SACCSIV – blog ortodox

VIDEO SOCANT – Africa: COPII SACRIFICATI DE SAMANI in Uganda si VRAJTOARE ARSE DE VII in Kenya

Posted in copii, SACRIFICII UMANE, Uganda, vrajitorie by saccsiv on octombrie 14, 2011

Iata ce aflam din articolul Ritualuri sângeroase în Uganda: sute de copii au fost sacrificaţi ca oamenii de afaceri să aibă noroc:

Aproape 1.000 de cazuri de sacrificiu uman au fost raportate în Uganda. Este vorba despre copii mutilaţi şi omorâţi în cadrul unor ritualuri religioase făcute de şamani, relatează BBC. Situaţia este atât de gravă, încât autorităţile au înfiinţat un departament criminalistic numit „Forţele speciale ale poliţiei care luptă împotriva sacrificiului uman”.

Primele cazuri au apărut în 2006-2007, iar practica a devenit din ce în ce mai răspândită. În 2008, poliţia a investigat 25 de astfel de cazuri, iar numărul a crescut în anii următori pentru a ajunge în rândul sutelor în 2011. Conform raportului făcut de Jubilee Campaign , o campanie prin care se încearcă să se atragă atenţia asupra crimelor tulburătoare ce au loc pe teritoriul Ugandei, în realitate ar fi vorba de mii de copii sacrificaţi în cadrul unor ritualuri religioase.

În data de 12 august 2007, cadavrul unei fetiţe de doar doi ani şi jumătate din satul Busala a fost găsit într-o grădină. Fetiţa nu mai avea ficat, rinichi şi limbă. Şamanii au scos din corpurile copiilor organe, iar unui băieţel de trei ani i-au luat inima, ficatul şi pancreasul. În alte cazuri, copiii au fost omorâţi prin decapitare, sau, dacă erau mai mari, le-au fost tăiate organele genitale. Ritualul macabru este făcut de şamani la cererea unor oameni care plătesc sume de bani pentru a se asigura că vor avea sănătate şi avere pentru tot restul vieţii. Practica a apărut odată cu creşterea economică a ţării şi mulţi cred că vinovaţi sunt membrii elitei sociale care s-au îmbogăţit în ultimii ani, scrie BBC.

Oamenii nu îşi mai scapă din vedere copiii, iar profesorii îi urmăresc cu atenţie pe şcolari, care sunt însoţiţi pretutindeni de un adult, în general un membru al familiei. Pe drumuri sunt postere care atrag atenţia asupra pericolului. La biserică pastorii îi învaţă pe copii să se roage la Dumnezeu, cântând „Doamne vindecă ţara noastră. Opreşte sacrificarea copiilor”. Corespondentul BBC, Chris Rogers, relatează cât de tulburător este să auzi zeci de voci de copii cum se roagă la Dumnezeu să pună capăt acestor crime.

„Sacrificiul copiilor este atât de des întâlnit fiindcă oamenii au ajuns să iubească banii. Vor să se îmbogăţească. Ei cred că atunci când sacrifici un copil, o să faci avere şi există oameni care sunt în stare să cumpere aceşti copii la un preţ. Micuţii au devenit un bun, iar sacrificarea lor a ajuns o adevărată afacere”, a declarat pastorul Peter Sewakiryanga, pentru BBC. Preotul spune că sunt mai multe cazuri de sacrifiuciu uman la el în parohie decât toate cazurile raportate autorităţilor din Uganda până acum.

Corespondentul BBC povesteşte despre o femeie, Tepenesi, al cărei nepot, Stephen, a fost găsit decapitat într-un câmp de lângă casa ei. „Mi-a arătat tremurând locul unde a fost descoperit corpul neînsufleţit al băiatului care avea numai şase ani. A fost găsit la 24 de ore după ce dispăruse fără urmă. Strângând în mână singura fotografie pe care o are cu nepoţelul ei, bătrâna plângea în timp ce-mi spunea că poliţia nu este interesată să-l aresteze pe şamanul locului, care a recunoscut că a săvârşit crima. „Mi-au oferit bani ca să-mi ţin gura. Am refuzat”, povesteşte Tepenesi.

.

Până acum, oficialii guvernamentali au refuzat să dea un interviu presei, iar poliţia spune că nu este vinovată de indiferenţă şi corupţie. „De multe ori ne acuză de aceste lucruri fiindcă nu prea facem arestări, dar mai mult nu putem. Dacă primim informaţii despre asemenea cazuri, ne ducem să cercetăm şi dacă există dovezi, atunci ne putem duce la tribunal, dar de multe ori cazurile nu pot fi dovedite”, explică şeful departamenului „Anti-Human Sacrifice Police Task Force”, comisarul Bignoa Moses.

Cazul băiatului castrat care a supravieţuit

Allan are doar nouă ani şi suferit o traumă îngrozitoare. Băiatul este internat la spitalul din Kampala după ce a fost mutilat de un şaman care a încercat să îl omoare prin decapitare, însă maceta i-a despicat capul şi o parte din gât fără să-l ucidă. Apoi, şamanul i-a tăiat organele genitale şi a aruncat corpul mutilat al băiatului undeva în apropierea satului în care locuia. Băiatul a ajuns la spital în comă şi este atent supravegheat de doctori. Allan a putut să-i recunoască pe atacatorii săi, însă poliţia spune că mărturia lui nu este credibilă. Bărbatul care i-a distrus viaţa micuţului este un şaman, Awali, care continuă practicile de sacrificiu uman, iar autorităţile nu fac nimic pentru a preveni aceste crime, susţin unii localnici.

Corespondentul BBC povesteşte cum a reuşit să dea de Awali postând un anunţ în care se dădea drept un om de afaceri din zonă care caută un şaman dispus să facă sacrificii. Awali a făcut o demonstraţie omorând o capră pentru a aduce noroc. Pentru sacrificiu, şamanul i-a cerut jurnalistului 390 de dolari (250 de euro) şi i-a spus să revină peste câteva zile. Când s-a întors corespondentul BBC, Awali i-a arătat altarul pe care face sacrificii şi i-a explicat că este construit special pentru cel mai important ritual – sacrificiul unui copil – care generază cea mai puternică magie.

„Sunt două metode prin care putem face asta: îngropăm copilul de viu pe şantierul tău sau îl tăiem în mai multe locuri şi colectăm sângele într-o sticlă pentru medicină spirituală. Dacă este băiat, atunci îi voi tăia capul şi organele genitale. Apoi vom săpa o groapă la şantierul tău şi vom pune acolo mâinile şi picioarele”, i-a spus şamanul corespondentului BBC, Chris Rogers. Awali s-a lăudat că a mai făcut asemenea sacrificii de multe ori şi ştie cum să procedeze. După această întâlnire, jurnalistul s-a dus direct la poliţie cu notiţele sale. Awali a rămas în libertate.

   Comentariu saccsiv:

Daca autoritatile se mai joaca mult de-a politia, foarte posibil ca cetatenii din Uganda vor proceda precum cei din Kenya:

Five Suspected Witches Burnt To Death In Kenya

Iata si filmarea arderii de vii a vrajitoarelor (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE):

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/70427/imagini-socante-quotvrajitoare-arse-de-vii-in-ugandaquot?adult_content=1

Desigur, nu arderea pe rug este solutia, insa autoritatile ugandeze ar trebui sa faca ceva, iar asta cat mai repede. Si probabil ca vor si face pana la urma, caci exista grupuri active de cetateni in acea tara, ce se straduie sa promoveze normalitatea:

VIDEO: Dur dar real – In Uganda se spune adevarul despre practicile mizerabile ale sodomitilor

Practica asta de a sacrifica copii diavolului este veche si a fost foarte raspandita pe acest pamant. Sa ne amintim de evreii din vechime ce isi sacrificau copiii dracului Moloh, pe vremea cand l-au parasit pe bunul Dumnezeu si au desfranat cu zei straini.

S-ar parea ca unii o mai practica si in epoca moderna, nu doar in Africa:

VIDEO: Marturie? Despre ritualuri evreiesti (sacrificii umane si canibalism) intr-un show Oprah Winfrey …

Documentare celebre: RITUALURI EVREIESTI – SACRIFICII UMANE? („Jewish Ritual Murder Revisited (Full version)”)

Iar altii mimeaza aceasta practica:

Personalitati si organizatii: BOHEMIAN GROVE (lista participanti)

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 14, 2011 at 1:01 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. mircea said, on octombrie 14, 2011 at 1:29 pm

  O carte interesanta pt cele de mai sus si nu numai,

  „Înfruntarea jidovilor”
  de Neofit Cavsocalviţiu – 1803

  Prefaţa traducătorului – 1936
  „Din întâmplare mi-a căzut în mână această lucrare scrisă cu slove chirilice la 1803, de călugărul Neofit Cavsocalviţiu, fost popă jidovesc – rabin – până la vârsta de 38 de ani, când s-a creştinat.
  Mai mult impresionat de vechimea ei – 133 de ani -şi a titlului foarte sugestiv „Înfruntarea jidovilor”, m-am hotărât s-o cercetez, fiind vorba de ovrei, „iubiţii” noştri jidovi de astăzi, pe care, acum bucurându-se de toate drepturile civile şi politice şi aşezaţi temeinic, în număr covârşitor de peste două milioane, pe umerii sărmanilor noştri români, pe zi ce trece îi simţim tot mai apăsători .
  Trebuie să mărturisesc, că această carte scrisă într-o vreme când nici vorbă nu putea fi de antisemitism în ţara noastră, deoarece odinioară jidovii lipseau aproape cu totul şi numai la 1839, în timpul domnitorului moldovean de tristă memorie Mihail Sturza, îşi fac apariţia în număr mai mare – trebuie să mărturisesc, zic, că citind conţinutul acestei cărţi, am rămas profund impresionat; şi se va putea oricine convinge cercetând-o, fie creştin, fie jidov chiar, că aici este un adevărat izvor dătător de viaţă un balsam întăritor spiritual, o nepreţuită comoară sufletească, ce n-ar trebui să lipsească din casa nici unui creştin, nici unui om dornic de a cunoaşte adevărul cel adevărat, spre a-i servi lui drept îndrumar şi călăuză în viaţă.
  (…)
  Bombardaţi zilnic de o presă aproape în întregime jidovească, o presă de intrigã, şantaj şi scandal, o presă de zăpăcire, iar nu de luminare a opiniei publice, şi înregimentaţi în felurite partide politice care se duşmănesc, noi creştinii ne consumăm întreaga noastră energie şi vlagă în lupte sterile, în lupte zadarnice, pe chestiuni mărunte de ambiţii personale şi interese de partid. Interesele generale de masă, interesele primordiale de neam au rămas numai mijloace de ademenire a naivilor, dar nicidecum un scop bine determinat, un obiectiv care trebuie ajuns.
  În modul acesta duşmanul nostru real, duşmanul nostru ireductibil rămânea neidentificat şi piedicile pe care el ni le punea sistematic în calea progresului şi dezvoltării noastre rămâneau neobservate, ignorate; sau dacă instinctiv le bănuiam, nu puteam găsi calea cea dreaptă, drumul spre liman, spre a ieşi din impas, din încurcătură. Şi atunci răul a prins rădăcini şi mai adânci şi soarele izbăvitor în loc să ne lumineze, s-a ascuns în nori şi mai groşi.
  (…)
  Şi când se mai dovedeşte în plus cu documente – cum veţi vedea în textul acestei lucrări -că jidanii merg până acolo cu rătăcirile lor satanice, încât uciderea creştinilor, sângele de creştin torturat, este întrebuinţat de ei pentru îndeplinirea ritualului drăceştii lor credinţe talmudice, un sentiment de scârbă şi dezgust ţi se naşte în suflet, că fiecare cugetă că aşa ceva nu mai practică decât unii sălbatici antropofagi, cum sunt prin insulele Polineziei, Malaieziei, ori Africa Centrală. Iată însă că avem şi noi canibalii noştri, „băutori de sânge” creştin, de care ne frecăm zilnic: sunt scumpii noştri jidovi. Sânge de creştin muncit la tăierea împrejur; sânge de creştin sub formă de cenuşă la cununie, sânge la moarte; sânge la plângerea Ierusalimului, la purim, la paşte, sânge pentru farmece! Cu un cuvânt, ceea ce este pentru ritualul creştin pâinea şi vinul, este sângele de creştin muncit pentru ritualul talmudic jidovesc!
  Dar mulţi se vor întreba: De unde pot să-şi procure jidovii atâta sânge de creştin? De unde? Foarte simplu: Neofit precizează că „nu este nevoie de căldări de sânge, dar de cantităţi mici: câte o picătură, cenuşă cât o măslină sau bob de finic”.
  Deci nu sunt chiar băutori de sânge în adevăratul sens al cuvântului, doar aşa, mai cu economie! Apoi dacă astfel stau lucrurile, nu prea este ceva aşa de greu de înfăptuit; câte o lovitură ici şi colo, câte o ciordeală, nu este atât de imposibil. Sunt atâtea crime care au rămas nedescoperite, atâţia dispăruţi de urma cărora nu s-a mai dat! Nu este oare posibil ca o bună parte din aceste victime să fi servit pentru saturarea molohului jidovesc talmudic?
  N-au fost atâtea procese rămase celebre, privitoare la omorurile ritualice şi în care totuşi făptuitorii, în urma presiunilor internaţionalei jidoveşti, au rămas nesancţionaţi? De exemplu: omorul de la Tisza-Eszlar – în Ungaria, Procesul Călugărului Thomas, etc. Ovreii întotdeauna au protestat cu vehemenţă contra acestor învinuiri care li s-au adus, considerându-le simple insinuări şi calomnii, născute din ura de rasă, ura de credinţă.
  (…)
  Din fericire călugărul Neofit, fostul rabin, fostul „învăţător întru jidovime” cum singur se numeşte, pune lucrurile la punct cu o uluitoare precizie, zicând: „Blestemul acesta pe care îl au ei, cu sânge, nu este scris nicăieri, ci părinţii rabini lasă copiilor lor, cu blesteme mari, să nu descopere la cei proşti ai lor, nici la creştini, măcar de li se va întâmpla lor să rabde feluri de feluri de munci.” Nu rezultă de aici că totul este în aşa fel organizat încât justiţia, oricât ar fi de diligentă, să nu poată face nimic? Dar că acesta este adevărul în toată goliciunea lui, ne luminează Neofit cu declaraţia lui, în ce priveşte însăşi persoana sa: „Precum şi mie, în frica lui Dumnezeu mărturisesc, când am fost de vârsta de treisprezece ani,- atunci încep ei (jidovii) a pune cornul în cap – şi mi-a pus tatăl meu cornul acela în cap, care de dânşii se numeşte tăfilis, şi atunci mi-a descoperit mie tatăl meu (tatăl lui era tot rabin. N.tr) taina aceasta cu sânge, şi m-au blestemat cu toate stihiile cerului şi ale pământului, ca să nu descopăr taina aceasta nici la fraţii mei”. Mai pot avea prin urmare vreo valoare protestele jidovilor? Nu! Şi deoarece criminalii aceştia, din nenorocire sunt tocmai conducătorii „spirituali” ai poporului jidovesc, imposibil de separat şi penalizat, singura soluţie care se impune este aceasta: Să iasă afară din mijlocul nostru aceşti fii ai diavolului, această adunare a satanei, întregul neam jidovesc, pentru totdeauna şi până la unul!”

  Apreciază

 3. codin said, on octombrie 14, 2011 at 3:53 pm

  Se intampla identic si in Romania, doar ca…nu se spune nimic. Pana cand cineva, intro buna zi,probabil curand, va posta peste tot dovezile. Si la noi tot elitele comanda asemenea ritualuri.

  Apreciază

 4. Pr.Alexandru said, on octombrie 14, 2011 at 5:16 pm

  Si-atunci de ce sa nu fie invitati si acesti samani la „rugaciunile pentru pace”, initiate de purtatorul de tiara ?!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: