SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX INAINTEA CASATORIEI. Altfel …

Posted in adolescenti, sex by saccsiv on iulie 28, 2011

Va invit sa urmariti conferita Pam Stenzel – Sexul are un pret. Urmare a revolutiei sexuale, bombardati din toate partile de indemnuri la sex fara limite, majoritatea adolescentilor din zilele noastre habar nu au ca trebuie sa ramana virgini pana la casatorie. Aceasta femeie vine insa in mijlocul lor si le aduce aminte. Se straduie sa-i trezeasca. Si le arata si pericolele la care se expun daca se lasa prada desfraului: cumplite si extrem de raspandite boli despre care la orele de „educatie sexuala” aproape nu se sufla o vorba. Pentru ca SISTEMUL nu vrea.



   Cititi va rog si:

Sa intre bine in capatani: FARA SEX in afara casatoriei

Se vorbea in conferinta si de HPV. Este evident ca daca se curma curvia, se rareste si boala. SISTEMULUI diabolic insa nu convine aceasta solutie. Si atunci vine cu „solutia” sa: vaccinul. Adica te vaccinezi si cica poti sa desfranezi linistit mai departe:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

Si cu aceasta ocazie impusca si al doilea iepure: nenorocirea tinerelor fete.

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Doua tinere din Franta solicita plata unei indemnizatii, dupa ce au avut de suferit din cauza VACCINULUI GARDASIL. Reamintesc: NU VA VACCINATI FETELE. Detalii despre compania producatoare

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 28, 2011 at 9:20 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. unu said, on iulie 28, 2011 at 11:59 pm

    mesajul e bun dar punerea in scena e dezastruoasa si imi aduce aminte de penticostali si iehovisti. prinde la cei saraci cu duhul dar ca sa convingi pe unl cu cap iti trebuie o abordare in care nu te comporti ca un instructor de echipa de hochei ci ca si un duhovnic.

    Apreciază

  3. Lucian said, on iulie 29, 2011 at 5:44 am

    foarte buna conferinta asta! ar trebui difuzata in toate liceele din Romania..si nu numai..au si adultii nevoie de ea

    Apreciază

  4. Ortodox said, on iulie 29, 2011 at 12:08 pm

    Imparateasa Cerului ! http://www.youtube.com/watch?v=1y6SmTjizc8

    Apreciază

  5. CristinaM said, on iulie 29, 2011 at 3:43 pm

    Da! Am trimis deja mai departe! Bine prezentat, bine punctat! In Romania dezastrul este mult mai mare din pacate , pentru ca la noi este si mult sifilis (ei l-au eradicat). Cat despre educatia sexuala….cine s-o faca? Of, of, of, tare amarati mai suntem!

    Apreciază

  6. sol said, on iulie 29, 2011 at 4:27 pm

    am si eu o intrebare pentru cei ce fac parte din conducerea BOR. de ce la noi nu se fac astfel de conferinte, pe care sa le tina preotii cu har in scoli? nu cred ca vreun director sau vreun alt cadru didactic ar avea ceva de obiectat la astfel de subiecte. adica… de ce la ei se poate si la noi nu? a fost nevoie sa fie violata o fata in „hamerica” , sa ramana insarcinata si sa-si dea copilul spre adoptie ca sa vedem astfel de manifestari de moralitate in fata tinerilor in formare?

    Apreciază

  7. john said, on august 1, 2011 at 12:03 am

    Excelent material!!! Trei lucruri mi se par foarte importante, pelinga partea cu bolile.
    1. Pentru fete: daca va purtati ca niste cirpe veti fi tratate ca niste cirpe – vezi ce se intimpla in Romania, apropo de fete (si de mame) care intr-o totala lipsa de respect de sine cred ca a-i permite orice baiatului este o garantie ca sa-l tina linga ele.
    2.Promiscuitatea inainte de casatorie atrage adulterul dupa. excelent punctat aici! Apropo de fetele care alearga dupa macho, dupa indivizii care au succese, dar care nu sint decit niste curvari.
    3.Necesitatea castitatii la baiat, nu numai la fete
    4. Mitul hormonilor si al ideii ca fara sex….o iei razna (pentru baieti) sau iti da „foliculina in singe” (la fete).

    Apreciază

  8. john said, on august 1, 2011 at 12:13 am

    ah, da! Si inca ceva foarte important care a mai fost discutat pe site-ul asta. Responsabilitatea baietilor: „s-a dat la mine”, m-a tentat, si ce sa-i faci sint barbat. e vina ei! De parca asta scuza vina lui!!

    Si refrenul asta l-am auzit mai ales la femei, si la mamele de baieti(cum spune si ea). pai, TOCMAI pentru ca e baiat trebuie EDUCAT pe cit posibil in zilele noastre, sa se tina in friu. ce ma uluieste pe mine este tocmai mentalitatea asta: e baiat si e NORMAL. NU!! Nu este normal. Este ca si cum ai fi diabetic dar ai o mare slabiciune pentru dulciuri. Si atunci ce faci? spui, cum mii de fete (educate in stilul asta), de mame inconstiente (ca sa nu spun proaste de-a dreptul) si de baieti sau barbati plini de auto0sufcienta (inclusiv cei care se duc la biserica)….pai am si eu o slabiciune la dulciuri…ce sa fac? pai, ce sa faci?! daca maninci mori! Deci, te antrenezi sa NU maninci… se poate! Inainte se putea…Asa ca decit sa ne consumam timpul dind vina pe femeia X care m-a tentat sau pe „fetele astea care se imbraca nu stiu ce” hai, mai bine sa te lupti cu tine insuti..lasa-le pe ele….ele au problemele lor la rindul lor …si poate chiar mai mari decit alde noi (cum s-a si punctat aici).

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 1, 2011 at 11:17 am

      john

      La final reiei o greseala mai veche, dar tare draga tie.

      Nu vrei sa pricepi ca fetele astea care se imbraca sexy sunt extrem de vinovate, caci ispitesc. Chiar daca nu sari pe ele, le poftesti, curvesti cu ele in gand. Barbatul potent care spune ca se uita la o frumoasa fata goala ca la un lemn este ori mincinos ori un foarte mare Sfant.

      Apreciază

  9. […] VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX … […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX … […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX … […]

    Apreciază

  12. […] In urma cu 10 ani postam conferinta de mai jos. O fac din nou, pentru cititorii mai noi: […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.