SACCSIV – blog ortodox

Exista o stransa legatura intre homosexualitate si pedofilia cu baietei … Unii violeaza si chiar ucid copii. Cei ce organizeaza campaniile pro sodomie sunt monstrii hidosi

Posted in HOMOSEXUALITATE, pedofilie by saccsiv on iulie 2, 2011

Citez din articolul Revista presei. Scandal cu pedofilie şi homosexualitate la OTV:

CurentulOTV, în centrul unui scandal internaţional de pedofilie şi homosexualitate ”Unul dintre cele mai mari scandaluri pe teme scårboase pedofilo-pidosnice din ultimii ani a izbucnit ieri, după ce procurorii de pe långă Parchetul Capitalei au descins în 26 de locaţii din Ilfov, Constanţa, Maramureş şiGiurgiu, inclusiv la locuinţa unuia dintre directorii OTV, Doru Iuga, fiind vizate infracţiuni de pedofilie, prostituţie homosexuală, dar şi o crimă oribilă petrecută acum mai bine de 7 ani”

Capul reţelei, după cum au precizat surse judiciare, ar fi un om de afaceri german, Klaus Zander, care ar fi finanţat această activitate, dar care ar fi fost şi un pedofil convins. Drept urmare, ieri, cånd a fost adus la Poliţia Capitalei pentru a fi audiat, mai mulţi părinţi care erau strånşi în faţa sediului instituţiei i-au strigat neamţului: „Pedofilule, ne-ai nenorocit copiii“. Klaus poza într-un om respectabil şi derulează de mai mulţi ani afaceri în ţara noastră. El a făcut chiar o donaţie pentru sprijinirea unui adolescent care suferea de cancer limfatic. Neamţul are o proprietate în satul Ciofliceni, comuna Snagov, judeţul Ilfov

Puterea: Un om de televiziune şi doi afacerişti sunt cercetaţi pentru pedofilie ”Printre cei implicaţi în reţea se numără Doru Iuga, director programe la OTV, dar şi oamenii de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici. Dosarul de prostituţie a fost disjuns din cel de şantaj înregistrat la DNA pe numele lui Dan Diaconescu

Iata si ce putem afla din articolul SCANDAL Prostituţie homosexuală cu directorul OTV: poliţia anchetează moartea unui copil care a fost violat:

UPDATE Un alt nume implicat în mega-scandalul de prostituţie şi proxenetism este cel al lui Doru Bratu, fotbalist legitimat la Rapid, dar care în acest sezon urmează să evolueze la FC Snagov.

UPDATE La anchetă contribuie şi Serviciul Omoruri, poliţiştii având suspiciuni că o parte din membrii reţelei de prostituţie şi proxenetism ar fi implicaţi într-un caz dramatic, când un copil a fost ucis după ce a fost violat, potrivit unor surse apropiate anchetei. Vezi aici detalii.

UPDATE Surse judiciare apropiate anchetei au declarat pentru adevarul.ro că procurorii au aflat de rețeaua de prostituție cu băieți în timp ce anchetau un dosar de șantaj în care a fost cercetat actualul director de programe al OTV, Doru Iuga, și patronul postului, Dan Diaconescu. Vezi aici detalii.

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Doru Iuga nu este acuzat de proxenetism în dosarul în care procurorii Parchetului Capitalei au făcut percheziţii joi dimineaţă, el fiind doar unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă.
Procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.
Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis 27 de mandate de aducere pentru mai multe persoane, sub acuzaţia de prostituţie, proxenetism şi întreţinere de relaţii sexuale cu minori.
Totodată, mai sunt căutaţi omul de afaceri german Zander Klaus si Andrei Staicovici, care derulează afaceri în Bucureşti.
Peste 250 de oameni ai legii au participat la percheziţiile din Ilfov şi Bucureşti.
Din materialul probator administrat a rezultat, toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.
Suspecţii au fost aduşi pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au în vedere ca vineri să înainteze Tribunalului Capitalei propuneri de arestare preventivă a acuzaţilor.

Conform articolului IPOTEZĂ ŞOC Ancheta în cazul reţelei de prostituţie masculină, al cărei client a fost directorul OTV, legată de violarea şi uciderea unui băieţel în 2004!:

Surse judiciare aproapiate anchetei susţin că ancheta privind reţeaua de prostituţie cu băieţi în care este implicat şi Doru Iuga, directorul OTV, este legată de celebrul caz de crimă din 2004 de la Ciolpani. Atunci, un băieţel în vârstă de 12 ani a fost violat, torturat şi ucis fără ca autorul să fie descoperit până în prezent.

Cadavrul lui Ion Gabriel Dragomirescu a fost descoperit la începutul lunii februarie 2004 aruncat într-un şanţ în apropiere de localitatea ilfoveană Ciolpani, pe drumul care leagă Complexul Snagov de Drumul Naţional 1. El avea răni la mâini şi în zona capului, medicii legişti stabilind ulterior că a murit strangulate. În plus, el fusese violat înainte de a fi ucis.

VIAŢA BATE FILMUL A devenit milionară în euro după ce copilul i-a fost ucis şi violat de „bestia din Ciolpani”

Deşi multe probe au fost distruse până la sosirea anchetatorilor la faţa locului, ei au stabilit că băiatul fusese ucis în altă parte. Mai mult, au obţinut o probă ADN despre care se presupune că îi aparţine autorului crimei. Acest lucru nu i-a ajutat, însă, la rezolvarea cazului, deşi au avut peste 200 de suspecţi şi au audiat peste 1.000 de persoane în dosar.

În 2004, Ion Gabriel Dragomirescu era elev în clasa a patra la Şcoala „Mihai Eminescu“ din Bucureşti şi locuia împreună cu tatăl său şi concubina acestuia, dar şi cu sora mai mare, elevă în clasa a cincea.

Comentariu saccsiv:

   Ce fac ei in timpul orgiilor? Cititi va rog:

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

Ce li se va intampla in puscarie? Cititi va rog si:

Esti PEDOFIL? Atunci citeste „Istorii din puscarie” (partea 1): Pedofilul …

   Doru Iuga organizeaza “Mister Gay Romania” …

Chiar daca este incorect politic, trebuie spus raspicat: homosexualilor le plac prospaturile. Este o stransa legatura intre homosexualitate si pedofilia cu baietei.

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 2, 2011 at 10:25 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. XS4ALL said, on iulie 2, 2011 at 11:58 am

    Scârbos de-a dreptul, să înfunde pușcăria nenorociții ăștia, dar de ce ne mirăm ? Omul e în stare de cele mai groaznice fapte. Ar trebui să fie legi ca în China unde sunt pedepsiți cu moartea, executare. Deși e păcat să îi dorești moartea cuiva, aceștia chiar o merită.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 2, 2011 at 1:58 pm

      Nu avem dreptul sa dorim sau sa decidem moartea nimanui. Lasa-i ca oricum isi capata destula pedeapsa odata ajunsi la inchisoare.

      Apreciază

      • Alex said, on iulie 2, 2011 at 5:07 pm

        Pe tema nu trebuie sa ne facem dreptate singuri sau sa decidem moartea cuiva:
        2 kenyeni sunt arsi de vii pentru ca au furat un sac de cartofi.

        Apreciază

  3. ines said, on iulie 2, 2011 at 12:32 pm

    Am auzit mai demult in presa online ca OTV ar fi o grupare de crima organizata, si ca adevaratul patron al postului nu e Dan Diaconescu, ci un fost puscarias Adrian Tarau.
    http://www.napocanews.ro/2010/07/exploziv-news-adevaratul-patron-al-otv-este-controversatul-adrian-tarau.html
    De altfel e suficient sa vezi cui face reclama postul respectiv:vrajitoriei si vrajitoarelor,manelistilor,incultilor si mahalagiilor, ca sa iti dai seama cu cine ai de-a face, in ciuda atitudinii de miel bland si om corect cum pare Dan Diaconescu.In plus, daca te plimbi prin Bucuresti, indiferent de sector,mai auzi un”Asta-i vila lui Diaconescu”

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iulie 2, 2011 at 1:50 pm

      Apropo voi stiati ca Duminica… sau sambata sunt protestanti la OTV????
      Pastorul cel bun cica…

      Apreciază

  4. Mos Ioan said, on iulie 2, 2011 at 1:52 pm

    Toate aceste canalii care violeaza si ucid copii trebuie sa fie spânzurati în piata publica, ca sa fie exemplu pentru ceilalti ticalosi care îndraznesc sa faca asemenea crime.
    Iata ce a însemnat intrarea României în Uniunea Comunista-Francmasonica Europeana : toti pedofilii si homosexualii din Occidentul putrezit pâna în maduva oaselor, au avut permisiunea din partea Guvernului român ( putrezit si ticalosit si el), de a intra în Tara si a finanta retele de prostitutie si de crima organizata.
    Tovarasii de la Bruxelles au dat ordine ca Politia sa nu întreprinda nimic pentru prinderea si judecarea acestor destrabalati criminali. Aduceti-va aminte, fratii mei întru’ Domnul, ca intrarea României în aceasta Uniune Europeana Criminala a fost conditionata de acceptarea si legalizarea homoxesualitatii, a avorturilor, a eutanasiei, a drogurilor, etc.etc., iar criminalii care conduc Poporul Român sunt mâna în mâna cu criminalii ticalosi de la Bruxelles, si toti împreuna duc o lupta apriga pentru distrugerea fizica si spirituala a Neamului Românesc.
    Fratii si surorile mele întru’ Domnul fac un apel la fratiile voastre, si anume când întâlniti cazuri ca cele de mai sus, stiti ce aveti de facut.: Va faceti dreptate singuri, nu mai asteptati dreptatea din partea unor ticalosi care si-au vândut sufletul satanei. La ora actuala se fac pacate mai mari decât pe vremea Sodomei si Gomorei, nu mai putem ramâne nepasatori la suferintele celor care sunt violati, torturati si ucisi, în timp ce sinagoga satanei joaca si se veseleste pe mormânturile celor dragi noua.

    România trebuie sa iasa din aceasta Uniune Comunista – Francmasonica – Criminala – Ticaloasa, urgent !
    Trebuie sa se faca o Petitie în acest sens si sa iesim din Iadul acesta care ne asasineaza copiii, deci ne asasineaza fiinta Neamului. Tara noastra are bogatii, are câmpuri agricole, putem sa cultivam pamânturile si sa supravietuim fara ajutorul acestor banditi care nu se lasa pâna nu ne îngroapa. Mai bine saraci dar curati, atât cu trupul cât si cu sufletul. Iar dracii care au încalecat Poporul Român si la propriu si la figurat sa plece de unde au venit si sa nu mai calce niciodata pe la noi.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 2, 2011 at 3:47 pm

      Mos Ioan

      Nu e bine sa ne facem dreptate singuri.

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 3, 2011 at 12:09 pm

      Mos Ioan

      Mos Ioane consoleaza-te cu ideea ca Ziua Judecatii este aproape. Judecata lui Dumnezeu va fi mult mai aspra decat vor fi in stare sa ,,le-o dea,, vre-un ,,judecator,, manjit. Paharul ticalosiilor trebuie baut pana la drojdii. ,,Ei,, sunt mult mai multi decat noi si nu putem sa le facem fata prin mijloace conventionale. Cel care rabda pana la sfarsit va fi mantuit, Dar rabdarea nu trebuie sa fie rabdarea prostului ci trebuie sa fie rabdarea care duce la Dumnezeu. Si ar mai fi ceva. Iubirea de Dumnezeu care e prima porunca sa nu ne faca sa incalcam cea de-a doua porunca si anume iubirea de aproapele. Sa stam bine intre aceste doua porunci si sa nu incalcam nici una. Este foarte greu dar nu imposibil.

      Apreciază

  5. nea Anderthal said, on iulie 2, 2011 at 1:54 pm

    ..daca vreti sa aflati mai multe cautati pe „goagal” urmatoarea :” Franklin cover-up” !din pacate este doar in lb. engleza

    Apreciază

  6. tutenstine said, on iulie 2, 2011 at 2:05 pm

    bineinteles ca o se le dea drumul justitia romana.Asta e doar praf in ochi.Sunt prea mari ca sa-i pedepseasca

    Apreciază

  7. tataia said, on iulie 2, 2011 at 2:05 pm

    Si heterosexualilor le plac in mod frecvent prospaturile. Dar sa fie clar pedofilia cu baietei este de fapt homosexualitate! Cu toate ca politica corecta ne invata ca nu au nici o legatura una cu alta, ca pedofilia este un act condamnabil indiferent ca este savirsita cu fetite sau baietei in timp ce homosexualitatea e OK si sub nici o forma nu trebuie confundata pedofilia cu baietei cu homosexualitatea, o spun raspicat aici si o repet. Pedofilia cu baietei este HOMOSEXUALITATE. CIt despre pedofilia cealalta, cea cu fetite..cea heterosexuala exista un roman, unul nu foarte cunoscut, nu stiu cita lume de aici l-a citit. Este vorba de „Lolita” a lui Vladimir Nabokov, roman care a beneficiat si de doua ecranizari, un roman foarte controvesat, prcatic faptele relatate in roman se afla la limita pedofiliei.

    Apreciază

  8. Beli said, on iulie 2, 2011 at 6:03 pm

    Dupa ce am vazut scandalul asta chiar ma gandeam la articolele pe care le-ai scris de-a lungul timpul despre homesexuali. Tocmai a aparut un alt exemplu care atesta ca acesti indivizi nu sunt deloc inofensivi sau normali, si ca in cercurile lor se petrec perversiuni ingrozitoare, crime si alte abuzuri. Asta dovedeste inca o data ca homosexualitata ESTE o boala.

    Apreciază

  9. . said, on iulie 2, 2011 at 6:07 pm

    Saccsiv, ARE PERFECTA DREPTATE MOS ION.
    Nu exista decat o singura solutie- cand ma calca pe bataturi, nu ii dau si celalalt picior la calcat, ii dau un picior in alta parte cu directia Bruxelles !
    Asta trebuie sa fie atitudinea tuturor celor care isi mai spun romani si ortodocsi !

    bucovineanul

    Apreciază

  10. . said, on iulie 3, 2011 at 12:16 pm

    .

    Apreciază

  11. Actor grabit said, on iulie 3, 2011 at 1:10 pm

    Ce fel de crestin instiga la ura si violenta bazandu-se pe o minciuna? Da, pedofilia e o crima, dar in lumea reala nu toti homosexualii vor sa fie pedofili. Speranta mea sincera este ca teoria voastra a conspiratiei sa fie reala, si chiar sa va reduca Big Brother la tacere, pentru ca sunteti absolut scarbosi.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 3, 2011 at 2:12 pm

      Actor grabit

      Tu vorbesti de scarba, bai gaozarule?

      Tu vorbesti de crestinism?

      Da, crestinii vor fi prigoniti, spre bucuria ta. Dar vai de tine la Judecata daca nu te vei trezi.

      Apreciază

      • Actor grabit said, on iulie 3, 2011 at 3:48 pm

        Saccsiv, profeti falsi ca tine au existat dintotdeauna, dar oamenii intregi la minte au stiut bine sa ii ignore. Intoarce-te in canalul din care te-ai tarat si nu mai deranja lumea cu ura ta. Crestinismul a fost singura ideologie multa vreme, si nu ne-a fost tare bine. Prefer sa ma conduca NOM decat ticalosii ca tine.

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on iulie 4, 2011 at 12:50 am

        @saccsiv
        …deci blogg’ul tau e urmarit si de sodomiti ca „actorul grabit”?.Hmm, sigur si ‘secii” ne citesc postarile si le trimit mai sus la ciuhapi..

        Apreciază

    • Iustin said, on iulie 19, 2011 at 9:38 pm

      Ce inseamna „nu toti homosexualii vor sa fie pedofili” ? Ce a vrut sa zica? Ca unii mai „cad in pacat”, fara sa vrea? Sau ca sunt fortati sa fie pedofili? Cred ca sunt fortati, ori direct de oamenii elitelor ori indirect de vrajmas.

      Apreciază

  12. PG said, on iulie 4, 2011 at 9:41 am

    Actor grabit ,
    Daca nu ai inteles pana acum : NOM se vrea o societate mincinoasa si rece , fara dragoste si intelegere .
    Dragostea ta este o patima ,este o boala , este scarboasa .
    Poti sa traiesti si fara sa faci sex ; este mai sanatos asa .

    Apreciază

  13. Iustin said, on iulie 19, 2011 at 9:44 pm

    Daca lumea respeca invataturile crestinismului era tare bine. Dar lumea a trait si traieste indiferenta fatza de crestinism. Actor grabit zice ca nu crede teoria conspiratiei, dar in trei randuri da o multime de idei ale NOM: homosexualitatea e buna (homosexualii sunt intregi al minte iar crestinii instiga la violenta), vrea sa fie condus de NOM, crestinismul a fost respectat zice el si s-a dovedit ca nu e bun.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.