SACCSIV – blog ortodox

Chiar si la aniversare, Basescu continua sa planuiasca distrugerea tarii si da indicatii referitoare la reimpartirea administrativa

Posted in regionalizarea, Traian Basescu by saccsiv on noiembrie 4, 2011

Nici de ziua lui n-ar stare acest tradator de neam si tara.

   „Tin foarte mult la chestiunea asta. Ca sunt 12, 14 sau 18, trebuie sa treceti la inlocuirea judetelor”, le-a spus presedintele pedelistilor adunati ciorchine la una dintre mesele de la Vila Lac.

Pe de alta parte, academicianul Constantin C. Giurescu a precizat:

   „Am sentimentul ca sunt in 1940, in preajma prabusirii hotarelor noastre. E de spus numai ca fiecare om trebuie sa-si dea seama ca soarta lui personala, afara de beneficiarii regimului, depinde de ce se joaca acum. Se joaca integritatea teritoriala a Romaniei, se joaca stabilitatea ei, se joaca identitatea, sentimentul ca esti roman, se joaca apararea tarii. Statul de astazi nu mai apara Romania. Statul de astazi apara pe altcineva, dar nu obstea romaneasca.”

Cititi mai multe la:

Presedintele Traian Basescu readuce in discutie reimpartirea administrativa a tarii. Academicianul si istoricul Constantin Giurescu il contrazice

Cititi va rog si:

Video (LECTIA DE ISTORIE) – Prof Dinu Giurescu: REGIONALIZAREA duce la ROBOTIZAREA ROMANIEI. Nu vor mai exista romani, ci cetateni din regiunea 1, cu CNP cutare, de pe o lista cu numere …

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 4, 2011 at 10:50 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. emilian said, on noiembrie 4, 2011 at 11:04 am

  L-am vazut acum cativa ani pe profesorul Giurascu in metrou, circula cu metroul. Atunci eram suparat un pic pe el pentru ca aparuse la niste emisiuni paca pe la antena si mi s-a parut frivol. Fiind imbracat intr-o haina verde inchis m-a privit insistent. Stie foarte bine ce se intampla cu noi si acum in amurgul vietii spune adevarul.

  Apreciază

 3. marcel said, on noiembrie 4, 2011 at 11:34 am

  pentru cine viseaza sa ia cipul am vazut la stiri cum cu niste electrozi pe cap jucau jocuri pe calculator !! o sa vada deciziile noasre si o sa le corecteze daca nu sant conforme cu dorintele lor !!nu mai vorbesc si de implicarea dracilor in acest proiect de sclavie mondiala

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on noiembrie 4, 2011 at 11:46 am

  Impartirea administrativa a tarii face casa buna cu scoaterea din constitutie a termenului de stat national, unitar si independent. Sa nu uitam nici de trecerea politiei la primarii. Totul se leaga. Primarii vor fi un fel de vatafi veniti parca din evul mediu. Lege nu va mai fi. ,,Autoritatea” va taia si va spanzura dupa bunul ei plac. Coroborati totul cu urmarirea prin tot felul de sisteme si faptul ca securistii vor primii dreptul de ancheta ca in vremea impuscatului si veti avea imaginea de ansamblu a societatii de maine.

  Apreciază

 5. seby said, on noiembrie 4, 2011 at 12:09 pm

  este un proiect .. de prin 2002 de pe vremea lui adrian nastase doar ca atunci s-a spus despre impartirea in raioane , si s-a transformat in unul din lucrurile pt care nastase a pierdut alegerile … parerea mea este ca oricine ar fi fost la putere aveam aceeasi soarta ….pentru ca altii au planificat totul …..

  Apreciază

 6. Aquarius said, on noiembrie 4, 2011 at 1:51 pm

  U.N.P.R adica Uniunea Nationala Pentru Progresul Romaniei e si ea tradatoare! Ieri a fost sedinta mare la ei! Au aderat si Piedone si multi altii! Si dupa fiecare minciuna frumos spusa terminau aproape toti cu:,,Asa sa-mi ajute Dumnezeu” si mai faceau si cruce! Oamenii aplaudau nestiind ce e aia impartire teritoriala! Se vrea un partid fara minte, intrucat este format numai din tineri, dar sefii sunt vulpile securitatii, toti fosti generali de armata sau alte grade. Acest partid sustine impartirea administrativ-teritoriala! Nu-i sustineti!

  Apreciază

 7. Set said, on noiembrie 4, 2011 at 3:50 pm

  Guvernul vinde zăcămîntul de cupru al României pentru 46 de milioane de euro

  A dat roade insistenţa cu care Traian Băsescu a ordonat Guvernului său să privatizeze şi să redeschidă chiar din acest an exploatările miniere la care activitatea fusese suspendată. Luna trecută, Guvernul Băsescu-Boc a hotărît să vîndă pe nimic cuprul României. Preţul cerut e de 46 de milioane de euro pentru zăcămîntul de la Roşia Poieni, cea mai mare rezervă de cupru din Europa, a cărei valoare reală este de 5 miliarde euro. Ministerul Economiei, condus de inexistentul Ion Ariton, a luat act de dorinţele stăpînului de la Cotroceni şi a demarat, la jumătatea lunii octombrie, procedurile de privatizare a companiei CupruMin Abrud. Astfel, Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), instituţie aflată în subordinea Ministerului Economiei, a anunţat că preţul de vînzare al întregului pachet de acţiuni (100%) a fost evaluat la aproximativ 200 de milioane de lei noi, adică aproximativ 46 de milioane euro. O sumă infimă în raport cu valoarea zăcămîntului de la Abrud, care se ridică la 5 miliarde de euro! Trebuie spus că ministerul lui Ariton nu a făcut nici o precizare referitoare la soarta imenselor datoriile ale companiei. CupruMin avea datorii, anul trecut, de cel puţin 71,5 de milioane de lei către Bugetul Statului şi de 6,7 milioane de lei către furnizorul de electricitate, pe care le-a eşalonat pînă în 2016. La fel, nu s-a spus nici un cuvînt despre litigiul pe care Statul îl are cu fostul concesionar al exploatării, litigiu care s-ar putea finaliza cu o despăgubire de 19 milioane de euro, pe care fireşte că tot Statul Român o va achita. Cît despre posibilii investitori, money.ro scrie într-un articol publicat acum cîteva zile că Statul Român a primit 10 scrisori de intenţie de la companii interesate de CupruMin, printre care şi de la canadienii Barrick Gold, liderul mondial în producţia de aur, şi Mineco Elveţia, compania care deţine Moldomin, celălalt producător de cupru din România.
  Nu trebuie omis încă un aspect extrem de important. Anume că, exact ca la Roşia Montană, marea problemă a celor care vor pune mîna pe cuprul de la Abrud va fi legată de protecţia mediului. Exploatarea de la Roşia Poieni este în momentul de faţă o mare ameninţare pentru protecţia mediului, din cauza celor 3 iazuri de decantare, dezafectate de aproape 30 de ani. Specialiştii în domeniul mediului spun că dacă se vor reuşi, aşa cum cere Băsescu, privatizarea şi redeschiderea rapidă a minei de cupru de la Roşia Poieni, acela va fi semnalul şi pentru demararea exploatării aurului de la Roşia Montană de către cei de la Roşia Montană Gold Corporation.
  COTIDIANUL“

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: