SACCSIV – blog ortodox

Video (EXTREM DE SOCANT): Rusia, efectele dezastroase ale drogului CROCODIL – PUTREZESTE CARNEA

Posted in CROCODIL, droguri by saccsiv on iunie 26, 2011

Avertisment: imaginile sunt dure. Va puteti limita la text. Pe de alta parte, cei ce acum se drogheaza cu stupefiante „sigure” ar fi bine sa caste bine ochii la ambele filme. Sa se opreasca acum, ca nu cumva lipsa banilor sa-i impinga pe acelasi drum …

La articolul:

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Pe rusi heroina nu-i mai satisface! Au inventat un drog care le macina trupurile

gasiti un film extrem de socant, despre efectele unui nou drog. Iata si textul articolului:

Foarte multi dependenti nu si-au mai putut procura heroina si atunci si-au preparat un substitut, un drog care s-a dovedit a fi mult mai puternic decat heroina si, in acelasi timp, mult mai periculos, pe care l-au denumit „crocodil”.

O doza de heroina poate sa ajunga in Rusia la 100 de euro, dar mai multe de „crocodil” nu ajung la mai mult de 5 euro. Este de fapt un amestec de pastile, diluant industrial, iod si gaz pentru brichete.

Acest amestec se injecteaza, iar efectele dezastruoase asupra corpului uman se vad in acest film.

S-ar parea ca este real … Iata ce putem citi si in articolul Blestemul ‘crocodilului’, un drog rusesc fatal:

In centrul de reabilitare a persoanelor dependente de droguri, situat in satul rus Cicevo, este internat un singur om: Irina Pavlova, dependenta de ‘crocodil’, un periculos drog sintetic. ‘Crocodilul’ este o ‘ruda’ mai vehementa a morfinei, iar dependenta fata de acest drog se raspandeste printre tineretul rus precum un virus, noteaza revista americana Time.

De obicei, o persoana care devine dependenta de ‘crocodil’ moare in urmatorii doi-trei ani, insa cazul Irinei Pavlova este unul atipic din punct de vedere medical. Femeia afirma ca luase acest drog aproape in fiecare zi, timp de sase ani. ‘Probabil, m-a iertat Dumnezeu’, opineaza Irina.

Totusi, drogul a lasat urme adanci in sanatatea femeii: vorbirea sa este anevoioasa, privirea pare uneori vidata de orice sens, ca dupa o lobotomie. ‘Functiile sale locomotorii au fost afectate din cauza leziunilor de pe creier. Cand incearca sa mearga inainte, Irina se clatina sau se impiedica. Incercam sa ne comportam bland cu ea’, declara directorul centrului de reabilitare din Cicevo, Serghei Iatenko, in trecut si el dependent de heroina.

Dupa cum se intampla de obicei in Rusia, Pavlova a inceput sa consume droguri in adolescenta, relateaza Time. De la canabis ea a trecut pe heroina, iar la 27 de ani – pe ‘crocodil’. Acesta actioneaza cam la fel ca heroina, insa costa de cel putin doua ori mai putin, fiind usor de preparat. Componenta-cheie – codeina – poate fi cumparata din farmacii fara reteta.

Potrivit datelor oficiale, in 2010, intre cateva sute de mii si un milion de oameni din Rusia consumau ‘crocodil’. Deocamdata, Federatia Rusa este singura tara din lume in care consumul acestui drog a capatat anvergura unei epidemii, noteaza revista americana.

In timpul unei reuniuni din 18 aprilie, dupa ce ascultase raportul sefului Serviciului federal pentru control asupra drogurilor, Viktor Ivanov, presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a dat imediat cautare pe internet pentru cuvantul ‘dezomorfina’, descoperind retete si instructiuni de folosire. Doi dintre guvernatorii prezenti l-au instiintat pe Medvedev de faptul ca in regiuni circa jumatate dintre cazurile de deces provocate de consumul de droguri au fost puse pe seama ‘crocodilului’.

In mod firesc, cel mai repede acest drog se raspandeste in cele mai sarace si mai indepartate regiuni ale tarii: de exemplu, in Vorkuta, orasul natal al Irinei Pavlova. Potrivit Irinei, tineretul de acolo pur si simplu nu are ocupatie, majoritatea consuma bauturi alcoolice, putini au un loc de munca. Pavlova dezvaluie ca aproape toti cunoscutii sai care consumau ‘crocodil’ au murit deja: unii de meningita, altii de pneumonie, ‘altii pur si simplu au putrezit’.

Tocmai ‘putrefactia’ a dat nastere la denumirea neoficiala a drogului. In locul intepaturii – iar acest drog poate fi injectat oriunde, chiar si in talpi sau frunte – pielea devine verde si rugoasa, ca la crocodil: vasele de sange se sparg, tesutul moare. De obicei, lucrurile se termina cu o cangrena si amputare, iar tesutul osos poros, in special mandibula de jos, incepe sa se descompuna, precizeaza revista americana. In 2008, Pavlova fusese adusa la spital cu cangrena in zona bazinului si infectie a sangelui, fiind apoi mutata la Cicevo, la invitatia organizatiei crestine evanghelice care sustine centrul de reabilitare de aici.

O trista particularitate a sistemului de reabilitare din Rusia este aceea ca guvernul tarii il sprijina prea putin. Potrivit revistei Time, in Rusia se inregistreaza la aceasta ora aproximativ 2,5 milioane de narcomani, in conditiile in care centre de reabilitare tip internat, care sa se afle in grija Ministerului Sanatatii, exista extrem de putine. Uniunea rusa a crestinilor evanghelici, in care domina cincizecistii, intretine peste 500 de centre, fara niciun ajutor din partea statului, fiind astfel cel mai mare organizator al procesului de reabilitare a narcomanilor din aceasta tara, conchide revista americana.

Cititi va rog si:

The Curse of the Crocodile: Russia’s Deadly Designer Drug

Iata si un film de pe youtube:

   Cititi va rog si:

OXI – o combinatie de cocaina, benzina, kerosen si oxid de calciu care creeaza dependenta de la prima utilizare … Drogul care a ingrozit Brazilia

   In puscarie unii isi injectau vodca in vena. O seringa isi facea efectul in cateva zeci de secunde si cadeau ca un lemn. Alcoolul ajungea direct in creier …

Dar chiar si puscariasii, mare parte dintre ei aproape fara scoala, stiau cateva chestii elementare. Printre ele: nu-ti injectezi tampenii in tesut. Unii o faceau totusi dar tocmai pentru ca stiau efectele: doreau sa ajunga la spital. Astfel de efecte am vazut si eu. Si e suficienta o singura injectie. Unii scapau, altii ajungeau la amputare. Ce-i determina sa riste, cu toate ca cunosteau efectele? Voi detalia intr-un alt episod „Istorii din puscarii”.

Revenind la droguri, incerc si eu un indemn: tineri, nu se merita. Indiferent cat o fi sevrajul de mare, faceti tot ce puteti sa renuntati, ca nu cumva din lipsa banilor sa ajungeti la „crocodil” sau „oxi”.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 26, 2011 at 6:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on iunie 26, 2011 at 6:20 pm

    Iar astia vor sa legalizeze drogurile ,,usoare,,. De la cele ,,usoare,, ajung la cele ,,grele,, iar apoi la ,,crocodil,,.

    Apreciază

  3. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 26, 2011 at 6:52 pm

    Interesant ca si Crocodilul sau desomorfina a fost inventat in SUA.

    Apreciază

  4. Pr. Vasile said, on iunie 26, 2011 at 6:53 pm

    Cine poate accesa siteul http://codexalimentarius.info/ ?

    Pr. Vasile

    Apreciază

    • valentin said, on iunie 26, 2011 at 7:05 pm

      eu am intrat

      Apreciază

    • un alex said, on iunie 26, 2011 at 8:23 pm

      @ Parinte Vasile

      Am intrat fara probleme pe siteul Codex Alimentarius direct de pe link-ul postat de dumneavoastra. De la ultimul articol pe care l-ati putut accesa (cel cu Monsantos de pe 9 iunie) a mai aparut doar o singura noua stire pe data de 18 iunie.
      Las si eu un link al ultimului lor topic in speranta ca veti reusi sa patrundeti cumva pe site.
      http://codexalimentarius.info/?p=763

      Apreciază

  5. iulia said, on iunie 26, 2011 at 7:29 pm

    La mine nu se poate,intra.

    Apreciază

  6. magda said, on iunie 26, 2011 at 9:32 pm

    nici eu nu pot intra

    Apreciază

  7. Stefan_D said, on iunie 26, 2011 at 11:10 pm

    ‘in care domina cincizecistii’

    Adica, penticostalii? Scuze pentru ignoranta.

    Apreciază

  8. studentperole said, on iunie 27, 2011 at 6:44 am

    N-am putut sa vad video pana la sfarsit:D

    E incredibil ce isi poate face omul cu mana lui…. as fi curios, ce reactie au ceilalti consumatori „de crocodil” dupa ce o vad pe fata asta. Cred ca moare in max un an, in chinuri groaznice… sau mai repede daca ii putrezeste creierul?:D

    Apreciază

  9. Ami said, on iunie 28, 2011 at 8:59 am

    Voi de ce credeti de exemplu ca la noi nu se ia nici o masura impotriva celor care vand iarba. Pentru ca se doreste exterminarea. Cred ca asta e cuvantul de ordine.

    Apreciază

  10. danyYo said, on iunie 28, 2011 at 1:54 pm

    cand am vazut clipu mi-am adus imediat aminte de jocul acela de carti din 95 si in special de cartea asta http://www.omni.to/upload/illuminati-cards/flesh_eating_bacteria.png – hai ca incet incet cartile alea de joc se indeplinesc mai toate.

    Apreciază

  11. Ionela Ghinet said, on ianuarie 31, 2012 at 7:45 pm

    maahh e absolut incredibil de socant ce poate omul sa-si faca cu mana lui,,,,,,

    Apreciază

  12. - said, on mai 23, 2012 at 10:57 am

    Poate cineva sa doneze ptr o batrina paralizata un carut si niste medicamente ptr ESCARE ? Batrina nu are pensie si se descurca fff greu din mica pensie de 350 care o are sotul ei . Numai pampersi pe luna depasesc 200 lei. Sunt batrini amindoi si se descurca foarte greu.Batrina este dintr-o comuna de linga Constanta.
    Relatii la email criana_ina@yahoo.com

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.