SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

Posted in Apolo 11, HOAX, Luna by saccsiv on iulie 18, 2011

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 18, 2011 at 8:15 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ciprian said, on iulie 19, 2011 at 12:09 am

    offtopic

    Ce parere aveti?

    Poate fi considerata o marturisire buna?

    Apreciază

  3. ady said, on iulie 19, 2011 at 4:41 am

    eu cred ca au fost si pe soare….

    Apreciază

  4. iustin said, on iulie 19, 2011 at 5:58 am

    minciuni jidanesti

    Apreciază

  5. Mihai said, on iulie 19, 2011 at 7:08 am

    Eu am o intrebare: daca acum 42 (patruzecisidoi!!!) de ani au fost in expeditie pe Luna, de atunic is pana in prezent de ce nu s-au mai dus??? Ca doar tehnica ea evoluat…?! Prin deductie, acum ar fi trebuit sa ajunga la stadiul de excursii extravagante pentru smecheri, nu? 🙂
    Si cand ma gandesc ca unii si-au cumparat si teren pe Luna…! :)) Cat de usor de dus de nas sunt oamenii in ziua de azi…

    Apreciază

  6. sol said, on iulie 19, 2011 at 7:09 am

    deci… din cate stiu eu, 1969 a fost an electoral. si, dupa obiceiul „bun” al democratiei, asemenea perioade nasc o sumedenie de monstri. dar sa presupunem ca e real ceea ce se pretinde ca s-a intamplat. si ca omul a ajuns pe luna. de atunci au trecut 42 de ani, timp in care, conform salturilor uriase ale tehnologiei… ar fi trebuit ca umanitatea sa colonizeze deja nebuloasa din Andromeda…. si uite cum oamenii aceia s-au demascat singuri, caci daca spuneai in 1969 unui telespectator la „minune” ca nu-i reala, acela ar fi respins teoria din start. dar trecerea timpului a scos minciuna la suprafata.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 19, 2011 at 11:33 am

      Salturi uriase ale tehnologiei pe naiba. Sau poate erai sarcastica. Oricum ar fi pe mine inca de la virsta de 12 ani m-a ros intrebarea asta: „daca in 1969 au fost pe luna, de ce nu mai merge nimeni in ziua de azi?” Si pur si simplu parca intuitia mea (de copil) imi spunea ca ceva nu e in regula in legatura cu aceasta aselenizare. Dar pentru ca in ziua de azi au aparut „conspirationistii” care sustin sus si tare ca omul nu a calcat niciodata pe luna (ceea ce si eu cred cu tarie) „baietii” au scos de la naftalina si o „explicatie” a faptul ca de ce nu a mai calcat omul pe acolo pina in ziua de azi. „Explicatia” aceasta este o alta teorie conspirationista cum ca astronautii americani ar fi dat acolo de extraterestrii si de aceea nu ar mai fi calcat pe luna de atunci si pina astazi. Acesta „teorie” este ilustrata in filmul „Apollo 18”. Nu a aparut inca, va aparea prin septembrie daca nu ma insel. Si uite asa „baietii” impusca doi iepuri dintr-o data. Le inchid gura conspirationistilor care sustin ca omul nu a calcat niciodata pe luna, ca daca a fost de ce nu mai merge si in ziua de azi, si le dau apa la moara celor care cred in „alieni”.

      Apreciază

  7. Cristina said, on iulie 19, 2011 at 8:24 am

    penibila minciuna…

    Apreciază

  8. un ortodox said, on iulie 19, 2011 at 9:25 am

    mihai 4 ce treaba ai tu daca patriarhul Teoctist a fost prieten cu Ceausescu ?? asa erau vremurile !! poate or fi zvonuri si despre o interventie a securitatii atee in biserica dar nu cred ,tu ce zici ?

    Apreciază

  9. un ortodox said, on iulie 19, 2011 at 9:43 am

    acum cand tot omul cu un salar normal isi poate cupara un telescop f bun au aparut intrebari :unde sant steagurile americane de pe luna ???(caci se stie ca pe luna nu bate vantul..) si ca sa se acuze NASA a declarat ca steagurile nu erau din materiale rezistente..?? poate steagurile erau puse de teroristi cu explozibil in ele si … au explodat si d aia nu se mai gasesc…poate le au mancat extraterestrii??

    Apreciază

  10. acelas said, on iulie 19, 2011 at 9:58 am

    a veste trista de tot …

    parintele Arsenie Papacioc s-a dus acum cateva minute la Domnul .

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa ne ajute pentru ale lui rugaciuni de Acolo, pe toti !

    (de la un prieten care se afla la Techirghiol )

    Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on iulie 19, 2011 at 10:02 am

    Daca ar fi sa scornesc putin as spune ca in 1969 sunt trei de 666. Un 6 ,,la vedere,, si doi rasturnati. Daca intrebati oamenii de ce toate preturile de la marile magazine se termina cu virgula 99 nu vor stii sa raspunda. Realitatea este ca 99 sunt doi de 6 rasturnati, evident ca sa nu se prinda fraierii. Eu cred ca oamenii nu au mai fost pe luna pentru a economisii bani, de exemplu pentru saraci. LaVey si-a intemeiat biserica satanica in anul, ghiciti, 1966. Sunt trei de 6 cumva? E vre-o coincidenta? Nu cred.

    Apreciază

    • Roxie said, on septembrie 10, 2011 at 2:12 pm

      Asta am remarcat si eu cu 99, culmea cand tineam un ziar cu reclame la diverse produse sa nu imi pice ceara de la lumanare … presupun ca e 99 sunt doi 6 si al treilea ar fi virgula aceea ex: 5,99 ( in statele anglosaxone se foloseste virgula ca sa se delimiteze zecimala… in plus la reclama Vodafone 6-le are forma unei virgule intoarse).

      Apreciază

  12. Claudia said, on iulie 19, 2011 at 10:09 am

    Off topic

    Saccsiv, ti-am trimis un mail cu traducerea articolului :

    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/02/23/science-finally-reveals-how-you-can-actually-revese-aging.aspx

    Are o parte in mod deosebit interesanta din care reiese ca oamenii de la inceput au fost creati nemuritori. Poate e o tema buna pentru un scurt articol pe site.

    Apreciază

  13. oarecare said, on iulie 19, 2011 at 10:34 am

    a murit cumva parinele Arsenie Papacioc ??

    Apreciază

  14. un_rapidist said, on iulie 19, 2011 at 10:40 am

    din pacate, da. Dumnezeu sa-l odihneasca!

    Apreciază

  15. sol said, on iulie 19, 2011 at 10:55 am

    off topic
    http://www.gandul.info/news/experiment-gandul-cum-arata-un-meniu-de-la-mcdonald-s-dupa-ce-a-fost-pastrat-6-luni-la-temperatura-camerei-8169324
    bacteriile „stiu” mai bine sa se hraneasca decat majoritatea oamenilor….

    Apreciază

  16. un ortodox said, on iulie 19, 2011 at 4:46 pm

    ce minte iute avea,era un stalp de incredere..

    Apreciază

  17. Romică said, on iulie 19, 2011 at 5:08 pm

    Un film extraordinar ce reflectă lumea în care trăim : Sclavia Modernă . Pentru cei care încă nu l-au vizionat ! Merită .

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 20, 2011 at 2:42 pm

      Interesant documentarul, nu ca ar spune ceva ce nu stiu, contine destule adevaruri, dar la fel ca si Zeitgeist baga multa otrava in prajiturle. Doar citeva exemple: arata niste scene cu niste musulmani si altele cu niste evrei inoculind ideea ca religia este manipulare si sclavie. Incita la revolta, si asta o face nu subtil ci chiar pe fata. Si ne induce ideea ca proprietatea nu e buna. Este foarte adevarat ca aceasta societate satanica in care traim ne-a inoculat multora dintre noi consumismul. Trebuie sa cumperi mereu si mereu, alta masina tot la 5 ani ca aia veche e depasita acum, alt laptop, alt telefon mobil tot la 6 luni, alta mobila ca sa ai ce arata celor care iti vin in vizita, alta casa etc etc etc…Cunoastem aceste lucruri si cu totii stim ca nu este bun acest consumism. Dar prin astfel de pseudo-documentare elitele vor sa ne inoculeze ideea ca PROPRIETATEA in sine este un lucru rau, ceea ce eu unul nu cred. Eu vreau sa am masina MEA si casa MEA. Doar ca Reala Noua Ordine Mondiala in numele iubirii de aproape si in numele unei societati mai bune ne va deposeda si de putinul pe care il mai avem. Si unii chiar vor considera ca asa e mai bine. Sa raminem doar niste sclavi fara nici un fel de proprietati iar „ei” sa aiba totul. Deci unba peste alta consider acest film a fi unul nociv.

      Apreciază

  18. un ortodox said, on iulie 20, 2011 at 5:00 pm

    este acest documentar exact ceea ce si spune :cea mai subtila forma de manipulare este sa spui adevarul !! si asta fac ,spun adevarul..dar asa cum spune si tataia nu gasesc rezolvarea in Hristos ci in revolte !!!daca vom crede in Hristos aceste chinuri se vor socoti mucenicie…

    Apreciază

  19. […] VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-a… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-a… […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-a… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.