SACCSIV – blog ortodox

Hotarare de guvern: VECINII SI PREOTUL vor da informatii despre tine in caz ca nu vei fi acasa sau nu deschizi usa la momentul efectuarii RECENSAMANTULUI

Posted in RECENSAMANT by saccsiv on septembrie 22, 2011

Citez din articolul Vecinii şi preotul vor da informaţii despre tine în caz ca nu vei fi acasă sau nu le deschizi uşa recenzorilor:

Persoanele absente temporar de la domiciliu la momentul efectuării recensământului populaţiei şi locuinţelor vor fi înregistrate de către recenzori pe baza informaţiilor primite inclusiv de la vecini şi preot, conform unei hotărâri de guvern care reglementează modul de organizare a recensământului.

Astfel, recenzorii vor putea folosi şi surse indirecte de colectare a datelor, persoanele absente temporar de la domiciliu urmând să fie înregistrate pe baza informaţiilor de la celelalte persoane din locuinţă, de la vecini, preot sau primărie, conform actului normativ.

Recensământul populaţiei şi locuinţelor, programat pentru 20-31 octombrie 2011, va costa 193 milioane lei, iar datele finale vor fi prezentate în 2014, cetăţenii care refuză să răspundă putând fi amendaţi cu până la 5.000 lei.

Peste 120.000 persoane vor participa la colectarea datelor, primele rezultate ale recensământului urmând să fie prezentate public în trimestrul I al anului 2012.

Cititi va rog si:

De ce RECENSAMANTUL este obligatoriu? De ce se cer atat de multe date, inclusiv CNP? Ipoteza Antena 3: PD-L se va folosi de aceste date in campania electorala. Ipoteza mea: are legatura cu Big Brother si viitoarele documente cu cip

Comentariul zilei (19.07.2011): VECINII CEI „BUNI” …

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 22, 2011 at 8:21 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ioan C. said, on septembrie 23, 2011 at 5:53 am

    Parintele Arsenie Papacioc despre Sfarsitul lumii http://www.youtube.com/watch?v=VSaqEPsKy98&feature=related

    Apreciază

  3. un ortodox said, on septembrie 23, 2011 at 7:04 am

    sa fie obligat preotul sa devina iarasi „turnatorul cel bun ” ca pe vremea atee?

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on septembrie 23, 2011 at 7:22 pm

      E din ciclul vezi ceva spune ceva al companiei WAL-MART din America. Sa ne amintim si ce spunea Parintele Iustin Parvu………. ,,veti fi vanduti”.

      Apreciază

  4. colaps said, on septembrie 23, 2011 at 8:04 am

    Să ferească Sfântul! Eu de-aş fi hirotonit, să-mi vină la mine omul statului să mă întrebe şi să-mi ceară date despre un fiu sau fiică duhovnicesc, i-aş păli în cap cu ceva la cât de neruşinaţi au ajuns.

    Păi se poate aşa ceva ?? Asta-i tactică curat securistă. Iaca ne mai trezim şi cu un val de preoţi abuzaţi doar pentru că nu vor să spună ceea nu au dreptul oamenii de stat să audă – „Auzi popă bandit, cu mine nu merge, ori colaborezi ori…”

    Dar ce să le zicem – comunism, capitalism, democraţie, fascism – la jidani tot una-i.

    Iubiţi preoţi şi credincioşi întru Hristos, mireni sau monahi – E timpul să spunem aşa un hotărât şi curajos „Nu!” celor ce vin cu bombinica şi cu compromisul, eventual să le arătăm şi talpa bocancului pentru neruşinarea şi îndrăzneala tipic drăcească de care dau dovadă.

    Daţi cezarului ce-i al… Care cezar ? Cezarul o murit demult, acum la putere îi antihrist, iar lui nu i se cuvine câtuşi de puţin să fie ascultat.

    Cum spunea pr. Nicolae Steinhardt – Trebuie să îl luăm pe „Nu” mai des în braţe.

    Apreciază

    • remy71 said, on septembrie 23, 2011 at 1:21 pm

      Unul din cele mai timpurii recensăminte atestat documentar a avul loc în anii 500 – 499 înainte de Hristos de către militarii imperiului Persan în scopul înregistrării pămînturilor existente și impozitării.

      Roma o organizat recensăminte pentru a determina taxele.

      Acum ai inteles de ce este necesar?
      Pe vremuri (anii 1940-1970),cand venea cu recensamantul,bunicii nostrii ascundeau animalele.In functie de cate animale aveai in batatura plateai taxe la stat.Pai bine frate statu creste animalele sau taranul roman?De ce sa platesc eu taxe pe animalele din curtea mea?

      Apreciază

  5. cezar said, on septembrie 23, 2011 at 10:18 am

    eu nu inteleg de ce e daunator recensamantul…

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on septembrie 23, 2011 at 7:18 pm

      E important recesamantul pentru ca face parte din acelasi registru….. E-Guvernare, documente cu cip, internetul obiectelor. Spre exemplu daca ai televizor nu-ti mai dau ajutor social pentru ca esti bogat. Pana la venirea antihristului trebuie ca totul sa fie numarat pentru ca acesta pretinde ca totul este al lui. Si mai presus de toate trebuie sa afle totul despre tine pentru a fi sclavul perfect si a nu pune probleme Noii Ordini.

      Apreciază

    • GabiM. said, on septembrie 24, 2011 at 12:00 am

      @ cezar:daca nu intelegi de ce este daunator recensamantul,vezi aici,poate vei intelege: https://saccsiv.wordpress.com/category/recensamant/ Doamne ajuta!

      Apreciază

  6. cezar said, on septembrie 24, 2011 at 12:53 pm

    multumesc pt sfaturi tuturor

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on septembrie 24, 2011 at 1:24 pm

    VOR FI PREOTII IUDE?

    Dialog profesor-elev la disciplina Religie Ortodoxă

    Elevii Pop Cătălin şi Bereş Denisa din clasa a IV-a A, au următoarele întrebări:
    1. În ce zi L-a vândut Iuda pe Iisus?

    RĂSPUNS: Miercuri.

    2. Ce a făcut Iisus în Grădina Ghetsimani?

    RĂSPUNS: S-a rugat cu sudori de sânge să treacă paharul acesta de la El. Din această rugăciune reiese că Iisus are două firi: dumnezeiască şi omenească. Cu cea omenească voia să scape de moarte, dar cu cea dumnezeiască ştia că numai pe această cale va răscumpăra omenirea din robia păcatului şi a morţii celei veşnice.

    3. De ce Iuda L-a sărutat pe Învăţătorul său?
    RASPUNS: Acesta a fost semnul prin care gărzile templului să-L recunoască pe Iisus.

    4. De ce Iuda L-a urât pe Iisus?

    RĂSPUNS: Nu putea iubi şi banii şi pe Iisus. Aici s-au adeverit cuvintele pe care Iisus le-a rostit în Predica de pe Munte: “Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona” (MATEI 6,24).
    Trei păcate mari a făcut în ceasul acela (când L-a vândut pe Iisus) Iuda:
    – lepădare de Dumnezeu;
    – trădare;
    – vânzare pe bani.

    Într-adevăr, lepădarea de Dumnezeu, adică apostazia, este primul şi cel mai greu păcat al lui Iuda şi al tuturor urmaşilor lui. Că nimeni nu poate vinde şi trăda pe cineva, dacă nu îl urăşte de moarte mai întâi, dacă nu se leapădă de el. Ei bine, Iuda L-a urât pe Hristos. Iuda nu mai credea în Hristos. Iuda s-a lepădat de Hristos şi s-a pus în slujba diavolului.

    Vai aceluia care se leapădă de Hristos, care huleşte Biserica, Crucea şi pe toţi sfinţii, ca să poată dobândi în viaţă cinste mare, salariu mai mare, pâine mai albă, laudă mai multă. Amar celui lepădat de credinţă, căci în veac se va munci (chinui în iad). Dar şi trădarea ce păcat grozav este. Să te lepezi de Făcătorul tău? Să dai în mâna ucigaşilor pe tatăl tău? Să descoperi taina mai-marelui tău? Să spui secretul semenului tău? Cu adevărat mare este păcatul trădării!

    Trădătorul niciodată nu are cuvânt. Trădătorul nu poate păstra niciodată adevărul. Trădătorul întotdeauna divulgă taina. Trădătorul este cel mai periculos om din societate. Trădarea a pierdut împărăţii, a răsturnat scaunele celor puternici, a vărsat sânge nevinovat, a dezbinat familii ce trăiau în pace, a lăsat în urmă pâraie de lacrimi, a semănat peste tot minciună, neîţelegere şi moarte. Trădarea este soră cu lepădarea de Dumnezeu.

    Al treilea păcat al lui Iuda a fost păcatul iubirii de argint (bani), care este închinare la idoli. Nu a fost destul că s-a lepădat de Hristos şi L-a trădat, dându-L în mâinile arhiereilor, dar L-a vândut ca un negustor pe bani. El nu mai vedea în Iisus pe Fiul lui Dumnezeu, pe Mântuitorul lumii, ci Îl socotea ca pe o marfă ieftină, vrednică doar de treizeci de arginţi. “Ce voiţi să-mi daţi…?”, întreabă pe arhierei. Întreabă, se tocmeşte, fixează preţul, primeşte arginţii, îi numără cu grijă, îi pune în pungă, apoi caută prilej să-l dea lor fără ştirea mulţimii. Mare este păcatul iubirii de argint. Cu adevărat acesta este idolul lumii de azi înaintea căruia aproape toţi se închină.
    Trebuie să avem mare grijă ca acest păcat să nu pună stăpânire pe noi, că se poate transforma într-un dumnezeu al nostru, iar Mântuitorul în această privinţă ne avertizează: “Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta” (MATEI 6,21).

    de Preot Gheorghe Salagian

    Apreciază

  8. ines said, on septembrie 24, 2011 at 3:11 pm

    De unde stiu vecinii CNP-ul de la buletin si alte date despre tine? Si de unde stiu autoritatile ce preot e duhovnicul tau?

    Apreciază

  9. bo said, on octombrie 16, 2011 at 2:37 pm

    In afara ca suntem obligati prin lege si sub amenintarea sanctiunii sa dam date cu caracter personal suntem obligati sa fim si buni turnatori si sa ne turnam vecinii. Iar pentru preoti este si mai rau: sunt obligati sa toarne nu numai despre sine si vecini dar si despre enoriasi. Si totul sub semnatura. Intr-un cuvant iata-ne la interogatoriul securitatii in care suntem obligati sa fim buni cetateni si ne turnam noi insine si pe semenii nostri. Intr-un cuvant putem spune ca ni se aplica taxa pe crestinism / verticalitate.
    Ceea ce ma mira mai mult este ca intelectualii „dizidenti anticomunisti” ar fi trebuit de mult sa fi mirosit si sa strige despre aceasta actiune securisto-comunista. Si iata tovarasii intelectuali tac, nu spun nici „pas”. Halal intelectuali!
    Si asa, prin semnatura, consimtim in mod deliberat la statutul de iuda si lepadare de Dumnezeu. Ce sa spun halal stat, halal uniune europeana. Pute ingrozitor a univers orwellian.
    Si uite asa invatam cum comunismul nu a fost decat un experiment din care „alesii” si-au tras invatamintele, iar in momentul de fata suntem transferati din inchisoarea comunista, in alta mai „evoluata”, globalista.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.