SACCSIV – blog ortodox

Stareta de la Manastirea Tanacu a fost eliberata. Presa a turbat din nou …

Posted in TANACU by saccsiv on iulie 6, 2011

Citez din articolul Stareţa exorcistă de la Mănăstirea Tanacu a fost eliberată din închisoare

Fosta maică stareţă de la Mănăstirea Tanacu din Vaslui a fost eliberată condiţionat din închisoare. Ea a fost condamnată în ianuarie 2008 la şase ani de închisoare, pentru moartea Irinei Cornici, care a fost supusă unui ritual de exorcizare.

Călugăriţa a fost eliberată marţi din Penitenciarul Bacău. A executat doar două treimi din pedeapsă şi a fost eliberată condiţionat, pentru că a avut un comportament exemplar.

În iunie 2005, patru măicuţe şi preotul Daniel Corogeanu de la Mănăstirea Tanacu au sechestrat-o pe Irina Cornici şi au supus-o unui ritual de exorcizare. Tânăra de 23 de ani a fost răstignită şi ţinută fără hrană şi apă. După trei zile a murit. Celelalte trei călugăriţe condamnate pentru lipsire de libertate urmată de moartea victimei, au fost şi ele eliberate, în urmă cu câteva luni. Singurul rămas după gratii este preotul Daniel Corogeanu, condamnat la şapte ani de închisoare.

Comentariu saccsiv:

   Cam pe aceeasi linie sunt toate articolele din mass-media pe tema asta: sechestrare, lanturi, chinuri cumplite, rastignita, fara apa si hrana, crima, eliberare dupa doar doua treimi dintr-o pedeapsa prea mica …

Cititi va rog si:

CAZUL TANACU. Presa a turbat din nou la aflarea vestii ca trei maicute au fost eliberate. Unde au gresit ierarhii? IN APARAREA PREOTULUI Petru Corogeanu: parintii GHEORGHE CALCIU DUMITREASA si IUSTIN PARVU

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 6, 2011 at 2:30 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Altarul Ortodox said, on iulie 6, 2011 at 5:21 pm

  Ca de obicei presa face scandal.

  Altarul Ortodox http://altarulortodox.blogspot.com/ Doamne Ajuta!

  Apreciază

 3. agerstress said, on iulie 6, 2011 at 5:34 pm

  De mortii cu zile din spitale si de copii arsi in incubatoare de clocit oua (achizitionate cu spaga) in maternitate nu mai intreaba nimeni. Daca „victima” murea in spital nu mai facea nimeni nici un tam-tam. Poate chiar in momentul asta mor in spitale oameni care ar fi putut sa traiasca. Unde e presa turbata sa-i vada si pe acestia. Au murit mai multi oameni din cauza vaccinurilor obligatorii, DE CE A TACUT PRESA? Oamenii aceia erau perfect sanatosi inainte de a li se administra moartea „obligatoriu” si oficial. Unde a fost presa???
  Desigur, sunt intrebari retorice. Noi stim sub ce „papuc” a fost presa si atunci si acum.

  Apreciază

 4. gerula said, on iulie 6, 2011 at 8:33 pm

  presa?? Dar cine este presa?pupincuristii iudelor ce ne-au ocupat tara,(pardon!ne-au cumparat-o,hmm!?cica). Evazionisti ca s.r.stanescu,dinescu,tismaneanu,chireac, ctp,pipidi(jigodia asta a blasfemiat)slaninoasa imputita , scleptu’pat(ibular)apevici de laICR care ne face istoria ca dupa roller? Toti,toti in slujba gunoaielor verzi care au nenorocit ceea ce am fost candva!o tara!!! Strig,urlu si plang Doamneee nu ne lasaaa!!!pentru cei din pustii , pt.pruncii ce se impartasesc la sf.Liturghie,pt.patimirile p.Iustin,p.Cleopa,p.Arsenie,p.Daniil,p.Marcu,p.Adrian, maica Mihaela,Valeriu,Ianolide,Corneliu,Constantin,ips Bartolomeu,p.A.Boca,p.D.Bejan si atatia altii sfarsiti in temnite sau executati pt.ca erau dacoromani crestini si nu si-au lasat CREDINTA si NEAMUL,Doamnee tine-ne si TREZESTE-NE sa fim O VOIE,UN GAND toti din neamul asta si dupa HOTARAREA TA sa-TI facem VREREA.

  Apreciază

 5. Ion de la Chiuiesti said, on iulie 6, 2011 at 8:58 pm

  Nu voi uita niciodata cum BOR a intors spatele acestor vajnici slujitori ai lui Dumnezeu. Dar Dumnezeu nu-i lasa pe ai sai niciodata!

  Apreciază

 6. hyperion said, on iulie 7, 2011 at 8:26 am

  PROPUNERE PENTRU SACCSIV

  AVÂND ÎN VEDERE COMPLEXITATEA ŞI MULTITUDINEA SUBIECTELOR ABORDATE PE ACEST BLOG ŞI AVÂND ÎN VEDERE FAPTUL CĂ DISCUŢIILE PE MARGINEA SUBIECTELOR DESPRE NOM ŞI DESPRE CREDINŢĂ ŞI RELIGIE ÎN GENERAL SUNT DIFICILE DATORITĂ FAPTULUI CĂ BLOGUL SE REACTUALIZEAZĂ ZILNIC ŞI ASTFEL SE ŢINE GREU PASUL CU SUBIECTELE ŞI TITLURILE PRECEDENTE,

  PROPUN LUI SACCSIV ÎNTEMEIEREA UNUI FORUM ORTODOX CARE SĂ CONŢINĂ ŞI DEZBATERILE NU DOAR DESPRE CREDINŢA CREŞTINĂ ORTODOXĂ DAR ŞI DESPRE SUBIECTELE ABORDATE PE ACEST BLOG REFERITOARE LA NOUA ORDINE MONDIALĂ, ETC, UN FORUM ORTODOX CARE AR PUTEA FI DE MARE AUDIENŢĂ ŞI DE MARE POPULARITATE PRINTRE CREŞTINII ORTODOCŞI ŞI NU NUMAI.

  UNUL DINTRE AVANTAJELE FUNDAMENTALE ALE UNUI FORUM DE DISCUŢII ESTE ACELA CĂ LEGĂTURILE CU SUBIECTELE DISCUTATE ŞI PREZENTATE CHIAR ŞI PE FORUM AR FI MULT MAI RAPIDE ŞI FIECARE SUBIECT AR PUTEA FI DEZBĂTUT MULT MAI ÎN PROFUNZIME PE UN FORUM DECÂT PE UN BLOG.

  SPER CA SACCSIV SAU COLABORATORII SĂ IA ÎN CONSIDERARE ACEST SFAT, ACEASTĂ PROPUNERE, IAR PLATFORME PENTRU UN FORUM PUBLIC ŞI GRATUIT, BUNE, EFICIENTE SE POT GĂSI.

  DUMNEZEU SĂ FIE CU NOI!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: