SACCSIV – blog ortodox

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

Posted in APOCALIPSA by saccsiv on octombrie 11, 2011

„Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane farar asplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere.Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.”

Cititi va rog mai multe la:

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

Acum e pace si liniste. Auzim de cate o revolta sau de cate un razboi sau de cate un tsunami, dar ni se par toate foarte departe de noi. Si ni se pare ca va fi asa o vesnicie. Insa oricand se poate declansa urgia:

Comentariul zilei (10.10.2011): Vulcanul La Palma va erupe anul acesta? Consecinta: un urias val tsunami lovi coasta estica a SUA

Cat priveste bandele … Isi fac ele de cap acum, dar atunci …

Va fi greu singuri fratilor. De aceea consider ca este bine sa nu renuntam la ideea de a ne cunoaste:

Sa incepem sa ne cunoastem, caci fiecare singur nu va rezista fara cip si nici in timpul prigoanei

Evident, nu asta e solutia totala, ci in primul rand trebuie sa ne punem nadejdea in bunul Dumnezeu.

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 11, 2011 at 5:15 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Doktoru said, on octombrie 11, 2011 at 6:17 pm

  Saccsiv daca ai si cartea Minuni si false minuni de Mihail Urzica vezi sfarsitul ei de la pag 251 pana la pag 274 ,acolo sunt descrise o gramada de catastrofe aparent naturale petrecute in lume cam perioada 1935/36 -1940/41 aproximativ,pe mine m a pus pe ganduri si incercam sa gasesc o corespondenta cu zilele noastre ,deocamdata nu mi a reusit.Poate poti tu sa ne deslusesti ceva.

  Apreciază

 3. Lumea condusa de femei « adinv said, on octombrie 11, 2011 at 6:27 pm

  […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 4. Iones said, on octombrie 11, 2011 at 6:53 pm

  Va dati seama din cauza saraciei cate bande din astea de huligani vor aparea, va fi prapada mai ales ca politia va fi aproape inexistenta.

  Probabil ca se vor inmulti si in Romania, dar cred ca staretul Antonie face referire la Rusia .
  Exista destule profetii care arata ca Rusia va fi foarte afectata de razboiul pe care il va duce pe care in cele din urma il va pierde, si va pierde si Siberia.

  Sf. Aristocle al Moscovei a profetit ca toate acestea se vor intampla ca in cele din urma rusii sa se apropie de Dumnezeu, pentru ca in timpul Antihristului in Rusia va exista o rezistenta ortodoxa foarte puternica. Va aparea acel tar ortodox care va domni in jur de 15 ani si care se va impotrivi lui antihrist

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 11, 2011 at 7:46 pm

   Iones

   Nu cred ca va domni vreun tar care sa se impotriveasca 15 ani lui antihrist.

   Apreciază

   • Iones said, on octombrie 11, 2011 at 10:10 pm

    Va fi un tar ortodox in Rusia care va domni in jur de 15 ani, cu siguranta ca se va impotrivi lui antihrist insa nu se tie pentru cati ani,

    Eu spun ce-am citit in profetii nu iti spun de la mine..
    Cand le gasesc pe toate o sa le postez aici.

    Apreciază

 5. STOP RFID 666 said, on octombrie 11, 2011 at 7:13 pm

  Iones

  Asta cu tarul care va domnii 15 ani e poveste. Dupa mine in 10 ani suntem ,,gata”. Sfintii Parinti spun ca sa formam comunitati de 10-15 oameni. Altfel va fi foarte greu. Nu e loc pentru pustnici sau 2-3 rataciti. Trebuie sa ne intalnim pe judete. Poate intre timp se vor mai trezii si altii.

  Apreciază

 6. […] Weblog VIRGIL STOENESCU de la BNR este si el MASON … Saccsiv's Weblog VIRGIL STOENESCU de la BNR este si el MASON … Share this:DiggLike this:LikeBe the first to like this […]

  Apreciază

 7. Iones said, on octombrie 11, 2011 at 9:48 pm

  Este vorba despre ceea ce se va intampla dupa cel de-al 3-lea razboi mondial, eu la asta m-am referit.
  Probabil ca multi dintre noi nu mai fi ca sa vedem evenimentele ce vor urma, dar profetiile sfintilor spun ca aceste evenimente vor avea loc.

  Dupa cel de-al treilea razboi mondial asa cum spun profetiile vor mai urma 3-4 decenii in care se va intari credinta ortodoxa („va urma o mare renastere a ortodoxiei, – cum spune Parintele Iosif Vatopedinul – nu numai in Rusia, ci peste tot in lume”, apoi dictatura lui Antihrist va incepe brusc.”.

  Din profetiile Cuviosului Nikolai Gurianov:

  În 2002 întrebat de un grup de preoţi şi mireni dacă va mai avea Rusia un Ţar, părintele a răspuns : “Un Ţar vine!”.
  În septembrie 1997, un grup de zece pelerini l-au vizitat pe părintele Nikolai la coliba sa de lemn. El a ieşit să binecuvinteze oamenii şi o femeie a întrebat: “Părinte Nikolai, cine va fi după Elţin?”. El a răspuns : ” După el va fi un militar…Puterea lui va fi scurtă. Vârsta sa va fi mică precum el însuşi…După acesta va fi un ţar ortodox”. Femeia a întrebat: ” Noi îl vom vedea pe acesta?” Bătrânul a binecuvântat-o şi i-a spus: ” Tu, da”.

  Arhiepiscopul Teofan al Poltavei a rezumat astfel, în anii ‘30, profetiile auzite de el de la diversi întelepti: „Ma întrebati despre viitorul apropiat si despre vremurile din urma. Eu nu vorbesc din capul meu, ci va repet dezvaluirile Înteleptilor: venirea Antihristului este iminenta si se apropie. Timpul care ne desparte de venirea lui se masoara cu anii, cel mult cu cîteva decenii. Dar înainte de venirea Antihristului, Rusia se va regasi – chiar daca, de buna seama, pentru scurt timp. Si în Rusia trebuie sa fie un Tar ales de Domnul Însusi. Va fi un om cu o credinta arzatoare, cu o minte mare si o vointa de fier. Acestea au fost dezvaluite în legatura cu el. Sa asteptam împlinirea celor dezvaluite. Judecînd dupa multe semne, lucrurile se apropie – cu conditia ca Domnul Dumnezeu sa nu anuleze, sa nu schimbe cele ce s-au promis, din cauza pacatelor noastre. Dupa spusa celor ce au vazut cuvîntul Domnului, se poate întîmpla si asta“

  Deocamdata nu am gasit toate profetiile referitor la acest tar care va fi in Rusia, cand le gasesc si pe celelalte revin cu alte detalii

  Deasemenea dupa cel de-al treilea razboi mondial si in Grecia va exista un imparat ortodox a carui domnie va fi mai lunga decat a tarului din Rusia…
  Cititi proffetiile Cuviosului Iosif Vatopedinul, Sf. Andrei cel nebun pentru Hristos, Sf. Metodie Arhiepiscopul Patarelor etc

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 12, 2011 at 6:55 am

   Iones

   cu conditia ca Domnul Dumnezeu sa nu anuleze, sa nu schimbe cele ce s-au promis, din cauza pacatelor noastre.

   Pe de alta parte, in nici una din multele profetii ce pot fi gasite la categoriile Apocalipsa sau antihristul de pe acest blog, nu se vorbeste de o lunga pace ortodoxa ce ar urma razboiului mondial. Si consider ca au dreptate, analizand si cele ce se petrec in jurul nostru.

   Apreciază

   • Iones said, on octombrie 12, 2011 at 8:55 am

    Eu ti-am zis despre cele 3 sau 4 decenii despre care vorbesc mai multi sfintii si cuviosi ortodocsi. Chiar si Parintele Justin Parvu vorbeste intr-un interviu despre acest lucru.

    Nu e vorba de nici o „pace ortodoxa” e vorba despre renasterea ortodoxiei si despre intarirea credintei ortodoxe inaintea venirii lui Antihrist. Intarirea Ortodoxiei nu are de a face cu pacea acestei lumi. Ortodoxia se intareste si renaste mai puternic cand e stramtorata si prigonita. Daca ai privi lucrurile din punct de vedere duhovnicesc asa cum le privesc acesti Parinti probabil ca ai avea alta parere.

    Cand am spus ceea ce am spus am avut in vedere toate profetiile sfintilor nu doar ce apare pe acest blog sau pe altul. Cine vrea sa fii nepartinitor trebuie sa fie realist si sa tina cont de toate profetiile nu sa le ia doar pe cele care ii comvin.
    Din pacate multi nu constientizeaza cu adevarat harul Ortodoxiei si puterea lui Dumnezeu in Ortodoxie care le poate sa schimba pe toate intr-o clipita. Si mai multi insa fac un lucru si mai grav, limiteaza crestinismul dupa ingustimea mintii lor crezand ca lumea e condusa de evreii de masoni si ca acestia fac ce vor.
    Cei care limiteaza astfel lucrurile e clar ca sunt inselati si se amagesc singuri.
    Parintele Paisie Aghioritul spune foarte frumos si dintr-o perspectiva cu adevarat ortodoxa, in felul urmator:

    Toate sunt conduse de Logosul divin, nici de americani, nici de evrei. Aceştia se impun câteodată, pentru că Dumnezeu îngăduie, ca să-i pedepsească pe ai Săi.

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 12, 2011 at 9:36 am

    Iones

    Frate, n-o suci. Ai zis ca dupa razboiul mondial, pentru cateva decenii, va veni un imparat bun si ca va inflori ortodoxia.

    De fapt acest lucru nici nu reiese din citatele tale. Doar in mintea ta s-a conturat aceasta teorie. De fapt profetiile vorbesc despre un tar ce va domni putina vreme. Si separat se vorbeste despre ortodoxie.

    Intr-adevar, foarte posibil sa vina un tar in Rusia, dar pentru o perioada scurta.

    Intr-adevar, dupa caderea blocului estic, chiar putem vorbi de renasterea ortodoxiei. Si deja au trecut peste 20 de ani. Sunt voci puternice de ierarhi, preoti si monahi ce se aud limpede, cu tot efortul tradatorilor ortodoxiei ce se straduie sa impuna ecumenismul si ratacirile inovatoare. Sunt sute de mii de credinciosi ce merg la Sfintele Moaste, in ciuda efortului mass-media de imbecilizare a maselor.

    Parintele Paisie ne-a aratat demult cum merg lucrurile. Tu incerci sa demonstrezi nimic. Sigur ca bunul Dumnezeu ingaduie ca masonii sa conduca. Tot El ingaduie sa vina si antihristul.

    Apreciază

 8. Iones said, on octombrie 11, 2011 at 9:58 pm

  Din profetiile Stareţului Iliodor din Glinsk:

  „Copilaşii mei! M-aţi găsit într-o stare atât de amărâtă! Vă voi mărturisi cauza amărăciunii mele. Zilele acestea am citit Apocalipsa Sfântului Apostol şi Văzător al tainelor Ioan Teologul; şi a dorit sufletul meu să afle până când Domnul nostru va mai îngădui să rabde nelegiuirile care se înmulţesc ale acestei lumi. Am fost inspirat cu duhul, şi am văzut. Dintr-odată văd cum răsare dinspre Răsărit o stea mare şi strălucitoare, şi în jurul ei alte stele mai mici, dar la fel de strălucitoare şi arzătoare. Toate aceste stele au parcurs bolta cerească, înclinându-se spre apus. Şi am auzit o voce vorbindu-mi: Aceasta este steaua împăratului Alexandru cel Binecuvântat. Apoi am mai văzut o altă stea, de asemenea înconjurată şi ea de alte stele. Şi această stea, precum cele care o însoţeau, strălucea într-o lumină măreaţă şi slăvită, de asemenea, parcurgând bolta cerească spre apus. Şi iarăşi am auzit vocea: Aceasta este steaua împăratului Nicolae Pavlovici. Şi o altă stea am văzut dinspre Răsărit; aceasta, ca şi cele de până la ea, era înconjurată de alte stele; însă lumina strălucitoare pe care o răspândea era de culoare sângerie. Iar această stea nu şi-a urmat traiectoria până la apus şi a dispărut dintr-odată la mijloc de cale. Şi am auzit atunci cuvânt înfiorător şi groaznic: Aceasta este steaua actualului împărat Alexandru Nicolaevici. Iar curmarea căii sale, pe care ai văzut-o, înseamnă că va fi omorât împăratul în plină zi de mâna unui rob, eliberat de el curând, pe piaţa credincioasei capitale. Se va săvârşi o cumplită şi nebunească nelegiuire! La auzul acestor cuvinte, inimile ne-au fost cuprinse de o mare mâhnire şi jale. Se mai făcuse atentate la viaţa împăratului, dar sufletele noastre nu puteau admite nici gândul la moartea violentă a unsului lui Dumnezeu, pe care stareţul văzător cu duhul o prezisese… Stareţul şi-a continuat firul proorociilor: Şi iarăşi dinspre răsărit a apărut o nouă stea, înconjurată de altele mai mici. Aceasta, însă, şi după mărime, şi după strălucire, le întrecea pe cele mai înainte văzute. Dar şi zilele acestei stele misterios s-au stins. Aceasta este steaua împăratului Alexandru al III-lea! – mi-a vorbit aceeaşi voce… Şi după aceea am văzut… Însă stareţul şi-a întrerupt firul povestirii sale şi, lăsându-şi fruntea în palme, a început să plângă încet. Am lăcrimat şi noi privindu-l, şi peste puţin timp l-am întrebat: – Ce a fost mai departe? – Vă spun vouă, copii, doar un singur lucru; unii dintre cei care stau aici vor dori moartea, însă ea va fugi de ei…” (Din cartea împăratul Nicolae al II-lea şi noii mucenici, pp. 57-59)

  Apreciază

 9. Iones said, on octombrie 11, 2011 at 10:04 pm

  Proorocia călugărului Abel despre împăratul Nicolae al II-lea

  “Împăratul Pavel Petrovici l-a întrebat pe călugărul Abel cui îi va transmite moştenirea şi tronul împărătesc strănepotul său, Alexandru al III-lea, pe care Abel l-a numit Făcător de Pace şi succesor al tronului lui Alexandru al II-lea Eliberatorul. Abel a răspuns: – Lui Nicolae al II-lea, sfântului ţar, celui ce se aseamănă cu Iov multpătimitorul. Va avea înţelepciunea lui Hristos, îndelungă-răbdare şi curăţenie sufletească. Despre el mărturiseşte Scriptura: psalmii 90, 10 şi 20 mi-au descoperit întreaga lui soartă. Pe cununa de spini îşi va schimba el coroana împărătească, va fi trădat de propriul lui popor, precum altădată Fiul lui Dumnezeu. Răscumpărător va fi, pentru că va răscumpăra prin propria-i jertfă poporul său – asemeni jertfei fără de sânge. Va fi război, un mare război, mondial. Oamenii vor zbura prin văzduh asemeni păsărilor şi vor înota pe sub apă asemeni peştilor, dar se vor nimici unii pe alţii cu pucioasă rău mirositoare. În ajunul biruinţei va cădea tronul împărătesc. Tot atunci, trădarea va creşte şi se va înmulţi. Va fi trădat şi strănepotul tău, şi mulţi dintre urmaşii tăi îşi vor înălbi straiele cu sângele mielului, mojicul în nebunia lui va lua puterea cu toporul, însă apoi singur va suspina. Cu adevărat vor veni chinurile Egiptului. Cu multă amărăciune a oftat Abel vizionarul şi, printre lacrimi, încetişor a continuat: – Mult sânge şi lacrimi vor adăpa pământul umed. Vor curge râuri de sânge. Fratele se va ridica asupra fratelui. Şi foc, sabie, venirea altor neamuri, precum şi duşmanul din interiorul ţării, puterea cea fără de Dumnezeu, ca o scorpie evreul va biciui pământul rusesc, va jefui sfinţeniile lui, va închide bisericile lui Dumnezeu, executând pe cei mai de seamă oameni ai Rusiei. Aceasta va fi din îngăduinţa lui Dumnezeu – mânia Domnului pentru dezicerea Rusiei de Unsul lui Dumnezeu. Câte încă vor mai fi! îngerul Domnului va revărsa noi cupe cu nenorociri, pentru ca oamenii să revină la înţelepciune. Vor fi două războaie, unul mai amar decât altul. Un nou Batâi din Apus îşi va înălţa capul. Poporul va fi trecut prin foc şi pară. Însă nu va fi şters de pe faţa pământului, pentru că va fi ajutat de rugăciunea ţarului-mucenic. – Oare chiar să fi sosit sfârşitul împărăţiei Ruse şi nu este şi nu va mai fi nicio salvare? – a întrebat Pavel Petrovici. – Ce este cu neputinţă omului îi este cu putinţă lui Dumnezeu – a răspuns Abel. Dumnezeu zăboveşte cu ajutorul, dar spus este că îl va dărui curând şi va înălţa cornul mântuirii ruseşti. Şi se va ridica în pribegie din casa ta un mare cneaz, care va lua sub paza sa pe fiii poporului său. Acesta va fi alesul lui Dumnezeu şi pe creştetul lui binecuvântare. El va fi unic şi înţeles de toţi, va fi simţit de însăşi inima rusească. Chipul lui va fi luminos şi împărătesc şi nimeni nu va zice: „Împăratul e aici sau acolo”, ci „Acesta e el“. Voinţa poporului se va supune milei lui Dumnezeu şi el însuşi va consfinţi menirea sa… Numele lui este întreit apreciat în istoria Rusiei”.

  Apreciază

 10. Iones said, on octombrie 11, 2011 at 10:05 pm

  Proorocia despre Rusia şi Biserică a Sfântului Teofan al Poltavei (1873-1940), duhovnicul familiei împărăteşti:

  „El va veni din dinastia Romanovilor!”

  „Rusie, Rusie!… Cât de groaznic ai păcătuit înaintea bunăvoinţei Domnului. Domnul Dumnezeu a binevoit să-i dea Rusiei ceea ce nu a dat altui popor de pe pământ. Şi acest popor s-a dovedit a fi atât de nemulţumitor. L-a părăsit pe El, s-a lepădat de Dânsul şi pentru aceasta Domnul l-a predat demonilor spre chinuire. Diavolii s-au sălăşluit în sufletele oamenilor şi poporul Rusiei a devenit posedat, îndrăcit. Şi toate grozăviile care ajung la urechile noastre despre ceea ce se întâmplă în Rusia: despre toate profanările, despre ateismul militant şi lupta împotriva lui Dumnezeu – toate acestea se întâmplă din cauza îndrăcirii. Însă, din nespusa milă a lui Dumnezeu, această posedare va trece, poporul se va vindeca. Poporul se va întoarce la pocăinţă, la credinţă. Se va întâmpla ceea ce nimeni nu aşteaptă. Rusia va învia din morţi şi toată lumea se va minuna. Ortodoxia va renaşte şi va triumfa, însă ortodoxia care a fost cândva nu va mai fi. Marii stareţi au spus că Rusia va renaşte, chiar poporul va restaura monarhia. Ţarul va fi înscăunat pe tron de Însuşi Dumnezeu. El va fi un mare reformator şi va avea o credinţă ortodoxă puternică. El va surpa pe ierarhii nelegiuiţi ai Bisericii, va fi o personalitate excepţională, cu sufletul curat şi sfânt. Va avea o voinţă puternică. El va veni din dinastia Romanovilor pe linia maternă. El va fi alesul lui Dumnezeu, ascultător Lui întru toate. El va transforma Siberia. Însă această Rusie va exista puţin, în curând va fi ceea ce a vorbit apostolul Ioan în Apocalipsă“. (Duhovnicul familiei împărăteşti, sfinţitul ierarh Teofan al Poltavei, noul zăvorât – 1873-1940).

  Apreciază

 11. floare de colt said, on octombrie 11, 2011 at 11:03 pm

  @STOP RFID 666,
  Ai mare dreptate ,e mai putin de 10 ani.Noi ne-am trezit,priveghem,nu vrei sa ne cunoastem? Sintem si noi citiva trezi .

  Apreciază

 12. floare de colt said, on octombrie 11, 2011 at 11:06 pm

  @STOP RFID 666,

  ID floare_de_colt15@yahoo.com

  Apreciază

 13. Iones said, on octombrie 11, 2011 at 11:37 pm

  Din cartea: Sfântul Lavrentie,de la Cernigov
  Viaţa, învăţăturile şi minunile făcute de Dumnezeu prin acest mare Părinte
  (editura Credinta strămoşească,2003) – pg 85

  Rusia împreună cu toate popoarele slave va întemeia o împărăţie puternică, şi va fi condusă de către un împărat ortodox, uns al lui Dumnezeu, în Rusia vor dispărea toate ereziile şi dezbinările. Dumnezeu va milui Rusia pentru timpurile groaznice anticreştine, şi pentru că a avut o soartă tragică înainte de venirea lui antihrist şi pentru că în acele vremuri groaznice a strălucit în Rusia regimentul măreţ al mucenicilor27,
  începând din cinul înalt duhovnicesc până la cetăţenii de rând: de la cele mai înalte grade ale feţelor bisericeşti, mitropolit şi împărat, preot şi călugăr, până la sugari şi nounăscuţi şi terminând cu mirenii. Ei toţi se vor închina lui Dumnezeu, împăratului nostru, Sfintei Treimi, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh şi-L vor implora ca să miluiască Rusia.
  Trebuie să ştiţi că Rusia este apărată de Maica Domnului, ea se roagă şi mijloceşte pentru noi. Toţi Sfinţii ruşi împreună cu Sfânta Născătoare de Dumnezeu se roagă pentru iertarea Rusiei, în ţara noastră va înflori dreapta credinţă ca-n vremurile de demult şi va fi foarte mare bucurie pentru sufletele creştine (dar pentru puţin timp, căci va veni timpul Judecăţii de Apoi). De împăratul ortodox rus se va teme chiar şi antihrist
  iar restul ţărilor, în afară de Rusia şi celelalte pământuri slave vor fi sub puterea lui antihrist şi vor suferi chinuri groaznice ce sunt însemnate în Sfânta Scriptură! Rusie, pocăieşte-te, cinsteşte-L şi înalţă-L pe Dumnezeu, cântându-I Lui: Aliluia!“

  Schiarhimandritul Teofan,
  Schimonahia Alexandra,
  Monahia Olimpiada.

  Apreciază

  • Iones said, on octombrie 12, 2011 at 4:58 am

   Cu exceptia acestui fragment de profetie din urma care mie personal mi se pare ca are o tenta filetista si nu se stie exact daca apartine Staretului Lavrentie de Crenigov (cu toate ca se gaseste in cartea despre viata si minnile sale) toate celelalte referitoare la tarul ortodox ar fi bine sa le luam in considerare.

   Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on octombrie 12, 2011 at 5:06 pm

   Iones

   SFANTUL SERAFIM DE VIRITA

   – Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale.

   Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor; când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri. Va veni împaratia minciunii si raului. Va fi atât de greu, atât de dificil si îngrozitor încât sa nu dea Dumnezeu sa traiesti pâna atunci. Dar noi nu vom prinde acele vremuri.

   Pe de o parte vor înalta cruci si vor auri cupole, iar pe de alta parte se va instaura împaratia minciunii si raului. Biserica adevarata totdeauna va fi prigonita, iar sa se mântuiasca cineva va putea numai prin boli si amaraciuni, caci prigoanele vor avea un caracter cât mai subtil si neprevazut; înfricosator va fi sa ajunga cineva la acei ani”.

   SFANTUL LAVRENTIE DE CERNIGOV

   – Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă.

   Vine timpul, şi nu e departe, povestea stareţul, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat. (Sfantul vorbeste aici de perioada de dupa 1992. Atunci s-a terminat oficial comunismul. Ce vedem acum? O frenezie in a construi biserici, a le repara si a le impodobii cu tot felul de acareturi. Aceasta perioada se va termina curand datorita razboiului. Daca ne uitam in istorie dupa fiecare criza a urmat razboiul. Si acum va fi la fel. Staretul spune clar ca dupa razboi va urma imparatia antihristului. Ca sa crezi ca dupa razboi totul va fi roz si lumea se va reintoarce la credinta mi se pare naivitate. Lumea mai degraba va fi ingrozita si va alerga in bratele antihristului care cica le va oferii protectie. Lumea asta nu mai are scapare. Cine mai crede ca pamantul va mai dura 30-40 de ani inseamna ca nu a inteles nimic din profetii. Cuviosul Serafim Rose spunea inca din anul 1982 ca deja este prea tarziu. Sa se fi inselat Sfantul? Nu cred.

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on octombrie 12, 2011 at 5:48 pm

    Multi rataciti care cred in mileniul sectar nu se mai tem de antihrist, si-l asteapta pe Hristos. Sectarii spun ca Hristos va ,,domnii” pe pamant 1000 de ani cu sfintii. Si ei atunci il va imbratisa pe antihrist. Asta inseamna sa te ratacesti. ,,Crestinii” caldicei nu doresc raiul acolo unde este el ci pe acest pamant. Si vine antihrist si va face nu raiul ci iadul pe pamant. Si se vor ratacii aceia care nu au primit iubirea adevarului.

    Apreciază

 14. Antonia said, on octombrie 12, 2011 at 4:20 am

  Cipuri in sinus!

  Mergeam adesea cu trenul impreuna cu prietena mea la aceeasi biserica si ne spuneam rugciunile in gand in liniste fara probleme. In urma cu vreo sase ani, prietena mea a si-a facut o lucrare dentara la o persoana considerata de incredere. Dupa un timp, a observat ca scotea niste sunete ciudate atunci cand se apuca de rugaciune. Asa ca pur si simplu n-a mai indraznit sa se roage impreuna cu altcineva. Apoi a imputinat rugaciunea… Ganduri de hula ii apareau cu insistenta in minte.

  La un moment dat. a simtit cum o forta, ii intra pe gura. Apoi, cand incepea rugaciunea, scotea niste horcaituri dracesti.

  De curand, prietena mea a citit despre razboiul psihotronic si despre faptul ca supravegherea electronica se practica in Romania inca de pe vremea lui Ceausescu!

  Cu prilejul unui control stomatologic, i-a venit ideea sa faca si o radiografie totala. Analizand lucrarea, a constatat ca in zona sinusului avea o pasta alba. La incepiut a crezut ca e un abces! Intreband, a aflat ca aceea este pasta de canal care se afla in mod nejustificat acolo.

  Ea, ca si mine este impotriva cipurilor, este o persoana serioasa, dar este cam directa. Mai face glume proaste, dar nu e rea la suflet.

  A studiat cu atentie radiografia si a vazut ca o formatiune alungita statea in pozitie oblica in pasta alba! Atunci a tresarit! A venit la mine si mi-a spus cu umor:
  – Uita-te cu atentie la mine! Am descoperit ca sunt ,,dusman al poporului”, asa ca merit sa fiu si eu supravegheata electronic! Apoi mi-a povestit fara ocolisuri ceea ce mi-a tainuit ataatia ani.

  Apreciază

  • Iones said, on octombrie 12, 2011 at 5:13 am

   @Antonia
   Da, din pacate oricaruia dintre noi ni se poate inscena asemenea lucruri.
   Important este ca a fost fara voia prietenei tale.
   Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva .

   E deja foarte grav daca exista astfel de dentisti care aplica pe pacienti strategia NOM.
   Totusi ar fi bine daca ne-ai spune si numele dentistului ca oamenii sa stie sa nu mai mearga la el ca cine stie cine are de aface cu acest dentist si ii poate face acelasi lucru

   Apreciază

 15. intrebare said, on octombrie 12, 2011 at 6:03 am

  Tot anul 2010 ai susţinut sus şi tare pe acest blog că în primavara lui 2011 va fi jale mare în oraşe (în România), va curge sânge, vor fi revolte, etc. Nu s-a întâmplat nimic. Oare câte false profeţii din astea trebuie să mai expire până o să încetaţi să mai puneţi lumea pe jar cu tâmpenii care n-au nimic de-a face cu creştinismul? Gândiţi-vă că sunt oameni slabi, care chiar pot fi influenţaţi de tâmpeniile pe care le debitaţi pe acest site.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 12, 2011 at 7:42 am

   intrebare

   Cat de nauca trebuie sa fi sa te uiti in jur si sa nu vezi nimic?

   Cat de tupeista indracita trebuie sa fi, sa spui ca profetiile sunt tampenii?

   Referitor la profetia:

   https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/30/pustnicul-zosima-%e2%80%9eo-sa-fie-mare-macel-in-orase-o-sa-fie-mai-rau-decat-ti-a-spus-parintele-pustnic-n-%e2%80%9d-completare-la-articolul-%e2%80%9eprofetie-%e2%80%9emare-varsare-de-sange/

   Toata blogosfera ortodoxa a scris despre ea. Inca nu s-a terminat anul. Apoi, daca bunul Dumnezeu mai amana, sa-I multumim. Sa-i dam slava bunului Dumnezeu daca ne va ierta, precum a facut cu Ninive, desi noi nu meritam, in comparatie cu pocainta celor din cetatea antica.

   Apreciază

  • danutza said, on octombrie 12, 2011 at 9:20 am

   raspuns: fratele saccsiv nu a emis niciodata pretentii ca ar profetii el ceva. doar a postat profetiile unor pustnici despre care ai afla ca au trait viata ingereasca, daca te-ai osteni sa citesti despre ei ( cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului. Misterul pustiei athonite )
   profetiile postate sunt ale sfintilor sau marilor parinti. daca tu le consideri false sau tampenii, e problema ta, dar te asigur ca toate au legatura mare cu crestinismul.
   slab e omul fara Dumnezeu. cine are nadejdea in El, nu poate fi decat puternic.
   si stii ce? daca nu-ti place ce citesti pe acest blog, incearca sa te muti pe siteul patriarhiei. s-ar putea sa fie mai apropiat de gandirea ta. e doar o presupunere.

   Apreciază

 16. geo said, on octombrie 12, 2011 at 6:11 am

  http://smartwoman.hotnews.ro/Jurnalul-lui-tanti-Aglae blasfemie marca soros…

  Apreciază

 17. Antonia said, on octombrie 12, 2011 at 8:02 am

  @Iones
  Stomatologul respectiv nu mai este in sistemul sanitar, dar cred ca nu e singurul care se ocupa de asa ceva. Problema este ca prietena mea risca sa faca o pareza faciala! A inceput sa-si puna probleme in primul rand din aceasta cauza. Un corp strain ascutit in corpul uman este o sursa de infectie deloc neglijabila. Cu timpul, i-a creat si probleme de sanatate.

  In ce priveste partea sufleteasca, am aratat mai sus ca influentele demonice se fac simtite indiferent daca cipul e pus cu voia sau fara voia noastra. Cred ca merita sa tragem niste concluzii din asta.

  Cred ca, daca acceptam cipul de bunavoie, nu mai avem puterea de a lupta cu fortele raului deloc. Prietena mea duce o lupta din ce in ce mai serioasa cu duhurile necurate de cand i s-a pus cip. Cipurile implantate reprezinta un razboi psihotronic impotriva omului.

  Apreciază

 18. chiş Livia said, on octombrie 12, 2011 at 11:15 am

  Nu şi-ar găsi un medic care să o ajute să-i scoată cip-ul altfel cine ştie ce o să păţească. eu n-aş avea linişte să ştiu că-l port în corpul meu.
  Dacă eşti prietena ei încearcă să o ajuţi cumva şi asta cât mai repede posibil.
  De fapt capcanele vicleanului diavol sunt peste tot şi nici unul din noi nu ne dăm seama cât de uşor cădem, fie singuri fie „ajutaţi” de slujitorii lui.
  Doamne ai milă de noi şi dă-ne putere să strigăm cu tot sufletul „Doamne scapă-ne” şi EL va fi lângă noi şi ne va ajuta
  Iertaţi-mă vă rog, Doamne ajută!

  Apreciază

 19. Ioan Dan said, on octombrie 12, 2011 at 6:12 pm

  E cumva si cineva din Buzau? Sper ca nu sunt singurul din acest judet pe acest blog.

  Apreciază

 20. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 21. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 22. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 23. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 24. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 25. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 26. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 27. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 28. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:47 pm

  […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 29. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 30. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 31. Laura said, on noiembrie 1, 2013 at 10:34 pm

  Super interesant blogul!
  De-ar auzi si de-ar vedea cine trebuie, de s-ar trezi constiinta in fiecare dintre noi!!!

  Apreciază

 32. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 33. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 34. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 35. […] DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM? Sfantul Mucenic COSMA ETOLUL (1714 – 1779) – PROFETII STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… Staretul Antonie despre ANTIHRIST: „Totul se va petrece prin intermediul […]

  Apreciază

 36. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 37. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 38. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 39. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 40. […] STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mar… […]

  Apreciază

 41. […] Fie pentru ca, oricum, la final va fi dezastru. Edificator in acest sens fiind avertizarile staretului Antonie: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: