SACCSIV – blog ortodox

Puteti deveni co autori ai blogului saccsiv

Posted in ORTODOXIE, saccsiv by saccsiv on august 11, 2011

Platforma wordpress permite contribuitori, adica cei alesi de mine vor putea posta articole direct pe blog, fara insa a avea posibilitatea de a modera comentarii sau a modifica articole deja postate.

Asadar, ii astept pe comentatorii remarcabili ai acestui blog sa ma contacteze aici sau pe e-mail.

Nu trebuie sa posteze zilnic, dar materialele trebuie sa fie olecuta mai ingrijite decat comentariile ce apar la rubrica “Comentariul zilei”.

In plus la final va trebui sa mentioneze ceva de genul: material scris de contribuitorul X.

Utili ar fi si cativa frati sau surori care tot astfel vor putea posta articole importante preluate din mass-media si completate cu “comentariu X-ulescu”, asa cum procedez eu la final cu comentariu saccsiv.

Astfel eu voi castiga ceva timp pe care doresc sa-l aloc unui proiect mai vechi: cartea “NOUA ORDINE MONDIALA si vremurile apocaliptice”.

Doamne ajuta!

 

75 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 11, 2011 at 7:09 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Tutenstine said, on august 11, 2011 at 7:54 pm

  Daca vrei ma bag si eu.

  Apreciază

 3. Dannyx said, on august 11, 2011 at 7:55 pm

  Mai suntem o tara libera ?

  Apreciază

 4. Dannyx said, on august 11, 2011 at 8:22 pm

  aDEVARUL DESPRE MASONERIE ,EVREI, SIONISM,MARIONETELE LOR SI nOUA oRDINE mONDIALA

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on august 11, 2011 at 8:59 pm

   Nu cred ca Rusia nu e condusa de evrei.. Nu pot sa cred asta cand vad catu jidani au facuy avere prin diverse afaceri, cand vad coruptia, stricaciunea din Rusia, cand Putin si Medvedeev se plimba brat la brat cu jidanii, cand unii rusi fac declaratii cel putin ciudate gen( Romanii sunt fascisti, Basarabia nu e Romania).

   Ai vazut ca la comemorarile mortilor din WWII ei inca mai arboreaza steagul comunist? De ce?

   Asta ce e?

   Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on august 11, 2011 at 9:03 pm

    De fapt asta e clipul. Gresisem eu.

    Apreciază

 5. multcredinciosul said, on august 11, 2011 at 9:25 pm

  As putea fi util, cred eu, cu speranta ca Dumnezeu imi va da puterea sa renunt la multe din cele lumesti, de altfel, desertaciuni, folosind astfel timpul disponibilizat. Chiar si de aici, din tara „pierzarii si pierzatorilor”, din America, unde traiesc eu acum, sau, mai degraba de aici, se poate lupta, pana la MÂNTUIRE, de care, antihristul, nu face decat sa ne apropie.
  Propun acum si aici, ca un inceput, maretul exemplu al unui mare ROMÂN si ORTODOX, printr-un foarte scurt extras din opera sa (titlul si mentionarea sursei, precum si sublinierile, imi apartin):

  CRED ÎN DUHUL SFÂNT!
  în: „Spitalul, Coranul,Talmudul, Cahalul, Franc-masoneria”
  de Prof. Dr. Nicolae C. Păulescu (inventatorul Insulinei), (pagina 232)

  CONCLUZIE
  În rezumat, Talmudul, – legislaţia politico-religioasa a ovreilor, – în loc să combată, ca Evanghelia, patimile de proprietate şi de dominaţie, el împinge, din contră, aceste vicii la o culme nemaipomenită, pentru ca să realizeze visul lui Iuda de a fi, în acelaşi timp, şi proprietarul întregului pământ şi stăpânul întregii omeniri.
  Dar, pe când Apostolii creştini predicară idealul lor în faţa cerului, Talmudul se ascunde; iar cele două apendice ale sale, Cahalul şi Francmasoneria, sunt încă şi mai invizibile ca dânsul.
  Tustrei întrebuinţează, pentru a rămâne în întuneric, un mijloc scârbos şi blestemat, – adică minciuna.
  Minciuna este deci baza sistemului jidovesc, – căruia i se poate zice: „vorbeşti, deci minţi”.
  Dar minciuna are un duşman pe care-l urăşte de moarte, – anume: Adevărul.
  Or, Adevărul este trăsătura distinctivă a Creştinismului. Hristos a zis: Eu sunt Adevărul – şi de aceea doctrina Lui este în execraţie înaintea lui Israel.
  Minciuna, din contră, caracterizează ceea ce se numeşte Spiritul răului sau Diavolul. Astfel, Iisus, adresându-se ovreilor, le zise:
  „Voi din tatăl Diavolul sunteţi şi poftele tatălui vostru voiţi să faceţi. Acela ucigător de oameni a fost dintru început şi întru Adevăr n-a stat, căci nu este Adevăr întru dânsul. Când grăieşte minciuna, dintre ale sale grăieşte, căci mincinos este şi tatăl ei”.
  Părăsind lumea, Hristos a trimis ucenicilor Săi o armă invincibilă, – adică Duhul Său… Duhul divin al Adevărului care va apăra în veci omenirea, în contra duhului diavolesc al minciunii.
  Înaintea acestui Duh al Adevărului mă închin, strigând din adâncul sufletului: CRED ÎN DUHUL SFÂNT!

  Apreciază

 6. Dannyx said, on august 11, 2011 at 10:00 pm

  Rusia este o superputere mondială şi probabil încă, îşi mai permite să se împotrivească. Tocmai, dacă noi suntem conduşi de evrei, ei sunt conduşi de evrei, nu ar mai avea nici un rost să ne certăm. Viitorul ni le va arăta pe toate.

  Apreciază

  • Iones said, on august 12, 2011 at 12:19 am

   Chiar daca, sa zicem, sunt conduse Rusia si Romania de evrei nu vei vedea vreodata ca sa se formeze o legatura puternica intre aceste doua tari ortodoxe. tocmai pentru ca evreii nu vor fi niciodata de acord cu acest lucru.
   Scopul lor este sa dezbine nu sa lege bune relatii intre statele ortodoxe.
   Scopul lor este sa produca anarhie, revolutii, schimbari, reforme sa restranga drepturile majoritatii si sa acorde drepturi minoritatiilor in numele democratiei, sa strice obiceiurile cele bune ale credintei stramosesti si ale popoarelor (in special ortodoxe, dar nu numai) etc, etc.

   Tot asa cum U.E. si Uniunea Sovietica au la baza aceiasi intemeietori si aceeasi conducatori cu toate ca ei vor sa arate ca cele doua ar ceva contrar , si ca una ar lupta pentru democratie impotriva celei de-a doua, aceasta insa doar aparent pentru ca in realitate atat Uniunea Sovietica cat si Uniunea Europeana difera doar ca strategie de lucru si nimic mai mult, cea din urma avand experienta celei dinntai.

   Nu uitati ca bolsevicii cand au pus mana pe condudecrea Rusiei folosindu-se de comunism aproape ca au rusificat Rep Moldova facand sa fie obligatorie limba rusa in scoli si in biserici. Astazi majoritatea celor din Rep Moldova chiar „frati ortodocsi” vorbesc o „moldoveaneasca rusificata” si e lesne de inteles ca pentru ei binefacatorul lor dintotdeauna ramane „Sfanta Rusie” pentru ca Romania s-a spurcat deoarece a intrat in U.E.

   Uita insa ca atat Comunismul cat si Uniunea Europeana sunt doua organizatii gandite de evreii sionisti, si ca ele nu ar trebui sa constituie o piedica intre fratii ortodocsi. Pentru ca ortodocsii adevarati nu au treaba cu oficialitatile unor astfel de organizatii, nici din Rusia nici cu cele din Romania nici cu cele din U.E.

   Din pacate multi moldoveni si mai ales rusi se mandresc cu faptul ca „mama Rusia” a dat ce nu a putut sa dea nimeni altcineva, adica comunismul. Acestia sunt spalati pe creier de jidovi fiindca in realitate conceptul asta e tot de jidovi lansat Uniunea Sovietica „marele salvator” al evreilor contra Germaniei fasciste…

   De aceea cei din U.E. nici nu au vrut sa condamne comunismul deoarece stiau ca este propria lor creatie, cei din conducerea U.E. nefiind altii decat tot jidovii sionisti care au inventat comunismul si au vegheat pentru instaurarea lui in special in tarile ortodoxe cu un singur scop si anume acela de a le dezradacina ortodoxia cea adevarata, de neam, si de a le sterge orice identitate cu acelasi scop au creat si Uniunea Europeana. Rezultatele se vad in Rep. Moldova prin anexarea Basarabiei la Uniunea Sovietica si in Romania prin U.E. care este un fel de soviet european chiar daca nu este la fel de brutal ca Uniunea sovietica, este totusi mai periculos pentru ca lucreaza mult mai miseleste insa lucreaza in acelasi scop si are aceslasi interes,

   Si iata ca acum Jidovii cu aceeasi nerusinare cu care au respins in U.E. condamnarea comunismului acum vor sa-si afiseze cu mandrie fascinantul lor Comunism cu care au reusit sa distruga indentitatea a zeci de popoare.

   Muzeul „naţional” al comunismului: http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/muzeul-national-al-comunismului-va-eclipsa-memorialul-de-la-sighet-232677.html

   Din pacate sunt foarte multi, si unii dintre ei chiar fratii ortodocsi care nu au inteles aproape nimic din rolul ce la avut Uniunea sovietica dar nici din rolul ce il are acum Uniunea Europeana si probabil ca nici din rolul ce il va avea viitorul guvern mondial ce va fi creat pentru intampinarea lui Antihrist, din pacate nu vor intelege cine stie ce…

   Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! Amin!

   Apreciază

 7. Iones said, on august 11, 2011 at 10:47 pm

  Israelul a aprobat colonizare suplimentară în Ierusalimul de Est
  http://www.realitatea.net/israelul-a-aprobat-colonizare-suplimentara-in-ierusalimul-de-est_860895.html

  Apreciază

 8. codin said, on august 11, 2011 at 11:10 pm

  Deci, ca o recapitulare, daca ei acuza pe toti de antisemitism atunci ar trebui in primul rand sa se acuze pe ei, deoarece au decimat poporul arab din teritorii, arabi care sunt un popor semit. Logica singura dovedeste ca daca ar fi sa stigmatizeze pe cineva atunci ar trebui sa inceapa chiar cu ei. Cat de evident e…

  Apreciază

 9. ines said, on august 12, 2011 at 1:52 am

  Saccsiv,
  Va trebui sa supraveghezi strict ce va aparea de acum pe blogul tau. Sunt multi cititori ai blogului tau cu care ai in comun doar teoria conspiratiei, nu si convingerea ca ortodoxia este credinta cea adevarata.
  Fratilor, Hristos este ortodox!
  Poate ar trebui sa ai multe subiecte legate de ecumenism(asa cum ai despre elite), un istoric al consiliilor, cum s-a despartit catolicismul de ortodoxiei si cum a fost afurisit.

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 12, 2011 at 7:08 am

   ines

   Nu voi alege decat pe cei ortodocsi.

   Abordez toate temele, dar sigur ar trebui sa am mai multe articole. Dar sunt singur …

   Sunt de un real folos fratii ce-mi propun teme sau imi trimit link-uri sau care posteaza comentarii remarcabile sau care traduc. Dar eu tot singur sunt la butoane si din ce in ce mai bolnav. De aceea am postat acest articol, dar cu tristete constat ca putini s-au declarat dornici sa contribuie.

   Pana saptamana viitoare imi voi face o lista cu cei ce stiu ca posteaza bine si ii voi aborda pe e-mail. Daca nici dupa aceea nu vor dori sa se implice, atunci asta e. E bine totusi ca ei fac atat cat fac la rubrica de comentarii si le multumesc.

   Apreciază

 10. ines said, on august 12, 2011 at 1:57 am

  Cu ortodoxia te mantuiesti. Restul religiilor sunt agreate de antihrist si se vor constitui in acel talmes-balmes numit religia viitorului sau a lui antihrist.

  Apreciază

 11. Ioan C. said, on august 12, 2011 at 3:15 am

  Nu vreau sa fiu coautor, pentru ca eu am pricepere mai mult intr-ale Sfintei Scripturi si n-as vrea sa plictisesc pe frati. Dealtfel mi s-a si reprosat ca citez prea mult din Sfanta Scriptura. Am propus si eu un material ( Mic indrumar biblic ortodox), dar care am inteles ca nu e atractiv si interesant.
  Sa aveti parte de bine!

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 12, 2011 at 7:11 am

   Ioan C.

   Tocmai de aceea ar fi nevoie de tine.

   Materialul il va studia un parinte teolog renumit. Dupa ce-l completeaza, il voi posta. Iertare ca am omis sa te anunt.

   Apreciază

 12. Dannyx said, on august 12, 2011 at 4:11 am

  Auld Lang Syne Merita vazut!

  Apreciază

 13. studentperole said, on august 12, 2011 at 6:19 am

  O sa imi maresc gama de siteuri de informare pana o sa ajung sa le filtrez in functie de subiect; pana acum citeam doar de pe blog.

  ps: era o initiativa cu impartirea de pliante acum cateva luni. Cum pot gasi acele pliante? ar fi util un link separat undeva in dreapta – „download” care sa contina pliantele si alte documente folositoare

  Apreciază

 14. miturimoderne said, on august 12, 2011 at 6:55 am

  Doamne ajuta Vasile!

  Am atasat mai jos un text ce l-am scris pentru ceinva acum o vreme, in speranta ca se va trezi la realitate.
  Il redau in totalitate. Daca vei crede de cuviinta, poti sa-l publici pe blogul tau.

  Doamne ajuta!
  Scriu aceste randuri in speranta ca vei crede ca traim vremuri cel putin interesante, vremuri ce nu s-au mai intalnit pana acum.
  Din tot ce se intampla acum in lume pare ca lucrurile sunt foarte complicate, cel putin asa se prezinta.
  De fapt lucrurile sunt foarte simple, atat de simple incat poate parea neverosimil la prima “citire”.

  Crizele
  Acest cumul de “crize” create artificial de conducatorii acestei lumi au rolul de a aduce omul pe un fagas dorit chiar de conducatorii din umbra.
  Cea mai buna metoda de a implementa o solutie dorita de ei este ca sa creeze o problema (sau mai multe), apoi sa vina chiar ei cu solutia (in prealabil inoculata poporului prin TV si massmedia).
  In acest fel omul nu stie ca-si semneaza sentinta la o viata sub lupa, ingradita si lipsita de orice perspectiva a unei franturi de libertate.
  Crizele ce s-au creat sunt in primul rand de natura sufleteasca, prin promovarea sexualitatii, homosexualitatii, prostitutiei, fumatului – in filme si nu numai, pierderea modelelor si a reperelor in viata, ruperea omului de Biserica prin promovarea evolutiei etc.
  In al doilea rand s-a creat un al val al crizei, pentru a accentua disperarea omului departat de Dumnezeu: criza financiara, criza politica (nu mai ai cu cine vota, toti sunt la fel etc.), criza alimentara (care in curand va lovi si la noi), o criza a petrolului.
  Toate aceste crize sunt provocate si urmaresc aducerea oamenilor la disperare (pe langa eliminarea catorva miliarde, pt. ca nu-i asa, pamantul nu ne poate tine pe toti).
  Criza finala va fi un mare razboi, care este pe punctual de a izbucni in viitorul apropiat.
  In acest razboi tarile nu conteaza, iar taberele vor exista doar de ochii lumii.

  Scopul
  Scopul final este sufletul omului, mai exact aducerea lui in iad.
  Scopul crizelor este de a instaura un nou lider mondial, care va fi in acelasi timp si liderul spiritual al lumii.
  El va fi inscaunat la Ierusalim si va fi un zeu pentru toate religiile, care vor deveni una. Se va spune ca de fapt Iisus nu a venit acum 2000 de ani si ca acesta este de fapt Iisus. Evreii il vor recunoaste ca mesia al lor iar toate celelalte religii vor urma.
  Se vor petrece minuni mincinoase ce vor intari faptul ca este “mesia”.
  http://www.realitatea.net/inregistrarile-unui-ozn-deasupra-muntelui-templului-din-ierusalim-fac-valva-pe-internet_799150.html
  De fapt el va fi antihrist, cel profetit de toti sfintii parinti.
  Cineva va marturisi atunci credinta in Hristos cel adevarat, mare se va chema in Imparatia lui Dumnezeu.
  Va fi foarte greu pentru ca vor fi multe “semne”mincinoase si multi vor cadea prada lor.
  Se poate ca aceste lucruri sa aiba legatura si cu fenomenul OZN.

  Fenomenul OZN
  Nu exista extraterestri, exista doar darci care se deghizeaza in extraterestri.
  http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/pr-cleopa-viata-in-pustie.php
  Exista posibilitatea ca ce se va intampla sa aiba legatura cu fenomenul OZN, poate chiar si cu “fatidicul” an 2012 ce sta sa vina. Daca razboiul cel mare incepe pana atunci (vom trai si vom vedea) poate ca in Decembrie 2012 sa fie inscaunat chiar antihristul.
  Evident ca femonemul OZN este intens mediatizat, filmele fiind un obisnuit mod de a familiariza “victimele” cu extraterestrii. Filmul “Contact” este un “bun” exemplu la cum se inoculeaza in mintea oamenilor ideea ca nu Dumnezeu a creet viata pe Pamant ci o civilizatie extraterestra. Exista sute de astfel de filme la ora actuala.
  Un alt mod de a tine populatia “in priza” este cu ajutorul “descoperirilor” recente.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-cercetator-nasa-sustine-ca-a-gasit-urme-de-viata-extraterestra-923314.html
  http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/google-ascunde-date-despre-dezastrul-din-15-martie-2011-si-nibiru-8340.html

  Bancile si creditele
  Daca ne intoarcem in prezent, vedem ca absolute toate tarile din lume sunt indatorate: de la SUA pana la Romania si de la Franta pana la Germania.
  http://www.riscograma.ro/3818/urmatorul-mare-cutremur-financiar-va-fi-chiar-in-sua/
  Toate tarile au datorii imense, pe care nu le vor putea plati niciodata (sumele au dobanzi care se tot contorizeaza).
  Daca toate marile economii ale lumii sunt datoare, intrebarea este: Cui? Cine este aceasta entitate infinit de bogata incat sa dea cu imprumut sume colosale?
  Ranspunsul este infinit mai simplu decat se asteapta cineva: nimeni nu da aceste sume cu imprumut pentru simplul fapt ca banii nu au existat niciodata. Banii sunt doar cifre fictive intr-un calculator. Oamenii muncesc pentru a plati dobanzi pentru bani care nu exista.
  Nu inteleg cum unii oameni multumesc bancilor pt. ca ei spun ca datorita lor au putut cumpara o casa sau o masina, in lo sa vada ca datorita bancilor lucrurile au devenit atat de scumpe, deoarece imprumutam bani cu dobanda care nu au existat niciodata.
  FMI si Banca Mondiala dau bani care nu exista cu camata la statele lumii, pentru a inrobi populatia.
  http://www.bloombiz.ro/finante/banca-mondiala-vrea-sa-ne-mai-dea-o-data-in-cap-_1487892/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic
  Ca pentru a confirma ca traimi vremurile de pe urma, si Biserica Ortodoxa a inceput a face camata.
  http://stirileprotv.ro/stiri/economie/credite-la-mila-preotului-mitropolia-moldovei-are-casa-de-ajutor-reciproc.html
  Cu toate ca a Biblia condamna camata, asa cum bine arata Sf. Vasile cel Mare
  http://www.razboiulnevazut.org/articol/76/Despre-camatarie-si-imprumuturi
  Astazi a devenit practica comuna.
  In spatele bancilor stau evident masonii si evreii sionisti.

  Sitemul de dependinte
  Toata aceasta piramida creeata cu munca la “birou”, sistemul de dependinte si “nevoile create” ale omului (nevoi ce nu le-a avut niciodata, dar pe care acum este un “must” sa le satisfaca si p e care marile companii au tot interesul sa le intretina si sa le amplifice) au un singur scop: inrobirea omului.
  In ziua de astazi suntem complet dependenti de societate si stat.
  http://www.ziuaonline.ro/economic/apocalipsa-alimentara-conform-bancii-mondiale.html
  Eu lucrez la birou. Nu ar pamantul si nu produc nimic ce pot manca. Ma duc cu masin la supermarket si cumpar ce am nevoie. Morcovii cresc in raft, laptele se produce in PET-uri si carnea vine transata.
  Stau intr-un apartament in care nu pot face focul, nu am lampa cu gaz si conduc o masina (nu am cal). Daca maine imi lipseste unul din lucrurile “neinsemnate” care le iau “as a given” in fiecare zi (apa la robinet, curentul la bec si prize,caldura la calorifer, papa la supermarket etc.) sunt in plop. Depind de alti oameni care sa-mi aduca toate cele de trebuinta, depind de fapt companii si in cele din urma de stat.
  http://www.legislatiamuncii.manager.ro/a/2453/noul-cod-al-muncii:-12-ore-de-munca-pe-zi-interval-de-proba-mai-lung-dispare-comisia-disciplinara.html
  Starea de astazi nu este o intamplare; s-a dorit si s-a actionat ca lucrurile sa ajunga aici.
  Acum 100 de ani nu era asa. Taranul avea ogorul lui, vite, cai, oi, gaini, zarzavat, fantana si lemne pentru foc. Putea trai bine-mersi fara Billa, Dacia, apa imbuteliata si toate cele. Putea trai independent si o facea. Ducea o viata mai aspra, dar era ajutat de Dumnezeu. Legatura cu Dumnezeu era mult mai mare atunci: taranul se ruga sa dea Dumnezeu ploaie pentru grane, se ducea la Biserica atunci cand suna clopotul si era prezent tot satul la orice nunta sau inmormantare.
  http://www.replicahd.ro/replica_db/index.php?pagerun=2&p=1488&more=1&c=1&tb=1&pb=1

  Controlul populatiei
  Controlul populatiei se realizeaza cel mai usor prin inrobirea ambilor parinti si tinerea lor cat mai departe de copii, pentru a da timp statului si societatii sa-si formeze zeloti dupa chipul si asemanarea lui.
  Copii sunt luati de mici din bratele mamei si dusi in tot felul de insitutii, unde deprind lucruri foarte utile: evolutionism, sexualitate si celelalte.
  Se poate chiar statul sa-ti impuna ce sa crezi, iar daca nu-I convine ceva (gen conceptia ta despre homosexualitate, sa te penalizeze).
  http://www.ziuaveche.ro/international/externe/londra-crestinii-lezeaza-vocatia-homosexuala-a-copiilor-22776.html
  Poate nu va mai dura mult pana sa ni se ia copii pentru ca nu-I invatam “ce trebuie”.
  Nici sectorul muzicii nu este mai prejos, cu toate dejectiile ce mai apar pe piata.
  http://www.antena3.ro/life-show/monden/lady-gaga-socheaza-din-nou-coarnele-mele-sunt-naturale-119339.html
  http://www.mtv.ro/stiri/gossip/revoltator-gaga-pe-post-de-iisus-christos-foto

  Controlul celor mari se realizeaza prin munca cat mai multa, stresul generat de grija zilei de maine, amenintarile “teroriste” care au o cadenta destul de buna in tarile “civilizate”, muzica, filme, manipularea subconstientului cu reclame, alimentatia nesanatoasa, impusa prin lege, vaccinuri puse chiar de la nastere, care ajuta la crearea omului de tip nou, usor maleabil si usor de manipulat.
  http://www.riscograma.ro/4016/cum-cine-este-ponzi-este-chiar-ministrul-pensiilor/
  http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html

  sau
  http://www.marketoracle.co.uk/Article17644.html
  Alimentatia, chiar nesanatoasa, exista in acest moment. Oamenii inca au ce manca. Ce se va intampla atunci cand stapanii inchid robinetul (a fost seceta au crescut preturile etc)? Hrana se va rationaliza, iar cei ce sunt in sistem vor primi. Cei ce nu vor fi in sistem nu vor primi nimic, ba ar putea fi si persecutati sub diverse pretexte (ca sunt teroristi, ca ascund ceva).
  https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/22/un-nou-%e2%80%9cmanual%e2%80%9d-de-lupta-impotriva-terorismului-ii-indica-a-fi-periculosi-inclusiv-pe-militantii-anti-noua-ordine-mondiala-%e2%80%a6/
  https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/29/video-oficial-daca-platesti-cash-esti-suspect-de-terorism-locuitorii-din-discovery-bay-california-nu-vor-mai-putea-plati-cash-serviciile-publice/
  http://www.tv-net.ro/Stiri-Consilierii-brasoveni-pregatiti-de-razboi-Bani-pentru-cartele-de-cosum-rationalizat+9635
  Cand oamenii vor ajunge sa iasa in strada (pana si mamaliga explodeaza), atunci ei vor fi cat de cat pregatiti, in asa fel incat sa se verse cat mai mult sange.
  http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/jandarmeria-cumpara-echipamente-de-inca-1-5-milioane-de-euro-566647.html
  Scopul crizelor, inclusiv a celei alimentare este de reducere a populatiei si acceptarea celor ce supravietuiesc a masurilor aplicate (chipuri, inregimentare, negarea libertatilor si in final inchinarea laantihrist, ca ultim scop.)
  http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/gadget/a-fost-creat-cel-mai-mic-calculator-din-lume-de-1-mm-patrat-1077789
  Evident ca evreii sionisti si masonii au ceva legaturi cu acest lucru.
  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML
  https://saccsiv.wordpress.com/2010/11/08/video-ibm-despre-internetul-lucrurilor-fiecare-om-sau-obiect-va-fi-conectat-prin-tehnologia-rfid-la-internet-si-astfel-va-fi-o-societate-minunata-pe-acest-pamant/
  http://www.hitachi.co.jp/Prod/mu-chip/

  Semnul fiarei
  Biblia Ortodoxa, Ioan Capitolul 13:
  11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
  12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
  13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
  14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
  15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  Semnul fiarei este cel mai probabil chip-ul – dar se poate sa fie si un tatuaj sau orice altceva. Trebuie sa fie un semn fizic, vazut.
  Precursor al acestui semns poate fi chipul din cardurile noastre.
  Urmatorul pas este unificarea cardurilor si a datelor.
  http://piatza.net/medvedev-a-dispus-sa-se-introduca-cardul-electronic-universal/
  http://www.razboiulnevazut.org/articol/51/Scrisoarea-Parintelui-Paisie-Aghioratul-referitoare-la-semnele-vremurilor-666
  https://saccsiv.wordpress.com/2010/08/27/video-%e2%80%93-mari-duhovnici-despre-actele-cu-cip-%e2%80%9cnu-le-luati%e2%80%9d-daca-de-stalpii-ortodoxiei-nu-ascultam-de-cine-atunci-sa-ascultam/
  Cine va primi acest semn cel mai probabil va fi controlat mental si nu va mai avea discernamant, deaceea nici nu se va mai putea mantui.
  Se poate ca cel ce ia acest chip sa aiba halucinatii si sa vada tot felul de minunatii, ce nu vor fi reale si nici vizibile pentru crestinul care nu are semnul.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Brain%E2%80%93computer_interface
  Scopul nostru este sa nu luam acest semn cand va veni si sa-L marturisim pe Hristos.
  Se doreste si o unire a religiilor, sub unicul antihrist. Deja avem semne “bune” si la noi prin tara:
  https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/25/video-la-biserica-sf-ilie-din-titan-bucuresti-gasiti-steaua-lui-david-si-semiluna-iar-pe-podea-crucea-ca-sa-calce-oamenii-pe-ea/
  Nici nu vreau sa mai amintesc de toate intalnirile ecumeniste.
  Mai recent si catolicii incearca o paropiere fata de evrei, in acelasi scop de a uni toate credintele:
  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/208728/Nu-evreii-l-au-ucis-pe-Iisus-.html

  Romania
  Tara noastra este binecuvantata pentru ca am avut si inca mai avem sfinti parinti si mucenici.
  Din nefericire si la noi vor avea loc revolte similare celor din statele arabe.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/romania-risc-de-revolta-topul-tarilor-expuse-la-revolte-218113.html
  Se doreste intens acest lucru iar zarurile au fost deja aruncate.
  http://www.realitatea.net/financial-times-romania-si-letonia-par-a-fi-experimente-controlate-ale-politicii-dure-de-austeriate_785869.html
  Preturile au crescut si vor creste (deoarece am vandut totul pe nimic http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8, am vandut pamant, industrie, resurce naturale, totul pentru a plati acele miliarde fictive), pretul petrolului va avea un trend ascendent, iar oamenii vor iesi in strada. Intrarea in UE a “ajutat” din plin la “bananizarea” tarii noastre, devening piata de defacere, namaiproducand nimic.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/aproximativ-20-de-tone-de-slanina-imprastiate-pe-dn7-848784.html
  Situati este deja tensionata si au nevoie doar de o scanteie.
  http://www.stiri.com.ro/stire-2529/razboi-la-pompa-soferii-piromani-ameninta-companiile-petroliere.html
  Nu mai conteaza ca scanteia o vor arunca tot cei care doresc sa vada revolte la voi in tara.
  Din nefericire situati va fi cam aceeasi in toata lumea. Nu putem sa mai fugim nicaieri.
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-8319846-video-zeci-mii-oameni-protesteaza-wisconsin-din-cauza-reducerilor-bugetare-noam-chomsky-putea-inceputul-revolutiei-sua.htm
  Revoltele pot incepe chiar in primavara sau anul viitor.
  Motivul poate fi pretul petrolului sau cu totul altul (pretul alimentelor, drumurile proaste, starea vremii sau culoarea cerului … irelevant care va fi motivul, revoltele sau razboiul se vor petrece).
  Exista o solutie lumeasca? Nu, nu prea exista.
  Toate aceste lucruri trebuie sa se petreaca, insa noi putem trece cu ajutorul lui Dumnezeu prin ele.
  Trebuie sa ne prinda vremea spovediti si impartasiti.
  Din punct de vedere lumesc putem sa ne pregatim punand ceva graunte de grau deoparte, unelte si conserve. Singura scapare din fata lucrurilor ce va urma este la Dumnezeu, dar noi avem datoria sa facem ceea ce tine de noi.
  O bunica la tara, o casuta la munte, minime provizii si ajutorul lui Dumnezeu pot face ca evenimentele sa nu ne prinda complit nepregatiti.
  S-au gandit baietii ca putem sa ne ducem in munti, asa ca se acopera cu legi din timp:
  http://www.clubkiaromania.ro/forum/romania-f209/vrem-garduri-munte-t4965.html?sid=f8258de126f3f9e036f0da06173fd802#p66570
  Si asa, eu si familia tot la munte ne ducem.

  Ceea cea am scris mai sus nu am pretentia ca este adevarul absolut.
  Este ceeea ce cred ca se va intampla in acest an, anul viitor sau in viitorul apropiat.
  Poate ca unele lucruri sunt gresite, insa multe se bazeaza pe spusele Sfintilor Parinti si Bibliei.
  Dumnezeu sa ne ajute sa trecem aceste vremuri cu bine!

  Daniel

  Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on august 12, 2011 at 9:49 am

   @mituri moderne

   Este adevarat tot ce ai spus cu precizarea ca manipularea mentala poate avea loc si prin intermediul cipurilor RFID 666 din acte. Vom fi obligati sa purtam actele cu cip tot timpul la noi. De asemenea cipurile RFID sunt conectate la internet. www=666 in ebraica paremi-se.

   Apreciază

 15. Raluca said, on august 12, 2011 at 7:49 am

  ACHIESEZ INTR-U TOTUL FRATE MITURIMODERNE!!!
  MULTUMESC!
  NOI COMPLICAM LUCRURILE cu ajutorul celui rau ca sa gasim un tap ispasitor inafara noastra pt nevrednicia noastra, si astfel ne departam de Mantuire!
  Argumente: 1.E in acelasi Duh cu Biblia, si Sfintii Parinti tot ce ai scris!
  2 Duhovnicul meu vede lafel lucrurile!
  3Un crestin marturisitor din familie care e geniu international in anumite domenii ale stiintei si nu numai, as putea sa spune, vede INTOCMAI cum ai descris!

  Sa ne rugam mai mult si sa fim mai jertfelnici, doar aceasta va mai schimba situatia, sau ne va mantui!
  Sa ne simplificam viata pe cat putem, si sa ne rugam mai mult, suntem bombardati astfel incat sa ni se i-a TIMPUL de a ne ruga sau ajuta pe cineva !
  Si am sa te citez intr-un aspect important
  „Cine va primi acest semn cel mai probabil va fi controlat mental si nu va mai avea discernamant, de aceea nici nu se va mai putea mantui”
  DOAMNE MILUIESTE!

  Apreciază

  • miturimoderne said, on august 12, 2011 at 9:44 am

   Doamen ajuta Raluca!

   Sa dea Dumenzeu sa ne tinem de credinta atunci cand va veni vremea si sa nu cadem in ispita.

   Tocmai ieri citeam o carte scrisa de un parinte rus si parea ok, cu toate ca imi lasa un anumit „gust” ciudat.
   La un moment dat am gasit un citat din Toma D’Aquino, dupa care m-a lamurit cu ce am de-a face.

   Nimeni nu va mai citi cartea aceea de acum in colo.
   Concluzia este ca trebuie avut grija oricand si cu orice de acum in colo.

   Cu stima,

   Daniel

   Apreciază

 16. Alexandru(Fulger) said, on august 12, 2011 at 8:22 am

  Saccsiv, imi dai voie sa te ajut si eu ?
  Mai demult ti-am trimis un comentariu despre desenele Robotzi pe mail.

  Apreciază

 17. Dannyx said, on august 12, 2011 at 11:04 am

  Ingerii cazuti, vrajitoria, dinozaurii si OZN-urile

  O posibilă explicaţie a existenţei uriaşilor a cauzei produceri potopului si a apariţiei dinozaurilor pe pământ oricum mult mai plauzibilă decât varianta elitelor cu miliarde şi miliarde de ani

  Biblia si Cartea lui Enoh despre provenienta uriasilor
  Descoperiri arheologice care confirma Biblia
  Uriasii sunt des mentionati in textele biblice.
  Gasim texte despre uriasi in diferite carti ale bibliei, dintre care amintim :

  Numeri 13: 32,33 : Ei au zis: „Ţara pe care am străbătut-o, ca s-o iscodim, este o ţară care mănâncă pe locuitorii ei; toţi aceia pe care i-am văzut acolo sunt oameni de statură înaltă. Apoi am mai văzut în ea pe uriaşi, pe copiii lui Anac, care se trag din neamul uriaşilor: înaintea noastră, şi faţă de ei parcă eram nişte lăcuste.”

  Deuteronom 1:28 :” Unde să ne suim? Fraţii noştri ne-au înmuiat inima, zicând: „Poporul acela este un popor mai mare şi mai înalt la statură decât noi; cetăţile sunt mari şi întărite până la cer; ba încă, am văzut acolo şi copii de ai lui Anac.”

  Deuteronom 3: 11: ‘’ (Numai Og, împăratul Basanului, mai rămăsese din neamul refaimiţilor. Patul lui, un pat de fier, este la Raba, cetatea copiilor lui Amon. Lungimea lui este de nouă coţi, şi lăţimea de patru coţi, după cotul unui om.)” [aproximativ 3,5 metri]

  1Samuel 17: 4-7 : ”Atunci a ieşit un om din tabăra filistenilor şi a înaintat între cele două oştiri. El se numea Goliat, era din Gat şi avea o înălţime de şase coţi şi o palmă.[aproximativc 2,6 m] Pe cap avea un coif de aramă şi purta nişte zale de solzi, în greutate de cinci mii de sicli de aramă. Coada suliţei lui era ca un sul de ţesut, şi fierul suliţei cântărea şase sute de sicli de fier. Cel ce-i purta scutul mergea înaintea lui.”

  Poate ca cel mai sugestiv pasaj este cel din Geneza capitol 6, verset 4: ‘’ Uriaşii erau pe pământ în vremurile acelea şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.

  Aceasta poate sa insemne o interventie a lui satana si a ingerilor cazuti in poluarea genetica a omenirii.,amestecind saminta lor cu saminta oamenilor . Cartea lui Enoh evoca pe larg aparitia uriasilor pe pamint
  Toate acestea se intimplau inaintea Potopului hotarit de Dumnezeu pentru a curata pamintul de monstruozitatile jumatate om jumatate ingeri cazuti, aparute prin modificari genetice, potop din care au scapat doar Noe si familia lui.

  Noe a fost gasit a fost gasit :” ..un om neprihanit si FARA PATA intre cei din vremea lui; Noe umbla cu Dumnezeu”(Geneza 6:9) . Asadar, pe linga credinta lui Noe in Dumnezeu(care i-a fost socotita drept neprihanire, ca si lui Avraam mai tarziu) Noe era si ‘’fara pata ‘’ nu doar din punct de vedere spiritual, ci si genetic, fizic, era descendent pe linie directa din patriarhi, din Adam, si ADN-ul lui si al fiilor lui nu fusese alterat .
  Iata si descoperiri arheologice, aflate in muzee :

  In 1950, in timpul construirii unei autostrazi in sud-estul Turciei , (in Valea Eufratului) sapaturile au scos la iveala morminte antice ce contineau oase de uriasi. Joe Taylor, directorul muzeului Mount Blanco Fossil Museum din Crosbyton(Texas) , a creat structura anatomica corecta corespunzatoare femurului de 120 cm lungime (!) gasit in morminte. Uriasul tre buie sa fi avut impresionanta inaltime de 4, 5 metri , un om obisnuit neajungand nici la nivelul soldului acestui monstru.

  In muzeul din Bagdad (Iraq) sunt expuse topoare de o marime impresionanta, lungi de 3-4 metri si cintarind peste 100 kg. Ce fel de oameni le puteau utiliza in acele vremuri?
  Oase ale unor falange uriase au fost excavate in USA, in imagine fiind comparate osul mijlociu al degetului opozabil unui om obisnuit cu cel al unei creaturi humanoide ce avea dimensiuni uimitor de mari(raportat la lungimea osului gasit)

  Apreciază

  • tutenstine said, on august 12, 2011 at 12:00 pm

   Cartea lui Enoh este o scriere apocrifa,ai mare grija ce citesti.Eu nu cred in ce scrie in aceea carte .Ar fi o idee buna ca saccsiv sa spuna cate ceva despre aceasta carte deoarece sunt multi crestini inselati de aceasta scriere apocrifa.
   nu sunt de acord cu cartea lui enoh deoarece un inger nu poate face dragoste cu o femeie pentru ca adn-ul ingerului este diferit de cel al omului

   Apreciază

   • saccsiv said, on august 12, 2011 at 12:38 pm

    tutenstine

    Voi scrie un material si despre Cartea lui Enoh.

    Apreciază

  • Samir Mihail Vancica said, on august 12, 2011 at 12:33 pm

   O ratacire cumplită. O sa vorbesc despre asta mai pe seara!

   Dumnezeu sa va lumineze mintile!

   Apreciază

 18. Dannyx said, on august 12, 2011 at 12:20 pm

  Tutenstine nu cred ca ingeri au ADN. Chiar satana se poate preschimba in inger de lumina. Nu sunt limitati ca noi ne sunt net superiori. Ai ca exemplu chiar nasterea Domnului nostru Iisus Cristos dintr-o Fecioara prin pogorarea Duhului Sfant.

  Apreciază

 19. tutenstine said, on august 12, 2011 at 12:26 pm

  Da,dar totusi sunt diferiti fata de noi si nu cred ca pot face copii cu oameni,nu?

  Apreciază

 20. tutenstine said, on august 12, 2011 at 12:27 pm

  Da dar acolo a lucrat Duhul Sfant care nu e un simplu inger

  Apreciază

 21. tutenstine said, on august 12, 2011 at 12:35 pm

  La nasterea Mantuitorului e o exceptie,dar in rest nu se poate dintr-un motiv simplu.dumnezeu ne-a facut din tarana iar ingerii au fost facuti altfel deci nu suntem compatibili(sa zicem).
  tocmai de aceea a fost scrisa carea asta ca sa ne punem intrebari aiurea.Asta ar fi chipurile o dovada ca exista extraterestrii ceea ce e o tampenie.

  Apreciază

 22. apelpentruviata said, on august 12, 2011 at 12:36 pm

  Saccsiv, poti conta si pe mine.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 23. tutenstine said, on august 12, 2011 at 12:39 pm

  Si pe mine.

  Apreciază

 24. crisuadi said, on august 12, 2011 at 12:47 pm

  Imi pare nespus de rau sa aud ca esti bolnav sau suferind ! ! Am sa-ti trimit cateva materiale interesante , publicarea lor ramanand , bineinteles , la latitudinea ta . Niciunul nu va fi impotriva ortodoxiei ( care , de altfel , este si traditia mea crestina , dar in care nu traiesc fara sa-mi pun intrebari ), niciunul nu va fi proecumenic .
  Cu speranta ca ai puterea , cu ajutorul lui Dumnezeu , sa treci cu bine peste boala , iti urez succes si multa sanatate !
  Nu-mi place si evit total sa-mi afisez credinta peste tot sau sa scriu verzi si uscate despre Dumnezeu ! Ma ingrozesc cu cata usurinta pronunta unii numele Lui ! In fine…

  Apreciază

 25. tutenstine said, on august 12, 2011 at 1:08 pm

  Uitati aici un forum despre carea lui Enoh.forum ortodox:http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3267

  Apreciază

 26. tutenstine said, on august 12, 2011 at 1:16 pm

  prin cartea asta favorizeaza 2 rataciri:1.Extraterstii pentru ca daca ingerii pot sa se imperecheze cu oamenii pot popula si planete,nu?
  2.ingerii cazuti nu sunt asa rai ca ne-au invatat arta razboiului si vrajitoria si cica tot ei ne-au invatat si focul.
  Intelegi acum de ce nu e bine sa crezi in aceste scrieri?Cine le-a oprit a stiut de ce.

  Apreciază

 27. Dannyx said, on august 12, 2011 at 2:14 pm

  Tutenstine Câţi ani are lumea asta în care trăim? 6000 de ani sau miliarde de ani?

  Apreciază

 28. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:18 pm

  nu stiu pentru ca nu am nici o dovada…e o intrebare stupida si nefolositoare.Ar trebui sa ne gandim la mantuirea noastra nu la intrebari de 2 lei

  Apreciază

 29. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:27 pm

  asa e

  Apreciază

 30. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:29 pm

  E chiar atat de important sa stim cand de veche e lumea?

  Apreciază

 31. Dannyx said, on august 12, 2011 at 2:35 pm

  Categoric: Are 7519 ani esti creationist, are miliarde de ani esti evolutionist.

  Apreciază

 32. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:36 pm

  Sincer sa fiu nu stiam ca lumea are 7519 ani dar nici nu credeam ca a durat ere geologice sa se faca

  Apreciază

 33. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:40 pm

  Pare logic deoarece lui Dumnezeu nu ii trebuie miliarde de ani sa faca lumea

  Apreciază

 34. Dannyx said, on august 12, 2011 at 2:47 pm

  Este important pentru un creştin, pentru că vin băieţii şi îi dau cu miliardele de ani şi cu lumea care s-a făcut singura din nimic.

  Apreciază

  • tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:48 pm

   Da,la asta nu m-am gandit

   Apreciază

  • tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:56 pm

   Eu i-as intreba pe astia cum de a aparut acea energie capabila sa faca lumea,din neant?

   Apreciază

 35. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:50 pm

  Sa scrieti ceva si de user-ul luptatorulpasnic de pe youtube.Newage-istul asta e tare admirat pe youtube.

  Apreciază

 36. Dannyx said, on august 12, 2011 at 2:54 pm

  http://www.realitatea.net/papusile-muppets-somate-sa-se-casatoreasca-gay-producatorii-sesame-street-refuza_861232.html
  Păpuşile Muppets, somate să se căsătorească gay: producătorii Sesame Street refuză

  Corectitudinea politică atinge în mod bizar şi unul dintre cele mai faimoase show-uri pentru copii din toate timpurile: Sesame Street. Ca urmare a unei dezbateri aprinse pe Facebook şi Twitter, dar şi a unei petiţii semnate de 9.000 de persoane care cer care cei doi buni prieteni din Păuşile Muppets, Bert şi Ernie, să se căsătorească, producătorii serialului au trebuit să intervină.

  Apreciază

 37. tutenstine said, on august 12, 2011 at 2:58 pm

  de fapt e normal ca doar un imbecil se duce cu un alt imbecil si formeaza un frumos grup de imbecil 9000 de persoane obsedate de faccbook si tweeter

  Apreciază

 38. paul said, on august 12, 2011 at 3:18 pm

  Bert si Ernie, papusile Muppets, din faimosul spectacol pt copii, somate sa devina homosexuali.9000 de nebuni au semnat o petitie prin care cer casatoria celor doi.
  http://bataiosu.wordpress.com/2011/08/12/bert-si-ernie-papusile-muppets-din-spectacolul-sesame-street-somati-sa-devina-poponari-9000-de-nebuni-au-semnat-o-petitie-in-care-cer-casatoria-celor-doi/

  Apreciază

 39. Dannyx said, on august 12, 2011 at 3:36 pm

  Un singur protestatar impotriva casatoriilor gay Protest in New York cu un singur protestatar. Bietul om se lupta cu morile de vant Singur impotriva tuturor http://www.220.ro/emb/bEx31dTrSNVezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

  Apreciază

 40. ines said, on august 12, 2011 at 4:35 pm

  @Dannyx
  Ce ciudat sa fie doar un singur om impotriva homosexualitatii.Saracu cat curaj ii trebuie.
  America a ajuns chiar Sodoma.Nu cred ca ne mai tine Dumnezeu mult timp pe pamant.Asa spalati pe creier sunt americaniii?Oare e real ca un singur protestatar sa fie?Nu-mi vine sa cred.Parca am face parte dintr-o piesa de teatru absurda.

  Apreciază

 41. Dannyx said, on august 12, 2011 at 4:50 pm

  Din pacate cam asa e ,se lupta cu morile de vant,drept urmare si rasetele de pe fundal.”Societatea” lor a reusit atat de bine sa le spele creierele incat deja a fi gay este consdierat ceva normal la ei ,spre bucuria mea nu si la noi si la alte popoare numite de ei ”inapoiati”.Au reusit atat de bine sa dea o conotatie de lume deschisa, de acceptare si de ”toleranta” a acestui fenomen ,incat oameni normali ca cel care protesteaza cu citate din Biblie par nebuni,ciudati,etc.Promovarea vad ca e intensa si prin videoclipuri,media,moda-haine,etc.

  Apreciază

 42. trisaghion said, on august 12, 2011 at 5:57 pm

  si pe ce adresa trebuie sa trimitem in scris dorinta de a contrinui la site?

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 12, 2011 at 6:29 pm

   trisaghion

   Dintre cei ce doresc, voi alege eu un grup. Ii voi contacta pana saptamana viitoare si le voi explica tehnic cum vor proceda.

   Apreciază

 43. bisericadinsuflet said, on august 12, 2011 at 7:23 pm

  Pe blogul meu găsești materiale interesante, în acord cu credința ortodoxă. Unele sunt preluate, altele sunt păreri proprii. Având în vedere că blogul tău și calitatea postărilor m-a determinat să „ies la suprafață”, o colaborare nu poate decât să mă onoreze.

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 12, 2011 at 7:40 pm

   bisericadinsuflet

   Ma bucur, dar, iertare, n-ai inteles ideea.

   Apreciază

   • bisericadinsuflet said, on august 13, 2011 at 3:19 pm

    Am înțeles la ce te referi, vizitarea blogului meu are ca scop să știi cu cine te însoțești.

    Apreciază

 44. Raluca said, on august 13, 2011 at 5:27 am

  Ma mir cum batjocoresc de multe ori numele Lui prin faptele, lenea sau indifererenta mea, deci macar sa-L pomenesc .(pt. domnul crisuadi)

  ” Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona. „Matei (6, 24)

  Frate miturimoderne te rog fii mai explicit in al doilea comentariu. Vreau sa „profit” putin de discernamantul dumitale(dupa parerea mea).
  Credeam ca am prins ideea. Insa urmatoarea afirmatie m-a incurcat:”Nimeni nu va mai citi cartea aceea de acum in colo.”
  Acum in apropierea sarbatorii SFINTEI MARII indraznesc sa amintintesc un cuvant drag, dar greu :
  Daţi- mi o generaţie de mame bune creştine şi voi schimba faţa lumii!”(Sfantul Ioana Gura de Aur).
  Iertare !

  Apreciază

 45. m_soare said, on august 13, 2011 at 10:43 am

  super, mi se pare o initiativa f buna

  Apreciază

 46. taviyamato said, on august 13, 2011 at 3:05 pm

  ce parere aveti despre organizatia noua dreapta ?
  Apropo , eu sunt creatorul filmului cu Stemele Romaniei cele masonice .
  Am descoperit singur , dupa ce am scos la iveala aceste profetii , am descoperit un reportaj pe youtube despre stema nationala , era vorba despre generali si lideri ai lor care spun ca stema nu simbolizeaza Romania , ca este o copie dupa o stema care s-a facut in graba (trebuia sa trimita regimentele pe front) , si astfel s-a infiltrat un iredentist maghiar care nu stia limba Romana , si el ne-a facut steama :)) .
  APROPO , eu locuiesc in Sibiu , aici , am observat ca sinagoga , acest cuib jidanesc are sigla U.E. pe ea , se vede clar cine sustine U.E.

  Apreciază

 47. Ralu said, on decembrie 20, 2011 at 9:06 am

  Mi-ar placea si mie o colaborare. Poate ai sesizat, din putinele mele comentarii, ca am o abordare mai mult umanista decat conspirationista. Ce pot sa ofer, sunt articole mai mult filosofice, perspectiva psihologica a caderii, a neiubirii, etica relatiilor in familie, si in societate, necesitatea pastrarii traditiilor credintei ortodoxe pentru pastrarea unei consistente in viata de zi cu zi…. Atacurile psihotronice, sau prin mesaje subliminale, din mass-media … Nu stiu daca tu consideri ca acestea ar fi de folos, sau se potrivesc cu intentiile tale…. Dar am instrumentul asta si vreau sa il folosesc cat de mult pot pentru a ajuta.
  Am cautat adresa ta de email, dar poate nu stiu unde sa o caut. Te rog anunta-ma daca o sa consideri ca fiind eficienta o posibila colaborare.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: