SACCSIV – blog ortodox

„THRIVE”, un documentar anti sistem produs de Foster Gamble, ce ne povesteste despre … tehnologia extraterestra. Dar personajul este membrul unei celebre familii de eugenisti. Cum se leaga lucrurile?

Posted in EUGENIE, EXTRATERESTRI, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on noiembrie 10, 2011

(Official Trailer) THRIVE: What On Earth Will It Take?Foster Gamble este membru al celebrei familii ce a fondat Procter and Gamble.

   Stramosul sau, Clarence J. Gamble, stapanul mega companiei, a fost unul dintre stalpii ce au pus bazele eugeniei, fiind de asemenea foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu evreica Margaret Sanger (iubita lui H.G. Wells) si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a sa la scara globala.

Despre sinistra femeie, cititi va rog si :

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu raul personificat – Margaret Sanger

Asadar, un membru al celebrei familii produce un documentar anti sistem. S-o fi trezit oare? Desigur ca nu, caci ni se povesteste despre … tehnologia extraterestra a energiei libere. Asadar, vorbim de fapt despre un film “anti sistem”. Intre ghilimele.

Se leaga eugenia cu extraterestrii? Desigur. Dar pentru a intelege, cititi va rog:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Se leaga treaba cu extraterestrii cu “lupta” impotriva sistemului financiar bancar? Desigur. Caci se leaga cu doctrina stalpilor new age si cu reala NOUA ORDINE MONDIALA. Pentru a intelege insa care-i legatura, cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 10, 2011 at 5:38 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. alt Constantin said, on noiembrie 11, 2011 at 4:02 pm

  Doamne, ajuta!

  Tehnologia energiei libere nu este extraterestra 🙂 Daca filmul vorbeste despre asa ceva, atunci este evident ca este „anti sistem” intre ghilimele si ca doreste sa faca publicitate „extraterestrilor”.

  Va recomand sa cititi si cartea „Tehnologii Free Energy” scrisa de Jeane Manning, in care veti descoperi foarte multi oameni (care sunt terestri 🙂 , nu extraterestri) care au inventat dispozitive de utilizare a energiei libere.

  Acele farfurii zburatoare (UFO) pe care unii le-au vazut pe cer sunt inventii omenesti.

  Acum mai mult de 100 de ani, Nikola Tesla a avut intentia si dorinta de a oferi omenirii o sursa de energie nelimitata si nepoluanta (free energy), insa nu a fost sustinut financiar pana la capat. Ma refer la turnul Wardenclyffe (http://www.youtube.com/watch?v=DaxD_4n3KMg la min. 5:45 sau http://www.youtube.com/watch?v=Vp0CYZ2s_cQ la min. 1:25).

  Personal cred ca free energy nu este folosita la nivel industrial in zilele noastre, doarece acest tip de energie fiind pretutindeni, nu poate fi centralizata, controlata si furnizata de catre cineva.

  Astfel aceasta energie ar fi gratuita si netaxabila asa cum aerul pe care il respiram este gratuit (cel putin momentan).

  „Electric companies, gas heating companies and oil companies would lose half or more of their profits with free energy available. Therefore, these companies then donate millions of dollars to governments (bribing them) to make sure that free energy devices stay out of the public market. Tactics and means of suppression include buying the patent of the free energy device from the inventor or his family, suing the inventor or patent holder and even murdering the inventor in some cases.” http://www.panacea-bocaf.org/energysuppression.htm

  Efectul economic ar fi acela ca avand fiecare acces la un capital natural, capitalismul s-ar distruge. Cei care controleaza banii, controleaza lumea…

  Apreciază

  • ion adrian said, on august 24, 2014 at 10:25 am

   Bine v-am regasit,
   Si la muzeul tehnicii romanesti este o pila electrica care pare a fi un soi de perpetuum mobile(de fapt un adevarat perpetuum mobile este doar un dispozitiv care capteza si foloseste o forma de energie inca necunoscuta).Este vorba de „pila lui Carpan” http://web.archive.org/web/20080211213533/http://www.ziua.ro/display.php?id=195515&data=2006-03-11

   Citez din :AL11 de pe: http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,3707.0.html

   „O simpla cautare pe net si electronii umbla in folosul nostru …

   Karpen’s Pile – A Battery That Has Produced Energy Continuously Since 1950s – A battery designed in 1908 by Nicolae Vasilescu-Karpen, patented in 1922, and called „the uniform-temperature thermoelectric pile,” has allegedly been producing energy continuously in a Romanian museum since the 1950s

   Patentul FR577087 – Pile électrique [Thermoelectric Battery], EC: H01M6/00; Y02E60/12 , IPC: H01M6/00; H01M6/00
   din 1924-08-30:
   http://www.rexresearch.com/karpen/karpen.htm

   si diverse explicatii :
   http://blog.hasslberger.com/2011/01/karpens_pile_producing_energy.html

   PS – denumirea de „Pila nemuritoare” este total improprie …, ar trebui „Pila electrica cu functionare continua” ”

   Deasemenea.tot de acolo: „nu există pilă nemuritoare, nu este încălcat principil al II-lea al termodinamicii, nu există perpetuum mobile de speţa a doua. Există multă necunoaştere a lumii ştiinţifice.
   Unul din materialele pe care le-am studiat şi care pledează pentru cele de mai sus este:
   „Lipsa de reacţie chimică în unele pile electrice (pile K). Micromotor acţionat indefinit de aceste pile”
   apărut în Buletin Ştiinţific, Secţia de Ştiinţe Matematice şi Fizice, Tomul VIII, nr. 4, 1956.”

   Aceasta fraza cred ca confirma ce spun eu mai sus cand definesc „adevaratul perpetuum mobile”

   Apreciază

   • ion adrian said, on august 24, 2014 at 10:30 am

    Si totusi nu ar trebui vazut si filmul care azi se gaseste si subtitrat?

    Apreciază

 3. alt Constantin said, on noiembrie 11, 2011 at 4:32 pm

  As recomanda celor care vor sa construiasca un dispozitiv simplu al lui John Bedini de utilizare a energiei libere (din vid), grupul http://tech.groups.yahoo.com/group/Bedini_Monopole3.

  Motorul Bedini (demonstratii facute de un roman): http://www.viddler.com/explore/sinergicus/videos/3

  Practical Guide to Free-Energy Devices: http://free-energy-devices.com

  Fara a fi exclusivist, o mare parte a problemelor cu care se confrunta lumea astazi nu sunt probleme de natura tehnica, ci probleme ale mintii umane, de ignoranta si de frica.

  Apreciază

 4. Cosmin said, on noiembrie 13, 2011 at 5:34 pm

  Interesant filmul. Multe din cele continute in el sunt prezente in alte documentare. Intrebarea mea este de ce tot mai multe documentare vor sa ne „trezim?” Probabil vor sa ne distraga atentia de la altceva mai important si sa ne canalizam atentia asupra unor lucruri care nu mai au importanta pentru elite (si-au atins scopul si acum renunta la ele).
  Este posibil de asemenea ca dupa ce au creat tot felul de probleme acum vin cu solutia la ele (energia libera si un alt sistem de guvernare posibil condust de antihrist, si alte solutii). Poate ca energia libera si tehnica farfuriilor zburatoare si alte tehnologii ca fie solutia „salvatoare” pe baza cariua se asteapta acceptarea antihristului de catre mase. Un lucru e sigur, ei nu fac nimic fara un motiv.
  Stim foarte bine ca au toti banii din lume si nu e vorba de bani in ceea ce fac ci e vorba de putere. Ca fapt divers in documentar apar 2 indicatoare cu localitati romanesti ( 1:44: 00) ca exemplu de localitati unde su sunt cultivate plante modificate genetic.

  Apreciază

 5. Cosmin said, on noiembrie 13, 2011 at 5:37 pm

  Corectez: localitati unde nu sunt culturi modificate genetic.

  Apreciază

 6. […]    John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei ). Sanger a fost apropriata si de eugenistul Clarence J. Gamble. […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: