SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Sunete ciudate la Kiev

Posted in Ucraina by saccsiv on august 26, 2011

   Vad ca nu se agita lumea pe la geamuri. Asta inseamna ca ori e o facatura, ori s-au obisnuit cu zgomotul. Care zgomot poate fi de la vreo hala, santier, fabrica sau ceva de genul. Sau poate fi incadrat in aceeasi categorie cu:

„ZUMZETUL” – Un sunet bizar creeaza panica in mai multe zone ale lumii

 

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. fanu said, on august 26, 2011 at 8:57 pm

    sunetul pare cam sinistru zic eu pt o hală sau un şantier

    Apreciat de 1 persoană

  2. saccsiv said, on august 26, 2011 at 8:58 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. Dorinel said, on august 26, 2011 at 8:59 pm

    Un sunet destul de ciudat parca vine din fundul pamantului.

    Ia Uitati ce-i preocupa pe unii dintre Romanii ai deranjeaza tritele de pe sosele in loc sa-i deranjeze stomacul.

    http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/lucrare-dumnezeiasca-in-romania-zece-cruci-gigant-au-aparut-pe-mai-multe-drumuri-din-timis.html

    Apreciază

  4. fanu said, on august 26, 2011 at 8:59 pm

    iar filmul pare a fi făcut de o amatoare, făcătură nu cred că are cum să fie

    Apreciază

  5. codin said, on august 26, 2011 at 9:18 pm

    Seamana cu rezonanta HAARP, inregistrata si in SUA, daca e asa atunci o sa fie cutremure din senin.

    Apreciază

  6. eu said, on august 26, 2011 at 10:25 pm

    sti care-i combiatia o dat drumu la o piesa gen dark ambient la comp in casa si ea inregistra pe geam, m-am uitat pe canalul ei pe youtube si cam le are cu conspiratile vopsite

    Apreciază

  7. lines said, on august 27, 2011 at 2:31 am

    Oare daca ar iesi preotul cu icoanele afara(asa cum se procedeaza cand e seceta) sau s-ar scoate moastele de la Kiev, sunetele n-ar disparea?

    Apreciază

  8. BOTOSANEANUL ORTODOX said, on august 27, 2011 at 3:41 am

    Povestea lui David (1 an): Are nevoie de 35.000 de euro pentru recuperare http://botosaneanulortodox.blogspot.com/2011/08/povestea-lui-david-1-are-nevoie-de.html

    Apreciază

  9. NuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on august 27, 2011 at 5:47 am

    Trei poeme filozofice pentru Sanda. Constantin Noica (http://bebeion.wordpress.com/2011/05/07/trei-poeme-filozofice-pentru-sanda-constantin-noica/). Poate gasiti si interpretarea lui Nichita Stanescu

    Apreciază

  10. NuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on august 27, 2011 at 5:52 am

    Cateva citate de-acolo:

    Nu dintr-o îndârjire goală, cum vreţi voi, ci din bucuria aceasta de-a trăi şi crea va ţâşni poate ceva, dacă e adevărată vorba lui Neagoe: „Cine n-are îndârjire acela vede pe Domnul.”

    sau

    Fugiseră maicile în timpul restriştei şi când s-au întors au găsit pe altar o însemnare pe care stătea scris: „Căpitanul unităţii ce a ocupat lăcaşul şi l-a lăsat neatins vă cere să vă rugaţi pentru dânsul”

    Apreciază

  11. Petre said, on august 27, 2011 at 6:41 am

    Iata un mic film http://www.youtube.com/watch?v=7jdVIqdor1s&feature=player_detailpage care arata ca sonda spatiala Voyager a reusit sa capteze sunetul de fond al Universului. Probabil ca asa e, insa sunetul seamana cumva cu cel din filmul de mai sus. Poate exista vreo legatura intre ele, nu stiu.

    Apreciază

    • Cosmin said, on august 27, 2011 at 10:44 am

      Imi dau si eu cu parerea, nu vrea sa supar pe nimeni. La scoala gimnaziala, la fizica am invatat ca sunetul este o vibratie care poate fi perceputa de urechea noastra datorita faptului ca ea se poate propaga printr-un gaz, deci noi o percepem datorita existentei aerului. De aici rezulta ca in vid sunetul nu are cum sa se propage. Daca sunetul captat de sonda Voyager e sunetul universului, atunci sunt 2 posibiliatati: 1. in univers nu e vid, asa cum am fost invatati, ci un amestec de gaze; 2. sunt simple informatii false care au rolul de a ne deruta in legatura cu ceea ce stim despre spatiul cosmic. Mentionez ca ma pot insela in afirmatia mea, deoarece nu am fost destul de atent la ora de fizica. Doamne ajuta!

      Apreciază

      • Marcel said, on august 27, 2011 at 3:14 pm

        Sunetul e perceptibil de urechea umana in forma stiuta datorita unui mediu de propagare: aerul, apa, metalul etc. Acelasi sunet este perceput in mod diferit prin fiecare dintre aceste medii de propagare. Pe de alta din cate stiu vidul cosmic nu este inexistenta a nimic, ci 99% din mediul interstelar este gaz interstelar (75% H si restul de 25 He) mai multe la http://espg.sr.unh.edu/ism/what1.html.
        In cosmos principalul eveniment care are loc in mod curent este interactiunea dintre 2 sau mai multe obiecte cosmice (galaxii, stele, planete etc). In atmosfera terestra 2 corpuri daca se ciocnesc se declanseaza zgomot, lumina, emisii de energii. Zgomotul il percepem ca fiinte umane ca un sunet specific, datorita aerului, pentru ca urechea noastra e specializata acestui mediu: aerul, si in mai mica masura celelalte medii. Se stie ca balenele comunica cu ajutorul infrasunetelor, care au o bataie de sute de km. Pt noi oamenii sunt imperceptibile, dar nu inseamna ca nu exista sunet in apa, sau comunicare intre balene. Noi, oamenii am putut auzi aceste sunete datorita convertirii infrasunetelor cu ajutorul unor instrumente speciale. De fapt are loc o modulare.
        Daca 2 corpuri cosmice de mari dimeniuni se ciocnesc, vor genera energii in cantitati imense, cosmice pe toate frecventele si nivelurile posibile.
        O parte din aceste energii pot fi transformate in sunete ce pot fi auzite de urechea umana.
        Cum interactiunile cosmice dintre multitudinea de obiecte sunt permanente, si cu emisii mari de energii, una din rezultante este si emisia de sunete. Aceste sunete pot da o anumita muzicalitate specifica.
        Nu cred ca exista miscare fara zgomot, oricat de imperceptibil ar fi el.
        De aceea eu cred ca sunetele cosmice inregistrate nu sunt neaparat un fals.

        Dar mai este un aspect pe care vreau sa-l scot in evidenta: daca ascultam sunetele din http://www.youtube.com/watch?v=7jdVIqdor1s&feature=player_detailpage postat de Petre, probabil declanseaza in multi dintre noi unele trairi pe care nu le-am mai avut. Sa ne gandim ca pe la mijlocul filmuletului punem o melodie lumeasca, nu conteaza de care. Brusc ne simtim trasi dintr-o lume adanca, infinita, necunoscuta in una familiara, dar puternic limitata.
        Sunetele din Kiev, sunt de alta natura. E posibil sa fie un fals, dar e foarte probabil sa fie ceva obisnuit acolo, ca nu reactioneaza nimeni. Dupa cum observ din reactiile din comentarii, au trezit niste sentimente si trairi. NU neg, ca si pe mine m-au cuprins niste fiori, de parca ar veni din iad. Insa, am remarcat un lucru, oare diferenta dintre: sunetele din aceste inregistrari si cele obisnuite, din lumea noastra, nu ofera un prilej de a intui diferenta dintre modul cum simtim si traim viata noastra obisnuita, familiara, lumeasca, pe de o parte, si trairea duhovniceasca autentica? Mi-am pus intrebarea, daca sunt pregatit pt o viata duhovniceasca cu adevarat, si nu una „duhovniceasca” inchipuita. Aceste sunete care parca vin din lumea de dincolo, care ne sensibilizeaza simturile, poate dintre cele mai adanci, si ne fac sa ne gandim si la lumea cealalta, pe masura ascultarii ne fac fie sa ne speriem, fie sa ne uitam retrospectiv la viata si pozitia noastra reala in raport cu aceasta lume. Daca ne speriem schimbam canalul sa aducem o muzica obisnuita si astfel acoperim filmul vietii noastre raportata la lumea de dincolo.
        Mi-am pus intrebarea, daca nu cumva un om duhovnicesc, se situeaza chiar la granita dintre cele 2 lumi: cea lumeasca si cea de dincolo, El poate vedea cu ochii duhovnicesti raiul dar si iadul. Simturile sale sunt atat de sensibilizate incat poate percepe o lume ca cea indusa de aceste sunete, care pot induce imagini ale unor lumi abisale, chiar din iad, care sperie (si e normal), dar si o lume a lui Dumnezeu, care da liniste si pace, care nu inseamna ca trairea devine una obisnuita, din lipsa pericolelor, ci chiar una si mai adanca, care intrepatrunde si pe cea de dinainte, in acest caz fiind vorba de trairea deplina a lui Dumnezeu.

        Consider ca prapastia care se deschide intre sunetele din filmulet, si respectiv cel obisnuit, lumesc, ori care ar fi el, constituie un exemplu pentru prapastia (ruptura) ce exista intre viata noastra obisnuita si cea duhovniceasca. De aici fuga noastra de liniste, in care daca facem o retrospectiva la viata noastra in raport cu Dumnezeu, vom avea tendinta sa ascultam muzica, sau sa discutam cu cineva, sau sa conducem automobilul, orice numai sa nu mai avem viziunea aceea a prapastiei dintre noi si Dumnezeu.
        Prin prisma acestor lucruri, pustnicii fiind traitori, nu au fugit din fata acestor realitati, ci au cerut prin rugaciune ajutor de la Dumnezeu ca sa-i intareasca si sa le dea intelepciune, si au mers inainte.
        Sunetele de mai sus, false sau adevarate, indiferent de intentia celor care le-au publicat, totusi ne pun in fata unei realitati: cea a lumii de dincolo. Suntem pregatiti sa o acceptam? Ce facem noi acum, in aceasta viata, pregatim terenul pentru o lume o lume a iadului sau pentru una a Raiului? De fugim din fata acestei realitati, imbatandu-ne cu orice e lumesc, care ne distrage atentia de la ea, numai ca sa nu o mai vedem, dar in final, vrem nu vrem, ne vom confrunta cu ea. De ce sa regretam in acele ultime momente, la iesirea din trup, cand sufletul nostru va deveni atat de sensibil, incat suferinta sa va fi ca un foc mistuitor, fara de sfarsit, fiind pe deplin constient ca ceea ce trebuia facut pe pamant nu a fost facut, cand va vedea ca i s-a dat ocazia sa faca ce trebuia si el nu a facut, ca el s-a mintit singur cu fel de fel de surogate lumesti, acum vazand cu adevarat ca trup imaterial, ca o facea tocmai ca sa fuga de realitatea lumii de dincolo, crezand ca lumea pamanteasca este singura lume posibila. Toate aceste remuscari au reverberatii adanci in acel suflet, fiind neputincios de a intoarce timpul. Constientizeaza pe deplin ca la parasirea corpului ar fi putut intra intr-o bucurie dumnezeiasca nemaiintalnita.
        In final consider ca trebuie sa privim in fata aceste realitati, si de cate ori le intalnim sa reflectam asupra vietii noastre in raport cu Dumnezeu.

        Apreciat de 1 persoană

    • cineva said, on ianuarie 19, 2012 at 6:05 pm

      Petre, nu crede si tu chiar tot ce se scrie.. Nu exista „sunet de fond” al Universului decat pentru cei ce cred in teoria big bang. N-a zis NASA si ca au mers pe Luna? Si iaca mai bine de patruzeci de ani mai tarziu nici un suflet n-a ‘mai’ reusit sa iasa din orbita joasa a Pamantului…
      Omul nu poate trece de asa numitele ‘centuri Allen’ care in fapt nu sunt alteceva decat portile sau ‘ingerii cu sabii de foc’ cu care Dumnezeu a ingradit spatiul in care ingaduie sa ne miscam.

      Apreciază

  12. marian said, on august 27, 2011 at 8:35 am

    Lumea e ingrozita si nu iese la ferestre de teama sau, din dorinta de a se sti la adapost si din dorinta de a brava situatia, la modul, cainii latra, ursul trece. Ar fi bine sa fie doar o facatura ordinara a celui care a publicat videoul, dar, simt ca nu e. Un sunet asemanator se aude si prin alte parti ale lumii. In unele locuri poate fi atat de puternic incat vibreaza mobilierul din case. HAARP-ul e cu unde electromagnetice de tip scalar si nu cred sa aiba capacitatea de a face zgomot. Nici ideea ca ar fi zgomot din exteriorul planetei nu sta prea bine in picioare pt ca, ar fi trebuit sa se auda pe arii mult mai mari decat cele despre care aflam. Mi se pare mai credibila posibilitatea unor prime probe de sunet pt un eventual viitor spectacol al BlueBeam Project, acela cu proiectarea pe cer a nu stiu ce imagini care sa tulbure lumea. Ca sa va zic si cu ce stil de muzica as asocia ceea ce auzim in videoclip, cred ca aduce a ROBERT FRIPP, chitarist al formatiei King Crimson, cel care la inceputul anilor 1980-1983 a lansat un extrem de ciudat album, intitulat LET THE POWER FALL!. Titlurile lucrarilor erau la modul 1981, 1983, 1985 si ultima era 1989! De unde si cine i-o fi zis sa dea acel 1989, nu stiu dar stiu ca in 89 a cazut puterea rosie in blocul de Est. In album, muzica nu era muzica, ci ceva foarte asemanator cu ceea ce am auzit in videoul de la Kiev, din Belarus, din America samd.

    Apreciază

  13. iri said, on august 27, 2011 at 1:02 pm

    Daca va uitati mai bine in partea dreapta se vad niste cladiri,ori sunt niste ruine ori sunt in reparatie ,mai degraba ultima varianta.Nu sunt altceva decat zgomotele unor utilaje dintr-un santier in constructii:))Uitati-va si la cainele ala ce linistit merge pe langa stapana,de obicei cainii simt anumite chestii.

    Apreciază

  14. daniel said, on august 27, 2011 at 2:06 pm

    sunt vapoare

    Apreciază

  15. fanu said, on august 27, 2011 at 3:52 pm

    http://www.bar-harbor.com/webcam.html

    live uraganul din sua

    Apreciază

  16. Iones said, on august 27, 2011 at 7:06 pm

    Povesti de adormit copii…

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 27, 2011 at 8:01 pm

      Iones

      Frate, ai comentat ca la Pro TV.

      Noi dezbatem ce o fi. Tu ce parere ai? Dar spune-ne cu subiect si predicat, cum o faceai de obicei.

      Apreciază

      • Iones said, on august 27, 2011 at 9:47 pm

        Pai ce parere sa am, oamenii din film puteau reactiona la cu totul altceva (desi nu se pre agita), cred ca sunetele alea de pe fundal au fost adaugate.
        Un film din asta pot sa-ti fac si eu in doar cateva minute, e foarte usor de realizat..

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 28, 2011 at 2:46 am

        Iones

        Majoritatea cititorilor pot face un asemenea filmulet. Dar asta nu e argument.

        Apreciază

  17. marian said, on august 27, 2011 at 10:40 pm

    Putin probabil sa fie adaugate. Lumea in Ucraina e obisnuita cu atacurile nato. Acum 2 ani au fost atacati cu virusul gripei asa-zise porcine. Mai tine minte cineva? Au murit o groaza si s-a decretat stare execptionala in unele regiuni ucrainiene. Spre deosebire de noi, sunt mult mai calmi si mai greu de mobilizat. Daca la noi s-ar auzi asa ceva, credeti ca ne-am purta mult diferit? Ce am face? Am iesi pe la geamuri? Ca sa, ce?

    Apreciază

  18. marian said, on august 27, 2011 at 10:55 pm

    Daca ne aducem aminte, in videoul care arata ca pamantul Japoniei e deja faramitat pe arealuri mici care parca plutesc si se lovesc intre ele, se vedeau oameni care paseau imperturbabili ocolind baltile desi vedeau cum in fata lor trotuarul facea valuri. Erau si unii care se lasau la pamant si incepeau sa tipe dar eraumulti pe care nu ii interesagrozavia fenomenului. Daca s-ar fi lasat la pamant, ar fi incetat fenomenul? Nu cred. Asa si in Ucraina si in Belarus si in tot mai multe parti ale lumii. Oamenii sunt tari si indiferenti la mascarada satanica si bine fac! Bravo lor!

    Apreciază

    • Iones said, on august 28, 2011 at 10:45 am

      A zis Domnul: “Iesi si stai pe munte inaintea fetei Domnului! Ca iata Domnul va trece; si inaintea Lui va fi vijelie naprasnica ce va despica muntii si va sfarama stancile, dar Domnul nu va fi in vijelie. Dupa vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi in cutremur;Dupa cutremur va fi foc, dar nici in foc nu va fi Domnul. Iar dupa foc va fi adiere de vant lin si acolo va fi Domnul”.

      Apreciază

  19. Maria said, on decembrie 22, 2011 at 8:28 am

    Acest sunet sinistru ,este provocat ,pt a speria lumea .Vor mai face si in alte zone ale lumii ,asemenea rautati ,probabil pt a convinge omenirea de existenta extraterestrilor (acestia nu exista ),sau cu niste aparate ,produc unde de soc ,provocand cutremure in anumite zone ale lumii.Se aud clar zgomote provocate de aparate si au o anumita rezonanta sonora .Se produc cu intrerupere si in acelasi fel ,chiar si durata de timp intre ele este egala .Este un scenariu ,pt a inspaimanta oamenii .Cine il are pe Dumnezeu ,nu-i este frica de nimeni si de nimic.Aceste ciudatenii ne arata ca „sa-u pus pe treaba „.

    Apreciază

  20. marius said, on ianuarie 19, 2012 at 7:49 am

    ce sa fie plange cerul de ce se intampla pe pamant

    Apreciază

  21. alexxx said, on ianuarie 19, 2012 at 12:10 pm

    Eu am auzit sunetul asta intr-o seara, aflandu-ma in casa. Mi se parea ca vine din spatele casei si am iesit repede afara. Afara mi se parea ca se aude din fata nu din spate, apoi mi-am dat seama ca nu pot localiza directia. Era un sunet ingrozitor, exact cum se aude in acest film si se auzea tare. Nu a mai iesit nimeni in afara de mine sa vada despre ce e vorba, nu latra nici un caine…; am fost destul de socat, dar pentru ca a doua zi nu am intalnit pe nimeni care sa imi spuna ca a auzit sunet, am lasat-o balta si dupa un timp am si uitat. Asta se intampla in vara 2011. Aseara mi-a zis cineva ca se vorbeste la stiri si pe internet despre niste sunete ciudate si am fost socat sa il aud din nou si sa aflu ca se aude in mai multe locuri din lume. Nu stiu ce e, nici nu vreau sa imi dau cu parerea, pot doar sa spun ca sunt un om normal si nu vreau nici sa bravez.cu povestiri sf, insa nu pot sa nu spun si altora ca l-am auzit. E un sunet infiorator! Alexxx

    Apreciază

  22. Toni Lee said, on ianuarie 19, 2012 at 2:13 pm

    E posibil sa fie o forma de energie care se propaga in atmosfera si o percepem doar cu urechea,sunt prea multe lucruri pe care nu le putem percepe vizual.nu stim ce este dincolo de nori pe multe inregistrari domina cerul noros.Este doar o parere….! Toni Lee

    Apreciază

  23. cineva said, on ianuarie 19, 2012 at 5:55 pm

    Deocamdata auzim doar sunetele. Stati sa vedeti cand or sa ne trimita si imagini..!
    Profetiile avertizeaza ca nu trebuie sa le privim atunci cand vor aparea pentru ca au efect hipnotic.
    Personal cred ca inregistrarile sunt reale si sunt produse de om pentru a crea panica si confuzie. Exista la ora actuala tehnologie suficient de avansata care sa ne faca sa auzim glasuri si soapte direct in cap fara a mai trece prin ureche. Dar nu trebuie sa ne speriem ci sa ne rugam si sa luam aminte ca amagirea lui antihrist este aproape.. daca nu cumva a si inceput.

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Sunete ciudate la Kiev […]

    Apreciază

  25. bacalion said, on mai 25, 2015 at 10:55 am

    Reblogged this on FĂRÎMITURI.

    Apreciază

  26. […] VIDEO: Sunete ciudate la Kiev […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.