SACCSIV – blog ortodox

Reprezentantul Rusiei la NATO: ORGANIZATIA PLANIFICA O CAMPANIE IN SIRIA SI PREGATESTE UN ATAC IN IRAN

Posted in Siria by saccsiv on august 5, 2011

Citez din articolul Dmitri Rogozin: NATO planifica o campanie in Siria si pregateste un atac in Iran:

Reprezentantul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, susţine că Alianţa planifică o campanie militară în Siria, pentru înlăturarea preşedintelui Bashar al-Assad, având ca obiectiv pe termen lung pregătirea unui atac asupra Iranului, informează RIA Novosti, în pagina electronică.

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat miercuri violenţele din Siria, cerând autorităţilor de la Damasc să pună capăt utilizării forţei împotriva protestatarilor paşnici, fără a solicita însă intervenţia NATO.

„Această declaraţie înseamnă că planificarea (operaţiunii militare) este deja în curs. Poate fi o concluzie logică a acestor operaţiuni militare şi de propagandă ale unor ţări occidentale împotriva Africii de Nord”, a spus Rogozin, într-un interviu publicat vineri de Izvestia.

El a afirmat că Alianţa vrea să vizeze numai regimurile „ale căror puncte de vedere nu coincid cu cele ale Occidentului”.

Rogozin şi-a exprimat şi acordul cu experţii care consideră că Siria şi, ulterior, Yemenul, ar putea deveni ultimele etape înaintea declanşării unui atac asupra Iranului. „Se strânge laţul în jurul Iranului. Planificarea militară împotriva Iranului este în curs. Şi, desigur, suntem îngrijoraţi de escaladarea situaţiei către un război pe scară largă în această regiune uriaşă”, a spus el.

După ce a învăţat lecţia libiană, Rusia „va continua să se opună unei rezoluţii de forţă privind situaţia din Siria”, a afirmat Dmitri Rogozin, adăugând că urmările unui conflict pe scară largă în nordul Africii ar fi devastatoare pentru întreaga lume.

Cititi va rog si:

Motive pentru care Occidentul AR PUTEA DORI SA ATACE SIRIA. Principalul: DECLANSAREA RAZBOILUI MONDIAL

GRECIA a inceput saparea unui SANT DE APARARE lung de 120 km la granita cu TURCIA

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 5, 2011 at 5:41 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on august 5, 2011 at 7:45 pm

      Saccsiv, vezi cele 6 „flori” de pe marginea stei la minutul 6:25?

      De ce 6 si nu 10?

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on august 5, 2011 at 7:45 pm

        *stelei

        Apreciază

      • dora said, on august 5, 2011 at 9:42 pm

        pt ca steaua are 6 colturi. daca avea 10, zece erau si florile. floareaa campului, floarea coltului si cu-a dorului, ma.

        Apreciază

  2. Stefan said, on august 5, 2011 at 6:44 pm

    saccsiv,

    La https://saccsiv.wordpress.com/2011/07/28/ecumenism-total-in-suedia-%e2%80%9ecasa-lui-dumnezeu%e2%80%9d/

    am comentat cate ceva in legatura cu folosirea unor anumite cuvinte,si nu doar de ieri de azi, in contexte total nepotrivite si cu semnificatii denaturate.

    Ma gandeam deci , ca ar fii fost bine ca si lucruri de felul asta sa fie aduse la cunostinta; pentru a fii stiut si pentru a fii cat mai dificil de denaturat pe viitor; ca doar un lucru in aparenta putin semnificativ azi poate( si deobicei asa se intampla) sa devina un lucru de o importanta majora maine … ori cu alte cuvinte azi tantar maine armasar.

    Apreciază

  3. Alexandru(Fulger) said, on august 5, 2011 at 7:56 pm

    Rusia se crede o tara puternica dar ea impreuna cu alte tari se vor nimici.

    Apreciază

  4. Aurora said, on august 5, 2011 at 8:54 pm

    NATO cauta motive sa provoace al treilea razboi mondial. Liderul mondial o fi avand aproape 30 de ani si nu vor sa scape prilejul… Doamne, mai amana clipa aceea, caci nu suntem pregatiti !

    Apreciază

    • dora said, on august 5, 2011 at 9:35 pm

      Aurora,
      cand spui” Doamne, mai amana clipa aceea, caci nu suntem pregatiti !”, ce speri? Ca antihristul va fi incoronat la varsta senectutii? Daca am avea credinta, am stii ca profetiile trebuie sa se implineasca. deci la ce ne-ar folosi o manare? daca spui ca antihristul are 30 de ani, ar trebui sa accepti si ca in trei ani va fi incoronat.

      Apreciază

      • dora said, on august 5, 2011 at 9:39 pm

        PS: mesaj pt supercorectii gramatici : ma corectez singura . ” am sti” am tinut tasta apasata o secunda mai mult, din pricina irascibilitatii. numa bine. pa.

        Apreciază

      • tataia said, on august 7, 2011 at 8:11 pm

        Ne-ar folosi o aminare pentru ca nu sintem inca pregatiti. Daca sustii ca Dumnezeu nu ne mai poate amina evident negi atotputernicia lui Dumnezeu. Sa presupunem ca antihristul are 30 de ani cum sustii tu. Si sa presupunem ca va fi incoronat la 33 de ani asa cum sustin profetiile si asa cum doresc intunecatii. Oare nu este posibil pentru atotputernicul Dumnezeu sa faca in asa fel ca antihristul sa fie incoronat peste 10 ani si peste 10 ani sa aiba exact 33 de ani asa cum scrie in profetii? Pentru ca Dumnezeu este stapinul suprem atit asupra timpului cit si a spatiului. El poate face ca pentru antihrist si intunecati sa treaca doar trei ani..dar pentru noi ceilalti sa treaca 10… Eu unul asa cred. Intr-adevar este scris ca pentru cei drept credinciosi Dumnezeu va scurta timpul. Eu unul as prefera sa il lungeasca. Si eu unul ma rog neincetat la bunul Dumnezeu pentru o aminare. Pentru ca eu unul nu ma simt pregatit. Dora, tu te simti pregatita? Atit de mult iti doresti ca acele vremuri sa fie acum?

        Apreciază

      • dora said, on august 8, 2011 at 8:01 am

        tataia,
        nu, nu sunt pregatita. Dar nu pot sa spun ca peste 20 de ani voi fi. Asa de grea a devenit viata in lumea asta, incat e imposibil sa nu fi coplesit uneori de grijile lumesti. Iar cine nu se poate rupe de tot de lume, nu va fi pregatiti nici dac-ar mai trai inca o suta de ani.

        Apreciază

  5. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:23 pm

    […] Reprezentantul Rusiei la NATO: ORGANIZATIA PLANIFICA O CAMPANIE IN SIRIA SI PREGATESTE UN ATAC IN I… […]

    Apreciază

  6. […] Reprezentantul Rusiei la NATO: ORGANIZATIA PLANIFICA O CAMPANIE IN SIRIA SI PREGATESTE UN ATAC IN I… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.