Saccsiv – Weblog

Pantocrator.ro ne cheama sa ajutam copilasii cu probleme

Posted in milostenie by saccsiv on Decembrie 4, 2011

Am primit pe e-mail de la fratele Botosaneanul Ortodox:

Doamne ajuta, frate Saccsiv vin cu rugamintea sa publici la tine pe blog acest mesaj ca sa putem ajuta pe cei 5 copilasi cu cat de putin.

 ”Să fim oameni..” este un proiect iniţiat de Pantocrator.ro-un site de Credinta Crestin Ortodoxa si atitudine Ortodoxa . In urma cu o luna de zile am inceput   acest proiect prin intermediul caruia dorim sa ajutam acesti copilasi nevinovati, dar fara sprijinul d-voastra nu putem face nimic.

 Este greu,dar adevarul este ca daca nu intelegem ce li se intampla si daca nu acceptam acest adevar cat mai repede,acesti copii,vor deveni stigmati intr-o lume inchisa, intr-o lume a durerii, a singuratatii, a uitarii, a nimanui… intr-un final, cand nimeni nu va mai fi langa ei.

  Copii acestia pot sa-si salveze viata, sanatatea si copilaria! Mai au inca sanse! Sansa lor suntem noi…cei din lumea autista, carora ne este teama sa ii vedem, sa-I ascultam, sa le zambim, sa ii ajutam.

Fiecare copil merita o sansa sa poata merge, sa poata sta in fundulet, sa vada, sa rostogoleasca o minge, sa alerge in final sa se bucure asa cum si noi ne bucuram de fiecare clipa pe care o traim.

La capăt nu ne rămân decât jertfele iubirii şi mulţumirea binefacerii, pe toate celelalte le pierdem. Un credincios al lui Hristos nu trece în lumea aceasta printre trupuri, ci printre suflete.
-Nu ne uităm la feţe, ci la conştiinţe.
-Nu vedem râsul oamenilor, ci tragediile lor.
Fiti alături de noi cei de la Pantocrator.ro care dorim să facem un  bine, întindeti-va o mâna prin întunericul amar şi aprindeti făclia speranţei. Daca nu aveti  puterea să o faceti, rugati pe alţii despre care ştiti ca o pot face. Clăditi casă în ceruri aici castelul de nisip se sfarmă sub valuri.
Singuri nu reuşim,împreună vom reuşi! Fiti solitari…
Cazurile prezentate de noi au fost verificate. La cerere puteţi primi documentele medicale care dovedesc starea de sănătate a celor care au nevoie de ajutor umanitar.

 Mai multe detalii despre aceste cazuri le gasiti pe www.Pantocrator.ro sau http://safimoameni.blogspot.com/-Proiectul site-ului Pantocrator.ro

Ne dorim cu ajutorul d-voastra sa ajutam cat de putin.D-voastra alegeti un caz pe care doriti sa-l ajutati si puteti face donatia cu toata increderea si puteti verifica daca aceste cazuri sunt reale. Noi din aceasta campanile nu urmarim decat sa fim de folos in societate si acestor copii care au o sansa la viata si la o copilarie normala.

Cei care doresc sa sprijine proiectul o poate face cu toata increderea punand pe site-ul sau blogul lor logo campaniei.

 

 

Anunțuri

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on Decembrie 4, 2011 at 8:21 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. botosaneanulortodox said, on Decembrie 4, 2011 at 8:57 pm

  Multumesc tare mult frate Saccsiv ca ai luat in considerare apelul nostru.Si ne dorim din toata inima sa fim de folos acestor copii.Impreuna cu cititori d-voastra sa gasim soluti cum sa-i ajutam.Doamne ajuta!
  http://www.pantocrator.ro

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: