SACCSIV – blog ortodox

Video: MINUNEA infloririi ramurilor uscate de la icoana Maicii Domnului din eparhia prigonitului Episcop Artemie de Kosovo

Posted in minuni by saccsiv on noiembrie 10, 2011

Iata comentariul fratelui Veaceslav postat la articolul STIRILE ZILEI (10.11.2011):
In eparhia din raško-prizrenska (Serbia-Kosovo) a persecutatului episcop Artemie de catre eretici si ecumenisti din luna iunie pina in ziua de astazi are lor un miracol a Lui Dumnezeu. La icoana Maicii Domnului infloresc constant ramuri uscate.
Slava tie, Doamne! Slava Tie! Amin

Cititi va rog si:

VIDEO: Izgonirea Episcopului ARTEMIE de Kosovo cu ajutorul … POLITIEI ALBANEZE. Prigonirea ierarhului ESTE INCEPUTUL. Vor patimi la fel toti marturisitorii

 

 

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 10, 2011 at 6:29 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Iulia said, on noiembrie 12, 2011 at 12:49 pm

      superb filmul cu florile din ramuri uscate de la icoana Maicii Domnului. Cum il pot descarca, te rog mult !

      Apreciază

  2. Narcotic said, on noiembrie 10, 2011 at 6:35 pm

    De ieri incerc sa intru pe realitatea.net la diverse ore, tot „The connection has timed out”, totusi am incercat cu cateva proxy-uri de pe samair.ru/proxy/time-01.htm si se incarca fara probleme. Pot sa deduc ca mi-au blocat IP-ul pentru a ma cenzura? Nu am postat decat comentarii civilizate, ma gandesc sa pun ceva pe YouTube despre asta.

    Apreciază

  3. MMG said, on noiembrie 10, 2011 at 6:52 pm

    Filmul cu alungarea nu mai este …

    Apreciază

  4. daniel said, on noiembrie 10, 2011 at 7:20 pm

    http://www.imdb.com/title/tt1637688/

    dubios film

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on noiembrie 10, 2011 at 8:06 pm

    PROFETIA SFINTULUI MOISE ARAPUL DESPRE CALUGARII DIN NEAMUL CEL DE PE URMA

    (din vol. „Hrana Duhovniceasca”)

    Sf. Moise Arapul a profetit zicind: „In zilele cele de pe urma ale veacului al saptelea si jumatate, viata monahiceasca se va defaima cu totul si monahii nu vor mai tine socoteala de mintuirea sufletului. ei vor umbla prin mijlocul tulburarilor si gilcevilor, intunecati, fara nici un folos si lenesi, neingrijindu-se nicidecum de fapta buna, robiti de patimile pacatului, pentru ca de acolo de unde l-au ars pe satana nevoitorii cei dintîi, tot de acolo si el are sa arda si sa pirjoleasca. Si de unde s-a biruit, va birui si el pe monahii cei lenesi si defaimatori. Unde a sporit dreptatea, acolo va prisosi mai mult pacatul si faradelegea, pentru ca se va raci dragostea multora si monahii vor petrece prin mijlocul lumii si a mirenilor, fara frica, cu mincari si bauturi amagindu-se de poftele trupului, prin desertaciuni, in necuratii si fapte rusinoase. In acele zile va fi uriciune, zavistie, sfezi si batai in manasirile de obste pina la singe, tot asa si in lavre, unde nu e viata de obste, din rautatea unuia asupra celuilalt si pentru ca s-au defaimat sfintele canoane si nevointa cea duhovniceasca, se vor pune egumeni si stareti oameni neincercati in fapta buna, fara credinta, nepriceputi, de nici un folos si simpli, nedeosebind binele de rau, lenesi, fara fapte bune, ingrijindu-se numai de cele pamintesti, purtindu-se cu nerusinare in slujbe.
    Rapind cu sila egumeniile, cu daruri, si nestiind sa invete si sa povatuiasca turma si fratimea, nestiind ca ei sunt chip si pilda de folos pentru cei care urmeaza fapta buna si neintelengind ca ei au sa dea seama lui Dumnezeu in ziua judecatii pentru turma lor. Si din pricina nepasarii egumenilor ce nu poarta grija de turma, se vor pierde, se vor osindi nu numai cei lenesi si trindavi, ci si fratii cei cu viata buna si infrinati.”
    Dupa aceea Moise, robul lui Dumnezeu, a vazut ca nori si virtej, negura intunecoasa si ispite foarte infricosate au venit asupra monahilor din partea de la Miazanoapte, caci ii alerga pe monahi si cinul cel monahicesc se imprastia de blestematele eresuri si sileau pe multi sa lepede hainele monahicesti si sa se insoare. Atunci, putini nevoitori care vor fi incercati ca aurul si ca argintul in cuptor in necazuri multe, in prigoana si in strimtorare, se vor lamuri. Si citi se vor afla incercati si vor birui atitea ispite infricosate, se vor preamari, se vor preaslavi si se vor cinsti de Dumenzeu mai mult decit acei care au rabdat caldura si zaduful zilei si gerul noptii.
    Dupa aceea Moise, robul lui Dumnezeu, a vazut ca a trecut iarma aceea a necazurilor si ispitelor si prigoana acelor infricosate eresuri si s-a facut liniste si dupa ce vor trece citiva ani iarasi se va dispretui ceata monahilor cea ingereasca si vor veni iarasi ispite asupra lor mai multe si mai silnice. A vazut ca monahii vor petrece impreuna cu calugaritele si impreuna cu pofta cea rea va veni si tirania, caci si cei ce nu vor voi, se vor batjocori cu sila.
    Preotii se vor spurca prin pacatul desfriului si preotesele lor vor preacurvi, asemenea si ei vor preacurvi cu altele. Atunci va veni minia cea mare a lui Dumnezeu si va distruge tot neamul acela viclean si-l va trimite in focul cel vesnic.
    Deci, fericiti vor fi citi nu se vor pleca la cea mai mare faradelege a necuratiei, care este mai silnica si mai grea decit uciderea, si se vor impotrivi si vor mustra faradelegea ca Sf. Ioan Botezatorul si vor starui mustrind amestecare de singe si vor fi ucisi de cei prea faradelege spurcati si prea necurati oameni din vremea aceea si apoi se vor odihni in sinul lui Avraam, Isaac si Iacob preslavitilor Patriarhi si vor locui in Imparatia Cerurilor cu toti Sfintii, bucurindu-se si veselindu-se, de care bucurie sa ne invredniceasca Dumnezeu si pe noi cu darul Lui cel sfint. Amin

    Apreciază

  6. Madalin Dobre said, on noiembrie 10, 2011 at 8:29 pm

    Stimate dle Saccsiv citind titlul acestei postari mi-am amintit de un caz aproape identic: http://www.youtube.com/watch?v=KDnbie50t68 Minunea are loc in fiecare an de sarbatoarea in cinstea Icoanei Maicii Domnului din Kazani In biserica Sf. Ierarh Nicolae din s. Culeucea, raionul Sarata, regiunea Odessa, din Ucraina (sudul Basarabiei istorice). Parintele Pavel, parohul acestei bisierici spune ca an de an la aceasta icoana vin experti criminalisti care incearca sa explice aceasta minune. Reportajul este in rusa (si ucraineana) din pacate, insa mesajul cred ca este clar.

    Apreciază

  7. Alex said, on noiembrie 10, 2011 at 9:21 pm

    Ce stiti despre asa numitii „copii de cristal”, „copii de indigo”?
    Ma adresez cititorilor acestui site. E legat de new age? Sunt copii posedati?
    Nu gasesc nicio explicatie.

    http://amira-paranormal.blogspot.com/2010/03/interviu-cu-un-copil-de-cristal.html
    http://desprechakre.wordpress.com/2011/04/13/detalii-interesante-despre-copiii-de-cristal/

    Apreciază

    • cristina said, on noiembrie 11, 2011 at 1:31 pm

      Tine de curentul new age.Copiii indigo(de la culoarea aurei cica), in principiu sunt copiii cu adhd dar nu toti, iar cei de cristal sunt cei autisti cred, exista carti pe tema asta nu mi este foarte clardespre ce e vorba. Nu stiu daca sunt posedati dar zice ca ei vor popula noua era in fine , new age n are a face cu ortodoxia si asta e tot ce ma intereseaza pe mine personal in legatura cu aceasta problema.

      Apreciază

  8. plumoada said, on noiembrie 10, 2011 at 11:16 pm

    frumos, ca si minunea serpilor care vin la icoana Fecioarei Maria, http://www.youtube.com/watch?v=Oujy4CQoZJc
    s-o indura Sfanta si de noi.
    mai crede cineva indeajuns azi , ca prin rugaciune si post sa se vindece?
    mi-ar placea sa ajute Domnul necredintei mele, incit omul sa se vindece si altfel.

    Apreciază

    • marcel said, on noiembrie 11, 2011 at 10:06 am

      plumoada tu ai citit ca si vrajitorii fac oamenii sanatosi ??nu ti mai strica netul cu minunile de sanatate ci incearca sa ceri discernamant caci precum vezi si tu cati isi zic ortodocsi in ziua de azi ,chiar si la evreii talmudisti li se spune ortodocsi ,in ceea ce priveste asemanarea sarpelui cazut cu mugurii aceia albi mi se pare de prost gust,dar gusturile nu se discuta ,daca tie iti plac serpii este gustul tau,nu am auzit sa fie sfinti imblinzitori de srpi dar carora le plac florile am mai auzit

      Apreciază

      • plumoada said, on noiembrie 11, 2011 at 11:36 am

        cred ca nu ai inteles nimic din ce am zis eu.

        Apreciază

      • plumoada said, on noiembrie 11, 2011 at 11:39 am

        Se spune ca pe vremea cand turcii au cucerit Grecia ostasii si-au pus in gand sa jefuiasca aceasta manastire.Maicile din acea manastire s’au rugat sa le ajute sa nu’si bata joc paganii de ele.Ruga lor le-a fost ascultata si Maica Domnului le-a transformat in serpi .De aceea vin in biserica pe 15 august serpii in fiecare an ,de ziua Maicii Domnului ca sa’i multumeasca pentru ajutorul dat.Este mare pelerinaj la biserica cu serpi de pe Insula Kefalonia-Grecia .

        Apreciază

      • plumoada said, on noiembrie 11, 2011 at 11:40 am

        si ma cred, cu adevarat, ca te poti vindeca prin rugaciune!

        Apreciază

    • marcel said, on noiembrie 12, 2011 at 10:06 am

      plumoada NORMAL ca nu am putut intelege caci nimeni nu a inteles ,tu ai spus ce ai vrut sa spui dupa ce ai vazut ca nu s a inteles !! acum am inteles ,sa sti ca daca nu spui clar nimeni nu intelege la ce te ai gandit tu !! asa si eu cand vreu sa fac economie de cuvinte sant inteles altfel decat cum as fi dorit !! sant probleme care pentru a le intelege ne trebuiesc multi ani chiar de am gandi in fiecare secunda la ele,daca Dumnezeu nu ne deschide mintile desi pare ca este usor de inteles : NU INTELEGEM !!! de aceea nu trebuie sa existe un spirit de jignire daca cineva pe moment nu pricepe !!! sa ii zicem o data de 2 ori cu argumente cam cum e treaba apoi sa l lasam lui Hristos ,sa nu ne infierbantam ,sa nu ne socotim jigniti daca cineva nu are prea multa minte (aici nu am inclus injuraturi sau alte d astea) daca este pace intre oameni este si Hristos pe acolo !!

      Apreciază

  9. Badea said, on noiembrie 11, 2011 at 12:57 am

    Uau! Am ramas fara cuvinte! Sunt atat de uscate crengutele alea si totusi inmugurite

    Apreciază

    • marcel said, on noiembrie 11, 2011 at 10:11 am

      da badea si eu am ramas nu stiu cum ,stiu ca Dumnezeu face minuni dar nu prea le meritam,dar pentru cine nu crede asa este ceva neintetresant ,dar si trist ,referitor la comentul anterior al meu imi doresc sa vad oameni care cer dreapta credinta !! ca sa ceara cele materiale :mancare,apa,servici,copii..mi se pare ceva incepator,dar ce sa facem cand vedem ca episcopul nostru se roaga cu catolici,anglicani,….sa cerem sa ne puna pe o cale dreapta ,sa ne dea solutia…ca numai sa vedem ,sa i certam ,sa i acuzam..e cam treaba lor dar noi ce sa facem ca asa cum este acum nu a mai fost niciodata,asa de rau

      Apreciază

  10. un pacatos said, on noiembrie 11, 2011 at 8:39 am

    Nu i-ar mai rabda Dumnezeu.

    România reia adopţiile internaţionale. Homosexualii pot adopta copii – dar individual, nu în cuplu
    http://www.jurnalul.ro/observator/adoptii-internationale-homosexuali-596220.htm

    Apreciază

  11. cezar said, on noiembrie 11, 2011 at 3:30 pm

    SLAVA TIE DOAMNE !

    Apreciază

  12. Aurora said, on noiembrie 11, 2011 at 6:34 pm

    Extraordinara minunea cu mugurasii ! Mare este Dumnezeu si minunate sunt lucrurile Lui !

    Apreciază

  13. […] Video: MINUNEA infloririi ramurilor uscate de la icoana Maicii Domnului din eparhia prigonitului Epi… […]

    Apreciază

  14. Doina said, on iunie 15, 2015 at 4:50 pm

    Doamne ajuta la toata lumia si noua. Sa fim binecuvintati de Maica Domnului … Descarc aceste filme. Cum pot. Sa fac. Multumesc. Frumos

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.