SACCSIV – blog ortodox

Previziunea mea pentru 2012. CIPUL NE VA DEZBINA DEOARECE MULTI IL VOR LUA …

Posted in CIPURI by saccsiv on Ianuarie 1, 2012

Se va petrece un fapt straniu, desi este din ce in ce mai clar pentru din ce in ce mai multi ca buletinul si celelalte documente cu cip sunt parte componenta (alaturi de eGuvernare si internetul obiectelor) fundamentala in creare unui sistem de tip Big Brother. Mai mult, din ce in ce mai multi se trezesc si inteleg ca acest sistem este temelia impunerii documentului unic, bun la toate, de la buletin de identitate pana la carnet de sofer si card bancar. Pasi deja s-au facut:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

Din nou despre MEGA ACTIUNEA din India: BULETIN BIOMETRIC CU CIP, amprentare, scanarea irisului, numar unic de identificare pentru o populatie mai numeroasa decat a SUA, UE si Rusiei luate la un loc …

Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vine cu CIPUL dupa tine si in jungla si pe dealurile pustii, pana la capatul pamantului …

Moldova: E-GUVERNAREA – prioritate a cabinetului Filat. MODEL: India …

Iar acest document unic, impreuna cu eliminarea banilor cash, ne va duce in momentul in care fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde …

Despre toate acestea ne-a avertizat parintele Paisie:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

Si relativ de curand si alti mari duhovnici:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”

VIDEO: 100 000 de greci cu preoti in frunte au manifestat IMPOTRIVA CARDULUI CETATEANULUI. Ati vazut ceva la tv? La noi stirile ii prezinta pe Oana si Pepe …

Ei bine, cu toate acestea, se va petrece un fapt straniu: din ce in ce mai multi dintre cei ce initial faceau parte din tabara anti cip, ba unii dintre ei chiar foarte vocal, vor trece in tabara adversa. Ba dupa modelul celor ce deja au facut-o, ne vor ataca furibund pe noi cei ce continuam sa indemnam la refuzarea documentelor cu cip. Si ma refer aici la oameni cu oarece nume, oameni cunoscuti publicului, dintre cei cu bloguri si reviste, dintre cei ce tin conferinte, ba chiar si dintre parinti preoti …

Lor li se vor adauga si cei ce nu ne-au fost alaturi de la inceput, dar nici nu ne-au contrazis prea tare. Cei ce stateau intr-un soi de asteptare. Dintre acestia, unii preoti cu nume grele, apreciati de catre popor. Din pacate, cativa au si inceput.

Nu dau deocamdata nume, dar deja auzim de cate un parinte X, cu mari reale fapte de ajutorare, ce declara ca vor lua documentele cu cip, motivand ca doar astfel pot ajuta in continuare. Sau de cate o manastire Y ce declara ca le vor lua deoarece doar astfel mai marii lor se vor putea deplasa in interesul credinciosilor. Numele lor sunt atat de mari, incat sunt luati ca repere de catre multi ce astfel, dupa exemplul lor, se vor inregimenta in turma …

De aceea am zis ca CIPUL NE VA DEZBINA DEOARECE MULTI IL VOR LUA.

Cati dintre cei ce am fost prezenti la Manastirea Petru Voda la chemarea Parintelui Iustin de acum aproape trei ani am mai ramas alaturi de dansul in lupta anti cip? Pe an ce trece din ce in ce mai putini … Bine insa ca multumita bunului Dumnezeu numarul celor necunoscuti publicului (fara bloguri, reviste si conferinte) ce se trezesc se mareste pe zi ce trece. Semn ca numarul lucratorilor ar trebui sa creasca si sa-i inlocuiasca pe cei ce s-au hotarat sa faca lucrare dusmanului.

Alt element fundamental ce-i va dezbina pe preoti si pe cei cu reviste, carti si conferinte va fi ecumenismul. Dar asta este o tema pe care o voi aborda separat.

 

Reclame

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on Ianuarie 1, 2012 at 7:01 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. acadennis said, on Ianuarie 1, 2012 at 7:50 am

  Esti „2012 END OF THE WORD” fan ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:13 am

   acadennis

   Cum ai ajuns si la aceasta concluzie?

   Tu parca erai dintre cei ce promova pe bloguri ideea ca nu-i nici o legatura intre cip si semnul fiarei …

   Apreciază

   • acadennis said, on Ianuarie 1, 2012 at 6:38 pm

    „Tu parca erai” – nu esti sigur ?

    si „Cum ai calculat asta ?”

    Apreciază

   • saccsiv said, on Ianuarie 1, 2012 at 6:56 pm

    acadennis

    Sa caut comentariile tale mai vechi?

    Apreciază

   • acadennis said, on Ianuarie 2, 2012 at 6:56 am

    Poti sa le cauti fratioare, pana ce sfarsitul vine poate vom trai inca anii buni, tu il promovezi de pe acuma de parca ai fi martorul Lui Dumnezeu si le stii pe toate.

    Faci treaba buna dar uneori intreci masura.

    Apreciază

   • saccsiv said, on Ianuarie 2, 2012 at 7:34 am

    acadennis

    Prietene, i-ati cipul in liniste si nu mai indemna si pe altii.

    Apreciază

   • Olaru Elena said, on Ianuarie 3, 2012 at 5:38 am

    Saccsiv. Mare atentie te rog. Mare mare atentie.
    Cativa cititori care comenteaza pe aici aplica o procedura de tip trolling.

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Trolling

    Imposibil sa o faca involuntar!
    La multi ani, multa sanatate
    Doamne ajuta!

    Apreciază

 3. MihaelaIS said, on Ianuarie 1, 2012 at 8:14 am

  Off-topic
  Zilele acestea am vazut un documentar despre un nou proiect in Japonia: un oras intr-o piramida.

  Orasul-piramida ar urma sa fie cat 55 de piramide de la Gizeh, in interior ar avea mai multi zgarie-nori (aici ar fi job-urile), pe laturile marii piramide vor fi caile de transport si nodurile rutiere. De asemenea, in interior vor fi restaurante, magazine, sali de sport… pe scurt, tot ce se gaseste intr-un oras, asa incat sa nu fii nevoie sa iesi de acolo.
  In prezent se fac studii pe un hotel deja existent in forma de piramida, care se gaseste in Los Angeles – Luxor.

  Din cate vad, acest proiect se incadreaza foarte bine in agenda NWO.

  Apreciază

 4. costea said, on Ianuarie 1, 2012 at 9:42 am

  La multi ani si multa sanatate cititorilor acestui blog si tie Saccsiv sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca ca sa tii acest blog si in 2012 si sa-i trezesti pe cat mai multi romani.

  Apreciază

 5. Alexandru(Fulger) said, on Ianuarie 1, 2012 at 10:24 am

  Daca acum incep frati sa renunte la lupta atunci ce vor face cand va fi antihristul la putere.

  Apreciază

 6. marian said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:00 am

  Stiri de ultim moment veniti din Iran, la adresa:

  http://www.presstv.ir/detail/218760.html

  Iran’s navy has test fired its medium-range anti-radar missile for first time, during the Islamic Republic’s major naval maneuver in the strategic Strait of Hormuz.

  iar de pe pagina agentiei semi-oficiale, FARS,

  Iran Produces 1st N. Fuel Rod Needed for Tehran Research Reactor
  TEHRAN (FNA)- Iranian experts produced and successfully tested the first home-made uranium rod to fuel the Tehran research reactor, sources announced on Sunday.
  Iranian scientists transferred the home-made nuclear fuel rod into the heart of the Tehran research reactor after conducting all the necessary physical and dimensional tests to study its function in operational conditions.
  According to the report, the fuel rod with 1,500 mw/h of radioactivity has passed neutron and non-leakage tests successfully and is now under study for longer duration of radioactivity.
  The achievement came while the western states refrained from supplying nuclear fuel to the research reactor in a violation of their NPT (Non-Proliferation Treaty) undertakings.
  Iranian experts produced the fuel rod for the Tehran research reactor in December after enriching uranium to the purity level of 20% and it took them almost a month to carry out the initial tests.
  A report released by „The Nuclear Iran” website said the country had at the time „finalized production of the 20-percent-enriched fuel for the Tehran research reactor” thanks to the efforts made by a number of Iranian nuclear scientists and through relying on home grown know-how and technology.
  ………………………………………………………..

  Daca e adevarat ceea ce se afirma, bravo lor pentru ca nu stau degeaba ca multe alte tari, asteptand americanii sa vina sa le „dea” (vanda), produse finite.

  Apreciază

 7. Razvan said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:03 am

  La Multi Ani la toata lumea. La Multi Ani Saccsiv -Vasile

  Buletinul de identitate are cip?

  Apreciază

 8. STOP RFID 666 said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:20 am

  DIALOG INTRE ,,FRATI”

  http://www.ziarullumina.ro/articole;1827;1;65978;0;Dialog-si-colaborare-intre-crestini.html

  Apreciază

  • emilian said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:53 am

   Astia cred ca au rupt din Biblie Apocalipsa Sf. Ioan Teologul. Parca sunt loviti cu leuca in cap.

   Apreciază

   • Maria said, on Ianuarie 1, 2012 at 1:51 pm

    Apocalipsa este a sf Ioan Evanghelistul ,cel mai tanar dintre ucenicii Domnului si cel mai iubit dintre ei , care a stat impreuna cu Maica Domnului langa Mantuitorul pe cruce ,pana si-a dat duhul ,nu inainte de a o incredinta sf Ioan ,pe mama Sa ,Maica Domnului .

    Apreciază

 9. gururimpoche777Rapcea Mihai said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:33 am

  La multi ani fericiti si plini de impliniri va urez in primul rand. In al doilea rand, as dori sa spun ca ati demolat (tu sacsiv, dar si alti asa-zisi crestini) miscarea anti-cip – indemnand lumea sa nu mai manifeste impotriva – cu proteste de strada – singurele vizibile.
  Noi nu ne-am oprit ! Fosta – Coalitie impotriva Statului Politienesc infiinteaza partid, care va milita impotriva cipurilor. Nu ne veti sustine pentru ca nu suntem atat de ortodocsi pe cat va doriti voi ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:41 pm

   Mihai

   Frate, tu ca yoghin de ce ne zici noua „asa zisi crestini”?

   Stii ca te apreciez pentru multe din cele ce faci, dar iti repet ceea ce ti-am spus cat am putut de des:

   Pana nu renunti la ratacire, nu putem merge umar langa umar in lupta anti cip.

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on Ianuarie 1, 2012 at 6:03 pm

    saccsiv

    Frate Vasile nu cred ca are legatura ratacirea lui Rapcea Mihai cu lupta impotriva cipurilor. Daca ar fii sa ne rugam impreuna cu el, asta ar fi altceva. Ai vorbit cu Parintele Iustin Parvu? Ce spune in acest sens? Eu recunosc, nu am reusit sa-i dau de cap acestei intrebari. In acest sens ce facem cu patriotii cu catolicii. Pe de alta parte mai e o problema………Corneliu Zelea Codreanu avea in miscarea de renastere spirituala si catolici si patrioti. Nu am auzit ca ar fi interzis cuiva ca sa intre in aceasta miscare. Crezi ca in final vom ramane numai ortodocsi? De ce te adresezi lui Mihai Rapcea cu apelativul de frate, sau o faci din complezenta.

    Iertare!!!

    Apreciază

   • saccsiv said, on Ianuarie 1, 2012 at 6:55 pm

    STOP RFID 666

    Nu-i zic frate din complezenta, dar nici ca-i ortodox. Este insa un om deosebit si m-am rugat deseori bunului Dumnezeu sa vina acasa …

    Deschizi o rana pentru el cu acest comentariu si ma limitez la a spune ca Parintele Iustin ne-a invatat sa nu facen hora mare anti cip cu neortodocsii.

    Noi sa ne rugam pentru Mihai caci putini romani au calitatile sale. Si daca-l iubim, sa nu-l incurajam sa ramana yoghin.

    Apreciază

 10. kosk said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:53 am

  …din ziarulumina cetire ; dialogul dintre traditia ortodoxa si CEA LUTERANA. luteranismu si calvinismu’ au „traditie”! haha,comic. am ras desi e de plans.

  Apreciază

 11. mishuleu said, on Ianuarie 1, 2012 at 11:58 am

  Pustnicul Zosima si cu pustnicul N au cam dat-o in bara. Asteptam previziuni pentru 2012.

  Apreciază

  • emilian said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:16 pm

   Sa-i multumim lui Dumnezeu ca nu s-au implinit previziunile. Aceasta inseamna ca rugaciunile neamului au ajutat. Sfintii nu o dau niciodata in bara.

   Apreciază

   • mishuleu said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:27 pm

    cine a zis ca sunt sfinti

    Apreciază

  • ionut said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:22 pm

   mishuleu

   si de unde sti ca n-a fost decat o inventie treaba cu acesti „pustinici”? cu ce scop, nu stiu.

   Apreciază

  • catalin_b said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:46 pm

   @mishuleu
   Fă-ți următorul calcul: știind că pustnicii din munții Rarău au făcut previziunea respectivă referitor la anul 2011, cei care manipulează declanșarea evenimentelor proorocite s-au hotărât să lase să treacă anul 2011 și să le declanșeze mai târziu tocmai pentru a-i compromite pe pustnici în ochii celor mai puțin credincioși, adică în ochii celor care caută mai mult la exactitatea datelor decât a faptelor, mai mult la formă decât la fond. Crezi că dacă evenimentele proorocite vor avea loc cu o întârziere de câteva luni și nu exact în 2011 va fi știrbită prin ceva proorocia Preacuvioșilor? Eu zic că, chiar de nu se vor întâmpla de loc, proorocia are rostul și tâlcul ei foarte bine definit pe care deocamdată nu putem noi să-l pătrundem deoarece nu avem imaginea de ansamblu a tuturor faptelor care ar trebui să concureze la împlinirea ei. Să ne smerim, frate și să nu-i judecăm pe aceia la înălțimea faptelor cărora nu ne ridicăm nici unul dintre noi și nici să nu ne pierdem încrederea în calitatea lor duhovnicească și proorocească pentru nepotriviri de date.

   Apreciază

   • Flavius said, on Ianuarie 1, 2012 at 1:54 pm

    Indiferent de justificari si rationalizari, realitatea este ca acele previziuni au fost gresite. Daca acei oameni chiar aveau capacitatea de a prevedea viitorul, n-ar fi gresit, dar asa s-a dovedit ca nu puteau face proorociri corecte.

    Apreciază

   • catalin_b said, on Ianuarie 1, 2012 at 2:22 pm

    @Flavius
    Citește și comentariul de mai jos al lui Saccsiv.

    Apreciază

   • Flavius said, on Ianuarie 1, 2012 at 5:38 pm

    @Catalin_b
    Stiu ca se pot gasi tot felul de explicatii, dar o previziune care nu se indeplineste nu se mai poate numi previziune. Nu mai este decat o parere a unui om, parere care s-a dovedit eronata. Ce fel de „proorocire” este aia care nu se dovedeste adevarata?

    Apreciază

   • catalin_b said, on Ianuarie 2, 2012 at 9:20 pm

    @Flavius
    Judeci fatalist, frate și nu ții seama că Dumnezeu este Cel Care le rânduiește pe toate, nu Preacuvioșii pustnici din munții Rarău, care sunt doar slugile Lui preabineplăcute. Ți s-a arătat că a fost proorocia Sfântului Iona care nu s-a împlinit la vremea ei pentru că așa a vrut Dumnezeu, Același Dumnezeu Care l-a trimis cu forța, împotriva voinței lui, pe Sfântul Iona să proorocească ninivitenilor și Sfânta Scriptură adeverește că Sfântul Iona a fost și rămâne Sfânt și prooroc. Dar tu zici: proorocia lui Iona nu s-a împlinit, așa că „nu este decat o parere a unui om, parere care s-a dovedit eronata”. Și mai zici: „ce fel de «proorocire» este aia care nu se dovedeste adevarata?” Ai înțeles cum îl excluzi pe Dumnezeu din formalismul logicii tale, frate? Sau, mai bine zis, cum Îl înlocuiești pe Dumnezeu cu „atotputernicia” logicii tale? Adică tu schematizezi așa: împlinirea proorociei ar fi fost dovada că Preacuvioșii Părinți din Munții Rarău sunt prooroci; proorocia nu s-a împlinit, deci Preacuvioșii Părinți din Munții Rarău nu sunt prooroci. Nu ții seama nici de viața sfântă a Preacuvioșilor pustnici, nici de lucrarea Duhului Sfânt Care i-a făcut pe ei să vadă proorocia și le-a poruncit să o vestească lumii, nici de dreptcredincioșii apropiați lor prin intermediul cărora Preacuvioșii au transmis mesajul, nici de celelalte rânduri intermediare de dreptcredincioși prin care mesajul a ajuns, într-un final, până la noi, toți acești dreptcredincioși fiind, cu siguranță, mai duhovnicești decât noi… Tu pui mai presus de toate „infailibila” logică omenească! Posibil ca și printre niniviteni, după ce proorocia nu s-a împlinit, să fi fost unii care s-au întors la răutățile lor nu numai din vechea obișnuință, ci și pentru că vor fi gândit la fel ca tine, că proorocia Sfântului Iona trebuie să fi fost falsă, de vreme ce nu s-a împlinit. Până când nu ne smerim, n-o să înțelegem nimic, frate!

    Apreciază

  • saccsiv said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:50 pm

   mishuleu

   Multi s-au rugat cu lacrimi sa ne ierte bunul Dumnezeu si sa fim ocoliti de asa o napasta.

   Iar tu zici ca au dat-o in bara … Daca traiai pe vremea cetatii Ninive probabil la fel spuneai: Iona a dat-o in bara.

   Apreciază

  • catalin_b said, on Ianuarie 1, 2012 at 12:50 pm

   @mishuleu
   În completare la comentariul anterior: să nu ne pierdem încrederea în calitatea duhovnicească și proorocească a Preacuuvioșilor pustnici din munții Rarău nici pentru nepotriviri de date și nici măcar pentru neîmpliniri de proorocii.

   Apreciază

  • Pr. Vasile said, on Ianuarie 1, 2012 at 3:44 pm

   Inseamna ca nu ai inteles care este rolul profetiilor. Aminteste-ti de profetia pe care a facut-o profetul Iona in Ninive. El n-a profetit cadaca nu va veti pocai veti muri, ci scurt: „in trei zile Ninive va pieri”. Si pentru ca ninivitenii s-au pocait cu totii, cetatea nu a pierit.
   Oare a fost profetia falsa? Nu.

   Avem nevoie sa facem rugaciuni pentru intreaga lume, mai ales de acum inainte. Sa nu fim fatalisti! Noi putem incetini mersul lumii spre rau prin rugaciunile noastre. Masonii si satanistii stiu acest lucru si de aceea lupta asa mult impotriva Bisericii Ortodoxe, din toate partile, din interior si din exterior.

   Nu-i gluma! Am inceput in an nou. Daca vrem sa ajutam lumea si pe noi, atunci sa ne rugam mai mult pentru lume.

   Pr. Vasile

   Apreciază

 12. mishuleu said, on Ianuarie 1, 2012 at 1:50 pm

  Nu exclud posibiliatea amanarii de catre bunul D-zeu a acestor lucruri. Poate ca rugaciunile noastre s-au auzit pana la El. Faca-se voia Sa.

  Apreciază

 13. ines said, on Ianuarie 1, 2012 at 2:14 pm

  Sa stiti ca eu eram ingrijorata stiind profetiile sfintilor de la rarau cu privire la un eventual masacru si mi-am intrebat duhovnicul cum sa ma raportez la acest lucru.Mi-a spus sa nu ma nelinistesc pentru ca profetiile se fac si pentru ca oamenii sa se pocaiasca si pentru asta mi-a indicat sa citesc cartea lui Iona, in care proorocirile date de Dumnezeu nu se mai implinesc pt ca oamenii se pocaiesc la aflarea pedepsei pe care o vor primii de la Dumnezeu.Cartea lui Iona reprezinta un bun raspuns la intrebarea De ce nu s-au mai implinit profetiile.Probabil mai multi oameni s-au pocait si Dumnezeu a hotarat sa ne mai crute o vreme.Dar, atentie, nu va culcati pe o ureche! Diavolul oricum a coborat pe pamant, si asta se vede din lucrarea antihristica a sistemului 666si din toata rautatea si decadentei fara precedent.Noi traim vremurile din urma intr-adevar.
  Si cu adevarat sa-i multumim lui Dumnezeu ca INCA profetiile nu s-au implinit.
  Aici e cartea lui Iona:
  http://www.biblia-bartolomeu.ro/index-C.php?id=VT-Iona
  http://www.biblia-bartolomeu.ro/index-C.php?id=VT-Iona-03

  Apreciază

 14. kosk said, on Ianuarie 1, 2012 at 3:24 pm

  „asa-zisii crestini” inainte de a iesi pe corso la mitinguri autorizate de primarie si jandarmerie, recunosc ca-s cenusa si praf, isi fac razboi lor insisi, se rup de chestii lumesti (ale sistemului) si se roaga (dupa puterea fiecaruia) lui Dumnezeu pentru sporire cam astea sint primele trepte(nu am citat exact). raspuns domnului Rapcea.

  Apreciază

 15. Petrica said, on Ianuarie 1, 2012 at 4:49 pm

  numai pustinicii din Rarau stiu cat s-au rugat ca sa nu se intample acele nenorociri,de ce punem mereu ce e rau in fata,cum sa spui ca au dat-o in bara,noi in loc sa ne rugam si sa multumim lui Dumnezeu,spunem ca au dat-o oamenii sfinti in bara,dar noi nu o dam in fiecare clipa in bara? probabil ca daca am fi fost in timpul Mantuitorului si noi am fi strigat pentru rastignirea Lui,dar asa dam vina pe jidovi doar,cat de ipocriti putem fi,Iertati,Doamne ajuta
  Sa ne rugam mai mult in 2012,sa mai lasam cele lumesti!

  Apreciază

 16. […] blogul lui SACCSIV (No Ratings Yet)  Loading […]

  Apreciază

 17. cristian said, on Ianuarie 2, 2012 at 3:55 pm

  saccsiv,schimba te rog cuvintul ”previziune” din titlu……
  Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu miluiete-ne pe noi

  Apreciază

 18. cristian said, on Ianuarie 2, 2012 at 3:56 pm

  erata: *miluieste-ne

  Apreciază

 19. cristian said, on Ianuarie 2, 2012 at 4:07 pm

  chiar daca DEX-ul ne da o definitie clara si este corect a prezenta titlul sub aceasta forma,poate e mai bine a folosi cuvintul sinonim ”prognoza” si aceasta pentru a impiedica sau a da curs unora de a clasifica sau a interpreta sub forma eronata ca ”saccsiv este profet”…(iertare).

  Apreciază

 20. Rozalia Pop said, on Ianuarie 11, 2012 at 8:35 am

  RUGACIUNEA SF.ANATOL DE LA OPTIMA
  PENTRU CRESTINII ORTODOCSI AI VREMURILOR DE PE URMA

  Doamne, izbaveste-ma de inselaciunea uratorului de Dumnezeu si uratorului de bine antihrist, a carui venire se apropie
  si scapama din cursele lui viclene, in tainicul desert al Mintuirii Tale. Da-mi Doamne, putere si curaj sa marturisesc cu tarie Numele Tau cel Sfant, sa nu ma lepad de Tine din pricina fricii pe care mi-o inspira deavolul si sa nwe Te tagaduiesc pe Tine, Izbavitorul si Rascumparatorul meu si nici Biserica Ta cea Santa.Daruieste-mi Doamne, plingere si lacrimi pentru pacatele mele si cruta-ma Doamne, in ceasul infricosatoarei Tale Judecati. Amin

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: