SACCSIV – blog ortodox

“CROCODIL” a ajuns si in Europa … Efectul teribilului drog – putrezirea carnii

Posted in CROCODIL, droguri by saccsiv on octombrie 21, 2011

Iata ce aflam din articolul „Crocodil”, drogul care „mănâncă” dependenții, a ajuns în Europa. Povestea unui supraviețuitor:

Un drog extrem de periculos, consumat de sute de mii de ruși, a intrat și pe piața din Europa.

Autoritățile din Germania sunt în stare de alertă, după ce au descoperit că mai mulți tineri îl folosesc. În Rusia, din 2002, drogul a făcut ravagii, fiind folosit de aproape un milion de persoane.
Efectele drogului sunt extrem de puternice și rapide. O simplă injectare face ca pielea să devină solzoasă, căpătând aspectul pielii de crocodil, muşchii şi carnea se descompun, ficatul și rinichii cedează. Un consumator simte nevoia unei doze după numai două ore. Speranța de viață pentru cei care folosesc acest drog este de numai 3 ani, însă mulți nu trec de primul an. În unele cazuri, provoacă decesul de la prima utilizare. Cei care reușesc să supraviețuiască rămân desfigurați.

Irina Pavlova, o fostă dependentă de „Crocodil”, a povestit pentru „Time” cum a scăpat din infern. A început cu droguri ușoare, în adolescență, apoi a trecut la heroină și, în final, la 27 de ani, a luat „Crocodil” deoarece era mult mai ieftin și simplu de pregătit. În orașul său natal, Vorkuta, este foarte popular tocmai pentru prețul său mic.
Aici, iernile durează opt luni, iar tinerii au puține opțiuni de distracție. Mulți beau și foarte puțini muncesc, spune Pavlova.
În grupul său mai erau 12 consumatori de „Crocodil”, printre care și fratele ei. „Toți sunt morți acum. Unii au făcut pneumonie, alții septicemie sau meningită, unora le-a plesnit o arteră. Alții pur și simplu au putrezit„, explică femeia efectele drogului.
Pentru ea, punctul de cotitură a fost în 2008, când a stat două săptămâni închisă în apartamentul fratelui său. Pregătind și injectându-și substanța.
„Efectul maxim durează o oră și jumătate, iar prepararea cam o oră. Numai asta am făcut în fiecare zi, câte 24 de ore”, își amintește femeia. Apoi, i-a apărut o infecție în zona inghinală și a făcut septicemie. După ce a fost salvată în ultima clipă, a acceptat să meargă într-un centru de dezintoxicare.
„Crocodil”, drogul care mănâncă mușchii
Drogul este denumit științific dezomorfină, folosită inițial ca o alternativă la morfină, substanță sintetizată pentru prima dată în SUA, în anii ’30.
Pentru a-l fabrica, ruşii cumpără pastile de codeină, care se găsesc la liber în farmacii, pe care le combină cu iod, acizi industriali și solvenți organici. În cele mai multe cazuri, sunt folosite substanțe industriale și nu cele purificate, mai potrivite consumului.
Produsul rezultat are concentrații mari de iod, care afectează sistemul endocrin și provoacă tulburări musculare, fosfor, care atacă țesutul osos, precum şi amestecuri periculoase de metale grele, precum fier, zinc și plumb, care provoacă tulburări ale sistemului nervos, dezechilibre minerale şi inflamaţia ficatului şi a rinichilor.
Circulația este foarte afectată, iar membrele putrezesc. Venele din apropierea locului injectat, care poate fi oriunde pe corp, ard. Cangrenele și amputarea sunt foarte frecvente printre consumatori, carnea fiind pur și simplu mâncată.

   Comentariu saccsiv:

Imagini cu adevarat socante cu efectele teribile ale acestui drog gasiti la:

Video (EXTREM DE SOCANT): Rusia, efectele dezastroase ale drogului CROCODIL – PUTREZESTE CARNEA

E bine sa le vada toti consumatorii de orice fel de stupefiante, ca sa stea cat mai departe de acest crocodil. Iar ca sa stea cat mai departe de el, trebuie sa renunte de pe acum la orice fel de drog. Caci altfel, din motive financiare, la un moment dat este foarte posibil sa ajunga sa-l incerce si pe acesta …

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 21, 2011 at 4:18 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ioan Pelasgul said, on octombrie 21, 2011 at 4:40 pm

  De parca Rusia nu ar fi Europa…..:-„

  Apreciază

 3. danutza said, on octombrie 21, 2011 at 9:19 pm

  eu as cere pedeapsa pe viata pt traficantii de droguri. mare pericol pt tinerii nostri fara suport moral!
  nu stiu ce s amai inventeze pt a distruge tineretul si a-l face sa se supune!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: