Actualizare 2:

Forţele militare dislocate în zonă îşi întăresc din minut în minut efectivele.

Actualizare 3:

Foarte mulţi „civili” tunşi scurt au apărut ca din pământ şi au început să se infiltreze printre protestatari.

Actualizare 4:

Se scandează cu însufleţire : „A venit vaporu’ / Să îl ia pe Chioru'”

Actualizare 5:

TVR manipulează grosolan. Batjocorindu-i pe manifestanţi, slugile de la TVR ale lui Băsescu spun cu gura plină că protestatarii, vezi Doamne ! ar fi „uitat” de scopul iniţial al protestului, adică susţinerea lui Arafat. Cu mânie băsistă, TVR i-a denunţat pe protestatari că strigă doar „împotriva preşedintelui Băsescu”. La rostirea numelui acestui Băsescu, vocea fătucii trimisă la Cotroceni era plină de căldură şi de afecţiune.

Mai mult, fătuca în cauză a încercat să facă în mod nedemn o legătură între liderul PSD, Victor Ponta şi manifstanţi.

Actualizare 6:

Este revoltător ! La TVR a revenit limbajul de lemn al comuniştilor din 1990, care nu voiau să se ştie despre protestele anticomuniste ce au dat naştere Fenomenului Piaţa Universităţii. După 22 de ani, ca nu cumva să se audă numele lui Băsescu şi al lui Boc în contextul protestelor, au revenit exprimările menite să manipuleze: „sloganuri antiprezidenţiale şi antiguvernamentale”.

Actualizare 7:

Mii de persoane au protestat vineri în mai multe orașe din România, scandând lozinci de susţinere a lui Raed Arafat, dar şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu.
La Timișoara, manifestanţii au scandat „Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta„, „Jos Băsescu„, „Tineri, veniţi cu noi„, „Azi în Timişoara, mâine în toată ţara„, în timp ce mai mulți dintre ei au afişat bannere pe care scria „Pro Arafat”.
În București, marșul ”Pro Arafat” s-a transformat într-un protest neautorizat la Palatul Cotroceni. Aici oamenii au strigat ”Ieși afară, javră ordinară!”, ”Jos Băsescu”, „Bucureşteni, veniţi la Cotroceni” sau ”Ghici ghicitoarea mea, cine va pleca”.
Și la Brașov oamenii au scandat lozinci împotriva președintelui Traian Băsescu şi a guvernanţilor. Ei au purtat pancarte pe care au scris „Viaţa are prioritate, înaintea intereselor politice şi a banilor”, „Îl vrem pe Arafat”, „Arafat ministru”. De asemenea, ei au cântat „Deşteaptă-te, române!” şi poartă steaguri tricolore găurite în mijloc.
Mișcări similare s-au înregistrat la Târgu Mureș, Sibiu și Bacău, pentru sâmbătă fiind organizat un miting și în Oradea.

Actualizare 8:
Protestatarii din faţa Palatului Cotroceni încercă să forţeze gardurile mobile de la Cotroceni şi se îmbrâncesc cu forţele de ordine.
Actualizare 9:
Probabil cu iluzia că Băsescu le va da înapoi ce le-a luat din solde, jandarmii spun că nu sunt decât 500 de protestatari. Cotidianul.ro avansează cifra reală a manifestanţilor: 4000 !


53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 13, 2012 at 8:36 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. burtus said, on ianuarie 13, 2012 at 8:42 pm

  Au incercat sa faca din Raed Arafat un nou László Tőkés , dar spre deosebire de acesta , Arafat a spus „Rugamintea mea este sa nu va lasati manipulati politic sau de catre persoanele care instiga la iesire in strada”. Nici o revolutie facuta cu poporul nu este pentru popor , ci tot impotriva lui .

  Apreciază

  • emilian said, on ianuarie 13, 2012 at 9:36 pm

   Curios ca tot un alogen pare a fi scanteia.

   Apreciază

  • costea said, on ianuarie 13, 2012 at 10:39 pm

   pai am scris ca necesita subtitrare ….eu inteleg rusa dar nu suficient.
   Daca se gaseste cineva care cunoaste mai bine sa faca o traducere ar fi ok!

   Apreciază

 3. Iustin said, on ianuarie 13, 2012 at 8:42 pm

  tare ma tem ca se va intampla ceva…

  Apreciază

 4. Prahovean said, on ianuarie 13, 2012 at 8:54 pm

  Fraților, acele zise profeții ale pustnicilor de pe Rarău vorbeau de revolte de stradă în 2011. Ei bine, la miezul nopții trecem în 2012 pe „stil vechi”. Și uite, poate profețiile sunt adevărate, iar referirea la 2011 era la când vor începe revoltele, nu că se vor desfășura numai 2011, temporal vorbind.
  Doamne, ai milă de noi!

  Apreciază

  • Mihai said, on ianuarie 13, 2012 at 10:44 pm

   si ce treaba are stilul vechi cu noi? o dati in barci rau de tot…

   Apreciază

   • nea Anderthal said, on ianuarie 13, 2012 at 10:50 pm

    @mihai
    ..off..off.offf..

    Apreciază

   • Mihai said, on ianuarie 14, 2012 at 9:35 am

    ma blamati, dar nu imi explica nimeni..

    Apreciază

 5. Toma said, on ianuarie 13, 2012 at 8:55 pm

  Sa plece de la putere si sa vina Maiestatea Sa Regele Mihai. Sa plece acum si nu o sa fie probleme.

  Romania trebuie sa fie o monarhie crestin-ortodoxa cu oameni care au o verticalitate deja recunoscuta de popor.
  Fara partide si mizerii securisto-comuniste.

  Apreciază

  • Anda said, on ianuarie 13, 2012 at 9:18 pm

   regele mihai alt tradator de tara si neam

   Apreciază

   • adina said, on ianuarie 14, 2012 at 8:44 am

    ba nici nu e de acelasi neam, asa ca nu se poate numi tradator, ca n-a servit interesele neamului nostru si nici nu o va face

    Apreciază

  • Maria said, on ianuarie 14, 2012 at 1:31 pm

   Toma
   Las-o balta cu „majestatea sa regele Mihai „,ca e de ras tare de tot .As vrea sa mai rad si sa uit de cele ce se intampla in tara dar ,nu pe acest subiect .Ar pleca dracul si ar veni scaraotchi cel mare .

   Apreciază

 6. emilian said, on ianuarie 13, 2012 at 8:55 pm

  Imi vin in minte vorbele lui Voda Lapusneanu: Prosti, dar multi. Sa vedem cine va fi Motoc.

  Apreciază

 7. IOAN said, on ianuarie 13, 2012 at 8:58 pm

  …poate fi inceputul evenimentelor dificile ale poporului roman…caci un eventual HAOS va provoca multa suferinta care desi ele existau… ele vor creste tot mai sus…
  …coreland cu evenimentele mondiale putem observa ca multa lume NU STIE CE VA FI APOI si ce deflagratie se va generaliza in toate aspectele si categoriile sociale….
  …cutremure mari, revolutii de toate felurile, razboaie, foamete mare etc…vor creste si vor fi la ordinea zilei pana la epuizare…
  ..asadar cine inca mai poate face provizii sa o faca…caci in curand poate fi prea tarziu…

  Apreciază

  • emilian said, on ianuarie 13, 2012 at 9:05 pm

   La aceasta ma gandeam si eu, alimente greu perisabile: fasole, orez, grau, spaghete, linte. Poate nu va fi nimic grav. Doamne ajuta!

   Apreciază

   • Stefan said, on ianuarie 14, 2012 at 1:06 pm

    Mie nu-mi iese din minte articolul lui saccsiv cu cadavrele descoperite neputrezite din cauza alimentelor îmbîcsite de conservanti…de două zile beau numai apă şi mai iau cîte o lingură de orez. Altceva nu mai pot mînca şi nu ştiu pentru cît timp. Totuşi nu-i aşa rău să putrezeşti după ce mori.

    Apreciază

   • emilian said, on ianuarie 14, 2012 at 1:13 pm

    Stefan,
    Nici chiar asa. Eu cred ca e pacat sa nu mananci daca ai ce. O fasole sau o linte facuta cum trebuie e un deliciu. Cei care nu au putrezit au mancat porcarii semipreparate nu mancare gatita in casa, eu asa cred. In zilele noastre orice crestin trebuie sa fie bucatar. E o ocuatie foarte placuta, mai ales cand faci pentru altii si vezi cu ce pofta mananca. Doamne ajuta!

    Apreciază

   • Stefan said, on ianuarie 14, 2012 at 3:51 pm

    emilian,
    Mi-am cumpărat nişte mere eco. Încerc pe mîine lintea. Numa’ bine şi Doamne ajută!

    Apreciază

   • emilian said, on ianuarie 14, 2012 at 4:13 pm

    Stefan,
    Mai e orezul cu bob lung care e excelent. E foarte bun graul inmuiat sau fiert cu miere de albine si nuca rasa. Lintea trebuie sa o speli(las-o in pic sa iasa albitura din ea) in 5, 6, 7 ape dupa care sa o pui la fiert cu cateva cepe si morcov.si o acresti la urma cu otet amestecat cu usturoi pisat. E bine sa ai o carte de bucate, si sa improvizezi pe langa reteta daca ai gust. E fascinant, daca ai gustul dezvoltat o sa-ti iasa, daca nu din prima, in a doua.

    Apreciază

  • Vasi said, on ianuarie 14, 2012 at 5:43 pm

   Mancati fratilor ce aveti si ce puteti, ca sunt vremuri foarte grele, si trebuie sa ne gandim si la cei care nu au ce manca; si in afara de asta, de ce e obligatoriu ca mortii sa nu putrezeasca din cauza e-urilor din alimentele mancate? Oare nu suntem la sfarsit de vremi, si doar stim ca aceste timpuri multi sfinti vor da ?! Domnul vrea sa ne mantuim si sa ne sfintim cu totii, si el ne vede si o fapta cat de mica pentru care sa ne mantuiasca si sa ne sfinteasca ! Asa ca nu stim ce inseamna mortii neputreziti !

   Apreciază

   • Stefan said, on ianuarie 14, 2012 at 6:34 pm

    Eu oricum mi-am descărcat acum o carte de bucate în format pdf. de pe scrib.com. Nu mai mănînc veci semipreparate! Auzi, s-o pună în picioare pe moartă şi ea să stea aşa drepţi ca una vie…brrrr! Eu vreau să fiu mort normal ! Azi mănînc mere eco, mîine fac lintea după reţeta lui emilian şi după aceea am cartea în format pdf. cu retetele româneşti ale lui Radu Anton Roman. Dumnezeu să-i ocrotească pe români!

    Apreciază

   • emilian said, on ianuarie 14, 2012 at 7:05 pm

    Cartea lui Anton Roman e excelenta. El era un mare gurmand, trebuie urmat cu moderatie. El a ajuns sa gateasca urmare a faptului ca a ramas orfan de mic si gatea pentru surorile lui mai mici din cate am citit. Sfatul meu e sa gusti mancarea si sa stii ca retetele nu trebuie respectate la milimetru, de asta gatitutul e o arta. Totul e sa ai gustul respectiv papilele gustative dezvoltate. Nu uita ca sare se mai poate pune, dar nu se mai poate lua. Pofta buna!

    Apreciază

   • emilian said, on ianuarie 14, 2012 at 7:54 pm

    Eu am mai spus aici ca ne-am pierdut mult din gust, respectiv gustul ne e pervertit. Nu mai stim sa gatim romaneste, sa bem si sa apreciem un vin autentic, sa stim sa-l asociem la felul de mancare. Poate parea un lucru superficial, dar eu si altii credem ca nu e asa. Eu am o teorie conform careia pana acum vreo suta si cincizeci de ani pe teritoriul tarii se traia ca in sanul lui Avraam. Pana pe la 1800 si ceva din Carpati pana la Mare se putea merge numai prin padure.Daca veti citi cartile despre evul mediu romanesc o sa vedeti ca toti taranii aveau vita de vie proprie, fiind mici producatori, nu mai zic ca toti aveau animale in curte, toti aveau oi. Imi aduc aminte de ce-mi spuneau bunicii, respectiv ca atunci cand au venit sovieticii si au vazut ce aveau taranii romani au crezut ca toti erau chiaburi si s-au comportat ca atare. Stiu de la bunicul ca in Moldova vinul era lasat la discretie, se facea in vie si singura conditie era ca cine trecea pe acolo si vroia sa bea trebuia sa bata bine cepul. O tempora! Cand au venit javrele de comunisti au facut pasune din vie.

    Apreciază

   • Maria said, on ianuarie 15, 2012 at 12:28 pm

    Luati exemplu de la Gigi Becali care a declarat( fiind intrebat de cineva )ca el mananca foarte mult lactate ,in special cas de la oile lui ,ca asa a fost crescut si ca-i place foarte mult .Toti radeau de el ca-i cioban etc ,dar cred ca-i cel mai ,cu „scaun la cap „om din persoanele publice in multe privinte .Cine tine post atunci cand se tine ,are un organism sanatos .Bunicii mei spuneau tot timpul ca postul este „lungire de viata „,cred ca aveau dreptate ,pt ca au murit in jurul varstei de 90 de ani .Legume si fructe inca se mai gasesc naturale ,pe la tara nemodificate genetic si nechimizate .Am vazut la stiri ca undeva in tara niste gospodari aveau tone de mere si nu le puteau vinde in tara ,dandu-le in Ungaria pt a le face tiuca .In tara asta nimeni nu ajuta taranii sa-si vanda produsele naturale din gospodarie ,pt ca sunt interese meschine pt a se vinde produsele otravite din afara .La fel si fermierii isi aruncau laptele la porci pt ca nu „indeplinea normele europene „.Sunt multe de spus cu privire la batjocura la care sunt supuse tarile membre UE .

    Apreciază

 8. mishuleu said, on ianuarie 13, 2012 at 9:03 pm

  Jandarmeria si-a achizitionat echipament de milioane de euro. Astia sunt pregatiti de mult si se asteapta si de abia asteapta. Ca doar asta e dorinta lor. Sa vada manifestari, revolutii si caderi de guverne. Marionetele trebuie sa respecte planul.

  Apreciază

 9. Dan said, on ianuarie 13, 2012 at 9:07 pm

  Traian Basescu a somat Guvernul sa retraga controversata lege a sanatatii, dar putin probabil ca protestatarii sa fie calmati de aceste stiri. Mai ales ca am inteles ca Raed Arafat si-a dat demisia (cum nu sunt la curent cu stirile nu cunosc de e adevarat sau nu).
  A se observa cu cata frenezie massmedia incita la revolte (mai ales Antena 3) eu unul nu mai urmaresc de mult asemenea programe dar cand mai dau pe la diverse rude/cunostiinte vad postul deschis si cat se strofoaca fufele de-acolo sa scoata oamenii in strada.
  Eu un lucru am invatat din trecutul sangeros al Revolutiei: NU IESI IN STRADA!
  Cat despre massmedia… mereu face din tantar armasar.

  Apreciază

 10. marian said, on ianuarie 13, 2012 at 9:18 pm

  Regele Mihai? Cine mai e si aceasta figura? Un ex-dandy de bani gata care se lafaia printre masini si motoare scumpe? Taticul lui era cumva spaima damelor de companie din Bucurestiul de alta data, singura in masura a-i face fata dupa strasnica alergatura prin curtea Cotrocenilor, fiind, una, Lupeasca? Asa imi povestea o vecina care avea casa gard in gard cu Palatul Cotroceni. O chema, Ileana Nicolaide, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.

  Apreciază

 11. discerne said, on ianuarie 13, 2012 at 10:43 pm

  Uh… tin minte ce pleashca a iesit cu Occupy Bucharest… probabil ca pana maine dimineata, or sa fie mai multi jurnalisti pe acolo decat protestatari & ass.

  Apreciază

 12. nea Anderthal said, on ianuarie 13, 2012 at 10:53 pm

  …oare sa inceapa si la noi „primavara damBOUviteana? Azi chiar a inceput sa ninga si parca truma de pe strada nu era prea fericita ca ninge!Oameni buni suntem in Ianuarie…

  Apreciază

 13. paul said, on ianuarie 14, 2012 at 3:24 am

  DOCUMENTAR:Escrocheria secolului-Apa imbuteliata
  http://www.trilulilu.ro/alonewolf/3cd0cbe857bfa3
  si Povestea apei imbuteliate
  http://bestbigdeal.com/rss/index.php/escrocheria-secolului-apa-imbuteliata-video

  Apreciază

 14. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 14, 2012 at 1:42 pm

  Poate fi inceputul unui mare sir de necazuri in Romania. Deja este dovedit , oameni il vor afara pe Basescu.

  Apreciază

 15. neintelegatorul said, on ianuarie 14, 2012 at 2:04 pm

  domnule va apreciez informatiile, dar analizati corect: nimeni nu a mentionat ca SMURD-ul de stat, departamentul de interventie al pompierilor pt situatii de urgenta) va fi desfiintat…insa noua lege a sanatatii lasa loc altor privati sa intre pe piata sanattii si aici s-a simtit in pericol dl.Arafat, caci SMUR-UL PRIVAT al dumnealui va avea concuerenta, iar abonamentele private a 10/euro pe luna de la 1milion de cetateni inseamna multi bani pt cineva….doar ca s-a creat o confuzie…
  insa eu ca om care achit taxe lunare la sanatate datorita serviciilor precare oferite de stat , daca am bani imi iau si un abonament privat,insa de ce as face asta daca tot platesc la stat destui bani? oricum firmele private , cu sutele-ale medicilor si clientelei politice capuseaza Sanatatea in Romania…prin noua lege a sanatatii se da in mana privatilor acest domeniu deci nu mai platesc si la Arafat si la CNAS..posibil insa ca privatii sa-mi ceara mai mult, desi daca sunt multi si fiind concurenta macar unul din ei va oferi servicii bune..de aici a pornit neintelegrea…oricum serviciile medicale ar trebui acordate gratuit populatie, avand in vedere cate taxe se platesc…

  Apreciază

 16. George said, on ianuarie 14, 2012 at 8:34 pm

  Imi pare rau pentru foarte multe comentarii de aici si imi pare rau ca saccsiv le accepta pe toate . Sa privim la noi pacatosii , caci inimile noastre sunt impietrite ..In niciun caz nu trebuie sa fim atenti la asa ceva .. „Doamne Iisuse Hristoase , Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine PACATOSUL ! „

  Apreciază

 17. valiox said, on ianuarie 15, 2012 at 7:29 am

  Stiu ca ai sa banezi si acest comentariu dar uite de ce am iesit eu aseara in strada! Sunt un administrator de bloc (am pana in 30 de ani), si culmea, ca toate contoarele de la subsol imi functioneaza perfect.Sa mai mentionez ca nu am niciun fel de pierderi pe coloana si nici in subsol, dar ca intretinerea pe luna decembrie 2011 mi-a venit la un apartament cu doua camere trei persoane in jur de 658 de lei? Asta in Bucuresti.

  Oamenii nu trebuie sa se lase instigati la violenta. Caci asta se doreste. Ideal ar fi sa mergem linistiti si sa nu facem nimic. Un mars al tacerii, pentru ca in tara asta sunt oameni care mor de foame, copii care de Craciun nu au vazut o portocala. Aseara un jandarm a incercat sa ma provoace adresandu-umi cuvinte injurioase, asta dupa ce i-am spus ca si ei sunt oameni, ca au rate la banci, si ca stim ca si pentru ei este greu, dar macar sa nu foloseasca forta, daca stam linistiti fara sa deranjam pe cineva. Dar nu se poate, jandarmii nu gandesc, caci ei asculta orbeste ordinele. Chiar i-am intrebat: Daca mama ta ar fi aici si ar protesta, ai bate-o si pe ea? Inainte de a pleca din Piata le-am spus ca nu-l mai vreau pe Basescu la gurvernare dar nici USL-ul care impreuna cu PD-L-ul au furat tara timp de 21 de ani. Trebuie sa avem o conducere crestina, un una masonica.

  Apreciază

  • Maria said, on ianuarie 15, 2012 at 7:21 pm

   valiox
   Ti-a venit 658 lei la intretinere ,pt ca ,acesti mari patroni straini au „cumparat „marile companii ce detin resursele naturale ale tarii si noi le platim sume uriase ,care se duc in strainatate ,in bancile unde acestia au banii .Aceste „privatizari „s-au facut incepand din anii ‘ 90 si poporul a tacut malc .Acum ce sa mai facem ?Tara e vanduta !!! Acestia fac ce vor in tara noastra pt ca suntem niste naivi inrobiti .

   Apreciază

 18. kosk said, on ianuarie 15, 2012 at 6:13 pm

  ..nu te iluziona, nu va cere nimeni din strada iesirea din turnu babel si nato. ce Dumnezeu parca sinteti copii. tot asa au inceput si „revolutiile arabe” pe feisbuc „jos dictatorii” iaca in Siria e insurectie armata.nu fiti naivi probabil asta se urmareste in balkani apoi in west. gradul cum ar veni.

  Apreciază

 19. Lala said, on ianuarie 15, 2012 at 8:34 pm

  Daca masoneria il vrea jos pe Basescu, il vor da jos. De ce cred eu ca il vor jos. Pei, asa urat si rau cum e Basescu, i-au functionat masurile de asuprire. Guvernul lui Boc a tinut economia in echilibru si nu au mai trebuit sa se imprumute de la FMI. Economia Romaniei este in crestere, spre deosebire de alte tari din UE. Chiar acum 7 zile, UE a anutat ca Romania sta bine la economie si a laudato. Ori ei nu doresc asta, nu vor sa iasa la recensamant Romania cu economia pe unda de plutire, vor sa ne aduca in halul in care i-au adus pe greci. De asemene, economia Romaniei este mai puternica decat a Ungariei,si se vorbea sa se introduca euro la noi inainte lor. Basescu face parte din masoneria fraco, si ei vor sa il dea la o parte si sa ne puna un conducator care face parte din masoneria rusa. PSD? Nastase,Geona,Antonescu,Pontea trebuie impiedicati sa ajunga la putere. Nu zic ca Basescu ar fi bun, Doamne fereste! Dar daca masonerie il vrea jos, inseamna ca vor sa puna unul si mai rau. In Rep.Moldova sunt proteste de asemenea ! Ceva cu ambasadorul rus si retragerea trupelor 14. Oricum sa fim vigilenti si sper din inima sa fi gresit si sa fii interpretat totul gresit, desi ma indoiesc. Doamne Ajuta! Rugati-va ptr tara sa ne mai dea Domnul timp sa ne intarim credinta, caci romanii,chiar si crestinii, nu sunt pregatiti ptr ce v-a venii. (sper ca imi v-a fii postat comentariul, cu toate ca nu sunt pro-protestelor din tara)

  Apreciază

 20. un cetățean said, on martie 26, 2012 at 9:34 am

  Pe la voi prin zonă cât de des se aude SMURD-ul/ambulanța ?
  Pe-aici prin Militari, SMURD-ul/ambulanțele urlă aprox. o dată la 10 min insuportabil de tare, zi de zi, oră de oră, aproape mai des decât circulă RATB-ul. Întâmplător sau nu, SMURD-ul/ambulanțele urlă stând la cozi imense de mașini.
  De adăugat și faptul că, oficial, la 112 au fost în 2011 în medie peste 70% din apeluri false.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: