SACCSIV – blog ortodox

REVOLUTIA YOUTUBE incepe la Sfantul Gheorghe? Sau se vrea declansarea unui macel de tip Kosovo? Sau care-i treaba cu „Chemarea” de pe 26 iunie?

Posted in Romania, Uncategorized by saccsiv on iunie 23, 2011

Dupa cum deja stiti:

Video – ATENTIE MARE LA MANEVRE: Cica pe „26 iunie 2011 – Mobilizare nationala la Sfantu Gheorghe”. NU MERGETI

Iata si ce aflam din articolul Diversiune a serviciilor secrete maghiare: O mineriadă a asociaţiilor patriotice româneşti la Sfântu Gheorghe, pe 26 iunie. Toate asociaţiile dezmint apelul:

Asociaţiile româneşti menţionate în “Mobilizarea nationala la Sfantu Gheorghe”, un mesaj video postat pe Youtube care cheamă românii la un protest masiv în oraşul Sfântu Gheorghe pe 26 iunie a.c. de Ziua Drapelului, dezmint faptul că au organizat acest eveniment sau că vor participa la el.

Printre asociaţiile menţionate în clipul mobilizator se află Forumul Civic al Românilor din Harghita, Covasna şi Mureş, Federaţia Româna a Foştilor Deţinuţi Politici Luptători Anticomunişti, Asociaţia Culturală Sarmisegetuza (care administrează publicaţia NapocaNews.ro), Dacii Liberi, Eternul Maramureş, Vatra Românească, Noua Dreaptă, Axa Neamului sau Noii Românii.

Deja Asociaţia Noii Românii a infirmat participarea la acest eveniment printr-un comunicat de presă. La fel au făcut asociaţiile Noua Dreaptă, Axa Neamului şi Eternul Maramureş, care au confirmat pentru NapocaNews faptul că nu se organizează nicio acţiune de tip “mobilizare naţională” la Sfântu Gheorghe şi au menţionat faptul că clipul este o provocare şi o diversiune făcută, cel mai probabil, de serviciile secrete din Ungaria.

Preşedintele fundaţiei culturale Sarmisegetuza şi directorul editor al NapocaNews, Ionuţ Ţene, a precizat: “Este evident vorba de o diversiune ordinară, menită să atragă românii la Sfântu Gheorghe, pentru a se pune la cale o acţiune violentă de tip mineriadă, pentru destabilizarea situaţiei din zonă. Astfel, ungurii vor avea pretext pentru pregătirea unui nou Kosovo, cu sprijinul unor state vecine, probabil impresionate de eventualele violenţe provocate care ar putea avea loc. Asociaţia pe care o conduc nu are nicio legătură cu acel mesaj, nu a participat la organizarea unui miting în Sf. Gheorghe şi nu va participa la acest eveniment. Doar faptul că am fost menţionaţi ca organizatori, fără să ştim, dovedeşte faptul că totul este o făcătură, o provocare. Fac un apel către românii de bună credinţă să nu răspundă provocărilor “.

Bogdan Ţicală, preşed. Asociaţiei Eternul Maramureş: “Cu privire la filmuleţul “Mobilizare generală” care este postat pe internet şi care instigă la violenţă în data de 26 iunie 2011, la Sfântu Gheorghe. ÎN CALITATE DE PREŞEDINTE AL ASOC. ETERNUL MARAMUREŞ, NOI NE DEZICEM TOTAL DE ASTFEL DE MANIFESTĂRI ŞI INFORMĂM PE CEI INTERESAŢI CĂ NU FACEM PARTE DINTRE ORGANIZATORII ACESTEI ‘MOBILIZĂRI ANTIUNGURI”. DE ASEMENEA NU SUNTEM NICI DE ACORD CU ASTFEL DE MANIFESTĂRI.”

Pe fondul tensiunilor provocate de intenţia de reorganizare administrativă a României, provocatorii maghiari au profanat morminte vechi de sute de ani la Cluj şi au înscenat agresarea unui rector al unei universităţi romano-catolice din Alba Iulia, cu scopul de a atribui majorităţii româneşti unele acte violente şi şovine, pentru a sensibiliza opinia internaţională cu privire la soarta minorităţii ungureşti din România.

   Comentariu saccsiv:

Chemarea este insa promovata in mass-media …

Românii, chemaţi la o adunare naţională la Sfântu Gheorghe, pe Youtube VIDEO

Iata si doua interesante comentarii postate la articolul Video – ATENTIE MARE LA MANEVRE: Cica pe „26 iunie 2011 – Mobilizare nationala la Sfantu Gheorghe”. NU MERGETI:

Romeo2110:
DEMONSTRATIA TREBUIE FACUTA NON-STOP LA COTROCENI SI LA GUVERN !

La Sf Gheorghe vor fi provocari si romanii vor aparea in fata opiniei publice internatinale ca agresori !

Tensiunile din Kosovo au debutat in 1980, cu o manifestatie de sute de mii de oameni, care s-au deplasat la Kosvopolie pt a aniversa un eveniment istoric.

GRESALA FOARTE MARE MANIFESTATIA LA SF GHEORGH

un om:
Ce ziceţi de comentariul ăsta: “patriotul 23 Mai 2011 19:53

DESTEAPTA-TE ROMANE e miscarea de pe facebook si tweeter a romanilor in a caror vene inca mai curge singele acestei natii ,
PESTE 200 000 DE TINERI AU ADERAT LA ACEASTA MISCARE SI TE RUGAM FII ALATURI DE NOI CHIAR DACA PARTICIPI NUMAI CU SUFLETUL !
DESTEAPTA-TE ROMANE”
Este un comentariu ce apare de foarte multe ori pe realitatea.net la diverse stiri politice, in special la cele despre regionalizare. Se pare ca în ziua de azi revoluţii pornesc de pe facebook şi tweeter, cam în toată lumea.

Comentariu saccsiv:

   Are dreptate fratele Romeo2110. E posibil sa se doreasca o schema Kosovo.

Pe de alta parte, ticalosia pleaca de la regionalizare:

Video (LECTIA DE ISTORIE) – Prof Dinu Giurescu: REGIONALIZAREA duce la ROBOTIZAREA ROMANIEI. Nu vor mai exista romani, ci cetateni din regiunea 1, cu CNP cutare, de pe o lista cu numere …

Iar chestiunea cu „Tinutul Secuiesc” este doar o componenta.
Deci trebuie sa ne ridicam glasul, dar treaba cu demonstratia este migaloasa tare … Caci stim bine ca se doresc revolte si in Romania.

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

Si sa nu uitam:

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

Asadar, ce se urmareste cu acea „Chemare”? Cine e in spatele ei? E doar o testare? E chiar inceputul?

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 23, 2011 at 11:21 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ioan Pelasgul said, on iunie 23, 2011 at 11:30 am

  Saccisv… In legatura cu comentariul lui un om… Am mai spus si eu cu alte ocazii ca pe realitatea.net sunt niste persoane care dau mesaje copy paste mereu cam la intervale de jumatate de ora la aceiasi stire… in general ataca biserica…sau starnesc scandal. Probabil sunt persoane platite intentionat sa faca asta la fel ca cei care au scris injuraturile in numele mai multor useri ai acestui blog pe site-ul antena3… sau ca cei care fac conturi pe youtube si zic ca sunt nationalisti ii admira pe legionari dar au la prieteni numai evrei si unguri sau rusi care au pe profil mesaje anti romanesti

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on iunie 23, 2011 at 11:33 am

   Apropo melodia utilizata in clip cand se prezinta organizatiile care „vor lua parte la adunare” este melodia de la 11 pentru Romania, emisiune Realitatii TV… o fi vreo legatura? Tocmai realitatea a dat stirea…

   Apreciază

 3. STOP RFID 666 said, on iunie 23, 2011 at 11:30 am

  Toate revolutiile sunt regizate. Chiar si revolutia din 1989 a fost regizata de fortele din afara tarii. Sa nu uitam ca ,,revolutiile,, din lumea araba au inceput tot pe internet. Sunt grupuri de manipulatori profesionisti care toata viata asta au facut. Intr-o astfel de manifestatie chiar daca esti pasnic si de buna credinta, in grup se vor infiltra anarhisti care vor face mare taraboi. Si vor venii ,,babuinii,, (politistii) care stiu doar sa bata pentru a da in stanga si dreapta. Bineinteles ca anarhistii vor fi protejati de ,,fortele de ordine,, ca doar ei i-au pus. Sa nu ne lasam antrenati in asemenea diversiuni. Daca e sa fim cotonogiti sa o facem pentru Hristos si nu sa o luam pe carca aiurea-n tranvai.

  Apreciază

 4. Ciprian said, on iunie 23, 2011 at 11:53 am

  Au mai scos un film de l-au pus la comentarii pe Realitatea cum ca organizatiile ar fi fost stramtorate sa renunte… Doamne ce le mai puiaza mintea…. nu pun link aici ca le facem audienta.

  Apreciază

 5. Ciprian said, on iunie 23, 2011 at 12:09 pm

  Ieri seara aveau 300 de vizite, azi au 4000…. la primul clip. La al doilea au in jur de 300.

  Sa ne rugam la Dmnezeu sa fie liniste si pace. Sa tinem post mai aspru in aceste trei zile (si asa suntem in post) si sa facem cat mai multe rugaciune pentru tara. Sa participam pe cat posibil la Sfanta Liturghie zilnic daca avem posibilitatea. Doamne Ajuta!

  Apreciază

  • Ciprian said, on iunie 23, 2011 at 12:09 pm

   Dumnezeu, iertare pentru greseala de scriere.

   Apreciază

  • Alexandru said, on iunie 23, 2011 at 1:33 pm

   Este posibil ca de la un singur eveniment sa inceapa o revolutie ?

   Apreciază

 6. Alexandru said, on iunie 23, 2011 at 1:28 pm

  Daca cu Kosovo a fost cum a fost la noi va fi si mai rau , intrebarea e de unde va porni ca daca am sti am putea trezi mai multa lume.

  Apreciază

 7. Pr.Alexandru said, on iunie 23, 2011 at 1:55 pm

  Sa ne rugam, fratilor, cu totii:
  Doamne, Dumnezeul nostru, cauta dintru inaltime ca un iubitor de oameni asupra inimilor celor care sunt lipsiti de dragoste, de unire si sunt imbolditi de spinii urii si ai altor pacate,
  O picatura din harul Preasfantultui Tau duh coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si, din dragostea cea catre Tine, sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.
  Asa, Doamne, inmultind dragostea in inimile robilor Tai, pazeste-ne de tot raul, de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirile altor neamuri si totdeauna ne ajuta sa ne iubim unii pe altii si sa facem tot binele spre a ne invrednici de bunatatile Tale ceresti. Amin.

  Apreciază

 8. gerica64 said, on iunie 23, 2011 at 2:01 pm

  La baieti de la blogul „de veghe patriei” cat si la mine acelasi individ a adaugat un comentariu iata:

  iONICA
  IONICA.ANTIBOZGORI@YAHOO.RO
  216.155.153.104

  Submitted on 2011/06/22 at 3:08 pm

  Postati acest manifest de chemare la Unitate Nationala!
  Sa fie lasate deoparte orgoliile politice!
  26 iunie 2011 – Mobilizare nationala la Sfantu Gheorghe

  Apreciază

  • supraveghetorul said, on iunie 23, 2011 at 9:00 pm

   Ceva nu bate bine … IP spune ca sunt hackeri, dar ce au hackeri de castigat cu asta … cred ca sunt agenti provocatori.
   Si chiar „daca” intampla ceva de gen kosovo … intrebarea este, ce se poate face ??? Ca Base se pare ca n-ea vandut tara …

   http://whatismyipaddress.com/ip/216.155.153.104
   Hostname: 216.155.153.104.choopa.net
   ISP: Choopa.com
   Organization: Dakic__Ratko
   Proxy: Suspected network sharing device.
   Type: Corporate
   Assignment: Static IP
   Country: United States us flag
   State/Region: New Jersey
   City: Sayreville

   216.155.153.104 is a hacker, trying to hack others’ email addresses. Its services should be discontinued. – 2010-12-26
   This person/s better known as ksk or gp_cowpolk are hacker’s from the True blue Fan club of the Dallas Cowboys. –

   Apreciază

 9. oarecare said, on iunie 23, 2011 at 2:17 pm

  fratilor,nu uitati,noi suntem crestini iar nu musulmani sau maghiari catolici. noi suntem mai presus si avem multe invataturi despre lupta pe care trebuie sa o ducem.Sfanta Evanghelie ne invata ca lupta noastra este impotriva duhurilor intunericului,iar nu impotriva oamenilor,impotriva stapanitorilor acestui veac. Mantuitorul Hristos ne-a spus ca vom auzi despre razboaie dar sa nu ne temem.patria noastra este cereasca. e greu si este foarte dureros ,intr-adevar, sa iti vezi tara si istoria vandute vrajmasului diavol,dar toate sunt trecatoare. nu fac nici cat o ceapa degerata daca ne pastram credinta ortodoxa. uitati-va la fratii nostri sarbi. inca sunt ortodocsi,cati mai sunt. nu este prima data in istorie cand se vrea stirpirea crestinilor dragi mei. la romani s-a cautat uciderea lor cu dinadinsul si totusi iata-ne aici. deci nu amenintarea ca ne i-au tara sa ne sperie pe noi. e vina noastra. avorturile cred ca sunt principala cauza,dar si indiferenta noastra fata de cei ce au murit pentru tara si credinta in vremea comunista. sa ne temem de noi insine mai mult, de indiferenta de care dam dovada cand ne uitam la filme pe pc,cand mergem pe strada si nu il veddem pe cersetor,cand stim ca acum in clipa asta cineva face un avort din cauza ca poate nu a intrebat-o nimeni cum se simte,cum se descurca. si va spun acestea ca sa nu uram pacatosul ci pacatul.
  iubitilor,daca acesti oameni vand tara asta,daca sunt atei,daca sunt chiar satanisti,daca nu iubesc pe nimeni,acesti oameni au o durere,au o lipsa mare care se cheama dragoste. nu ii judecati ca si cum ar fi diavoli,sarmanii,rugati-va pentru ei. asta este misiunea crestina,ca prin dragoste sa il castigi pe aproapele tau. noi ne impotrivim pentru ca e firesc,dar sa o facem precum Mantuitorul,sa nu taiem urechea slugii. marsulul acesta la Sfantul Gheorghe nu e bun.nu uitati profetia pustnicului din Rarau.
  iertati-mi indrazneala si lunga vorba.Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si Sfantul Ioan Botezatorul sa mijloceasca pentru noi ca sa primim duh de pocainta. 🙂
  La multi ani pentru cei ce poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul !

  Apreciază

  • Aquarius said, on iunie 23, 2011 at 8:02 pm

   Ce usor e sa vorbesti!

   Apreciază

   • silviustancu said, on iunie 24, 2011 at 6:52 am

    Ferice de cel ce vorbeste si raspandeste cu usurinta adevarul. Cerceteaza duhul acestor cuvinte si vei vedea ca are dreptate.

    Apreciază

 10. Ioan C. said, on iunie 23, 2011 at 3:36 pm

  Iubiţi fraţi şi surori în Iisus Hristos Domnul,
  Eu zic să nu cădem in plasa agitatorilor, că duşmanii Românei atâta aşteapta, destabilizarea, deci, să nu le dăm noi înşine apă la moară.
  Ştiţi ce rele s-au întâmplat la Târgu Mureş in 1990, aşa ceva eu n-aş mai vrea să văd.
  Fiecare ne-am născut întro naţie, cum a vrut Dumnezeu, e nedrept a acuza pe cineva că nu e de aceeaşi naţie cu noi, Domnul Iisus a murit pentru toţi, unguri sau români, să nu urâm ” zidirea lui Dumnezeu”, ci să judecăm omul individual, după faptele lui însuşi.
  ” Mai departe, fraţilor, câte sunt adevărate, câte sunt de cinste, câte sunt drepte, câte sunt curate, câte sunt vrednice de iubit, câte sunt cu nume bun, orice virtute şi orice laudă, la acestea să vă fie gândul.” ( Filipeni 4, 8).

  Apreciază

 11. Antonia said, on iunie 23, 2011 at 6:09 pm

  Vad ca se creeaza toate conditiile pentru ca prorocirea unui pustnic de pe Rarau sa se implineasca. Pustnicul N. a spus ca in acest an vor fi conflicte sangeroase in Romania.

  ,,Proorocie despre un masacru in 2011 in Romania

  Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalau. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevazut. In anul 2001, i-a spus fratelui I:

  – Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2001. Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii….[1] Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange[2]. O sa randuiasca Dumnezeu si o sa stai in Muntele Rarau, in 2011.

  Fratele I. avea 60 de ani si a intrebat:

  – Mai este mult pana in 2011. O sa traisc pana atunci?

  – O sa traiesti. O sa ma rog ca sa locuiesti pe Muntele Rarau.

  Cu un an mai inainte de a se muta la viata cea vesnica[3], pustnicul N. i-a spus fratelui I., ziua in care sa vina si cum sa-l inmormanteze. In ziua pe care o prorocise, a fost gasit adormit intru Domnul si ingropat de fratele I. si maica T., dupa obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalau, in locasul pe care si l-a sapat singur. Pustnicul N. nu a vrut sa i sa puna cruce pe mormant, ca sa nu stie nimeni locul unde este ingropat si i-a dat canon fratelui I, sa nu-i spuna nimanui numele..”

  [1] Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor doua blocuri gemene din New York, care, dupa cum spunea presedintele Bush, au schimbat soarta lumii (in mai rau pentru crestinii ortodocsi).

  [2] Cum vor putea trai adevaratii crestini in vremurile antihristice? Cu ajutorul lui Dumnezeu, cum au trait in toate timpurile. Dumnezeu este cel care ne ajuta, ne hraneste, ne da sanatate, putere, ne apara si ne mantuieste. Conducatorii si guvernele risipesc darurile lui Dumnezeu. Cine va participa in fiecare duminica si sarbatoare la Sfanta Liturghie, va implini canonul de rugaciuni, va posti, va face milostenie, se va spovedi si impartasi, va primi ajutorul lui Dumnezeu. Iar cine isi va pune nadejdea in oameni, se va chinui si in aceasta viata, si-n viata cea vesnica. Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om.

  [3] Pustnicul N. s-a mutat la viata cea vesnica in anul 2002, fiind in varsta de 108 ani.

  extras din cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului, Editura Panaghia

  Apreciază

 12. agerstress said, on iunie 23, 2011 at 8:27 pm

  Ungurii sunt „sensibilitatea” cea mai mare a romanilor. Pe locul doi sunt tiganii urmati la mica distanta de jidani. Acestea sunt etniile care pot provoca explozia „mamaligii” si se pare (desi sunt convins ca nu e o parere) ca cineva incearca sa puna in scena aceasta explozie. Scopul este mai mult decat evident mai ales daca analizam celelalte miscari sau „jocuri de glezna” cum spunea cineva, strecurate subtil pe sub nasul romanului.
  FARAMITAREA ROMANIEI, UN STAT CU UN POPOR DE PESTE 80% CRESTINI. LE STA TARA ASTA IN GAT MAI RAU DECAT II STA DRACULUI IN CALE CRUCEA. IAR NOI CU CRUCEA VOM IZBANDI.
  Dusmanii nostri nu sunt ungurii ci acei indivizi care cauta sa provoace conflict intre toti conlocuitorii acestei tari. Exista destule creiere infierbantate si destui turmentati in toate taberele dar sunt astea modele de urmat? Mai ales pentru niste crestini?
  Cu sabia nu poti cuceri, cu sabia poti doar (temporar) impune daca „te tine muschiul”…, numai cu iubirea poti cuceri cu adevarat si pe termen lung.
  Scuze pentru termenii de jargon dar va trebui sa va obisnuiti cu ei ca in curand vor deveni limba oficiala tinand cont de faptul ca actualele generatii sunt crescute tocmai in acest „spirit”. Incerc sa fac un efort (neplacut, recunosc) sa le vorbesc pe limba lor.

  Apreciază

 13. kosk said, on iunie 23, 2011 at 10:54 pm

  „mai ales pentru niste crestini?” daca ne facem iluzii ca majoritatea populatiei stie ce inseamna ortodoxia. un exemplu; azi la un post tv, tatal handbalistului ucis in ungaria a declarat ca domnia -sa, nu are sufletul pur(?) al Papei (??), pentru a ierta pe ucigasii fiului sau. cam asta-i media, sa n-o mai dam dupa visin. comentariile voastre sint ziditoare, da’ incercati sa le postati pe saituri politice (rosii, portocalii), ateiste, newage, sectare, etc. si iertare, eu nu ma pot ruga pentru dracii fara coarne. de genu’ celor enumerati de fratele( sau sora) #oarecare.
  Insusi Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos a spus;
  15. De-ti va gresi tie fratele tau. mergi, mustra-l pe el intre tine si el singur.Si de te va asculta, ai castigat pe fratele tau.
  16.Iar de nu te va asculta, ia cu tine unul sau doi, ca din gura a doi sau trei martori, sa se statorniceasca tot cuvantul.
  17.Si de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserica, sa-ti fie tie ca un pagan si vames. Matei 15, 17.

  Apreciază

 14. kosk said, on iunie 23, 2011 at 11:06 pm

  erata
  incercati sa le postati SI pe saiturile mai sus mentionate. pierdere de vreme, caci sint impietriti.

  Apreciază

 15. Andrei said, on iunie 24, 2011 at 8:02 am

  Da.. ocupantii Romaniei sunt in partidele politice parlamentare,autoritatile publice constitutionale si toate celelalte institutii care in Constitutia romaniei, au obligatia de a apara Romania si Poporiul Roman.
  Aici este inamicul ..aici trebuie sa fie dusa lupta.
  Chemarea lansata este o provocare.
  Agresorul extern, trebuie sa fie constient ca va primi o riposta pe masura,pe toate planurile pe care va actiona..

  Apreciază

 16. oarecare said, on iunie 24, 2011 at 10:16 am

  frate kosk inseamna ca ai facut tot ce a spus Mantuitorul ? eu zic sa faci si abia atunci sa renunti sa te rogi pentru ei. despre atitudinea asta vorbeam fratilor , pentru ca acelasi Mantuitor Hristos a spus : Binecuvantati pe cei ce va bleasteama,rugati-va pentru cei ce va prigonesc,….,iar de se va judeca cu tine fratele pentru camasa,lasa-i si haina .
  deci frate kosk,la judecata Mantuitorul te va intreba si ce ai facut tu ca sa ii castigi pe acesti „draci fara coarne „.
  Doamne ajuta! bucurie multa 🙂

  Apreciază

  • kosk said, on iunie 24, 2011 at 3:41 pm

   sora #oarecare, nu-mi apartine expresia „draci fara coarne” si de altfel sa ne rugam si sa-i iertam (de saptezeci de ori cate sapte) pentru cei care ne bleastama si prigonesc, DA, dar arata-mi mie pacatosul, un singur verset in Sf Scriptura sau in scrierile Patristice, in care sa fim indemnati sa ne rugam pentru eretici si hulitorii de cele sfinte, atunci o sa ma rog si pentru ei. apropo ,aceia sint numiti lupi rapitori si sintem indemnati sa ne ferim (sa fugim de otrava lor).

   Apreciază

 17. iONICA said, on iunie 24, 2011 at 10:21 am

  NU FITI MAMALIGI!


  Mobilizare nationala la BUCURESTI – data ramane de stabilit

  Apreciază

 18. gerica64 said, on iunie 24, 2011 at 11:27 am

  Mai Ionica tu esti platit de servicii secrete straine si dusmane tari noastre.Ma aici nu este tara araba aici e tara lui Hristos.Va pus cineva sa bantuiti pe bloguri si sa manipulati lumea.Reteaua aia de socializare Reteauamea.ro ati scos-o la inaintare pentru a atrage si manipula.Dupa farsa cu Revolutia din 1989 acu vreti un razboi civil sau sa intre ca in Serbia trupe de ocupatie sa ”stabilizeze” situatia interetnica.

  Apreciază

 19. gerica64 said, on iunie 24, 2011 at 11:27 am

  Mai Ionica tu esti platit de servicii secrete straine si dusmane tari noastre.Ma aici nu este tara araba aici e tara lui Hristos.Va pus cineva sa bantuiti pe bloguri si sa manipulati lumea.Reteaua aia de socializare Reteauamea.ro ati scos-o la inaintare pentru a atrage si manipula.Dupa farsa cu Revolutia din 1989 acu vreti un razboi civil sau sa intre ca in Serbia trupe de ocupatie sa ”stabilizeze” situatia interetnica.

  Apreciază

 20. agerstress said, on iunie 24, 2011 at 11:52 am

  @Kosk,
  Daca cei peste 80% se declara crestini, intrebarea mea se adreseaza fiecaruia dintre ei si este perfect valida.
  Eu sunt constient de faptul ca acest crestinism de 80% este mai mult la nivel declarativ, am spus-o si cu alte ocazii, dar chiar si asa, declaratia procrestina a majoritatii romanilor ii arde rau de tot pe unii satanisti occidentali si din cauza asta nu ne pot suporta. E si asta o forma de marturisire a poporului roman in fata lumii chiar daca prin fapte nu se ridica acest sarman popor, batut de toate „vanturile” pervertirii din toate directiile, la inaltimea asteptata. Traim intr-un mediu de „bruiaj” anticrestin maxim si nu ne putem astepta ca un popor atat de crunt bantuit sa fie in majoritatea lui un popor de sfinti. La o incercare mai grea, ii vei vedea pe toti punand umarul dar romanul nu reactioneaza atat de usor, la orice adiere. De fapt, tocmai aici e primejdia care ne paste pe noi: sa nu cumva sa fim „luati cu binisorul”.

  Apreciază

 21. gerica64 said, on iunie 24, 2011 at 1:51 pm

  iONICA, cel care a postat pe Youtube clipul cu adunarea de la Sfantu Gheorghe…TRIMITE MESAJELE DIN STATELE UNITE! Aici miroase a Soros, rau de tot…

  IP Address 216.155.153.104
  Host 216.155.153.104.choopa.net
  Location US US, United States
  City Sayreville, NJ 08872
  Organization Dakic__Ratko
  ISP Choopa.com
  AS Number AS20473 Choopa, LLC

  Proxy: Suspected network sharing device.

  216.155.153.104 is a hacker, trying to hack others’ email addresses. Its services should be discontinued. – 2010-12-26
  This person/s better known as ksk or gp_cowpolk are hacker’s from the True blue Fan club of the Dallas Cowboys.

  Apreciază

  • agerstress said, on iunie 24, 2011 at 5:48 pm

   Nu m-ar mira ca pe cealalta parte, aceeasi „entitate” sa sponsorizeze miscarea ungureasca de „eliberare”. Mie imi miroase a afacere evreiasca dupa stilul de abordare. Sper sa ma-nsel desi e cam cusuta cu ata alba toata mascarada.

   Apreciază

 22. kosk said, on iunie 24, 2011 at 6:30 pm

  frate saccsiv, sterge pe Ionica-trolul, sau (mai bine) modifica-i clipul si mesajele, daca mai intra. caci vad ca incep diversiunile. rog si pe fratii cu bloguri sa procedeze la fel.

  Apreciază

 23. Stefan said, on iunie 25, 2011 at 6:27 pm

  Frate Saccsiv,iti cer permisiunea sa repet aici un comentariu pe care l-am facut pe „Apologeticum” avand aceiasi tema.Doamne ajuta !

  Sa veneram Sfintele Icoanele si sa ne rugam cu smerenie si cu lacrimi in ochi ptr. cei care nu mai sunt !
  1. Sa ne aducem aminte ca toti aceia care au fost martirii secolului trecut,neamurile noastre,Legionarii care au dat SFINTI Lui Dumnezeu,sa aiba mereu mila si grija de noi prin rugaciunile care le facem catre ei,cei care au rabdat patimi cat pentru tot Neamul !
  Sa nu lasam sa ne piara Neamul Romanesc prin omisiune,prin tacere de muti, ca muti vor fi si acesti mucenici ai Lui Hristos la Judecata de Apoi cand vom fi judecati ca si neam !
  Sa nu ne fie teama sa spunem lumii intregi ca Legionarii sunt neam cu noi,si nu trebuie sa treaca alte cinci secole asa ca si la Stefan Cel Mare pentru a fi canonizati ca ei sunt Sfinti din Ortodoxia suferintei,acesti patimitori si marturisitori ai Lui Hristos !
  Nu trebuie sa lasam istoricii “elitelor” sa falsifice adevarul despre neamurile noastre ca mai e putin si avem granita la Brasov datorita iudelor si vanzatorilor de tara si neam !
  Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa fie interzisa istoria pura si nefalsificata a unui popor- pentru ca ar deranja pe cineva ! Legionarii nu au facut decat sa ne pastreze Ortodoxia si tara la fel cum au primit-o si ei din stramosi ca noi nu suntem amerindieni “civilizati”cu forta in colonii de puscariasii si alcolistii lumii evadati pe corabii !
  Noi Romanii suntem acei ostasi ai Lui Hristos,acei Daci liberi crestinati de insusi Sfantul Apostol Andrei !Noi Romanii suntem aici si vom fi pe acest pamant Al Lui Dumnezeu Facatorul a tot universul si nu suntem pe pamant masonic !
  Noi Romanii avem strabuni gloriosi si invingatori,ei fiind aparatorii Ortodoxiei si pamantului din care ne tragem(celebri sunt doar excrescentele lumesti avide de faima),si ii avem drept pilda pentru eternitate ! Daca eu,cel mai slab ostean Al Lui Hristos ma lepad si nu ii recunosc pe cei din neamul meu,pe acei Legionari care au luptat si prin munti chiar cu ciuma rosie,cum pot sa mai spun ca sunt Roman ?Dar Eminescu,dar Sfintii Brancoveni,dar Stefan Cel Mare,pe ei avem voie sa ii cinstim drept Eroi ai Neamului Romanesc ? Pe cine avem voie sa pomenim si pe cine nu avem voie,si de la cine primim aceste “directive” ca eu unul fiind mai prost si nu asa de scolit precum cei care au depus un juramant de loialitate patriei(ca sa nu mai pomenesc pe aceia care au depus pe cel de saracie),eu nu stiu decat ca Eroii unui neam se pomenesc la diverse evenimente indiferent din care neam fac parte si sunt pomeniti indiferent din ce confesiuni fac parte acei Eroi ?
  Nu exista emfaza ori trufie ca sa sa pomenim neamurile noastre ,pe acei puscariasi”banditi”,care prin martiriul suferit si rabdat au devanit Sfinti !
  Pentru mine si neamul meu,pentru mine si fratii si surorile mele intru Hristos,Sfintii sunt cei carora le aducem rugaciuni,sunt cei care ne ajuta mereu sa ne definim identitatea de Crestini Ortodocsi,rabdatori si milosi,trecatori cu bine prin aceasta anticamera a vietii vesnice ori spre osanda cumpita nicicand trecatoare !
  2. Transarea sau regionalizarea Romaniei este o alta “facatura” ale slugoilor satanei aflate pe alt taram si data spre aplicare unor vanzatori de tara ! Exista Muntii Apuseni sau ceke benke zdrenghe ? Exista Ardeal sau erdely ? Exista Moti sau secui ? Exista Romani sau iude ?

  Avram Iancu suntem toti,Ardeleni, Olteni sau Moti,
  Moldoveni,Basarabeni,Dobrogeni si Regateni,
  Toti ca unul dintr-un neam,de Daci liberi nu de hoti,
  Muntii Apuseni sunt spaima si mormant de alogeni !
  Stim sa omenim strainii de alt neam sau orice rasa,
  Dar sa nu ne ia pamantul, si nici limba cea strabuna
  S-o traduca in alta limba pe-o tablita de comuna,
  Ca nu toate sunt comune,nici credinta , nici ogor
  Si nici Oltul si nici Crisul,nici martirii si nici Sfintii,
  Noi Romanii avem cu totii patria,strabun parintii
  Sfanta Cruce,Neamul si drapelul Tricolor !

  Stefan Roman Crestin Ortodox neregionalizat !

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: