SACCSIV – blog ortodox

SATANISM SI PEDOFILIE LA VARFUL BILDERBERG. Un bancher elvetian face dezvaluiri. Un nou episod din serialul NOM – fNOM …

Posted in Bilderberg, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on noiembrie 9, 2011

   Preiau integral articolul Satanism si pedofilie la varful Bilderberg – “Puneti urgent reflectoarele pe ei !”:

Dezvăluirile incendiare ale unui bancher elveţian despre acţiunile criminale realizate de Bilderbergi

Satanism şi pedofilie la vârful Bilderberg

Un bancher elveţian, care a participat la întruniri ale grupului şi care tocmai de aceea preferă să-şi păstreze anonimatul, a acordat în luna mai la Moscova un interviu incendiar redactorilor de la publicaţia Noviden. Conform mărturiei elveţianului, grupul Bilderberg se foloseşte de băncile elveţiene pentru a finanţa răsturnări de guvern, falimentarea unor ţări, corupţia unor oficiali şi chiar uciderea unor persoane care au putere să se opună politicilor grupului.

Nu toţi participanţii la întrunirile Bilderberg au cunoştinţă de aceste lucruri, pentru că şi în sânul grupului de elită, la fel ca şi în sânul francmasoneriei, există unele „bisericuţe”. Josef Ackermann, director executiv al Deutsche Bank şi membru al comitetului de vârf al Bilderbergilor este acuzat de bancherul elveţian că orchestrează multe dintre aceste activităţi oculte. Ideea care îi este cea mai dragă lui Ackermann şi la care lucrează acum asiduu este cenzurarea totală în cel mai scurt timp a internetului.

I: Ce puteţi să ne spuneţi despre activităţile dvs. ca bancher?

R: Am lucrat în sistemul bancar elveţian ani îndelungaţi, chiar şi ca director al uneia dintre cele mai puternice bănci. Atunci am fost implicat în plata pentru asasinarea unui preşedinte de stat. Am participat la întrunirea directorilor băncii, în care s-a hotărât să se plătească pentru această acţiune. Asta m-a dat peste cap rău de tot. Un serviciu secret străin a trimis o cerere scrisă de mână prin care solicita plata unei sume pentru o persoană care lichidase un preşedinte! Şi nu a fost singurul caz de acest fel. Am primit o seamă de astfel de cereri scrise de mână din partea unor servicii secrete, care aveau fonduri pentru organizarea de revoluţii ori pentru ucideri la comandă. Eu confirm ceea ce a scris John Perkins în cartea sa „Confessions of an Economic Hit Man”. Există un sistem financiar pentru astfel de operaţiuni şi unele bănci elveţiene fac parte din el.

I: Ne poţi spune despre ce bănci este vorba şi cine anume din aceste bănci este implicat?

R: Este vorba de una dintre cele trei bănci elveţiene din vârf la timpul asasinării acelui preşedinte din lumea a treia. Mai mult, nu-mi risc viaţa. Eram mai multe persoane la adunare când cineva a venit cu acea cerere şi, cum era vorba de o sumă mare cash, a trebuit să se facă o informare sumară a speţei. După care directorii au zis „O.K.!”

I: Ce fel de fonduri erau acestea?

R: Speciale! Codificate. Cifrul veneau odată cu cererile. Aşa funcţionau, conform înţelegerilor la vârf. Cererile care deblocau cele mai mari sume erau scrise de mână! Trebuiau descifrate. Ele conţineau sume de bani pentru asasinate, pentru organizarea de greve, de revolte şi pentru finanţarea unor partide de opoziţie în diverse ţări. Ştiu membri ai grupului Bilderberg care sunt implicaţi în aşa ceva.

I: Măcar ne puteţi spune în ce decadă se întâmplau astfel de operaţiuni?

R: În anii ’80.

I: Aveaţi vreo problemă să lucraţi cu astfel de fonduri?

R: O mare problemă. Nu mai puteam să dorm. De-asta am şi părăsit banca până la urmă. Erau implicaţii periculoase. Cei care organizaseră fondurile erau membri ai unor servicii secrete, cele mai multe din ţări vorbitoare de limba engleză. Trebuia să plătim criminali care ucideau oameni ce se opuneau planurilor Bilderberg, FMI şi Băncii Mondiale, de exemplu.

I: De ce ne acordaţi acest interviu? Sau de ce ni-l acordaţi acum?

R: Pentru ca Bilderbergii se întrunesc anul acesta în Elveţia. Pentru că situaţia mondială devine din ce în ce mai critică şi pentru că băncile elveţiene sunt implicate în acţiuni lipsite de etică, dispunând de fonduri aflate în afara oricărui control financiar şi e vorba de sume cu multe, multe zerouri.

I: Miliarde?

R: Mii de miliarde, în afara taxelor! Ceea ce se întâmplă este împotriva sistemului elveţian al valorilor, bazat pe încredere, bunăvoinţă şi neutralitate. Am asistat la discuţii care sunt împotriva principiilor democratice. Directorii băncilor elevetiene nici nu mai sunt elveţieni, ci vin din afară, majoritatea anglo-saxoni, americani, britanici care nu respectă neutralitatea declarată a elveţienilor. Aceştia distrug Grecia, Spania, Portugalia, Irlanda şi Elveţia, care este ţinta acum, când nu mai au nevoie de ea. Josef Ackermann este cetăţean elveţian, dar este în fruntea unei bănci străine şi se foloseşte de putere ca să distrugă.

I: Oamenii despre care ne-aţi vorbit vor fi prezenţi anul acesta la întrunirea Bilderbergilor de la St. Moritz?

R: Categoric. Dispun de sume enorme de bani şi au un plan. Vor distruge economia Europei şi vor construi alta în China. Până atunci, au deschis pieţele europene pentru mărfurile chineze. Sistemele de învăţământ europene cad, iar noua generaţie va şti din ce în ce mai puţin. Asta va distruge Europa pe termen lung.

I: Credeţi că întâlnirea din Elveţia de anul acesta are valoare simbolică? În 2009 s-au întâlnit în Grecia, în 2010 în Spania, iar acum, aceste ţări sunt pe marginea prăpastiei. Credeţi că aşa o să se întâmple şi cu Elveţia?

R: Este un obiectiv al lor. Elveţia nu este în UE, nici în „zona euro” şi categoric nu este controlată de la Bruxelles. Vorbesc de Elveţia ca ţară, nu ca sistem bancar, pentru că acesta e deja al lor şi-l manevrează cum vor. Întâlnirea de aici transmite acest mesaj, că acum noi urmăm!

I: Care să fie ţelul lor? Vor să creeze o dictatură globală controlată de mari corporaţii, fără state suverane?

R: Exact. Iar suveranitatea statelor se consumă prin datoriile pe care le fac la aceste organizaţii. Ei urmăresc falimentarea tuturor statelor de parcă ar fi vorba de bănci. Numai aşa pot să-şi impună interesele şi să dicteze. UE simte deja din plin apăsarea de fier a grupului Bilderberg.

I: Ce ar putea să-i stopeze?

R: De aceea am acceptat să dau acest interviu. Există ceva la îndemâna tuturor care-i poate stopa: adevărul! Trebuie dezvăluit tot adevărul! Nu le place deloc să fie în lumină, deci puneţi urgent reflectoarele pe ei! Transparenţa deplină în politicile bancare şi la toate nivelurile societăţii i-ar stopa cu siguranţă.

I: Care bănci elveţiene sunt implicate?

R: Cele care-şi antrenează staff-ul după valori anglo-saxone, nu cele autentic elveţiene, care au cel mai corect sistem. E vorba de băncile care operează la nivel global.

I: Deci ne sfătuiţi că trebuie să-i expunem public, să arătăm cine sunt în realitate Bilderbergii.

R: Cazul Strauss-Kahn este o oportunitate de a arăta cine sunt şi cum sunt. Sunt nişte corupţi, cu nişte minţi bolnave, plini de vicii pe care le ascund sub pulpana ordinului lor. Unii sunt întocmai ca Strass-Kahn, violatori, alţii sunt sadomasochişti, alţii pedofili şi mulţi sunt de fapt satanişti. Uitaţi-vă la simbolurile sataniste pe care le afişează unele bănci, inclusiv Rothschild Bank din Zürich. Oamenii aceştia sunt şantajabili din cauza slăbiciunilor lor. Trebuie să urmeze strict anumite ordine şi cei care vor să iasă din rând, imediat sunt expuşi, cu reputaţia distrusă sau chiar ucişi. Strauss-Kahn, de exemplu – din cauza viziunilor lui socialiste – putea s-o păţească şi mai rău, putea să fie ucis!

I: Dacă afirmaţi că Ackermann este un factor de decizie în comitetul Bilderbergilor, credeţi că el e implicat în astfel de acţiuni?

R: Da, dar nu numai el. Mai sunt mulţi alţii, ca de exemplu Christine Lagarde, care va fi, probabil, viitoarea şefă a FMI. Şi ea este membră Bilderberg, ca şi Sarkozy şi Obama. Planul lor actual este cenzurarea urgentă şi totală a internetului, care este liber şi prin care circulă adevărul cutremurător despre obiectivele lor. Pe motivul că este utilizat de terorişti să-şi transmită mesaje, vor ajunge în curând să controleze şi chiar să cenzureze total internetul. Sau cine ştie ce atrocitate inventează ca să realizeze apoi imediat acest plan.

I: De asta vă e temă.

R: Nu e vorba doar de teamă. Oamenii ăştia sunt criminali şi nu au scrupule în a da ordine de asasinare. Dacă vor avea senzaţia că pierd cumva controlul, aşa cum se întâmplă din cauza opoziţiei faţă de FMI a populaţiei din Grecia şi Spania şi posibil în curând şi în Italia, nu vor ezita să inventeze o nouă „reţea Gladio”. Am fost aproape şi de această nouă reţea. Instigă din umbră la terorism şi, mai mult decât atât, sponsorizează grupuri teroriste, pentru a controla guvernele din state europene, precum Italia, unde uciderea lui Aldo Moro a fost în realitate plătită prin sistemul pe care ţi l-am descris.

I: Ackermann face parte dintr-un astfel de sistem?

R: Sunteţi jurnalişti, urmăriţi-i cu atenţie cariera şi mai ales observaţi cât de repede a ajuns în top. Dar sistemul lor criminal funcţionează în toată lumea şi implică o mulţime de oameni.

I: De ce credeţi că mass-media occidentală nu tratează acest subiect?

R: Pentru că de fapt ori există o înţelegere secretă cu patronii, ori, dacă aceştia sunt recalcitranţi, le cumpără din umbră publicaţiile.

I: Câţi dintre aceşti participanţi sunt avizaţi de planurile lipsite de etică, multe dintre ele criminale, ale grupului?

R: Există un cerc interior ultrasecret în care îi găseşti pe aceşti satanişti. În afara acestui cerc, oamenii complet neinformaţi şi chiar foarte naivi sunt din ce în ce mai mulţi.

sursa: Revista LUMEA, Nr.11 (224), 2011, pp.33-35

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

John Perkins: „Confesiunile unui asasin economic„, subtitrare in limba romana si analiza documentarului

Interviul cu acest bancher e din aceeasi categorie cu:

CE-O FI CU acel mare magnat al titeiului – un mason de rang inalt din grupul Bilderberg, ce fiind bolnav in stadiu terminal, are remuscari si face dezvaluri?

Nu stim daca personajul este real, dar modul de operare este sigur cel descris mai sus. Nu sunt insa deloc convins ca doar prin anumite banci elvetiene se executa planul. Si sigur respectivii nu se ocupa doar cu cele descrise in interviu.

Consider ca acest material se incadreaza perfect in chestiunea NOM – fNOM:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

   Ni se spune de exemplu ca:

Există ceva la îndemâna tuturor care-i poate stopa: adevărul! Trebuie dezvăluit tot adevărul! Nu le place deloc să fie în lumină, deci puneţi urgent reflectoarele pe ei! Transparenţa deplină în politicile bancare şi la toate nivelurile societăţii i-ar stopa cu siguranţă.

Adica s-ar rusina si ar inceta? Desigur, e bine sa informam si sa ne informam. Dar informarea nu duce implicit la schimbare. Ci … revolutia.

Mai mult, este necesar sa nu informam doar partial. Nu doar o parte din sistemul financiar bancar este stapanit de acesti satanisti. Ci intregul acest sistem, pe care de fapt chiar ei l-au creat. Si nu l-au creat doar pentru a se imbogati si nu-l folosesc doar pentru a mai omori pe cate unul. Ci pentru a schimba intreaga planeta. Pentru a controla intreaga societate si mai ales pentru a crea o noua societate. Trebuie vazut intregul sinistru angrenaj. Cei din varful piramidei nu se ocupa doar de banci si finantarea unor greve, ci baga bani grei in multe alte actiuni de natura sa strice vechiul si sa edifice noul: homosexualitate, avort, ecumenism, cipuri, eGuvernare, etc. Telul lor nu este acela de a acumula averi. Asta au facut-o deja demult. Acum folosesc aceste averi pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE.

Dar acest tip de interviuri se axeaza strict pe chestiunea banci – bani – si un pic de politica. Adica pe o particica a intregului. Pe tintele ce vor fi sacrificate. Pe ciocanul care zdrobeste oasele, pe calaul care il manevreaza si nu pe cel ce cu adevarat da ordinele. Nu este acel Josef Ackermann vreun miez, ci o simpla marioneta de rang inalt.

Mai aflam din interviu:

Cazul Strauss-Kahn este o oportunitate de a arăta cine sunt şi cum sunt. Sunt nişte corupţi, cu nişte minţi bolnave, plini de vicii pe care le ascund sub pulpana ordinului lor. Unii sunt întocmai ca Strass-Kahn, violatori, alţii sunt sadomasochişti, alţii pedofili şi mulţi sunt de fapt satanişti. Uitaţi-vă la simbolurile sataniste pe care le afişează unele bănci, inclusiv Rothschild Bank din Zürich. Oamenii aceştia sunt şantajabili din cauza slăbiciunilor lor. Trebuie să urmeze strict anumite ordine şi cei care vor să iasă din rând, imediat sunt expuşi, cu reputaţia distrusă sau chiar ucişi. Strauss-Kahn, de exemplu – din cauza viziunilor lui socialiste – putea s-o păţească şi mai rău, putea să fie ucis!

Aici a zis corect. Dar i-a scapat o vorba: „Trebuie să urmeze strict anumite ordine”. Si aici este esentialul: ale cui ordine? Daca acesti stricati sunt bilderbergii, atunci nu grupul Bilderberg conduce, ci doar executa. Deci cine conduce? Si mai ales ce urmareste? Asta nu ni se mai spune. Iar daca punem reflectoarele pe unealta, ce-am rezolvat?

Cititi va rog si:

CHESTIUNEA fNOM: Mass media promoveaza un raport FSB ce sustine ca DSK, fostul sef al FMI, a fost arestat pentru ca a descoperit ca AMERICA NU MAI ARE AUR …

  

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 9, 2011 at 3:17 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. STOP RFID 666 said, on noiembrie 9, 2011 at 6:25 pm

  In realitate sunt 13 care conduc lumea. Acestia primesc ordin direct de la satan insusi. Bilderberg este papusa de paie a acestora. Va venii timpul cand si acesti 13 vor fi ,,desconspirati”, pentru a lasa loc printului intunericului, antihrist. Pana atunci toti vor fi rai, de la politicieni la banci, de la justitie la firmele de asigurari. Toti vor fi denigrati in afara de antihrist, pentru ca el va fi adulat ca Dumnezeu. Nu va mai ramane nici o institutie nedemolata, caci antihristul va reprezenta el insusi o institutie impreuna cu blestemata sa pecete.

  Apreciază

 3. BLOG CREŞTIN ORTODOX said, on noiembrie 9, 2011 at 7:35 pm

  ….de aceea va arde PLANETA ACUM….datorită CULMII RĂUTĂŢILOR…
  …NU MAI SUPORTĂ DUMNEZEU MULT …CĂCI VOR ÎNCEPE URGIILE…VINE FOCUL…MILIARDE VOR ARDE ŞI VOR MURI IN RAZBOIUL CARE STĂ SA INCEAPĂ….

  Apreciază

 4. marian said, on noiembrie 9, 2011 at 8:40 pm

  Saccsiv, bun articolul, dar, poate ca eu sunt mai putin pricepator. Nu imi e clar ce e aceea falsa NOM. Indemnul de a iesi la bataie si la scandal cu gloantele si cu grenadele PUTERII satanice e vreo perspectiva catre fNOM? Daca da, e grav, pt ca, ar insemna ca nu vedem, nu credem si nu simtim. Miza e Credinta in Dumnezeu si mai ales, ASCULTAREA de Dumnezeu. Astia, prin REALA NOM, asta vor, instaurarea raului total unic, suprem proprietar nu doar de vieti ci, indeosebi, de suflete. Daca as fi occidental ateu, nu stiu, poate ca l-as crede pe Alex Jones sau pe… Gerald Celente, care repeta ca toate problemele planetei s-r rezolva DOAR prin vot direct, prin acel, „Let the people VOTE!”, ca sa nu spun ca votul ar fi online, de acasa, sau de pe telefonul mobil conectat la internet in timp ce stam in metrou sau in autobuz. Gerald Celente spune ca da daca e sigura tranzactia online, la fel de sigura ar fi si votarea, ceea ce, imi pare a fi un enuntz corect. Trist de tot e altceva, aceea ca, il pune Gerald Celente sa voteze pe un instinctual care nu a auzit de Dumnezeu decat in filmele cu batai, cu mafie, cu porcarii si abominatii, neprimindu-L realmente vreodata pe Dumnezeu. Aici e crima lui Alex Jones si a lui Gerald Celente: a cere unor retarzi sa voteze. Catastrofa mai cumplita nu imi pot imagina.
  Daca gresesc, va cer iertare si va rog sa ma ajutati in deslusirea mai buna a lucrurilor.

  Apreciază

 5. […] SATANISM SI PEDOFILIE LA VARFUL BILDERBERG. Un bancher elvetian face dezvaluiri. Un nou episod din s… […]

  Apreciază

 6. ludmila garla said, on aprilie 7, 2012 at 8:58 am

  E ingrozitor, ti este frica de asta. Nu stii ce va fi maine, ce va fi cu tara ta cum sa scapam de asta ?

  Apreciază

 7. […] SATANISM SI PEDOFILIE LA VARFUL BILDERBERG. Un bancher elvetian face dezvaluiri. Un nou episod din s… […]

  Apreciază

 8. […] O foarte buna analiza a interviului puteti gasi aici: saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază

 9. detoatepentrutoti2016 said, on iulie 12, 2016 at 10:07 pm

  Reblogged this on detoatepentrutoti2016.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: