SACCSIV – blog ortodox

NICI RETRAGEREA LA SAT NU E O SOLUTIE … Staretul Antonie: Oamenii vor fi vanati pentru a fi mancati

Posted in APOCALIPSA by saccsiv on septembrie 7, 2011

Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.

Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul lui Dumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.”

Cititi va rog mai multe in articolul:

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 7, 2011 at 3:22 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • GabiM. said, on septembrie 20, 2011 at 10:32 pm

   Frate saccsiv,imi pare tare rau ca abia acuma am gasit acest anunt: http://www.reclaimthefields.org/ro/node/330 ,insa,chiar daca este tarziu pentru a mai participa,cred ca nu ar fi rau sa faci cunoscut celorlalti frati ai nostri cele de mai sus! Cu sanatate,fratioare! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

   Apreciază

 2. Pr. Vasile said, on septembrie 7, 2011 at 3:36 pm

  Sa nu ne speriem si sa nu intram in panica. Fiecare sa cauter sa duca o viata cat mai linistita si mai retrasa, din care faptele bune si rugaciunea sa nu lipseasca.

  In 1989 credeam ca instaurarea NOM este iminenta si mereu am fost atent la cursul evenimentelor. Asta m-a facut sa iua decizia de a ma rupe de sistem incet incet prin refuzul de a mai schimba vreun act de identitate.

  Au trecut de atunci 20 de ani, si cred ca vor mai trece multi ani pana ca sistemul de control total sa devina insuportabil. Se vor petrece multe calamitati in lume, insa nu va fi sfarsitul.

  Inportant este sa nu intram in panica.

  O stire de acum cateva saptamani anunta ca statisticile facute in tara arata ca lumea se retrage la sate si in zonele cu densitate urbana mai mica. Asadar, retragerea la sate este un fenoomen observabil pentru statisticieni.

  Pr. Vasile

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 7, 2011 at 3:54 pm

   Pr. Vasile

   Multi ani? Pana in 2012 – 2013 vor sa termine cu buletinele cu cip si apoi cu eGuvernarea si spuneti de multi ani?

   Pe de alta parte, degeaba au declansat criza? Degeaba se incing atatea spirite? Ca sa vina razboiul dupa multi ani? Sau cumva razboiul va veni curand dar vremurile apocaliptice mult dupa?

   Apreciază

   • Pr. Vasile said, on septembrie 7, 2011 at 4:47 pm

    Pe noi ortodocsii nu ne caracterizeaza panica, fatalismul sau pesimismul. Sa fim realisti, dar nu fatalisti!
    Vor veni vremuri grele, dar sa nu ne pierdem nadejdea.

    Daca iti mai amintesti acum un an imi imaginam si eu acelasi scenariu prezentat de staretul Antonie. Mesajele mele se regasesc in arhiva. Dar cred ca prin pocainta putem sa ne izbavim de multe rele.

    Dar nu ne pocaim, asta ne asteapta, dar daca ne pocaim, fiecare in parte, vom abate de la noi raul.

    NU te teme. Multi nici astazi nu cred ca poti trai fara acte schimbate. Adevarul este ca se poate trai. Sistemul ne atrage prin multe curse intinse, dar pe nimeni nu forteaza, ci doar amageste, predicand ca altfel nu se poate. Dar cine refuza inregimentarea va vedea ca se poate si altfel.

    Pr. Vasile

    Apreciază

  • Aquarius said, on septembrie 8, 2011 at 11:44 am

   Parinte iertati deranjul dar am o intrebare: un cunoscut vrea sa poarte kilt scotian. Ar fi rau?

   Apreciază

 3. Ioan Pelasgul said, on septembrie 7, 2011 at 4:44 pm

  http://fundatiabartolomeu.ro/site/content/view/19/34/

  Grav!!!
  Fundatia Bartolomeu Anania ofera burse pentru eretici.

  Citez:

  „4. Recomandare din partea cultului (preot paroh, consiliu parohial, pastor, în funcţie de confesiunea aplicantului). ”

  Am incheiat citatul.

  Asadar nu numai ca le da burse, dar mai si se consulta cu Pastori…

  Apreciază

 4. Pr. Vasile said, on septembrie 7, 2011 at 4:49 pm

  MAi frate, daca ereticii fac prozelitism prin sistemul de burse, noi de ce sa nu facem misiune si sa-i atragem pe rataciti in Biserica?

  Pr. Vasile

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 7, 2011 at 5:09 pm

   Pr. Vasile

   Nu-i vorba de misiune. E vorba de burse. Adica ratacitul bate campii intr-un proiect de cercetare. Daca i se aproba, evident. Dar cum sunt acceptati si eretici, de ce nu i s-ar aproba?

   Apreciază

 5. fanu said, on septembrie 7, 2011 at 5:35 pm

  Hrostos nu ne va lăsa iar de va fi să pierim fie ca atunci să spunem Doamne, Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieşte şi ne primeşte pe noi păcătoşii la Tine!

  Apreciază

 6. BOTOSANEANUL ORTODOX said, on septembrie 7, 2011 at 5:36 pm

  va rog sa cititi marturia unui dj intors la credinta http://botosaneanulortodox.blogspot.com/

  Apreciază

 7. mircea said, on septembrie 7, 2011 at 6:06 pm

  Sant de acord cu Pr. Vasile aici. Nimeni nu stie cand. Dar semne sant si sant clare. Un exemplu e introducerea buletinelor biometrice la noi. Brusc s-a oprit. Eu cred ca se mai si testeaza „piata”. Daca nu e pregatita, degeaba. Cred ca e necesara si schimbarea de generatie. Inca mai sant Rugatori, Preoti, Calugari adevarati si Dumnezeu asculta rugaciunile lor. Mai sant si mireni cu capul pe umeri. Sistemul incearca si lupta pe toate planurile, dar inca nu e simplu. Vorbesc de tarile ortodoxe.
  Cu toti ceilalti e simplu. Ortodoxia e ghimpele.
  E clar ca vin vremuri interesante, dar cum spunea si Pr Vasile, fara panica, cu curaj si credinta in Dumnezeu.
  Normal ca cu cat depinzi mai putin de sistem, cu atat esti mai putin santajabil. In prima faza.
  In faza finala, nadejdea doar in Dumnezeu.
  A zis Brancoveanu la fii lui ceva de genu: „de murit murim o singura data; da’ chiar de-ar fi sa mori de 1000 de ori, la credinta ta nu renunti”.
  Optimismul ultim si de fapt singurul real al crestinului asta e:
  Hristos a inviat!
  Mai mare optimism decat asta nu se poate.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 7, 2011 at 6:24 pm

   mircea

   Romania e o piesa minuscula in intregul angrenaj. Trebuie privita situatia la nivel global. Ca s-a amanat in Romania, sa dam slava bunului Dumnezeu. Dar sa nu visam, ca ne trezim pe urma nepregatiti. Ei au un termen limita si cum necum va face si Romania pasul, cat de curand.

   Apreciază

   • mircea said, on septembrie 7, 2011 at 6:50 pm

    In angrenajul lumesc, Romania e minuscula. In „angrenajul” duhovnicesc nu cred ca e minuscula.
    Lupta lumeasca e consecinta celei duhovnicesti. Ce e scris se va intampla. Semne sant si globale si locale.
    Ca va fi in 5, 10, 50 de ani …. nimeni nu stie.
    Asa e, trebuie sa fim pregatiti in orice moment. Ca asa zice si Iisus.

    Apreciază

 8. dante said, on septembrie 7, 2011 at 6:31 pm

  Care dintre fratiile voastre are vreun material edificator si concret legat de cipul RFID, prin care se dovedeste clar aparitia numarului 666 in CIP, l-as ruga sa mi-l arate. Spun asta, pentru ca duminica dupa amiaza avem o agapa cu preotul, iar ca tema discutiei este ” legatura dintre stiinta si religie „.
  Cu ocazia asta as dori sa arat celor care inca mai stau in dubii, mieselia sistemului antihristic, care ni se impune pe zi ce trece.

  Multumesc!

  Apreciază

  • un tânăr creştin ortodox said, on septembrie 7, 2011 at 9:09 pm

   dante
   ….MULŢI CREŞTINI VOR SĂ VADĂ PE DIAVOLUL ÎN REALITATE CA SĂ VADĂ CĂ EXISTĂ 666…
   ………………………………………………………………………………………………………………………………………………
   …DAT FIIND FAPTUL CĂ ANTICHRISTUL VA FI PERCEPUT DE LUME CA DUMNEZEU ESTE INEVITABIL CA MULŢI IL VOR ACCEPTA ŞI DECI PENTRU MULTA…MULTA LUME NU EXISTA 666…DAR NOI STIM CA EXISTĂ 666…ESTE DEMONSTRAT IN CODURILE DE BARE EAN-13 SI UPC-A DE PE TOATE PRODUSELE COMERCIALE…
   ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
   ….DACA PE TOATE PRODUSELE EXISTĂ CODURILE DE BARE 666 OARE IN PRODUSELE ELECTRONICE NUMITE CIPURI NU MAI EXISTĂ 666 ? AU ABANDONAT ELITELE ASA REPEDE 666…? NU…NICIDECUM !!!
   …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
   ….CAND VA APARE ANTICHRISTUL IN LUME SI VOM STI NUMELE LUI ATUNCI VOM STI SI NUMARUL CODULUI CARE IL CARACTERIZEAZA ŞI IL REPREZINTĂ…CACI ANTICHRISTUL ESTE SI NUME SI NUMAR …………….IAR NUMARUL SI NUMELE LUI ESTE DECODIFICAT 666 IN FINAL…
   …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
   …MULŢI SE ASTEAPTA SA VADA NUMARUL CLAR 666 …DAR NU ESTE SI NU VA FI ASA…CĂCI FIUL PIERZARII ESTE VICLEAN SI NU-SI VA ARATA IDENTITATEA SA REALĂ…iar LUCRARILE, MINCIUNILE SI VICLENIILE PE CARE LE FACE IN PREZENT SI IN VIITOR NU LE VA PERCEPE MULTĂ…MULTA LUME… CI DOAR CEI CARE AU OCHII MINŢII SUFLETEŞTI LUMINAŢI IN POCĂINŢĂ,SMERENIE, RUGACIUNE…FAPTE BUNE…etc…..
   ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
   ….CEI CARE ZAC IN PACATE NU VOR VEDEA NICI PACATELE PE CARE LE FAC SI NICI 666….
   ….ASA CA…SA STAM BINE …SA STAM CU FRICA….SA LUAM AMINTE…

   Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on septembrie 8, 2011 at 12:03 am

   @dante

   Numarul 666 exista in codul de bare. S-a demonstrat stiintific. Daca stapanii lumii doresc sa inlocuiasca acest cod de bare cu cipuri rfid, nu inseamna ca aceste cipuri au preluat si numarul 666? Cipurile RFID sunt o aducere tehnologica la zi a codurilor de bare. Nu degeaba scrie in Apocalipsa………..cine are pricepere sa socotesca adica sa inteleaga. Cipurile RFID vor avea incorporat atat CNP cat si numarul 666. Cine va crede se va mantui iar cine nu va crede se va osandii.

   Apreciază

  • Pr. vasile said, on septembrie 8, 2011 at 9:28 am

   @dante
   Citeste Proiectul LUCID. Gasesti cartea in Biblioteca Teologica Digitala la http://bibliotecateologica.wordpress.com/2009/10/20/texe-marrs-proiectul-l-u-c-i-d-sistemul-de-control-uman-universal-cu-666-2/

   Nu cauta sa vezi semnul sau numarul 666, ci trebuie sa intelegi semnificatia lui 666. 666 este un semn, iar raul nu sta in semn, ci in realitatea de care este legat: SATAN, LUCIFER.

   Sistemul de control total este de inspiratie satanica, creat si dezvoltat de satanisti (masoni, illuminati). Scopul este satanic: inrobirea omenirii si punerea ei sub stapanirea lui Lucifer.

   Diavolul nu poate unelti direct impotriva lui Dumnezeu sau a creatiei, insa el se foloseste de om, creat dupa chipul lui Dumnezeu, pus stapan peste intreaga creatie.

   Diavolul fara ajutorul oamenilor nu poate distruge pe oameni sau creatia lui Dumneze.

   Diavolul pentru ca nu poate sa se razbune pe Dumnezeu vrea sa se razbune pe om, creat dupa chipul lui Dumnezeu.

   Sistemul de control total este satanic, dar inca nu este inchinat inchinat lui Lucifer. Asta o va face Antihrist. De aceea, in acea vreme cine va primi semnul pe mana sa cea dreapta sau pe frunte se leapada de Hristos si de Botez.

   Pr. Vasile

   Apreciază

  • alb astru said, on septembrie 8, 2011 at 12:38 pm

   @ dante

   o carte foarte edificatoare despre subiectul care te intereseaza si care contine explicatia stiintifica a existentei numarului in CIP este „La Apusul Libertatii” de ieromonah Hristodul Aghioratul. foarte documentata si la obiect.

   Doamne ajuta.

   Apreciază

 9. ROmanul said, on septembrie 7, 2011 at 7:36 pm

  Retragerea la sat nu e o solutie. Pentru ca daca esti proprietar pe teren ori casa trebuie sa platesti impozit in bani nu in produse. Pentru a face rost de bani trebuie sa-ti vinzi produsele (agricole ori lactate). Pentru a vinde productia agricola iti trebuie certificat de producator si alte acte, iar buletinul ti se cere peste tot.

  Impozitul pe teren ori pe proprietate e imoral. Eu ca si cetatean al tarii in care traiesc de ce trebuie sa platesc bani (asemenea unei chirii) statului? Ce se intampla daca nu-ti platesti impozitul pe proprietate? La un moment dat autoritatile te vor executa silit, putandu-se merge pana a te da afara din casa si a-ti vinde casa. De parca statul doar mi-a imprumutat dreptul de a folosi terenul si/sau casa.

  Concluzia este ca retragerea la sat este doar o amanare.

  Apreciază

  • Ioan Dan said, on septembrie 8, 2011 at 7:33 pm

   Nu retragerea in satele din jurul oraselor e o solutie ci fuga in munti caci e solutia care o da insusi Hristos:15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
   16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi. (Matei 24
   Iata ce spun Sfintii Parinti:
   Iata ce spune Sfantul Efrem Sirul sa facem:

   . Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.

   ,,Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor.
   La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.
   La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragostea, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.,,

   Arhimandritul Gavriil (Urghebadze)

   Apreciază

 10. danutza said, on septembrie 7, 2011 at 7:40 pm

  numarul de telefon al doamnei Victoria Manea, mama celor patru baieti premianti, care traiesc intr-o cocioaba din giulesti este : 0724. 891.225
  daca doriti sa-i ajutati, cu produse, imbracaminte sau bani, va rog sa o faceti.baietii acestia chiar merita sa aiba o sansa. la varsta cand altii bat cluburile sau consuma etnobotanice, ei vor sa invete si trebuie sa munceasca sa se intretina.

  Apreciază

 11. ROmanul said, on septembrie 7, 2011 at 7:46 pm

  Sau solutia ar fi munca la negru, cersit, pustie, etc., si sa stai pe unde apuci in chirie (fara contract), etc. Ori ca unii rromi nomazi, care-si fac corturi ori stau in case improvizate din carton, n-au buletin, etc. Din mancat produse de pe camp (furat) nu cred ca e moral ori crestin sa faci asta. Sa muncesti in agricultura si sa primesti plata in produse.

  De aceea banii cash vor disparea.
  Problema este ca unii din noi avem familii, sotii, soti, copii, si nu putem sa-i tragem si pe ei intr-o astfel de viata…

  Apreciază

 12. dante said, on septembrie 8, 2011 at 5:12 am

  @un tinar crestin ortodox, @stop RFID666

  De existenta numarului 666 in codul de bare, nu ma indoiesc, este cit se poate de evident, acest lucru il recunoaste si preotul cu care avem intilnirea. Nici de existenta lui in cipul RFID, eu nu ma indoiesc, numai ca in cazul asta e mai greu de demonstrat, iar preotul exact acest lucru mi l-a cerut si anume o analiza stiintifica asupra existentei lui in respectivul cip.
  Tocmai de aceea, doream, ca daca, cineva cunoaste o demonstratie stiintifica, gen studiu sa mi-l dea. Eu am inteles din ce am mai citit si eu, ca existenta lui fizica (666) in cip nu exista, dar se regaseste ca un fel de protocol de comunicare intre, sa zicem…buletinul cu cip si scanerul unei institutii.
  Pentru mine lucrurile sint foarte clare de multa vreme, traim intr-o lume supusa fiarei, iar noi nu facem decit sa mergem ca vitele la taiere, si as fi vrut, sa-i arat preotului, care de altfel este unul dintre putinii care isi face treaba si incearca sa invete turma, ca lucrurile sint mai avansate decit lasa el sa credem.
  Gindesc ca ar fi un subiect destul de bun de discutat la aceasta intilnire, cu un preot foarte deschis si formator de opinie, mai cu seama ca la intinirile lui se string intotdeauna in jur de 200 oameni.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on septembrie 8, 2011 at 10:59 am

   @dante

   Intra pe you tube si scrie Carl Sanders-semnul fiarei si asculta ce spune omul. Carl Sanders a fost inventatorul microcipului iar apoi si-a dat seama cui slujeste si s-a retras din proiect. Vizioneaza mai ales partea a doisprezecea in care arata cum e facut microcipul implantabil. Cipul are 18 biti deci 6+6+6. De asemenea CNP va avea in forma finala tot 18 cifre. Am inteles ca deja in SUA, CNP are 18 cifre.

   Apreciază

 13. PG said, on septembrie 8, 2011 at 7:40 am

  Se stie ca cipul RFID face posibila identificarea unica a articolelor si contabilizarea pe calculator ; se va ajunge acolo incat nimeni sa nu poata cumpara sau sa vanda daca nu este conectat la calculator in baza de date .
  Eu zic ca fiara este calculatorul .

  Apreciază

 14. cezar said, on septembrie 8, 2011 at 11:46 am

  @ pr.Vasile : sunt f interesat de modul in care reusiti sa supravietuiti de 20 de ani fara acte schimbate…si cred ca nu numai eu …ati putea fi mai explicit in privinta permisului si buletinului ?…multumesc anticipat !

  Apreciază

 15. Pr. Vasile said, on septembrie 8, 2011 at 2:03 pm

  @cezar
  Incearca si vei vedea ca se poate. Vorbele mele prea putin pot sa te ajute. Ca sa poti lua o hotarare trebuie sa crezi. Sa ai un crez si sa tii la el mai mult ca la orice. Asa cum zice Mantuitorul: sa nu iubim nimic mai mult decat pe Dumnezeu, si sa ne ingrijim mai intai de imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte ni se vor adauga noua.

  La inceput mi-a facut ceva probleme, pentru ca am fost educat sa fiu corect si sa respect legile, indiferent ca sunt democratice, drepte sau nu. Apoi cu timpul am invatat ce inseamna libertatea de a alege ce este drept si dreptul si puterea de a infrunta sistemul.

  Sistemul ne infricoseaza cu tot felul de legi, insa daca te iei la „tranta” cu el bate in retragere, sau pur si simplu te lasa in pace. Cel putin in pana acum.

  Am o vechime in munca ca 29 de ani, asa ca atunci cand mi s-a cerut copie dupa buletinul de identitate cu CNPul, le-am dat copie dupa cel vechi si mi-au cerut explicatii de ce nu-l schimb. Le-am spus sa se multimeasca cu ce le-am dat altfel imi dau demisia. Au facut ei ce au facut si au obtinut CNPul de la politie si asa au rezolvat problema asta si fara mine. Oricum, nu castig nimic ca sunt angatat, pe viitor imi voi castiga existenta muncind , cu zic camatarii, la negru. 🙂

  Cu permisul nu a fost o problema prea mare, ci doar de vointa. Am circilat o vreme (cativa ani) fara grija, inainte de 2000, cand cunosteam foarte bine unde si and se fac controale. Asa ca nu am avut probleme pana am renuntat sa mai conduc. Si, crede-ma, desi am permis din 1982 se poate si fara sa conduci. E drept, uneori trebuie sa apelezi la altii, dar se poate.

  Cardurile le resping de la inceput. Asa ca am renuntat la orice serviciu care presupunea folosirea unui card.

  Si sa-ti mai spun ceva. Ca si in cazul celor orbi din nastere, un alt simt se ascute foarte mult ca o compensare a handicapului. Asa si in cazul meu. Refuzand la noile documente de identitate emise dupa 1990, am capatat aptitudini dezvotate de supravietuire.

  De aceea spuneam intr-un al mesaj ca nu trebuie sa intram in panica sau sa fim fatalisti. Omenirea isi urmeaza cursul, dar noi ni-l urmam pe al nostru daca avei unul.

  Pr. Vasile

  Apreciază

  • cezar said, on septembrie 9, 2011 at 10:59 am

   va multumesc..intr-adevar , cred ca Domnul va ajuta pe tot cel ce vrea…chiar daca nu in acelasi fel…Doamne ajuta !

   Apreciază

 16. Irinuqa said, on septembrie 14, 2011 at 3:04 pm

  Da, chiar este si un film care e ecranizarea perfecta a ceea ce scrie aici, chiar american cu Denzel Washington, The book of Eli… tare ciudat

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 4:02 pm

   Irinuqa

   Seamana dar nu rasare. Profetiile ortodoxe vorbesc despre vremuri cumplite, antihrist dar la final Parusia, in schimb filmul ce final are? Eroul principal dicteaza Sfanta Scriptura care ajunge intr-o biblioteca alaturi de tot soiul de scrieri ratacite …

   Apreciază

 17. Claudiu said, on noiembrie 18, 2011 at 9:43 pm

  http://www.rosiamontana.net/la-metrou/

  Apreciază

 18. Maya said, on ianuarie 9, 2012 at 1:25 pm

  Eu cred ceia ce spune Parintele ARSENIE BOCA.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: