SACCSIV – blog ortodox

MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, ca sa taca …

Posted in MIHAI EMINESCU by saccsiv on iunie 15, 2011

Foto: http://www.stiriro.com/2011/01/mihai-eminescu-alungat-din-miercurea.html

Citez din articolul EMINESCU a fost intoxicat cu mercur. Filosoful Constantin Barbu a lansat “Codul Invers” la Chisinau:

Datorită strădaniilor filosofului şi eminescologului Constantin Barbu, volumele „Codul Invers – Arhiva înnebunirii şi uciderii nihilistului Mihai Eminescu” pot fi citite şi la Chişinău. Cele 15 volume apărute până acum au fost donate, în luna decembrie, când Constantin Barbu a vizitat Chişinăul, Centrului Academic Internaţional „Mihai Eminescu”.

Primul volum a fost lansat la Biblioteca Academiei Române, la 15 ianuarie 2009, cuprinzând peste 800 de pagini. Potrivit specialiştilor, volumele reprezintă o investigaţie analitică completă realizată de Academia şi Fundaţiile „Mihai Eminescu”. În „Argumentul” lucrării, Constantin Barbu scrie că aceasta include memoriile regelui Carol I, fragmente din jurnalul său, din „Însemnările zilnice” ale lui Titu Maiorescu, însemnări în facsimil din Eminescu etc., precum şi documente în 15 limbi, numeroase acte secrete din arhivele unor servicii ale ţărilor europene. În total, lucrarea va include 30 de volume, ultimele 3 – cu concluzii speciale.

   Eminescu a fost sacrificat
„Vreau să fie în aceste cărţi o istorie adevărată a vieţii lui Eminescu. A fost sacrificat, dar vreau să demonstrez că Eminescu este sacrificatorul nobil din ultima sută de ani. Eu publicasem deja 40-50 de cărţi despre Eminescu, dar nu m-am ocupat niciodată de viaţa lui. Totuşi, mi se părea ceva neclar, obscur, perioada 1883-1889. În momentul în care am găsit o fotocopie cu semnătura împăratului Franz Josef, un raport secret împotriva lui Eminescu, mi-am dat seama că lucrurile sunt foarte complicate. Eminescu nu a fost nebun niciodată, a fost înnebunit ca să i se ia puterea cuvântului şi puterea adevărului, a fost ucis şi umilit, timp de 6 ani, cum se spune, printr-un tratament invers, într-un mod care să nu pară vizibil. Dar vedeţi că uneori documentele rămân”, a spus Constantin Barbu, la lansarea cărţii la Chişinău.
„Toate acestea le-am publicat din orgoliul de a le putea spune de acum înainte istoricilor români, fie ei academicieni sau colonei, fie generali, fie plagiatori, că nu le mai permit să fie analfabeţi. Au toate documentele – de acum înainte nu mai pot să mintă, pentru că din 30 în 30 de ani se fac încercări ca Eminescu să fie umilit, sacrificat, de a se minţi din nou. Nu am crezut niciodată, deşi studiasem pe Eminescu 33 de ani, că pot găsi astfel de lucruri – şi regi, şi oameni pe care-i consideram că au fundamentat cultura română sau au direcţionat istoria României să-i regăseşti într-o crimă foarte abil ascunsă”, a precizat eminescologul.
Constantin Barbu a promis că la revenirea sa la Chişinău va prezenta publicului un film documentar despre Eminescu, difuzat de o televiziune din Craiova, care cuprinde peste 24 de ore, 13 episoade, în care a arătat documente, filmate, originale, multe din ele inedite.
Eminescu era o forţă

Constantin Barbu s-a referit la o telegramă secretă a lui Maiorescu, din 28 iunie 1883, trimisă doamnei C., lui Mite Cremnitz, în germană, la cea trimisă de la Viena de către Petre Carp către Maiorescu (cu replica sa „Mai potoliţi-l pe Eminescu”), dar şi la alte mesaje şi rapoarte împotriva lui Eminescu.
„Nu a avut nici un sifilis, l-au tratat greşit cu mercur, adică l-au intoxicat. La prima vizită de la „Caritatea”, timp de 6 săptămâni, dar şi a doua oară când l-au internat acolo, deşi nu aveau de ce. Se spune în ştiinţa medicală – la a doua cură de mercur faci stop cardiac, ceea ce s-a şi întâmplat. Nu este adevărată povestea cu Poienaru care l-ar fi lovit pe Eminescu cu piatra în cap – sunt poveşti pentru cine nu vrea să afle adevărul”, afirmă Constantin Barbu.
„Eminescu era o forţă. El spunea adevărul. Nu puteai să-l bagi nici în puşcărie, nici să-l exilezi, cum au făcut cu alţii, nu puteau nici să-l omoare violent, că se punea întrebarea „De ce?”. Deci, a fost această variantă, a înnebunirii, pentru a argumenta că nu ştia ce spune, nici în politică, nici despre faptele lor cumplite de corupţie. În plus, Eminescu vorbea despre nişte lucruri personale – deci nici regelui nu-i convenea”, a spus eminescologul.
„De ce „Codul Invers”? Pentru că din Eminescu, cel sacrificat, devine nobilul sacrificator, el îl pedepseşte şi pe rege, şi pe Maiorescu, şi pe ceilalţi”, a conchis filosoful şi eminescologul Constantin Barbu.

Comentariu saccsiv:

   Daca a aparut acel documentar, daca cineva a dat cumva de el pe internet, il rog sa dea un semn.

Asadar, SISTEMUL punea inca de atunci in practica o schema actualmente bine cunoscuta:

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Am urmarit azi, pana la ora 20, o lunga emisiune la OTV, in care Constantin Barbu a prezentat telespectatorilor chestiuni extrem de interesante. De unele stiam, de altele nu, dar multe se leaga …

Daca va apare cumva postata pe internet, rog de asemenea sa-mi dati un semn.

Constantin Barbu s-a ferit sa spuna ca masoneria l-a ucis, dar a specificat ca toti cei ce au planuit au fost masoni. In emisiune aflam si despre aspecte ale chestiunii evreiesti. Despre uriase afaceri cu cai ferate (un soi de mega Bechtel) si bani platiti pana la urma de Romania, pentru a i se … recunoaste independenta.

Despre „patrioti” masoni de tip Maiorescu, laudati in scoli de zeci de ani, dar in fapt niste pigmei. Si intr-adevar, nu erau decat niste marionete ale masoneriei care jucau rolul nationalistilor, caci la acea vreme masoneria lucra la spargerea imperiilor pentru ca mai apoi, in zilele noastre, sa inglobeze statele in marele ghiveci al NOII ORDINI MONDIALE. Si aidoma marionetelor din zilele noastre, li se permitea sa se bage in tot soiul de afaceri, caci nu erau decat niste ahtiati dupa avere si faima. Minusculi, ucigasi, invidiosi si tradatori …

Am mai aflat ca se vor intreprinde oarece actiuni in incercarea de a se aproba deshumarea lui Mihai Eminescu, in speranta de a se afla, daca se va mai putea, cauza reala a mortii sale.

Cititi va rog si:

Mihai Eminescu – 122 de ani de la trecerea la Domnul. Despre credinta marelui poet national

La 15 IANUARIE 1850 s-a nascut MIHAI EMINESCU …

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 15, 2011 at 5:58 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • nabo said, on iunie 16, 2011 at 11:26 am

      Vezi in link un filmulet….http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=4984 si mai multe pe site-ul http://www.mihai-eminescu.ro

      Cu stima

      Apreciază

    • Ioan B. said, on iunie 16, 2011 at 1:26 pm

      Eminescu a fost sacrificat pentru ca a dat dovada de romanism. Dar din pacate, nu se poate spune despre el ca a fost un ortodox model. Asta deoarece „geniul” a fost un mare adept al teoriiilor hinduse ale reincarnarii, un discipol fidel al filosofului Schopenhauer, ce a propagat ideile straine ortodoxiei in mai toata literartura lui.

      La fel cum Eminescu a fost otravit lent cu mercur, fara ca ceilalti sa-si dea seama, totul parand ca absolut normal, Eminescu prin opera lui a intoxicat o natie intreaga cu idei din filosofia hindusa. In schimb toti au luat opera lui nemestecata, si-au insusit-o, doar pe baza unui curent national de ridicare a lui Eminescu la statuul de geniu. Din pacate un geniu al raului.

      Poezia lui este daunatoare.

      Poate nu stiati ca multi romani s-au lepadat pe versurile „marelui roman”.
      analizati si singuri, stiind faptul ca Iehova este de fapt un nume dat lui Dumnezeu un Biblia vecitestmentara.

      Eu nu cred nici în Iehova,
      Nici în Buddha­Sakya-Muni,
      Nici în viață, nici în moarte,
      Nici în stingere ca unii.

      Visuri sunt și unul ș-altul,
      Și tot una mi-este mie
      De-oi trăi în veci pe lume,
      De-oi muri în vecinicie.

      Toate-aceste taine sfinte
      ­ Pentru om frânturi de limbă ­
      În zădar gândești, căci gândul,
      Zău, nimic în lume schimbă.

      Și fiindcă în nimica
      Eu nu cred ­ o, dați-mi pace!
      Fac astfel cum mie-mi pare
      Și faceți precum vă place.

      Nu mă-ncântați nici cu clasici,
      Nici cu stil curat și antic ­
      Toate-mi sunt de o potrivă,
      Eu rămân ce-am fost: romantic.

      Apreciază

      • Cristian Tirlea said, on septembrie 8, 2014 at 8:21 pm

        Ioan B….” B ” vine de la Bolnav ( la cap ) Tu esti daunator. Cum iti permiti sa-l denigrezi ( si tu ) pe Mihai Eminescu ? Romanii il iubesc pe Mihai Eminescu. Genii nu exista. Exista Oameni care au geniu. Tu ce ai ? Hm! Nimic. Sa-ti fie rusine ! ( daca stii ce este aceea )

        Apreciază

  2. Iasomie said, on iunie 15, 2011 at 6:27 pm

    Saccsiv,
    Eu una iti multunesc din suflet oentru acest articol! Doamne, ajuta!

    Apreciază

  3. Iasomie said, on iunie 15, 2011 at 6:28 pm

    erata – pentru

    Apreciază

  4. […] Saccsiv's Weblog MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, … […]

    Apreciază

  5. dante said, on iunie 15, 2011 at 6:56 pm

    Eminescu a fost,, ramine si va fi UN TITAN al culturii noastre, iar peste toate a fost un crestin ORTODOX, fapt ce a deranjat mult epigonii vremurilor sale….si nu numai.

    Apreciază

  6. […] Saccsiv's Weblog MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, … Comments RSS feed LikeBe the first to like this post. […]

    Apreciază

  7. Cantemir said, on iunie 15, 2011 at 7:15 pm

    Circumstantele mortii lui Eminescu revazute in 2011 de dr. Neghina de la UMF Timisoara:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/06/15/ce-l-a-omorat-pe-eminescu/

    Apreciază

  8. fanu said, on iunie 15, 2011 at 7:30 pm

    http://cinemaromanesc.blogspot.com/2010/03/ultimii-romani-last-romanians.html

    ce zici de filmul ăsta saccsiv?

    Apreciază

  9. adriandirnescu said, on iunie 15, 2011 at 7:36 pm

    felicitari pentru articol, saccsiv…urmariti si http://www.youtube.com/watch?v=n9cI05BbYdE Cu titlul Eminescu jurnalist politic omorat la comanda Descarcati filmul pastrati-l si vizionati-l periodic, probabil veti simti foc in inimile voastre. Um mesaj cutremurator . Ce putem sa zicem? Tradarea poate nu va pierii decat la sfarsitul lumii. Doamne da-ne si noua puterea de a nu cadea pentru nimic de la simtirea adevarata . Au crezut ca vor scapa de Eminescu dar nu stiau ca nu vor reusii niciodata sa stinga focul credintei si al dragostei de tzara. Ne ramane noua sansa de a trai adevarat si simplu. Sa nu ne fie frica ca nici lui Eminescu nu i-a fost . Doamne ajuta-ne!

    Apreciază

  10. Mihai Lungu said, on iunie 15, 2011 at 7:41 pm

    Blogul Altarul Ortodox va invita in mod special sa ne vizitati http://altarulortodox.blogspot.com/
    Rugam pe administratorul” Saccsiv” sa ne promoveze acest blog pentru a apropia inima omului mai mult de Dumnezeu in aceste vremuri tulburi.
    In momentul de fata ar fi ideal si de ajutor pentru noi fiind la inceput de drum ca toate blogurile ortodoxe atat cat pot ele sa ne promoveze fi-e printr-un banner fi-e un link sau chiar o stire .
    Va Multumim!
    Echipa de administrare + Altarul Ortodox +

    Apreciază

  11. adi said, on iunie 15, 2011 at 8:07 pm

    cei care l-au ucis pe eminescu au înscenat și o mare profanare a lui: aceea de a-l considera mai ales poet. un poet romantic, visător, bolnăvicios, nihilist etc. și asa l-au impus în conștiința publica pana astăzi.

    într-adevăr eminescu este poetul național al românilor, dar aceasta nu este cea mai mare realizare a lui.

    Eminescu spune Adevărul!

    să citim deci publicistica lui!

    Apreciază

  12. Fulger said, on iunie 15, 2011 at 8:13 pm

    Daca ai intreba masoni de ce fac asta lumi noastre, ar spune :
    „Scopul scuza mijloacele”.
    Ei vor face orice pana isi vor atinge scopul iar cand si-l vor atinge doar 7 ani vor stapani.

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iunie 16, 2011 at 6:32 am

      Masonii isi fac de cap acum, insa dupa instaurarea guvernului mondial vor fi si ei sacrificati. Numai elitele satanizate vor conduce lumea spre lepadarea de credinta.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • Fulger said, on iunie 16, 2011 at 7:01 am

        Adevarat , dar in acelasi timp si elitele satanizate sunt orbite de antihrist sa creada ca vor domni mult timp , numai noi crestini si diavolul insusi stim ca zilele lui sunt numarate spre rabdarea Domnului.

        Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iunie 16, 2011 at 12:40 pm

      @Fulger

      Eu as spune trei ani si jumate adica in vremea antihristului pentru ca alti trei ani si jumate sunt de pregatire.

      Apreciază

  13. codin said, on iunie 15, 2011 at 8:13 pm

    Eminescu – Domnitorul limbii romane, el nu e al nostru, mai degraba noi suntem ai lui, si ne-am ratacit. Cand o sa-l cunoastem pe el o sa ne aducem aminte, probabil, si cine suntem noi.

    Apreciază

  14. iustin said, on iunie 15, 2011 at 8:53 pm

    „Dumnezeul geniului m-a sorbit din popor cum soarele soarbe un nour de aur din marea de amar”

    Apreciază

  15. Iones said, on iunie 15, 2011 at 9:36 pm

    Tocmai mi-am facut niste analize pentru depistarea metalelor din sange:

    Mercur mi-a iesit 0,91 micrograme/litru
    Cadmiu 0,622 micrograme / litru
    Plumb < 0,1 micrograme / litru

    ei vorbesc despre LBT (limita biologica tolerabila) ca nu trebuie sa depaseasca la mercur 10 μg/L pentru exepunerea profesionala, iar pentru cei cu profesii care nu implica o astfel de exepunere valoarea trebuie sa fie < 5

    La cadmiu pentru exepunerea profesionala LBT= 5 / litru

    La plumb pentru exepunerea profesionala LBT = 40 micrograme / 100ml
    Si in mod normal valorile trebuie sa fie pentru:
    Adulti ≤ 60 ani: 60 ani:<32 micrograme / 100ml

    Apreciază

  16. Iones said, on iunie 15, 2011 at 9:39 pm

    Pardon!
    La plumb in mod normal valorile trebuie sa fie pentru:
    Adulti ≤ 60 ani: 60 ani: <32 micrograme / 100ml

    Apreciază

  17. emilian said, on iunie 16, 2011 at 6:01 am

    Mihai Eminescu e suma lirica de voievozi, spunea Petre Tutea. E sufletul poporului roman exprimat la cel mai inalt nivel posibil cultural. E o dovada certa ca nu suntem noi romanii o populatie ci un neam crestin. Suferinta lui a fost premonitorie pentru suferintele martirilor din puscariile comuniste.

    Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 15, 2012 at 6:42 pm

      Eminescu a fost un geniu al patriotismului ,ceea ce nu convenea masonilor care au suprimat pe oricine -si apara neamul .Adevarat ,Eminescu a fost asasinat pt tot ceea ce a insemnat el pt popor .Un geniu al poeziei si un patriot .

      Apreciază

  18. MIhaela said, on iunie 16, 2011 at 2:28 pm

    emilian,
    ai un comentariu foarte frumos.

    Apreciază

  19. Mos Ioan said, on iunie 16, 2011 at 4:38 pm

    Cine n-a citit „CHESTIUNEA EVREIASCA” a lui MIHAIL EMINESCU, sa se grabeasca………..
    Cât de actual este tot ce-a spus Eminescu cu 140 de ani în urma !………… Cutremurator !

    VESNICA POMENIRE MARELUI NATIONALIST MIHAIL EMINESCU !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.