SACCSIV – blog ortodox

Video: IAR CAD PASARI?

Posted in pasari, SUA, VIDEO by saccsiv on ianuarie 2, 2012



Iata si ce aflam din articolul VIDEO. Un fenomen bizar se repeta, la cumpana dintre ani. Specialistii nu au nicio explicatie:

Peste 5.000 de pasari au cazut din cer, moarte, intr-un mic orasel din Arkansas, cu doar cateva ore dupa intrarea in noul an. Un fenomen similar a avut loc si anul trecut, in acelasi oras, in ultima noapte din 2010.

Oamenii de stiinta nu-si pot explica acest fenomen, scrie Daily Mail.

Ei nu inteleg de ce zburau graurii noaptea, avand in vedere ca nu este vorba de o specie nocturna, precizeaza Kevin McGowan, ornitolog la Universitatea Cornell.

Fenomenul de anul trecut a fost pus pe seama focurilor de artificii.

Alte explicatii au vizat o furtuna sau un fulger, dar aceste teorii nu mai sunt valabile anul acesta, pentru ca vremea era linistita, iar artificiile au fost interzise, tocmai pentru a preveni repetarea incidentului.

Cititi va rog si:

Actiunea PANICA – O ipoteza de luat in calcul, legata de moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor. Un posibil raspuns la intrebarea: DACA EI OMOARA VIETATILE, DE CE TOTUSI LE OMOARA?

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 2, 2012 at 2:15 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aurora said, on ianuarie 2, 2012 at 7:53 pm

    Daca se intampla la sfarsitul fiecarui an si inceputul celui urmator, poate o fi vreun semn de la Dumnezeu ca asa vom cadea si noi secerati din cauza pacatelor. Dumnezeu ne vorbeste in diverse moduri, dar noi nu ne pricepem sa desusim limbajul Lui.

    Apreciază

  3. Anda said, on ianuarie 2, 2012 at 8:54 pm

    Apropo de pasari care nu mai regasesc echilibrul si orientarea, despre modificarea frecventei Schuman, despre sfarsitul lumii si despre atitudinea crestinului ortodox, recomand aceasta conferinta extrem de inteligenta, accesibila si explicativa , in duh ortodox.
    http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/730/mai_vine_sfarsitul
    Raspunde foarte bine acestui articol.

    Apreciază

  4. marian said, on ianuarie 2, 2012 at 9:39 pm

    Cred ca se reafirma sfidarea satanica a sistemului, crima pentru care Dumnezeu ii va face sa plateasca. Ce poate fi mai urat decat sa ucizi o pasare cantatoare? Se spune ca pasarile nu ara, nu seamana, dar, totusi, mananca. De ce oare? Oare nu cumva Dumnezeu a randuit asa? Iar daca satanele ucid pasarile, nu se cheama ca Il sfideaza pe Insusi Bunul Dumnezeu? Anul trecut erau si o multime de pesti gasiti morti. Oare nu cumva si pestele este tot un simbol? Ca au ambalat HAARPul la maximum, ca vor IAR(?) cutremure catastrofice, nu stiu si nici nu mai vreau sa cercetez asa cum faceam odata. Tot ce primim, se intampla cu stirea Lui Dumnezeu si Lui trebuie sa ii multumim pentru ca, inca mai avem un ragaz pentru pocainta.

    Apreciază

  5. Maria said, on ianuarie 3, 2012 at 12:59 pm

    Iar cad pasari ?Sigur ca iar cad pasari .Stim ca tot in aceasta perioada de inceput de an ,cu ceva timp in urma nu numai pasari au cazut moarte ,ci si pesti ,foci si alte animale marine ,au murit in masa atunci de erau pline ochi, plajele lumii de animale si pesti morti .Toata lumea aproape crezand ca este un semn Apocaliptic .Nici vorba de asa ceva .Pulberea aruncata in aer din avioanele americane ,a ucis aceste animale .Probabil fac un experiment ,sa vada eficienta acestor otravuri, reactia si perceptia oamenilor .Zeci de avioane ,lasa in aer pulbere toxica ,sub forma unei dare albe late ,lansata din toate directiile pe albastrul Cerului .Probabil au interesul acum la inceput de an ,sa lanseze ideea ca-i un semn Apocaliptic .Arma biologica de distrugere in masa .

    Apreciază

  6. marian said, on ianuarie 3, 2012 at 5:04 pm

    Referitor la uciderea pasarilor si a pestilor, citeam azi ca pasarile au cazut in Bebee Arkasas pe timp de noapte. La fel s-a intamplat si anul trecut, tot cu ocazia revelionului. Stupoarea e data de faptul ca, pasarile din speciile respective, gasite moarte in Arkansas, AU ZBURAT PE TIMP DE NOAPTE, ceea ce contravine flagrant obiceiului lor. Ce anume le-a ridicat in vazduh si ce anume le-a facut sa cada, nu stiu. Cred, fara a avea vreo DOVADA MATERIALA, ca, aparatul de orientare, (un fel de RADAR) al pasarilor a fost dat peste cap de catre unde electromagnetice emise din instalatii asemanatoare HAARP. Nu pot exclude nici imbolnavirea respectivelor pasari, pe cale aerogena, imbolnavire data de un neurotoxic din atmosfera, sau, imbolnavire data de un agent viral, bacterian, eventual, parazitar. In orice epidemie exista exemplare care supravietuiesc. Cert, sistemul nu ne va spune adevarul. Mai exista o posibilitate foarte putin probabila, aceea ca pasarile sa fi fost „absorbite” de curenti ascendenti pana la altitudini la care sa nu mai poata respira, vantul, ducandu-le la distanta unde au si cazut. Intrebare grea pentru mine: DE CE IN ACELASI LOC??? De ce si in 2011 si in 2012, in acelasi loc si la aceeasi data calendaristica? Mi-e greu sa cred ca epidemia se declanseaza tinand cont de calendar. Asadar, nu imi ramane decat sa dau crezare atacului electromagnetic, produs in mod criminal.

    Apreciază

  7. marian said, on ianuarie 3, 2012 at 5:49 pm

    Precizare care vine in completarea celor de mai sus: s-ar putea ca localitatea Beebe Arkansas sa se afle in apropierea faliei New Madrid, falie extrem de instabila, care, ar putea sa dea nastere unor schimbari, de tipul, venirii Golfului Mexic acolo unde, azi, inca exista localitati populate.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.