SACCSIV – blog ortodox

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Posted in vaccin, vaccinare by saccsiv on iunie 27, 2011

Citez din articolul New Study Finds Direct Link Between Vaccines and Infant Mortality:

Un recent studiu socant publicat intr-o revista medicala de prestigiu indica o legatura statistica directa intre dozele de vaccinuri si mortalitatea infantila in tarile dezvoltate, sugerand ca prin cresterea numarului de inoculari administrate fortat copiilor de catre autoritatile medicale, in special in Statele Unite unde se administreaza cantitatea cea mai mare de vaccinuri si de asemenea se inregistreaza  cel mai mare numar de decese infantile, are de fapt un impact daunator asupra sanatatii.

Studiul intitulat Rata de mortalitate infantila regreseaza contrar numarului de vaccinuri administrate de rutina: Este o toxicitate biochimica sau sinergetica? a fost efectuat de catre Z. Miller si Gary S. Goldman. A fost publicat in Human and Experimental Toxicology, indexata de Biblioteca Nationala de Medicina.

Conform biografiei sale, “Goldman a lucrat ca recenzent pentru Jurnalul Asociatiei Medicale Americane (JAMA), Vaccine, AJMC, ERV, ERD, JEADV, si Jurnalul Medical Britanic (BMJ). Este inclus in Comisia Editoriala de Cercetare si Recenzii in Biostiinta.”

Miller, un jurnalist medical si directorul institutului Thinktwice Global Vaccine Institute, a studiat pericolul vaccinurilor de 25 de ani.

“Conform analizei de regresie liniara simpla, ratele de mortalitate infantila indica o corelatie semnificativa statistic intre cresterea dozelor de vaccinuri si cresterea cazurilor de decese infantile.” arata studiul, adaugand ca rezultatele cer  o investigatie “esentiala” a corelatiei intre dozele de vaccinuri, toxicitatea biochimica sau sinergetica si mortalitatea infantila.

In ciuda faptului ca in Statele Unite se administreaza cel mai mare numar de vaccinuri din toate tarile dezvoltate, 26 inaintea implinirii varstei de un an, rata de mortalitate infantila este mai ridicata decat in alte 33 de tari in care se administreaza mai putine vaccinuri. Acest studiu ilustreaza clar faptul ca tarile dezvoltate care administreaza mai putine vaccinuri intampina un risc mai scazut de mortalitate infantila, sugerand o legatura directa intre efectele secundare ale vaccinarii si decesele infantile.

   De exemplu, cele doua tari dezvoltate ce necesita imunizarea copiilor cu cea mai scazuta cantitate de vaccinuri, sunt in capul listei pentru cele mai scazute rate de mortalitate infantila.

Din cele zece tari dezvoltate cu cele mai scazute rate de mortalitate infantila, sapte se regasesc in topul celor zece tari ce administreaza cele mai putine vaccinuri.

Prin comparatie, tabelul tarilor aranjate in functie de administrarea celor mai putine vaccinuri este foarte similar cu tabelul tarilor aranjate dupa ratele de mortalitate infantila.

Desi  administreaza cele mai multe vaccinuri, SUA are cea mai ridicata rata de mortalitate infantila din toate tarile dezvoltate, in medie 6,22 de decese la mia de nou-nascuti. Are o rata de mortalitate infantila mult mai ridicata decat Cuba sau Slovenia in ciuda cheltuielilor ridicate alocate pentru sanatate.

Tabelul din stanga arata tarile cu cele mai putine decese infantile in capul listei. Tabelul drept arata tarile cu cel mai mic numar de vaccinuri administrate in capul listei. Observi un tipar? Statele Unite in care se administreaza cele mai multe vaccinuri copiilor, de asemenea are cel mai mare numar de decese infantile la mia de nasteri din tarile dezvoltate.

Corelatia dintre vaccinuri si mortalitatea infantila au un context mai sinistru considerand ca in conferinta TED din Februarie 2010, Bill Gates, un sustinator entuziast al programelor de vaccinare, a declarat ca vaccinurile ar trebui sa fie folosite pentru reducerea populatiei globale in scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon.

Gates este un eugenist declarat dorind reducerea drastica a populatiei globului in numele combaterii incalzirii globale. Este alarmant din moment ce Fundatia Bill si Melinda Gates finanteaza productia si distributia vaccinurilor destinate lumii a treia.

Dezaproband faptul ca populatia se indreapta catre noua miliarde , Gates a declarat ca, “Daca facem o treaba buna cu noile vaccinuri, asigurarea seviciilor de sanatate publica, serviciile de sanatate reproductiva, se poate scadea numarul cu poate 10-15%.”

Gates a continuat in Iulie 2010 cu Aspen Ideas Festival in Aspen Colorado, pledand pentru “death-panels”, implicand ca pacientii in varsta urmand tratamente costisitoare are trebui sa fie lasati sa moara, banii cheltuindu-se altundeva.

Fiind unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, Gates se intalneste cu alti miliardari in secret pentru a discuta modalitati de a scadea populatia globului. Cea mai recenta intalnire, unde au participat David Rockefeller Jr, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner si Oprah Winfrey, a avut loc pe 5 Mai 2009 la resedinta lui Sir Paul Nurse, un biochimist britanic laureat al Premiului Nobel si presedintele Universitatii Rockefeller din Manhattan.

Parintii devin din ce in ce mai educati in legatura cu riscurile numarului crescand de vaccinuri fortate copiilor lor. Programul de imunizare din SUA recomanda ca toti nou-nascutii sa primeasca 26 de vaccinuri inainte sa implineasca un an. Conform unui sondaj de opinie efectuat in luna August al anului trecut, 52% dintre americani sunt ingrijorati in legatura cu siguranta vaccinurilor.

Efectele secundare ale vaccinurilor, bolile, si decesele sunt in crestere, ceea ce va cauza implozia musamalizarii supervizata de industria farmaceutica, mai multi oameni vor refuza vaccinurile cunoscand faptul ca inocularile au o legatura mai stransa cu profiturile decat cu protectia sanatatii publice.

Citeste studiul complet la http://www.scribd.com/doc/54772978/Infant-Mortality-Rates-Regress-w-Higher-No-of-Vaccine-Doses

*********************

Paul Joseph Watson este redactor pentru Prison Planet.com si autorul cartii Order Out Of Chaos. Watson are si rolul de gazda de rezerva pentru The Alex Jones Show.

Comentariu saccsiv:

   Site-urile lui Alex Jones trebuie citite cu oarece rezerve, deoarece solutiile propuse duc din pacate tocmai spre reala NOM.

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

Dar materialul de mai sus merita toata atentia …

Cititi va rog si:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

Bill Gates si David Cameron: “Alianţa globală pentru vaccinuri”. Rezultat: 243 milioane de copii vaccinati

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 27, 2011 at 10:26 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • daniel said, on iunie 27, 2011 at 2:18 pm

   Dar ce se aude cu adunarea de la Sfantu Gheorghe? S-a intamplat ceva ieri acolo?

   Apreciază

 2. tenace said, on iunie 27, 2011 at 11:06 am

  MAI MULTE LUCRURI INTERESANTE DESPRE VACCINURI http://cafeneaualuitenace.blogspot.com/2011/06/conferinta-ioan-vladuca-lucruri-care-nu.html

  Apreciază

 3. Altarul Ortodox said, on iunie 27, 2011 at 11:18 am

  Urmariti Interviul cu Ioanichie Balan – http://altarulortodox.blogspot.com/2011/06/parintele-ioanichie-balan-vol-ii.html

  Apreciază

 4. Altarul Ortodox said, on iunie 27, 2011 at 11:45 am

  Apar din ce in ce mai multi Dracii asa va fii si cand va veni Antihrist lumea va aplauda….Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva.

  http://www.gandul.info/magazin/cum-traverseaza-un-magician-raul-tamisa-merge-pe-apa-video-8392924

  Apreciază

 5. Narcotic said, on iunie 27, 2011 at 1:58 pm

  Off-topic

  Ati auzit de asta? De ce in toate versiunile lingvistice ale Wikipedia, Obama este considerat crestin?

  Apreciază

 6. Daniel said, on iunie 27, 2011 at 4:22 pm

  OFF TOPIP- FOARTE IMPORTANT!!!

  Au aparut si la noi gruparile anarho-stangiste care au provocat revoltele din Spania, vorba aia fNWO contra NWO, trebuie demascati pentru cine sunt si pericolul care il reprezinta in lansarea de revolte si crearea de tensiuni sociale! Trebuie actionat de catre toata lumea in demascarea acestori provocatori ordinari care sub masca „democratiei” isi promoveaza ideile anarho-stangiste, consecintele acestui fapt le putem vedea in istoria din ultima 100 de ani, au dus la cel mai mare genocid din istoria omenirii prin comunism si la razboaie civile prin anarhism. Va rog sa cercetati si voi aceasta problema si sa facem cumva sa aratam adevarul ce se ascunde in spatele acestor forte. Acesta este siteul lor http://democratierealaacum.ro/

  Apreciază

 7. mircea said, on iunie 27, 2011 at 4:25 pm

  Off

  In flmul „batalie pt los angeles” lansat anul asta prin martie-aprilie (film super-slabut), se remarca folosirea frecventa a cuvintelor „civilians”, „to protect civilians”, ” save civilians”, exact ca in textele folosite de onu (nato) ca argument pt
  bombardarea Libiei. Momentul cel mai „emotionant” este cand se pronunta numele unor soldati morti. Dar, de fiecare data cand se pronunta cu lacrimi in ochi un nume, de catre sergent, acesta imediat spune si nr. lui de identificare din armata (pt ca bineinteles, le stie si pe acestea): soldatul x – 27346585, soldatul y – 598238756 …. Foarte emotionant :). Da’ te pune un pic pe ganduri

  Apreciază

 8. danutza said, on iunie 27, 2011 at 6:19 pm

  http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2011/06/profetiile-arhim-gavriil-despre.html

  În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni

  Apreciază

 9. danutza said, on iunie 27, 2011 at 6:43 pm

  legat de vaccinuri, va recomand sa cumparati cartea prof.Ioan Vladuca:” Vaccinurile si ecografia fetala-efecte negative” si sa o impartiti prietenilor si viitoarelor mamici, precum si medicilor de familie.
  de folos este si „Dictatura pseudostiintei”.
  in conferinta de la constanta, dl Vladuca a prezentat niste materiale f interesante.sper sa pot posta conferinta pe blog.

  Apreciază

 10. Alexandru said, on iunie 28, 2011 at 11:35 am

  Slava Domnului ca tara noastra nu se afla in acea statistica.

  Apreciază

  • valentin said, on iunie 29, 2011 at 6:02 am

   conform carnetului de vaccinare al fiicei mele pana la varsta de 1 in Romania se fac urmatoarele vaccinuri:
   DToP (4), Polio (3), Hib(4), BCG(1), HepB (4), RRO (1) = 17 doze !!!!!

   conform graficului avem cam 4 decese la 1000 de nou-nascuti

   Apreciază

 11. […] STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se adminis… […]

  Apreciază

 12. […] STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se adminis… […]

  Apreciază

 13. detoatepentrutoti2016 said, on august 4, 2017 at 6:12 pm

  A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

  Apreciază

 14. […] STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se adminis… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: