SACCSIV – blog ortodox

Video: CARNE DIN FECALE …

Posted in hrana, Uncategorized by saccsiv on iunie 18, 2011

Iata si ce putem citi in articolul Cercetătorii japonezi obţin carne din fecale:

Creşterea numărului populaţiei generează o problemă serioasă: criza alimentară. Cercetătorii japonezi au găsit soluţia salvatoare: creează fripturi comestibile din fecale umane.

   Mitsuyuki Ikeda, cercetător la laboratorul Okayama, a obţinut carne bazată pe proteine din excremente umane, potrivit news.yahoo.com.
Cercetătorii au extras acele proteine şi au creat o friptură artificială, care conţine 63% proteine, 25% carbohidraţi, 3% lipide şi 9% minerale. Carnea are culoare roşie, datorită unui colorant alimentar, este apoi aromată cu proteină de soia şi chiar are gust de vită.
Studiile arată că industria ambalării produselor din carne este răspunzătoare pentru 18% din emisiile de gaze cu efect de seră.
Profesorul Ikeda este conştient de bariera psihologică peste care trebuie să treacă pentru că oamenii nu vor să accepte că mâncarea lor este fabricată din fecalele proprii sau ale semenilor, însă speră ca în timp şi acest aspect să fie rezolvat, în favoarea unor motive mult mai logice: responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, costul şi faptul că are calorii mai puţine.

Cititi va rog si:

ELITELE vor sa ne hraneasca cu gandaci?

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 18, 2011 at 3:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Alina said, on iunie 18, 2011 at 4:16 pm

    Yummy, yummy! Ador secolul in care traim!

    Apreciază

  3. danutza said, on iunie 18, 2011 at 4:25 pm

    e clar ca lumea a innebunit. asiaticii astia sunt in stare sa manance orice!

    Apreciază

  4. TheSpiritOfCaptain said, on iunie 18, 2011 at 4:31 pm

    iertati daca intrebarea nu are elgatuira cu sub !

    Stie cineva,la ceaiul de lumanarica,ce trebuie cules ?
    Am vazut ep blog supraveghetorul postarea interesanta,o stiam de mult,o aveam la tara,ar nu o bagam in seama,acum am gasit la malu Dunarii destula….am luat cu totul,ditamai planga,rupta de al jumatate,de un m,e foarte groasa,si nu stiu ce trebuie de la ea…
    se paote lua si cotorul,sau doar frunzele si floarea,sau doar floarea?????

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 19, 2011 at 4:42 am

      TheSpiritOfCaptain

      Te rog mult ceva:

      Din graba, schimbi ordinea literelor dintr-un cuvant sau apesi pe alte taste. Inainte de a posta, reciteste textul.

      Cam de ieri tot asa o tii. Ideile tale sunt interesante, dar comentariile greu de citit.

      Apreciază

  5. Mos Ioan said, on iunie 18, 2011 at 4:41 pm

    Trebuie sa luam bine aminte si sa ne hranim cât mai natural cu putinta………stiu ca este greu, dar nu imposibil………
    Când stim ca toate magazinele vând produse otravite, trebuie sa luam masuri pentru a nu ne otravi cu mâna noastra……..
    Daca am fi constienti ce mâncam, cred ca, magazinele ar da faliment………. nu numai ca sunt otravite, dar sunt zeci de mii de produse casher ( spurcate), iar oamenii, în majoritatea lor, nu stiu acest lucru………..
    Sfatul meu, daca îmi permiteti . Cei care traiti în orase, faceti cunostinta cu tarani si cumparati direct de la ei, împrietiniti-va cu ei si ajutati-va reciproc ( putina munca primavara la însamântarea ogoarelor) si veti beneficia de produse biologice, bune pentru sanatate.
    Aveti grija de corpul vostru care este Templul Sufletului, aceasta este o Porunca a Mântuitorului.
    Deci, fiecare are libertatea sa hotarasca pentru el( ea )…….

    Apreciază

  6. Alex said, on iunie 18, 2011 at 6:03 pm

    off topic
    Preotul cu Maseratii, nimic nu a mai mira.
    http://observator.a1.ro/social/Preot-cu-Maseratti_8468.html

    Apreciază

    • fanu said, on iunie 18, 2011 at 8:43 pm

      poate că era fan U2 şi no, o dat părintele în idolatria maşinilor de staruri 🙂

      Apreciază

      • Ciprian said, on iunie 19, 2011 at 10:19 am

        e veche „stirea” bani are de la sotia lui care are o firma de produse farmaceutice… este pacat ca le dam ocazii sa se ia de Ortodoxie, dar unde smerenie nu e, nimic nu e…

        Apreciază

  7. Ciprian said, on iunie 18, 2011 at 6:34 pm

    offtopic

    chiar erau necesare? acum sexismele au devenit precum pionierii in vechea epoca…
    http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/FOTOGALERIE_Pasajul_Basarab_inaugurat_cu_sexy_politiste_0_501550033.html

    Apreciază

  8. fanu said, on iunie 18, 2011 at 6:42 pm

    Doamne, feri ce sminteală fraţilor!!! ahăştia nu s cu căpătâi

    Apreciază

  9. fanu said, on iunie 18, 2011 at 8:35 pm

    l am urmărit şi eu pe vadim tudor în seara asta şi o zis o despre criză că vine şi că vine să l aducă pe el la putere şi o mai zis că forţele mondiale luptă pentru chipurile statele naţiune adică pentru unii ca el, no, dară că poporul este pe spate la faza asta… oricum cea mai tare declaraţie din seara asta a lu vadim tudor o fost că se vor ruga de el să preia puterea fiindcă anunţata criză va fi la nivelul de scapă cine poate…

    Apreciază

    • natalia said, on iunie 19, 2011 at 6:16 pm

      Pe ce televiziune se producea tribunul?Mai astia-l baga la inaintare ca sa decredibilizeze orice informatie pertinenta ca majoritatea zic caVadim e extremist sarit de pe fix,rudotel ,ca-i trebuie dusuri scotiene etc… si-a format imaginea asta in mentalul colectiv si e greu sa o schimbe…oricum e o unealta indiferent daca e constient sau nu de asta.

      Apreciază

  10. Fulger said, on iunie 18, 2011 at 9:41 pm

    Mancarea pe care o plantam noi in gradina este mancare data de la Dumnezeu , daca va veni antihristul si va hrani populatia infometata tot ce va da vor fi uraciunile pamantesti ca diavolul n-are cum sa iti de-a mancare data de la Dumnezeu si binecuvantata de El.

    Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on iunie 19, 2011 at 9:16 am

    Toata mancarea care exista la supermarket este otravita. Trebuie mancat cat mai simplu si fara amestecaturi gen salamuri si carnarie amestecata…… Mancarea semipreparata este iara-si belea mare. Cine nu va incerca sa manance cat mai natural va avea mari probleme in viitor. Eu de cand am vazut ca majoritatea pateurilor de ficat au vre-o zece E-uri nu am mai mancat pateuri. E valabil pentru alte N-spe mii de produse de patiserie si dulciuri. Fericiti cei mai saraci caci nu au bani sa se indoape cu tot felul de mizerii.

    Apreciază

  12. stef said, on iunie 19, 2011 at 10:19 am

    JIGODIILE DIN PRESA SI TV-URI AU INCEPUT SA ZBIERE IAR CU SCUMPIREA ALIMENTELOR – CICA SPECIALISTII AU ZIS CA MANCAREA SE VA SCUMPI IAR CU 30% SI VINE FOAMETEA – CINE LE DICTEAZA SA ARUNCE IAR CU MAGARIILE ASTEA – LA FEL S-A INTAMPLAT SI IN PRIMAVARA CU ULEIUL, ZAHARUL SI CARTOFII ! – IMEDIAT PRETURILE VOR SARI PESTE TOT SI LA TARABELE DIN PIETE . M-AM UMPLUT DE NERVI CU SLUGILE ASTEA …

    Apreciază

  13. bucovinean said, on iunie 19, 2011 at 3:08 pm

    s-o manance el si cu neamurile lui !

    Apreciază

  14. TheSpiritOfCaptain said, on iunie 19, 2011 at 3:19 pm

    @saccsiv

    merci pt observatie,da,din neantentie,ma grabesc sa scriu mai repede,si tastez literele total aiurea,din graba,am sa fiu mai atent sa puteti descifra !

    Apreciază

  15. un alex said, on iunie 19, 2011 at 8:11 pm

    Acum cativa ani am am vazut un documentar despre niste gospodarii ale unor asiatici care-si depozitau fecalele in recipiente special creeate pentru producerea gazului metan. Gazul rezultat nu stiu daca era fara miros pestilential, dar am vazut ca era folosit inclusiv in bucatarie si ma intrebam daca-as putea sa ma hranesc cu mancare gatita in acest fel… dar ce este prezentat in acest articol este deja prea mult. Groaznic!

    Inca un fel de hranire a oamenilor care e posibil sa devina real si pe care eu il consider in primul rand scarbos.
    http://www.reporterntv.ro/stire/argentina-a-prezentat-prima-vaca-modificata-genetic-care-produce-lapte-matern
    http://www.ziare.com/magazin/genetica/chinezii-au-modificat-genetic-vacile-pentru-a-produce-lapte-uman-video-1100564

    Apreciază

  16. adriandirnescu said, on iunie 20, 2011 at 6:38 am

    cum zicea ” bucovinean”, sa-si manance facaturile… si sa ne lase cu cacanariile lor, care oricum sunt si scumpe de obtinut. Noi trebuie sa ne deschidem ochii asupra realitatii de la noi. DESTEPTAREA !!!! AVEM POTENTIAL AGRICOL NEFOLOSIT; TINERII NU SUNT SUSTINUTI SA MUNCEASCA? SI MAI ALES NU SUNT SUSTINUTI SA FACA AGRICULTURA. SA NU NE MIRAM CA ASTIA CARE SCUMPESC ALIMENTELE( ADEVARATII CACANARI CARORA LE DEDIC TOTI HAMBURGERII DE GEN ) NU SE GANDESC DECAT LA PROFIT. OAMENI BUNI ATAT DE ORBI VOR ASTIA SA FIM INCAT SA ACCEPTAM SA MANACAM SI CACAT. VOIEVOZII NOSTRII AU MURIT PENTRU PAMANTURILE TARII ACESTEIA SI NOI NE UITAM LA STIRI DE CACAT SI PROBABIL RADEM SI NE AMUZAM . MIE IMI VINE SA VOMIT SI SA INTRU IN PAMANT DE RUSINE. NE-AU ARUNCAT MOMEALA LUXULUI SI A COMODITATII . CEL PUITN MIE IMI PLANGE SUFLETUL SA VAD COPII PLINI DE CELULARE SI FITZE DAR CARE NU STIU CUM ARATA O GRADINA DE ZARZAVATURI INSA STIU SA FIE MANDRII SA FUMEZE SI SA INJURE. TREBUIE SA LUAM ATITUDINE SI SA NE FIE CLAR. DACA NU INCEPEM SA MERGEM GRAMADA LA BISERICA, SA TRAIM SIMPLU SI SMERITI SA INVATAM SA NU NE FIE RUSINE DE MUNCA, SA DAM CU SAPA CU COASA, SA CRESTEM ANIMALE SA AVEM O VIATZA SIMPLA SI SANATOASA… RISCAM SA NE STINGEM CA NEAM SI CA SUFLET ROMANESC . SA NE ADUCEM AMINTE DE BUNICII NOSTRII SI PROBABIL NE VOM INVIORA . ATENTIE MARE NU EXISTA ALTA CALE DECAT CREDINTZA SI SIMPLITATEA. SUSTIN ACEASTA CU TARIE DIN EXPERIENTZA. SA FIM ATENTI ORICE APARITIE TEHNICA CARE NU NE ESTE NECESARA PENTRU TRAI SIMPLU SI SANATOS CI NE INDUCE STAREA DE MANDRIE SI VESNIC CONCURS CU CEI DE LANGA NOI , ARUNCANDU-NE INTR-O FRAMANTARE CONTINUA SI UCIGATOARE, NU TREBUIE ACCEPTATA. Luxul , comoditatea, viatza traita parazitar sunt promovate excesiv. In acelasi timp suntem saraciti tot mai mult. Pentru ca acceptam sistemul si nu gandim, nu muncim, nu ne rugam ci primim orice cacat frumos ambalat. Doamne ajuta-ne ! Nu m-am exprimat frumos dar am vrut sa subliniez realitatea. Au grija sa se exprime frumos cei care ne otravesc si ne zambesc din reclame.

    Apreciază

  17. Vasile ăl Mic said, on septembrie 8, 2011 at 9:02 am

    Eu sunt mai incet la minte ca asa m-a facut mama, mai prostalău. Dar nu pot afirma că nu am priceput ce scrie în articolul ăsta. Doar că nu îmi vine să cred. Adică mâncare derivată din câ**t? Din chestia aia care iese pe c*r? Chestia aia caracteristică înjurăturilor românești referitoare la spurcare, cum că cineva se c**ă pe/în ceva? Asta n-ar putea fi decât minune de smintit mințile oamenilor. Zice pe undeva prin apocalipsă de minuni care amăgesc, scrântesc mintea și duc în smintire lumea. Vor să ne bage gândaci în meniu. Acum apare tendința de a mânca rahat. Urmează să fie condamnați cei cărora le vine să-și verse mațele, cică antidiscriminare. Mi se pare o lucrătură foarte inteligentă, mai ales că matale nene Saccsiv ai prezentat făpturile alea cu față de avorton de prin podișul tibetului, cică înțelepții. Am zis că stau prost cu neuronul, dar nu uit fața aia specifică „evenimentului Roosevelt” de extraterestu. S-a ajuns că știința detronează pe Dumnezeu și necuratu știe să speculeze treaba asta cu multă șiretenie. Acum se mănâncă cacao pe la televizor – în parlament, în guvern, în shourile culturale, pe teveu, pe radio, prin ziare. Mâine au să introducă o formă legală, „acceptată” de practicare a scatofiliei – uite o dovadă că articolul ăla „pentru cei cu stomacul tare – practicile homalăilor” este actual și din păcate foarte adevărat. Scuzați duritatea postării, dar ăsta este adevărul și oricum o întorci și o ocolești, n-ai cum îi spune altfel. Necuratu vrea să ne înjosească în așa fel că a călăuzit unuia mințile încât să prezinte necurăția ca pe ceva rafinat și curățit printr-o procedură chimică și o minune tehnologică. Rog pe matale nene saccsiv, că ești iscusit în arta limbii române, de a reformula și dezvolta asta într-un articol mai detaliat ca să înțeleagă noroadele. Pune și textul ăsta ca un fel de bază de plecare.

    Apreciază

  18. matzatzou said, on februarie 22, 2012 at 10:45 am

    Cat isi bate joc necuratul de fapturile lui Dumnezeu!Sa ne tinem departe de necuratiile de tot felul.Doamne,apara-ne!

    Apreciază

  19. […] Video: CARNE DIN FECALE… […]

    Apreciază

  20. […] Video: CARNE DIN FECALE… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.