SACCSIV – blog ortodox

5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israeliene

Posted in CIA, ISLAMISM, ISRAEL, Mossad by saccsiv on octombrie 8, 2011

Iata ce aflam din articolul 5 Facts That Prove Radical Islam Is A Child of American-British-Israeli Intelligence:

Saman MohammadiThe Excavator– 6 octombrie  2011

Controlul grupurilor islamiste radicale de către guvernele din umbră ale SUA, Israel şi Marea Britanie este asemănător controlului mişcării Tea Party[1] de către fraţii Koch şi alţi oligarhi de dreapta, care au preluat rapid din mers această mişcare şi o îndreaptă pe calea auto-distrugerii.

Cu alte cuvinte, a existat o mişcare islamistă organică împotriva imperialismulul Vestic în ţări precum Iran şi Egipt care, deşi a crescut fără nici un fel de sprijin occidental, a fost limitată şi ineficientă. De-a lungul anilor, principalul motiv pentru care această mişcarea anti-democratică a câştigat putere şi influenţă în rândul populaţiei musulmane s-a datorat finanţării şi susţinerii mascate venite din Vest şi din partea Israelului.

Dovezile arată că America şi Israel au finanţat, au înarmat şi au folosit grupările islamiste radicale precum Hamas şi Frăţia Musulmană atât pentru a contrabalansa ascensiunea mişcărilor naţionaliste, cât şi pentru a-şi promova obiectivele geopolitice şi discursurile politice în Orientul Mijlociu.

America şi Israel au mers chiar până la crearea de false grupuri islamiste transnaţionale precum Al-Qaeda cu scopul de a controla mesajele pornite din Orientul Mijlociu şi a-i direcţiona pe musulmani spre sprijinirea extremismul islamic şi a războiului continuu cu Vestul.

Activitatea de direcţionare a energiilor creatoare din Orientului Mijlociu de către America include sprijinul financiar şi diplomatic acordat “revoluţiilor colorate” şi revoltelor populare care nu ameninţă în nici un fel structura de putere a noi ordini mondiale şi nici dictatura băncilor centrale occidentale.

Aceste informaţii nu sunt secrete. Adică nu este nimic nou sau controversat. Până şi un elev de clasa a cincea cunoaşte această situaţie istorică. Singurele locuri în care aceste informaţii sunt suprimate sunt reprezintate de instituţiile mass-media occidentale dominate de sionişti şi serviciile secrete anti-democratice occidentale.

Cunoscutul expert în problemele Orientului Mijlociu şi fost prezentator al BBC, Alan Hart a vorbit pe 11 septembrie 2011 la Freiburg, în Germania, despre complicitatea mass-mediei occidentale în muşamalizarea adevărul despre 11 septembrie şi despre conflictul dintre Israel şi Palestina. Hart a spus:

Adevărul istoric este necesar pentru a ÎMPUTERNICI cetăţenii naţiunilor Vestice astfel încât democraţiile lor să sprijine o soluţie justă a problemei palestiniene şi pacea tuturor. Fără această împuternicire, eu cred că nu există nici măcar o şansă minimă pentru o rezolvare justă a problemei palestiniene şi pentru pacea a toată lumea; iar cancerul pe care îl reprezintă acest conflict ne va consuma în cele din urmă pe noi toţi.

Hart a scos în evidenţă lipsa analizelor şi informaţiilor credibile din mass-media occidentală cu privire la falsele atacuri de la 11 septembrie şi cu privire la alte adevăruri care ar putea schimba destinul Orientului Mijlociu şi al lumii dacă ar fi discutate în mod deschis în mass-media. Hart a mai spus că cetăţenii din Vest şi, mai presus de toate, cetăţenii americani “au fost condiţionaţi de propaganda sionistă să creadă într-o versiune a istoriei care, de fapt, nu este adevărată.”

Această versiune a istoriei susţine că:

1)     Israelul este victima perpetuă a violenţei Palestiniene,

2)     Există în lume o mişcare islamistă puternică care ameninţă America şi Vestul cu distrugerea,

3)     Al-Qaeda, care reprezintă un braţ al mişcării islamiste, a fost responsabilă pentru atacurile din 11 septembrie şi planifică mai multe atacuri teroriste împotriva Americii,

4)     Nu va exista pace între naţiunile musulmane ale Orientului Mijlociu, pe de o parte, şi Israel şi America, pe de altă parte, decât atunci când toţi teroriştii islamişti vor fi ucişi, iar Jihad-ul lor împotriva Vestului distrus, şi

5)     Iranul este decis să înceapă Al Treilea Război Mondial şi să şteargă Israelul de pe harta lumii.

Toate cele cinci puncte de mai sus sunt minciuni. Israelul nu este o victimă, nu există un Jihad Islamist împotriva Vestului, 11 septembrie nu a fost întreprins de Al-Qaeda, pacea poate fi instaurată dacă întreg adevărul este înţeles de toţi, iar Iranul nu a spus că va ataca Israelul cu arme nucleare.

Istoria timpurilor noastre a fost atât de mult manipulată şi răsucită astfel încât noi nu trăim într-o lume reală. Vieţile noastre sunt miciuni. Trăim într-o lumea fantasmagorică, în care liderii politici făţarnici şi mincinoşi ne stăpânesc gândurile şi ne controlează percepţiile.

Civilizaţia noastră este schizofrenică, iar dialogurile noastre sociale sunt, de cele mai multe ori, controlate de atotputernica mass-medie. Această mass-media a creat o cultură a nebuniei şi a morţii. Am lăsat psihopaţi periculoşi precum Dick Cheney, Donald Rumsfeld şi Benjamin Netanyahu să conducă ca nişte nebuni în loc să-i spânzurăm ca pe nişte criminali de război şi terorişti ai statului.

Cred că Ron Paul a exprimat foarte poetic starea timpurilor noastre la House Floor pe 19 mai 2009 când a spus: “Ne-am rupt de realitate – suntem o naţiune bolnavă psihic. Ignoranţa cu o brumă de cunoaştere a înlocuit înţelepciunea.” Dr. Paul şi-a început discursul cu o sinceritate şi solemnitate chiar mai mari şi a spus: “Oare chiar totul este un vis urât, un coşmar? Imaginaţia mea îmi joacă feste sau ne-am pierdut minţile? Este suprarealist, este chiar de necrezut. Este o mare absurditate, o mare decepţie, o înşelătorie de proporţii monumentale bazată pe idei ilogice şi al căror timp nu ar fi trebuit să sosească niciodată; simplitatea este distorsionată şi încâlcită în mod grotesc; nebunia s-a dat drept logică; planuri grandioase construite pe minciună, bazate pe moralitatea unor Ponzi şi Madoff; răul descris ca virtute, ignoranţa s-a transformat în înţelepciune; distrugere şi sărăcie în numele umanismului; violenţa a devenit unealta schimbării; războaiele preventive sunt folosite ca o cale spre pace”.

Singura cale de ieşire din această nebunie este prin adevăr, transparenţă şi înţelegere. Trebuie să ne întrebăm pe noi înşine cum am ajuns aici şi să cerem răspunsuri de la proiectanţii monstruoşi ale acestor planuri mondiale care duc lumea noastră la limita dezastrului.

Cele cinci fapte care sunt reliefate mai jos pot să ne ajute să scăpăm mental din ficţiunile bolnăvicioase ale istoriei, să ne recâştigăm claritatea şi să revenim la realitate.

1. Israel a lansat mişcarea radicală Hamas în Palestina în anii ‘70 drept “contra-balanţă la PLO (Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei)” – potrivit lui Tony Cordesman, analist pentru Orientul Mijlociu la Centrul pentru Studii Strategice, care este citat în articolul lui Richard Sale din iunie 2002 pentru United Press Internaţional, numit “Istoria Hamas legată de Israel”.

Sale citează deasemenea un înalt ofiţer din CIA care a spus că ajutorul dat de Israel organizaţiei Hamas a fost “o încercare directă de a împărţi şi dizolva sprijinul pentru PLO care este o organizaţie puternică, seculară, prin folosirea unei alternative religioase concurenţiale.”

Israel a finanţat Hamas atât din motive strategice, cât şi politice. Beneficiul cel mai evident îl reprezintă reputaţia şi încrederea internaţionale. Un duşman radical şi intransigent însărcinat cu politicile Palestinei le permite liderilor duri ai Israelului să-şi manipuleze oamenii şi lumea fără ca ei să apară în postura de băieţi rău.

Există o logică de netăgăduit în spatele sprijinului îndelungat pe care Israelul îl acordă fundamentaliştilor islamişti. Este o mişcare nebunească să-ţi creezi propriul monstru atunci când doreşti pace. Dar dacă doreşti război şi ai uneltele necesare să ucizi monstrul, de ce să nu-l creezi?

Numeroşi experţi pe problemele Orientului Mijlociu, oficiali ai serviciilor secrete, jurnalişti şi intelectuali au atras atenţia asupra faptului nebunesc prin care serviciile secrete israeliene şi cele vestice au finanţat mişcarea Jihad pentru a împiedica lideri seculari, moderaţi şi naţionalişti să devină dominanţi în regiune. În februarie, când protestele din Orientul Mijlociu au început să izbucnească, Noam Chomsky a scris:

“Ameninţarea generală a fost întotdeauna independenţa. În lumea arabă, Statele Unite şi aliaţii săi au sprijinit permanent islamiştii radicali, câteodată pentru a preveni ameninţarea naţionalismul secular. În multe privinţe, islamismul este sora ciudată a sionismului. Amândouă sunt putrede în interior şi vor primi un verdict aspru din partea istoriei”.

2. Răsturnarea primului-ministru al Iranului ales democratic, Mohammed Mosaddeq, de către CIA şi MI6 a fost asistată de către liderul fundamentalist islamist al Iranului în acea perioadă, Abol-Ghasem Kashani care a fost mentorul viitorului lider al Iranului, Ruhollah Khomeini. Perfizii mola[2] ai Iranului au uitat intenţionat faptul că ei au colaborat cu CIA şi MI6 şi că l-au înjunghiat pe liderul popular al Iranului în 1953. Unul dintre grupurile islamiste care au fost implicate, denumit Fadaian Islam, era un cunoscut grup terorist care a fost responsabil de multe crime şi tentative de asasinat eşuate, implicat inclusiv într-un atentat asupra vieţii lui Mosaddeq.

Citiţi articolul “Why Iranian Mullahs helped the US install the Shah and then turned against him?”  (De ce mola iranieni au ajutat Statele Unite să-l pună la putere pe Şah iar apoi s-au întors împotriva lui?) scris de Masoud Kazemzadeh, profesor asociat de Ştiinţe Politice la Universitatea de Stat “Sam Houston” din Texas.

3. Statele Unite i-au finanţat pe mujahedinii afgani pentru a atrage Uniunea Sovietică în Afganistan cu scopul de a o învinge. Acest fapt în sine nu este neplăcut – este istoria oficială a politicii de putere şi o mişcare deşteaptă făcută de către imperiul SUA. Însă imperiul SUA nu a renunţat la sprijinul pe care-l acordă gherilelor musulmane teroriste nici după căderea Uniunii Sovietice. De fapt, SUA au continuat instruirea şi finanţarea fundamentaliştilor islamişti şi în anii ’90 pentru a crea un nou inamic străin care să-i sperie pe americani şi să justifice bugetul militar colosal.

Este un fapt istoric de necontestat că Osama Bin Laden este o creaţie a CIA. La fel este şi liderul islamic fundamentalist Anwar Al Awlaki, care a fost invitat la Pentagon să ia masa şi să bea un ceai, după atacurile din 11 septembrie.

De ce au fost Pentagonul şi CIA atât de prietenoşi cu cei mai aprigi duşmani ai lor – Osama Bin Laden şi Anwar al Awlaki? Singurul răspuns logic este că, de fapt, ei nu au fost niciodată duşmani. CIA i-a crescut pe aceşti băieţi în spatele scenelor, dar i-a creat drept false personalităţi  istorice şi le-a spus să pornească un Jihad violent împotriva Vestului pentru a justifica cucerirea ilegală a Orientului Mijlociu de către Pentagon şi Israel.

4. Nu există un grup islamist radical numit Al-Qaeda care este hotărât să distrugă America şi civilizaţia occidentală. Acesta este un mare mit care a fost creat în mod voit de către guvernele din umbră din America, Israel şi Marea Britanie.

Al-Qaeda nu există aşa cum a susţine mass-media. În limba arabă, Al-Qaeda înseamnă “bază”, aceeaşi bază cu cea a fraierilor musulmani ai CIA şi ai altor servicii secrete occidentale folosiţi sub acoperire atât în atacuri teroriste împotriva cetaţenilor occidentali – aşa cum au fost atacurile din 11 septembrie şi 7 iulie – cât şi în atacuri împotriva naţiunilor din Orientul Mijlociu care se opun dominaţiei Vestice.

Haideţi să reformulez. Imaginaţi-vă că exista un mare cort cu numeroase centre de recrutare în interior care are mese cu pliante şi anunţuri pe care se pot citi: “Angajăm terorişti Jihad. Înscrieri aici.” În acel cort, cele mai mari grupuri de recrutare care caută terorişti Jihad nu sunt Fraţii Musulmani sau Republica Islamică a Iranului, ci MI6, CIA, Mossad şi Spionajul Saudit.

Cu alte cuvinte, agenţiile de spionaj vestice au acaparat piaţa comerţului cu terorism. Aceste agenţii deţin cele mai faimoase personaje, cum ar fi Bin Laden, Anwar al Awlaki, dar şi mulţi alţii care nu sunt faimoşi, dar care deţin multă putere şi prestigiu printre musulmanii creduli care urmează cuvântul Jihad-ului.

Islamul radical este o marcă globală, iar specialiştii de marketing din spatele acestei mărcii globale lucrează la cele mai înalte niveluri în Mossad, CIA şi MI6.

Pentru mai multe informaţii asupra acestui subiect, citiţi următoarele articole: “11 Reasons Why The Threat From Al-Qaeda is Not Real,” (11 motive pentru care ameninţarea Al-Qaeda nu este reală) şi “Al-Qaeda 100% Pentagon Run” (Al-Qaeda condusă 100% de Pentagon).

5. Atacurile din 11 septembrie, care sunt văzute drept cea mai mare victorie militară şi propagandistică a islamului radical asupra vestului, au fost organizate de guvernele din umbră de la Washington şi Tel Aviv. Acesta este un fapt istoric, sprijinit pe dovezi stiinţifice, şi nu o teorie nebunească a conspiraţiei.

Oricât ar vrea Al-Qaeda să pretindă că ea a fost în spatele atacurilor din 11 septembrie (şi nu o bandă trădătoare din Washington), este absurd să aibă astfel de pretenţii în pofida tuturor dovezilor şi faptelor. Repudierea Al-Qaeda de către preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, în discursul său de la Naţiunile Unite în care a învinovăţit Washington-ul pentru 11 septembrie, este caraghioasă.

Este evident că CIA direcţionează şi controlează revista online a Al-Qaeda “Inspire” şi că Al-Qaeda nu este nimic mai mult decât un grup mass-media de faţadă care acţionează ca un braţ de propagandă pentru guvernul SUA.

Cititi va rog si:

AL QAEDA IL CRITICA PE AHMADINEJAD pentru teoriile sale conspirationiste referitoare la atentatele din 11 septembrie

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother


[1] Tea Party (rom. „Ceaiul”) este o mişcare politică conservatoare din SUA care susţine reducerea cheltuieilor guvernamentale, a impozitelor, a datoriei interne şi a deficitului bugetar federal. Denumirea mişcării vine de la Boston Tea Party (rom. „Ceaiul de la Boston”) care a reprezentat o revoltă din 1773 a coloniştilor americani împotriva impozitului pe ceai introdus de Coroana Britanică. În semn de protest, coloniştii au aruncat în mare ceaiul existent pe vapoarele britanice ancorate în port.

[2] s. f. (Turcism înv.) Preot musulman; judecător turc, superior cadiului, în marile oraşe; Titlu onorofic pentru demnitarii turci. Tc. mola, din arab. maula

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 8, 2011 at 5:04 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. […] ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israeliene Saccsiv's Weblog 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, … Share this:DiggLike this:LikeBe the first to like this […]

  Apreciază

 3. patrascu voda said, on octombrie 8, 2011 at 5:46 pm

  Din pacate, articolul ” 5 Factors…” este pe o pagina a lui Alex Jones, un cal troian periculos, cam din categoria celor de care spune ca sunt in imbra protestelor de pe Wall Street, adica oligarhii frati Koch.

  Apreciază

 4. fanu said, on octombrie 8, 2011 at 5:46 pm

  da, dar şi de se trezesc musulmanii îi vai de capu jidanilor şi „americanilor”

  Apreciază

 5. Iones said, on octombrie 8, 2011 at 6:28 pm

  Off topic:

  Apreciază

 6. marian said, on octombrie 8, 2011 at 8:25 pm

  Stiam ca Alex Jones e adeptul lui Ron Paul. Articolul e corect in mare masura, cu precizarea ca, Ahmadinejad a pus sub semnul intrebarii asa-zisele intamplari, denumite generic, 911. Ceea ce, in mod dureros nu ne spune explicit acest articol, e aceea ca, TOATE GUVERNELE ASCULTA IN MOD EGAL DE OCULTA MONDIALA SI CA TOT CE UMPLE PAGINILE MEDIEI SUNT DOAR EVENIMENTE PREFABRICATE ALE OCULTEI, VICTIMELE FIIND COMPLICE CU ASASINII, SINGURUL DUSMAN VERITABIL FIIND CREDINTA IN DUMNEZEU. In rest, totul e minciuna, umplutura menita sa inraiasca omenirea, sa o duca la o exterminare de proportii Biblice. Exterminarea se va face cu banii si cu munca noastra, a contribuabililor, sclavi ai sistemului. Totul e dureros de clar si de simplu. Ei stiu cine suntem. Nu avem alt aliat decat pe Dumnezeu.

  Apreciază

 7. Raluca said, on octombrie 9, 2011 at 6:51 am

  Multumim Pr.Vasile pt. recomandarile exacte!
  Intr-adevar poti rataci daca nu citesti ,caci internetul abunda in informatii deliberat false .Kery sunt sora ta, sper ca fratiorul e mai bine sa-mi dai de veste,dupa ce face ASLO. Insa e f. important sa te informezi pe cat se poate temeinic mai intai, din surse neindoielnice, din carti, si-ti menajezi si ochii. Eu am avut noroc ca la loi in Bis .Duhovnicul meu face intalnire cu tinerii o data pe sapt. si aproape o jumatate de an ne-a vorbit despre Biserica primara,Biserica, schisma, motive, aparitia altor secte, din carti si Scriptura.
  Nu te supara frate!

  Apreciază

 8. mircea said, on octombrie 9, 2011 at 12:02 pm

  Pt cei care se simt un pic derutati de multimea informatiilor:
  Mai intii trebuie criterii drastice de selectie si evitata adincirea in studierea unei pr. daca ea e clara.
  Ex: Zice coranul ca nu exista Trinitate si ca Iisus nu e Fiul, la revedere, e suficient pentru un ortodox ca sa priceapa ca nu e Ok. De ce sa mai sapi, sa vezi toate dedesubturile? Ca X s-a dus si a facut si a dres si stai sa vezi… Cine a facut islamismul? E simplu; diavolul in colaborare cu omul.
  S-au separat papistasii zicand ca papa e primul, ca e infailibil, ca Duhul Sfant pogoara si de la Fiul… la fel, e clar.
  Lucrurile sant simple, dar omul vrea sa le complice ca zice ca asa e prea simplu.
  Sau decat sa studiezi tu, mai bine crezi ce spun niste parinti de ai nostri, Arsenie Papacioc, Calciu, Adrian Fageteanu, Arsenie Boca, Iustin Parvu, Steinhardt sau Ioan Ianolide… La cat au patimit si cum au supravietuit puscariilor e clar ca e mana lui Dumnezeu aici, si ce vorbesc ei nu e abureala. Acesti oameni nu au nici un interes sa ne pacaleasca, sa ne minta iar greutatea spuselor lor a fost cumparata – platita cu suferinta lor. Si vorbesc clar si simplu. Doar daca nu vrei nu pricepi.
  Nu multi au asemenea „bogatie” cum avem noi. Nu multi au asemenea profesori. Si marele avantaj e ca sant si contemporani cu aceste vremuri in care traim si pe care le-au descifrat tot spre folosul nostru. E „mura in gura”. In ograda noastra trebuie sa cautam.

  Apreciază

 9. mircea said, on octombrie 9, 2011 at 12:36 pm

  Un exemplu de lectie predata de unul din profesorii de mai sus:

  „Suflet de rob (sau taina libertatii)” – Nicolae Steinhardt
  http://www.nistea.com/steinhardt_libertate_ro.htm sau search pe google orice alt site.
  Nu mai ai ce comenta…

  Apreciază

 10. Raluca said, on octombrie 10, 2011 at 3:19 pm

  Corect rationamentul lui Mircea de selectare si aprofundare a informatiei. Altfel o iei razna si mai si ratacesti.

  Apreciază

 11. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 12. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 13. […] 5 dovezi că islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice şi israelie… […]

  Apreciază

 14. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 15. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 16. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 17. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 18. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:24 pm

  […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază

 19. […] 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israelien… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: