SACCSIV – blog ortodox

PENTRU CEI PRO AVORT: Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin uter …

Posted in avort, copii by saccsiv on septembrie 30, 2011

Iata ce aflam din articolul Fotografia care a EMOŢIONAT întreaga lume. Ce i s-a întâmplat unui chirurg în timp ce opera un făt în burta mamei sale. FOTO

O fotografie pe cât de şocantă, pe atât de emoţionantă a stârnit, în ultimele zile, un val impresionat de comentarii pe internet

Tot internetul vorbeşte, în ultimele zile, despre o fotografie pe cât de şocantă, pe atât de emoţionantă. Este vorba despre o imagine care arată un făt operat în burta mamei sale, scrie greaterthings.com.

Bebeluşul, aflat în a 21-a săptămână de dezvoltare, suferea de „spina bifida”, o boală care nu i-ar fi permis să supravieţuiască dacă nu era operat direct în uterul mamei sale.

În timpul operaţiei, doctorul a scos uterul prin cezariană, după care a făcut o incizie în peretele acestuia. La finalul procedurii, bebeluşul a scos mâna prin incizie şi a apucat un deget al doctorului. Acesta este momentul imortalizat, care a emoţionat o lume întreagă.

De altfel, chiar dr. Joseph Bruner a declarat că acesta a fost cel mai emoţionant moment din viaţa lui şi că, pentru câteva secunde, a rămas şocat de gestul micuţului, neştiind cum să reacţioneze.

Nu se ştie exact când a fost realizată fotografia, dar în ultimele zile a apărut în foarte multe ziare sau televiziuni din întreaga lume, mai ales din SUA. Imaginea, intitulată „Hand of hope” (Mâna speranţei), ar trebui să fie „fotografia anului” sau „fotografia ultimului deceniu”, conform greaterthings.com.

Comentariu saccsiv:

   Sa nu uitam ca avortul e legal in saptamana a 22-a sau a 24-a in tari precum Spania, Suedia, Irlanda, Anglia.

Si ca sunt romani cu minte criminala ce doresc in Romania avortul sa devina legal pana la 24 de saptamani.

Cititi va rog si:

VIDEO SOC – Clasament AVORTURI: Marea Britanie locul 1, Franta 2, Romania 3. FILMARI AVORT (interzis minorilor)

Cum procedam pentru INTERZICEREA AVORTULUI IN ROMANIA? Sa scriem Ierarhilor, sa strangem semnaturi … Si mai ce?

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 9:04 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciat de 1 persoană

  2. george said, on septembrie 30, 2011 at 9:10 am

    http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/index.html

    De ce aratam fotografiile sangeroase ale copiilor nenascuti ucisi?

    „O fotografie valoareaza cat o mie de cuvinte”

    Oricum, in acest caz valoreaza mult mai mult. Sute de mii de copii nenascuti sunt ucisi prin avort in fiecare an in Romania si milioane in lume. O atrocitate de asemenea amploare nu trebuie sa ramana ascunsa. Aceste fotografii arata suferinta copiilor nenascuti.

    Iata pe scurt scopul nostru prin expunerea acestor fotografii.

    Oprirea cenzurii

    Expunem aceste fotografii deoarece media a cenzurat copiii nenascuti in „problema avortului”. Presa refuza sa arate poporului roman cum arata acesti copii care mor in pantecele mamei. Noi pur si simplu incercam sa evitam ceea ce media a camuflat, prin expunerea acestor fotografii.

    Acum romanii pot vedea si singuri cum arata un copil avortat dupa ce el sau ea a fost in mainile unui abortionist.

    Multi cred in mitul conform caruia avortul inseamna doar indepartarea unor tesuturi benigne. Aceste fotografii arata cat de primitiva este aceasta gandire. Expunerea acestor fotografii arata poporului nostru un holocaust imens ce are loc chiar in mijlocul nostru, ca indiferenta noastra fata de acesta trebuie sa inceteze, si ca ca noi trebuie sa actionam in interesul celor care sunt chinuiti.

    Credinta in Hristos

    Hristos a invatat: „Iubiti-va aproapele ca pe voi insiva”. Daca am fi fost in situatia aproapelui nenascut amenintat cu o moarte nedreapta, am fi sperat ca cineva sa vorbeasca in apararea noastra, asa ca noi vorbim in apararea lor.

    Unii spun ca fotografiile noastre sunt dezgustatoare si ca ranesc morala noastra crestina. Raspunsul nostru: ati vazut vreodata o fotografie frumoasa a unei crime? Crima este dezgustatoare; avortul este crima; prin urmare, fotografiile noastre sunt dezgustatoare.

    Pe de alta parte, ce raneste mai mult morala nostra crestina: tacerea noastra in timp ce aproapele nostru este omorat cu nedreptate sau expunerea atrocitatilor comise asupra aproapelui (Efeseni 5:11)? Noi credem ca prima varianta.

    De asemenea, expunem aceste fotografii sa informam natiunea noastra ca a fost incalcata Porunca lui Dumnezeu, si asa sa chemam poporul la pocainta, fara de care mania lui Dumnezeu va veni asupra noastra.

    Fotografiile noastre stau ca o inculpare ce bantuie poporul nostru dar si toate popoarele care nu le pasa de aceas holocaust al celor care nu pot sa strige.

    http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/1.html

    http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/5.html

    Copii intre 18 si 24 saptamani aruncati intr-un cos de gunoi. In acest mod legea ii trateaza pe cei mai fragili membrii ai societatii.

    Acestia sunt „rezultatul” unie dimineti de munca la un spital din Canada.

    Apreciază

  3. Doina said, on septembrie 30, 2011 at 9:41 am

    Ne vorbeste Dumnezeu in toate felurile,numai ca noi ramanem surzi si orbi. Ar trsbui nu numai sa stopam avorturile dar sa facem si pocainta pt milioanele de avorturi ce s-au facut pana acum. Sa ne spuna un preot ce sa facem, si cu totii in fiecare zi sa facem un canon. Doamne iarta-ne!

    Apreciază

  4. Dino said, on septembrie 30, 2011 at 2:33 pm

    Bine…
    Hai sa ne trezim un pic…
    http://www.imdb.com/title/tt0987017/

    avortul nu trebuie interzis, trebuie doar controlat. nu va fac un sinopsis al episodului ca poate vreti sa il vedeti cap coada, dar viata nu e ca in filme.

    avortul este necesar in anumite cazuri clinice.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Adrian said, on septembrie 30, 2011 at 7:02 pm

    SI atunci unle femei ar da spaga la doctor sa le dea un diagnostic ca sa avorteze si ar scapa basma curata!

    Apreciază

  6. Dino said, on septembrie 30, 2011 at 11:13 pm

    Ma rog, ma refeream in primul rand la poza, care este un cadru din serial.
    In al doilea rand, interzicerea avortului este o practica la fel de barbara ca si avortul in sine.
    Ingradirea oricarui drept devine tiranie si nu va duce decat la cautarea unor mijloace de a ocoli acele oprelisti.
    Haideti totusi sa nu uitam ce s-a intamplat inainte de 89. Cate femei au murit chinuite de „moase” si cate au ramas mutilate pe viata incercand sa scape de o sarcina nedorita.
    Sa nu imi spuneti ca o meritau…

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on octombrie 1, 2011 at 5:37 pm

      Dino

      Ingradirea oricarui drept devine tiranie?

      Adica dreptul de a ucide?

      Apreciază

  7. Raluca said, on octombrie 1, 2011 at 2:03 am

    Nimeni nu spune ca ele trebuie sa moara daca savarsesc avort ilegal si sunt depistate datorita unor complicatii. Trebuie salvata viata lor si sa suporte detentia.
    De sarcina aceea nedorita azi multumesc multe persoane vii acelui decret care le-a aparat impotriva unui maini ucigase adulte, atunci cand ele nu se puteau apara.
    Hristos n-a vorbit de drepturi, ci de DRAGOSTEA pt unul mai mic (mai putin ajutorat, in primejdie).
    Daca e asa orice infractor de rand are dreptul lui subiectiv sa ramana in libertate.

    Apreciază

  8. Raluca said, on octombrie 1, 2011 at 2:06 am

    Viata e cu suferinta, cu taierea voii, ca daca ne-am face toti decap n-am mai fi existat demult ca specie, aceasta ca sa nu pomenesc de alte consecinte vesnice si nu numai.

    Apreciază

  9. nadia said, on octombrie 3, 2011 at 7:14 am

    ce face copilasul asta acum? probabil are cativa anisori; e baiat sau fetita?

    Apreciază

  10. Alina said, on februarie 3, 2012 at 12:04 pm

    Nu ar trebui sa se ajunga la avort decat atunci cand este absolut necesar.In rest,atat fetele cat si baietii ar trebui educati de mici cum sa se protejeze.Uneori ii condamnam pe unii ca le dau fetitelor de la 13-14 ani anticonceptionale.Nu spun ca e o solutie dar e mult mai bine decat un avort.Asa ca..din punctul meu de vedere avortul este oarecum o urmare a lipsei de educatie si deschidere.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Grumpy said, on februarie 4, 2012 at 2:31 pm

    Ba se stie cand a fost facuta fotografia: in data de 19 august 1999, la Spitalul Universitar Vanderbilt, din statul american Tenesee, dupa cum marturiseste Michael Clancy, fotograful trimis la acea data de Life magazine sa surprinda instantanee din timpul operatiei. De atunci incoace, chirurgul-sef de la acea data a incercat sa nege realitatea faptului prezentat in imagine. Se intelege de pe blogul fotografului, http://michaelclancy.com/, ca medici prezenti atunci in sala de operatie fie au spus fel de fel de povesti mincinoase despre intamplare (cazul chirurgului sef, dr Joseph Bruner), fie au tacut malc (de teama, evident, fiindca mai nou industria medicala a devenit un fel de oculta anti-life). In mod straniu, pagina din The National Enquirer, care a publicat imaginea, nu este accesibila „in your area.” (adica in zona de pe Mapamond din care accesez eu netul??? pe asta chiar ca nu o mai pomenisem!) In fine.. Nici pe site-ul Gandul nu am mai putut accesa imaginea. Sunt paranoica sau chiar e o adevarata oculta care cauta sa ucida adevarul online? Nu e prima data cand linkuri incomode pt establishment si pt the mainstream opinion devin brusc inaccesibile… De ce e atat de incomoda imaginea? Pt ca le da apa la moara activistilor pro-life. accesati linkul catre blogul fotografului (cat o mai fi si asta accesibil!) si cautati articolul „History or Hoax Campaign” (s-ar traduce cam: „Istorie adevarata sau pacaleala raspandita pe net”). Omul asta a publicat o carte dedicata imaginii, intitulata „Hand of Hope. The Story Behind The Picture”. El sustine ca chirurgul sef de atunci, Joseph Bruner, prezent in timpul desfasurarii procedurii medicale, a cerut personalului medical sa incerce sa impiedice fotograful sa surprinda momentul in care fatul s-a trezit din anestezie si a prins degetul neurochirurgului care opera in acel moment, dr. Noel Tulipan. E bine sa marturisesti pt Adevar. Din ce scrie fotograful pe blog rezulta ca lupta impotriva (Adevaru)Lui si a Vietii este mare. Ce urat! Foarte interesanta semnalarea aceasta, multumim! Inca o data ma conving ca in curand Internetul va cenzura tot ce este impotriva opiniilor oficial acceptate. Sfatul meu este sa nu va bazati pe net. Pastrati-va bibliotecile in casa. Cuvantul tiparit e mai greu cenzurabil.

    Apreciază

    • Grumpy said, on februarie 4, 2012 at 2:46 pm

      Pardon, Michael Clancy a fotografiat operatie pt USA Today, iar micutul l-a prins de deget chiar pe chirurgul-sef, dr Bruner, care acum incearca sa nege aceasta. Am citit mai atent… Si uite ce declaratie ambigua a facut mai tarziu dr Joseph Bruner despre asta, in The Tennessean Newspaper: “In functie de parerile politice ale fiecaruia, in imagine vezi fie (pe fatul) Samuel Armas scotand mana din uter si atingand mana altui om, fie eu (chirurgul) punand mana fatului la loc in uter … ceea ce am si facut.” In schimb, fotograful Michael Clancy declara ca a vazut cu ochii lui ca versiunea intai a fost cea reala, chiar daca nu si cea… corecta politic, pe care medicul o ofera ca alternativa 🙂

      Apreciază

  12. Eu Veronica said, on februarie 9, 2012 at 3:01 pm

    nam fost de acord cu avortu si nici nu voi fii niciodata..

    Apreciază

  13. elena said, on februarie 9, 2012 at 7:50 pm

    Sa nu ne amagim cu demonisme de genul avortului terapeutic(care face sa dispara un fat cu malformatii sau care se face cand viata mamei ar fi amenintata),avortul este avort,adica este CRIMA indiferent de conjunctura,pentru ca de la stadiul de ovul fecundat,acolo este ceva mai presus de ceea ce am putea noi realiza,este o fiinta pusa acolo de Creator si nimeni,dar ABSOLUT nimeni,in afara Lui,nu are dreptul sa ia acea viata!Dumnezeu sa lumineze mintile mamelor si ale medicilor romani,sa nu mai inece tara noastra crestina in sangele micutilor avortati!

    Apreciază

  14. Georgiana said, on aprilie 23, 2012 at 4:07 pm

    Buna ziua. Numele meu este Georgiana, si astazi, 23 aprilie 2012, tocmai de ziua mea onomastica , daca pot spune asa, am avortat doi gemeni, care erau aproximativ in 10 saptamani. Desi avortul a fost spontan si eu nu mi-am dorit sa se intample, asta nu ma face sa ma simt mai bine. Oare am gresit cu ceva, oare puteam sa fac mai mult ca sa impiedic acest curs al naturii umane, impus de divinitate, sau poate doar ingaduit de divinitate? Ma simt vinovata si indurerata pentru ca am pierdut singurele fiinte care s-au cuibarit in pantecele meu si pareau sa dea sens complet vietii mele? Ce sa fac acum, cum sa trec peste asta? Mi-am dorit foarte mult un copil, iar Dumnezeu parea ca imi daduse doi, dar ceva s-a intamplat. Oare mai exista vreo sansa ca Dumnezeu sa mi-i inapoieze printr-o alta sarcina? Ma simt o criminala, mai ales dupa ce citesc randurile voastre … astept o vorba buna sau un sfat pe id-ul yamato_damashi2000

    Apreciază

  15. […] PENTRU CEI PRO AVORT: Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin ut… 44 009 vizualizări […]

    Apreciază

  16. […] Sursa: saccsiv.wordpress.com […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.