SACCSIV – blog ortodox

10 IUNIE. Ceasul ticaie si o fetita va muri. Sa dovedim ca ne putem mobiliza contracronometru pentru … o suma mica

Posted in milostenie by saccsiv on iunie 6, 2011

Dupa cum stiti:

APEL UMANITAR: O fetita nou-nascuta are nevoie urgenta de 12.000 de euro maxim pana pe 10 iunie pentru o operatie la inima

Fratele Apologeticum mi-a spus ca pana acum s-au strans cam 4 000 de euro. Teoretic e binisor, practic nu e bine deloc, caci timpul e scurt: 10 IUNIE.

Asa ca mai fac un apel.

Suma e mica. Teoretic ar putea s-o achite un frate putintel mai bogat. Dar poate dintr-o intamplare intamplatoare nu citeste aceste randuri in timp util. Asa ca sa ne mobilizam noi astia mai saraci.

Daca fiecare cititor al acestui blog ar da cat de putin, s-ar strange repede suma. Cu atat mai repede daca ar mai spune si rudelor si prietenilor. Asa, tac pac rapid. Cat de-o bere sau un pachet de tigari, fiecare. Intr-un soi de mobilizare generala, ca sa dovedim ca nu suntem umerase. Centralizeaza fiecare banii de la doi trei prieteni, de la trei patru rude, strange astfel cateva sute, un milion si ii trimite.

Apelez si la cei ce comenteaza si la cei ce mi-au scris ca s-au trezit prin acest blog. Daca fiecare ar da cate sute de mii, maxim un milion (vechi), in cateva ore s-ar strange suma.

Apelez si la cei care au strans bani de-o excursie sau de o cumparatura sau de orice altceva. Taiati un pic de acolo. Cat va lasa inima.

Care fumezi, fumeaza luna asta cateva tigari mai putin pe zi. Care bei bere, bea mai rar o luna. Care bei suc, bea luna asta apa. Care ai in program sa-ti cumperi o haina sau o incaltaminte. Cumpara luna viitoare.

Care esti organizatie, miscare, asociatie, firma, umbla la cutiuta si-ti fac publicitate. Bine ar fi sa nu stie stanga ce face dreapta cand facem milostenie, dar daca altfel nu se poate, o facem si pe asta …

Iertare.

 

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 11:15 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. carmen said, on iunie 6, 2011 at 12:03 pm

    Cu draga inima, chiar daca suma este modesta….cum procedez?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 12:07 pm

      carmen

      E postat la articolul de fata sau in celalalt despre Olguta.

      Apreciază

  3. Mihai Vlad said, on iunie 6, 2011 at 2:11 pm

    Grupul Ortodox AparamOrtodoxia a tinut sa raspunda apelului facut de frati nostri ortodocsi care au bloguri

    Iata Mesajul Grupului:

    Priviti prima data acest video http://www.youtube.com/watch?v=TQJPMgnfWkw
    Apel catre P.s. si I.P.S. ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane
    Inalt Prea Sfintiti si Prea Sfintii Parinti,
    Noi credinciosii ortodocsi romani va rugam sa luati atitudine impotriva manifestatiilor homosexuale care se vor desfasura in zilele acestea in spatiul public al capitalei.
    Este datoria sfintiilor voastre ca si intai statatori ai turmei celei cuvantatoare a credinciosilor care apartinem de episcopiile, arhiepiscopiile si mitropoliile pe care le pastoriti fiecare dupa cum va randuit Dumnezeu, sa va implicati in viata mantuitoare a credinciosilor ca madulare ale Bisericiii.
    Prea Sfintiile si Inalt Prea Sfintiile Voastre aveti datoria de a va implica in viata bisericii ori de cate ori aceasta este afectata din punct de vedere crestin, si ori de cate ori apar tulburari in Biserica.
    Atat din scrierile Sfintilor Parintii cat si din Sfanta Scriptra este bine cunoscut faptul ca sodomia este unul dintre pacatele strigatoare la cer. Stiti prea bine Prea Sfintiile si Inalt Prea Sfintiile Voastre ca pentru nici un păcat nu a ars Dumnezeu o cetate ca pentru păcatul homosexualitatii.
    Nu uitati ca aveti o mare raspundere inaintea lui Dumnezeu pentru noi credinciosii ortodocsi ce v-am fost incredintati.
    Asadar va rugam sa nu treceti cu vederea apelul nostru si sa luati pozitie crestina fata de aceste manifestari publice anti-crestine si imorale.
    Incheiem in speranta ca ne veti intelege si ca veti lua parte la framantarile credinciosilior ca niste adevarati pastori ai Bisericii lui Hristos.
    Ai Prea Sfintiilor si Inalt Prea Sfintiilor voastre,
    iubiti in Hristos credinciosi ortodocsi romani

    Macar au avut bunul simt de a raspunde la mesaj
    Iar acum raspunsul Episcopiei Slatinei.
    Raspuns mesajului dumneavoastra cu privire la evenimentul imoral de sambata, 4 iunie 2011, va comunicam urmatoarele:
    Ravna pe care trebuie sa o aratam fata de Biserica noastra se explica mai mult printr-o atitudine duhovniceasca. Intotdeauna, Biserica Ortodoxa a infierat acest cumplit pacat, care incearca – poate, mai mult decat oricand – sa distruga randuiala dumnezeiasca a firii omenesti, percum si sfintenia familiei. Mult asteptatul cuvant oficial al Bisericii se identifica cu litera si duhul Sfintei Scripturi si cu gandirea Sfintilor Parinti. A fi cu luare aminte inseamna a constientiza ca „lupta noastra nu este impotriva sangelui si trupului, ci impotriva duhurilor rautatii” (Efeseni 6, 12); luptam impotriva pacatului, si nu a celui stapanit de pacat. Asadar, armele noastre sunt unele duhovnicesti.
    Astfel, sa ne rugam ca Dumnezeu sa-i lumineze pe conducatorii nostri, pentru a intelege si dansii ce inseamna firescul normal si drepturile omului, iar celor stapaniti de acest greu pacat sa le faca mintea deplin sanatoasa.
    Spre intarirea in credinta, recomandam omiliile XLII si XLIII, din talcuirea Sfantului Ioan Gura de Aur la Facere (vezi atasamentul).

    Apreciază

  4. Ioan C. said, on iunie 6, 2011 at 2:59 pm

    ” 14. Ce folos, fraţii mei, dacă zice cineva că are credinţă, iar fapte nu are? Oare credinţa poate să-l mântuiască?
    15. Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana cea de toate zilele,
    16. Şi cineva dintre voi le-ar zice: Mergeţi în pace! Încălziţi-vă şi vă săturaţi, dar nu le daţi cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul?
    17. Aşa şi cu credinţa: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăşi.” ( Iacov 2, 14-17).

    Apreciază

  5. […]  Vedeti si: 10 IUNIE. Ceasul ticaie si o fetita va muri. Sa dovedim ca ne putem mobiliza contracronometru pentru… […]

    Apreciază

  6. valentin said, on iunie 6, 2011 at 3:20 pm

    Mai inainte am discutat cu Sergiu (pers. de contact din Romania) a spus ca pentru transfer bancar din Romania este un cont „SWIFT” nu stiu daca am inteles corect
    Din ce am inteles pe apologeticum la comentarii transferul intr-unul din cele 3 conturi este taxat cu un comision de 30 euro.

    Clarificati urgent!

    Apreciază

  7. Marcel said, on iunie 6, 2011 at 3:43 pm

    Eu am fost la Reiffeissen Bank si mi-au zis ca trebuie sa am un cont infiintat, iar pentru transfer extern se plateste un comision de 25 euro. Apoi am fost la CEC, unde la fel, pentru a putea dona trebuie un cont pentru a efectua transferul in contul Bancii din Chisinau. Aici comisionul este de 7 lei. Problema este ca nu am un cont la o banca . Solutia, cred ca ar fi ca cineva de incredere, care are un cont, sa primeasca de la cei din Romania banii, si apoi sa faca un transfer la banca din Chisinau. Nu vad altfel cum as putea dona

    Apreciază

  8. Marcel said, on iunie 6, 2011 at 3:44 pm

    erata „Raiffeisen Bank „

    Apreciază

  9. valentin said, on iunie 6, 2011 at 3:47 pm

    cei care ati trimis spune-ti aici cum ati procedat!
    eu vreau sa trimit si prin posta dar Sergiu n-a zis nimic de asta, o adresa ceva.
    se mai poate si prin contul unei pers. de incredere din bucuresti care sa paseze rapid lui Sergiu banii.

    Apreciază

    • ana said, on iunie 6, 2011 at 5:14 pm

      Sa-l mai sune cineva,ca sa ceara o adresa.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 5:24 pm

        sau prin post restant la oficiul X, Sergiu si cum il mai cheama

        Apreciază

  10. Marcel said, on iunie 6, 2011 at 3:48 pm

    Am uitat sa spun ca, in urma convorbirii cu dl Sergiu, pentru a putea face donatia este bine ca suma sa fie transformata in dolari sau euro

    Apreciază

  11. paypal said, on iunie 6, 2011 at 5:59 pm

    De neinteles de ce la astfel de cereri pentru donatii nu apare si un cont paypal. Ar ploua cu donatii din alte tari, dar cu mizeria asta de conturi si transferuri bancare e greu de tot.

    Apreciază

  12. Iasomie said, on iunie 6, 2011 at 6:28 pm

    Din strainatate se poate trimite cel mai usor prin Western Union. Formularu necesita numele persoanei careia ii trimiti, localitatea, tara. La un numer de telefon ii comunici suma trimisa , de la cine, suma si el merge si o ridica.

    Apreciază

  13. Ioan C. said, on iunie 6, 2011 at 7:19 pm

    Momentan sunt mai stramtorat cu banii, dar o sa incerc sa ma duc maine pe la banca.
    Mi-e cam rusine ca nu s-au strans toti banii, ca la neoprotestanti s-ar fi strans destul de repede.
    Unde sunt cei care spuneau ca masinile ierarhilor nu costa mult? Ca vad ca pentru copila asta nu sunt bani!
    Cum de nu sunt bani de la ierarhi si pentru credinciosii amarati care au asa grave probleme, nu numai pentru masini de lux?
    Oare atata ne este credinta?
    De cate ori sa repet: CREDINTA FARA FAPTE ESTE MOARTA! ( Iacov 2, 26).

    Apreciază

  14. tudor said, on iunie 6, 2011 at 7:21 pm

    Oameni buni !

    Ca sa putem da o mana de ajutor, si chiar ne dorim asta, ajutati-ne sa va ajutam !!!
    Ca om care muncesc de dimineata pana seara, de ani buni incoace, pot sa va spun foarte onest, si imi cer iertare, ca cei care lucreaza ca mine n+1 ore pe zi , nu vor avea niciodata timp sa ajunga la o banca, sa completeze formulare , sa se intereseze de proceduri.
    Oameni buni, timpul nu este pierdut.
    Persoana care este din Romania (mica) , sa deschida un cont in LEI, la orice banca romaneasca, dureaza 1 ora, si sa ne comunice f clar un NUME de titular, si un IBAN. Nu swift, nu mift, nu alt ceva. Un IBAN.
    Cu un nume si un iban pot sa intru la orice ora in contul meu si sa fac o donatie.
    Doamne ajuta !!!!
    tudor.

    Apreciază

  15. natalia said, on iunie 6, 2011 at 7:25 pm

    si nu iti cer comision cei de la Western UNION?Cum trebuie procedat?

    Apreciază

  16. Iasomie said, on iunie 6, 2011 at 7:38 pm

    Ba da, Natalia. Comisionul este in functie de suma trimisa. Eu am mentionat posibilitatea fiindca , cum bine spune Saccsiv, ceasul ticaie. Prin WU ajung in 10-20 minute. Cu comision. Cine vrea sa dea , da. Sau daca problema e comisionul, scade din suma comisionul.

    Apreciază

    • Marcel said, on iunie 6, 2011 at 7:59 pm

      Este intr-un fel nepractic prin WU deoarece pentru fiecare suma trimisa persoana destinatara trebuie sa se prezinte la acel birou si sa comunice de fiecare data acele informatii. Asta inseamna sa stea pe acolo. Dar in lipsa…

      Apreciază

  17. Iasomie said, on iunie 6, 2011 at 8:08 pm

    @Marcel, nu inteleg la ce te referi….
    Am primit/ trimis bani prin WU. Nu ai de facut decat sa completezi formular (acum pare-se ca nici asta nu mai trebuie). Ca expeditor doar expediezi si anunti destinatarul si-i dai codul. Ca destinatar, dupa ce stii ca ai primit bani, te duci si-i ridici. Atat!

    Apreciază

    • Iasomie said, on iunie 6, 2011 at 8:47 pm

      Ps. Nu cred ca se mai pune problema de cat si cum stai atunci cand banii incasati sunt pentru copilasul tau! NU asta este problema in cazul in care oamenii pot dona mai simplu asa…

      Apreciază

  18. George said, on iunie 6, 2011 at 8:10 pm

    As vrea sa trimit si eu o mica suma.Sunt din Germania, puteti sa imi spune-ti din datele de mai sunt care este contul Iban ptr trimis in euro?
    Multumesc.

    Apreciază

  19. valentin said, on iunie 6, 2011 at 8:26 pm

    Saccsiv, trebuie luat legatura cu Sergiu sa deschida un cont la o banca din Romania, rapid, costurile sunt mici si apoi sa ne spuna contul IBAN !
    sau
    sa declare o adresa a unui Of. Postal si un nume pe care sa trimitem

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 8:43 pm

      valentin

      Da, sa-l sunam cat mai multi maine si sa-l rugam.

      Apreciază

  20. valentin said, on iunie 6, 2011 at 8:29 pm

    am uitat sa specific pentru ca si cei din afara pot sa faca donatii in valuta poate ar fi bine sa deschida 2 conturi unul in EURO si altul in LEI

    Apreciază

  21. Sergiu said, on iunie 6, 2011 at 11:16 pm

    Hristos S-a Înălţat! Cer scuze că intervin aît de tîrziu.
    Sunt Sergiu, persona de contact din România. Vreau să vă spun următoarele:
    1) Eu fiind în Bucureşti am hotărît ca persoanle care sunt în Bucureşti şi doresc să ajute fetiţa, cu cît poate fiecare din neajunsurile sale, să nu mai meargă la bănci, ci să mă telefoneze. Pentru a nu pierde bani pentru comisioane etc. la bănci (25-30euro fiind o sumă destul de semnificativă) sunt dispus să vin personal la domniile voastre. La o discuţie telefonică stabilim cînd şi unde sunteţi disponibile pentru a ne vedea.
    2) Pentru persoanele din ţară: gîndindu-mă că poşta ar trebui să aibă comisioane mai mici ca la bancă, voi merge de dimineaţă la cel mai apropiat oficiu poştal, să mă informez de ce date aveţi nevoie pentru a trimite banii la oficiul respectiv.
    3) Pentru persoanele din străinătate: deoarece nu operăm cu sume mari, transferurile prin bancă au comisioane mai mari decît dacă acest lucru s-ar face prin WU(a nu se înţelege că fac promoţie unei instituţii bancare). Persoanele date por să-mi dea datele necesare pentru a ridica banii prin telefon.
    O soluţie ar mai fi crearea unui cont bancar in România, încerc să găsesc o soluţie şi pentru aceasta.
    Menţionez că banii se vor aduna pînă miercuri seara, urmînd tot în seara aceasta să fie transmişi la Chişinău.
    Aştept toate propunerile voastre pentru a găsi cele mai uşoare căi de a putea aduna banii de la oamenii dornici.Voi reveni cu informaţii pe parcursul zile.
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • valentin said, on iunie 7, 2011 at 5:48 am

      @sergiu neaparat sa ajungi si la o banca sa te interesezi de un cont caci poate fi cel mai rapid si eficient mod de a primi donatiile in situatia data

      Apreciază

  22. Danut said, on iunie 7, 2011 at 1:06 am

    Trimiteti, fratilor, banii prin western union. Avem si noi in tara serviciul asta. Sunati apoi la mama copilului, Turcanu Ana, telef.+ 373-69592471, sat Meleseni, raionul Calarasi si dati-i codul si suma trimisa. E foarte simplu. Suma care trebuie sa se stranga nu e atat de mare , daca fiecare ne-am mobiliza, copilul ar putea fi salvat.
    Doamne ajuta sa fie bine.

    Apreciază

  23. Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 7:09 am

    Hristos S-a Înălţat! veşti bune:
    Cei care doresc să trimită bani prin POŞTĂ la Oficiul 78, Bucureşti, aveti 2 posibilităţi
    – prin E Mandat şi banii ajung în 2-4 ore pentru un comision de 7 lei
    – prin Mandat Online, banii ajung în 10-15 minute cu un comision de 11 lei
    Cei care vor să depuna banii pe un cont la BCR:
    -Cod IBAN: RO98RNCB0077025134590001
    -Sucursala Bucuresti Politehnica
    Datele de pe Buletin de care aveţi nevoie vi le comunic la telefon
    Cu cei din Bucureşti putem stabili să ne vedem unde doriţi, la ora pe care o stabilim.Ne auzim la telefon.
    Doamne Ajută!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 7, 2011 at 7:23 am

      Sergiu

      Pentru posta la post restant?

      Apreciază

      • Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 9:35 am

        Post restant am inteles ca este acelasi lucru cu E Mandat sau au aceeasi procedura de transfer. Va dau prin mail datele daca doriti.

        Apreciază

    • natalia said, on iunie 7, 2011 at 8:46 am

      prin posta-i mai bine

      Apreciază

    • Popa Marian said, on iunie 7, 2011 at 4:13 pm

      Codul IBAN,indicat mai sus,banuiesc ca este in lei!
      La probleme de genul acesta trebuia sa va mobilizati mai bine.In final o sa te sun personal sa ma lamuresc sa pot face transferul mai repede.

      Apreciază

  24. elena said, on iunie 7, 2011 at 8:50 am

    Am 2 intrebari:
    -transferul catre BCR trebuie sa se faca neaparat la un sediu BCR sau ma pot duce si la CEC,de exemplu?
    -pt contul din Romania cat e comisionul?

    Apreciază

    • Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 9:32 am

      Transferul se face de la orce banca… cred ca si de la CEC . Care este comisionul nu va pot spune, e in functie de la ce institutie bancara faceti transferul.

      Apreciază

  25. VALE said, on iunie 7, 2011 at 9:20 am

    V-as ruga sa scrieti IBAN-ul contului de la Banca de Economii!

    Apreciază

    • Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 9:30 am

      Cod IBAN: RO98RNCB0077025134590001

      Apreciază

      • Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 9:44 am

        este de la BCR, nu conteaza de la ce banca transferati.

        Apreciază

      • VALE said, on iunie 7, 2011 at 10:10 am

        Locuiesc in Austria, iar pentru un transfer bancar international imi trebuie neaparat IBAN-ul si codul BIC/SWIFT. Contul facut la Banca de Economii are codul BIC dar nu are IBAN-ul, iar contul de la BCR are IBAN-ul dar nu are SWIFT-ul sau BIC-ul. Ati putea sa trimiteti datele complete de la unul din aceste 2 conturi? Multumesc.

        Apreciază

  26. Dorin said, on iunie 7, 2011 at 11:20 am

    Cei care doresc să trimită bani prin POŞTĂ la Oficiul 78, Bucureşti, aveti 2 posibilităţi:

    – prin E Mandat şi banii ajung în 2-4 ore pentru un comision de 7 lei
    – prin Mandat Online, banii ajung în 10-15 minute cu un comision de 11 lei

    Cei care vor să depuna banii pe un cont la BCR:
    -Cod IBAN: RO98RNCB0077025134590001
    -Sucursala Bucuresti Politehnica

    despre codul SWIFT, vedeţi aici ultimele 2 foi pe http://hristofor.wordpress.com/2011/06/04/olguta-moare-ajut-o-cum-poti/

    Apreciază

  27. Dorin said, on iunie 7, 2011 at 11:21 am

    sau mai sus, postat la articol, aceste 2 foi sînt despre codul SWIFT

    Apreciază

  28. Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 1:03 pm

    pentru cei care vor sa transfera bani pe contul BCR acestea sunt datele:
    Titular: Ous Sergiu
    Cod IBAN: RO98RNCB0077025134590001
    Sucursala proprietara: Bucuresti Politehnica…
    seara voi posta citi bani s-au strins

    Apreciază

  29. Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 9:11 pm

    Hristos S-a Înălţat!
    Pînă acum s-au aducat în jur de 7000 euro inclusiv cei adunaţi din România. O veste îmbucurătoare este faptul că am fost contactat de la ziarul Ring şi au zis că vor da un anunţ astăzi în acest ziar, să sperăm că se vor face donaţii mai multe în aceste zile.
    Rog cei care trimit banii prin poştă să-mi dea un mesaj cu numele persoanei şi suma de bani transferată pentru ca să-i pot ridica.
    Lupta continuă.
    Doamne ajută!

    Apreciază

  30. Sergiu said, on iunie 7, 2011 at 9:27 pm

    Le mulţumesc pentru ajutorul acordat toturor oamenilor cărora le pasă de suferinţa lui Olguţa.
    Domnul să vă aibă în pază, răsplata voastră este în ceruri.

    Apreciază

  31. Catalin said, on iunie 8, 2011 at 7:09 am

    Se ma pot dona bani si astazi?
    Scuze dar am citit aticolul in aceasta dimineata.

    Rog raspuns.

    Apreciază

  32. Catalin said, on iunie 8, 2011 at 7:15 am

    Am vazut ca data limita este 10 Iunie

    Apreciază

  33. Dorin said, on iunie 8, 2011 at 12:48 pm

    Mulțumim frumos pentru grijă și răspîndirea mesajului!
    Am reușit iată astăzi, miercuri, 8 iunie, să acumulăm întreaga sumă pentru efectuarea intervenției chirurgicale Olguței. Părinții și Olguța (Gabriela) sînt deja în Kiev și e foarte probabil ca mîine să fie operată.
    Așteptăm și noi, prietenii părinților, vești din Kiev despre starea Olguței cît de curînd.
    Mulțumim tuturor celor au contribuit financiar și prin implicarea personală la salvarea Olguței!
    Să dea Dumnezeu ca operația să decurgă cu succes și Olguța să se simtă bine postoperator. Vă vom ține la curent despre starea ei pe http://hristofor.wordpress.com/

    Apreciază

  34. Sergiu said, on iunie 8, 2011 at 1:32 pm

    O bătălie câştigată! Împreună am reuşit!
    Fiţi siguri că banii adunaţi pînă astăzi seara vor ajunge la Olguţa. Donaţiile care continuă să vină se vor folosi pentru perioada de după operaţie(medicamente, analize etc).
    Sunt 2 probleme cu transferul banilor:
    -Doamna Doina din Canada(Ottawa) rog să mă contacteze încă odată, în legătură cu transferul prin WU, pentru că a apărut o problemă cu numarul MTCN , cred că am greşit o cifră
    -Domnul Marian din Clinceni, Ilfov, care a trimis bani prin Poştă, Oficiul 66, trebuie să rectifice numele meu. OUS Sergiu.
    Domnul sa vă ajute şi să ne rugăm ca operaţia să decurgă cu succes.

    Apreciază

  35. Sergiu said, on iunie 8, 2011 at 3:41 pm

    Natalia, mătuşa Olguţăi, a transmis următorul mesaj:

    Slăvit să fie Domnul!

    Dragii mei fraţi şi surioare, vă aduc la cunoştinţă că Olguţa este internată în spital şi mîine va fi operată.
    Cu ajutorul Domnului s-au strîns banii necesari pentru operaţie. Dar dacă cineva vrea să o mai ajute pe parcurs, o poate face oricînd!
    Mulţumesc tuturor pentru ajutor! Mulţumesc creştinilor din toată lumea care s-au rugat pentru Olga, mulţumesc tinerilor ortodocşi din Mişcarea Noul Martir Valeriu Gafencu, băieţilor din Noua Dreapta[Chişinău], prietenilor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor care au ajutat la colectarea banilor pentru operaţie. Domnul să vă răsplătească înzecit pentru tot binele făcut!

    Să ne rugăm pentru Olga, acum are nevoie de rugăciunile noastre!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.