SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI

Posted in CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, ECUMENISM, LUCIFER, MASONERIE by saccsiv on iulie 13, 2011

Citez din articolul SOCANT: Rugaciunea masonilor adresata satanei:

Asta pare de necrezut. Si totusi, chiar acestui Lucifer, lui satana, masonii ii dedica o rugaciune infricosatoare si hulitoare. Am preluat-o din mult trambitata carte a lui Leo Taxil «Misterele masonilor» (pag. 374-375) si o inseram aici cu teama si oroare. O facem insa pentru a-i ajuta pe cititori sa-si dea seama de satanismul din masonerie, care este cea care are rolul principal in ecumenism si in „unirea Bisericilor”.

Iata o astfel de „rugaciune” :

„Vino, Lucifere, vino! Tu, pe care preotii te-au clevetit. Tu, cel condamnat de imparati. Vino, vino sa te imbratisam, sa te strangem in bratele noastre!

Iar tu Adonai[1], Dumnezeu Hraparet, Dumnezeu nedrept, te renegam!… Cat timp umanitatea va jura pe numele tau mizerabil, calcarea juramantului va fi temelia societatii.”

Iar mai jos Leo Taxil vorbeste de masonii de gradul 32:

„care ingenuncheaza in fata lui Baphomet[2] ce sta asezat pe altar, iar atunci cand conducerea superioara a masoneriei reuseste sa puna la dispozitie sfanta ostie[3] (impartasania papistasa), o profaneaza si o jertfeste satanei, strapungandu-o cu un pumnal in mijlocul unor tipete salbatice. «Nekam Adonai!…»”.

Si adauga Leo Taxil:

„Marele Arhitect in care masoneria crede este satana insusi.”

   Acesti dusmani neimpacati ai lui Hristos sunt asadar direct interesati si implicati in actiunea de unire a Bisericilor.

   Vezi, cititorule, cine sunt cei care se ascund in spatele ecumenismului si sunt interesati de „unirea Bisericilor”? Dusmanii declarati ai Lui Hristos.

Sunt interesati de tot acest proces pentru ca ecumenismul nu este un simplu plan de unire, ci unul de nimicire. Este o capcana infricosatoare a mortii. Este uneltirea intunericului care vizeaza disparitia credintei crestine. Este un plan ce are o lucrare tentaculara incredibila, avand de partea sa o intreaga retea de instrumente si mijloace greu depistat in totalitate. Nu doar YMCA, YWCA, cercetasii sau CMB lucreaza voit sau nu pentru unire, ci sunt si altii mai mari ce stau in umbra. Iata ce spune despre aceasta Arhiepiscopul Montrealului si Canadei, Vitalie:

„YMCA, YWCA si cercetasii au fost infiintati si organizati de masonerie, pentru a pregati din timp in popor generatii intregi de oameni carora sa le fie infuzata o teorie necrestina (descrestinata) despre lume, multumita careia a reusit CMB sa ia fiinta si care se considera pe sine ca o Biserica adevarata. Si la cele patru conferinte mondiale ale ei, acele sinoade pseudoecumenice, si-a exprimat crezul sau.”

Aceasta ar fi, asadar, in mod succint, istoria ecumenismului, care isi continua desigur activitatea intensa pana in zilele noastre prin contributia CMB si a altor miscari vazute si nevazute, ce urmaresc cu tenacitate realizarea scopurilor lor.

Cu aceste scopuri este in consonanta si nasul Sionismului, barbatul cel mai de seama al Israelului, Ben Gurion, dupa cum reiese chiar din declaratiile sale publicate in periodicul demn de incredere „Crucea si steagul”, numarul din noiembrie 1970: „Cu exceptia USSR ca stat federat euroasiatic, toate celelalte state vor deveni unite intr-o alianta mondiala, la dispozitia careia va fi o forta politieneasca internationala. Toate armatele vor fi desfiintate si nu va mai fi razboi. Natiunile Unite vor construi la Ierusalim un altar al profetilor care va deservi uniunea federativa a tuturor continentelor. Acesta va fi sediul Curtii Supreme a umanitatii…”

Declaratiile de mai sus ale lui Ben Gurion sunt aproape identice, in acelasi duh, cu planul sionismului trasat mai demult, asa cum apare in „Protocoalele Inteleptilor Sionului”. Ele sunt, intr-un anumit sens, identice cu erezia hiliastilor.

Toate instrumentele sionismului vorbesc in mod direct sau acoperit despre infiintarea unui stat unic care sa dureze vesnic si care va avea sediul si conducerea la Ierusalim.


[1] Adonai este un nume al adevaratului Dumnezeu. (n. ed.)

[2] Statuie cu cap si picioare de tap, infatisand pe satana. Este simbolul oficial al satanistilor. (n. ed.)

[3] Ostia papistasilor nu este Sfanta Impartasanie cea adevarata, fiindca papistasii sunt rupti de adevarata Biserica. Insa masonii, din ura fata de Hristos, batjocoresc ostia, fiindca papistasii afirma ca ea ar fi trupul lui Hristos. (n. ed.)

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

VIDEO – Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei„, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

26 august – 2 septembrie, Geneva: intrunirea CONSILIULUI MONDIAL AL BISERICILOR. BOR este reprezentata de Mitropolitul Nifon Mihaita

Consiliul National al Bisericilor lui Hristos din SUA finantat de … ROCKEFELLER

Previziunile lui David Ben Gurion

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 13, 2011 at 8:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mihaita said, on iulie 13, 2011 at 8:24 pm

    mai este doar o zi timp sa ne platim asigurarea pt locuinta (jacmaneala pt locuinta) ce e de facut cu statul asta corupt, masonic, mizerabil, scarbos, care nu stie decat sa adauge impozite si taxe una peste alta?

    -asigurare obligatorie locuinta
    -asigurarea obligatorie masina
    -impozit pe teren
    -impozit masina
    -impozit casa
    -taxa pusa in benzina
    -tva – ridicol 24%!!!
    -rogvinieta
    -taxa imatriculare
    -impozit venituri

    si cate or mai fi…, cu atatia bani colectati ar fi trebuit sa avem o tara mai dezvoltata ca Norvegia, dar se vede clar ca in spatele cortinei sta francmasoneria care nu urmareste decat sa distruga si sa anihileze

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 14, 2011 at 12:26 pm

      @mihaita

      Stai linistit. Au spus ca pana la alegerile locale nu se intampla nimic daca nu ai platit asigurarea. De, interese de vot. Dar stai linistit si dupa alegerile locale pentru ca nu exista o baze de date din care primarii sa stie cine nu a platit taxa. Dar ne v-or linistii imediat prin introducerea bazelor de date biometrice pentru tot poporul.

      Apreciază

    • . said, on iulie 14, 2011 at 6:13 pm

      gresit in ceea ce priveste plata asigurarii obligatorii a locuintei. de ce ?
      Conform art. 3 din Legea 260/2008, legea se va aplica in termen de 3 luni de la publicarea normelor.

      Normele au fost publicate la 21 aprilie 2011. Deci inca 3 luni inseamna 21 iulie 2011.

      Art. 33 din aceeasi lege spune ca obligatia de a incheia asigurarea locuintei se intinde pe UN AN de la intrarea in vigoare a normelor. Deci, pana la 21 iulie 2012 aveti tot timpul sa va platiti asigurarea.
      Daca cineva va someaza sa o faceti inainte, il trimiteti la legea 260/2008. Nu aveti voie nici sa fiti amendat ! E valabil pentru toata lumea !!!

      juristu bucovinean

      Apreciază

  3. Aurora said, on iulie 13, 2011 at 9:08 pm

    Este infiorator. Pur si simplu ti se face parul maciuca. Masonii sunt atat de robiti de satana incat nu-si dau seama cat este de oribil, imposibil de descris si ce pret urias vor plati pentru pactul cu el.Ei isi inchipuie ca vor avea locuri privilegiate in iad, ca ii vor pune in posturi-cheie, adica vor fi si acolo sefi de loje pt. ca l-au slujit pe diavol cu devotament, dar nu banuiesc nefericitii ca vor mosteni iezerul de foc. Acesti nenorociti isi fac lucrarea netrebnica si prin liceele de frunte bucurestene ,unde isi incearca puterea de seductie asupra elevilor (baieti, desigur, caci fetele sunt neinteresante) cu note bune. Fac un fel de sedinte gen „bine ai venit in clubul inteligentilor”. Este teribil ce se intampla! Va sfatuiesc pe toti cei ce aveti copii la gimnaziu si liceu sa-i duceti mai des la spovedanie si impartasanie pt. a fi feriti de atacurile vrajmase care vin din toate partile. Dumnezeu sa aiba mila de noi !

    Apreciat de 1 persoană

  4. Alexandru said, on iulie 13, 2011 at 9:15 pm

    Rugaciunea aceasta este chiar o dovada pentru cei smirgheliti pe creier care cred ca masoni sunt buni si sunt crestini(am avut discuti de genul acesta dar dovada am gasit doar in„Protocoalele Inteleptilor Sionului”).

    Apreciat de 1 persoană

  5. stef said, on iulie 13, 2011 at 9:54 pm

    Cat de prosti sa fie acesti lunateci sa se inchine la o dihanie hidoasa cu cap de tap …… Prea usor aluneca mintea nefericitului om in bezna vanitatii si ajunge sclav la satana…

    Apreciat de 1 persoană

  6. kushter said, on iulie 13, 2011 at 10:01 pm

    E respingător și înfricoșător. Mă tem și s-o citesc.

    Apreciat de 1 persoană

  7. nea Anderthal said, on iulie 14, 2011 at 1:00 am

    Am un prieten (??) care a intrat in organizatia „Zidarilor liberi”(de gura nevestii !) si apoi si-a gasit un job fain la guvern(paza de coasta ,mai bine spus) si este foarte multumit.Omul era pregatit (chiar foarte pregatit) din punct de vedere profesional dar toate usile erau inchise in fata lui.Dupa ce a intrat in spurcata organizatie a fost acceptat la job’ul care il vroia de mult timp! A mai adus un alt prieten al sau acolo si pe acesta l-a bagat in spurcata adunatura.Tot el mi-a spus ca o data poltia l-a oprit ptr. ca depasise limita de viteza (o fi fost si putin „capsat”?) dar in curte s-a prezentat la judecator si „i-a facut semnul secret”, judecatorul i-a raspuns discret si l-a gasit NEVINOVAT !Politaiul isi manca spca de ciuda ! Ce ziceti de asta?
    ps: Saccsive, inca putin si vin acaasa !

    Apreciază

  8. Romeo2110 said, on iulie 14, 2011 at 6:01 am

    Chestiunea cu Adonai e neclara. In Vechiul Testament, in ebraica, era unul din numele cu care era invocat Dumnezeu (se pare ca in traducere este ‘Domnul’ – cei care stiu ebraica veche sa ma corecteze daca gresesc).

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 14, 2011 at 7:49 am

      Romeo2110

      Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian scria în „Morals and Dogma”:

      „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu”

      Apreciază

    • Victoria said, on aprilie 3, 2012 at 7:42 am

      Dumnezeu nu poate fi cuprins într-un singur nume. Dumnezeu are mai multe nume, iată unele dintre ele:
      ADONAI în traducere înseamnă – Cel Prea Frumos
      SAVAOT înseamnă – Cel Prea Puternic
      IAHVEH înseamnă – EU sunt cel ce sunt -(adică – Eu sunt veşnic)
      Iisus Hristos – Fiul Lui Dumnezeu, una din persoanele Sfintei Treimi.
      Iisus înseamnă – Mîntuitorul. Hristos înseamnă – Unsul, adică Arhiereul Suprem, Proorocul Suprem, Împăratul Suprem – preînchipuind Harul Duhului Sfînt.

      Apreciază

  9. ADRIAN said, on iulie 14, 2011 at 7:22 am

    Frate Saccsiv….ceea ce ai scris tu in artiolul tau se regaseste in cartea ECUMENISMUL FARA MASCA , am citi cartea si am vazut etse adevarat.
    Ce nu se spune ! in general despre masonii…..pt masonii care intra acolo, este faptul ca, desi nu au scuza ca intra, sa ne fie clar….multi dintre ei , merg acolo racolati in ideea de un club al baietilor buni, cu afaceri etc…”fratiorii,fratioare…etc”, ei bine Multi dintre ei sunt saracii vrajitii cu prostia mare de acolo, si mai ales sunt recrutati pt platile pe care le fac, cu cat esti mai mare in grad incepi sa cotizezi mai mult, si bineinteles pt a acoperii diferite pozitii cheie in toate structurile societatii , indiferent de grad, ucenici, calfa , maestru..etc.
    In primul rand multa prostie, si ”secretele scarboase ale lor , se stiu de cei cu grade mari, de la 33 in sus”si dintre aceia chiar f putini.Multa lume se inseala , vazand si stiind ca unii sunt masonii , si spun :”sunt crestini si ei merg si la biserica” si chiar eu am vazut in biserica, la slujbe…..NU UTEM SERVI LA 2 STAPANII, SI LUI DUMNEZEU SI lui Mamona.

    Iti sugerez poate si o atentie mai deosebita la fratiorul ORESTE ,cu scarboasa lui emisiune, si …mai ales , daca ati observat genericul de inceput al emisiuni…clar, pe fata pt illuminati, sa nu mai vb de hidosenia masonica care s-a impus probabil in emisiunea lui……sminteste multa lume, si din pacate, vazand comentarii pe blogul lui…multi rataciti , si noi suntem vai mama nostra , incercam sa luptam asa cum putem dupa putinte si taria care ne-o daruieste Dumezeu si sfintii Lui….insa cand vad , atata sminteala cu yoga, reiki…vb cu amici si imi spun , ca e bine sa cunosti si altceva , ca si eu au ceva bun, etc.ma ingrozesc , ma mahnesc….
    A, mi-am adus mainte…auzi sugetsie la ultima emisiune a lui Oreste…ca cica erau demonii buni, si demonii rai….darcu-i drac, si nu se caieste,punct!
    Iertare pt toate supararile produse
    Ecumenismul fara Masca , se poate comanda la Manstirea Petru Voda…
    DOAMNE AJUTA-NE!

    Apreciat de 1 persoană

  10. abc said, on iulie 14, 2011 at 7:32 am

    Parlamentul polonez analizeaza interzicerea completa a avortului
    Propunerea este rezultatul unei initiative legislative cetatenesti pentru care s-au strans 600.000 de semnaturi, fata de minimul necesar de 100.000 cerut de lege. Campania de colectare de semnaturi a fost sustinuta de conferinta nationala a episcopilor catolici si de noul grup parlamentar care reuneste politicieni prolife.
    ……………
    …………………………
    http://apologeticum.wordpress.com/2011/07/13/parlamentul-polonez-analizeaza-interzicerea-completa-a-avortului/

    Apreciază

  11. ioana said, on iulie 14, 2011 at 8:49 am

    Este adevarat ca masonilor de la gradele mici li se ascund aceste rugaciuni? Sau orice mason stie cine e ‘arhitectul’?

    Apreciază

    • Monica said, on iulie 14, 2011 at 10:10 am

      daca le stii si tu ,ei cei de gradul mic de ce nu le-r sti?

      Apreciază

      • ADRIAN said, on iulie 14, 2011 at 2:48 pm

        Pt ca nu se spune, asa pur si simplu…au nevoie ne cotizatori, is nestiutori, hratniti cu iluzia de fratiori, si ca sunt masoni….o chestei secreta ..ii face sa creada ca sunt ceva importanta…cati dintre ei ai mai ramane daca li s-ar prezenta acest juramant la inceput…….poate 1-2….poate toti, nu stim, si nici ei nu risca, plus ….odata ce inaintezi in functii in in pozitia de a detine informatii, treci la at nivel….este vb de altceva, dar se pare ca cineva ori nu stie si face pe nestiutoarea ori este malitioasa.

        Apreciază

  12. Greywolf said, on iulie 14, 2011 at 9:40 am

    Vreau si eu cartea. Nu ma tem s-o citesc. Unde se gaseste Leo Taxil «Misterele masonilor»?

    Apreciază

  13. acelas said, on iulie 14, 2011 at 10:46 am

    atentie la cum cititi “rugaciunea” aia, care nu se poate citi de niciun crestin …, de vreun om sau vreo faptura pe lumea asta … . Sa nu va jucati cu vorbele, asa in “cititre”, ca cine stie ….

    Doamne fereste si miluieste !

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on iulie 14, 2011 at 10:56 am

      subscriu. din acelas motiv e singurul articol la care am citit doar titlul si comentariile.

      Apreciază

      • acelas said, on iulie 14, 2011 at 11:13 am

        nu lasati sa patrunda nici un fel de „duh”, nici macar aluziv, nici in simpla „cititre” sau „mentionare’, caci ceva in suflet va spune si arunca in afara sa orice vorba sau nume spurcat care este mentionat fie si prin minte prin simpla enuntare … . Paza deci ! Doamne ajuta!

        Apreciat de 1 persoană

    • agerstress said, on iulie 16, 2011 at 8:37 pm

      Sunt de aceeasi parere. N-am citit spurcaciunea. Fiti cu bagare de seama ca vrasmasul incearca sa scoata din cugetul vostru (daca nu poate din fapte…) orice rautate pe orice cale, chiar si prin citirea unui text.

      Apreciază

  14. Iones said, on iulie 14, 2011 at 12:44 pm

    Din acest an au fost introduse pentru examenul de bacalaureat codurile de bare ata in RO cat si in MD:

    http://www.protv.md/stiri/social/bacalaureat-securizat-pe-toate-testele-vor-aplicate-coduri-de.html

    Apreciază

  15. Iones said, on iulie 14, 2011 at 1:25 pm

    Ce credeti despre simbolul de la evidenta populatiei mie mi se pare cam dubios:
    Acest simbol este trecut si pe cartile de identitate: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/f/f2/Stema_i.n.e.p.jpg parca seamana intr-un fel cu 666 – Voi ce parere aveti ?

    “Când fărădelegile vor încleşta mintea şi inima oamenilor şi-i vor sălbătici aşa de tare, încât vor zice că nu le mai trebuie Dumnezeu şi Biserică şi preoţi, încât va fi sălbăticirea şi nebunia urii (Lc. 6, 11) peste tot pământul, atunci vine sfârşitul. – Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri. Regele David, înzestrat deodată cu darul stăpânirii şi cu darul proorociei, a căpătat o straşnică pedeapsă, numai fiindcă a îndrăznit să numere poporul (II Regi 24). Darul proorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70.000 de oameni – şi doar el greşise, nu poporul (II Regi 24,17). Deci, înaintestătătorii şi deţinătorii puterii au să dea seama, chiar de venirea sabiei după dreptate. “ ( Parintele Arsenie Boca )

    Inspectoratul Naţional pentru Evidenţa Persoanelor:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Inspectoratul_Na%C8%9Bional_pentru_Eviden%C8%9Ba_Persoanelor

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 14, 2011 at 4:57 pm

      @Iones

      Eu cred ca este 666. Un 6 este ca cel de la VODAFONE. Apropos de VODAFONE. Am stat luni de zile si m-am intrebat ce inseamna sigla VODAFONE. Si dupa luni de zile mi-a sarit in ochi. Era un 6 cu o codita mica si m-am ingrozit. Si m-am intrebat. Uite ce inseamna sa ai ceva in fata si sa nu vezi. Asta inseamna sa privesti si sa nu vezi si sa asculti si sa nu intelegi. Pentru ca totul se intelege in Duh si Adevar.

      Apreciază

      • Mihai said, on iulie 14, 2011 at 5:56 pm

        Prietene, aici ai dreptate…nu mi-am imaginat chestia asta dar asa e… Chiar diabolic, ca toate marile corporatii, dealtfel.

        Apreciază

      • Iones said, on iulie 14, 2011 at 6:03 pm

        Carevasăzică despre asta vorbeşti:



        Apreciază

      • Iones said, on iulie 14, 2011 at 6:12 pm

        Sau alte cateva imagini si mai clare aici:



        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 14, 2011 at 7:23 pm

        @Iones

        Foarte tare frate. Eu vorbeam de 6 cel mare. Dar ca mai are doi frati mai mici nici prin gand sa-mi treaca. Surprize surprize………..Mi-am luat un nokia mai demult si pana sa se faca fond negru imi aparea sigla vodafone. Vezi dracu nu te lasa niciodata. Si cand se ,,aprinde,, telefonul si cand se stinge tot cu el in vizor stai. Sa nu cumva sa te piarda din vedere.

        Apreciază

      • Mihai said, on iulie 14, 2011 at 7:51 pm

        @ Iones
        esti tare!

        Apreciază

  16. . said, on iulie 14, 2011 at 7:47 pm

    pentru toti cei interesati de asigurarea olbigatorie a locuintei sau cum sa ne mai bage manai n buzunar nemernicii din guvern

    termenul de incheiere a asigurarii este pana la 21 iulie 2012, conform dispozitiilor art. 3 din Legea 260/2008 coroborat cu art. 33 din acelasi act normativ.
    Mare atentie, daca sunteti amendati in aceasta perioada, puteti contesta. Deci aveti timp sa va asigurati pana la anul in iulie 2012 si nu cum spun nemernicii.

    juristu bucovinean

    Apreciază

  17. alfredos said, on iulie 14, 2011 at 8:23 pm

    Subscriu cu toti cei de mai sus,nu cititi !!!Am facut prostia s-o citesc si eu,desi simteam ca nu e bine,dar curiozitatea a fost mai tare si asa toata ziua imi veneau in ganduri numele lor,aproape ca si cum i-as chema,DOAMNE FERESTE!!!m-am luptat din rasputeri prin Ruga si mai ales prin Rugaciunea Inimii „DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUESTE-MA PE MINE PACATOSUL”ca sa imi revin la normal. SLAVA TATALUI SI A FIULUI SI A SFANTULUI DUH ACUM SI IN PURUREA VECI,VECIILOR.AMIN

    Apreciat de 1 persoană

  18. alfredos said, on iulie 14, 2011 at 8:59 pm

    Iertare…”DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,MILUESTE-MA PE MINE PACATOSUL”

    Apreciază

  19. Cristiana Serbanoiu said, on iulie 15, 2011 at 8:49 am

    Am vazut poza si am citit numele incornoratului fara sa vreau. Mi-a trebuit mult timp sa scap de aratarea cea hidoasa si numai cu rugaciunea „Doamne Iisuse Hristoase milueste-ma pe mine pacatoasa!” Imi aparea in minte mai ales noaptea cand stingeam lumina si isi repeta numele neintrerupt. Totusi este bine de stiut ca sa stim de ce sa ne ferim! Doamne ajuta!

    Apreciază

  20. alinp said, on iulie 15, 2011 at 7:19 pm

    Doamne ajuta!

    Si eu sunt de parere sa nu promovam spurcaciunea aceia, caci poate produce sminteala vreunui frate…

    Este bine sa ne informam, dar sa nu promovam blasfemiile.

    Toate sunt ingaduite de Dumnezeu, pentru pacatele noastre.

    Apreciază

  21. Graiul Ortodox said, on iulie 15, 2011 at 9:05 pm

    DESCOPERIRI ALE VATICANULUI REFERITOARE LA UNIREA PAPISTAŞILOR CU ORTODOCŞII. Unirea „Bisericilor” în diversitate dogmatică și fără ca papismul să renunţe la ereziile sale. Criza teologiei Mitropolitului Iannis Ziziulas (Președintele comisiei mixte de dialog dintre catolici și ortodocși)

    http://graiulortodox.wordpress.com/2011/07/15/72-descoperiri-ale-vaticanului-referitoare-la-unirea-papistasilor-cu-ortodocsii-unirea-%e2%80%9ebisericilor%e2%80%9d-in-diversitate-dogmatica-si-fara-ca-papismul-sa-renunte-la-ereziile-sale-criza/

    Apreciază

  22. Gheroghe I. Ionicescu said, on iulie 16, 2011 at 1:39 pm

    Sa ne apere Bunul Dumnezeu si sa ne de-a puterea de care avem nevoie pentru a-l starpi pe diavolul ce si-a facut salas in Gradina Maicii Domnului.

    General (făcut la normă) Săvoiu: „prezent” la lansarea cărţii despre mafiotul masoneriei mondiale – Licio Gelli

    http://archanghel.blogspot.com/

    Apreciază

  23. G. I. said, on iulie 16, 2011 at 2:22 pm

    Fratilor securistii au fost impanziti de masoni si nu invers… Securistii macar nu credeau in nimic, pe cand astia se roaga la… necuratul!

    FRANCMASONUL PARANOIC SI CIRCAR BARTOLOMEU SAVOIU, PUPINCURISTUL LUI PAZVANTE CHIORUL

    Surse din masonerie ne-au prezentat unele aspecte de interes operativ in legatura cu Bartolomeu Constantin Savoiu, dupa cum urmeaza: Este nascut in 1945. In 1970 emigreaza in Franta, unde dobindeste si cetatenia franceza. Este casatorit si are 3 fii. Se lauda ca ar fi fost ofiter deplin conspirat al Serviciilor Speciale romane, trimis in Franta in misiune, dar este exclusa aceasta varianta. A fost initiat in masonerie cu 32 de ani in urma, la Paris. In 2006 a capatat, in mod cu totul suspect, gradul de general de brigada in retragere, cu toate ca absolut nimeni din structurile MApN sau din Serviciile Secrete nu a auzit de un astfel de ofiter, iar astazi este si presedinte al Asociatiei Ofiterilor in Rezerva din Romania.

    Din caracterizarea facuta de apropiati ai lui Bartolomeu Constantin Savoiu rezulta ca acesta este un impostor, un bolnav de mania grandorii. Acestia afirma ca este obsedat de decoratii, de distinctii de tot felul si, lucru caraghios si patologic, de costumatii reprezentind diverse uniforme militare si princiare. In apartamentul sau din Paris are o camera intreaga cu costume de printi arabi, maharajahi s.a., pe care le imbraca in momentele de criza si iese imbracat astfel pe strada, ca sa se „incarce’ cu privirile „admirative’ ale trecatorilor sau ale chelnerilor din restaurantele pe care le frecventeaza deghizat in acest mod. Aparent normal, Bartolomeu Constantin Savoiu este, in realitate, un caz clinic, iar boala lui evolueaza si a transmis-o genetic si fiilor sai, unul dintre ei fiind diagnosticat cu schizofrenie si internat la balamuc.

    SE SCRIA IN 2009 DESPRE MASON !

    POPULATIA rOMANIEI SCADE, VOR SA NE DIVIZEZE IN TERITORII CONDUSE DE GUVERNATORI, CICA SA AVEM INDEPENDENTA. VOR SA DEA UNGURILOR TARA LOR IN INIMA ARDEALULUI PE CARE NOI L-AM PRETUIT CU VIATA SI ACUM SE ASCUND IN SPATELE PUTERII NEVAZUTE SI-SI I-AU TITLURI DE GENERALI, SE DEGHIZEAZA IN SEICI, IN PRINTI

    Apreciază

  24. […] Ci si de satanism si de sacrificii de copii aduse dracilor la care se inchina ELITELE. Nu puteau jertfi direct multimi uriase de copii, asa ca sinistrii promotori ai avortului la scara […]

    Apreciază

  25. […] Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI […]

    Apreciază

  26. […] Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI […]

    Apreciază

  27. octavpelin said, on martie 24, 2016 at 11:30 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  28. […] Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.