SACCSIV – blog ortodox

Niels Schnecker ataca furios pe toti cei ce considera homosexualitatea anormala

Posted in HOMOSEXUALITATE, NIELS SCHNECKER, pedofilie by saccsiv on noiembrie 30, 2011

Iata comentariul sorei Sol postat la articolul STIRILE ZILEI (29.11.2011):

http://www.gandul.info/politica/video-senatorii-i-au-castrat-pe-pedofili-deputat-pdl-foarte-multi-dintre-copiii-abuzati-sexual-devin-homosexuali-nu-este-normal-sa-fii-homosexual-9012922
Apropo de stirea asta, emisiunea de dimineata de la Antena 3 cu Niels Schnecker a fost revoltatoare. In mintea lui, nu e voie sa spui cu voce tare ca homosexualitatea NU e normalitate, ci un comportament deviant. Cica discriminezi. Nici macar termenul de “discriminare” nu mai are sensul sau propriu in acest context. In mintea lui, un om care spune ce gandeste a trecut deja in tabara infractionala si ar trebui tratat ca atare.

   Comentariu saccsiv:

   Am ascultat si eu emisiunea. Discutand in direct cu Marius Spânu, nu l-a prea interesat castrarea pedofililor, ci cum de acel deputat si-a permis sa spuna ca homosexualii nu sunt normali.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 30, 2011 at 9:11 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fane said, on noiembrie 30, 2011 at 9:31 pm

    sa lase un raspuns cei care in stada au avut curajul sa protesteze impotriva sodomitilor iar noi ceilalti sa tacem si sa-i aplaudam CINSTE LOR

    Apreciază

  3. XYZ said, on noiembrie 30, 2011 at 9:59 pm

    Iar azi, la „a3”, impreuna cu un alt ovrei, V. Ciutacu, au facut un duet antiromanesc (si prohungarist), feroce.

    Apreciază

  4. Dan said, on noiembrie 30, 2011 at 10:10 pm

    Mi se pare ipocrita pretentia poponautilor de a fi acceptati ca normali din moment ce ei si mass-media lor spurcata considera Crestinismul anormal, pentru prosti si bigoti, incercand sa ne separe de Hristos si sa ne impuna anticultura lor. Eu unul accept din punct de vedere moral genocidul social a asemenea persoane; nu spun ca incurajez asa ceva si nici ca voi sustine vreodata insa in mod sigur daca se va ridica cineva care sa-i arda pe rug nu voi sari sa-l opresc, ba chiar il voi trata crestineste dandu-i un pahar cu apa (cand e obosit si nu mai poate 🙂 ).

    Apreciază

    • sol said, on noiembrie 30, 2011 at 10:24 pm

      Trebuie incriminat pacatul si nu omul, caci omul poate fi o victima ( chiar si a pedofililor uneori ). Daca se va recunoaste clar ca homosexualitatea e o stare de anormalitate, numarul celor ce vor cadea prada acestei deviatii comportamentale va fi mult mai mic. Dar cand se spune in media la ore de maxima audienta ca homosexualitatea e normala, fiind doar o alta orientare , de parca sexualitatea ar fi vreo strada cu ramificatii si intersectii, si ca cine pretinde a avea o alta opinie iese in afara legii, se incurajeaza in fapt extinderea molimei.

      Apreciază

      • vioan said, on iunie 29, 2013 at 1:03 pm

        asistam la o promovare constanta si continua a nonvalorilor, in scopul de a distruge si orice ramasita de moralitate si educatie crestina existenta in societatea romaneasca…

        Apreciază

  5. sol said, on noiembrie 30, 2011 at 10:12 pm

    Imi cer scuze pentru termenul folosit in postare si anume „degenerat”, l-am regretat pe urma, multumesc ca l-ai scos. Eu nu folosesc astfel de termeni, dar m-a revoltat deturnarea sensului notiunii de discriminare. Cum s-a ajuns, de la ocrotirea saracilor si a celor de alte rase decat majoritarii, la asa-zisa orientare sexuala, ca nu pricep? A pomenit ceva mr. Schnecker despre Comisia de Discriminare cum ca ar fi un fel de zeu absolut al tuturor, daca ne spune „sfanta” comisie ca iarba e rosie, vai de noi daca ne permitem sa zicem altfel. Ceea ce-i clar amenintator pentru libertatea de exprimare e aceasta tendinta a gandirii prefabricate, de a ni se impune ce si cum sa gandim. E totusi inviorator faptul ca mai sunt oameni, chiar parlamentari, neinregimentati de sistem, care-si permit sa spuna ce cred, fara sa se teama de comisiile stapanirii. Ar trebui sprijiniti, incurajati, votati.

    Apreciază

  6. Ciprian said, on noiembrie 30, 2011 at 10:42 pm

    Odata cu acceptarea sodomiei ca normalitate, ne putem trezi cu obligativitatea angajarii lor pe criterii de nediscriminare sau la un numar de 50 de angajati sa zicem, sa fie si un LGBT cum e acuma cu handicapatii, ca tocmai pentru asta a si fost urcata pana la ceruri grija pentru handicapati tocmai pentru a creea o „cale” altor minoritati:tigani, LGBT, unguri etc Nediscriminarea minoritatilor e piatra mica care rastoarna carul mare daca carul nu are suspensii… (cacofoniile sunt intentionate)

    Apreciază

  7. Stefan_D said, on noiembrie 30, 2011 at 11:37 pm

    Toata lumea a auzit de Benetton (firma) si de celebrul lor logo „The united colours of Benetton”. Evident ca sensul cuvantului „united” poate fi impins pana unde vrei… Iata ultimele idei de marketing ale companiei. Observati ca sarutul dintre un barbat si o femeie (Sarkozy cu Merkel) pare a fi cel mai „retinut”, si „jenat”in timp ce saruturile celelalte sunt pline de pasiune :))
    Draga saccsiv, cred ca merita sa preiei si urmatoarele:
    http://www.gandul.info/magazin/campania-benetton-ajunge-si-in-israel-premierul-israelian-se-saruta-cu-presedintele-palestinei-9016072

    Apreciază

  8. alior said, on decembrie 1, 2011 at 6:55 am

    a’pai ! daca invita la voroava pe sticla, toti smintitii ! si dau apa la moara nebunilor !,, prostu’ nu e prost destul, daca nu e si fudul ! ” ( din intelepciunea populara ) nebunu se crede pe sine sanatos si vrea si cei din jur sa fie aidoma lui ! iar cine da ghies nebunului, bagandu-l in sama ! in final vai ! si amar ! Dumnezeu sa ne apere si sa ocroteasca Romania mare ! si sa nu o lase prada lupilor hamesiti si nebunilor ! sa aparam credinta noastra stramosessca in calea miseilor !

    Apreciază

  9. daniel said, on decembrie 1, 2011 at 7:38 am

    Asta este intunericul pe care, deocamdata, lumea il iubeste.
    Cu Harul lui Dumnezeu, eu ma lupt sa imi inving intunericul din inima mea.
    Spovedanie, impartasanie si statornicie.

    Apreciază

  10. Monica said, on decembrie 1, 2011 at 8:59 am

    Personal cred ca homosexualitatea nu e nici normala si nici anormala ci e un viciu si o perversitate propagata in zilele noastre cu o inversunare si intensitate iesite din comun.
    Daca am avea posibilitatea sa ne intoarcem cu 100 de ani inapoi am vedea ca in satele romanesti oamenii nici nu prea aveau cunostinte despre asa zisa „normalitate de azi”.
    Concluzia;cu cat se vorbeste mai mult despre ceva cu atat sfera celor care vor imbratisa ceea ce se propaga va creste.
    Fie din curiozitate,fie invatati de altii,fie din motive financiare cert e ca a disparut ori ce urma de rusine si de sentiment de vinovatie ca nu e bine ceea ce fac si devin tot mai indrazneti in cereri si pretentii.
    Pe de alta parte nu sunt sanatoase nici atacurile impotriva lor ca atunci vor zbiera din toate puterile ca sunt persecutati si discriminati.
    Cea mai efectiva metoda dupa parerea mea ar fi sa fie tratati ca si inexistenti deci sa le fie ignorata ori ce cerere si sa nu se ajunga la nici un nivel de discutie in parlamente si conducerea tarilor pe probleme de felul asta.
    Deci cand fac alegerea de a deveni inversi sa suporte consecintele deciziilor pe care le fac.

    Apreciază

  11. agerstress said, on decembrie 1, 2011 at 1:15 pm

    Homosexualii si lesbienele sunt oameni bolnavi ce necesita tratament medical. Acest comportament „deviant” este o forma de boala care afecteaza puterea de discernamant a individului afectat, prin urmare comportamentul „deviant” nu poate fi socotit „libertete de alegere” sau „libertate de identitate” deoarece cel afectat nu poate discerne in mod limpede situatia sa. La fel ca drogatii, la fel ca alcoolicii, la fel ca indracitii acesti oameni se afla sub stapanirea unui viciu sau duh de care nu se pot elibera singuri.
    Trebuiesc mai intai ajutati sa revina la normalitate si abia apoi intrebati ce gandesc despre ceea ce se intampla cu ei. Daca un nebin se crede Napoleon nu trebuie tratat ca si cum ar fi Napoleon.

    Apreciat de 1 persoană

  12. […] European pe actualul teritoriu al României. Un singur caz reprezentativ prezint: jidanul-mason Niels Schnecker a pus laba pe vila mareşalului Ion Antonescu, de la Băneasa, str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 4. […]

    Apreciază

  13. […] Niels Schnecker ataca furios pe toti cei ce considera homosexualitatea anormala […]

    Apreciază

  14. […] Niels Schnecker ataca furios pe toti cei ce considera homosexualitatea anormala […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.