SACCSIV – blog ortodox

Bill Gates si David Cameron: „Alianţa globală pentru vaccinuri”. Rezultat: 243 milioane de copii vaccinati

Posted in Bill Gates, vaccin, vaccinare by saccsiv on iunie 14, 2011

Conform articolului 9 lucruri pe care nu le ştii despre Bill Gates. PLUS Ce secret ascunde fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. GALERIE FOTO:

Bill Gates a acordat recent un interviu publicaţiei britanice Daily Mail, dezvăluind o serie de informaţii personale.

Gates va lansa o campanie de 2,5 miliarde de dolari, în urma căreia vor fi vaccinaţi 243 de milioane de copii din întreaga lume. Iniţiativa, un parteneriat cu premierul britanic David Cameron, se numeşte „Alianţa globală pentru vaccinuri şi imunizări”.

   Nu crede că ar fi bine ca cei trei copii ai săi – un băiat şi două fete – să-i moştenească averea. Gates a declarat în nenumărate rânduri că îşi va dona averea, iar copiii săi vor primi fiecare „doar” 10 milioane de dolari, plus o „educaţie incredibilă”.

Comentariu saccsiv:

   De ce este interesat de vaccinuri?

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Sa ne reamintim un fragment din articolul ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale scris in mai 2009:

Dupa ce Jay Rockefeller a declarat ca “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL   NUMARUL UNU” si a luat masuri in consecinta (cititi va rog si JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”), iata ca o foarte importanta intalnire, dar de care se vorbeste mai putin in site-urile anti sistem de la noi, a avut loc pe data de 5 mai la New York, cand la chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller) s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation.

Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participantii au discutat despre prioritatile actiunilor filantropice ale fiecaruia in contextul actualei crize.

   abc news considera ca intrunirea aminteste de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada. Stacy Palmer, editor-in-chief la Chronicle of Philanthropy spune insa ca este fara precedent ca atatia mega filantropisti sa se fi intalnit vreodata in aceeasi camera.

Conform magazinului Portfolio, Gates a donat 3,7 miliarde dolari din 2002 pana in 2006 si 10 miliarde intre 2007 si 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde intre 2002 si 2006 (din care 31 miliarde catre fundatia Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanti sub un miliard fiecare.

Nu stim de ce i-a chemat, sigur este insa le-au fost trasate niste sarcini acestor miliardari de carton ce au tot facut pana acum donatii. Credeti insa ca aceste unelte puse sub luminile rampei au dat bani la fundatii ce dadeau de mancare la flamanzi? Desigur ca nu.

Cititi va rog si:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

BILL GATES finanţează VACCINURI bazate pe NANOTEHNOLOGIE

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

Revenind la articol, cica va lasa o mica parte din avere copiilor. Cam cum a procedat si J. P. Morgan. De ce asa? Cititi va rog:

„Gandul” prezinta top 20: CEI MAI BOGATI OAMENI DIN TOATE TIMPURILE. Lipseste ROTHSCHILD si multi altii. DE CE?

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 14, 2011 at 7:24 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. patrascu voda said, on iunie 14, 2011 at 8:11 am

    Stiti de ce acesti oameni doneaza sume fabuloase ?Pentru ca banii aceia nu le apartin.Sunt tertipuri ale ocultei de a manipula sume incredibile, de a putea finanta anumite proiecte. Poate de aceea le da copiilor sai doar cate 10 milioane de dolari. Si cate un loc in esalonul unu de conducere a lumii

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 14, 2011 at 8:25 am

      patrascu voda

      Exact. Insa fara loc in esalonul unu. Ci eventual mult mai jos.

      Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on iunie 14, 2011 at 12:18 pm

    Mai marii lumii daca nu ar sustine SISTEMUL ar ajunge nimeni in drum. Adica nu ar avea nimic pentru ca nu i-ar lasa vrajmasul sa posede ceva. Sa vedem daca vre-un bogat care nu a luat acte cu cip mai ramane cu ceva. Averea lui s-ar dizolva pentru ca nu s-a dat cu stapanul. In trecut crestinii nu aveau voie sa aiba avere pentru ca averea ti-o da cel rau. Vaccinurile stim despre ele dar sclavii fericiti ai NOII ORDINI nu prea se sinchisesc sa inteleaga. Si se duc sa se injecteze ca vita la taiere.

    Apreciază

  4. TheSpiritOfCaptain said, on iunie 14, 2011 at 1:00 pm

    watch?v=PqVh85vh2JI&feature=related

    Apreciază

  5. danutza said, on iunie 14, 2011 at 1:08 pm

    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2011/06/interviu-cutremurator-despre-genocidul.html

    conferinta de la constanta sustinuta de dl biomatematician Ioan Vladuca a fost f interesanta.pacat ca nu s-au inghesuit constantenii sa participe. pierderea este doar a lor.
    aici cateva dintre materialele prezentate de domnia sa, urmanad sa postam si inregistrarea conferintei:
    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com

    Apreciază

  6. danutza said, on iunie 14, 2011 at 2:39 pm

    http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/cel-mai-mare-secret-al-vaticanului-cine-e-demiurgul-34254.html
    atatea tampenii laolalta nu am mai citit demult!

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iunie 14, 2011 at 6:47 pm

      O afacere a administratorilor. Pentru ca un pomelnic de 40 de zile este in jur de 8-10 lei.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  7. detoatepentrutoti2016 said, on august 4, 2017 at 6:08 pm

    A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.