SACCSIV – blog ortodox

Ingineria GENETICA – stiinta draceasca

Posted in genetica, stiinta by saccsiv on iulie 29, 2011

Citez din articolul Genetic Genocide: Humanity’s Greatest Threat:

Cu siguranţă, cutia Pandorei a fost deschisă. Un experiment genetic periculos a ieşit la iveală iar hibrizii uman-animal, himere şi alte clone transgenice ameninţă să pericliteze şi să schimbe irevocabil viaţa pe care o cunoaştem.

Controlorii elitelor de ştiinţă şi ai Departamentelor de Cercetare şi Dezvoltare au schimbat fără vreun motiv anume codul genetic al planetei, ignorând pericolele evidente arătate de exprimentele privind încrucişarea speciilor şi în mod flagrant au periclitat biodiversitatea şi aşa destul de delicată a pământului.

Într-un video special, Alex Jones vorbeşte despre riscurile serioase ale hibrizilor modificaţi genetic, hibrizi care sunt descrişi pe larg în domeniul biotehnologiei.

Dezvăluirile recente despre programul „laborator secret” din Marea Britanie recunoscut pentru cercetări care se derulează în ultimii trei ani şi care a dezvoltat hibrizi-animal serveşte numai la consolidarea datele disponibile pe care le avem referitoare la faptul că aceste creaţii de laborator modificate genetic sunt inventate şi scăpate de sub control.

În prezent, industria biotech a eliberat în lume aceste rase Frankestein sub auspiciile monopolizării câtorva dintre cele mai importante şi periculoase dezvoltări în cercetarea agricolă, farmaceutică şi medicală a secolului XXI.

„Soluţiile” modificărilor genetice la provocările vieţii promit avantaje băneşti, aşa cum am mai spus astăzi, datorită redevenţelor plătite pe expresiile-genice patentate.

Clonele transgenice, create prin ştergerea şi înlocuirea secvenţelor ADN pentru a crea un hibrid din încurcişarea de specii (xenotransplant[1]) care este apoi crescut de un ou-gazdă, devin cu repeziciune un proiect-favorit al corporaţiilor ştiinţifice care oferă îndeplinirea promisiunii Pharming: înlocuirea organelor oamenilor bolnavi, aplicaţii industriale şi farmaceutice ale producţiei de proteină artificială şi speranţa că fertilizarea artificială şi clonarea umană vor avea succes într-o eră în care sterilitatea şi infertilitatea sunt în creştere.

Tocmai aceste creaţii făcute de mâna omului sunt cele mai riscante – incluzând contaminarea, fapte dovedite prin sterilitatea la copii rezultaţi prin acest procedeu dar şi prin riscul de cancer. Multe clone, prima şi cea mai cunoscută clonă este oaia Dolly, au în mod vădit perioadă scurtă de viaţă şi sănătate precară. Artrită, probleme cu respiraţia şi multe altele boli chinuie existenţa acestor clone, în timp ce sute de embrioni eşuează atunci când sunt cultivaţi pentru fiecare clonă de succes. Alţi embrioni mor în pântec după numai câteva zile şi totuşi, în aceste entităţi sunt puse speranţele îmbunătăţirii umanităţii.

În mod particular, îmbinarea genomului uman cu genomul diverselor animale „folositoare” trece graniţa extrem de riscantă ce separa odinioară multe boli ale animalelor născute bolnave de bolile care în mod normal afectează oamenii sau speciile de plante. Contaminarea speciilor neînrudite şi amestecarea lor, cum ar fi mamiferele şi genele de meduză dau prilejul unor consecinţe nevăzute şi mutaţii necontrolabile. În plus, multe gene pe care oamenii de ştiinţă le-au crezut anterior a fi asemănătoare, au dovedit că se comportă diferit când au fost transplantate în secvenţe ADN străine. Mai mult, lipsa recunoaşterii şi compensaţiei pentru genele pleiotropice (o singură genă dă expresia mai multor trăsături) face ca unele consecinţe să fie nevăzute, deci după toate probabilităţile, periculoase.

Experimentarea grotescă, portretizată în mod simbolic timp de mai bine de un secol de globalistul H.G. Wells în cartea sa „Insula doctorului Moreau”, a ieşit la iveală: creşterea urechilor umane pe spatele şoarecilor, cultivarea de organe umane pentru vaci, porci şi alte specii-gazdă, sintetizarea proteinelor strategice în producţia de lapte-gazdă şi alte aplicaţii evidente ştiinţifico-fantastice – au pavat drumul către biotehnologia viitoare. Creaţiile, păianjen-capre, sunt crescute în contradicţie cu legile naturii, toate în numele producţiei industriale şi a obţinerii unei proteine mai puternice decât oţelul extrasă din pânza de păianjen care poate crea fibre pentru articole, cum ar fi vestele anti-glonţ, vândute direct închisorilor militare, pentru a alimenta dominaţia totală asupra lumii.

Speciile de organisme modificate genetic au devenit absolut invazive iar Doctorii Frankestein le-au eliberat intenţionat pentru a distruge speciile native. Contaminarea recoltelor, a plantelor nemodificate genetic, combinată cu  efectele de genocid ale seminţelor Terminator[2] este devastatoare pentru fermieri. Consumul de recolte cu organisme modificate genetic a revelat în studiile efectuate pe şoareci că duce la sterilitate (şi asta până la a doua sau a treia generaţie) şi cancer.

Globaliştii puternici s-au declarat ei înşişi a fi Dumnezeu şi au căutat să limiteze expesia complexă a vieţii la clone ieftine de tip copie carbon care ameninţă să înlocuiască adevărata floră, faună şi întreaga viaţă de pe pământ. Nu cu mult timp în urmă, cei mai prestigioşi savanţi ai lumii au considerat că 96% din ADN poate fi aruncat la gunoi pentru că nu are nicio valoare genetică. Acuma, cu multă aroganţă, aceşti savanţi fac pe departe greşeli mai mari pentru că pretind să înţeleagă calea spre transumanism[3] prin care omul accede la Dumnezeire prin prelungirea vieţii. Humanitatea trebuie să ia poziţie şi să spună NU până nu este prea târziu.

Cu referire la: GM Hibrizii uman-animal piaţă de desfacere pentru organe, Copii, Pharma

Proiectele secrete de clonare, demascate

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LWhEOmWcHNs

  GM Hibrizii umani – piaţă viitoare pentru organe, Copii, Pharma

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pM3XjKXvp-k

Ţintă Africa: Culturile cu organismele modificate genetic duc spre depopulare

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E_bSlHui-Ro

Operation Inheritance: Stop organismelor modificate genetice care depopulează Africa

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JkzlWlbLK_U

Comentariu saccsiv:

   Reiau cele ce scriam in articolul VIDEO – Alex Jones: GENETICA, teribila arma impotriva umanitatii:

Dupa cum deja stiti, avertizam in articolul:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

Informatiile din articol sunt insa interesante.

Iata si comentariul Pr. Vasile postat la articolul Descoperire de cosmar: peste 150 de embrioni om-animal, in laboratoare din Anglia:

Ingineria genetica este o nascocire draceasca, in incercarea diavolului de a atrage pe oameni in razvratirea impotriva Creatorului. Lucifer nu poate face nimic impotriva creatiei lui Dumnezeu, insa incearca sa insele pe om, care este creat dupa chipul lui Dumnezeu, si prin el sa introduca dezordine si haos in creatie.

Ingineria genetica este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu; un sacrilegiu! Cum poate omul in nebunia sa sa creada ca poate corecta pe Dumnezeu? Ca si crestini, noi stim ca omul cazut si ateu sau satanist nu poate indrepta nimic, ci doar sa strice si sa distruga ordinea din creatie.

Pr. Vasile

Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Evreul RAY KURZWEIL ne spune ca VOM FI NEMURITORI si ca pana in 2020 vom avea GUVERN MONDIAL … Revista TIME ii promoveaza mesajul


[1] Xenotransplant (xenos (gr) “străin”) este procedura de transplant a celulelor, ţesuturilor şi organelor vii de la o specie la alta. http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Xenotransplant_-in-curand-o-practica-reala_1304/Xenotransplantul, va fi in curand o practica admisa, prin care organele omului vor putea fi inlocuite cu cele animalice. Astfel se va putea realiza transplantul de la animal la om.La ultima conferinta organizata de OMS, s-a discutat despre incheierea unui tratat care sa prevada normele si stabilirea cadrului legal, pentru inceperea cercetarilor in acest sens. Porcinele sunt apropiate din punct de vedere al fiziologiei organelor de oameni. Dupa stabilirea normelor, vor putea fi efectuate si testele clinice.
[2] Seminţe Terminator – Cu ajutorul biotehnologiei moderne, este posibilă crearea unor plante de cultură care să nu producă seminţe viabile, sau se produc seminţe viabile, dar la care anumite gene au fost inactivate.
[3] Transumanism – mişcare internaţională, culturală şi intelectuală care afirmă posibilitatea şi dorinţa fundamentală de a transforma condiţia umană prin dezvoltarea tehnologiilor care elimină îmbătrânirea şi îmbunătăţesc capacităţile umane intelectuale, fizice şi psihologice.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 29, 2011 at 1:30 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Moshu said, on iulie 29, 2011 at 1:51 pm

    Nu este corect ceea ce se intampla. Genetica trebuie desfiintata iar la capul tarlalelor il vom aduce pe fratele SACCSIV sa se roage. Astfel vom hrani 7.000.000.000 de oameni

    Apreciază

    • danutza said, on iulie 29, 2011 at 7:09 pm

      daca genetica e pusa in slujba omului , e in regula, dar, din nefericire, e in mana celor care vor sa depopuleze pamantul, nu sa hraneasca pe cineva. pacat ca ti-a spalat sistemul creierul si nu poti gandi singur, ci reciti poezia lor!

      Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iulie 29, 2011 at 7:30 pm

      Doar daca esti atei sau mason poti crede ca elitele sunt cele care vor hrani 7 miliadre de oameni. Noi crestinii credem ca Dumnezeu poate hrani pe pamant si 10 si 20 de miliarde de oameni.

      Problema elitelor nu este hrana, ci controlul. Nu de hrana duc ei lipsa, ci de control. Si pentru ca omenirea sa poata fi controlata se impune reducerea populatiei prin orice mijloace. Cine ii inspira? Satana, dusmanul de moarte al omului. El nu se poate razbuna pe Dumnezeu si incearca de mii de ani sa distruga pe om.

      Documenteaza-te si vezi cat de mult „iubeste” Monsanto omenirea, modificand genetic plantele ca sa nu se mai poata inmulti decat prin samanta cumparata de la ei, pe bani. Daca ai, traiesti, daca u ai mori. Si cine va avea pecetea lui Antihrist va cumpara samanta, iar cine nu io are nu va putea cumpara nici samanta si nici de mancare. Astfel cine nu accepta sclavia este sortit mortii.

      Iti dau un exemplu. Verifica usturoiul importat si vei vedea ca nici un catel de usturoi nu are inima (coltul), tocmai ca sa nu mai poata fi inmultit, ci doar consumat.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  3. Alex said, on iulie 29, 2011 at 2:06 pm

    Se pare ca filmele X-Men nu vor mai fi de domeniul SF.

    Apreciază

  4. Sfârşitorul said, on iulie 29, 2011 at 2:08 pm

    Lumea crăcănaţilor cu şorţuleţ şi coarne de ţap seamănă izbitor cu cea prevăzută de Hieronimus Bosch în picturile sale.Pretenţia mândră de dumenezei pe care o au îi va duce drept în miezul fierbinte al pământului.Păcat că trebuie să tragă alţii ponoasele mândriei lor…

    Apreciază

  5. supraveghetorul said, on iulie 29, 2011 at 2:36 pm

    Ingeri cazuti inca isi continua si acum experimentele … si elitele fac toate acestea cu un scop …

    Apreciază

  6. joscuEI, mama lor de E***i said, on iulie 29, 2011 at 4:57 pm

    Ce ma enerveaza ignoranta emanata de unii cum ca fara astea genetice nu se pot hrani oamenii. Oricum mor oamenii pe capete de foamete in tari de „lumea a 3-a” tinute in felul asta de IUDEO masoni , pe care le exploateaza si se sterg la cur cu populatiile.

    Acum cica avem nevoie de hibrizi , cand pe partea aialalta exista culturi VASTE la care nu se folosesc nici macar PESTICIDE , ce GENETICA , folosind tehnici simple si inteligente de cultivare si diferite ingrasaminte naturale ( cel mai bun ar fi bio-humusul ) si SPRAY-ind ceaiuri din aceste humusuri – ce ofera protectie impotriva insectelor , fungilor samd si o calitate(gust) excelenta. Desigur, nu o sa scoatem cantitatea pe care am scoate-o daca am folosi hibrizii scufundati in ingrasaminte CHIMICE , N-P-K.

    Diferenta este ca din mizerii o sa scoatem plante MARI si INCOMPLETE , care pe langa gustului INEXISTENT , cunoscut de toata lumea , NU CONTINTE TOTI NUTRIENTII PE CARE I-AR CONTINE PLANTA CRESCUTA IN MOD NATURAL , AVAND SURPLUS DE N-P-K INSA RESTUL DE 30+ ELEMENTE DIN SOL TOTAL INEXISTENTE , SOLURILE UDATE CU N-P-K FIIND in 99% din cazuri DEJA EPUIZATE.

    Vorbe ca „avem nevoie de hibrizi ca mor aia de foame” sunt imprumutate de la al de CNN / Euronews / ProTV / , canale jidanite, unde explica cativa jidaniti ca vai ce bine ca le-a facut la nu stiu ce muribunzi culturi de hibrizi , ca sa nu mai fie muribunzi. Dar cine ii TINE ASA , panarama jegoasa ce transmiti , fie tu roman/ca sau nu ? NU FRATIORII ALORA DE TE PLATESC PE TINE ?

    NU AIA CARE LE DAU 1$ / luna pe 12 ore / zi de munca , ca sa scoata diamante sau ca sa ne produca noua
    diferite ?

    Apreciază

  7. Iulian said, on iulie 29, 2011 at 6:09 pm

    Indubitabil este nascocire diavoleasca, vrajmasul voind cu orice pret sa injoseasca creatura lui Dumnezeu, dar nu va faceti griji, isi vor lua plata lor cu varf si indesat.
    Pe de alta parte as vrea sa spun un punct de vedere personal, conturandu-se un tipar din ce in ce mai bine realizat cu toate lucrurile anormale care se intampla in lume. Se foloseste o stire de senzatie (si pe masura ce trece timpul, parca devin din ce in ce mai piperate) pentru a abate gandul oamenilor de la multe alte lucruri mai importante. Adica, ei au de dus la capat un plan pe firul caruia merg de multi ani, prea multi as zice, si ca sa nu intampine rezistenta, abat gandul omului la alte lucruri care sunt semnificative din alte puncte de vedere, dar care nu le pericliteaza planul lor.
    E o tactica veche folosita, si precum se spune si in protocoalele de la Toronto, oamenii nu invata din greselile trecutului fiind prea procupati de a-si satisface propriile placeri.
    Asadar, precum exista planul de indreptare a atentiei publice catre o asa zisa noua ordine mondiala pe care o vedem promovata tot mai intens in documentare si site-uri care nu deranjeaza pe nimeni din partea de sus a piramidei, spre a nu fi ei deranjati, in timp ce adevaratul lor scop trebuie atins (mesia care vine intru numele lui si pe care-l asteapta cu atata ardoare sa-l instaureze imparat a toata lumea si sa controleze fiecare creatura si lucru de pe pamant), la fel si cu astfel de stiri „senzationale”, pentru a ne orienta mintile catre niste grosolanii tot mai mari, in timp ce ei au adus la sapa de lemn toate tarisoarele din acest URSS european, prin intermediul economiei, infiltrandu-se ca o ciuma printre neamuri si mancandu-le din interior prin diluarea cu alte neamuri, ca mai apoi sa le cumpere pe acestea prin specula si la pret de talcioc.
    Nu sunt ei cei mai vestiti pentru ca nu stiu decat sa faca specula si nu sa puna osul la munca?

    Magarii de neconceput pentru mintea umana, s-au tot facut de la Adam si Eva si pana in zilele noastre, de aceea n-ar trebui sa ne mai mire de ce sunt in stare astia, pentru ca toate le fac sub influenta satanei si zac in intuneric de 2000 de ani vinovati fiind de deicid, dar nu uitati nici pentru o secunda, ca Dumnezeu pe toate le vegheaza si de toate are grija. Datoria noastra in primul rand este sa ne rugam la Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne ajute sa mergem pe calea cea dreapta, atat cat putem, mai impiedcandu-ne, mai cazand jos si ridicandu-ne inapoi. Dumnezeu vrea sa vada ca noi Il recunoastem pe El ca Stapan al nostru si ca ne dam silinta, si ne va ajuta si ne va da si curaj sa-L marturisim in fata vrajmasului, dar trebuie sa ne indreptam viata fiecare dintre noi, sa traim cat mai bineplacut in fata Lui si sa facem voia Lui in toate. Pururea sa cugetam la El si va avea grija sa ne imbarbateze sa tinem piept si valurilor starnite de vrajmas. Altfel, cadem prada acestor sminteli diavolesti.
    Maica Domnului si Domnul nostru Iisus Hristos sa ne aibe in paza pe noi pe toti.
    Doamne miluieste!

    Apreciază

  8. alexbidam91 said, on iulie 30, 2011 at 11:27 am

    atat timp cat ingineria genetica ar lupta pentru combaterea bolilor omului si de la toate fiintele ar fi bine pentru ca ar alina suferintele . dar atat timp cat e folosita pentru a creea boli noi , a creea forme de viata aberante e chiar nasoala treaba

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on august 1, 2011 at 12:42 pm

    Ar putea crea virusi din acei hibrizi , poate cu ajutorul lor au inventat bolile cu care nu confruntam noi in momentul de fata. Nu cred ca exista doar 3 laboratoare in care se creaza astfel de orori , pot fi sute.

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on august 1, 2011 at 1:28 pm

      Scopul lor principal este să ne controleze hrana, adică să mâncăm numai ce ne dau ei şi să nu putem să ne-o cultivăm şi creşte noi singuri.

      Apreciază

  10. Mirela said, on septembrie 2, 2011 at 9:35 pm

    La facerea lumiii, Dumnezeu a apreciat că „toate erau bune foarte”, dar se pare ca omul e mai deştept decât creatorul lui (de care adesea se şi dezice) şi ştie mai exact ce înseamna binele. Fireşte, doar are studii superioare, doctorate, e cercetator, savant, nu ca Dumnezeu…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.