SACCSIV – blog ortodox

Adminsitratorul site-ului „CRESTIN ORTODOX” este … o importanta societate economica

Posted in CrestinOrtodox by saccsiv on iunie 14, 2011

Iata ce aflam despre site-ul CreştinOrtodox din articolul BISERICA FACE PACTUL CU INTERNETUL. Drumul banilor din pomelnice online: 1 euro acatistul de o zi, 24 de euro abonamentul la pomenire pe o lună:

„Salut, te informăm că am primit pomelnicul„. Aşa sună mesajul pe care administratorii portalului crestinortodox.ro ţi-l trimit după ce a fost confirmată plata online a serviciului bisericesc. Un euro te scuteşte de un drum la biserică.

Mănăstirea la care doreşti să fii pomenit va primi solicitarea ta într-un e-mail, iar părintele stareţ de acolo va scoate la imprimantă mesajul şi îl va citi în biserică, ne asigură preoţii de la trei dintre cele patru lăcaşe de cult care apar pe site. Patriarhia nu este de acord cu iniţiativa întreprinzătorilor care „speculează comoditatea”. Donaţiile credincioşilor ar trebui să fie benevole, iar serviciul religios nu ar trebui condiţionat de achitarea unei sume prestabilite, spun reprezentanţii Patriarhiei. gândul vă prezintă povestea din spatele pomelnicelor şi a rugăciunilor online, unde mesaje precum „Sunt Maria şi am 10 ani. Mă rog lui Dumnezeu şi Fecioarei Maria să nu îmi mai fie frică de vampiri şi diferiţi monştri” pot ajunge, cu uşurinţă, în biserică.

Cum explică reprezentanţii mănăstirilor „pactul cu internetul”

Soluţia modernă poate fi de ajutor pentru mănăstirile de la ţară, unde pomelnicele prin poştă ajung mai rar, dar şi pentru „românii de pretutindeni” care doresc „să-şi întărească credinţa strămoşească”, după cum explică administratorii portalului CreştinOrtodox.

Protosinghelul Antim de la Mănăstirea Dumbrăveni , din judeţul Constanţa, ne-a spus că a fost de acord să apară pe site, la solicitarea administratorilor. Aderarea la mediul online a fost o soluţie de compromis. „Prin poştă veneau foarte puţine pomelnice deoarece mănăstirea noastră nu este la fel de cunoscută ca altele”, a povestit protosinghelul pentru gândul. Potrivit clericului, pomelnicele ajung la mănăstirea constănţeană, iar o parte din banii achitaţi online rămân comision administratorului site-ului. Potrivit informaţiilor disponibile, acesta este societatea Active Soft S.R.L. cu sediul în sectorul 2, Bucureşti, aflată în subordinea societăţii Broadhurst Investments Limited din Cipru.

Unele dintre bisericile care apar pe site au fost recomandate de credincioşii de pe forumul CreştinOrtodox. În urma impresiilor lăsate de ei, administratorii paginii web au hotărât să contacteze Schitul Stejarul şi să le propună celor de acolo deschiderea unei secţiuni proprii pe site. Maica stareţă Ambrozia a trimis fotografii şi un scurt istoric, iar biserica a fost adăugată printre cele patru mănăstiri la care poţi trimite, de pe site, pomelnice. „Toţi banii ajung în contul nostru”, ne-a asigurat măicuţa în legătură cu taxele impuse. Fără ele, pomelnicul nu trece la „pasul următor” şi nu este trimis către biserica pe care ai ales-o.

Ieromonahul Nectarie de la Mănăstirea Crasna, tot din judeţul Constanţa, călătoreşte des în Franţa, unde a învăţat să se adapteze mentalităţilor occidentale. Are de-a face cu tineri şi ştie că internetul reprezintă o rutină zilnică pentru mulţi dintre ei. De aceea, alăturarea bisericii pe care o reprezintă în comunitatea CreştinOrtodox a venit ca o decizie firească. „Pomelnicele ajung pe mail. Sunt scoase la imprimantă şi aduse în biserică pentru a fi citite”, ne povestesc reprezentanţii Mănăstirii Crasna, din judeţul Constanţa.

Cu toate că, „administratorul site-ului nu garantează implicit sau expres pentru furnizarea serviciilor”, reprezentanţii bisericilor menţionate ne asigură că solicitările online ajung exact acolo unde le este destinaţia. Maica stareţă de la Schitul Stejarul spune că se descurcă mai greu cu internetul. În comuna Saraiu, unde se află lăcaşul de cult nu există internet, iar mesajele ajung la ea pe un stick care nu funcţionează mereu. „Primesc pe mail exact ce trimite omul şi îi trimit confirmare”, spune ea. Totuşi, ea ar prefera ca pomelnicele să fie trimise prin poştă deoarece „scrisorile nu s-au pierdut niciodată”.

24 de euro pentru o lună de ajutor divin

CreştinOrtodox oferă ajutor sfânt pentru toate categoriile de public, asigurând chiar pomenirea şi iertarea păcatelor pentru cei de pe lumea cealaltă. Direct din fotoliu, în ultima noapte dinaintea examenului, un student poate trimite de pe iPhone un „pomelnic pentru reuşita la examene şi alte momente importante din viaţă”. În funcţie de solicitare, credincioşilor le sunt calculate pe loc contravaloarea serviciilor promise : 1 euro pentru un acatist citit o zi în biserică, 1,84 euro pentru două zile sau 2,80 euro pentru trei zile.

Pentru un pomelnic cu o valabilitate de o săptămână, de pe cardul unui solicitant vor fi extraşi automat 6,16 euro, iar pentru o lună de ajutor divin, cei „păcătoşi” vor scoate din buzunar 24 de euro. Pentru izbăvirea de păcate a celor vii şi a celor trecuţi în nefiinţă, „vama” e plătită direct de pe cardurile Visa, MasterCard, Discover, American Express sau prin sistemul de plată online PayPal.

Patriarhia se opune practicii. „Una este când un credincios foloseşte o modalitate electronică pentru a face o donaţie unei biserici şi alta este iniţiativa unor întreprinzători inventivi care speculează comoditatea”, a declarat părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhie Române. Acesta spune că a avut surpriza să afle de la mai mulţi stareţi că biserica lor fusese inclusă pe astfel de site-uri fără ştiinţa lor. „Ridică o problemă de corectitudine. Nu se ştie dacă banii sunt trimişi către biserici sau dacă ele au primit pomelnicele”, a adăugat părintele Constantin Stoica.

Biserica Ortodoxă Română ţine pasul cu vremurile moderne: slujbele, în special cele din timpul sărbătorilor importante, sunt transmise pe internet şi radio, iar instituţia dispune de o televiziune şi un site.

Pomelnicele răuvoitoare au cale liberă pe online

Administratorii CreştinOrtodox îşi asumă doar răspunderea „de preluare şi transmitere a pomelnicelor către biserici”. Ei nu au şi obligatia de a le filtra. Prin urmare, Părintele John Downie, de la Biserica Rusă din Bucureşti, spune că „din nefericire, există astfel de pomelnice răuvoitoare. Nu sunt multe, dar există”. Preotul de origine americană, stabilit în România în urmă cu zece ani, glumeşte şi recunoaşte că membrii clerului se roagă pentru sănătatea celor menţionaţi în astfel de situaţii.

În cazul altor confesiuni, cum ar fi Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, rugăciunile sunt postate la vedere, direct pe site-ul casei de rugăciune „Sunt Maria şi am 10 ani şi mă rog lui Dumnezeu şi Fecioarei Maria să nu îmi mai fie frică de vampiri şi diferiţi monştri”, scrie o utilizatoare care se semnează Rif Maria Gina.

Alţii îşi povestesc toată viaţă pe forumul bisericabrancoveanu.ro, în speranţa că vor avea parte de ajutor divin. „Doamne Isuse, te rog din suflet ajută-mă să-mi fac baiatul mare. Doamne, nu mai pot trăi cu fata asta (…) Plătesc mult pentru că m-am luat cu ea, nu mai pot răbda: o bat, am tuns-o aproape la chelie pentru că mi-a lăsat băiatul la 5 luni şi a plecat de acasă. (…) Adu-mi, Doamne, o femeie, o mamă la copil”, se roagă Mihai.

„Doamne, te rog fă ca tata să ia 90 de milioane la loto, te rog, ca mami să nu mai aibă nervi, Deni şi Diana să nu se mai certe, iar Silvia de un an şi 5 luni să trăiască până la 64 de ani şi să fie bogată şi bună la suflet, iar eu să am cele mai bune note din clasă şi să iau diplomă ca mama şi tata să fie mândri de mine, buni să trăiască şi să nu mai plângă de fiecare dată când vine la noi. Te rog frumos din inimă, din suflet. Mulţumesc mult”, se roagă şi Ioana.

Comentariu saccsiv:

   Asadar:

„… iar o parte din banii achitaţi online rămân comision administratorului site-ului. Potrivit informaţiilor disponibile, acesta este societatea Active Soft S.R.L. cu sediul în sectorul 2, Bucureşti, aflată în subordinea societăţii Broadhurst Investments Limited din Cipru.

Habar nu aveam ca administratorul site-ului este Active Soft S.R.L. cu sediul in Bd. Pierre de Coubertin, Office Building, et. 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti.

Intr-adevar, iata ce mai aflam de pe site-ul http://www.activesoft.ro/

AS Grup NCH Oameni AS Portofoliu Solutii

New Century Holdings administreaza fondurile de

Lindsell Enterprises, prin care detine participatii majoritare peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare Portofoliul de participatii majoritare administrat

Romania acopera domenii precum: industria alimentara real estate (retelele United Capital, Winmarkt si

(Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft),

industriale (Electroaparataj, Anticorosiv, UMEB).

Iar conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Broadhurst

Broadhurst Investment LTD este un fond de investiţii din România, administrat de fondul de investiţii New Century Holdings (NCH)[1].

În anul 2006, Broadhurst deţinea companiile Romarta, Winmarkt, Valmetex, pachete majoritare de acţiuni la Electroaparataj, Elpreco şi Vel Pitar, precum şi pachete minoritare din Unirea Shopping Center, Cocor Bucureşti, Antibiotice SA, Asirom, Oţelinox din Târgovişte, Turbomecanica, rafinăria Astra Română Ploieşti şi altele[2].

Adica niste giganti sunt in spatele site-ului ortodox cu cel mai mare trafic din Romania, cu peste 100 000 de afisari zilnic.

O fi bine, o fi rau?

Recunosc ca pe acest site am gasit texte remarcabile, dar si extrem de ucigatoare otrava.

Nu stiu daca cei ce scriu des pe site sunt angajati si nici daca administratorul impune o anumita linie.

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 14, 2011 at 9:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ROmanul said, on iunie 14, 2011 at 9:37 pm

    Citez de pe crestinortodox.ro pe prima pagina care se deschide cand dau pe Pomelnice:

    „Noi facem doar un serviciu de curierat – trimitem pomelnicele catre manastirile solicitate”

    Ideea e ok, insa nu ar trebui conditionate de bani. In plus daca faci abonament, atunci platesti 24 euro. Factura vine de 24 euro. Factura e emisa de acea firma, si banii intra in conturile acelei firme. Mai ajung bani la manastiri din conturile firmei respective care incaseaza bani?

    Inca o problema: Daca ei fac doar un serviciu de curierat atunci de ce platesc mai mult daca vreau sa fie citit pomelnicul mai multe zile? Fac curierat in fiecare zi? Nu trimit manastirii/manastirilor o singura data cererea internautului?

    Revenind la problema, macar daca banii ar fi intrat direct in conturile BOR, nu mi-ar fi parut rau. Dar asa intra in conturile unui offshore, si de acolo cine stie ce ajunge la manastirile respective.

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iunie 14, 2011 at 10:12 pm

      Chestia asta cu pomelnicile trimise online este o afacere a administratorilor siteului. Iar preturile sunt enorme.

      Pr. Vasile

      Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iunie 14, 2011 at 10:16 pm

      Siteul si forumul crestin ortodox sunt pseudo-ortodoxe si arunca multa ortava sufleteasca in sufletele cititorilor. Forumul este moderat si nu prea poti sa-ti exprimi parerea ortodoxa daca nu esti pe placul administratorilor. Se promoveaza subtil relativismul moral, dogmatic si canonic.

      Aceeasi situatie este si cu siteul Lacasuri ortodoxe, care numai ortodox nu este, ci mai mult ecumenist si de orientare masonica.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • Colaps said, on iunie 14, 2011 at 11:14 pm

        Pot să confirm acest lucru. Am stat ceva timp pe forumul CreştinOrtodox.ro

        Cei ce doresc să mărturisească adevărul şi să aibă o atitudine cu adevărat ortodoxă sunt imediat luaţi în colimator, jigniţi ( habotnici, extremişti etc. ) şi alungaţi.

        În schimb, pe forum stau bine mersi sectanţi, eretici, jidani şi păgâni.

        E interesant cum un păgân de pe forum poate avea 4000 de mesaje pline cu otravă şi sminteală pe când un ortodox este pus sub observaţie. Dacă mesajele postate sunt prea inconfortabile pentru cei ce conduc, eşti dat afară, iar ereticii pot posta orice mizerie doresc ei, în pofida faptului că în regulile forumului scrie clar că atacurile asupra credinţei ortodoxe nu vor fi tolerate.

        Apoi dacă doreşte cineva să ştie ce s-a întâmplat şi de ce ai fost dat afară ( cu alte cuvinte pune prea multe întrebări ), atunci este cenzurat.
        La un moment dat, discutând cu alţi membri ortodocşi, am descoperit nişte mesaje foarte suspecte ale moderatorului trimise unui membru păgân.

        Mesajele au intrat în posesia unui frate ce s-a înregistrat cu un nume similar acelui membru păgân, modificat puţin, asemănător când este citit în treacăt. S-a înregistrat astfel tocmai cu speranţa că va putea profita de neatenţia moderatorului şi să intercepteze ceva important.

        Din conţinutul acestor corespondenţe reiese faptul că moderatorul îi dă frâu liber membrului păgân ( care, dealtfel poate fi şi doar mascat astfel ) să posteze pe forum într-un mod veninos şi că oricine se ia de el este dat imediat afară.

        Deci ca să tragem o concluzie – forumul CreştinOrtodox.ro este un foarte mare focar de ecumenism, sminteală şi venin.

        Nici măcar nu are simbolul Sfintei Cruci ca şi logo. Până şi site-ul principal are ca logo imaginea unei biserici fără cruce. Nu vi se pare foarte suspect acest lucru ?
        Site-ul acesta are şi o aşa-numită Comunitate, aflată aici – http://www.crestinortodox.ro/comunitate/home.php în esenţa ei un fel de Facebook pentru creştini.

        Un frate mi-a mărturisit că de multe ori s-a gândit dacă nu cumva acest site are scopuri ascunse şi doreşte de fapt să pregătească calea pentru ecumenism. Tind să dau dreptate suspiciunilor lui.

        Apreciază

      • natalia said, on iunie 15, 2011 at 8:25 am

        http://www.crestinortodox.ro/pomenire/

        Apreciază

      • ido said, on ianuarie 16, 2013 at 4:30 pm

        Parinte, unii privesc site-ul crestin-ortodox ca pseudo-ortodox din cauza diversitatii userilor si a opiniilor personale exprimate, altii spun ca acest blog respira sectarism-ortodoxist datorita continutului.

        Apreciază

      • Iulian said, on martie 10, 2014 at 8:39 am

        Foarte adevarat!Amin!Amin!

        Apreciază

  3. magda said, on iunie 15, 2011 at 12:44 am

    site-ul este doar o afacere, ca atatea alte site-uri detinute de nch sau alte firme de pe piata online din Romania. eu nu prea am incredere in cele scrise acolo pentru ca sunt scrise de editori angajati la firma respectiva si in general evit sa ma bazez pe informatiile gasite acolo. ma surprinde doar ca lumea nu stia pana acuma ca site-ul apartine unei firme.

    Apreciază

  4. Donkeypapuas said, on iunie 15, 2011 at 12:59 am

    Cu vreo două luni în urmă îmi trecuse prin minte să scriu despre mega escrocheria asta dar… lenea…
    Vă propun să săpaţi încă puţin. A mai rămas ceva nespus. Cine sunt cei doi patroni din spatele încâlcelii de firme? O să le găsiţi pozele la un click distanţă pe Google: poartă ţipa şi au favoriţi.
    Cum de s-a oprit ziarul tustului Pro să pomenească de patroni?

    Apreciază

    • natalia said, on iunie 15, 2011 at 8:31 am

      Stiam de faza cu pomenirile online…mi-a atras atentia de mult un amic care nu prea are treaba cu biserica si din motive de simonie mai ales.Crestin ortodox.ro au si magazin online cu haine pt botez,obiecte religioase etc…un timp am banuit ca sunt sub aripa Patriarhiei dar se pare ca-i mai rau.FARA a fi o aovacutl Patriarhiei de data asta parintele Stoica a dat un raspuns pertinent.
      @Donkeypapuas esti cumva unul si acelasi cu comentatorul Dan Tanasescu?

      Apreciază

  5. calatorul said, on iunie 15, 2011 at 5:21 am

    Fațada mega-trustului NCH e reprezentată de administratorul ei, Andrei Siminel, unul din cei mai importanți rechini ai pieței spațiilor comerciale din capitală și alte mari orașe. Detalii despre procedurile folosite de acesta în acapararea magazinului Trivale din Pitești sunt relatate aici: http://www.acum.tv/articol/5795/

    Partea cea mai interesantă e însă ale cui fonduri le administrează rechinul nostru: n-ați ghicit, nu ale bunicii (spre deosebire de Cataramă, se pare că dl.Siminel nu a pornit cu bani împrumutați din pensia bunicii, ci cu sume ceva mai consistente)… iată ca tot google ne ajută să găsim răspunsul: http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/actualitate/off%11shore-americano%11cipriot-in-consiliul-de-administratie-la-oil-terminal.html
    Îmi permit să citez câteva rânduri lămuritoare din articolul constănțean privind compania ciprioto-americană de tip off-shore Broadhurst Investment Ltd (administrată de dl.Siminel, prin NCH):

    Fondurile de investitii Broadhurst sunt inregistrate in Cipru si au in spate organizatia GUVERNAMENTALA americana Overseas Private Investment Corporation. De toate tranzactiile fondului se ocupa Compania americana New Century Holdings (NCH), inregistrata in Insulele Cayman * OPIC a fost infiintata in 1969 de guvernul SUA si il are ca fondator si presedinte pe George Rohr, cetatean american provenit din comunitatea evreiasca rusa * OPIC a fost acuzat ca, prin intermediul fiului senatorului republican Richard Lugar, a finantat campania electorala a lui Bill Clinton * Ralph McGehee, fost agent CIA, dezvaluie intr-un raport ca in OPIC sunt infiltrati agenti ai Central Inteligence Agency * 4 .In Romania, Broadhurst Investments a cumparat actiuni la mai multe firme, astfel incat astazi are acces la actul decizional in cateva obiective economice de importanta strategica nationala.

    OK, după ce am aflat care e fațada trustului NCH, știm acum și cine e în spate… Dar poate mulți știu deja că partidul care administrează România e fațada aceluiași grup (din păcate, fondatorul lui – P.Roman – s-a cam amestecat cu creștinii și a trebuit schimbat cu un executant mai devotat sponsorilor), deci scuzele mele dacă i-am plictisit cu detalii demult cunoscute.

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iunie 15, 2011 at 2:30 pm

      Acelasi hram dubios poarta si siteul „Lacasuri ortodoxe” condus de un Catalin care semneaza KSL, bagat si el in afaceri imobiliare si care impreuna cu alti afaceruisti finanteaza un site pseudo-ortodox.
      In urma unor replici date unui comentariu neortodox al sau am fost amenintat in cel mai securist mod.
      Feriti-va de siteul „Lacasuri ortodoxe”.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 15, 2011 at 2:44 pm

        Pr. Vasile

        Dezvoltati va rog cum e cu comentariul si cu amenintarea. Sa postez, sa stie lumea.

        Apreciază

      • Pr. Vasile said, on iunie 15, 2011 at 3:35 pm

        Daca imi aduc bine aminte, primeam stirile lor fara sa le fi solicitat, probabil dupa ce au cules adrese de email de pe forumuri au inceput sa intoxice cititorii cu stirile lor. Era prin 2009. In acest context primesc o stire legata de problema daca femeile pot sau nu intra in biserica in perioada lor lunara. Sau postat fel de fel de opinii. Atunci am intervenit si am intrat intr-un dialog cu Catalin KSL, explicandu-i cu argumente canonice ca femeia nu trebuie sa intre in biserica in aceasta perioada, intrucat nimeni nu poate dezlega randuielile Sfintilor Parinti, pentru ca Duhul Sfant nu se contrazice pe sine.
        Dipa mai multe discutii, mi-a replicat ca asa sustine un episcop si ca eu nu ar trebui sa-l contrazic. De fapt asta era miza. Promovarea relativismului dogmatic, moral si canonic sub masca unor afrmatii facute de unii ierarhi.
        Ca sa-mi inchida gura m-a acuzat ca sunt impotriva ierarhiei si ca ei au binecuvantarea patriarhiei si ca daca nu-mi convine opiniile lor sa scriu la patriarhie.
        I-am spus ca are o gandire neortodoxa si ecumenista.

        Vazund ca nu mai are argumente, imi scrie pe un tot autoritar, tipic securist, si ma ameninta ca va pute echipa lui de avocati sa ma depisteze dupa IP si sa ma dea in judecata pentru … calomnie, ca ma invata el minte sa mai comentez impotriva ierarhilor si a patriarhiei.

        I-am raspuns, si i-am explicat ca are mentalitate securista si dictatoriala si sa-i fie rusine pentru ca induce in eroare cititorii promovand ecumenismul si alte erezii sub masca unui site intitulat „Lacasuri ortodoxe”.

        A doua zi imi scria altcineva, cu un ton mai moderat, ca n-ar trebui sa fiu suparat si ca ei sunt mai multi care folosesc acelasi email etc.

        Si asa m-am lamurit cine este KSL si care este scopul siteului „Lacasuri ortodoxe”.

        Din observatiile mele din ultimii 10-12 ani pot afirma ca dusmanii ortodoxiei au inteles impactul pe care il are acest mediu de informare in randurile ortodocsilor si au pus la cale un plan de intoxicare a ortodocsilor, bine gandit si generos sponsorizat.

        In acesti ani am avut de a face cu tot felul de indivizi care faceau comentarii pe forumuri ortodoxe si care erau catolici, greco-catocili, neoprotestanti si evrei, desi incercau sa se dea drept ortodocsi.

        Pr. Vasile

        Apreciază

  6. Ioan C. said, on iunie 15, 2011 at 5:38 am

    Asta e, unii preti au ales sa se inchine banului, in loc sa dea cinstire Adevaratului Dumnezeu: ” Nici o slugă nu poate să slujească la doi stăpâni. Fiindcă sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va ţine şi pe celălalt îl va dispreţui. Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.” ( Luca 16, 13).
    mamona= demonul poftei de castig.

    Apreciază

  7. TheSpiritOfCaptain said, on iunie 15, 2011 at 7:00 am

    Ca si trinitasul,aceastea sunt afaceri,si moduri de a stoarce abni patriaria de la preoti,li se cer sume amri de bani,pentru Trinitas,daca nu,ii muta din parohii sau alte belele ! E o afacere,asa cum sunt posturile TV pt protestanti.. Cel care urca clipurile acolo e un ecumenist,urca clipurile lui Joanta,ale lui Spagoveanu si a multor eretici cand se apara,si justifica,mutle alte scarbosenii de acest gen, care le-am descoperit,dar ce sa facem,caut si eu articolele buine,conferintele caer merita,interviurile cu marii duhovnici,salvaez sie u ce trebuie de salvat sa imi fac rezerva de documente si articole pt viitor,daca vine cenzura,sa le pastrez,iau si eu ce e bun acolo,bine ca mia sunt useri care se inscriu si urca ei acolo clipuri si articole sa gasim si noi articole utile si clipuri bnue,ca in rest….sectele le nuemste culte,face trimitere catre site instutuiilor teologice protestatne si catolice,mutle alte dracovenii,lauda secta aceea a soprtivilor,intr-un articol,zicea ca ei il aduc pr Hristos in inimile sportivilor,e un ,,cult,, religios ce are elgaturi cu lumea protestanta,asa il numeau ei…..plus alte erezii,laude la adresa evreilor,salutari si articoel ce lauda evreimea,si alte tampenii pe care le-am vazut,dar ce sa la fac,iau si eu de acolo ce e bun…..

    Apreciază

  8. Fulger said, on iunie 15, 2011 at 10:56 am

    Chiar am ajuns ca Vaticanul ?

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on iunie 15, 2011 at 12:05 pm

    Astea sunt un fel de indulgente. Adica stau acasa ca mi-e lene sa ma deplasez si platesc. Si Dumnezeu ma iarta ca el e bun. Si uite asa e multumita toata lumea. Eu mi-am adormit constiinta ca totul e bine iar mafiotii mi-au luat banii. Apropo de adormit constiinta. Am vazut la biserica o faza interesanta. Au venit doi tineri care probabil urmau sa se casatoreasca sa se spovedeasca. Parintele se apropie de ei si-i intreaba daca au pacate grele. Cei doi au spus ca nu au, au zambit putin toti, au bagat in cutia milei 50 RON si au plecat. Vedeti ce repede se face treaba? Aleluiaaaaaaaaaaa. Se apropie cu pasi repezi imparatia raului. Orice inchinare la bani este inchinare la idoli, punct.

    Apreciază

    • Donkeypapuas said, on iunie 15, 2011 at 10:49 pm

      Mai lasă minciunile antiortodoxe. Pune mâna pe carte şi învaţă ce este spovedania..

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iunie 16, 2011 at 12:28 pm

        @Donkeypapuas

        Dar de ce nu ne inveti tu viteazule?

        Apreciază

  10. Marchis said, on iunie 15, 2011 at 2:03 pm

    Fratilor;site-urile sectare au ajuns la cote maxime.Cu un simplu search pe google la cuvante sau versete biblice ,vei gasi ca referinta site-uri sectare.:(

    Apreciază

  11. anton elena said, on iulie 12, 2011 at 9:36 pm

    Din greseala am trecut un mesaj primit de la CRESTI ORTODOX ca spam de atunci nu mai primesc nimic am incercat sa ma abonez din nou dar nimic .Cum trebuie sa fac .Multumesc anticipat

    Apreciază

  12. vali said, on iulie 25, 2011 at 7:40 am

    Hm… fara comentarii..
    http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/vaccinarile-la-copii
    jos in dreapta este un mic baner legat de… http://www.activesoft.ro/
    Si ultima data cand am accesat situl avea o reclama (acestea se schimba la fiecare accesare) flash catre
    http://www.cerculfetelordestepte.ro/ (un site despre contraceptie), unde la http://www.cerculfetelordestepte.ro/Main/Aboutus.asp#0 gasim scris:
    „Despre noi

    MSD este astăzi un lider mondial în domeniul sănătăţii. Prin intermediul medicamentelor, vaccinurilor, terapiilor biologice şi a produselor pentru sănătatea animalelor, MSD colaborează cu consumatorii şi are sedii în peste 140 de ţări, pentru a oferi tuturor soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii. De asemenea, MSD menţine angajamentul pe care şi l-am asumat cu privire la lărgirea accesului la serviciile de sănătate prin politici, programe şi parteneriate vaste. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.merck.com. ”

    Ei da! Ati citit f. bine, celebra companie Merk este lidera in privinta sanatatii ANIMALELOR… si colaboreaza f. bine cu …. consumatorii!?!? patrupezi…????

    Apreciază

  13. Ovidiu said, on martie 2, 2012 at 6:41 pm

    M-am inscris pe forumul „comercialstrambodox” si la un moment dat am postat ca nu este frumos ca texte comerciale sa fie amestecate cu texte care se refera la spiritualitate, ortodoxie. Chiar si acum veti observa, langa textul central, de sus, care se schimba zilnic, un pic mai in dreapta, o reclama comerciala, avand dimensiuni comparabile.

    Raspunsul lor, (evident, probabil? ) a fost banarea instantanee a IP-ului meu, impreuna cu stergerea postarii mele :))

    Este un site populat de trupe de draci din iad XD. Singurul criteriu care ii mana de la spate este realizarea profitului, speculand lipsa de discernamant si religiozitatea romanilor.

    Apreciază

  14. Nestor said, on aprilie 28, 2012 at 6:53 pm

    Multumesc mult pentru toate detaliile de mai sus. un singur lucru mai am de spus. Dumneeu sa ne dea putere.

    Apreciază

  15. LINKURI ORTODOXE said, on aprilie 30, 2012 at 8:14 pm

    1.566 LINKURI ORTODOXE…

    1.566 LINKURI ORTODOXE…

    Apreciază

  16. mishu said, on decembrie 8, 2015 at 12:18 pm

    of, sunt abonat la crestinortodox.ro si sunt multe articole frumoase… nu ma asteptam si acest site sa fie inadat de americani si rechini din imobiliare… normal ca ma dezabonez imediat. oricum ceea ce m-a facut sa fiu atent au fost calomniile la adresa bisrericii de pe site-uri din cauza acestor pomelnice online. asa cum si mercedesurile au fost donate si bani dati calugarilor de la muntele athos. da, ei sunt oameni , nu sunt sfinti si poate s-au gandit ca toata lumea poate sa aiba ceva de castigat, numai ca unii se gasesc sa calomnieze, asa ca mai bine fara.RUSINE acestor parsivi care fac numai sa instige la rautate!

    Apreciază

  17. marius said, on octombrie 2, 2017 at 7:25 pm

    Penibil si revoltator….

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.