SACCSIV – blog ortodox

Dupa carbunele din Kosovo. SOROS pune mana si pe gazul de sist din Polonia

Posted in George Soros, Polonia by saccsiv on septembrie 22, 2011

Citez din articolul Lovitura lui Soros: Cumpără Polonia:

San Leon Energy Plc, compania de exploatare a gazelor naturale controlată de omul de afaceri american de origine maghiară George Soros, se așteaptă ca licențele pentru gazul de şist pe care tocmai le-au obținut să fie mai profitabile chiar decât cele din Statele Unite ale Americii, conform unor informații publicate de Business Week.

San Leon, care a devenit unul dintre cei mai mari exploatatori de rezerve de gaz din Polonia după ce a cumpărat Realm Energy International Corp. pentru 142 de milioane de dolari, se așteaptă ca profitul obținut când va trage linie, să fie mai mare decât cel obținut acasă în America.
Inevestitorul George Soros deține, prin San Leon, 14 licențe asupra a mai mult de jumătate de milion de hectare de teren în  această țară est-europeană, în vederea explorării de gaze de șist și de hidrocarburi convenționale.

Conform Administrației Americane a Energiei, Polonia are o capacitate de producție de gaze de șist de 5,2 mii de miliarde de metri cubi.
Gazele de şist sunt practic tot gaze obişnuite, dar care sunt blocate în şisturi argiloase şi care sunt mai greu de exploatat faţă de gazele convenţionale.
Soros a pus ochii și pe rezervele din Kosovo
Conform unor informații publicate de Wall Street Journal, Sahit Muja, care este director al companiei Albanian Minerals, are acces la bogățiile minerale ale statului Kosovo care mai cuprind și zăcăminte de zinc, crom, aur, argint și nichel. Considerat a fi omul de legătură al lui Soros, acesta intenționează să pună mâna pe revervele de cărbune din Kosovo.

Mai mult, valoarea totală a rezervelor de cărbune (15 miliarde de tone) este estimată a fi de 300 de miliarde de euro.
O serie de informații publicate anul trecut de către presa sârbă arată că guvernul din Kosovo ar fi promis administrației Clinton ca acordurile de concesionare a rezervelor să fie făcute cu companii americane.

Coincidenţă sau nu, preşedintele Agenţiei de Privatizare din Kosovo este Dino Asanaj, un personaj al cărui CV este strâns legat de activităţi realizate în Statele Unite (vezi link). Mai mult, Asanaj a fost reprezentant al KLA (Kosovo Liberation Army) în Statele Unite. Conform unor informaţii publicate într-un comentariu pe blogul Wall Street Journal, KLA ar fi primit ajutoare financiare de la Fundaţia lui George Soros.
După unele estimări, provincia Kosovo are una dintre cele mai mari rezerve demonstrate de cărbune din lume. 

Comentariu saccsiv:

   Polonezii astia nu puteau sa exploateze singuri gazul de sist? Probabil ca da, dar pe vremea vechii conduceri a statului.

Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu lumea?

Dupa instalarea noii conduceri, rechinii financiari isi fac de cap si in aceasta tara:

Din ciclul „POLONIA INTRA IN RANDUL LUMII”: Cel mai mare furnizor de energie electrică din Polonia îşi vinde acţiunile

Indubitabil, POLONIA VA MERGE SI EA IN RANDUL LUMII … Marek Belka, directorul FMI pentru Europa, a fost numit in functia de guvernator al bancii centrale a Poloniei

ERA EVIDENT: Polonia accepta un imprumut de 20 miliarde de la FMI … SONDAJ: In cat timp credeti ca va intra intr-o mare criza?

Cititi va rog si:

O INFORMATIE CARE SPUNE MULTE: Soros vrea sa cumpere carbunele din Kosovo

Reclame

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 22, 2011 at 10:52 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ioan C. said, on septembrie 22, 2011 at 12:08 pm

  Frate saccssiv, te-as ruga frumos sa mai adaugi la pct. 3. DESPRE FAPTE BUNE ( pentru protestanti, care sustin ca mantuirea e numai prin credinta), la sfarsit, si urmatorul text: ” cu frică şi cu cutremur lucraţi mântuirea voastră” ( Filipeni 2: 12). Aici https://saccsiv.wordpress.com/2011/08/19/mic-indrumar-biblic-ortodox-ce-putem-raspunde-neoprotestantilor/
  Varianta cred ca o pot considera definitiva, putand fi copiat de toti fratii.

  Apreciază

 3. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 22, 2011 at 3:46 pm

  Diavolul de soros extrage tot ce poate din tari si le pune la picioarele elitelor.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: