SACCSIV – blog ortodox

Armata israeliana va folosi microcipuri VeriChip

Posted in CIPURI, MICROCIPURI, VeriChip by saccsiv on octombrie 17, 2011

Iata ce aflam din articolul PositiveID Corporation Receives VeriChip Order for Use With Israeli Military (PositiveID Corporation[1] primeşte comandă pentru VeriChip[2] ce urmează a fi folosit de armata israeliană):

PositiveID Corporation (numit aici „PositiveID” sau „Companie”) /quotes/zigman/6472889/quotes/nls/psid PSID +11.76% , un dezvoltator al tehnologiilor medicale pentru managementul diabetului, diagnostice clinice şi detecţia ameninţărilor biologice, a anunţat astăzi, că a primit o comandă pentru microcipul VeriChip™.  Acesta urmează să fie folosit de către partenerul afiliat în Israel în prevenirea şi pregătirea pentru dezastre şi în managementul de urgenţă.

Microcipul de identificare a frecvenţei radio VeriChip (RFID) a fost cerut de către Administraţia Medicamentului şi a Hranei din SUA în 2004 pentru identificarea pacienţilor. VeriChip poate fi folosit deasemenea pentru a oferi asistenţă în situaţiile de management de urgenţă şi în recuperarea în caz de dezastru fiind conectat cu o cameră personalizată capabilă să primească date scanate RFID, date GPS fără fir şi o bază de date Web care poate să primească şi să stocheze informaţii şi imagini capturate în timpul operaţiunilor de urgenţă.

Partenerul afiliat al Companiei intenţionează să furnizeze microcipuri Forţelor de Apărare ale Israelului (IDF), forţei militare a Statului Israel.

Marc Poulshock, Vice-preşedintele de Dezvoltare al PositiveID, a spus: “Noi credem că există multe aplicaţii importante pentru VeriChip şi proprietatea noastră intelectuală aferentă include identificare generaţiei viitoare şi capacităţile de citire biologică. Partenerul nostru doreşte să ajute organizaţiile de ocrotire a sănătăţii, organizaţiile militare inclusiv IDF şi guvernele cu privire la necesităţile acestora în prevenirea şi  pregătirea pentru dezastre şi cu răspunsul în situaţiile de urgenţă.

Despre PositiveID Corporation

PositiveID Corporation a dezvoltat dispozitive medicale unice şi sisteme de diagnostic molecular, concentrându-se în primul rând pe managementul diabetului, teste medicale rapide şi detecţia ameninţării biologice în aer. MicroFluidic Systems, filiala deţinută în întregime de PositiveID Corporation, se concentrează pe dezvoltarea sistemelor microfluidice pentru pregătirea automată şi realizarea de atacuri biologice. Pentru mai multe informaţii despre PositiveID, vă rugăm să vizitaţi: www.PositiveIDCorp.com

Logo-ul The PositiveID Corporation logo este disponibil: http://www.globenewswire.com/newsroom/prs/?pkgid=7717

Declaraţiile anticipative PositiveID, inclusiv

– probabilitatea ca VeriChip să fie folosit în prevenirea şi pregătirea pentru dezastre şi în managementul de urgenţă din Israel de către un partener afiliat

– probabilitatea ca VeriChip să fie folosit deasemenea pentru a oferi asistenţă în situaţii de management de urgenţă şi în recuperarea în caz de dezastru fiind conectat cu o cameră personalizată capabilă să primească date scanate RFID, date GPS fără fir şi o bază de date Web care poate să primească şi să stocheze informaţii şi imagini capturate în timpul operaţiunilor de urgenţă,

– probabilitatea ca partenerul afiliat al Companiei să intenţioneze să furnizeze microcipuri către IDF,

– probabilitatea ca partenerul afiliat al Companiei să caute să ofere ajutor organizaţiilor de ocrotire a sănătăţii, organizaţiilor militare, inclusiv IDF şi guvernelor cu privire la necesităţile acestora în prevenirea şi  pregătirea pentru dezastre şi cu răspunsul în situaţiile de urgenţă.

– şi alte declaraţii din presă, în afară de faptele dovedite care sunt de fapt “declaraţiile anticipative” şi care corespund secţiunii 27 A din Securities Act 1993, secţiunii 21 E din Securities Exhange Act 1934 şi potrivit termenului definit prin Priviate Litigation Reform Act 1995.

Astfel de declaraţii anticipative implică riscuri şi incertitudini şi sunt supuse schimbării în orice moment, iar rezultatele actuale ale PositiveID pot fi diferite în mod substanţial faţă de rezultatele preconizate. Aceste riscuri şi incertitudini includ: abilitatea Companiei de a livra cu succes VeriChip pentru ca acesta să fie integrat de partenerul afiliat şi abilitatea partenerului afiliat pentru a furniza VeriChip către IDF; la fel ca şi alte asemenea riscuri.

Informaţii suplimentare despre toate acestea şi despre alţi factori care ar putea afecta afacerile Companiei sunt expuse în diferite înregistrări ale Companiei la Comisia de Securitate şi Schimb din SUA (Securities and Exchange Commission – “SEC”) inclusiv acele informaţii expuse în Formular 10-K[3] din 25 martie 2011 şi în Formularul 10-Q[4] din 13 martie 2011 şi 15 august 2011, la titlul „Factori de risc”. Compania nu-şi asumă nicio obligaţie pentru a aduce la zi sau pentru a emite orice revizuiri la aceste declaraţii care reflectă evenimente sau circumstanţe care au avut loc după data la care s-au dat declaraţiile, sau pentru a reflecta apariţia evenimentelor neprevăzute, cu excepţia celor cerute de lege.

Cititi va rog si:

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

Personalitati si organizatii: DIGITAL ANGEL, VeriChip, Applied Digital Solutions, RFID (radio-frequency identification)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?


[1] PositiveID Corporation a fost fondată în 10.11.2009 prin fuziunea dintre VeriChip Corporation şi Steel Vault Corporation.

[2] VeriChip  – un cip de identificare injectabil care poate fi introdus sub piele şi care poate asigura verificare biometrică. Verichip, fabricat de către Applied Digital Solutions, are mărimea unui bob de orez. Pe verichip sunt trecute: numărul de identificare, o bobină electromagnetică pentru trasmiterea datelor şi un condensator de reglaj; aceste componente sunt ataşate în interiorul unui recipient de silicon şi sticlă care este compatibil cu ţesutul uman.

[3] Formularul 10-K – este un raport anual cerut de către Comisia de Securitate şi Schimb din SUA, care oferă o descriere succintă a performanţei unei companii publice.

[4] Formularul 10-Q, cunoscut ca şi 10-Q sau 10Q este un raport trimestrial cu scopul de a indica status-ul unei companii după trei luni de funcţionare.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 17, 2011 at 3:58 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. nea Anderthal said, on octombrie 17, 2011 at 4:05 pm

  ..sa moara si capra vecinului ! Deci nici perciuNAZIi nu scapa de insemn! Ma asteptam ca ei sa fie printre ultimii care vor primi semnul dar se pare ca ei vor incepe! Pentru „ei” nu mai conteaza deoarece la ei nu se pune problema de lepadare de Hristos ptr. ca „ei” nu l-au acceptat niciodata!
  ps: exista un numar foarte mic care nu intra in turma de care scriam mai sus..

  Apreciază

  • m_soare said, on octombrie 17, 2011 at 9:48 pm

   hai sa vedem paiul din ochiul nostru ..
   ce facem noi cu banii .. si din taxe, impozite si amenzi dar si din imprumuturile uriase …
   ciinele moare de batrin…

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: