SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un clip Versace care spune multe …

Posted in MANIPULARE by saccsiv on noiembrie 13, 2011   Gasim multe simboluri in acest clip in care Donatella Versace ne spune ca e casa ei, sunt regulile ei si e placerea ei.

Foto: http://www.tabu.ro/top-10-cele-mai-artificiale-buze-celebre/

Regizat de Jonas Akerlund, clipul ne-o prezinta pe auto pocita de mai sus cum controleaza tot, vede tot si isi manipuleaza modelele.

   Observam si o scena inspirata din lucrarea lui Escher, “Relativity”, folosita si in programele de control mental. De a semenea o cusca de dresaj, un labirint ca pentru cobai …

Exact cum individa se joaca cu modelele ei, asa si ELITELE se straduie sa se joace cu supusii. Noi insa sa nu ne supunem.

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 13, 2011 at 3:29 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. alior said, on noiembrie 13, 2011 at 7:05 am

  un videoclip cu blonde, facut pe gustul, unei blonde ! la ce v-ati fi asteptat ???? atat si nimic mai mult !

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 13, 2011 at 11:28 am

   alior

   Sigur ca da … atat si nimic mai mult. E doar o treaba cu blonde.

   Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on noiembrie 13, 2011 at 2:08 pm

   Cum adica?
   Si doi la mana, nici nu cred ca-s blonde, probabil sunt vopsite.

   Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on noiembrie 13, 2011 at 2:09 pm

   Vrei sa spui ca blondele sunt mai inclinate spre rau sau ce?

   Apreciază

 3. ayannis said, on noiembrie 13, 2011 at 7:42 am

  Pe cat de pocita pe atat de diabolica blonda ! Straniu cum reusesc personajele astea sa arate precum le e firea… Urmarind clipul am avut o revelatie , amintindu-mi ca am o sticla de parfum marca Versace , se cheama ….”Blonde” si are sculptat spre interiorul sticlei chipul Meduzei din mitologia greaca . Meduza de pe recipient isi schimba expresia fetei ori de cate ori rotesc sticla : asa apare chipul Meduzei cand incruntat , cand trist , cand vesel si zambitor ,cand amenintator cand ranjind diabolic si ai senzatia ca te urmareste din orice directie ….. apoi capacul sticlei de parfum are imprimat pe margine lantul acela labirintic..uite , ca nu m-am gandit pana acum la designul marcii Versace ca la un labirint din care nu mai poti iesi – asta e demonul modei . Deasupra capacului este o sticla taiata in asa fel incat seamana cu un diamant mare , iar taieturile sunt in forma de triunghi … cand te uiti la capac taieturile apar ca niste mici …piramide ce inconjoara „diamantul” de pe capac . Toate simbolurile lor sunt malefice …. Foarte interesant

  Apreciază

  • ayannis said, on noiembrie 13, 2011 at 12:44 pm

   Cred ca am gresit cand am spus ca e chipul Meduzei din mitologie . E de fapt chipul zeului soare – Apollo , acum mi-am dat seama . Ciudat cat de urat se transforma fizionomia zeului soare cand misc sticla…. arata ca Meduza . Astia nu lasa nimic la voia intamplarii , strecoara subtilitati in detalii .

   Apreciază

   • ayannis said, on noiembrie 13, 2011 at 3:13 pm

    N-am gresit la inceput cand am spus ca sigla era capul Medusei din mitologia greaca .
    Scuze . Am gasit aici informatii exacte .

    http://stiri-sociale.portalio.ro/2011/02/istoria-logo-urilor-celebre-10-case-de-moda-isi-dezvaluie-secretul/

    „Versace

    Simbolul folosit pentru logo-ul Versace este inspirat din mitologia greaca, mai exact un sarpe care e incolacit pe capul unei Meduze, o figura importanta in mitologia greaca, de care se spunea ca a transformat toate persoanele care o vedeau in piatra. Logo-ul designerului a fost inventat in 1978 de Gianni Versace care era obsedat de temele clasice, asa ca meduza a fost cea mai buna optiune pentru el, considerand ca “ea este epitomul pentru atractia fatala.”

    No further comment ….

    Apreciază

 4. Dorin said, on noiembrie 13, 2011 at 9:19 am

  De aici in teleg ca sunt non stop cu ochii pe noi. Ca noi suntem niste papusi mai exact marionete controlate.Si in scurt timp vom arata exact asa cand va veni cu implantarea ( pecetea.)

  Ce ne mai cred Prostii.Va da-ti seama cati se vor pierde daca nu se vor intoarce catre Dumnezeu.Nu vreau sa-mi imaginez.

  Apreciază

 5. abc Marin said, on noiembrie 13, 2011 at 10:58 am

  Apreciază

 6. abc Marin said, on noiembrie 13, 2011 at 10:59 am

  Apreciază

 7. abc Marin said, on noiembrie 13, 2011 at 11:01 am

  Apreciază

 8. Victoria said, on noiembrie 13, 2011 at 11:01 am

  Broastele si-s mai frumoase decit ea.

  Apreciază

 9. STOP RFID 666 said, on noiembrie 13, 2011 at 11:25 am

  http://www.jurnalul.ro/externe/cum-se-schimba-clima-in-urmatorii-100-de-ani-canicula-in-europa-seceta-in-africa-si-inundatii-in-insule-unele-regiuni-ar-putea-deveni-de-nelocuit-596397.htm

  EMIGRAREA VA DEVENII PERMANENTA SPUNE ARTICOLUL

  Cuvant al Sfantului Nil pentru venirea lui antihrist

  Cand se va inmulti faradelegea se vor aduna toate pacatele si faradelegile lumii si se vor incuiba intr-o necurata fiica a desfranarii, care va fi lacas al preacurviei, mama a tuturor faradelegilor si a spurcatului antihrist si va fi o femeie necurata si preaintinata in toata viata ei.

  In aceasta femeie prea desfranata se vor aduna toate faradelegile lumii din care se va naste fiul pierzarii, antihrist. Din pricina lipsei harului Duhului Sfant de la oameni, pentru pacatele lor, se vor aduna in pantecele ei toate faradelegile oamenilor.

  Dupa nasterea lui antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu. Orasele vor fi lipsite de pastori si de povatuitori credinciosi. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de episcopi, de duhovnici si de preoti evlaviosi, asa cum au inceput inca de pe acum a lipsi.

  La urma se va arata si necuratul antihrist, dupa cresterea varstei lui, si se va umplea de sataniceasca putere, ca sa faca semne si minuni cu vrajitoriile lui inaintea oamenilor patimasi. Dar peste oamenii cei sfinti nu va avea nici o putere sa-i amageasca cu vrajile lui, ci numai pe cei intunecati de patimi.

  La inceput se va arata bland, ca sa plece popoarele la inselaciunea lui, si sa-l puna imparat. De asemenea, se va arata cu pace si smerenie, ca sa i se inchine toti, fiindca hrana lui antihrist este tulburarea oamenilor; caci, cand se vor tulbura oamenii, atunci el se va bucura. Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati. Toate acestea vor cuprinde intreg pamantul si vor stapani toate orasele si satele, pentru ca nu se va gasi atunci alt om vrednic sa imparateasca lumea.

  ATUNCI CAND VOR PACATUI TOTI OAMENII, VOR CREDE CA ISI LUCREAZA MANTUIREA LOR.

  Atunci, in vremea lui antihrist, se vor defaima Bisericile lui Dumnezeu si Sfanta Evanghelie si va fi multa lipsa in lume. Adica: semne si aratari de la Dumnezeu, foamete indoita, atat de hrana trupeasca cat si sufleteasca si de invatatura dreptei credinte. Caci se va incuia cerul, ca in vremea lui Ilie, si nu va ploua pentru faradelegile oamenilor. Apoi vor flamanzi oamenii de cuvantul lui Dumnezeu, ca nu se va gasi un om drept, cu fapte bune, ca sa-i invete cuvantul mantuirii. In vremea aceea se va ridica binecuvantarea lui Dumnezeu de la mancaruri si bauturi, caci cu cat vor manca mai mult, cu atat mai mult vor flamanzi.

  Atunci se va zamisli rautatea satanei in inimile oamenilor si va vietui paganatatea cu pecetea lui antihrist, caci se va ridica darul lui Dumnezeu de la oameni, precum zice Sfanta Scriptura: „Nu va ramane Duhul Meu in oamenii acestia in veci, pentru ca sunt numai trup” (Facerea 6, 3). Atunci se vor imputina oamenii pe pamant, vor slabi si vor muri cei pecetluiti de antihrist ca pasarile pe drumuri si vor manca oamenii trupuri de oameni morti, nemaiputand suferi lipsa si foamea. Iar intelesul pecetii lui antihrist este acesta: „Al meu esti, iar eu sunt al tau; de buna voie vii la mine, iar nu de sila”. Vai si amar de cei pecetluiti de antihrist. Atunci se va face mare tulburare in lume.

  CACI AUZIND OAMENII CA IN ALTE PARTI ESTE PACE, SE VOR MUTA ACOLO, DAR, DIMPOTRIVA, VOR GASI SI MAI MULTA LIPSA SI VOR AUZI DE LA LOCUITORII LOCULUI ACELUIA, ZICAND……..,,CUM DE ATI VENIT IN ACEST LOC BLESTEMAT, UNDE N-A MAI RAMAS INTRE NOI INTELEGEREA OMENEASCA”? ATUNCI VOR INCETA OAMENII DE A SE MUTA DIN LOC IN LOC.

  Iar din cauza fierberii marii si a focului de sub pamant, se va desfiinta pamantul, adica se va usca si nu va rasari iarba; copacii nu vor odrasli vlastare si izvoarele apelor vor seca, iar animalele si pasarile vor muri de aburii marilor si a pucioasei.

  Insa purtand Dumnezeu grija de mantuirea tuturor oamenilor cu buna vointa, va trimite atunci pe pamant pe cei trei sfinti: Ilie, Enoh si Sfantul Ioan Evanghelistul, ca sa propovaduiasca, sa intoarca la dreapta credinta si sa invete pe cei putini care vor sa se mantuiasca. Caci cei ce nu se vor pecetlui cu pecetea lui antihrist, vor mosteni Imparatia cerurilor, insemnandu-se cu semnul Sfintei Cruci si se vor izbavi de osanda iadului. Daca flamanziti, rabdati, ca Dumnezeu va va trimite ajutorul Sau dintru inaltime. Iar oamenii vor zice: iata ca cei ce s-au pecetluit cu pecetea lui antihrist sunt multumiti. Dar sfintii le vor zice: ce multumire este aceasta la insemnarea pecetii celei pierzatoare, care cu inselaciune i-a inselat, nesimtitori fiind, ca nu-si cunosc mantuirea lor ?

  Atunci vazand antihrist pe cei trei prooroci propovaduind adevarul si aratand inselaciunea lui, se va mania si va porunci slugilor sale sa-i aduca inaintea lui. Si intai are sa-i ademeneasca, zicand: Pentru ce voi nu vreti sa va pecetluiti cu pecetea imparateasca ? Atunci ei il vor ocari in fata, pentru inselacuinea lui, zicandu-i: „O, amagitorule si inselatorule antihrist, nu-ti ajunge ca ai pierdut atatea suflete, ci ne silesti si pe noi sa te ascultam ? Blestemata este pecetea ta si slava ta si cu pierzarea ta a venit sfarsitul lumii …” Iar spurcatul auzind ocarile lor si blestemurile pe care le rostesc sfintii, singur va lua sabia si-i va taia … Iar dupa moartea lor va porunci slujitorilor lui sa faca cumplite rautati, adica: curvii, preacurvii si cumparari de copii, si vor curvi pe drumuri. Si pentru rautatea lor isi vor pierde cuviinta omeneasca, si o sa-si iasa din minti, pentru multa nestapanire a curviei. Se vor face scurti la stat ca dracii, fiindca firea dracilor este scurta si rotunda. Ca firea dracilor cu a oamenilor rai se va uni la scurtimea varstei si pana la cinci palme inaltimea lor. Si se vor face oamenii mai vicleni decat dracii, fiindca dracii n-au trup ca sa curveasca si sa ucida, ci numai ganditor indeamna pe oameni.

  Atunci antihrist se va bucura foarte mult, ca si-a implinit scopul lui cel rau si dorind fara de legea, si acolo unde se va bucura el si se va veseli va veni sabia cea cu doua taisuri, de sus, si-l va sfarama, si spurcatul lui trup va fi aruncat in vesnica munca, unde se va munci impreuna cu sufletul cel necurat al lui.

  Apreciază

 10. plumoada said, on noiembrie 13, 2011 at 12:29 pm

  simboluri peste tot, ochiul atotvazator, sclavia modei,mind control, degradarea celor care sunt sclavii trendurilor, aceeasi figura la modele,sau mai bine zis , holbarea goala, parca sunt roboti, asemenea stapanei lor, alb si negru, pffff, cind am vazut-o la tv m-a frapat ;
  adika, sunteti asa de prosti, ca v-o spunem pe fata, si va si place!

  Apreciază

 11. marcela said, on noiembrie 13, 2011 at 1:11 pm

  am uitat care sfant spunea ca nu ni se va da voie nici mimica fetzei sa o avem cum vrem noi,ni se va spune cand sa zambim si cand sa plangem !!Lavrentie sau altcineva ,oricum un sfant cunoscut !!o sa mergem unde ne imping valurile create de ei!! asta daca ne dam cu ei !! va fi foarte greu sa gasim o cale sa nu fim cu ei dar trebuie sa o gaseasca fiecare si astfel va fi socotit :NEBUN

  Apreciază

 12. Davout said, on noiembrie 13, 2011 at 3:27 pm

  din pacate Donatella Versace, ca si fratele sau atat de controversat nu e decat o marioneta. La fel ca Berlusconi, Obama, Cameron. Chiar si cei ce li se opun si sunt inlaturati – Ceausescu, Gaddafi, Papandreu sunt tot marionete cu iluzia libertatii proprii. Iar papusarii insisi au alti stapani. http://www.ghimpele.ro/2011/11/anglia-vs-ue-un-meci-din-liga-bilderberg/

  Apreciază

  • marian said, on noiembrie 13, 2011 at 4:07 pm

   Nu e nimeni nebun sa se creada independent, mai ales atunci cand stie ca aia de la varful maxim al puterii sunt orice, dar, NU DIN SPECIA UMANA. Nu au iluzii, ci, partituri de interpretat. Ahmadinejad al Iranului plange, se emotioneaza cand auzea fiind in Liban, ca se canta despre tara lui, la spectacolul omagial, inchinat sosirii lui in vizita in 2010 in Liban. Era delir maxim in randurile populatiei libaneze care se uita la Ahmadinejad ca la un salvator al omenirii. Cu toate astea, l-am observat pe Ahmadinejad tragand cu ochiul spre camera de filmare, parca pentru a se asigura ca nu plangea in zadar si ca operatorul il avea in cadru.
   Daca gresesc, sa ma ierte Dumnezeu!

   Apreciază

 13. marian said, on noiembrie 13, 2011 at 4:01 pm

  Donatella asta arata a prostituata falimentara. Grotesti figuri mai au si satanistii astia de rang inferior, ca tot aminteam de satana aialalta o oligofrena de peste Atlantic, mme clinton! Daca cineva imi spunea in 89 ca voi apuca sa aflu ca sunt condus de catre niste imbecili sadici si satanisti, i-as fi zis ca e comunist, sau, nebun. Realitatea bate cu mult mai mult oricare film al oricarei imaginatii omenesti.
  Un fel de presimtire imi spune ca, si in viitor, riscam sa fim martori ai unor evenimente si mai groaznice decat cele care deja se intampla, ieri-azi… Urmeaza dupa 01 Ianuarie 2012, scumpiri la energie, (gaze si curent electric) si toata cavalcada inerenta, incepand cu transport si terminand cu tot ce are un pret expus la raft. Viata e deja grea si va deveni tot mai grea, pentru multi dintre noi.
  Sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu pe toti!

  Apreciază

 14. saccsiv said, on noiembrie 13, 2011 at 4:20 pm

  deveghepatriei

  Puteti prelua materiale de pe acest blog. La nazism consider ca e bine a abordati atat chestiuni legate de paganism, cat si cele referitoare la finantare.

  Apreciază

 15. acelas said, on noiembrie 13, 2011 at 5:59 pm

  gandul, si el contra fNOM ..

  sunt deja „guverne din umbra”? „Avem” si romani chipurile acolo, adics de fapt niste marionete care ne distrug din interior..

  http://www.gandul.info/international/isarescu-la-reuniunea-organizatiei-care-conduce-lumea-exclusiv-8967982

  .

  Apreciază

 16. STOP RFID 666 said, on noiembrie 13, 2011 at 5:59 pm

  O SA AJUNGA SA NE FUGAREASCA ROBOTII PE STRADA

  Apreciază

 17. adriandirnescu said, on noiembrie 13, 2011 at 6:49 pm

  Nu prea poti sa spui prea multe vazand videoclipul. Ce e foartre dureros, multi accepta sistemul ca pe ceva ce asa trebuie sa fie, multi nici nu ne punem problema daca ar putea fi reala o lume a lui Dumnezeu. Cei mai multi suntem coplesiti de lumea banului, a luxului si a senzatilor… asa incat lumea lui Dumnezeu pare ceva venit din povesti. Fratilor sa ne rugam si sa plangem sa putem sa nu ne indoim de realitate, de existenta lui Dumnezeu. Sa ne rugam si sa plangem pentru cei de langa noi si din familile noastre care nu vor , nu pot, sau nici prin cap nu le trece ca ei deja sunt inchisi in labirint, sunt deja pierduti… Avem aceasta datorie sa ne rugam unii pentru altii, cel putin daca facem asta, Dumnezeu ne aude strigatul. Nu mai putem sa ne dam doar cu parerea , trebuie sa gasim o cale de a o spune prin viatza noastra, de a marturisi cu actiunile noastre cotidiene, de a atrage atentia cumva… Chiar de vom fi luati drept ciudati sau nebuni e imposibil sa nu atragem cel putin un suflet la Dumnezeu. Nu e lupta noastra, e lupta lui Hristos, si suntem siguri ca Hristos va primi gandul nostru si lucrarea va aduce rod. Nu mai putem sta degeaba si sa vorbim sau sa ne dam cu parerea doar in mediul restrans. Trebuie sa dam fiecare un exemplu de smerenie de simplitate si de credintza. Cei ce sunt prinsi in labirint vor iesi cu ajutorul nostru, daca vor intelege exemplul nostru. Vom arata celor de langa noi ca noi traim altfel decat viatza lor de labirint si vor fi multi care se vor mira, vor pune intrebari si incepand sa simta adevarul se vor intoarce. Asa cum acest blog da roade, si actiunile noastre dedicate lui Hristos vor da roade. Sa ne gandim cat de seaca poate fi viatza celor care deja sunt prinsi in labirint si poate nu vor avea niciodata ocazia sa vada sau sa simta cel putin cateva sclipiri din adevarata viata.
  Lupta nu e pierduta atata timp cat mai avem suflu in noi si credem in Hristos. Sa nu ne fie frica! Mincinosul se teme de adevar si de curaj.
  Doamne ajuta!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: