SACCSIV – blog ortodox

Marea Britanie: SCLAVI LA TIGANI – acoperiti cu propriile excremente, subnutriti, pusi la munci inumane – 24 de persoane (17 britanici, un roman, doi rusi si trei polonezi)

Posted in TIGANI by saccsiv on septembrie 14, 2011

Citez din articolul Raşi în cap, înfometaţi şi bătuţi. UN ROMÂN, printre cele 24 PERSOANE ELIBERATE DIN „SCLAVIE”, în Marea Britanie

UPDATE: 19:36 Doar un român se afla printre cele 24 de persoane care au fost eliberate de poliţia britanică duminică, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. Acesta nu a solicitat, deocamdată, sprijin consular din partea autorităţilor române.

Peste 20 de persoane au fost eliberate duminică dintr-o tabără de nomazi din regiunea Berdfordshire, situată în nordul Londrei, unde erau ţinute captive pentru munci dificile. Printre cele 24 de persoane se numără 17 britanici, un român, doi ruşi şi trei polonezi, scrie ABC News. Aceştia aveau vârste cuprinse între 20-50 de ani.

„Angajatorii” le promiteau un cămin şi un loc de muncă stabil, însă ajungeau să fie deposedaţi de bunuri, raşi în cap şi puşi la munci grele şi inumane. „Una dintre persoanele eliberate din tabără a fost ţinută acolo timp de 15 ani, de atât de multă vreme încât a ajuns să îi pară un lucru normal modul în care lucrează”, a explicat inspectorul Sean O’Neill.

Oamenii erau racolaţi din cantine ale săracilor sau adăposturi pentru oamenii străzilor. Erau vizaţi şi aceia care aveau probleme cu alcoolul, oameni vulnerabili, în stare să accepte orice. „Recrutorii” lor îi duceau în tabere şi îi obligau la munci grele, cu un program infernal care începea de la ora 5 dimineaţa. Erau obligaţi să doarmă în rulote şi barăci murdare.

Printre muncile la care erau supuşi se numără şi curăţarea molozului, cei care îi exploatau considerând că este mai ieftin decât să închirieze maşini, potrivit DailyMail.„Li se promiteau câte 80 de lire pentru ziua de muncă, protecţie şi un loc unde să stea, însă ajungeau într-un fel de lagăr unde erau raşi în cap şi puşi să doarmă în staulele cailor, rulote vechi sau chiar cuşti pentru câini”, a mai adăugat O’Neill.

Poliţia a dat de urma acestei bande după ce unii dintre „sclavi” au reuşit să scape din tabără şi s-au plâns oficialităţilor. După o atentă supraveghere care a durat 5 luni, poliţia a descins în tabără duminică dimineaţă, aceasta fiind singura zi în care oamenii nu lucrau. Poliţia a arestat cinci persoane care se ocupau de „lagărul de sclavi”, dintre care patru bărbaţi şi o femeie. Bărbaţii eliberaţi din tabără au fost duşi la un centru medical pentru a li se verifica starea de sănătate, câţiva dintre ei fiind foarte slăbiţi, obosiţi şi înfometaţi.

„Sclavia sau munca forţată este o realitate cotidiană în Marea Britanie. Dar cred că poliţia, cu noile reglementări, va putea investiga mai mult şi va putea descoperi locaţiile celor care se cred stăpânii sclavilor din era modernă”, a declarat Klara Skrivankova de la organizaţia Anti-Slavery International.

Din articolul Cel mai grav caz de sclavagism modern. Un român se afla printre cei sechestraţi mai aflam ca:

Cei sechestraţi erau raşi în cap şi trăiau în condiţii mizere. Bărbaţii au fost găsiţi trăind înghesuiţi în caravane murdare, în barăci şi chiar boxe pentru cai, unii dintre ei acoperiţi cu propriile excremente. Toţi fuseseră obligaţi să renunţe la proprietăţile lor.
Acesta este cel mai grav caz de sclavagism modern descoperit vreodată.

Comentariu saccsiv:

   Cica „tabara de nomazi” … Si ce exact anume erau ei? Eschimosi? Beduini? Nu prieteni, erau TIGANI. Dar presa romaneasca politic corecta n-a suflat o vorba ca acei bieti sclavi erau tinuti in conditii subanimalice de tigani. Cu toate ca cel ce a postat acel clip video ce apare in primul articol, a specificat acest lucru. Cu toate ca presa din strainatate nu se fereste:

Held… gypsy gang that caged slaves

La noi singurii care au spus lucrurilor pe nume sunt cei ce nu fac parte din mass-media:

Români, englezi și polonezi – sclavi într-o tabără de țigani din Marea Britanie

Români, englezi şi polonezi – sclavi într-o tabără de ţigani din Marea Britanie (VIDEO)

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 2:09 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 14, 2011 at 8:19 pm

  Si tigani au un rol in crearea mecanismului antihristic, un rol ,,murdar”.

  Apreciază

 3. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 8:40 pm

  Nu sunt specii inferioare!!!O fac cu CONCURSUL autoritatilor!!!
  Dumnezeu nu a creat specii inferioare.
  Este extrem de trist cazul acesta, insa au COMPLICI „speciile superioare”.
  Nu sunt de etnie roma, n-am avut de-a face cu ei vreodata insa ,sunt OAMENI!
  Din moment ce unii din „speciliile superioare” ingaduim sa fim complicii lor, suntem lafel de nemernici. Pt bani suntem multi instare sa dam mana cu dracul insa intr-un mod „mai elegant ” decat ei.
  Suntem lafel ca ei, dar mai rasati in exploatarea, aservirea celorlalti!

  Apreciază

  • flor said, on septembrie 14, 2011 at 9:01 pm

   aiurea. ” Nu sunt specii inferioare”. pai nu sunt specii, ca sunt oameni, asa e. Da si oamenii sunt de doua feluri :
   1.iubitori de Hristos si
   2.antihristi. Cam unde crezi ca s-ar incadra acesti oameni. Si ei au liber arbitru. Ca tot auzim admiratia fata de sporul lor de natalitate, nici asta nu e un argument ca sunt bineplacuti lui Dumnezeu. Degeaba te inmultesti ” fara numar” ca animalu, si apoi lasi copiii cu mucii la nas sau sa creasca asa ca buruienile., sau sa umbli toata ziua dup-aia la cersit ca tu ai copii, si daca e unu/una care nu are un leu in buzunar in acel moment, isi mai aude si blesteme. Ca imputitii astia nu isi imagineaza ca mai sunt si oameni curati si imbracati decent care poate uneori nu au bani de paine, dar nu umbla sa ceara de la altii pe strada. Si credeti-ma ca sunt o persoana care daca nu poate ajuta un amarat, i se rupe inima.
   Dumnezeu a spus ” cresteti si va inmultiti”, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tratezi aspectul asta cu nepasare. Spunea Parintele Sofronie Saharov, ca unii oameni care nasc copii, produc material pt iad. Copiii trebuie crescuti crestineste, altfel degeaba ii faci, ca nu-ti ajuta la mantuire nici tie, nici lor.
   Iertati si Dumnezeu sa ne ierte.

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 9:34 pm

    flor

    Nu cred ca „Spunea Parintele Sofronie Saharov, ca unii oameni care nasc copii, produc material pt iad.”

    Oamenii nu sunt piulite. Nu se naste om fara voia bunului Dumnezeu. Oamenii nu sunt nici busteni, ca sa aiba iadul ce arde.

    Apreciază

   • flor said, on septembrie 14, 2011 at 9:46 pm

    cum doresti. Noua ne-a spus asta parintele nostru intr-o predica, iar eu il cred

    Apreciază

   • Roxie said, on mai 30, 2012 at 6:57 pm

    Am citit si eu undeva o formulare de genul asta ca ‘produc material pt iad’ si se referea la faptul ca unii oameni se nasc in familii care nu-l cauta pe Dumnezeu si in acest sens sunt din start condamnati. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu le intinde o mana de ajutor si lor … doar ca acestora le este mai greu(evident) decat celor care primesc o educatie crestineasca.

    Apreciază

 4. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 9:07 pm

  Pacea e mai importanta decat dreptatea, nu mai importanta decat ADEVARUL !
  Dar dragostea pt Hristos pe ce loc ramane? Recunoasterea complicitatii cu deavolul pt bani a „speciei noastre superioare” cu oricine si cu aproape orice ocazie pe ce loc ramane?
  In fine eu m-am tulburat enorm la comenturile tale Lyrc.
  Nu le voi mai citi daca saccsiv decide din gresala cred, sa lase instigari la moarte pe criterii de „rasa inferioara”

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 9:36 pm

   Raluca

   Pai nici nu i le las. Cum i le depistez, le voi sterge.

   Apreciază

 5. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 9:13 pm

  O ce minunati suntem noi flor, cu orice ocazie care ni se iveste!
  Cred ca ti-a scapat linkul acesta:
  https://saccsiv.wordpress.com/2011/09/14/%e2%80%9csuntem-slugi-netrebnice-pentru-ca-am-facut-ceea-ce-eram-datori-sa-facem%e2%80%9d/

  Apreciază

  • flor said, on septembrie 14, 2011 at 9:49 pm

   draga mea,
   arata-mi unde as fi spus eu ca suntem minunati. Fiecare are dreptul la o parere. Te-a pus cineva avocatul tiganilor din acest articol? Ei bine, atunci vino cu o pledoarie argumentata, nu cu chestii lacrimogene si de falsa evlavie.
   Se pare ca cea minunata esti tu.

   Apreciază

 6. GabiM. said, on septembrie 14, 2011 at 11:06 pm

  Filmuletul e deja blocat,da eroare…Cum ti-ai permis sa scrii ca este vorba despre…tigani,nu stii ca nu este permis?!?Nu stii ca ei au toatedrepturile pe care noi NU AVEM DREPTUL DE A LE AVEA?!?Vezi aici: http://www.google.it/search?q=Palatele+tiganesti&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:it:official&client=firefox-a Astazi exista drepturi pentru homosexuali,pentru caini,pisici,furnici(mai nou!),pentrui pedofili chiar,dar nu pentru noi,cetatenii obisnuiti…In tarile „civilizate”,daca abia ai ajuns,nu ai bani si nu ai pe nimeni,dormi pe strada,prin parcuri,pe sub poduri,dar daca esti tigan,exista campusuri cu apa rece/calda,curent electric,incalzire,mai primesti si ajutoare banesti,iar cand sunt prinsi la furat sunt numiti…romani!Da,asta este…Doamne ajuta!

  Apreciază

 7. Raluca said, on septembrie 15, 2011 at 4:58 am

  Argumentele sunt doar atat: „cine nu are pacat sa arunce primul”.
  Dreptul la viata si la moarte e doar al lui Dumnezeu.
  Daca patim ce patim ca omenire nu se datoareaza tiganilor ci faptelor noastre( Scriptura).
  Alte argumente le gasesti citind carti ortodoxe, ca am trebusoare enorme in care m-au bagat speciile superioare.Da!!! Voi fi avocatul oricarei fiinte vii cand vine vorba de drepul de la viata.
  As putea sa-ti dau exmple pana saptamana viitoare traite eu sau prietenii apropiati cat de fiinte superioare suntem, inclusiv eu, insa oricum va fi inzadar. Cunosc bine omeniii!
  Si daca sunt o nemernica ar insemna sa tac cand vine vorba de a apara valori ca viata???

  Apreciază

 8. Raluca said, on septembrie 15, 2011 at 4:59 am

  „de mine”

  Apreciază

 9. cezar said, on septembrie 15, 2011 at 12:01 pm

  @ raluca : sunt intru totul de acord cu tine …Doamne ajuta !

  Apreciază

 10. tibi said, on septembrie 15, 2011 at 12:12 pm

  Apreciază

 11. […] Marea Britanie: SCLAVI LA TIGANI – acoperiti cu propriile excremente, subnutriti, pusi la munci in… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: