SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca

Posted in MUZICA by saccsiv on decembrie 6, 2011

Foto: http://bacauhousemafia.ro/wp-content/uploads/2010/09/Alexandra-Stan.jpg

Iata comentariul cititoarei roxie postat la articolul INNA face si ea semne … Presa romaneasca: Inna, unealta unei organizatii secrete. De ce este acuzata artista ca trasmite mesaje subliminale:

Ar fi util un articol mai amplu cu o analiza a simbolurilor oculte din muzica romaneasca, care sunt folosite in clipurile artistilor romani, pt. ca material este din pacate.

Se pare ca toti artistii romani care brusc si din senin incep sa aiba succes au in spate acelasi fond …ex: Marius Moga, Randi, Akcent, Corina, Smiley, Guess Who, Andra, Andreea Banica, Cristina Rus, Anda Adam, Delia, Elena Gheorghe

Aici:

la min 1:07 apare cu ochiul drept acoperit (asa cum si Inna a aparut in Tabu). Seamana cu clipul S&M al Rihanei.

Celia in clipul asta poarta o rochie neagra, cand o rochie alba si pare un fel de ritual de magie la fel:

ca si Inna in alt clip:

(dualitata alb-negru). Iar in noul videoclip in care apare ca si cand leviteaza (min 2:15), tema videoclipului ca si cele ale lui Britney Spears si al Rihannei – peisaje apocaliptice, razboi orase distruse .. si orgii:

Inna la fel in clipul club rocker

unde apare ca si rihanna intr-un garaj, e tatuata, si toata tarasenia se desfasoara intr-un subsol, ca si in clipurile lui Gaga.

Si mai nou Alexandra Stan, clip cu politisti/autoritati:

tema existenta si in clipurile lui Beyonce sau Lady Gaga
Iar in acest interviu:

la min 1:12 se observa clar un pandativ cu un cap de tap in forma de pentagrama la fel si aici la min 0:17

si ceva in jurul gatului (colierele sunt folosite pt. a simboliza controlul).

Iar baietii de la simplu sunt alt capitol interesant. In piesa ‘Muppet’ apar ca niste clovni manipulati ca si alta trupa americana ‘dresata’: N’sync (http://www.amazon.com/No-Strings-Attached-NSyNC/dp/B00004NRPZ). Smiley apare in reclama la Cosmote

Intr-o postura cel putin interesanta (http://www.adhugger.net/2011/07/20/smileys-garage-sale-a-new-communication-platform-for-pre-paid-segment-from-ogilvy-and-cosmote/ – in mod batjocoritor asemanator cu una din ipostazele in care apare Iisus in unele icoane), si alta in care reclama e pusa invers intentionat sau nu (http://www.bogdanblog.ro/2008/03/26/reclama-cosmote.htm). Alt membru al trupei, C.R.B.L. apare in reclamele Vodaphone (ceea ce ma face sa ma gandesc ca e ceva f bine organizat, ca si-au impartit si vedetele pe reclame de la firme de telefonie mobila aparent concurente)
apare cu un copil mic care are coarne de ren in reclama vodaphone de anul trecut de Craciun.

Altii care au simboluri de genul asta mai sunt Antonia, Connect-r, Vunk

se vede imbracamintea alb-negru, piramida … piese ca ‘Vreau o tara ca afara’, akcent etc..

OCS(Omu’ cu sobolani) e alta trupa romaneasca din underground destul de buna care s-a ‘vandut’ … se observa pe coperta albumului ca le-au ‘crescut’ aripi (http://woobicha.com/tag/omu-cu-sobolani/ – simbol al ingerilor cazuti), aici Dan, liderul trupei in alb-negru (http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-5344907-versurile-ocs-nimic-fara-muzica-ocs.htm), aici legati la ochi la vreo ‘initiere’ (http://www.slicker.ro/2009/03/20/lansare-album-omul-cu-sobolani-la-cluj/) .. si mai aveau un clip in care apar persoane care in loc de cap au capete de animale – referire la omul dominat de instincte.

Si la final … o poza de grup cu masonicii care sunt acum ‘pe val’:
http://www.indexromania.ro/2011/12/05/show-ul-vocea-romaniei-de-la-pro-tv-va-fi-difuzat-si-vinerea/.

Iata si comentariul fratelui STOP RFID 666 postat la acelasi articol:
COARNELE SUNT SUGESTIVE

   Comentariu saccsiv:

Eu sunt aproape paralel cu muzica romaneasca, asa ca de unii dintre cei de mai sus nici macar nu auzisem. Exemplele de mai sus nu sunt toate explicite precum cele din strainatate la care mai fac uneori referire pe acest blog. Daca mai stiti exemple, va rog sa le postati, pentru un viitor material.

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 6, 2011 at 6:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on decembrie 6, 2011 at 7:50 pm


      Apropo saccsiv, uite noul clip al lui Pitbull in care batjocoreste Romancele si Romanii:
      http://www.click.ro/vedete/celebritati/Pitbull-canta-femile-usare-Romania_0_1298870117.html

      Citez:
      «Am fost în ţări şi oraşe pe care nu le pot pronunţa / Şi în locuri de pe Glob de care nu ştaim că există / În România ea m-a tras deoparte şi mi-a spus „PIT, MA POTI AVEA PE MINE SI PE SORA MEA”», sunt versurile pe care rapperul le foloseşte în ultima sa melodie.

      Eventual am putea da dislike cat mai multi la clip sau sa raportam. Vad ca primele 2 comentarii sunt chiar in Romana ceea ce e ceva daca tinem cont ca video-ul are 6 milioane de vizualizari

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on decembrie 6, 2011 at 8:01 pm

        Puteti da Flag -> Hateful and Abusive Content -> promotes hatred or violence si alegeti Please indicate what the hate speech was about: ethnic.

        Apreciază

      • Gavrila Valentin said, on decembrie 7, 2011 at 5:07 pm

        Ion Pesleagul buna initiativa ta, poate ne baga si pe noi in seama cei de la YouTube

        Apreciază

  2. neolegionar said, on decembrie 6, 2011 at 6:53 pm

    Mai găsisem și aici la Loredana Groza : http://www.youtube.com/watch?v=3NaQDR_JnQo la minutul 4:05

    Apreciază

  3. Adrian said, on decembrie 6, 2011 at 7:05 pm

    In ultimu filmulet cu interviu lu alexndra stan in ungaria ea poarta un tap cu coarne la gat iar un spectator poarta o Metanie si danseaza langa scena. mai bine ar fi lasat acea metanie acasa …..

    Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on decembrie 6, 2011 at 7:25 pm

    Interesant articol:
    http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/devils_music.htm

    Apreciază

  5. Ioan Pelasgul said, on decembrie 6, 2011 at 7:29 pm

    Allexino cu tricou cu Hexagrama ( Futurisme cica)

    http://www.google.ro/search?hl=ro&gs_upl=2281l2281l0l2548l1l1l0l0l0l0l208l208l2-1l1l0&biw=1199&bih=656&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=EmveTv-RLMmD-wbH0tz0Dg&q=Allexinno%20Starchild&orq=Allexinno++Starchild

    FLY Project( parca era si Tudor Ionescu( de la Fly Project, nu de la ND) cu un tricou cu hexagrama dar nu mai gasesc poza)
    http://poze2.bestmusic.ro/?mmid=c86eda2374708a615

    Si sa nu uitam ca Vunk au cantat pentru Rotary si au avut acel cantec „Vreau o tara ca afara”.

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on decembrie 6, 2011 at 7:41 pm

      PS: Voi ati vazut cate coduri de bare sunt in clipul Elenei Gheorghe? Si sunt dalea cu 3 perechi de bare de separatie care semnifica cifrele numarului fiarei. Chiar aveam o eticheta de unde erau 3 astfel de perechi si sub ele erau 3 cifre de 6.

      Apreciază

    • roxie said, on decembrie 6, 2011 at 11:52 pm

      @Ioan Pelasgul … pai da se dau legi ca sa emigreze medicii din tara si apoi mai vin si astia cu ‘Vreau o tara ca afara’ sa fim deceptionati de-a binelea – cineva vrea musai sa ne scoata din tarisoara noastra! Un motiv in plus sa ramanem sa-i mai calcam nitel pe coada .:)

      Apreciază

  6. Ioana said, on decembrie 6, 2011 at 7:33 pm

    alte semne ale societatilor secrete gasiti si aici:
    http://www.revelatia.ro/docs/wv_rt.html

    Apreciază

  7. Haiduc said, on decembrie 6, 2011 at 7:38 pm

    Cântăreţii nu au de-a face neapărat cu aceste mesaje sublime sau oculte. Un videoclip se filmează de multe ori în mai multe zile sau săptămâni şi necesită multe ore de editare. De exemplu, o secvenţă care apare în videoclip 2-3 secunde, este filmată din mai multe poziţii, unghiuri, diferite lumini ceea ce necesita multe ore de filmare. Vinovaţi pentru aceste mesaje nu sunt cântăreţii sau editorii, care fac sau se îmbracă exact aşa cum le spune producătorul, ci cei care directează aceste videoclipuri.

    Apreciază

    • yuki90 said, on mai 2, 2014 at 3:11 pm

      Intocmai ca producatorii si caselel de productie sutn de vina asa dar vreu sa sti ceva ce nu multi stiu treaba asta. Ca toti care vor sa devina vedete in industria muzicala ,in televiziune ,filme, etc ei semneaza un contract pe parcursul jobului. ei cand semnaeza nu stiu si habar nu au ca isi semnaza fara sa stie ca fac act cu satana pe scurt isi vand sufeltele pentru faima si avere dupa ce vor muri vor ajunge direct si vor apartine satanei ,nu vor mai apartie Lui Dumnezeu pentru ca sufletul vandut satanei Dumnezeu nu are ce sa mai faca pentru ca o face de buna voie si nesilit de nimeni.Asa ca nu va vindeti sufletele sa nu suferiti nu acum zicand e o porcarie ce suflet etc. si cand murti va veti trezi ca mergeti in iad la satana si va rugati de cel de Sus sa va ajute ,nu are cum pentru ca voi ati facut pact cu diavolul de buna voie si nesilit de nimeni.

      Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on decembrie 6, 2011 at 7:58 pm

    Trebuiesc analizate atat mesajele ,,fizice” cat si cele din cuvinte.

    UNELE TITLURI SUNT SUGESTIVE – DE EXEMPLU DEJA VU A CELEBREI INNA

    IATA CE INSEAMNA DEJA VU – deja vu poate sa aiba legatura si cu teoria reincarnarii pe care o imbratiseaza foarte multi

    Déjà vu înseamnă în limba franceză ,,deja văzut”. Déjà vu-ul reprezintă un sentiment ciudat sau iluzia că am văzut sau trăit deja o experienţă cu care ne întâlnim pentru prima dată. Dacă presupunem că experienţa provine de la un eveniment amintit, atunci déjà vu-ul probabil are loc pentru că experienţa originala nu a fost trăită în totalitate sau nu a fost memorată detaliat. În acest caz, se poate presupune că situaţia prezentă produce reamintirea de fragmente din trecutul cuiva. Experienţa poate părea ireală dacă memoria este atât de fragmentată încât nu se pot face legături clare între fragment şi alte amintiri.

    Prin urmare sentimentul că am mai fost acolo cândva se datorează faptului că într-adevăr am mai fost. Am uitat doar cea mai mare parte din experienţa originală deoarece nu i-am acordat suficientă atenţie prima dată. Experienţa originală este posibil să fii avut loc doar cu câteva secunde sau minute mai devreme.

    Pe de altă parte, experienţa déjà vu se poate datora faptului că am văzut imagini sau auzit povestindu-se despre aceasta cu mulţi ani înainte. Experienţa poate fi parte integrantă a amintirilor vagi din copilărie.

    Totuşi este posibil ca sentimentul de déjà vu să fie provocat de o acţiune neurochimică în creier care nu are legătură cu experienţa din trecut. Ne putem simţi ciudat şi identifica sentimentul cu o amintire chiar dacă experienţa este complet nouă.

    Termenul a fost mai întâi folosit de Emile Boirac (1851-1917) care era foarte interesat de fenomenele psihice. Acest termen îndreaptă atenţia spre trecut. Totuşi, puţină reflecţie arată că ceea ce este unic legat de déjà vu nu este ceva din trecut ci ceva din prezent, sentimentul ciudat încercat de cineva. Adesea trăim experienţe a căror noutate este neclară. În astfel de cazuri ne întrebăm dacă am mai citit cartea respectivă, am mai văzut filmul pe care îl urmărim sau am mai fost în locul vizitat. Şi totuşi aceste experienţe nu sunt acompaniate de un sentiment ciudat. S-ar putea să ne simţim puţin confuzi, dar sentimentul asociat cu experienţele déjà vu nu este unul de confuzie ci ciudăţenie. Nu este nimic ciudat în cazul în care nu vă amintiţi dacă aţi citit o carte mai ales dacă aveţi cincizeci de ani şi aţi citit mii de cărţi de-a lungul vieţii. În cadrul experienţei déjà vu ne simţim ciudat pentru că nu credem că ar trebui să fim familiarizaţi cu percepţiile prezente. Senzaţia de nepotrivire nu apare când doar nu ne amintim dacă am citit o carte sau văzut un film.

    Prin urmare este posibil ca încercarea de a explica experienţa déjà vu pe baza pierderii memoriei, vieţilor anterioare, clarviziunii şi aşa mai departe s-ar putea să fie complet eronată. Ar trebui să vorbim de sentimentul de déjà vu. Acesta poate fi cauzat de o stare a creierului, de către factori neurochimici în timpul percepţiei are nu au nici o legătură cu memoria. Faptul că sentimentul de déjà vu este comun în cazul pacienţilor cu probleme psihice este neconcludent. Sentimentul de déjà vu de asemenea precede adesea atacurile de epilepsie. Când Wilder Penfield a realizat faimosul său experiment în 1955 în care a stimulat electric lobii temporali, el a descoperit că 8% din subiecţi au retrăit amintiri. El a presupus că a stimulat amintiri reale. Acestea s-ar putea să fii fost la fel de bine halucinaţii şi primele exemple de déjà vu produs în mod artificial.

    MASTILE (reprezinta depersonalizarea) DIN ACEST VIDEOCLIP REPREZINTA DUALITATEA ALB-NEGRU – dungile albe sunt foarte stranii
    Costumele sunt folosite si in ritualurile organizatiilor secrete oculte
    Gluga de asemenea folosita in ritualuri satanice – moarte este de asemenea cu gluga
    Alb negru folosit de masonerie in ritualuri

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on decembrie 6, 2011 at 8:15 pm

    UN VIDEOCLIP SINISTRU

    Apreciază

  10. acelas said, on decembrie 6, 2011 at 8:59 pm

    clasic „iudaic” , adica a celor ce sunt atat de „pamanteni” si de atei de fapt, crezand ca nimic nu este deasupra lor, ca au sau vor avea supreamatia – pt care il astepta cu atata frenezie pe „pacificatorul” …, cel care o sa le „dea” imparatia asta, de pe pamant …, oameni cu totul robiti trupului si acestui „senazorial” pamantesc, razvartiti lui Dumnezeu, crezand ca sufletul se poate reintoarce in trup la o nitica aprofundare a stiintei si un „pocnit” din degete ..

    http://www.cotidianul.ro/larry-king-anunta-ca-vrea-sa-fie-congelat-166155/

    .

    Apreciază

  11. Laurentiu said, on decembrie 6, 2011 at 10:36 pm

    Semnul satanic al Innei, făcut şi de alte vedete GALERIE FOTO

    Gestul Innei de a-şi acoperi ochiul într-o şedinţă foto nu face trimitere doar către un simbol al organizaţiei secrete Illuminati, ci şi către un semn satanic: 666. Din cauza modului în care îşi ţine mâna, degetele sale formează acest număr demonic.

    http://www.realitatea.net/semnul-satanic-al-innei-facut-si-de-alte-vedete-galerie-foto_892948.html

    Apreciază

  12. Cristian said, on decembrie 7, 2011 at 7:09 am

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/la-altii-se-intampla-o-tara-de-langa-romania-nu-mai-are-bani-de-salarii-956826.html
    Ce legatura are fotografia cu preotul si articolul?
    Am vazut din ce in ce mai multe asocieri de anunturi si mesaje negative, asociate cu fotografii ale bisericilor ortodoxe sau preotilor acestora…cred ca nebotezatii duc o campanie agresiva de discreditare a Bisericii SI A CREDINTEI ORTODOXE…NU MAI INCAPE INDOIALA….

    Citiţi mai mult: La alţii se întâmplă! O ţară de lângă România nu mai are bani de salarii – Economie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/la-altii-se-intampla-o-tara-de-langa-romania-nu-mai-are-bani-de-salarii-956826.html#ixzz1fpXeD700
    EVZ.ro

    Apreciază

  13. Maria said, on decembrie 7, 2011 at 12:35 pm

    Ce bine ca eu nu cunosc asemenea specimene desfranate ,pt ca nu ma uit la tv ,la emisiunile de divertisment .Nu stiu de ce le catalogati ,ca fiind artiste sau vedete .Nu vedeti ca sunt draci in chip de om ?Acestea cred ca nu suporta sa le stropesti cu aghiasma intr-o biserica ,pt ca slujesc satanei si sunt spurcate .Nu merita nicio atentie .

    Apreciază

  14. Silviu said, on decembrie 7, 2011 at 1:32 pm

    Nu e chiar uimitor. Intr-un viitor apropiat vor aparea cu semne oculte ca si americanii bine mersi prin videoclipuri.

    Apreciază

  15. Ciprian said, on decembrie 7, 2011 at 8:24 pm

    In clipul Elenei apare codul de bare de foarte multe ori, de cateva ori apare cantareata intr-o ceasca cu continut rosu (sange?) in timp ce cestii i se afiseaza un pret ca si cum ar fi la pachet cu cantareata. Multa ratacire am ramas stupefiat sa vad clipurile astea cat s-a stricat pseudocultura in numai doi ani jumatate de cand nu m-am mai uitat la TV. Este de-a dreptul incredibil.

    Intrebare ca prostu: Elena e fica de preot, chiar nu isi da seama ce face? Tatal ei nu-i spune nimic? E crunt oricum.

    Apreciază

    • tataia said, on decembrie 8, 2011 at 12:53 am

      Hm…eu nu m-am mai uitat la TV de vreo 8 ani. Dar auzeam mereu melodiile astea la radio. Habar nu am avut pina acum ca sint romanesti.

      Apreciază

  16. Zaban Adela said, on decembrie 10, 2011 at 12:00 pm

    Cred ca majoritatea nici macar nu sunt constienti de ceea ce fac,ca sunt doar niste marionete care transmit tot felul de mesaje oculte.De accea se si investeste atata in ei si sunt promovati rapid si intens mediatizati,pt ca nu sunt mai buni decat multi altii si ceea ce ei numesc sansa sau noroc,nu e nimic altceva decat un pact,care odata si odata va trebui platit.

    Apreciază

  17. Ciprian said, on decembrie 10, 2011 at 3:59 pm

    Iată ce spune fericitul Arhimandrit Sofronie Saharov: „ O trăsătură a dragostei celei mari către Hristos este aceea că nu poate coexista cu desfătarile trupesti în general și, mai întâi de toate, cu cele mai puternice decât toate, cele erotice. Mintea omului sub acțiunea dragostei celei către Dumnezeu, se desprinde de pământ și renunță la orice imagine pământească, în timp ce legătura trupească rănește profund sufletul tocmai prin aceste imagini. Cunoaștem că mulți abordează acest subiect în mod cu totul diferit. Dar oare cuvântul Scripturii „Nu va rămâne Duhul meu pururea în oamenii aceștia, pentru că snt numai trup” (Fac. 6, 3) nu se referă la el?” (Arhimandritu Sofronie Saharov, Asceză și contemplație pag.66)

    Cred ca principala tinta este stricarea tineretului, a populatiei. Pacătuirea să fie generală: „Aţi auzit că s-a zis celor din vechime: «Să nu preacurveşti.» Dar Eu vă spun că orişicine se uită la o femeie, ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui.” Prin astfel de videoclipuri pe langa simbolurile oculte care „ajuta, catalizeaza” se face erotizarea, indobitocirea populatiei, animalizarea, trecerea la instinct. Oamenii sa isi imagineze in fiecare seaman un posibil partener de imperechere. Daca mai adaugam la asta si faptul ca televizorul ocoleste filtrul gandirii mergand direct in subconstient avem imaginea tot mai clara de ce sunt foarte multi obsedati de a-si satisface instinctele si mai putini de a si le controla. Astfel, aproape tot ce vezi la televizor este si poftit ca urmare, a efectului hipnotic, a ocolirii gandirii analitice, pacatuim „natural”…fara sa realizam de cele mai multe ori… Pornografia nu incepe cand vezi un film porno ci mult mai devreme atunci cand prin astfel de videoclipuri, filme etc sunt starnite poftele care mai apoi starnesc curiozitatea de aprofundare prin pornografie, pervertiri etc. Atunci si acceptarea tuturor perversiunilor ca si normalitate se face cu mult mai multa usurinta, „firesc” se poate spune. Acesta cred ca e rolul principal al „muzicii” actuale, cresterea si imbuibarea demonilor proprii, de aceea daca mai exista, televizorului ii sade bine inchis.

    Apreciază

  18. roxie said, on februarie 1, 2012 at 5:01 pm

    Gemenele de la Indiggo au fost racolate de cine trebuie :Jay-Z, 50 Cent, Quincy Jones (se stie ca intunecatii au un fix cu gemenii).

    http://www.apropo.ro/showbiz/de-la-noi/indiggo-au-lansat-un-nou-videoclip-video-9192196
    http://www.apropo.ro/muzica/jay-z-a-tras-la-indiggo-dansul-fetelor-de-la-capalna-audio-8641577
    http://www.apropo.ro/muzica/stiri/dupa-jay-z-indiggo-l-au-cucerit-si-pe-quincy-jones-8652991
    http://www.apropo.ro/showbiz/de-la-altii/gemenele-de-la-indiggo-fac-figuratie-pentru-50-cent-7085393

    Jay-Z foloseste ca background ‘Fetele de la Capalna’ pt. cantecul ‘Murder to excellence’!!! … astia ar merita dati in judecata pt. amestecatura asta kitschoasa.

    Apreciază

  19. roxie said, on februarie 26, 2012 at 5:53 pm

    Inca o trupa romaneasca s-a vandut. e vorba de Class :

    Mihaela apare cu parul suvitat cu roz sau albastru imagine ce se regaseste si la alte artiste care au simboluri illuminati in imaginea lor :
    http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2008/12/pink-panthers.html
    http://ayyyy.com/all-is-revealed-75/

    la min 0:34 se observa ca poarta gluga ca si initiatii illuminati in ritualuri iar pe umar cele 3 lanturi formeaza 666, si ca sa fie cert si pe tricoul lui Florin apare un 6 cu pattern-ul binecunoscut alb-negru.

    la 1:17 Mihaela e imbracata in tinuta neagra de plasa (simbol ca este intemnitata la fel sunt folosite pt. alti artisti si camasile in carouri ca si simbol pt. gratii) cu aceleasi botine hidoase pe care le poarta si Gaga si Inna in Club Rocker.

    Apreciază

    • roxie said, on februarie 26, 2012 at 6:28 pm

      Iar piesa suna a plastic ca de altfel toate piesele de la artistii illuminati o data ce ‘trec puntea’ si se fac frati cu dracul.

      Diavolul nu are aptitudini creative daca pot sa ma exprim asa. Poate le-a avut inainte sa fie inger cazut dar apoi tot ce poate face este sa imite ceea ce face Dumnezeu si sa faca totul invers de aici imaginile duble care apar in simbologia illuminati pt. a ilustra expresia folosita de ei ‘as above so below’/ ‘ca si sus asa si jos’ – bineinteles in sensul pervertit in care binele devine rau, albul negru, pacatul virtute etc…

      http://gematria.deviantart.com/art/As-Above-So-Below-4127240

      (A nu se confunda expresia masonilor „as above so below” cu cererea „precum in cer asa si pe pamant” din Tatal Nostru unde noi cerem sa vina Imparatia Lui Dumnezeu pe pamant.)

      Am remarcat ca foarte multe dintre piesele scoase de artisti care odata au fost foarte originali si creativi sunt de fapt plagiate si Moga de la noi are multe plagiate si piese pe care apoi le reia si le scoate in revers a se vedea „A la lujeba” si „beijo uh lala”.

      La fel Timbaland unul din producatorii suspect de ‘prolifici’. Adica unii transpira o viata sa slefuiasca niste piese care apoi devin niste repere in muzica iar astia asa tam-nisam se nasc cu ditai talentu’ si produc pe banda rulanta!
      Aici un neamt spune cat de trist a fost cand si-a auzit piesa plagiata „http://youtu.be/hzFp3rovfY0” nefiind singurul caz de plagiat al lui Timbaland.

      Iar asta e un clip facut de un student la muzica:
      http://youtu.be/5SaFTm2bcac in care exlica cum o secventa de 6 secunde de la trupa Amen Brothers cantata la tobe a fost preluata si rearanjata in diverse alte piese chiar ‘inventandu-se’ noi stiluri muzicale bazate pe aceeasi mostra din cantecul lor ca drum ‘n bass, rave si negative pt. hip-hop etc…

      La noi am mai auzit o poveste nu stiu cat e de adevarata despre Parazitii. Cum ca au facut un concurs in care cautau cica un nou membru in trupa si au invitat fanii sa trimita texte pe care le-au scris ei. Dar in final a fost un truc prin care au cules texte si asa si-au lansat ei insisi un album sau mai multe cu piesele furate de la fani.

      Apreciază

  20. roxie said, on martie 10, 2012 at 9:11 pm

    Alta trupa romaneasca care este sub aripa masonilor este Cassa Loco.


    La 0:41 se observa Bogdan imbracat din cap pana in picioare cu patratele alb-negru (sapca, salopeta si chiar tenisii).
    La 1:00 Cosmin arata un semn care seamana putin cu 666 facut cu ambele maini (l-am mai vazut si la alti artisti).
    La 1:28 se vede Leonard care este stiristul iluminat (din spate se vad un fel de raze ca si in imaginea asta http://www.ftr.ro/dbimg/stiri/42759/headline.jpg)
    iar stirea este despre basescu care il are in dreapta pe Cosmin ce-l imita pe ‘unchiul Sam'(personificarea guvernului american) – cu alte cuvinte spuneau ca base e marioneta americanilor.
    Iar la 2:28 Cosmin arata semnul victoriei.

    Apoi au scos piesa ironica ‘Eterna si fascinanta Romanie’ citez cateva versuri :
    „Astept de-atita ani,sa vad o groapa`n drum
    Dar visul meu de-o viata s-a prefacut in scrum!
    Statuia lui Basescu vegheaza-n continuare
    Taranii au acum miliarde de tractoare!
    Homarii,Caviarul…se gasesc pe garduri
    Orice roman are 3000 de lei pe carduri!
    […]
    Concediul poti sa-l faci,pe luna sau pe soare
    Extraterestii au,servicii primitoare” | propaganda pt. teoria cu extraterestri!?

    Nu cred ca e doar o intamplare ca baietii s-au apucat sa faca putina caterinca despre viata din Romania (intra in aceeasi categorie cu Vunk cu „Vreau o tara ca afara” adica propaganda pt. emigrarea romanilor. Pe diverse site-uri de stiri cu subiecte care n-au nici in clin nici in maneca cu emigrarea la articole in care sunt stiri mai proaste apar postacii/raspandacii de serviciu cu comentarii de genul „Asa va trebuie daca stati in Romanica si munciti pe 2 lei .. ca eu am plecat in cutarica tara si castig nu stiu cat blabla” – nu e vorba de mesajele cu scopul precis de a recruta oameni pt. munca ci e vorba de mesaje care vor sa treaca drept simple opinii ale unor asa-zisi romani plecati in strainatate si realizati care vor sa dea idei si altora cica)

    In clipul „Cea mai de treaba fata din lume” promoveaza ideea ca femeile sunt materialiste si nu tocmai fidele. Intr-o secventa apar toti 3 cu ochelari (simbol al iluminarii), Cosmin e in tinuta alb-negru iar Leonard apare imbracat aici ca si preot (nu e in regula nici macar in gluma sa apara cineva asa )http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/gallery/cassa-loco/1144760232.jpg.
    Nu e vorba doar de niste baieti care si-au propus sa faca putina bascalie de Romania, de femei cu epitetele de rigoare sau sa-i prezinte pe toti ca fiind manelisti/cocalari etc… ca si in piese de genul „Nu esti tu un pic cam prost”, „Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa”, „La mall” etc…(de ex trupa „Panic at the disco!” http://youtu.be/vc6vs-l5dkc in care tot asa este discreditata institutia casatoriei si se prezinta mireasa ca fiind o femeie usoara care si-a inselat sotul) cred ca este vorba de o agenda bine pusa la punct de inducere a unei stari de lehamite si dispret pt. tot ce e in tara.

    In „Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa” : http://www.youtube.com/watch?v=yK7KJuEVX8k
    de la 3:05 apar toti cu haine cu logo-ul Puma si dau din maini de zor 🙂 … iluminati de 3 becuri si jumatate 😉 (ca al patrulea palpaie doar ); aici se vad din nou 3 degete si jumatate : http://www.fanclub.ro/fanclub/img/star/1/13998m.jpeg.

    In „Cine are noroc are ..” http://www.youtube.com/watch?v=H5mosNWLH8U&feature=related
    apar imbracati in auriu (alta culoare folosita de artistii illuminati – a se vedea „The Industry Exposed” Beyonce, Whitney Houston etc…). La inceput arata f. repede semnul ok, thumbs up si la min 1:45 arata din nou semnul victoriei desi pare a fi doar o parodie pt. manelisti, nu e doar atat !

    In clipul piesei „Tu si prietena ta” se poate vedea ca deja joaca la alt nivel. La inceput cele 2 fete imbracate in alb-rosu fac in tandem ceva semne si arata in spate ca si cand s-a depasit o etapa, se schimba fundalul de la combinatia alb-rosu 5 linii la alb-negru tot 5 linii (avansarea in grad masonic!? … mai ales ca la min 2:13 arata 3 sticle ca si cand se sarbatoreste ceva „3 sticle de Corona 5 de Jack” .. aici apar in kilturi http://www.muzicabuna.ro/_pics/articles/1079550688.jpg – posibila referire la Ritul Scotian Antic si Acceptat!
    ?) la 0:52 baiatul are sapca alb-negru, cruce la gat si un tricou cu Iisus pe care scrie „Thank God I’m a VIP” (Multumesc lui Dumnezeu ca sunt VIP). Apoi fetele au cercei in forma de cruce (cercei pe care prima data i-a promovat Madonna, o alta vedeta marca Illuminati – stiu ca nu e bine sa fie purtata cruce ca si cercei, ci doar la gat ) la fel si asistentele care au crucea rosie care apoi se transforma in calugarite ! ( nu e recomandat pt. cei care au probleme cu pornografia ).

    Poze :
    http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/cassa-loco/cassa.jpg,
    http://www.cancan.ro/usr/imagini/2011/02/14/375207-poza_1_-jpg.jpg,

    http://www.alegerea-perfecta.com/images/cassa_loco.jpg (logo-ul are mici cornite – a se remarca scrierea logo-ului cu $$!)

    Iar la sfarsit o poza care spune tot : http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/gallery/cassa-loco/0.jpg
    Bogdan imbracat cu un tricou cu faraon arata spre Cosmin care indica spre mana lui dreapta : 3 degete in timp ce Leonard protejandu-se de atata lumina 🙂 face subtil semnul „mano cornuta” cu ambele maini.

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca […]

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.