SACCSIV – blog ortodox

Maica HERUVIMA – nu a tradat ortodoxia, asa cum i-au cerut evreii de la Fundatia Soros, si a murit de cancer …

Posted in MUCENICIE, ORTODOXIE, Uncategorized by saccsiv on august 21, 2011

Citez din articolul Maica Heruvima:

O TÂNÃRÃ FATÃ DE ROMÂNI UCISÃ PENTRU CÃ NU A VRUT SÃ SCRIE ÎMPOTRIVA CREDINŢEI STRÃBUNILOR EI

sau

SOROS – Central European University – şi soarta ortodocşilor!

În cimitirul Mãnãstirii Petru Vodã se odihneşte, de mai bine de 5 ani de zile, monahia Heruvima, pe care, ca mireancã, a chemat-o Svetlana Mihaela Tanasã.

Maica Heruvima a terminat facultatea de limbi clasice la Iaşi şi, în 1995, a primit o bursã de la Fundaţia Soros pentru un masterat în istorie medievalã la Universitatea Central Europeană (CEU), Budapesta. Lucrarea sa de masterat a constat în cercetarea unui manuscris al Tâlcuirii la Facere, scris de Sfântul Ioan Gurã de Aur, şi dovedea, în aceastã lucrare, cã textul tipãrit de iezuiţi şi preluat de J. P. Migne în Patrologia Greacă are numeroase interpolãri şi modificãri faţã de manuscrisul cercetat, în care se regãsea un text cu adevãrat hrisostomic, plin de duh. Concluzia era cã la o ulterioarã editie criticã a Tâlcuirii la Facere se va descoperi balastul introdus cu reavoinţã de iezuiţi (de altfel, apropo de asta, pr. Dumitru Fecioru a fãcut acelaşi lucru cu traducerea în româneşte, pentru cã a luat textul tradus la Neamţu, care se gãseşte într-un uriaş manuscris de la Academia Românã, şi l-a prelucrat dupã cel tipãrit în PG; o altã observaţie – a mea, de data asta – ar fi aceea cã pãrinţii nemţeni de acum 200 de ani nu au tradus nici un singur cuvinţel dupã ediţiile apusene ale Sfinţilor Pãrinţi, ci doar dupã manuscrisele din spaţiul ortodox). Profesorii ei au apreciat munca şi i-au propus sã se înscrie la doctorat. Lucrarea sa de doctorat era axatã tot pe tâlcuirea la cartea Facerii: trebuia sã dovedeascã faptul cã Sfinţii Pãrinţi l-au urmat în tâlcuirea lor la Facere pe ereticul Origen. Svetlana s-a apucat de lucru cu încredere, neştiind ce i s-a cerut, de fapt. Dar, pe mãsurã ce mai citea din Sfinţii Pãrinţi cu pricina, realiza hula ce i se cerea sã o dovedeascã. Am aici, rãmase de la ea, Tîlcuirea la Facere a Fericitului Augustin (în latinã), cea a lui Origen (în greacã), cea a Fericitului Theodorit al Kirului (în greacã), si cea a Sfântului Efrem Sirul (în englezã), ba chiar si comentariul filosofului evreu Filon din Alexandria (în greacã), lucrãri pe care le citise acolo, la Budapesta, în original. Cu cât mai citea înţelegea nu numai cã Sfinţii Pãrinţi nu l-au urmat pe ereticul Origen în lucrãrile lor, ci unul din motivele pentru care au întocmit aceste lucrãri a fost acela de a-l combate pe eretic, şi se vedea asta din felul în care abordau fiecare chestiune în parte.

S-a întâmplat că, fiind acolo, sã-si punã câteva întrebãri despre profesorii sãi şi sã afle cã majoritatea sunt evrei, şi sã vadã dispreţul lor pentru Ortodoxie si pentru Tradiţie, cu toate studiile lor universitare. Iar când le-a comunicat concluzia de mai sus cu privire la Sfinţii Pãrinţi, ei i-au spus: “Nu, nu e aşa. Mai citeşte-i o datã. Mai gândeşte-te. Noi te plãtim ca tu sã demonstrezi ceva, iar tu trebuie sã o faci”.

Au urmat mai multe zile de certuri si argumentãri. Venind în ţarã pentru a-şi mai aduce nişte lucruri, s-a simţit rãu şi s-a dus la medic sã-şi facã un control. Aşa a aflat cã are un cancer al pielii cu o evoluţie rapidã, în zona omoplatului stâng. Explicaţia era una singurã: fususe iradiatã. Doctorul i-a zis cã mai are doar câteva luni de trãit. S-a întors la Budapesta sã-şi ia bagajele. S-a certat cu toatã lumea, care îi spunea: “De ce pleci? Avem soluţii pentru boala ta. Nu e nimic grav, noi putem sã-ţi oferim vindecarea. Fii ascultãtoare şi vei scãpa cu viaţã.” A luat tot ce a putut (deşi mare parte din cãrţi i-au rãmas acolo) şi s-a întors în ţarã. A venit la Pãrintele Iustin si i-a povestit toatã tãrãşenia, iar Pãrintele i-a spus sã rãmânã la noi în mãnãstire (aceasta se întâmpla în august 1997).

A urmat un an şi jumãtate de suferinţã. Boala a ajuns repede la metastazã. Încet, încet, se topea vãzând cu ochii. A primit sã fie rasoforitã şi, cu câteva sãptãmâni înainte de a pleca dintre noi, a fost cãlugãritã de Pãrintele Iustin. A refuzat sã ia morfinã, pentru a-şi şterge, prin suferinţã, toate pãcatele sãvârşite în aceastã lume. Urletele ei de durere vestesc şi astãzi, în urechile celor care le-au auzit, chinurile iadului. Dumnezeu i-a ascultat ultima dorinţã, aceea de a prinde sãrbãtoarea Sfinţilor Arhangheli. Dupã privegherea hramului mânãstirii noastre, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 1998, pe la ora 3 dimineaţa, Sfânta Muceniţã Heruvima a plecat dintre noi cu sufletul împãcat, luminoasã la chip, sã mãrturiseascã înaintea Sfintei Treimi lupta ortodocşilor împotriva stãpânitorilor acestui veac.

Dacã lumea în care trãim este, în întregul sãu, chipul Babilonului, al curvei celei mari, atunci Sfânta Heruvima dã mãrturie despre ceea ce stã scris în Apocalipsã: “Şi într’însa s’a aflat sânge de proroci şi de sfinţi şi de toţi cei junghiaţi pre pãmânt.”

Venind aici, maica Heruvima ne-a spus despre faptul cã de la CEU, mai înainte de ea, plecaserã din acelaşi motiv, cancer al pielii, un student din Bulgaria, o studentã din Georgia şi o alta din SUA. Îmi pare rãu cã nu vã pot da numele lor. Poate cineva le va afla vreodatã.

Batjocura cea mare a fost aceea cã, dupã plecarea maicii Heruvima, foştii ei profesori au instituit la CEU Premiul Svetlana Tanasă, pentru cea mai bunã lucrare a anului.

Diavolul a vrut să-i arunce sufletul pur în gheena, dar Dumnezeu a ridicat-o dincolo de nori, pentru dragostea de adevăr, pentru că Adevărul este Hristos Dumnezeul nostru. Ortodoxia este vie şi înfloreşte în adevăr şi sămânţa ei este sângele martirilor. Vino curând Hristoase Dumnezeul nostru, înainte ca să fim robiţi de vrăjmaşii care blasfemiază şi ne înspăimântă. Risipeşte cu Crucea Ta pe aceia care ne asupresc, ca să ştie ce minunată este Ortodoxia. Pentru rugăciunile Sfinţilor Martiri şi ale Născătoarei de Dumnezeu, Iubitorule de oameni, miluieşte-ne pe noi!.

Duminică 21 ianuarie 2007, de Monahul FILOTHEU

   Cititi va rog si:

Ipoteza: FLORIN STUPARU A FOST UCIS?

. maica-heruvima2.jpg

maica-heruvima1.jpg

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 21, 2011 at 2:14 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • camian said, on septembrie 20, 2013 at 11:13 pm

   Am trimis acest articul tradus in limba engleza la ziare si reviste din America si USA. Haideti sa lovim in propaganda neo-comunista care batjocoreste sfintii si martirii si care serveste noa fiara. Loviti in ei pe toate caile. Cu masura cu care ei ne-au lovit sa le turnati dublu. Boicotati politicile bancare de jaf, boicotati actele de identitate de puscarie, boicotati furtul organizat de resurse de la Rosia Montana, sau cel organizat de Chevron. Trimiteti articolele acestea crestin-ortodoxe traduse in limbi de circulatie pe la toate trusturile importante media.
   Gasiti caile de atac prin care sa dam in vileag crima organizata si furtul, dezinformarea si demagogia.

   Hristos este cu noi.
   http://www.reliev.webs.com

   Apreciază

 2. ingrid said, on august 21, 2011 at 2:33 pm

  Am motive serioase sa nu cred ca a fost iradiata sau ucisa sau martirizata! Cunosc si alte persoane care au fost impreuna cu ea la aceeasi bursa, si mi se pare mai credibil punctul lor de vedere, decat ce a povestit maica Heruvima Par Iustin.

  Apreciază

  • patrascu voda said, on august 21, 2011 at 2:47 pm

   Ingrid, da-ne mai multe detalii.Poate ca lucrurile sunt diabolic ticluite.Ce stii tu, zi-ne si noua

   Apreciază

  • Sită Deasă said, on august 21, 2011 at 3:11 pm

   @ingrid

   esti soroshista?…

   am inteles ca au mai fost doua cazuri asemanatoare: o sora din Bulgaria si un frate din Georgia care au sfarsit la fel deoarece nu au dorit sa tradeze predania

   Apreciază

  • soros said, on noiembrie 19, 2012 at 2:24 pm

   Anatema pe voi jidani imputiti, veti arde in iad pt vesnicie

   Apreciază

 3. Maria said, on august 21, 2011 at 3:30 pm

  Cred cele spuse in acest articol ,aceleasi lucruri le-am auzit si eu .Bineinteles ca ereticii vor spune contrariu .
  Multumin Vasile (saccsiv) pt postare !

  Apreciază

 4. ingrid said, on august 21, 2011 at 3:45 pm

  Simplu n-a fost iradiata! A avut cancer ca orice om care se imbolnaveste de cancer din motive obisnuite.
  Au fost si alti marturisitori ortodocsi pe acolo care nu au patit absolut nimic, desi au fost incomozi, mai incomozi decat ea!

  Ea a fost sincer pretuita acolo, si nu s-a infiintat respectivul premiu in semn de batjocura, ci fiind sincer pretuita pt valoarea intelectuala!

  Se exagereaza cu amplificarea banuielilor nefondate, si mai mare pacat isi fac cei care banuiesc si osandesc in inima lor pe nedrept!

  Apreciază

 5. ingrid said, on august 21, 2011 at 4:10 pm

  Sita deasa
  „am inteles ca au mai fost doua cazuri asemanatoare: o sora din Bulgaria si un frate din Georgia care au sfarsit la fel deoarece nu au dorit sa tradeze predania”

  ai inteles din declaratiile ei catre cei de la manastirea Petru Voda ca „ar mai fi fost si alte cazuri de marturisitori ucisi cu cancer pe acolo”

  „Venind aici, maica Heruvima ne-a spus despre faptul cã de la CEU, mai înainte de ea, plecaserã din acelaşi motiv, cancer al pielii, un student din Bulgaria, o studentã din Georgia şi o alta din SUA. Îmi pare rãu cã nu vã pot da numele lor. Poate cineva le va afla vreodatã.”

  Dar pe cei care au fost impreuna cu ea la aceeasi bursa nu i-ai intrebat!

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace si s-o ierte pt orice ar fi gresit.

  Apreciază

  • Vasi said, on august 22, 2011 at 4:55 pm

   Ingrid, Dumnezeu sa te ierte daca si tu fiind bursiera in acelasi loc ai tradat Adevarul, si acuma esti „sanatoasa”, nu ca Maica Heruvima „sub pamant”, dar de fapt in cer la Domnul, si sa te lumineze ca sa-ti revii si sa nu mai vorbesti de rau o asa de mare patimitoare cum a fost ea, si asta pentru ca a ales sa ramana in Adevar.

   Sau poate ca nici nu stii ca ai tradat Adevarul, si atunci Domnul sa-ti deschida ochii. Dar sa mai stii un lucru: adevarul nu are nevoie de ajutorul nimanui, ca sa iese la suprtafata, si nici nu lupta intru apararea lui, cum o face minciuna.

   Domnul sa fie cu tine !

   Apreciază

 6. kosk said, on august 21, 2011 at 4:12 pm

  pai iradierea este o „practica” dovedita pt a scapa de incomozi http://en.wikipedia.org/wiki/Poisoning_of_Alexander_Litvinenko
  in cazu rusului a fost o reglare de conturi

  Apreciază

 7. Aurora said, on august 21, 2011 at 4:13 pm

  Ingrid
  Limba ta este vicleana. Maica Heruvima a platit cu viata pentru ca a avut curajul sa se opuna Hidrei. Iradierea este o practica des intalnita : si Gheorghiu-Dej a patit-o cand a fost la Moscova, si Antonie Iorgovan dupa ce a denuntat planurile Cracanatilor si multi altii. Cat despre premiul postum, sfintii chiar nu au nevoie de astfel de distinctii. Ei au ceva mult mai de pret : cununa in cer.

  Apreciază

 8. cezar said, on august 21, 2011 at 4:41 pm

  citisem mai demult despre maica Heruvima , dar nu am mai auzit pana acum de varianta lui ingrid OFF interviu luat de ioan enache parintelui Iustin http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/08/19/parintele-iustin-parvu-intr-un-interviu-recent-la-ora-actuala-nu-avem-alta-cale-decat-rabdarea-si-rugaciunea/

  Apreciază

 9. ingrid said, on august 21, 2011 at 4:53 pm

  Da, stiu, si Ep Grigorie Leu cu cianura, si Mihai Ralea a fost ucis cu o tigara otravita, si lista poate continua. Cunosc, dar in acest caz nu cred ca a fost vorba de asa ceva!

  Apreciază

 10. Raluca said, on august 21, 2011 at 4:58 pm

  Doamna Ingrid, nu am inteles care ar fi” motivele seriose”, pt a crede contrariul! Insa am inteles motivele serioase pt. care ati fost prompta!
  Iertare!
  Multumesc pt. articol!

  Apreciază

 11. gerula said, on august 21, 2011 at 5:03 pm

  Desi,am fost interzis cu doua comentarii anterioare,tin sa mai fac o incercare;pt.a confirma tot ce s-a relatat mai sus!de la o sursa sigura din anturajul vrednicului de pomenire arhim.IOANICHIE BALAN,cu sfintia sa am stat dealtfel muult la discutii pe aceasta tema. Ba,mai mult va spun ca exista o persoana care a fost in aceeasi situatie cu maica Heruvima,dar pe alt profil si caruia i s-au indus pase demonizante?!care au prins si cu rugaciunile marelui stejar CLEOPA a scapat!dar cu conditia sa nu vorbeasca ale sale,inca! Persoana e de o smerenie deosebita si cu toate ca o cunosc de la inmormantarea mareluiCleopa 1998,nu am reusit sa aflu mai mult. Cert,este ca in ble stemata buda pesta exista un mare institut de vrajitori e,gen inst. Tavistock angajate in spalare pe creier la toate nivelurile,inclusiv guvernamental,militar,afaceri, organizatii religioase si invatamant!!?! Aviz,tineretului roman doritor de burse internationale,floarea creiere lor romanesti a fost si va fi urmarita in aceste scopuri malefice! Dumnezeu sa te odihneasca maica martira Heruvima!!!! Ierta-ti! Nu voi mai reveni.

  Apreciază

 12. ingrid said, on august 21, 2011 at 5:08 pm

  @saccsiv

  Eu pe parintele Valica il apreciez din toata inima, si finalul acelei dispute a fost o invitatie pe Apologeticum sa ne intalnim aici la Universitate pe care eu am primit-o cu toata inima si cu toata dragostea. N-a reusit parintele sa ajunga, dar eu am nadejde ca ne vom vedea in Romania, si fara vreo ranchiuna. Daca Dumnezeu ingaduie, ne vom vedea sigur!

  Apreciază

 13. codin said, on august 21, 2011 at 5:21 pm

  Armele neconventionale pe care le folosesc pentru a scapa de cei incomozi sunt folosite pentru ca nu se vad efectele. Si de peste ocean sunt destule victime care si-au descoperit involuntar afectiuni ale inimii, ale creierului,cancer, afectiuni frecvente la o prima vedere, tocmai de aceea nu dau de banuit. Un element comun care leaga insa toate aceste cazuri il constituie o amenintare, un avertisment, un eveniment distinct aparut in imediata vecinatate temporala a deceselor. Alt element comun este faptul ca toate victimele au constituit un obstacol in calea tavalugului sionist.
  Cand apar asemenea afectiuni, primul lucru ar fi sa va uitati daca nu cumva intruniti unul sau ambele elemente. Al doilea lucru ar fi sa nu ajungeti sub nici o forma internati, vaccinati, medicamentati. Din urmatoarea clipa nu mai exista coincidente.
  Asasinatele de genul acesta se folosesc pe scara larga de decenii, si unde se va inchega vreo miscare anti cu siguranta acolo vor incepe sa se manifeste „fenomene” neobisnuite. Studierea materialelor care expun efectele folosirii armelor neconventionale este necesara, nu pentru confuzie, nu pentru panicare, ci pentru o mai adanca si obiectiva discernere a realitatii in care traim.

  Apreciază

 14. Emanuil said, on august 21, 2011 at 6:37 pm

  Si daca cineva are dubii in privinta muceniciei/sfinteniei acestei maici, eu nu cred ca e hula asupra Duhului Sfant, vazand ca Sfantul Sinod nici nu s-a exprimat asupra acestui caz! Pana atunci fiecare cu opinia lui. De exemplu’ Sihastria nici nu’l considera sfant pe Arsenie Boca.

  Personal cred ca Maica Heruvima intra in categoria unor persoane controversate privind sfintenia gen CZC, Ionel Mota, Vasile Marin si altii.

  Tu frate saccsiv ce parere ai despre ce am scris mai sus?

  Apreciază

  • Pr. vasile said, on august 22, 2011 at 4:52 am

   @Emanuil
   Sfintenia nu se masoara cu metrul sau kg. Sfintenia arata relatia noastra cu Dumnezeu. Crestinul se sfinteste tot timpul vietii atunci cand duce o viata crestina conforma cu invatatura Bisericii, se roaga, posteste, face milostenii si se impartaseste cu Sfintele Taine.

   Dar exista intre noi crestini care ne pot fi exemple de traire si atitudine. Pe acestia ii putem numi sfinti indiferent ca au fost canonizati sau inca asteapta canonizarea (recunoasterea) oficiala.

   Maica Heruvima a accepta suferinta (provocata sau nu) pentru ca nu a vrut sa tradeze adevarul de credinta. Ea a murit si suferit pentru credinta!

   Sf. Sinod nici nu are cu ce sa se pronunte. Daca ar face asa ceva, ar insemna sa recunoaca oficial masluirile scrierilor patristice facute de iezuiti in trecut si de evrei in prezent. Sf. Sinod nu spune nimic nici macar de cenzurarea si schimbarile pe care le opereaza in cartile de cult, scrierile teologice si manualele de teologie.

   CZC a fost omorat pentru credinta sa. La fel Ionel Mota si Vasile Marin au murit martiri in lupta cu dusmanii lui Hristos. Toti ne sunt exemple demne de urmat.

   Pr. Vasile

   Apreciază

   • Emanuil said, on august 23, 2011 at 2:27 pm

    Parinte, aceste istorisiri multi nu le cred. De ce? Pentru ca vin pe o filiera suspecta, Pr Filoteu si altii. Stim toate infloririle, la fel cum a fost si dupa moartea Patriarhului, la fel cum e si acum cu Florin Stuparu. La fel a zis Pr Filoteu si de Cuviosul Ioanichie Balan ca defapt el se „prefacea” la sfarsitul vietii (Atitudini) cand defapt el era bolnav.

    Oamenii zic multe…

    Apreciază

   • saccsiv said, on august 23, 2011 at 3:51 pm

    Emanuil

    Ce jocuri faci prietene?

    Apreciază

 15. NuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on august 21, 2011 at 7:20 pm

  OFFLINE: v-ati gandit putin cum poporul roman seamana cu ciobanasul din Miorita? Nu indraznesc sa spun ca seamana cu Domnul Iisus care a fost rastignit pentru ca era fara de pacat.

  Apreciază

 16. STOP RFID 666 said, on august 21, 2011 at 7:55 pm

  CE PROMITE GUVERNUL NOII ORDINI MONDIALE

  Publicatia este oficiosul parlamentului global al Noii Ordini Mondiale, publicat pentru a spala creierul intelighentiei si al maselor pentru ziua în care guvernul global din umbra va prelua puterea. In ea s-au tiparit pâna în 1991 unsprezece legi votate de Parlamentul Mondial (cinci la Brighton, în septembrie 1982, trei la New Delhi, în martie 1985, trei la Miami Beach, Florida, în iunie 1987), care vor fi în vigoare atunci când Constitutia Statelor Unite va fi abolita pentru a le face loc (lucru preconizat de catre WCPA sa se petreaca între 1993 si 1998). Pe prima pagina a publicatiei se da o „lista partiala de probleme globale” pe care guvernul global al Noii Ordini Mondiale le va rezolva. Dintre cele 49 de probleme, 15 privesc mediul înconjurator, 7 privesc razboiul, 6 privesc saracia si foamea si 4 privesc banii internationali. In problemele mediului înconjurator se enunta problema numarul 15: „pericolul unei noi glaciatiuni sau a topirii calotei polare de gheata” – doua lucruri total opuse; dar oricare din ele va avea loc, guvernul mondial o va rezolva, cu conditia ca popoarele sa renunte la libertate si suveranitate nationala (GHK, pp. 192-194).

  Mediul înconjurator a devenit calul de bataie al „religiei noii ere” si al organizatiilor francmasonice conspiratoare si anticrestine finantate de marea industrie si marile finante, fiind considerate „miscari de mase”. Dar, în realitate, tot marile industrii si marile finante au distrus natura pentru stoarcerea de profituri maxime. Câta vreme agricultura era în mâna taranului si a fermierului, cu îngrasaminte naturale si rotatia culturilor, taranii s-au hranit pe ei si restul natiunii mii de ani fara ca mediul înconjurator sa fi patit ceva. Dar, de când le-au fost smulse micilor producatori pamântul, vitele si agricultura, de când se hranesc masele cu produsele fabricilor si uzinelor agricole („factory farming”), de când îngrasamintele chimice si mai ales pesticidele au otravit solul; de când uzinele în care vitele, porcii si pasarile patimesc de la nastere si pâna la taiere în cutii de sârma si de otel tintuite astfel încât nu se pot misca, de când s-au poluat râurile si lacurile cu scursoarea nociva concentrata a uzinei de carne vie, de când s-au defrisat în mod intensiv padurile seculare ale continentelor, au aparut problemele mediului înconjurator pe care le vor „rezolva”… tot aceia care le creeaza!

  Argumentul de baza în favoarea guvernului mondial pe care-l ofera aceasta publicatie este amenintarea cu o noua glaciatiune, care, zice Philip Isely, bazându-se pe teorii si ipoteze enuntate dar nedovedite, are loc tot la 90.000 de ani, interval care aproape ca s-a scurs de la ultima încoace; numai actul Starii de Urgenta promulgat de Guvernul Mondial, ne poate salva, zice Isely (GHK, pp. 196-197). Vom vedea mai jos ce înseamna Starea de Urgenta.

  Dar, argumentul menit sa-i încânte pe români, în special, este unica moneda internationala si concentrarea finantelor lumii într-un singur sistem mondial. Desigur, aceasta este calea de ridicare a nivelului de trai al românului la cel pe care românul crede ca-l are americanul de rând – dupa filmele si revistele pe care le-a vazut. Fiecare familie de români va avea cel putin doua masini! Iata cum pledeaza WCPA în favoarea monedei unice pe glob. Publicatia scrie ca fiecare va avea salariul asigurat, fiind salariatul guvernului mondial în domenii de activitate meritorii, în special ingrijirea mediului înconjurator. Resursele necesare vor veni de la renuntarea la înarmare pe plan local, ceea ce va duce si la eliminarea razboaielor si a varsarii de sânge. De finante se ocupa Actul Legislativ Mondial No. 11, care va intra în vigoare imediat ce va fi ratificat de 10 natiuni. Articolul 3 prevede ca fiecare natiune va primi fonduri (credit) invers proportional cu numarul de nasteri, ceea ce va ameliora dezastruoasa explozie de populatie umana pe glob. Natiunile cu crestere zero vor primi cele mai multe fonduri. Articolul cinci prevede ca cine n-a ratificat Constitutia mondiala nu va primi nimic. Cererile de bani se vor adresa Corporatiei Creditului Financiar Mondial (o suprabanca mondiala particulara; iata-i în fine pe adevaratii stapâni ai lumii descrisi într-un document oficial) moneda va fi globodolarul; datoriile actuale ale diverselor guverne catre diverse banci vor fi preluate de Corporatia Creditului Financiar Mondial, iar conducerea lumii va fi în mâna unui comitet în care vor participa delegatii primelor 25 de tari care adera, câte unul de tara, plus 30 de membri numiti de catre diverse agentii ale guvernului mondial. Astfel, delegatii popoarelor vor fi totdeauna în minoritate si nu vor face decât figuratie. O agentie de procurare va avea ca sarcina sa impuna globdolarul cât mai rapid si sa supravegheze schimburile si comertul pe plan regional. Institutiile financiare care se afiliaza în primii doi ani îsi vor schimba moneda la paritate de 100%; cu cât întârzie mai mult sa se afilieze, cu atât va fi schimbul de la moneda veche la cea noua mai dezavantajos, scazând cu 10% pe an, astfel încât dupa 12 ani valoarea capitalului lor va fi zero (GHK, pp. 197-202).

  Constitutia pentru Federatia Lumii a fost adoptata de catre WCPA la sesiunea de la Innsbruck din 1977. Se arata în preambul ca motivul principal pentru care ONU nu poate asigura pacea în lume este faptul ca ONU este organizata în asa fel încât respecta suveranitatea nationala”. Gary Kah, cititor expert al literaturii oculte, de magie neagra si a „religiei noii ere”, recunoaste frazele favorite ale acestora, expresii ca: „suntem pe pragul unei noi ordini mondiale”, „o noua era de pace si unitate”, cu „interdependenta tuturor formelor de viata”, cu „triumful unitatii întregii omeniri”. Articolul I arata cum se va reglementa si prescrie absolut fiecare aspect al vietii omului. Articolul II împarte lumea în zece regiuni cu 20 de regiuni electorale si administrative mondiale, care nu vor coincide cu granitele nationale vechi – deci câte o natiune se va trezi divizata între regiuni diferite. Guvernul mondial va avea puterea sa confiste toate armele din mâna cetatenilor (articolul III aliniatul 2). Comertul, finantele si operatiile bancare vor fi reglementate de guvernul mondial. Articolul III aliniatul 21 descrie cum se va opri cresterea populatiei globului si cum va fi ea redistribuita; aliniatul 37 se refera la limba mondiala. Articolul V sectia A aliniatul 3 permite abrogarea legilor internationale anterioare. Articolul VIII sectia G stabileste Biroul de Contabilitate Planetara, Sistemul Bancar Planetar si Sistemul Monetar si de Credit Planetar. Articolul IX stabileste sistemul judiciar care va decide în litigiile cetatenilor planetei si-i va pedepsi pe nesupusi. Articolul X stabileste fortele politienesti si de mentinere a ordinii. O masura de mentinere a ordinii este exterminarea nesupusilor prin înfometare, prin neacordarea de fonduri si de credit (metoda folosita si de Stalin cu mult succes în „colectivizarea” Ucrainei, când a „eliminat” 5 milioane de oameni fara sa risipeasca gloante si munitii). Articolul XV stabileste 20 de zone federale, cu cinci capitale mondiale, una fiind cea principala. In articolul XVII se da directiva de a înmâna aceasta constitutie fiecarei tari membre în ONU pentru ratificare; daca nu o ratifica în decurs de sase luni, se va apela la popor (GHK, pp. 205-207).

  Prevederile constitutiei mondiale sunt ca si prevederile constitutiilor comuniste; suna uneori frumos, alteori fata hidoasa a dictaturii politienesti se stravede prin frazele însirate. Dar marele public citeste foarte putin; daca citeste nu va citi în nici un caz legislatia care-l va face sa sufere cumplit si-l va înrobi pe el si pe toti urmasii lui; si daca o citeste nu o pricepe, caci frazele „noii ordini mondiale” si „noii ere” îi rapesc judecata. Marele public se lasa sedus de „pacea în lume si fratia între popoare”, exact aceleasi fraze pe care le repetam cu totii pe când îl veneram pe tatucul Stalin. Dar, pentru academiile „de partid”, pentru slujbasii noii ordini mondiale, pentru nomenclatura si birocratia guvernului francmasonic sclavagist mondial al viitorului, s-au scris manuale în care nu se mai ascund metodele de impunere a Noii Ordini Mondiale.

  In 1993, Parlamentul Mondial al Religiilor, în care sunt reprezentate peste 600 de religii, a votat o rezolutie comuna în care recomanda valori spirituale comune si protejarea mediului înconjurator, stabilind astfel o Noua Ordine Mondiala pe tarâm religios. Protejarea mediului înconjurator este un lucru bun; dar ne supara ipocrizia acestui gest, caci cei care voteaza cele mai multe rezolutii sa protejeze mediul sunt tocmai cei care-l distrug cel mai mult. Dar, cu privire la „valorile spirituale”, Parlamentul Mondial al Religiilor n-a mai folosit ipocrizia si a declarat pe fata ca acestea n-au nimic de-a face cu credinta în Dumnezeu, ci cu stabilirea unei comune imense mondiale care sa cuprinda toti oamenii – adica toti sclavii. „Trebuie sa uitam diferentele noastre înguste de dragul comunitatii globale”, zice Parlamentul; „cine refuza sa o faca este inamicul nostru. Intregul glob trebuie… sa renunte la suveranitatea nationala”, spune rezolutia.

  Frumoasa biserica episcopala din Coral Gables, Florida, care-a fost cladita de crestini, anunta acum în circulare violete conferinte cu titlul: „Sa aruncam o noua privire asupra credintei noastre (este credinta traditionala potrivita cu zilele noastre sau avem nevoie de o noua cosmologie?)” si conferinte care gasesc raspunsul în religii din antichitatea cea mai îndepartata, în spiritism, în culturi magice; religiile Noii Ere sunt acum propavaduite în fata altarului care a fost pâna recent dedicat lui Hristos.

  Progresele actuale în domeniul electronic permit realizarea visului francmasonic de înrobire a tuturor natiunilor globului. Reteaua electronica globala a Intelsat-ului este o organizatie creata prin tratat international ca sa întretina circa 20 de sateliti care leaga prin comunicatii 132 de tari. Sunt 6 statii de control al satelitilor, însirate între Perth în Australia si Beijing în China, ambele legate de statia din Maryland, Statele Unite. Aceasta retea, desigur, a fost contruita pentru binele omenirii. Sa vedem ce beneficii aduce. Astfel, Wheaton Industries, manufacturier de sticle de plastic, instaleaza un sistem de videoconferinte în uzinele sale din Asia, Europa, Mexico si Puerto Rico. Paranteza: sticlele din plastic pe care le fabrica sunt vândute mai ales în Statele Unite. Sistemul de videoconferinta, aflam, va fi folosit pentru instruirea personalului local din Asia, Europa, Mexic si Puerto Rico, despre cum sa repare defectiunile tehnice ale masinilor, deoarece companiei nu-i convine nici sa plateasca salariul unui tehnician instruit si capabil, la fata locului, nici sa trimita un astfel de tehnician acolo. E mult mai ieftin sa ai mâna de lucru necalificata si neinstruita, care la nevoie poate fi dirijata prin sistemul de videoconferinta: „Vezi mânerul acela rosu din stânga? Tragi de el spre tine…” Daca o masina se strica în China, de exemplu, tehnicianul local poate sau sa studieze paginile manualului prin video sau sa aiba o consfatuire de la om la om cu un tehnician din New Jersey,” arata încântat reprezentantul manufacturierului. Dar de ce trebuie sa aiba loc productia în China daca toate celelalte operatii au loc în Statele Unite? Pentru ca, in primul rând, mâna de lucru în China e de zeci de ori mai ieftina, in al doilea rând chinezii sunt sclavi fericiti sa munceasca pâna mor pentru un blid de orez, iar in al treilea rând compania nu le plateste nici salarii omenesti, nici asigurare medicala. Astfel, conducerea companiei realizeaza profituri maxime. In acelasi timp, în Statele Unite tot mai multi n-au de lucru si decad în disperare si mizerie; tot mai putini devin tot mai bogati; iar cei din Asia, Mexic, Puerto Rico si fostele tari socialiste traiesc tot cum au trait înainte – doar ca pe poarta întreprinderii scrie alt nume. Retelele electronice globale sunt un mare pas înainte, catre realizarea planului francmasonic al lagarului de concentrare universal. Tot în acelasi numar al aceluiasi ziar, gasim informatia ca IBM instaleaza o retea globala, care „va opera înca individual în fiecare tara, dar, pe viitor, va exista o singura retea unitara, bazata pe aceeasi arhitectura si facuta de acelasi grup de oameni.” Resursele militare construite pe timpul „razboiului rece” vor fi revalorificate acum în retele de supraveghere a populatiei. Pentru cine a învatat la scoala socialismului sa citeasca printre rânduri, e clara stirea ca Departamenul Apararii si-a deschis bazele de la Rome (New York), Fort Monmouth (New Jersey), San Diego (California), Langley (Virginia) ca sa colaboreze cu sistemul guvernamental din Needham (Massachusetts) si MCI Communications Corporation, pentru a transmite „date si imagini meteorologice, informatii militare (despre ce si despre cine, în interiorul Statelor Unite?), informatii tactice (împotriva cui, în interiorul Statelor Unite?) si informatii medicale”.

  Iar pentru cine nu stie sa citeasca printre rânduri, ni se spune ca „AT&T urmareste sa foloseasca expertiza aliatilor sai de afaceri globali ca sa ofere servicii integrale de comunicatii corporatiilor multinationale”, fiindca „companiile multinationale cu baza în Statele Unite sunt forta motrice de schimbare în pietele de afaceri ale lumii”. Aceasta schimbare în pietele de afaceri ale lumii consta in unificarea fortata a tarilor occidentale cu tarile fost socialiste si tarile din lumea a treia reducându-le pe toate la nivelul de trai al tarilor din lumea a treia. Aceasta este semnificatia îndatorarii României catre Fondul Monetar International. Aceasta este semnificatia mutarii mijloacelor de productie din occident în Asia si America de Sud, unde muncitorii sunt platiti cu sume derizorii, facând someri milioane de americani.

  Compania Sprint si grupul Iusacell, ca sa nu se lase mai prejos, construieste o retea telefonica în Mexic. Mexicanii sunt parteneri ideali: se înmultesc ca mustele, traiesc în gropi de gunoi, sunt deja marxisti si obisnuiti cu faradelegea si teroarea si se multumesc cu salarii derizorii. Dar Mexicul nu este singura tara cu care se „globalizeaza” Statele Unite. Aflam ca „Statele Unite si Ministerul Rus al Postelor si Telecomunicatiilor au semnat luna trecuta un memorandum de întelegere si cooperare în construirea unei structuri globale informationale… Statele Unite au semnat un contract similar cu Chile la începutul lunii acesteia”. Dar, ca sa nu-si faca nimeni iluzii ca pe aceste structuri globale informationale, pe aceste sosele electronice internationale, îsi va face fiecare de cap cum îi trazneste, Presedintele Clinton cere modificarea legii dreptului de autor ca sa includa si controlul asupra filmelor, programelor de computere, înregistrarilor si datelor. Adica, poti oricând fi dovedit ca ai încalcat o lege folosind un program de computer sau cunoscând o anumita data.

  Ziarul USA Today informeaza ca toti cetatenii si emigrantii din Statele Unite vor primi un buletin de identitate national. Valul de proteste a amânat faptul cu putin; dar nu s-a renuntat la buletinele de identitate cu dosar electronic pe un microcip, coordonat de banca centrala electronica, care contine dosarele tuturor oamenilor. Dupa ce populatia se va obisnui putin cu felul comod în care toate tranzactiile, cumparaturile, înregistrarile, platile se fac electronic cu acest buletin, vor accepta cip-ul implantat în mâna sau pe frunte; caci cartoteca se poate pierde, se poate uita acasa, dar mâna nu; si nu e mult mai comod asa? Si astfel cetateanul va fi sclavul total al francmasoneriei oculte internationale; o singura modificare în computer si omul moare de foame. Primul pas s-a facut deja în Mexic, unde guvernul a cheltuit $730 milioane pentru buletinele de identitate ale populatiei „în vederea asanarii procesului electoral”. Oricine cunoaste Mexicul îsi da seama ca imensa coruptie guvernamentala care domneste acolo nu va fi „asanata” prin faptul ca populatia va fi obligata sa aiba buletine de identitate, caci coruptia are loc la numaratoarea voturilor, nu la înregistrarea alegatorilor. Dar astfel, populatia înfometata a Mexicului va fi mai strâns controlata; si, în virtutea tratatului NAFTA, Statele Unite vor face ce a facut Mexicul. Scopul urmarit nu este „asanarea alegerilor” în Mexic, ci înregimentarea serbilor Noii Ordini Mondiale. In Olanda, o noua lege obliga toate persoanele sa se legitimeze la cererea politiei cu un buletin de identitate detaliat (asemanator celui din România socialista), fara de care sunt arestate pe loc. In Marea Britanie, se prevede ca toti cetatenii vor primi acest buletin de identitate intr-un viitor apropiat. De asemenea, cât de curând, aceste buletine de identitate vor fi obligatorii în Australia. Intre timp, în Statele Unite, soldatii sunt folositi pentru testarea unui buletin de identitate computerizat numit MARC (Multi-Technology Automated Reader Card), care contine o multime de date despre purtatori; cu acest buletin se efectueaza cumparaturile si se obtine îngrijirea medicala.

  La Madrid, anul acesta, au manifestat 15 milioane de cetateni împotriva buletinului de identitate obligatoriu. La Singapore, fiecare cetatean trecut de 18 ani a primit o carte de identitate electronica, cu toata istoria sa personala pe ea. Din 1991, în Statele Unite s-a început spalarea creierului americanilor, ca sa accepte sa li se implanteze cip-uri electronice, care sa contina toata istoria lor – medicala, zice guvernul – economica si politica, zicem noi. Au început cu implantarea cip-urilor în câini, zicând: „Uite ce bine e, daca se pierde cumva câinele îl putem gasi cu instrumente electronice, oriunde s-ar ascunde”. Dar, la fel vor fi gasiti si dizidentii oriunde s-ar ascunde. Ziarele The New York Times si Washington Times îndeamna cetatenii sa se lase sa li se implanteze cip-uri, deocamdata în mod benevol. Credem ca multor copii li s-au implantat deja cip-uri fara stirea lor si a parintilor lor, în cadrul programelor de vaccinare. Incepând cu anul 1985, The Internal Revenue Service – IRS (compania privata care colectioneaza taxele pe venit de la cetateni si le transmit bancilor internationale care formeaza The Federal Reserve Board) a început sa consolideze un imens fisier electronic cu dosare de cadre detailate ale tuturor cetatenilor Statelor Unite imediat accesibile lor (date relatate de pastorul Adrian Rogers).

  In trecut iobagii erau legati de pamânt. In socialism, pe oameni îi lega buletinul de identitate. Tehnologia a evoluat de atunci: buletinul de identitate va fi înlocuit cu cartoteca electronica, care cuprinde toata istoria omului pe o suprafata cât palma. Nu te vei putea ascunde de paznicii lagarului de concentrare global, nicaieri, caci cartoteca de identitate te va da de gol.

  Cea mai mare realizare pentru care se straduieste Hillary Clinton acum cât e la putere e socializarea medicinii si impunerea pasaportului intern, fara de care nici un om nu va mai avea voie sa traiasca si sa existe. Cea mai mare realizare a vice-presedintelui Al Gore este asa-zisa „sosea informationala”, adica legarea tuturor tarilor printr-o retea electronica prin care sa aiba loc toate contactele si toate schimburile de informatii dintre oameni. Adica, cum zicea Lenin: „Comunismul e puterea sovietica plus electrificarea întregii tari;”doar ca în America nu e electrificarea ci computerizarea.

  Departamentul Comertului a lansat o propaganda sustinuta pentru reteaua informationala, care, zic ei, „va ajuta celor handicapati, va reduce consumul de energie electrica, va face transportul mai sigur, va încuraja munca la domiciliu, va salva vieti si averi amenintate de dezastre, va îmbunatati mediul înconjurator, va da nastere unor institutii culturale publice fara plata si va educa cetatenii si agentiile de securitate publica.” Dar beneficiul pe care nu l-a amintit aici Departamentul Comertului este „Televiziunea interactiva”, prin care televizorul nu doar difuzeaza ci si colecteaza informatii. Un alt beneficiu este stergerea granitelor nationale; publicul este obisnuit incetul cu încetul cu viata globala: un program numit „World Wide Web”, adica „Reteaua Mondiala”, este deja oferit pentru comert electronic.

  Publicatiile de specialitate promoveaza instaurarea noii ordini mondiale, privindu-l ca pe un lucru foarte dezirabil. „Ar putea sa îmbunatateasca mult îngrijirea medicala a gravidelor, de exemplu”, scrie Paul Silverman intr-una din aceste publicatii. Aceste jurnale de specialitate care costa multi bani si contin articole tehnice, dar sunt distribuite distribuit pe gratis sunt finantate de cineva – si nu pentru a raspândi informatiile tehnice, ci pentru îndoctrinare, cu atât mai subtila cu cât îndoctrinarea este picurata printre informatiile tehnice.

  O carte laudata in revista USA Today este „Zen and the Art of the Internet-Budismul Zen si arta comunicarii pe reteaua Internet”. Ca sa comunici pe Internet trebuie sa stii ce parametri are terminalul sau modemul tau, ce protocol suporta, si ce protocol foloseste internetul. Ce-are asta cu religia? Nimic decât ca ofensiva împotriva crestinismului si a vietii nationale acopera toate activitatile societatii, este generala si este finantata cu sume gigantice. Iei în mâna un articol despre Internet si afli ca „o constiinta globala apare din apele lui,” si ca „în economia globala care se dezvolta rapid, întreprinderile nu pot astepta câteva decenii”. Si aceasta revista costa bani, este tiparita în conditii excelente pe hârtie scumpa, contine articole platite celor care le-au scris, si este distribuita pe gratis. Si aceasta este o arma de îndoctrinare. „Globalismul” este lozinca care a înlocuit-o pe „Proletari din toate tarile uniti-va”; aceleasi minti le-au scornit pe amândoua, în acelasi scop. Noul computer fabricat în 1994 de AT&T (principalul brat al francmasoneriei internationale) se cheama „globalyst”.

  Progresul tehnologic este un lucru minunat. Dar într-o societate lipsita de morala, progresul tehnologic este foarte periculos, amplificând capacitatea de a face foarte mult rau. Senatorul Phil Talmadge din Washington a ridicat problema folosirii tehnologiei care creaza o realitate virtuala în industria distractiilor, prin care scenarii scrise dau individului senzatia vizuala, auditiva, tactila, olfactiva, de parca ar fi fapte reale. Violenta si crima tind sa fie cele mai des folosite pentru a oferi distractii copiilor. Din initiativa lui Talmadge s-a introdus o legislatie care cere ca cei ce folosesc realitatea virtuala în distractii sa aiba un permis înregistrat. Aceasta violeaza libertatea de expresie a artistilor! „Auzi colo, ca dând copiilor senzatia ca au ucis pe cineva îi vei obisnui sa ucida cu usurinta! Si ce daca? Sa ne aparam libertatea de expresie”, vocifereaza Penn Jilette, foiletonist cu pretentii. Publicatiile care se pretind tehnice se ocupa de politica, sociologie, morala, istorie si mai ales de religie.

  Câta varsare de sânge, câta suferinta, câta moarte aduce nationalismul! Uite ce fac sârbii în Bosnia si Hertegovina, uite ce fac irlandezii si englezii în Irlanda, uite ce-au facut ungurii în Transilvania… nationalismul e un lucru rau, nu-i asa? Si cine sunt cei mai înfocati nationalisti? Bineinteles, tot cei din vechea nomenclatura. Ce credibilitate pot avea ideile si sentimentele unora ca ei? Noua Ordine Mondiala va pune capat varsarilor de sânge eliminând nationalismul. Iata cum descrie un profesionist al informatiei de stat, dr. John Coleman, Noua Ordine Mondiala care ne va aduce pacea universala (comentariile între paranteze îi apartin lui James Warner):

  – „Un singur guvern mondial si o singura moneda sub o oligarhie permanenta nealeasa de popoare, dar care se alege singura din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu…” (CFR este o astfel de oligarhie care practica aceasta selectie).

  – „Nu va exista clasa de mijloc; vor fi doar stapâni si serbi. Toate legile vor fi uniforme, într-un sistem juridic unitar de curti mondiale, care aplica acelasi cod unificat, sprijinite de o forta politieneasca a guvernului mondial si de o forta militara mondiala, pentru impunerea legilor în toate acele foste tari care nu vor mai avea granite nationale…” (Asociatia Avocatilor din America militeaza pentru acest sistem juridic mondial).

  – „Nu va fi permisa decât o singura religie, sub forma unei religii de stat mondiale, care a existat înca din 1920… Satanismul, luciferismul si vrajitoria vor fi recunoscute ca si cursuri aprobate în scoli si nu se vor permite scoli particulare sau bisericesti. Toate bisericile crestine au fost deja subminate si crestinismul va dispare sub guvernul mondial.” (Satanismul si vrajitoria au primit statut de „religii”. Servicii religioase satanice sunt oficiate în cadrul armatei Statelor Unite la bazele militare).

  – „Pentru introducerea unui stat în care nu exista libertati individuale sau vreun concept despre libertate, nu vor exista republici, suveranitate sau drepturi ale popoarelor. Mândria nationala si identitatea rasiala vor fi anihilate si în faza de tranzitie va fi pedepsita aspru orice aluzie la originea rasiala.” (De asta se ocupa legea care pedepseste delictul de ura, dar în cele din urma toti vom fi sclavi, asa ca nu conteaza).

  – „Toti vor fi îndoctrinati ca sunt creaturi ale guvernului mondial fiecare cu un numar de identitate clar vizibil pe persoana sa, astfel încât sa fie imediat accesibil; acest numar de identitate va intra în computerul central al NATO de la Bruxelles, în Belgia si toate agentiile guvernului mondial îl vor putea obtine imediat oricând…” (S-au preparat deja acele de seringa pentru injectarea cip-urilor de computer la viitorii sclavi ai guvernului mondial).

  – „Casatoria va fi ilegala si nu va exista viata de familie pe care o cunoastem. Copiii vor fi luati de la parinti, de mici si crescuti ca apartinând statului…” (Deja au aparut agentiile care „protejeaza copilul”. Atât Hillary Clinton cât si Ross Perot propavaduiesc programe de „crestere” a copiilor departe de familiile lor).

  – „Femeile care au nascut 2 copii vor fi instruite cum sa avorteze; datele vor fi mentinute în dosarul personal, al fiecarei femei, care exista in computerele regionale ale guvernului mondial.” (In China se permite un singur copil. Pilula care provoaca avortul exista deja).

  – „Va fi promovata pornografia… pe fiecare scena si ecran cinematografic, inclusiv pornografia homosexuala si lesbiana. Va fi obligatoriu sa folosesti droguri „pentru distractii”, fiecare având o ratie de droguri care poate fi cumparata de la magazinele guvernului Noii Ordini Mondiale din toata lumea. Vor fi elaborate droguri care controleaza mintea si folosirea lor va fi obligatorie. Astfel de droguri vor fi administrate în alimente si în apa, fara stirea si consimtamântul poporului…” (In Germania si Uniunea Sovietica s-a folosit si se foloseste din plin fluorul ca sa reduca rezistenta mintala. Astazi sunt baruri în New York care vând o bautura afrodisiaca ce mentine apetitul sexual ridicat timp de 10 ore).

  – „Sistemul economic va functiona de asa natura incât clasa oligarhica de stapâni va permite sa se produca exact atâtea bunuri si servicii câte sunt necesare sa mentina lagarele de sclavi în stare de functionare. Toata averea va fi concentrata în mâinile membrilor elitei…” (Masele sunt tinute în frâu prin recesiune economica, lipsa de lucru, lipsa celor necesare traiului, lipsa alimentelor, etc).

  – „Eutanasia celor batrâni si foarte bolnavi va fi obligatorie…” (Eutanasia a fost propusa pe buletinele de vot din California în 1992).

  – „Cel putin 4 miliarde de „paraziti inutili” vor fi eliminati pâna în anul 2050 prin razboaie locale, prin epidemii organizate de boli fatale cum ar fi SIDA, ori boli rapide si prin înfometare. Sursele de energie, apa si hrana vor fi furnizate la nivel de supravietuire, pentru cei care nu sunt membrii elitei, începând cu popoarele Europei si Americii de Nord si trecând apoi la celelalte rase. Populatia Canadei, Europei de vest si Statelor Unite va fi decimata mai repede decât a celorlalte continente, pâna ce populatia globului va ajunge la cifra de un miliard care va putea fi stapânita mult mai usor, dintre care 500 de milioane vor fi chinezi si japonezi, alesi pentru ca sunt popoare care au fost înregimentate de secole si sunt obisnuiti sa asculte ordinele fara sa discute.” (Problemele cele mai grave ale omenirii in prezent sunt: razboiul din Somalia, avorturile, secretul despre crearea în laborator a virusului AIDS-SIDA, etc. Oare de ce pentru prima data în istorie nu se testeaza si nu se urmaresc cei infectati în aceasta epidemie mondiala, daca nu pentru depopularea rapida, fortata si planificata? Mai mult, de ce scolile si guvernul nostru promoveaza promiscuitatea si imoralitatea propagând folosirea prezervativelor când s-a dovedit deja ca aproape toate prezervativele sunt permeabile? Abstinenta nici nu e pomenita, caci ar promova o societate morala si dreapta si nu una decadenta si usor de manipulat… Congresul refuza sa protejeze prin avertizare sotiile legitime care nu stiu ca sotii lor sunt infectati.)

  – „Statele Unite vor fi invadate de popoare si culturi straine. Pentru acesti oameni, care nu stiu ce înseamna Constitutia Statelor Unite si deci nu vor face nimic ca sa o apere si în mintea carora conceptele de adevar si dreptate sunt asa de slabe încât nu conteaza, hrana si adapostul vor fi singurele lor preocupari.” (Legile in acest sens au fost deja votate. Nota noastra: Din Haiti vin valuri de emigranti cu SIDA. In Miami trebuie sa stii limbile imigrantilor ca sa poti gasi de lucru).

  – „Nici o banca centrala nu va exista în afara de Banca de Ajustari Internationale si Banca Mondiala. Bancile particulare vor fi ilegale. Plata muncii va fi conform unor bareme uniforme sub unicul guvern mondial. Nu vor fi permise disputele de salariu si nici devieri de la baremele universale stabilite de guvernul mondial. Cei care vor incalca legea vor fi executati imediat.” (Bancile centrale nationale apartin deja familiei Rothschild: în Statele Unite, Italia, Anglia, Franta, Germania si Australia).

  – „Nu vor exista bani sau monede în mâna celor care nu fac parte din elita. Toate tranzactiile se vor face prin cartea de credit care va avea numarul de identificare al purtatorului. Celui care calca regulile… i se va suspenda cartea pe diverse perioade de timp, dupa cât de mare a fost greseala lui.” (Oare de ce prolifereaza cartile de credit? Pentru binele consumatorului?)

  -„Un astfel de individ pedepsit va vedea cum cartea lui de credit este trecuta pe lista neagra, când se duce la cumparaturi, si nu va putea obtine nimic. Incercarile de a folosi monede vechi, adica monedele de argint ale natiunilor defuncte, vor fi considerate crime capitale si pedepsite cu moartea. Toate monedele vor trebui predate statului împreuna cu pustile, munitiile, explozivele si automobilele. Numai elita si functionarii mai înalti ai guvernului mondial vor avea dreptul la automobile particulare, arme, monede.” (Armele sunt confiscate treptat, în fiecare luna. Nu se aude nimic altceva decât ca e rau sa le ai. Exista cel putin patru legi care controleaza aurul. Ne asteptam la mai multe. In cartea sa „Earth in the Balance – Pamântul în balanta”, vice-presedintele Al Gore propavaduieste eliminarea motorului cu combustie interna, adica implicit a automobilelor, a camioanelor si a motocicletelor).

  – „Daca vina e mare, cartea de credit va fi confiscata acolo unde se încearca folosirea ei. Dupa aceea acel om nu va mai putea sa obtina, sub nici o forma, hrana, apa, adapost, de lucru, îngrijire medicala si va fi declarat oficial în afara legii…” (Intr-un sistem fara moneda, daca ti se pierde numarul de computer, esti sfârsit).

  – „Grupurilor rivale, precum arabii si triburile africane, li se vor accentua dusmaniile si li se vor permite sa duca razboaie de exterminare unii împotriva celorlalti sub privirea Organizatiei Natiunilor Unite si Aliantei Atlantice. Aceeasi tactica va fi folosita în America Centrala si de Sud. Aceste razboaie, care au scopul de reducere a populatiei, vor avea loc înainte de preluarea puterii de catre guvernul mondial si vor fi stârnite pe fiecare continent unde locuiesc grupuri mari de populatii diferite etnic si religios, ca sikh-ii, pakistanezii, musulmanii si hindusii. Controversele etnice si religioase vor fi in mod special exagerate si conflagratii violente vor fi stârnite si încurajate pentru «rezolvarea» conflictelor.” (Ex.: Nicaragua si Iugoslavia. Musulmanii radicali încearca sa rastoarne guvernul în Egipt. China si Coreea de Nord le furnizeaza armament modern).

  – „Toate mijloacele de informare si tiparire vor fi sub controlul guvernului mondial. Metodele de spalare a creierului si controlul mintii (MIND CONTROL) vor constitui «distractiile la ordinea zilei», aceste metode fiind perfectionate tot mai mult si aduse la rangul de arta suprema în Statele Unite.” (Aproape toata mass-media este sub control fracmasonic central si, într-adevar, spala creierele în mod subtil, inconstient.)

  Cele de mai sus au fost scrise în 1992. In anii care au trecut de atunci s-au facut pasi mari spre realizarea acestor directive ale Noii Ordini Mondiale. Oile americane si oile din celelalte tari (care-si închipuie ca în Statele Unite domneste piata libera si libertatea si care n-au alta dorinta decât «intrarea în Europa») sunt incetul cu încetul mânate în tarcul abatorului global. Cine ar avea urechi de auzit si ochi de vazut, ar putea vedea zidurile tarcului. Zbigniew Brzezinski, consilierul Presedintelui Carter, le descrie fara ascunzis. Societatea occidentala, scrie el, „se afla în plina revolutie informationala fiind orientata mai ales catre distractii (saturatie cu evenimente sportive) care sunt opiul maselor, care au devenit tot mai lipsite de tel… Concomitent va creste enorm posibilitatea de a controla individul. In curând va fi posibil controlul aproape permanent a fiecarui individ, mentinând dosare la zi, care contin cele mai intime detalii despre sanatate si despre comportarea individuala a fiecaruia, pe lânga alte date. Aceste dosare vor fi imediat accesibile autoritatilor. Puterea va fi în mâna celor ce controleaza informatiile. Institutiile existente vor fi înlocuite de institutii care previn criza si carora le revine sarcina de a identifica dinainte crize sociale si a pune în actiune programe pentru rezolvarea lor… (folosindu-se) posibilitatea de a modifica si manipula biologic si chimic ceea ce pâna acum s-a considerat a fi esenta imuabila a omului… adica creierul… Cum puterea economica devine pe zi ce trece indisolubil legata de puterea politica, devine invizibila utilitatea si creste sensul inutilitatii existentei individului.” Asta scria Brzezinski cu aproape 20 de ani în urma; si nu gresea, caci avusese acces la planurile Marilor Maestri ai francmasoneriei mondiale, ale „comitetului celor 300”. De atunci încoace s-au înfaptuit toate cele preconizate de el. Animalele sunt urmarite electronic în California prin cip-uri implementate, de felul celor ce se vor implementa în goimi, în „vitele cu chip de om.” Din ce în ce mai multi functionari îsi ridica salariul sub forma de transfer electronic, avansând spre societatea lipsita de bani si bazata pe cartea de credit descrisa mai sus, cu ajutorul careia omul poate fi pedepsit cu moartea prin înfometare. Si iata decretul prezidential (Executive Order) No. 12148 al Presedintelui Clinton, care însumeaza si cuprinde decretele anterioare 10995-11005; acest decret prescrie ca guvernul poate prelua dintr-o data in caz de „urgenta” toate mijloacele de comunicare, sursele de energie, rezervele de alimente si mijloacele de a obtine alimente (pamântul si padurile), mijloacele de transport pe uscat, apa si aer, îngrijirea medicala si toate mijloacele de învatamânt; ca guvernul poate încadra cu forta toti cetatenii în echipe de munca sub supraveghere birocratica; poate obliga înregistrarea fiecarui om prin reteaua postala; poate reaseza comunitati omenesti în alta parte; poate stabili preturile si salariile; poate decide cât ai voie sa cheltuiesti din banii tai; poate închide toate bancile si bursele si poate institui orice masura crede de cuviinta.

  Dar bancherii internationali nu vor sa realizeze Noua Ordine Mondiala fara participarea maselor, a poporului. Astfel, s-a introdus în Congres proiectul de lege 4922, care propunea ca proprietarii racordajelor digitale pentru voce, date sau orice alta informatie sa fie obligati sa creeze posibilitati pentru agentiile guvernamentale ca acestea sa poata intercepta, asculta si controla toate transmisiunile din locuri convenabile pentru aceste agentii. Adica spionarea cetatenilor sa se faca pe spezele cetatenilor, nu ale statului. In octombrie 1994, Congresul nu votase înca legea, la care s-au opus cu tarie toti care au priceput-o si pe care o promoveaza cu si mai multa tarie guvernul si marionetele francmasoneriei din Congres.

  Faptul ca aceasta conspiratie a plutocratiei francmasonice internationale este unita împotriva vitelor cu fata umana nu înseamna neaparat ca între francmasoni e pace si armonie; scopul comun este jaful dar apoi survin disensiunile la împartirea prazii. Astfel, AT&T, gigantica companie de telefoane si telegrafie americana, promotoare de frunte a homosexualitatii ca forma de viata preferata, este în fruntea unui conglomerat numit „partenerii mondiali”, care este în alianta cu un grup de companii olandeze, suedeze si elvetiene de comunicatii, cu Telefonica din Spania, si cu SITA – o retea globala care apartine unor companii aeriene. Rivala lor este compusa din BT si MCI, carora li s-au alaturat Telekom din Germania si France Telecom, care a cumparat în iunie 20% din compania americana Sprint. Dar, daca cineva îsi închipuie ca aceste aliante plutocratice peste granitele nationale asigura pacea, se înseala; în timp ce zecile de milioane sângerau si mureau în cel de-al doilea razboi mondial, marile concerne industriale practicau aceleasi aliante internationale. Intr-o scrisoare din 12 iunie 1883, Friederich Engels îi scria lui Eduard Bernstein: „Toti puturosii astia de tot felul trebuie întâi sa se bata ca niste câini între ei, sa se distruga si sa se compromita reciproc si astfel ne vor netezi calea”. Pacea vesnica si universala e o poveste de adormit copiii; plutocratia francmasonica internationala creeaza razboaiele, caci profita si prospera din ele. Nu ei sunt cei ce mor pe câmpul de lupta.

  La 3 mai 1994, Presedintele Clinton a semnat ordinul prezidential PDD 25 prin care pune armata Statelor Unite ale Americii sub Ordinele Organizatiei Natiunilor Unite. Armata americana poate fi deci trimisa în orice alta tara, fara declaratie de razboi si fara aprobarea Congresului si Senatului, de fapt, fara aprobarea nimanui, sa masacreze si sa ocupe orice populatie, pe orice teritoriu strain. De aceea, când armata americana a invadat Haiti în toamna anului 1994 nici Congresul, nici Senatul, nici Presedintele si nici poporul n-au obiectat la acest act de agresiune pe timp de pace împotriva unei tari straine. Notiuni ca „amestecul în treburile interne ale altei tari”, „agresiune”, „declaratie de razboi”, au devenit demodate. Armata Statelor Unite, de acuma inainte, face parte din forta de reprimare politieneasca a supraguvernului mondial al francmasoneriei internationale.

  La 3 octombrie 1994 Departamentul de Stat a recunoscut suprematia Organizatiei Natiunilor Unite asupra Statelor Unite ale Americii, care renunta astfel la suveranitatea nationala si devin formal vasale plutocratiei francmasonice internationale.

  Ziarul El Paso Times a început sa publice anunturi de casatorii între homosexuali. Universitati americane ca Northeastern din Boston, Stanford, Universitatea din Iowa si Antioch College trimit invitatii organizatiilor de homosexuali sa vina sa fie angajati ca profesori, oferindu-le salarii mai ridicate decât celorlalti. Departamentul Agriculturii al guvernului Statelor Unite a creat pentru salariatii sai o organizatie pentru homosexuali, lesbiene si bisexuali frumos denumita GLOBE. Serviciul care colecteaza impozitul pe venit în St. Paul, Minnesota, publica un buletin lunar menit sa introduca salariatii în cultura homosexuala. Presedintele companiei American Express reaminteste printr-o circulara ca compania sa este dedicata „diversitatii culturale”, ceea ce înseamna includerea culturii homosexuale. Directorul companiei Kodak reaminteste printr-o alta circulara ca recunoaste grupurile de homosexuali ca „minoritati”. Tot „minoritati” care trebuie promovate si înzestrate în mod deosebit sunt grupurile homosexuale la AT&T, gigantica companie de telefoane si telegraf, care distribuie salariatilor ei obiecte de birou cu emblema homosexualilor: un triunghi roz înconjurat de un cerc verde. In fine, Mickey Mouse al lui Walt Disney, care a umplut zeci de ani cartile si filmele copiilor cu soricei, catelusi, pisicute si pasarele, a introdus si doua personaje homosexuale printre ele. Dar ca încununare a dezvaluirilor, un anunt din ziarul The Boston Globe ne dezvaluie ca si Iisus Hhristos a fost homosexual si s-a iubit cu Lazar.

  Homosexualitatea este o anormalitate fiziologica care poate fi un defect din nascare a unor oameni nevinovati, dar poate fi si o doctrina falsa implantata în capul unora care ar putea fi normali.

  Unii cred ca impunerea cu atâta forta a promiscuitatii, decaderii morale si homosexualitatii nu este doar o arma de detracare a individului pentru a-l face mai usor de stapânit si de exploatat, ci si o metoda de descrestere a populatiei, în special a populatiei albe de origine europeana. Dupa cât accent se pune pe homosexualitate în cultura, politica si viata publica a Statelor Unite ale Americii, ai zice ca sunt foarte numerosi, dar nu sunt. Un fapt e cert: statisticile oficiale ale guvernului american sunt mincinoase. Proiectul 10 care dirijeaza programa analitica pentru scolile publice în Statele Unite sustine ca 10% din toti oamenii sunt homosexuali. Dar nici macar raportul Kinsey, pe care-l citeaza aceasta propaganda si aceasta educatie publica mincinoasa, nu indica 10% homosexuali, ci doar 4%; 10% sunt cei care cândva în viata lor au avut idei sau gânduri despre homosexualitate. Chiar si cele 4% indicate de Kinsey sunt exagerate; în realitate, între 1 si 3% sunt homosexuali în populatie; si dintre acestia o parte nu sunt homosexuali autentici din nascare ci au fost influentati în mod complex ca sa devina astfel. Dar acestia sunt privilegiati si finantati din culise. Homosexualii sunt promovati în posturi superioare; 15,9% din totalul populatiei au posturi de conducere, dar 49% dintre homosexuali sunt în astfel de posturi de conducere.

  Desi rangul social si financiar al homosexualilor este mai ridicat decât media populatiei, „indicele lor de fericire” este mult mai scazut decât al restului populatiei. Un studiu comparativ al longevitatii si cauzelor mortii la sase grupuri: barbati casatoriti, holtei, femei casatorite, femei singure, homosexuali si lesbiene arata ca cei casatoriti traiesc mai mult (vârsta în momentul mortii fiind la majoritatea în jur de 75 de ani la barbati casatoriti, 79 la femei casatorite, 57 la holtei, si 71 la femei singure), iar homosexualii traiesc uimitor de putin: vârsta la majoritatea în momentul mortii este în jur de 39 de ani, si doar 2% din ei ajung la 65 de ani; chiar daca-i excludem pe cei morti de SIDA (homosexualii sunt principalii purtatori ai bolii), vârsta majoritatii în momentul mortii e în jur de 42 de ani, si la lesbiene, 45 de ani. Comparativ cu restul populatiei, homosexualii au de 116 mai multe ori sansa de a fi asasinati si de 24 de ori mai multe sanse de a se sinucide.

  La ceremonia de înmânare a medaliei pentru Libertate care a avut loc la Philadelphia în Iulie 1994, Vaclav Havel, Presedintele Republicii Cehe, a tinut o cuvântare în care a aratat ca, dupa parerea lui, conflictele culturale sunt în crestere si din ce în ce mai periculoase astazi, ca nu exita un sens unificator si nici forte integrante în aceasta era „post-moderna”; deci cea mai importanta sarcina politica a ultimilor ani ai acestui secol consta din crearea unui nou model de coexistenta între diverse culturi, natiuni, rase si „temeri religioase” într-o singura civilizatie împletita. „Ideile de drepturi si libertati ale omului”, a zis el, „trebuie ancorate în alt loc si în alt fel decât pâna acum. Avem radacini în pamânt dar si în cosmos în acelasi timp. Dându-ne seama de acest lucru, avem capacitatea de a ne depasi conditia. La foruri internationale, politicienii pot repeta de mii de ori ca baza Noii Ordini Mondiale este respectul universal pentru drepturile omului, dar acest lucru n-are nici o valoare daca cerinta aceasta nu-si are radacina în respectul pentru miracolul existentei, miracolul universului, miracolul naturii, si miracolul propriei noastre existente”. Nationalismul, dragostea de patrie sunt „triba-lisme” care trebuie condamnate si eliminate. Dar în afara de denigrarea religiei, denigrarea dragostei de patrie si de popor, nu este prea clar la prima vedere cum crede Vaclav Havel ca ne vom depasi conditia si nici nu e prea clar pentru cititorul neinitiat care este miracolul propriei noastre existente lipsita de Dumnezeu. Pentru cititorul care s-a familiarizat cu literatura magiei negre, a francmasoneriei, a societatilor secrete malefice, a cultului Noii Ere, a satanismului, expresiile lui Vaclav Havel nu sunt altceva decât fragmente din litaniile si propaganda îndreptate împotriva civilizatiei crestine. Vaclav Havel e seful unui stat, chipurile, „eliberat de sub bolsevismul satanic”.

  Pentru septembrie 1994 erau programate la Detroit manevre comune ale politiei si armatei americane la Hotelul Book-Cadillac, în care participantii urmau sa fie antrenati si instruiti – în ce oare? In vederea acestor manevre, doi reprezentanti ai Departamentului de Stat al Statelor Unite (unu din ei s-a recomandat cu numele de Chris Wagner de la Fort Brag) i-au cerut Susanei Lambrecht, proprietareasa cladirii foarte înalte, învecinate cu hotelul, permisiunea ca tragatori si asasini profesionisti sa fie postati pe acoperisul cladirii pe timpul manevrelor. Ea nu le-a dat permisiunea caci avea pe acoperisul cladirii un cuib de soimi rari, specie pe cale de disparitie, pe care dorea sa-i protejeze. Dar când seful adjunct al politiei, George Clarkson, a fost întrebat ce fel de manevre erau acelea, el a izbucnit: „Dar aceste manevre trebuiau sa fie secrete!” si-a refuzat sa mai raspunda pâna la noi ordine. Fort Brag însa este cartierul general al fortelor Delta si Green Beret de trupe asa-zise „anti-teroriste”. Pentru cine nu stie ce rost au aceste trupe, iata explicatia pe care o da Suvorov:

  „In 1923, Mihail Tukacevski, renumit de-acum pentru monstruoasa brutalitate cu care a exterminat populatia din Rusia centrala, nordul Caucazului, Urali, Siberia si Polonia, formula bazele teoretice ale scopului razboiului. Dupa Tukacevski, scopul razboiului este „sa-ti garanteze folosirea libera a violentei si pentru aceasta este necesar în prima faza sa anihilezi fortele inamicului”. Deci dupa anihilarea puterii de rezistenta, urmeaza faza a doua: „folosirea libera a violentei împotriva populatiei”. Trupe speciale trebuie antrenate special, caci tactica si operatiile nu mai au loc pe câmp între armate, ci prin case, printre civili. Astfel de trupe antrenate special au fost în Uniunea Sovietica Ceka, OGPU, NKVD; echipate cu automobile blindate, trenuri blindate, tunuri mici si mitraliere, au dus razboiul împotriva propriei populatii – asa cum sunt antrenate sa-l duca astazi fortele Delta si Green Beret în Statele Unite. Milioane de cetateni au fost exterminati în Uniunea Sovietica, zeci de milioane au fost aruncati în lagare de concentrare. Din 1939, echipamentul fortelor de oprimare a inclus si tancuri si avioane. Dizidentii incomozi din Statele Unite sunt vizitati de elicoptere negre fara numere si semne distinctive, desi legea spune ca vehicolele armatei trebuie sa poarte însemnele. Caror trupe le apartin aceste elicoptere negre? Impotriva cui opereaza aceste trupe? Batalioanele „speciale” ale NKVD-ului aveau sarcina sa patrunda în teritoriile tarilor care urmau sa fie „eliberate” – Polonia, România, Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda – înainte de sosirea armatei propriu-zise, sa ocupe podurile, sa distruga liniile de comunicatii si sa terorizeze populatia. Dupa câteva zile sosea si armata rosie eliberatoare, si batalioanele speciale se dedicau muncii lor de baza de a distruge pe cei incomozi. Documentele unui astfel de batalion arata rezulatele: „Am dus circa 600 de prizonieri de aici peste granita. Erau ofiteri, proprietari, preoti, politisti si jandarmi…”. Acesti 600 de proprietari si preoti polonezi dusi din tara lor „eliberata” peste granita, în Siberia, sunt o picatura din fluviul de eliberare sovietica.

  Astazi, cea mai mare industrie din Statele Unite este construirea de lagare si închisori – largi teritorii înconjurate de garduri înalte de sârma ghimpata, înclinate înspre interior – pentru „teroristi”: proprietari, preoti…

  Insa, uriasul american adormit a început sa miste în somn si sa se trezeasca. La 8 noiembrie 1994, în ciuda fraudei electorale, alegatorii americani au rupt dominatia de o jumatate de secol a democratilor din Congres, si au ales în cele mai multe cazuri candidatul care nu facea parte din partidul presedintelui Bill Clinton. Desigur, nu e mare diferenta dintre republicani si democrati. Dar nu atât rezultatul alegerilor provoaca îngrijorare elitei francmasonice, care-si celebreaza victoria asupra natiunilor îngenunchiate, caci Bill Clinton este un „sabes goi” cu usurinta de aruncat la gunoi când devine un balast, cât faptul ca americanii refuza sa-si predea armele si-au început chiar sa se organizeze în militia legala, garantata lor, de Constitutia Statelor Unite pentru aparare. In Michigan, 11 districte si-au organizat militia; în Idaho, iau nastere militii instruite; ziarele mari ca The New York Times au început sa le denigreze; dar adevarata indicatie despre adevarata eficacitate a acestor militii este atacul veninos si furibund într-o carticica recenta de 139 de pagini impotriva acestor militii, publicata de ADL (Liga Impotriva Defaimarii a Francmasonilor).

  Dincolo de toate acestea, textele sacre profetice arata ca va exista o vârsta de aur a omenirii. Dar – atentie – libertatea, dreptatea, si prosperitatea nu cad singure din cer asupra pamântului; se cuceresc si se pastreaza prin lupta. Oamenii buni nu se pot retrage din viata poporului, preferând sa nu stie nimic si sa nu faca nimic, caci procedând astfel, ei dau mâna libera celor care urmaresc sa-i subjuge si sa-i exploateze. Atunci când guvernul nu pazeste drepturile omului, omul trebuie sa-si supravegheze guvernul si sa nu-i permita sa-i taie drepturile. Si primul pas în vigilenta si lupta omului cinstit pentru pastrarea drepturilor sale trebuie sa fie identificarea lucida a adversarului si a metodelor lui de lupta.

  Mai mult decât atât, noi trebuie sa fim siguri ca pâna la urma Francmasoneria mondiala nu va reusi sa-si finalizeze monstruoasele ei planuri ci se va prabusi in curând.

  Apreciază

  • danutza said, on august 22, 2011 at 9:39 am

   ultima fraza e utopica….

   „Dincolo de toate acestea, textele sacre profetice arata ca va exista o vârsta de aur a omenirii. Dar – atentie – libertatea, dreptatea, si prosperitatea nu cad singure din cer asupra pamântului; se cuceresc si se pastreaza prin lupta” – nu am priceput asta?????

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on august 22, 2011 at 5:25 pm

    @danutza

    Mi-e teama ca ,,textele sacre,, sa nu fie ceva de genul imparatul care va domnii 30 de ani inaintea antihristului bla bla……..sau imparatia de 1000 de ani ,,invatatura,, foarte draga SECTARILOR.

    Apreciază

 17. oroles said, on august 21, 2011 at 9:02 pm

  Pai cum sa ne miram de astfel de crime cand Talmudul ii invata clar:
  Kiddushin 66c: “Cei mai buni dintre non-evrei… omoara-i.”
  Ingrid ori nu stie cum stau treburile ori este vreo jidovita din astea de la Soros.

  Apreciază

 18. Raluca said, on august 22, 2011 at 3:42 am

  Ei, nu stie?
  Atat de prompta si combativa si nici un „motiv serios” la baza sustinerii dansei.Nu va lasti pacaliti! In plus „motivele” obladuirii Parintelui Iustin Parvu nu pot fi puse la indoiala.
  Emanuil daca inca nu ai aflat, ai sa ramai surprins sa stii ca BOR si-a „exprimat” aceeasi opinie ca si in cazul paradelor homosexuale in Rom. actelor cu cip, altor legi anitiortodoxe, etc. Aceasta opinie este tacerea!

  Apreciază

 19. Ioan C. said, on august 22, 2011 at 7:21 am

  Nu stiu daca maica Heruvima a fost omorata, dar eu vreau sa scriu despre omorarea sufletului, nu a trupului, ce se practica azi in Romania cetateanului simplu, fara putere:
  – parchezi masina in loc interzis, primesti amenda si-ar fi corect daca si vitezomanii cu pile ( vezi cazul Tantas) ar fi opriti sa mai faca rau oamenilor;
  – vrei sa te angajezi la stat, n-are rost daca nu cotizezi;
  – ne laudam ca romanii sunt foarte credinciosi si mergatori la Biserica, dar Romania e prima in Europa la numarul de avorturi;
  – coruptia in institutiile statului roman s-a intins ca ciuma, dar noi sfintim institutiile cu preoti si gata, Dumnezeu o sa ne ierte;
  – preotii sunt ravnitori de bani, mai nimeni nu face o inmormantare, sau o alta slujba, la persoanele foarte sarace gratis, dar de predicat milostenia nu li rusine;
  – statul roman distruge invatamantul si medicina prin subsalarizarea angajatilor de acolo, pur si simplu doctorii sunt fortati sa ia mita si apoi ne mai miram de ce unii doctori is mai rai decat cainii;
  – criticam Occidentul ca sprijina pe homosexuali, dar pe de alta parte acolo SE RESPECTA LEGEA, nu ca la noi, unde Biserica fiind molcomita cu banii de la Guvern tace si nu face nimic.

  Apreciază

 20. catalin_b said, on august 22, 2011 at 3:54 pm

  @Ingrid
  Sigur, Dumnezeu s-o odihnească în pace pe Maica Heruvima și s-o ierte pentru tot ce a greșit. Dar încerci să insinuezi că printre greșelile ei s-ar număra și acelea că i-ar fi bănuit pe nedrept pe conducătorii lucrării ei de doctorat de duplicitate, că toată conspirația dezvăluită Părinților de la Sfânta Mânăstire Petru-Vodă n-a fost decât o minciună însăilată fie fără de voie dintr-o înșelare a minții ei, dintr-o evaluare personală distorsionată asupra relațiilor cu conducerea institutului, fie cu voie din dorința de a epata, de a se arăta o mărturisitoare, sau, poate, din presupusa pornire de care evreii îi consideră vinovați mai pe toți oamenii de a se da vina pe evrei pentru relele care se întâmplă în lume, având în vedere etnia conducătorilor institutului și ai lucrării ei de doctorat, fie dintr-o combinație a acestor motive și, poate și a altora pe care eu nu le-am putut imagina. Este de observat, mai întâi, că bănuind-o de minciună pe Maica Heruvima tu îți manifești neîncrederea în capacitatea Părintelui Justin Pârvu, duhovnicul ei, de a discerne între minciună și adevăr în relatările fiilor săi duhovnicești. Nu ai atâta încredere în harul Duhului Sfânt Care este asupra Părintelui câtă ai în fapta văzută a conducerii institutului de a o fi evidențiat pe Maica Heruvima pentru meritele ei intelectuale incontestabile, dând unui premiu al prestigiosului institut numele ei și ți se pare că în balanță atârnă mai greu această faptă decât probitatea duhovnicească a Părintelui. Lucrul se poate verifica în mod concret, deoarece, după spusele tale, ești într-o oarecare legătură cu studenții respectivului institut, de la care ai aflat că ar fi și alți mărturisitori incomozi pe-acolo, ba chiar mai incomozi decât Maica Heruvima și care n-ar fi pățit nimic. Așadar, interesează-te dacă prețuirea pe care conducătorii institutului au arătat-o în formă Maicii Heruvima dând unui premiu al institutului numele ei merge până la fondul lucrurilor și anume dacă lucrarea de doctorat abandonată de Maica Heruvima și încredințată, după toate probabilitățile, unui alt doctorand, a fost continuată respectându-se adevărurile de credință jalonate de Maica Heruvima în duhul Sfinților Părinți și care, după spusele Maicii, erau contradictorii cu impunerile din partea conducătorilor lucrării, sau a fost continuată în spiritul voinței eretice semnalată și repudiată de Maica Heruvima la conducătorii lucrării ei de doctorat. Este cea mai sigură și de netăgăduit cale pentru ca tu, cea neîncrezătoare nici măcar în harul Părintelui Justin, să descoperi cine se află în umbra minciunii: Maica Heruvima sau conducătorii institutului, cu toată fapta lor aparent lăudabilă care, dacă nu a fost respectată contribuția științifică de fond a Maicii Heruvima, trebuie să recunoști că este de o perfidie fără seamăn. Noi ți-am arătat deja cam care simțim și credem că va fi rezultatul acestei investigații. Dumnezeu să ajute ca să nu mai fie întinată memoria unor mărturisitori de talia Maicii Heruvima cu suspiciuni nedrepte.

  Apreciază

 21. F.F. said, on august 23, 2011 at 6:33 am

  Nu susțin că maica în cauză a trecut la cele veșnice datorită radiațiilor și nci că nu e o posibilitate. Eu pot spune ul alt lucru: am avut sub ochi traducerea unor stimați/unor stimate care au făcut studii acolo și am constatat că sunt proaste și că respectivii au uitat limba romînă; în schimb, au o părere extraordinară față de dumnealor. Mai știu că am ascultat pe cineva care a fost acolo și care spunea că dacă vorbești de romînism, de Ardeal, de Basarabia sau de ortodoxie, nu ți-e foarte bine. Hristos cu noi!

  Apreciază

 22. Incredibil !!!

  Utilizatorul „Laurentiu Verdi” de pe facebook a fost eliminat, contul lui a disparut brusc de pe facebook imediat dupa ce a postat la noi pe pagina acest articol al lui saccsiv:

  https://saccsiv.wordpress.com/2011/08/21/maica-heruvima-nu-a-tradat-ortodoxia-asa-cum-i-au-cerut-evreii-de-la-fundatia-soros-si-a-murit-de-cancer/#more-11626

  Tocmai ce il avertizam cu o seara inainte la noi pe pagina cum ca toate articolele pe care le posteaza le gasim la sectiunea „postari ascunse” adica sectiunea unde articolele postate au fost „spammate”, de fiecare data cand posta un articol cine il reporta cu spamm si automat postarea lui se ascundea, noi mereu i le gaseam ascunse si trebuia sa dam „unhide” ca sa revina vizibile pe pagina…dupa ce l-am atentionat ca cineva ii spammeaza postarile, a doua zi, TOATE POSTARILE LUI AU DISPARUT DE TOT DE PE PAGINA si cand am vrut sa luam legatura cu el nu l-am mai gasit pe facebook…
  Aceasta a fost ultima postare in care il atentionam ca acest articol i-a fost reportat , ca l-am gasit pe sectiunea „postari ascunse”:
  http://www.facebook.com/centrulpentrucombatereaantiromanismului

  Dupa ce au vazut ca nu-i pot ceznura postarile pentru ca noi i le re-postam mereu la loc, l-au eliminat de tot…

  Il rog pe Laurentiu Verdi, sa ia legatura cu noi si sa ne spuna ce a patit si ce s-a intamplat cu contul lui de facebook !

  SACCSIV, postarile tale deranjeaza din ce in ce mai mult, asta e clar…am sa repostez eu articolul tau, pe care il postase Laurentiu Verdi sa vedem daca ne sterge si noua pagina !

  Numai bine tuturor !

  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • fanu said, on august 24, 2011 at 3:41 am

   l am distribuit şi eu în dimineaţa asta să vedem dacă se iau şi de mine.

   Doamne, ajută

   Apreciază

 23. […] Posted by Admin Citez din articolul Maica Heruvima: O TÂNÃRÃ FATÃ DE ROMÂNI UCISÃ PENTRU CÃ NU A VRUT SÃ SCRIE ÎMPOTRIVA CREDINŢEI STRÃBUNILOR EI sau SOROS – Central European University – şi soarta ortodocşilor! În cimitirul Mãnãstirii Petru Vodã se odihneşte, de mai bine de 5 ani de zile, monahia Heruvima, pe care, ca mireancã, a chemat-o Svetlana Mihaela Tanasã. Maica Heruvima a terminat facultatea de limbi clasice la Iaşi şi, în 1995, a primit o bursã de la F … Read More […]

  Apreciază

  • Teodor Miron said, on aprilie 1, 2012 at 5:24 pm

   Vad ca sunt unii care se indoiesc de adevarul celor scrise, dar eu cunosc pe cineva, care a fost acolo cu bursa si s-a intors de acolo nebuna, nu si-a revenit complet nici pana in ziua de astazi, (face tratament la socola deja de patru ani). Cat despre maica Heruvima pot spune celor care nu cred urmatoarele: Chiar daca sa zicem ca nu a fost iradiata, ultimii doi ani ai vietii i-a petrecut la manastire la petru voda in niste conditii extrem de grele, in primul rand, a refuzat sa urmeze orice tratament medicamentos pentru cancer, a rabdat toate durerile muceniceste, fara sa ia un calmant, se auzeau de la o posta strigatele si vaierele de durere, si mereu zicea cu smerenie, ca rabda toate numai cu nadejdea ca Dumnezeu ii va ierta pacatele, tinea un post crunt, manca odata la 10 zile doua mere și paine facuta din faina inmuiata doar in apa pe care apoi o punea la uscat (la uscat nu la copt) pe soba. Asta era hrana ei, cel putin in perioada in care eu am frecventat manastirea, vizitand-o, mergea asa bolnava cum era la toate slujbele de noapte, putini stiu ca se nevoia traducand din Pr. Seraphim Rose pana tarziu in noapte, se odihnea foarte putin, cand picura de somn ,avea niște bețe cu care își bătea picioarele să se trezească, maica ar fi vrut să trăiască, visa să înființeze la Petru voda o scoala de spiritualitate romaneasca, avea atata nădejde și atâta durere. Eu cred că ea s-a sfințit prin pocăința pe care a arătat-o, prin felul în care a înțeles să-și poarte suferința și să o transforme în biruință în Hristos și da, la Budapesta nu îți este prea bine dacă vorbești despre românism, știu pe cineva care a fost acolo cu ocazia unui curs de vară, era istoric, Cursul se numea Uses and Abuses in the Middle Ages, curs care nu spunea nimic, cand a ajuns acolo respectivul istoric a avut surpriza sa constate ca intreg cursul era concentrat pe ideea antinationalismului in care se discutau toate „miturile” nationaliste in europa centrala si de fapt se discutau toate conflictele interetnice din aceasta zona, cu scopul de a pune la zid nationalismul care era echivalat aprioric cu nazismul. Cand s-a ajuns la problema transilvaniei, istoricul nostru a luat atitudine si a inceput sa isi apere cauza nationala, a fost pus la zid. La respectivul curs a fost prezent si ilustrul domn Pippidi, care culmea a luat atitudine impreuna cu studentii lui de la istorie din Bucuresti toti doctoranzi si masteranzi CEU si l-au numit nazist, nici un roman nu a fost de partea istoricului care a luat partea Transilvaniei, A invocat problema continuitatii romanilor in Transilvania si ungurii au pus niste rusi sa spuna ca si ei au o continuitate in ardeal de 1000 de ani si atunci istoricul nostru inspirat a raspuns, dar dar in acesti toti 1000 de ani ungurii reprezentau tot o minoritate, minoritatea opresoare, a fost un adevarat scandal, a fost pus la zid ce mai, mi-a povestit ca nu a putut din cauza ostilitatilor ramane pana la incheierea cursurilor si a plecat cu amaraciunea ca romanii lui Pippidi au fost de partea ungurilor, cand a amintit de politica de maghiarizare a ungurilor romanii toti i-au sarit in cap. Deci nu e de bine sa te duci la unguri si sa vorbesti despre romanism. Or, Maica Heruvima deseori avea discutii cu ei pe teme nationaliste, maica aparand pe romani cu argumente intemeiate.

   Apreciază

 24. Miha said, on august 4, 2012 at 9:35 am

  Iradierea maicii Heruvima a fost reala.Cunosc povestea in totalitate.Au fost iradiati in totalitate 8 studenti ,din care eu cunosc doar 2 la chip(din fotografii) .O studenta blonda din Georgia si una din SUA,ambii iradiati la cap.Studenta din Georgia a murit inaintea maicii Heruvima deoarece boala a ajuns foarte rapid in metastaza.Am fotografii cu ele 2.Erau cele mai bune prietene,apareau in toate fotografiile impreuna.Este imposibil ca toate aceste persoane sa se imbolnaveasca de cancer intr-un timp simultan si toate sa aiba legatura cu aceeasi cauza.Au exilat-o la manastire,loc in care era pazita si urmarita zi si noape de masonerie,pana si-a dat ultima suflare.Este pacat de faptul ca lumea nu cunoaste in totalitate acest caz.Este unul cutremurator.Din momentul iradierii pana la inlaturarea sa si in final la moarte,drumul a fost lung si extrem de dureros pentru ea,si trupeste si sufleteste,iar articolul care apare pe internet cu privire la educatia si moartea sa expune de fapt doar 1% din adevar si din ceea ce s-a intamplat atunci.

  Apreciază

 25. Pahomie said, on aprilie 12, 2013 at 12:33 pm

  cine are urechi de auzit sa auda ,cine are ochi de vazut sa vada. dar trebuie sa si vrei. cine este contra sa taca ,cine vrea sa afle sa intrebe si va afla ,fiecare va lua plata dupa gandirea noastra ,satanica sau crestinasca.
  eu am cunoscuto ,eram acolo cand a trecut la cele vesnice. sa ne pomenesca la rugaciune !

  Apreciază

 26. […] Maica HERUVIMA – nu a tradat ortodoxia, asa cum i-au cerut evreii de la Fundatia Soros, si a murit… […]

  Apreciază

 27. crestinul ortodox said, on august 2, 2013 at 4:56 pm

  asa lucreaza acesti serpi spurcati si otravitori jidanii si masonii
  cu iradierea
  INSA
  sa ne rugam unii pentru altii , sa ne purtam sarcinile unii altora , sa fim Uniti intru SFANTA CRUCE A acestui Neam …
  toti suntem vizati care scriem si marturisim Cuvantul Lui DUMNEZEU si luptam impotriva fiarei antihristice
  Insa
  Sfantul ACOPERAMINT Al MAICII DOMNULUI sa-l citim , ziua sau noaptea
  pe SFANTUL Efrem Cel Nou sa-l chemam in ajutor prin Acatist Citit la acest Mare Sfant si Mucenic , trimis pe pamint in aceste timpuri ale balaurului din adancuri ;
  sa nu ne Fie Teama
  „stati impotriva diavolului si va fugi de la voi ”
  caci BIRUINTA Tot In SFANTA CRUCE O Vom Avea si in capul lor focul are sa se duca caci ne rugam si pentru cei ce ne urasc si pentru cei ce ne bleastama pentru cei ce ne sunt vrajmasi aprigi si de moarte
  DOAMNE Ajuta in Aceasta Lupta sa avem Biruinta Adevarata
  si
  SFANTA CRUCE sa Se Inalte pe Acest pamint , pe aceasta movila
  amin!

  Apreciază

 28. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 10:55 am

  Ca-nCer

  În veacul de pe urmă
  Când n-a mai fost credinţă,
  Trimis-a Dumnezeu
  Spre-a noastră biruinţă,
  O mângâiere caldă
  Ca să ne dea căinţă.

  Mustrarea propriu zisă
  Să-i zicem recipisă,
  E numai confirmarea
  Că Domnul nu vrea pierzarea,
  Nici unui suflet care
  Nu mai e pe cărare.

  Iar pentru cei pioşi
  Şi cei evlavioşi,
  Cunună a vrut să pună
  Şi să le dea arvună,
  Un mic locşor din Rai
  Ce pe vecie îl ai.

  Această mângâiere
  Conţine şi durere,
  Şi este doar o Cruce
  Atât cât poţi tu duce,
  Şi Domnul a pătimit
  Căci mult a fost rănit.

  Mustrare şi mângâiere
  Pentru cel ce sufere,
  De patimile sufleteşti
  Ce ne-aduc răni trupeşti,
  Prin trup vei pătimi
  Suferinţe, mii şi mii.

  Cancerul, cum se numeşte
  Este o „boală” ce trezeşte,
  Sufletul din adormire
  Din trupeasca nemurire,
  Că-n goana, de-a avea parte
  Uită că mai este moarte.

  Hambarele de măreşti
  Turmele de oi de creşti,
  Bogăţia de-o aduni
  Muncind de luni până luni,
  Nu uita că nu rămâne
  Nimic pe această lume.

  Toate bolile din oameni
  Dumnezeu a vrut să poarte,
  Lepre, ciume sau holere
  Chiar şi dincolo de moarte,
  Ca tu omule să ai
  Parte-n veci, de Sfântul Rai.

  Astăzi Dumnezeu te cheamă
  Nu direct, ca să dai seamă
  Îţi dă timp de pocăinţă
  Să îndrepţi, de ai voinţă
  Tot ce-n viaţă ai greşit
  Ai minţit, nedreptăţit.

  Că de-ar fi omul să moară
  Iute-fulger, într-o doară,
  Fără timp de pocăinţă
  Străin de Sfânta Credinţă,
  Sufletul plin de păcate
  Îl va osândi la moarte.

  De-asta Dumnezeu ne-a dat
  Ne-a trimis ca pe-un mandat
  De transfer din astă viaţă
  Prin cancer – deci, ia povaţă
  Căci de la durere poate
  Îţi mai aminteşti de moarte.

  Scop terapeutic are
  Boala ce leac nu are,
  Căci vrea să te trezească
  Din adormirea pământească,
  Unde te-ai cam ancorat
  În patimă şi-n păcat.

  Nu cârti în suferinţă
  Cere-i Domnului credinţă,
  Să poţi astfel să rezişti
  Cu-ochi senini, şi nu trişti
  Mulţumind cu stăruinţă
  Pentru un pic de suferinţă.

  Ca-nCer să poţi s-ajungi
  Tristeţea pe veci s-o alungi,
  Să trăieşti la nesfârşit
  Mărind pe Cel Întreit,
  În cântări slavoslovind
  Cu îngerii priveghind.

  Deşi pare nedreptate
  Că, cheamă copiii la moarte,
  Dumnezeu prin boala dată
  Pe copiii fără pată,
  Îi duce direct la Rai
  Îi fereşte de-un rău trai.

  Căci dac-ar fi trăit mulţi ani
  Poate-ar fi greşit – şi vai,
  În loc să se mântuiască
  În iad să se osândească,
  Că lumea pe om îl schimbă
  Din bun îl rău îl preschimbă.

  Alte ori, păcate grele
  Ce le fac taţii sau mamele,
  Pe copii se pot răsfrânge
  De te ustură la sânge,
  De ai semănat furtună
  Acum vrei-nu vrei, adună.

  Cancerul cel mai hain
  Ce împunge ca un spin,
  Nu e-n trup, ci e în minte
  Când zici NU la cele sfinte,
  Depărtând pe Dumnezeu
  Şi luând partea celui rău.

  Căci păcatul ce pătrunde
  În suflet, şi se ascunde,
  Imediat el alterează
  Şi omului dăunează,
  Iar rămas nespovedit
  Te transformă-n osândit.

  Nu blama, nu-nvinui.
  Tu eşti cauza să ştii,
  De rău ţi se-ntâmplă-n viaţă
  E că stai fără povaţă,
  De preot te tot fereşti
  Nu vii să te spovedeşti.

  Nimic nu este în zadar
  Boala aceasta e un dar,
  Iar pe omul ce o duce
  Îl înalţă sus pe Cruce,
  Cancerul, dragul meu frate
  De-l rabzi – nu vei afla moarte.

  Fraţii mei şi dragi surori,
  Chemati la mucenicie,
  Pătimind voi cu sudori,
  Pentru Sfânta veşnicie,
  V-aţi rebotezat cu lacrimi
  Şi v-aţi curăţit de patimi.

  De vă întristaţi amar,
  Când copiii vi se sting,
  Este că n-aveţi habar
  Că păcatele ating,
  Pe cei dragi primiţi în dar
  Şi tardiv ochii vă plâng.

  Suferinţă – drag prieten
  Tu ne aminteşti mereu,
  Că odată vom da seama
  Veşnicului Dumnezeu.

  CANCER, fii binecuvântat
  Dreptul Iov te-ar fi răbdat!

  † Amin †

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: