SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Patriarhul Kirill al Rusiei isi exprima „dragostea frateasca” fata de ereticul papa. Trimisii lui ii saruta mana …

Posted in Patriarhul Kiril by saccsiv on septembrie 30, 2011

 „Mă bucură posibilitatea unei întâlniri, ca înalt reprezentant al Bisericii Catolice şi al Vaticanului ce sunteţi, pentru a-mi exprima respectul şi dragoste frăţească în faţa Sanctităţii Voastre. Aş vrea să exprimaţi aceste sentimente în numele meu”

A spus Patriarhul Kiril al Moscovei şi al Întregii Rusii la o întâlnire cu reprezentantul personal al Papei, Cardinalul Jozef Tomko, în Moscova, conform Interfax.

La rândul său, Cardinalul a vorbit despre renaşterea spirituală a Rusiei:

Vedem cum catedralele reînvie, acesta este un semn al renaşterii în interiorul credincioşilor. Sanctitatea Voastră sunteţi atât semnul cât şi liderul acestei reînnoiri şi reînvieri a credinţei.”

Cititi va rog mai multe la:

PATRIARHUL KIRIL ŞI-A EXPRIMAT RESPECTUL ŞI DRAGOSTEA FRĂŢEASCĂ FAŢĂ DE PAPA

   Urmariti va rog si urmatoarea inregistrare la minutele 0:30 si 1:07:

Veti observa uraciunea sarutarii mainii papei …

Cititi va rog mai multe la:

ÎNTÂLNIREA MITROPOLITULUI ILARION CU PAPA BENEDICT. IARĂŞI SĂRUTAREA MÂINII PAN-ERETICULUI PAPĂ DE CĂTRE DOI PREOŢI “ORTODOCŞI”. AUZI, CERULE! ÎNFRICOŞEAZĂ-TE, PĂMÂNTULE! (FOTO, VIDEO)

Comentariu saccsiv:

   Nu ne mira:

Patriarhul Kirill cheama la eforturi comune ale creştinilor impotriva fortelor seculare anti crestine si … anti religioase. Insa acest front comun nu face decat sa pregateasca terenul ANTIHRISTULUI

Patriarhul Kirill considera ca ortodocsii si catolicii trebuie sa lupte impreuna impotriva ateismului

Dar e grav. Papistasul il felicita pe Patriarh, caci „Vedem cum catedralele reînvie”. Pai da, caci se vor implini profetiile:

Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat

Cititi va rog:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

   Cad ierarhii. Cad cu gramada. Caci iar se implinesc profetiile:

„Mi-a aratat apoi spre un nor, si am vazut mai multe sfesnice albe arzând, care începura sa cada la pamânt, unele dupa altele, cu zecile, cu sutele. Si cazând la pamânt, se stingeau, prefacându-se în praf si cenusa. Dupa aceea Staretul mi-a zis: „Vino si vezi!” Si am vazut pe nori sapte sfesnice arzând. Si am întrebat: „Ce înseamna aceste sfesnice cazatoare?”. „Asa vor cadea în erezie Bisericile Domnului, iar cele sapte sfesnice de pe nori sunt cele Sapte Biserici Apostolesti si Sobornicesti, care vor ramâne pâna la sfârsitul lumii“. Staretul mi-a aratat apoi în sus, si atunci am vazut si am auzit cântarea îngerilor. Ei cântau: „Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu!“”

Cititi va rog:

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

77 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 5:39 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on octombrie 1, 2011 at 10:25 am

      Saccsive!
      …am primit acest link de la un prieten polac dar nu integ ce vorbesc!Merita urmarit si de inteles de ce polecii refuza sa stranga mana papei!

      ps;poate cineva traduce? Daca nu atuncio sa-i cer colegului polonez sa-mi traduca ce spun..

      Apreciază

    • Ioan C. said, on octombrie 1, 2011 at 12:52 pm

      Frate Saccsiv, te-as ruga sa inlocui textul Indrumarului cu acesta https://saccsiv.wordpress.com/2011/08/19/mic-indrumar-biblic-ortodox-ce-putem-raspunde-neoprotestantilor/#comment-98161
      Dupa care te rog sa stergi toate comentariile mele de la acel articol, sa le lasi numai pe ale fratilor.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 1, 2011 at 6:18 pm

        Ioan C.

        Mi-am notat. Ma voi ocupa.

        Apreciază

    • ionut ignat said, on octombrie 2, 2011 at 9:18 am

      Doamne ajuta! iata ca au trecut aproape doi ani de cand urmaresc acest blog prin marea mila a Lui Dumnezeu care m-a ajutat sa imi deschid mintea si ochii si sa vad cu adevarat ce se intampla in jurul meu, dar nu credeam sa ajung sa traiesc o zi ca cea de astazi. am tot citit aici de mai multe ori despre ecumenism, despre aceasta maladie a care a venit sa imbolnaveasca Ortodoxia, despre ierarhi ecumenisti, preoti si impreuna-slujitori cu ereticii. nu sunt un traitor ortodox cu adevarat, nu sunt nici teolog, ci un putin-ravnitor ortodox plin de pacate… de aceea va rog sa ma iertati pentru cele ce voi scrie, consider ca trebuie spus si nu tinut sub tacere. aflandu-ma astazi la Sfanta Liturghie (stateam foarte aproape de usa, la intrare) ma dau putrin la o parte ca sa intre cineva… erau doi oameni imbracati in sutane negre, dar cu o chestie alba la guler si care pareau sa susoteasca ceva in germana (asa mi s-a parut). cand au intrat in biserica s-au inchinat cu palmele deschise, dar de la stanga catre dreapta. atunci instinctiv auinceput sa imi tremure picioarele caci imi inchipuiam ce va urma (totusi ma minteam zicand ca doar mi se pare mie). in timpul acesta preotul cadelnita printre oameni si i-a intampinat pe acestia doi cu zambete si pupaturi pe obraji. urmarea a fost ca cei doi s-au dus direct in sf altar, pana ce preotul a terminat de cadeltitat, caci se incheia cantarea dinaintea iesirii preotilor cu Sf Daruri (spre rusinea mea nu stiu cum se numeste aceasta cantare). ceilalti doi preoti ai bisericii, care erau in sf altar in acest timp, dadeau indicatii celor doi nou-veniti (cred eu) despre randuiala Sfintei Liturghii (se vedea clar ca cei doi papistasi – asa ii consider – habar nu au ce trebuie sa faca). va marturisesc ca asistam impietrit la acest spectacol despre care anterior doar citisem…
      apoi au iesit cu Sf Daruri inaintea oamenilor, cei trei preoti impreuna cu invitatii lor, care de data aceasta aveau epitrahile de preot ortodox (ei continuau sa se inchine invers, cu palmele deschise). sotia mea era undeva in spate si nu a putut sa vada ce se intampla, dar imediat am luat-o si am plecat impreuna fara sa mai asistam la cele ce urmau. rog un preot sa ne ajute cu o explicatie la cele de mai sus si daca am procedat corect.

      Apreciază

      • Abdiel said, on octombrie 2, 2011 at 7:12 pm

        de unde esti? unde s-a intamplat grozavia asta? incredibil…

        Apreciază

      • sorin said, on octombrie 2, 2011 at 7:24 pm

        ati facut foarte bine. gasiti-va alta biserica unde sa mergeti. deocamdata.

        Apreciază

      • ionut ignat said, on octombrie 3, 2011 at 6:12 am

        ulterior am aflat de la o vecina de bloc ca cei doi erau „preoti” ptotestanti englezi (?!) si ca au venit in vizita a doua oara la biserica aceasta dupa 20 de ani. in urma cu 20 de ani pe locul acela era numai o constructie minuscula si erau uimiti de cat de mare si frumoasa biserica se inalta acum. se pare ca tot la prima vizita, dupa ’90 au donat o importanta suma de bani pentru ridicarea actualului lacas de cult! este incredibil, fratilor! aveam o asa de mare incredere in preotul paroh… nu stiu ce sa mai cred… ce interes pot avea sectarii sa doneze bani pentru construirea unei biserci ortodoxe? abdiel, orasul este ploiesti.

        Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on septembrie 30, 2011 at 5:51 pm

    Bine ca papa nu a pupat icoana. Toti patriarhii se cam fac pres in fata papei. Semn rau. In varful piramidei nu ajungi daca nu esti ecumenist convins si ,,frate” de loja ,,smerit”.

    Apreciază

  3. Mihai said, on septembrie 30, 2011 at 6:07 pm

    Priviti la minutul 1:28. E strangerea de mana masonica…

    Apreciază

  4. Ioan Pelasgul said, on septembrie 30, 2011 at 6:11 pm

    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cetateni-de-dreapta-cititi-carticica-pitpalacului-de-cuib-68713.html

    Ce titlu… Nu se pot abtine sa isi bata joc de miscarea legionara,

    Apreciază

  5. Onest said, on septembrie 30, 2011 at 7:50 pm

    Stimate domn,
    cu luni in urma ati postat adresa de e-mail la care puteti fi contactat. Desi aceasta solicitare este off-topic v-as ruga in mod respectuos sa a o mai afisati o data pentru a-mi da posibilitatea sa va supun atentiei un subiect aflat in mod deosebit in actualitate, in deplina concordanta cu subiectele discutate aici.Nu m-ar deranja daca ati avea amabilitatea sa faceti acest demers personal pe adresa mea de e-mail, pentru a nu impieta rigoarea postarilor pe blogul dumneavoastra.
    Cu deosebit respect

    Apreciază

  6. teleormanul said, on septembrie 30, 2011 at 8:59 pm

    Aici e clar mana iezuitilor ! Numai ei pot realiza lucruri care par imposibile !Doar nu isi imagina cineva ca rusii sunt la voia intamplari cum sunt lasati sa para !

    Apreciază

  7. CRESTIN ORTODOX said, on septembrie 30, 2011 at 9:03 pm

    Prigoana impotriva Ortodoxiei a inceput

    http://apologeticum.wordpress.com/2011/09/30/atac-anti-ortodox-o-rastignire-din-chisinau-a-fost-distrusa-iar-statuia-mintuitorului-dezmembrata-cu-ciocanul-foto/

    Sa ne unim sa tinem piept acestor ….Masonii ,Ateii,Budisti, etc

    Apreciază

  8. codin said, on septembrie 30, 2011 at 9:34 pm

    LUCA 10 : 18 – …”Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.”…
    „fulger căzând din cer” in vechea limba a tarii Canaanului, sau vechea ebraica, se traduce si se pronunta asa: barak O bama. Ceea ce duce la urmatoarea fraza:
    „Am văzut pe satana ca barak O bama.” Fara cuvinte.

    Apreciază

  9. codin said, on septembrie 30, 2011 at 9:39 pm

    Acest personaj trebuie observat cu cea mai mare atentie, trecutul sau si faptele sale.

    Apreciază

    • codin said, on septembrie 30, 2011 at 10:02 pm

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on octombrie 1, 2011 at 9:46 am

        codin

        Obama nu e antihristul. In public a spus ca este de acord ca Iisus Hristos este Dumnezeu. Antihristul niciodata nu ar fi spus asa ceva. Nu poate. El se proclama pe sine ca si Dumnezeu. Asa ca nu mai interpretati gresit tot felul de rataciri promovate de tot felul de rataciti care nu cunosc nici macar o profetie de la Sfintii Parinti.

        Apreciază

      • Dan Tanasescu said, on octombrie 1, 2011 at 11:57 am

        @STOP RFID 666: Deci antihristul spune numai adevărul?! Nu are voie să mintă, să înşele?!!!

        Apreciază

      • Mihai said, on octombrie 1, 2011 at 4:40 pm

        Codin nu a spus ca Obama e antihristul. nici filmuletul nu spune asta. doar ca e un personaj bizar care are unele din caracteristicile spurcatului.

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on octombrie 2, 2011 at 6:43 am

        Dan Tanasescu

        Antihristul poate spune multe minciuni sau adevaruri, dar nu poate spune urmatoarele lucruri………..ca el este antihristul si ca Iisus Hristos este Dumnezeu, Asta este parerea mea.

        Apreciază

  10. Cipi-Cix said, on septembrie 30, 2011 at 9:52 pm

    @ Codin – unde ai gasit tu traducerea asta, sunt interesat de site sau de translator. Te rog sa postezi!

    Apreciază

    • codin said, on octombrie 1, 2011 at 6:59 pm

      Am postat si dictionar (mai jos) si montaje pana si confirmarea din partea si confirmarea unui rabin pe care o poti vedea ceva mai jos in pagina, un clip.

      Apreciază

  11. Cipi-Cix said, on septembrie 30, 2011 at 10:14 pm

    @ Codin
    Poti sa postezi link-ul sau site-ul cu traducerea din ebraica veche? Multumesc anticipat!

    Apreciază

  12. catalin said, on septembrie 30, 2011 at 10:25 pm

    Cunosc un parinte care are nevoie de mineiele pe 7 luni din an si nu are posibilitati sa si le cumper,.il poate cineva sa si le procure?

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on octombrie 1, 2011 at 6:02 am

      Sa incerce sa folosesca pe cele in format electronic, pana le va gasi pe cele in format tiparit.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  13. paul said, on septembrie 30, 2011 at 10:32 pm

    Ziua întai a lunii lui Brumărel – Sf. Cuvioşi Iosif şi Chiriac de la Bisericani
    http://www.sfintiromani.ro/ro/pagina/255/octombrie_iosif_si_chiriac_bisericani_viata.html

    Apreciază

  14. CRESTIN ORTODOX said, on septembrie 30, 2011 at 10:47 pm

    Cat de parasit esti Doamne!

    Ce versuri adevarate din pacate.

    Apreciază

  15. Ioan Pelasgul said, on octombrie 1, 2011 at 6:20 am

    http://www.realitatea.net/socant-schimbare-de-sex-la-doar-opt-ani_875126.html

    Ce se intampla cand sodomitii primesc copii in grija.

    Apreciază

  16. un ortodox said, on octombrie 1, 2011 at 6:42 am

    frate saccsiv fi drept si corect! spune i si lu codin si la altii ce mi ai spus mie: ca nu obama e antihrist! numai mie imi dai peste gura? eu te cred cinstit ,de ce te enervezi pe mine cand eu iti sant aproape si un frate?

    Apreciază

    • ionut said, on octombrie 1, 2011 at 7:13 am

      un ortodox
      domnule, daca-r fi Obama antihrist, vai vai ce-ar fi facut el cu noi ortodocsii! daca vrei sa te incredintezi ca dunsul nu e antihrist citeste prorociile Sf. Parinti despre Antihrist si-ai sa vezi ca inca sunt multe care inca nu s-au impilnit. Antihrist isi va avea scaunul in ierusalim si nu la Casa Alba , in Templul lui Solomon care va fi reconstruit pe locul unde se afla azi Moscheea lui Omar, dupa ce aceasta va fi distrusa.

      Apreciază

      • mirabela said, on octombrie 1, 2011 at 10:46 am

        ionut chiar crezi ca nu am citit ia pune mana si citeste si articolele de pe acest blog si comentariile sa vezi ca toti au inteles ce tu care esti chiar mai iute ca mine nu ai inteles:are 2 etape:una conducator de sta-3 ani jumate si apoi conducator al guvernului mondial 3 ani jumate,ce iti spun aici scriu toti comentatorii cam la 2sau 3 zile tu nu citesti acest blog?

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 1, 2011 at 6:10 pm

        mirabela

        Te rog sa te fixezi la un singur nick.

        Apreciază

    • codin said, on octombrie 1, 2011 at 10:22 am

      Uite ca imi dau eu peste gura. Nu e Obama antihtist. Te rog sa ma ierti. Am ramas uimit de traducerea numelui sau si se poate ca m-a luat valul. Ma ierti?

      Apreciază

    • cezar said, on octombrie 1, 2011 at 12:30 pm

      esti patetic frate …

      Apreciază

      • cezar said, on octombrie 1, 2011 at 12:47 pm

        raspunsul era pt „un ortodox” -))

        Apreciază

  17. ionut said, on octombrie 1, 2011 at 7:46 am

    am si eu o intrebare: oare de ce nu a fost invitat PATRIARHUL KIRIL si la intalnirea pentru pace de la Munchen unde a fost si Patriarhul Daniel prezent? sau imi scapa mie?

    Apreciază

  18. Dorin said, on octombrie 1, 2011 at 7:56 am

    PROTEST ANTIAVORT IN BACAU

    Apreciază

  19. Dorin said, on octombrie 1, 2011 at 9:20 am

    UNDE SUNT MARILE ORASE BUCURESTI,TIMISOARA,CLUJ,IASI ETC

    ROMANIA UNITATE ZERO .BRAVO BACAUANILOR

    Apreciază

  20. Dorin said, on octombrie 1, 2011 at 9:21 am

    Protest 2 Bacau

    Apreciază

  21. nea Anderthal said, on octombrie 1, 2011 at 10:16 am

    salut,
    Citeva ganduri:
    1) Nu-i negroteiu’ plantat la casa-alba antihristul! Nu va lasati amagiti de unii sectari!E doar o sluga a lui..

    2)ATENTIE MARE IN LUNA NOIEMBRIE ! SACCSIVE,si nu numai, STITI CA „LOR” LE PLAC NUMERELE(numerologia) IAR NUMARUL ’11” ESTE IMPORTANT( 9-11,Madridul,etc) ,deci PE 11-11-11 SA FIM ATENTI LA CE SE POATE INTIMPLA !SPER SA MA INSEL !

    3)Turma e prostita rau peste tot!De aia au introdus „demonokratia”! Cine manipuleaza turma conduce! Prostimea isi merita soarta !

    4) Ptr.Diasporeni: NU AM AUZIT PE NIMENI CA A PLECAT DIN TARA SA SE MANTUIASCA ! CE FACETI/FACEM? NE „DAM CU EI ” SAU…”ELSE”?

    5)EI INCEARCA SA NE OBISNUIASCA CU GANDUL CA UN RAZBOI NE VA SALVA DE LA COLAPSUL ECONOMIC ! ARTICOLE DE GENUL ASTA APAR TOT MAI DES.TURMA VA INGHITE SI GALUSCA ASTA!

    Apreciază

  22. mirabela said, on octombrie 1, 2011 at 10:51 am

    nea antertale nu e greu sa spui nu e asta spune tu care este!! poate esti tu? de ce nu l lasi pe asta care se vede ca vrea,mai citeste si adu si tu argumente sau cotraargumente ceva sa vedem pe ce vorbesti!! ca unu zice da si unu nu ,ce treaba desteapta e asta? ti as aduce si alte atgumente pro dar nu ma intereseaza sa intelegi tu ce am inteles eu,numai ca nu mai vorbi ieftin ,vino cu ceva constructiv si nu e prima oara cand vorbesti ca o gogoasa goala,vino omule cu ceva sa vedem ce ai gasit si mi se pare ca esti chiar mai instinctual ca mine

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 1, 2011 at 6:12 pm

      mirabela

      Nu mai jigni comentatorii.

      Apreciază

    • nea Anderthal said, on octombrie 2, 2011 at 5:36 am

      ..@mirabela
      Daca tu crezi toate vrajelile sectare atunci e clar!Nu pot sa ma contrazic sau sa discut cu cei de teapa ta! Daca acesta este cel ce crezi tu atunci UNUL DINTRE SFINTII IN VIATA NE-AR FI SPUS !.Ce-i asa de greu de priceput?cind „acela” va veni TU SI CEI CARE „GANDESC” CA TINE IL VOR PRIMI CA PE HRISTOS!
      PS:Habar n-ai ce scrii si vorbesti! cum ai ajusn pe acest forum?Mai bine citeste ce spun altii mai priceputi(nu ma refer la mine) si invata!
      Astept argumentele „pro” de care ai scris…

      Apreciază

      • mirabela said, on octombrie 2, 2011 at 8:48 am

        nea andertal cand a vent Hristos cei ca tine spuneau:nu e asta asteptam pe altul !! sa ti aduc eu argumente?sant convins ca nu sant eu cel care te face sa crezi ca mine,sa renunti la ce crezi tu ! dar ca sa nu zici ca s baiat rau lamureste ma tu cine este in raport cu evenimentele pe care se pare ca nu le vezi,deci Sf Ioan Maximovici in 1965 spunea ca antihristul este nascut !! spune mi tu mie cine crezi ca ar fi,eu am spus parerea mea spune si tu pe cine crezi ca pica mai multe sanse..toate bune

        Apreciază

      • ionut said, on octombrie 2, 2011 at 11:51 am

        mirabela
        daca s-ar fi nascut in 1965 antihristul pai prin anii 90 el trebuia sa iasa la rampa si sa conduca lumea si sa puna in practica tot ceea ce s-a proorocit despre el, pt. ca mai toti sfintii spun ca el cand se va arata va fi de 30 ani, deci judeca?
        Poate Sf Ioan Maximovici a spus ca ” poate s-a nascut” si nu „sigur s-a nascut” antihrist, pt. ca Sf.Parinti spun ca NIMENI nu va sti cand se va naste el, ci doar dupa semne vor putea banui ca s-ar fi nascut. Tot asa si P. Cleopa a spus in anii 90 ca el s-ar fi nascut in anii 90 si daca e adevarat atunci antihrist se va arata in apropierea lui 2020,, si dupa cum merg lucrurile in lume e foarte posibil.
        si nu te supara , dar critici cu un tot prea agresiv

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on octombrie 2, 2011 at 4:55 pm

      @ „mirabela”
      ..se vede ca suferi de dubla personalitate de vreme ce folosesti mai multe nick’uri.Poate esti sodomit care se crede femeie?Who cares? Oricum ai ceva pasarele si vrei sa le lansezi pe acest blogg!

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 2, 2011 at 5:12 pm

        nea Anderthal

        Sa pastram un ton civiliat.

        Apreciază

  23. Ioan C. said, on octombrie 1, 2011 at 12:33 pm

    Interesant, patriarhul Kiril il considera frate pe papa, dar pentru fratii ortodocsi din Georgia n-a avut pic de mila.

    Apreciază

    • Ioan C. said, on octombrie 1, 2011 at 12:35 pm

      Cred ca mai tineti minte cand „fratii” ortodocsi rusi au atacat micuta Georgie.

      Apreciază

    • teleormanul said, on octombrie 1, 2011 at 3:56 pm

      La fel cum Papa nu a avut nimic de comentat cand Hitler a distrus o lume intreaga !
      Cine se aseamana se aduna !

      Apreciază

  24. mishu said, on octombrie 1, 2011 at 1:28 pm

    Apreciază

  25. mishu said, on octombrie 1, 2011 at 1:31 pm

    ce lichea conduce ortodoxia in Romania

    Apreciază

  26. danutza said, on octombrie 1, 2011 at 2:28 pm

    Sf. Ioan Iacob Hozevitul: Pericolul vine de la fratii cei mincinosi, care sunt dusmani ascunsi cu atat mai periculosi, cu cat cred ca ei sunt frati curati. Predica si ei ortodoxia, dar oarecum schimbata si prefacuta dupa placul lumii acesteia si al stapanitorului acestei lumi. Predica lor e ca o hrana prielnica care a inceput sa se strice si in loc sa hraneasca, otraveste pe cei care o mananca.

    oare s-o referi la ecumenisti????

    Apreciază

  27. natalia said, on octombrie 1, 2011 at 3:20 pm

    Tudor Ionescu liderul N.D. a fost invitat la sinteza zilei pe antena 3 intr-o emisiune care vb despre extremism,discriminare etc. interesant de vazut si partea a doua in care se dezbatea problema cresterii pretului gazelor si implicit a facturilor la intretinere la iarna cu 300% chiar
    http://inregistrari.antena3.ro/view-28_Sep-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    Apreciază

    • codin said, on octombrie 1, 2011 at 5:04 pm

      Vor cu orice pret sa scoata oamenii in strada ca sa aiba „acoperire” apoi pentru planul de ocupare a Romaniei. Acum, in iarna asta vor. Daca vom iesi in strada ii vom ajuta pe ei de fapt.

      Apreciază

  28. Aurora said, on octombrie 1, 2011 at 5:08 pm

    Este doar inceputul dezastrului. Kiril este pus in functie de elite si de mafia kaghebista. Toti se pleaca in fata Pocitaniei de la Vatican. Asa se vor pleca si Fiarei. Nenorocitii !

    Apreciază

  29. ....... said, on octombrie 1, 2011 at 5:52 pm

    saccsiv te rog scoate-mi si mie comentariul pe care l-am dat mai sus

    Apreciază

  30. danutza said, on octombrie 1, 2011 at 8:45 pm

    Din cuvintele prorocesti ale Cuvioasei schimonahii Macaria:
    Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei (se pare ca e vorba de evreii fariseici, n. aut.) vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti (14 martie 1989).

    si acum sa ne amintim ca papa i-a exonerat pe evrei de moartea Mantuitorului:
    În ultima sa carte, „Iisus din Nazaret”, din care au fost publicate docamdată mai multe fragmente, Papa abordează unul din cele mai controversate subiecte ale creştinăţii şi, pe baza unor analize teologice şi biblice, demontează teoria care responsabiliza poporul evreu pentru moartea lui Iisus.

    si Prohodul a fost cenzurat.

    poti sa te indoiesti cand vorbeste Duhul Sfant?
    din ce in ce mai multe profetii se implinesc. cutremurator!

    Apreciază

  31. […] VIDEO: Patriarhul Kirill al Rusiei isi exprima „dragostea frateasca” fata de ereticul papa. Trim… […]

    Apreciază

  32. […] VIDEO: Patriarhul Kirill al Rusiei isi exprima „dragostea frateasca” fata de ereticul papa. Trim… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.