SACCSIV – blog ortodox

In conditii de viitoare criza alimentara, o guvernare care in loc sa investeasca in agricultura, investeste in telegondole, este o guvernare anti nationala

Posted in agricultura, foamete, Romania by saccsiv on august 13, 2011

Citez din articolul Cum a reuşit România să producă 3,5 mil. tone de legume, cu peste 10% mai mult decât anul trecut:

Producţia de legume din acest an a ajuns la aproape 3,5 milioane tone, cu 400.000 tone peste cea obţinută de România anul trecut.

Pe cele 42.705 hectare cultivate cu legume au fost obţinute 3.490.804 tone de legume, potrivit datelor Ministerului Agriculturii.

Din această cantitate, în solarii au fost obţinute 156.800 tone, iar în sere 28.481 tone. Suprafaţa ocupată de solarii este de 3.000 hectare, iar de sere de 317 hectare.

Producţia de aproape 3,5 milioane tone de legume obţinută anul acesta este considerată de bun augur pentru revenirea sectorului legumicol din România, în condiţiile în acre anul trecut abia s-a atins cantitatea de 3,1 milioane tone. „Asistăm la o relansare a producţiei de legume. În acest an, avem în spaţii protejate cu 645 de hectare mai mult decât în anul 2010”, a spus ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

Problema României este legată de faptul că producţia de legume este legată se sezonul cald. Producţia obţinută în perioada verii nu poate fi conservată în lipsa depozitelor, iar serele şi solariile existente nu pot asigura legume şi în perioada de iarnă.

Comentariu saccsiv:

   Iar in cazul cerealelor, nu exista silozuri. Si totul, pentru ca nu se vrea, pentru ca s-a distrus de 20 de ani agricultura Romaniei in mod voit:

Articolul zilei (26.10.2009): Am fi putut hrani toata Germania, dam de mancare la doar un sfert de Romanie

Dar nici acum, in al doisprezecelea ceas nu se face nimic. Cu toate ca se vorbeste de ceva vreme  pe plan mondial, de viitoarea criza alimentara, ticalosita guvernare nu face absolut nimic pentru agricultura, ci „investeste” in telegondole si orice este nefolositor. Cu bruma de bani care mai erau, se puteau face destule pentru agricultura romaneasca. Ne-a dat bunul Dumnezeu o recolta bogata. Macar spatii de depozitare se puteau construi. Dar nu. Anti romanii de la conducerea tarii au impuscat doi iepuri. N-au facut nimic pentru popor, asa cum li s-a trasat sarcina de la lucurici si s-au si descurcat, ca sa le fie bine, aruncand banii pe proiecte supraevaluate cu scop precis.

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 13, 2011 at 7:18 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on august 13, 2011 at 8:24 pm

   http://www.realitatea.net/megastory-povestea-cap-ului-de-succes_861503.html

   Ce au facut cei din curtici cu fostul CAP.
   Un lucrator pe combina castiga si 90(noua zeci) de milioane de lei vechi pe luna!

   Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on august 14, 2011 at 10:10 am

   @saccsiv

   Corect spus este in ceasul al unsprezecelea. In pilda cu lucratorii viei se spune ca Stapanul plateste celui care a lucrat din primul ceas la fel cu acela care a lucrat pana in ceasul al unsprezecelea. De asemenea Sfintii Parinti spun ca Mantuitorul va judeca lumea la miezul noptii adica ora 12 noaptea. De asemenea in pilda cu fecioarele nesabuite Mirele vine noaptea iar acestea atipesc si sunt surprinse fara ulei in candele. Deci si de aici rezulta ca in ceasul al doisprezecelea este prea tarziu.

   Agricultura este in mod intentionat lasata de izbeliste pentru ca fiecare sa se duca la STAPAN sa ia mancare pe cartela. In loc sa bage banii in agricultura ei baga banii in parcuri la sate unde o bancuta costa 700 roni. Criza alimentara este prevestita de toti Sfintii Parinti. Acum au mai inceput sa ciripeasca si astia cu criza alimentara dar daca le spuneai acum cati-va ani la cineva ca va fi criza alimentara te scuipa in fata.

   Daca elitele si-au unit bagatiile pentru a distruge lumea si a ne distruge si pe noi cred ca incepand chiar de anul acesta sau de la anul sa ne organizam ca si crestini in unirea terenurilor noastre pentru a face fata a ceea ce o sa vina. Este foarte important pentru ca sunt unii crestini batrani care au terenuri iar unii tineri care au forta de munca dar nu au teren. Trebuie sa ne organizam in comunitati asa cum spunea si Parintele Iustin Parvu, cel putin o perioada, pana cand sistemul va da peste noi. Parintele Aghioritul spunea ca si daca ne-am face provizii mancarea se strica. Si totusi sunt produse care se strica mai greu. Crestinii vor ajunge ca in primele secole unde prigoana era un mod de viata.

   Apreciază

 2. fanu said, on august 13, 2011 at 7:31 pm

  frate saccsiv este o numărătoare inversă pe care băieţii or amorsat o la 11 septembrie şi de la care nu vor să deie înapoi decât dacă DUMNEZEU le va zădărnici planul de netezire al celui rău care nu poate să apară decât pe un fond bun adică după ce se rade aproape orice speranţă a lumii el va veni şi cu înşelare va cică va aduce linişte şi pace DAR VAI CE AMĂGIRE VA FI… soluţia care îl va dovedi are să fie strict lumească cu iluminare luciferică

  Apreciază

 3. fanu said, on august 13, 2011 at 7:33 pm

  şi să nu uităm că majoritatea este a demonocraţei azi iar Hristos este iarăşi prigonit ca în vremurile dintâi

  Apreciază

 4. Ioan C. said, on august 13, 2011 at 9:23 pm

  România, trezeşte-te!

  Apreciază

 5. Ioan C. said, on august 14, 2011 at 5:52 am

  DESPRE ÎNFRICOŞĂTOAREA JUDECATĂ ( sau cum credinţa moartă, fie ea şi ortodoxă, dar fără fapte bune n-ajută la nimic)
  ” 31. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El, atunci va şedea pe tronul slavei Sale. 32. Şi se vor aduna înaintea Lui toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, precum desparte păstorul oile de capre. 33. Şi va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga. 34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 35. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit; 36. Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine. 37. Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei? 38. Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat? 39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine? 40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut. 41. Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui. 42. Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi nu Mi-aţi dat să beau; 43. Străin am fost şi nu M-aţi primit; gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; bolnav şi în temniţă, şi nu M-aţi cercetat. 44. Atunci vor răspunde şi ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu Ţi-am slujit? 45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut. 46. Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică.” ( Matei 25: 31- 46);
  ” 28. Nu vă miraţi de aceasta; căci vine ceasul când toţi cei din morminte vor auzi glasul Lui, 29. Şi vor ieşi, cei ce au făcut cele bune spre învierea vieţii şi cei ce au făcut cele rele spre învierea osândirii.” ( Ioan 5: 28- 29);
  ” 5. Dar după învârtoşarea ta şi după inima ta nepocăită, îţi aduni mânie în ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu, 6. Care va răsplăti fiecăruia după faptele lui: 7. Viaţă veşnică celor ce, prin stăruinţă în faptă bună, caută mărire, cinste şi nestricăciune, 8. Iar iubitorilor de ceartă, care nu se supun adevărului, ci se supun nedreptăţii: mânie şi furie.”
  ( Romani 2: 5- 8);
  ” 15. Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. 16. După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? 17. Aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele. 18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune. 19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc. 20. De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte. 21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. 22. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut? 23. Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.” ( Matei 7: 15- 23);
  ” Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel şi credinţa fără de fapte, moartă este.” ( Iacov 2: 26).

  Apreciază

 6. Dan Tanasescu said, on august 14, 2011 at 9:59 am

  Acest lucru se datorează faptului că economia fiecărei ţări este dominată de corporaţiile transnaţionale. Guvernele favorizează corporaţiile prin facilităţi fiscale şi subvenţii, astfel că legumele şi fructele importate din celălalt capăt al lumii sunt mai ieftine decât cele de pe piaţa locală. În acest fel agricultura naţională este ruinată şi moare încet.

  Apreciază

 7. Altarul Ortodox said, on august 14, 2011 at 3:06 pm

  Site-ul Altarul Ortodox- http://altarulortodox.blogspot.com/

  Apreciază

 8. Alexandru(Fulger) said, on august 14, 2011 at 9:15 pm

  Vom avea ghinionul de a iesi dinou PD-L la putere , prin astfel de crize oameni vor iesi in strada si vor produce mega revolutia.

  Apreciază

 9. bisericadinsuflet said, on august 15, 2011 at 4:39 pm

  Am postat la mine pe blog două articole:
  http://bisericadinsuflet.wordpress.com/2011/08/14/zeitgeistvenus-project-socialism-de-2-lei/
  http://bisericadinsuflet.wordpress.com/2011/08/13/democratia-drepturi-fara-responsabilitati/
  în care plantez sămânța unor acțiuni prin care să schimbăm ceva.
  Dacă fratele Vasile le consideră demne de luat în seamă, sunt onorat să le pun la dispoziție, ca și contribuție la acest blog (la fel și cu articole ulterioare care se încadrează în tematica blogului).
  Sunt conștient că acțiunile individuale sunt sortite eșecului – fiecare dintre noi, individual, fiind vulnerabil. Doar dacă formăm o echipă, „punând la bătaie” ideile și capacitatea de analiză, avem o șansă să facem să se miște ceva în țara aceasta.

  Apreciază

 10. bisericadinsuflet said, on august 15, 2011 at 8:22 pm

  Ceva pregătesc ei – http://www.ziare.com/magazin/inedit/orasul-viitorului-din-2020-zero-poluare-si-masini-ce-se-vor-conduce-singure-1114167. Dar, având în vedere implicarea celor de la General Motors, Panasonic și Philips (iar CNN comentează), se schimbă doar locația plantației, stăpânii de sclavi rămân aceiași.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: