SACCSIV – blog ortodox

PAKISTAN: Crestina de 12 ani violata si batuta de un islamist, pentru a o forta sa se converteasca la islam si sa se marite cu el

Posted in ISLAMISM, Pakistan, prigoana by saccsiv on octombrie 19, 2011

Iata ce aflam din articolul Răpită, bătută şi violată timp de opt luni ca să se convertească la Islam:

O fetiţă de 12 ani de confesiune creştină a fost răpită şi violată în repetate rânduri, timp de opt luni, în Pakistan. Călăii fetei sunt în libertate însă, ei fiind afiliaţi unuie organizaţii musulmane extremiste, scrie Daily Mail, care publică povestea incredibilă a copilei. Cazul acesteia a ajuns în atenţia Comisiei pentru Drepturile Omului din Asia (AHRC).

Potrivit sursei citate, copila ar fi fost ademenită de un prieten, în timp ce se afla la cumpărături într-un târg din oraşul Lahore. S-a urcat în maşina acestuia şi a fost dusă 200 de kilometri mai departe de casă, în Tandianwalla, unde a fost violată de unchiul bărbatului care o răpise. Două zile mai târziu de la viol, fata de 12 ani a fost silită să semneze documente prin care consimţea să se căsătorească cu călăul ei şi bătută pentru că a refuzat să se convertească la islam.

Timp de opt luni, copila a fost ţinută împotriva voinţei ei, notează publicaţia, ulterior ea reuşind să scape şi să ia legătura cu familia ei. Comisia pentru Drturile Omului susţine că răpitorii nu au fost încă arestaţi pentru că sunt afiliaţi unei organizaţii extremiste musulmane din zonă, Lashkar-e-Tayyaba.

Mai mult, poliţia a refuzart să solicite realizarea unui control şi întocmirea unui raport medical pentru vicitmă şi i-au avertizat pe părinţii fetei că e mai bine să o încredinţeze pe aceasta soţului ei legal. În caz contrar, vor fi puşi sub acuzare pentru comiterea unei ilegalităţi.

O anchetă a scos la iveală faptul că tatăl fetei a anunţat dispariţia copilului în ianuarie acest an şi că a depus mai multe plângeri împotriva răpitorilor, dar autorităţile nu au luat nicio măsură timp de opt luni.

Luna trecută, fata, a cărei identitate a fost protejată, şi-a contactat părinţii spunându-le că este sechestrată, că a scăpat şi se ascunde într-o staţie de autobuz.
Părinţii au mers în localitatea unde se afla copilul şi au mers la cea mai apropiată judecătorie pentru a depune o plângere. Nu au fost singurii însă care au apelat la autorităţi. Şi răpitorii au contactat poliţia, prin intermediul grupării islamiste, şi au prezentat un act de căsătorie prin care se certifica mariajul dintre tânăra de 12 ani şi unul dintre bărbaţii care au sechestrat-o. Mai mult, gruparea susţine că fetiţa de 12 ani ar fi însărcinată, dar mama copilei neagă acest fapt, asunzându-şi fetiţa.

Potrivit AHRC, poliţia nu a condamnat mariajul fetei de 12 ani, deşi în Pakistan vârsta legală pentru căsătorie este de 16 ani. Asociaţia britanică menită să apere drepturile creştinilor din Pakistan a lansat o petiţie către Guvernul ţării pentru a investiga în amănunt aceste caz.

Cititi va rog si:

Crestin acuzat de blasfemie impotriva islamului, ucis in inchisorile pakistaneze. DACA NU SUNT ORTODOCSI, CEI CA EL, SUNT OARE MUCENICI?

ISLAMUL …

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 19, 2011 at 3:41 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. natalia said, on octombrie 19, 2011 at 7:05 pm

  Sunt absolut oribili…sa ne rugam ca fratii din Moldova vor stavili puhoiul islamic…Slava Domnului ca a scapat si a ajuns la parintii ei!

  Apreciază

 3. cadrian79 said, on octombrie 20, 2011 at 9:04 am

  fratilor playningul familial precum si ferirea de a face copii prin orice mijloc este PACAT STIGATOR LA CER pt ca te asemeni cu ONAN sau te opui voii lui Dumnezeu ,oare cati stim treaba asta,eu acum am facut legaturile ,de ce ferirea de a face copii ca si pacat este opritor de la SF Impartasanie ,cred ca ar fii bun un articol mai detaliat eventual scris de un pr.sa nu facem noii mireni teologie eu chiar o sa-l listez poate se mai deschid ochii unor oameni sau sa facem afis sa/l lipim in spitale .Ma iertati ca comentariul nu are legatura cu articolul

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: