SACCSIV – blog ortodox

AL QAEDA IL CRITICA PE AHMADINEJAD pentru teoriile sale conspirationiste referitoare la atentatele din 11 septembrie

Posted in Ahmadinejad, al Qaeda by saccsiv on septembrie 30, 2011

Iata ce aflam din articolul Al-Qaida critică Iranul pentru teoriile conspiraţioniste despre atentatele din 11 septembrie:

Reţeaua teroristă al-Qaida pare să aibă o atitudine similară cu cea a SUA, avertizându-l pe preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, să înceteze răspândirea de zvonuri despre terorii ale conspiraţiei în legătură cu atentatele din 11 septembrie 2001, informează postul american ABC.

Al-Qaida critică Iranul pentru teoriile conspiraţioniste despre atentatele din 11 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cea mai recentă ediţie a revistei „Inspire”, editată de al-Qaida, „editorialistul” reţelei teroriste consideră „ridicolă” teoria lui Ahmadinejad, conform căreia atacurile din 11 septembrie au fost comise de autorităţile americane pentru a avea pretext să intervină militar în Orientul Mijlociu.

„Regimul iranian afirmă, prin intermediul preşedintelui Ahmadinejad, că nu crede că al-Qaida se află în spatele atentatelor din 11 septembrie, ci Administraţia SUA. Întrebăm următorul lucru: de ce Iranul ar crede un lucru atât de ridicol, care sfidează orice logică şi dovadă?”, scrie revista „Inspire”.

Deşi Iranul a folosit prima dată termenul „Marele Satan” cu referire la Statele Unite, autorul articolului consideră că Teheranul este în competiţie cu al-Qaida în privinţa atitudinilor antiamericane şi ar fi „invidios” pentru atentatele de la 11 septembrie 2001.

„Pentru Iran, al-Qaida este un competitor în încercarea de cucerire a simpatiei musulmanilor. Al-Qaida a reuşit ceea ce Iranul nu a putut face”, scrie autorul.

Cititi va rog si:

La 10 ani de la 11.09.2001 autoritatile nu raspund intrebarilor esentiale iar motoarele propagandei mass-media tureaza la maxim. Iata principalele documentare din categoria “teoria conspiratiei”

SA-I CREDEM? Cica au fotografii cu bin Laden mort, insa publicarea lor ar dauna sigurantei nationale a SUA si ar putea duce la atacuri asupra americanilor si a proprietătilor acestora …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 10:25 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. fanu said, on septembrie 30, 2011 at 10:47 am

  asta i cea mai bună glumă pe ziua de azi :)))) se dau teroriştii cu sua… ioi, ioi

  Apreciază

 3. codin said, on septembrie 30, 2011 at 11:20 am

  Devine grotescca deja toata treaba. E penibil.

  Apreciază

 4. tataia said, on septembrie 30, 2011 at 3:14 pm

  Adica va refiriti la asa ceva?

  E destul de veche povestea deja. cu reprezentantul Al Qaeda care confirma teoria oficiala asupra evenimemtelor de pe 11 sept. Oare atit de idioti au ajuns americanii de rind? Oare atit de imbecili ne cred pe toti?

  Apreciază

 5. tataia said, on septembrie 30, 2011 at 3:19 pm

  Sau mai bine vizualizati clipul aici:

  La primul link cere sa fii logat pe contul tau youtube si banuiesc ca nu e obligata toata lumea sa detina un cont youtube.

  Apreciază

  • Cipi-Cix said, on octombrie 1, 2011 at 2:42 am

   Asta e o gluma buna! Am ras cu pofta la explicatiile varului semit!

   Apreciază

 6. natalia said, on septembrie 30, 2011 at 3:21 pm

  asta arata clar ca arabetii de la Al Qaeda sunt mana in mana cu guvernul Sua …logica de clasa a 4-a

  Apreciază

 7. Dan Tanasescu said, on septembrie 30, 2011 at 5:09 pm

  Nu sunt mână în mână cu guvernul SUA, ci sunt chiar o agenţie a Guvernului SUA, mai precis o divizie CIA.

  Apreciază

 8. STOP RFID 666 said, on septembrie 30, 2011 at 7:41 pm

  Toti teroristii sunt de fapt marionetele elitelor. Teroristii sunt bau baul pentru limitarea drepturilor si libertatilor cetatenilor.

  Apreciază

 9. catalin_b said, on octombrie 1, 2011 at 5:39 pm

  De ce nu-l întreabă domnul Ahmadinejad pe reprezentantul Al-Qaeda ce avion deturnat de teroriști a intrat în acel bloc mai mult lat decât înalt, aflat în apropierea turnurilor gemene, dar nu chiar atât de aproape încât să poată fi considerată căderea lui ca un efect al căderii turnurilor gemene, bloc care purta, parcă, o denumire în legătura cu cifra 7 și care s-a prăbușit vertical ca după tehnica demolării prin implozie, tehnică despre care se știe că necesită detonarea din interior a clădirii care se vrea demolată prin amplasarea explozibilului în anumite puncte precis definite? Oare care o fi explicația oficială pentru căderea acelui bloc, mană cerească pentru așa-zisa teorie a conspirației? Că doar n-o fi fost așa de slabă fundația lui ca să cedeze din pricina cutremurării generate de căderea turnurilor gemene! Și dacă blocul cu pricina s-a prăbușit, totuși, ca urmare a vibrațiilor produse de căderea turnurilor gemene, cum de nu s-a întâmplat același lucru și cu alte clădiri din zonă, care din poze arată mult mai vechi și mai neajutorate decât blocul decadent?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: