SACCSIV – blog ortodox

Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea

Posted in e-GUVERNARE by saccsiv on iunie 8, 2011

Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul Conferinte DAN PURIC sponsorizate de … CLUBUL ROTARY:

http://www.gandul.info/news/londra-basescu-la-mi5-la-intalnirea-cu-seful-serviciului-secret-britanic-a-participat-si-george-maior-directorul-sri-8321950

tradare a statului (ticalosit) roman , la nivel de servicii secrete = SUPUNEREA ajunsa TOTALA, fata de big-brotherul e.u., sau n.a.t.o.. Va mai amintiti cum, odata cu stenogramele wikileaks, am aflat cum un numar imens de politicieni romani, in frunte cu traian basescu – care avea chiar cea mai tare frecventa !, faceau vizite saptamanale furibunde, ploconindu-se, facand reverente si plangabdu-se la ambasada s.u.a. din Bucuresti, TURNAND ca nu stiu care coleg de partid sau alt om politic nu stiu ce nu face, si nu se “aliniaza” la cerintele so ordinele date de s.u.a. pt Romania ! Incredibil, pe de o parte turnatoria este inca o meteahna veche, o boala aproape incurabila instalatata in sangele poporulului roman (ticalosit) incepand de la bolsevici incoace, pe de alta parte NE RUGAM de s.u.a sa ne DOMINE si sa ne controleze in continuare, din toate punctele de vedere, politica de stat !!, rugandu-ne de ei chiar , in frunte cu serviciile secrete, care iata ! nu mai au nici un “secret” in raport cu autoritatile s.u.a. . ABOMINABIL !

ceva gen “tradare” la nivel inalt – de servicii secrete, care dau mana cu cele occidentale si malefice, puse demult in slujba elitelor si a antihristului care va veni, deci serviciile noastre aproape ca nu mai au nicio intimitate, se “dezvaluie” si ofera lasciv si pervers , catre “fratele-mai-mare” britanic si american, rugandu-ne sa ne reformeze si sa ne ghideze chiar politica acestui aparat secret, pe viitor, la oridnele lui “base”, fan mare al “elefantului celui mare” – ca sa nu vorbesc urat, cele 2 cuvinte la care se rezuma toata poiltica externa a Roamniei de multi ani incoace. Toate, puse sb pretextul “contextului” terorist, care a schimbat chipurile toata perspectiva politicii mondiale , non-teroriste, inclusiv a serviciilor secrete din aceste tari, care acum , sub noua perspectiva, ar trebui sa-si dea frateste mana ( “servicii din toate tarile e.u, uniti-va !!” ) si sa colaboreze duios si prieteneste in lupta cu “terorismul”, adica de fapt in slujba zidirii si instaurarii antihristului, pe care romanii se pare ca nici nu o vad, sau o stiu macar la nivel ipotetic, istoric, habar n-au, atat de naivi sunt in slugarnicia fata de “fratele mai mare” s.u.a si e.u. .

Mizerabil, inacceptabil, revoltator si peste toate … malefic !

   Comentariu saccsiv:

   Din 11.09.2001 incoace, cand spui lupta anti terorista, spui Big Brother:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Aveau nevoie de 11.09.2001, caci aveau nevoie de un motiv terifiant pentru a implementa documentele cu cip. Sa nu uitam niciodata ca de acolo a inceput. Sa nu uitam cum in primii ani de dupa demolarea turnurilor gemene, agitau bau bau-ul terorist pentru motivarea necesitatii documentelor de identitate cu cip:

Un om al SISTEMULUI, IPS CALINIC, va prezinta istoricul PASAPORTULUI BIOMETRIC. Si concluzioneaza: “Democraţia presupune automat şi educaţie!”

Dar doar cipuri nu le sunt suficiente. Trebuie neaparat legate de o puternica retea de internet.

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

Si pentru ca nimeni sa nu poata vinde sau cumpara fara a fi in sistem, au nevoie de e-Guvernare:

PIRAMIDA e-GUVERNARII

Iata ce mai aflam din articolul Băsescu şi Cameron au discutat despre integrarea Moldovei în UE:

Un alt punct pe agenda întrevederii şefului statului roman cu şeful executivului britanic a fost strategia „Europa 2020”. „Pentru România, Strategia Europa 2020 este de maximă importanţă şi guvernul e angajat pentru a îndeplini obiectivele acestei strategii”, a spus preşedintele.

Potrivit ambasadorului Marii Britanii în România, Martin Harris, şefului statului român va încuraja investiţiile britanice în Romania, în special în domeniul infrastructurii cibernetice.
„Ştiu că o mare companie britanică de telecomunicaţii are intenţia să investească peste 500 de milioane de euro pentru a lărgi reţeaua de mobil-internet în regiunile rurale”, a declarat Harris într-un interviu pentru TVR.

Comentariu saccsiv:

   Si nu doar britanicii sunt interesati:

Oficialii SUA sunt interesati de cloud-computing si e-guvernarea din Romania

Iar Strategia Europa 2020 se refera la si la … e-Guvernare:

Firmele ar putea transmite declaratiile fiscale la un GHISEU UNIC la nivelul UE

De ce au nevoie de asa o investitie „pentru a largi reteaua de mobil-internet în regiunile rurale„? Are nevoie taranul de pe camp sa vorbeasca la mobil cu nevasta din batatura? Are nevoie ciobanul sa vorbeasca cu baciul pe celular? Desigur ca nu. SISTEMUL este insa interesat de … internet. Pentru ca astfel SISTEMUL ajunge pana pe varful muntelui. Nimeni nu trebuie sa scape.

Sa ne amintim si ca:

CARTELELE TELEFONICE PRE-PAY sunt identificate de George Maior, directorul SRI, drept: ”una din cele mai mari probleme de securitate ale României” … deoarece „SUNT ANONIMIZATE”

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 8, 2011 at 9:05 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Student said, on iunie 8, 2011 at 9:22 am

    Un mare mason a fost in vizita la Basescu. Dupa intrevederea de la MI6 si aceasta vizita sunt curios ce mai urmeaza…
    http://www.realitatea.net/fra-festing-impresionat-de-cotroceni-basescu-e-ce-pot-face-romanii-atunci-cand-vor_842379.html

    Apreciază

  3. richter said, on iunie 8, 2011 at 11:21 am

    Despre divizarea Romaniei nu scrii nimic Saccsiv? Federalizarea si pasul urmator / revenirea la Regiunea Autonoma Maghiara?
    http://www.mediafax.ro/social/romania-impartita-in-voievodate-sau-regiuni-boc-le-a-prezentat-pedelistilor-planul-de-reorganizare-8318988
    Noua ordine Mondiala se ocupa si de distrugerea statelor nationale si unitare.NU intimplator se intimpla multi pas in ultima vreme….

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 8, 2011 at 2:02 pm

      richter

      De ce ma certi? Sunt un om, nu un colectiv de administratori.

      Voi scrie.

      Apreciază

  4. daniel said, on iunie 8, 2011 at 11:51 am

    Pai ne pedepseste Dumnezeu pentru pacatele noastre, ca natie, dandu-ne asemenea conducatori lingai…

    Apreciază

  5. evtodiev said, on iunie 8, 2011 at 1:40 pm

    offToppic!
    Moldovenii au fost săritori la nevoie și au donat bani pentru micuța care suferă de o malformaţie cardiacă congenitală complexă. Copilul al cărei caz a fost prezentat ieri de UNIMEDIA, a înduioșat mai multe persoane, care au donat bani. Într-un final, s-a reușit colectarea sumei necesare pentru operație.

    „S-a reușit colectarea sumei. Acum Olguța este internată în spitalul din Kiev, mâine va avea loc operația. Mai mult detalii deocamdată nu am”, a declarat pentru UNIMEDIA o mătușă a fetiței, Natalia.

    UNIMEDIA amintește că Olguța s-a născut acum 3 luni în Chișinău și suferă de o malformaţie cardiacă congenitală complexă. Unica salvare a acesteia era operația peste hotarele țării.

    Apreciază

  6. evtodiev said, on iunie 8, 2011 at 4:20 pm

    L-am preluat asa de pe unimedia.md

    Apreciază

  7. Fulger said, on iunie 9, 2011 at 9:04 am

    Asa ne vor vana in viitorul apropiat.

    Apreciază

  8. […] Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea […]

    Apreciază

  9. […] Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea […]

    Apreciază

  10. […] Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea […]

    Apreciază

  11. […] Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea […]

    Apreciază

  12. […] Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.