SACCSIV – blog ortodox

Video: ADEVARUL DESPRE CANCER

Posted in cancer by saccsiv on iunie 5, 2011

Am primit de la un frate urmatorul material:

La inceput va invit sa urmarim impreuna un documentar despre cancer si anume cauzele ei , tratarea acestei boli si afacerile de milioane de euro ce se fac pe spatele ei.



Vedem cum de atatia ani oameni mor de aceasta boala fiind inselati de sistem de biologii care au gasit gasit cauzele ei si multe alternative mai sanatoase in tratarea ei dar refuza sa vorbeasca despre asta si cei care au curajul sa vorbeasca sunt ridiculizati in presa si media si mesajele lor nici macar nu ajung la urechile oamenilor. In acest documentar vedem cum o alimentatie pe baza de fructe si legume impiedica dezvoltarea celulelor canceroase ; sa fie asta motivul pentru care a aparut recent acea vrajeala (cum a fost gripa porcina si aviara) cum ca legumele si fructele sunt contaminate ca sa-l faca pe om sa nu mai foloseasca asa multe fructe si legume de frica contaminarii, va las pe voi sa decideti.

In continuare va invit sa urmarim un scurt video in care un biolog italian spune ca a descoperit cauzele cancerului si cum ca aceasta este o ciuperca din corp scapata de sub control si anume candida albicans si ca aceasta precum si tumorile canceroase se pot trata eficient si rapid cu bicarbonat de sodiu (praful de copt!)

In urmatoarele video-uri o sa vedem cum acesta ciuperca sta la baza mai multor boli (SARS, SIDA, raceli etc.) si simptome

http://www.dailymotion.com/video/xhbhc2_candida-albicans-the-leading-cause-of-cancer_people

http://www.dailymotion.com/video/xhbcu3_yeast-infection-conspiracy-candida-albicans-the-leading_people

Cauzele care duc la aceste boli incurabile sunt o alimentatie gresita (mai ales cea urbana iar acum cu Codexul Alimentarius multa lume o sa se imbolnaveasca si multa lume e bolnava si depinde de o anumita medicatie care nu face altceva decat sa distruga sistemul imunitar al omului si sa dezvolte in continuare boala, si cum simptomele sunt vaste si medicii sunt programati sa combata simptomele si nu cauza, elitele isi fac treaba subtil iar omul habar n-are de acest razboi biologic ce se revarsa asupra lui) chemtrails (care prin  toxine cum sunt Aluminiul si Bariul in cantitati gigantice  slabesc sistemul imunitar)  apa de baut contaminata cu florura si clor (care slabesc sistemul nervos), toate menite sa duca in final la cancer sau Sida care nu este altceva decat sindromul imuno-deficientei dobandite, adica imunitate deficienta dobandita de la sistemul in care ne punem asa de mare incredere unii dintre noi.

In continuare o sa va dau cateva informatii despre cum putem combate aceste boli fara a apela la medicamente din farmacii si alte minciuni ale sistemului.

In primul rand as vrea ca fiecare din voi sa faceti acasa un test simplu pentru a afla nivelul de candida din corp si anume: dimineata cand te trezesti primul lucru care-l faci e sa  umpli un pahar transparent cu apa si scuipa in el (nu te forta sa scuipi cu flegme ci numai ce ai in gura) iar dupa 1-2 minute verifica-l si daca scuipatul s-a dizolvat in apa sau pur si simplu pluteste pe apa atunci nu ai nimic dar daca apar prelungiri vascoase in jos din scuipat atunci ai candida albicans si trebuie sa te tratezi ca sa nu avanseze boala!

Pentru cei care au iesit pozitiv la test si cei suferinzi de cancer nu cred ca exista un tratament care sa te vindece de tot dintr-o data insa metoda pe care ar trebui sa o aplicati este aceasta :

-schimbati regimul alimentar, fiti vegetarieni si mancati legume si fructe crude cat mai multe!

-folositi ceaiuri naturiste dar atentie nu cele cumparate din magazine naturiste pentru ca dati banii degeaba pe ele; folositi intotdeauna plante culese de pe camp din zone mai putin poluate!

-apa consumata ar trebui sa fie tot din natura din izvoare si fantani!

Stiu ca e foarte greu sa urmezi acestor sfaturi din mai multe motive mai ales pentru cei de la oras insa e destul daca incerci si cu incredere in Dumnezeu o sa si reusesti! Pentru cei interesati o sa fac o lista cu retete vegetariene, ceaiuri naturiste etc si daca ma lasa saccsiv o sa o si public. Acum vreau sa mai va dau inca un sfat, pentru cei din oras si mai ales cei care au masina in loc sa mergeti la dicoteca in weekend mai bine mergeti la o manastire in munte undeva si cu prilejul acesta va puteti aduna plantele de care aveti nevoie pentru a va trata, si apa de izvor pe timp de o saptamana iar cu “putina” spovedanie aveti reteta succesului!

Pentru cei interesati de tratamente naturiste si tratament cu bicarbonat de sodiu sa ma contacteze la acesta adresa sandrulucian72@yahoo.com pentru ca sunt carti digitale! Oricum daca e de acord saccsiv o sa fac inca un articol bazat pe ce v-am spus mai sus.

Doamne Ajuta!

http://www.dailymotion.com/video/xbzcpk_1-dr-simoncini-cancer-l-hypothese-f_tech#from=embediframe

http://www.dailymotion.com/video/xbzdoc_2-dr-simoncini-cancer-l-hypothese-f_tech#from=embediframe

http://www.dailymotion.com/video/xbzdos_3-dr-simoncini-cancer-l-hypothese-f_tech#from=embediframe

Cititi va rog si:

STUDIU: CANCERUL este o boala creata de om. El nu exista în antichitate …

Imi cer ierate, dar nu-mi dau inca cu presupusul pe aceasta tema. Fratele Lucian va putea posta la rubrica de comentarii sau intr-un articol separat materialele de care a amintit.

Ce stiu e ca bicarbobatul de sodiu nu e praf de copt, dar ultimul il contine.

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 5, 2011 at 5:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. spellmacker said, on iunie 5, 2011 at 6:17 pm

    corect.cancerul se poate trata printr-un regim vegetarian.In plus bolnavul ar trebui sa stea mai mult in natura.mai exista si cativa adjuvanti.Foarte bun este ZEOLITUL.este un tuf vulcanic care are rolul de a oxida celulele canceroase si in plus curata corpul de metelele grele,etc (atentie mare de unde il cumparati,60% din ce se gaseste pe piata este falsificat );laptisorul de matca crud,nu cel liofilizat (care are cam 90% pierderi );ciuperca AGARICUS BLAZEI MURIL (unul din cei mai puternici anticancerigeni de pe glob,din pacate cam scump,un plic cam 16,50 ron si trebuie un tratament lung ,dar merita ),cel mai bun in Ro este in acest sens este un medicament care contine 100% pulbere pura de ciuperca si se numeste Bio Active MC.Atentie mare ,din pacate 90% din medicamentele care contin aceasta ciuperca sunt falsuri.In functie de unde este localizat,cancerul mai poate fi tratat si cu alte produse.De exemplu cel de colon sau rect poate fi tratat cu succes cu ulei de catina.Dar atentie,cel care are cancer nu trebuie sa mai puna gurita pe carne.Pestele este permis dar nu prajit in ulei.Interzis mai este si zaharul,dar merge mierea de albine.Atentie de unde o procurati ,cea din hipermarchet are intre 40 si 60% glucoza industriala.Zaharul este un element care trebuie luat inseama.practic multi microbi realizeaza legaturi in organismul uman pe baza zaharului.Daca nu puteti renunta la el,ar fi bine sa il inlocuiti cu cel de trestie care este cu 90% mai putin nociv.In rest multa sanatate,iar cei bolnavi sa nu uite ca orice vindecare se face doar prin intermediul Duhului Sfant,cu voia lui Dumnezeu.

    Apreciază

    • Laura said, on iunie 9, 2011 at 9:58 pm

      salut. iti admir cunostintele in domeniu (dar in acelasi timp imi pare rau, caci cred ca le-ai capatat in urma unei experiente nu prea placute). spune-mi te rog de unde pot fi procurate cele de mai sus, astfel incat sa avem certitudinea ca nu sunt contrafacute?
      multumesc,
      L

      Apreciază

  3. Pr. Vasile said, on iunie 5, 2011 at 6:53 pm

    Tumorile canceroase se dezvolta in medii cu pH acid. Pentru tratarea cancerelor se impune schimbarea dietei pentru crearea unui mediu cu pH mai mare (bazic).

    Pr. Vasile

    Apreciază

  4. Mos Ioan said, on iunie 5, 2011 at 6:59 pm

    Dr.Herbert Shelton ( USA) dadea în vileag, înca de prin 1950, Marea Escrocherie legata de cancer……..fete tinere erau îndemnate sa se opereze fara a fi bolnave de cancer.
    Doctorul le spunea ca, în 2-3 ani, vor contracta un cancer si ca trebuie sa se opereze, deci sa previna boala….si astfel sute de mii de femei au avut un sân extirpat, îmbogatind astfel pe doctorii escroci……
    Operatii de acest gen ( criminale) se practica pe scara larga în toata lumea……

    Apreciază

  5. vasile said, on iunie 6, 2011 at 7:18 am

    Lucian ăsta e adventist? I-am cerut și eu cărțile de care zice și mi le-a trimis și mi-a zis să mai caut pe saitul http://www.altamedicina.com, iar acolo am găsit și ceva likuri către articole de spiritualitate și unde am găsit un link către articolele unui pastor adventist, altul evanghelist. http://www.ceruldinnoi.ro/pages/Lucian%20Cristescu.htm

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 7:33 am

      vasile

      Asta nu e bine …

      Apreciază

    • MARESALUL said, on iunie 6, 2011 at 9:53 pm

      Vasilie Daca un adventis zice ca 2+2 fac 4 si un penticostal la fel si un ortodocs la fel si un ateu la fel care dintre ei spune adevarul si care nu?

      Apreciază

      • vasile said, on iunie 7, 2011 at 7:30 am

        E o poruncă a bisericii care zice să nu citești cărți eretice. Poate în cazul ăsta nu se aplică, dar eu am pățit-o când am citit o carte a unui profesor de-al lui Bivolaru, o carte despre care nu îți dădeai seama câtă mizerie are în ea nici după copertă, nici din titlu și nici din primele pagini, și catrea e și acum pe piață. După ce am terminat-o voiam să îmi iau lumea în cap. Și chiar mi-am luat-o, și am ajuns rău dar m-a scăpat Dumnezeu. Asta e cu materialele scrise de eretici … eu m-am fript … și de pe saitul cu pricina se dau clar indicații ca să găsim liniște spirituală la adventiști, evangheliști, … Faci ce vrei.

        Apreciază

  6. Lucian said, on iunie 6, 2011 at 1:41 pm

    nu sunt adventist ci sunt crestin ortodox! ca te-am trimis acolo imi cer scuze eu nu stiam de ce zici tu ; te-am trimis acolo pentru ca este adresa site-ului la sfarsitul documentarului si din cate am vazut eu acolo aveau ceva conferinte si vorbeau de acest regim vegetarian.

    Apreciază

  7. ingrid said, on iunie 7, 2011 at 8:20 am

    Din cauza lui Lucian, am ascultat mai multe prezentari video de pe primul site.
    Doctorul Catalin Marginean, personaj principal este protestant cu adevarat, dar in acelasi timp medic obisnuit, entuziasmat de tratamente naturiste impotriva cancerului si de rezultatele pe care le are prin aceasta metoda.

    Spune multe lucruri de bun simt, corecte. Are un moment in care se leaga de calugaritele ortodoxe, ca el nu prea intelege ……………

    Ar fi necesara o viziune ortodoxa patristica a acestor modalitati de vindecare a bolilor civilizatiei, mai ales ca regimurile le regasim si in diferite frme de post ortodoxe.

    De exemplu la Sf Vasile cel Mare gasim motivul pt care calugarului ii este firesc sa renunte la carne: pe cat posibil, el trebuie sa imite viata din rai dinainte de pacat.

    Asadar cea mai potrivita hrana este vegetariana, iar cea cu carne a fost data omului ca pogoramant, dupa potop. Sf. Parinti au randuit post pt mai mult de jumatate din zilele anului, iar pt calugari mai mult. Au facut asta, cunoscand ce are nevoie organismul nostru.

    Acum, devreme ce Dumnezeu a hotarat sa-i dea omului si carnea, cine este sanatos sa manance carne cu masura, pazind posturile Bisericii, convins find ca Insusi Dumnezeu a binecuvantat mancarea de carne, evident cu masura.

    Calugarul poate sa tina toate formele de post, de la simpla lipsire de carne la hrana exclusiv din padure ca unii pusnici, dar toate acestea numai si numai daca nu se apuca sa spuna ca viata casatorita sau mancarea cu carne ar fi pacat, ci numai excesul de carne, excesul in partea sexuala (anomalii in casatorie, relatii in afara de casatorie, etc)

    De asemnea si cei cu familie pot sa posteasca dupa posibilitati, este recomandat si sanatos sa posteasca, si in nici un caz nu au dreptul sa spuna ca viata calugareasca este nepotrivita omului, sau viata de post continuu, cat mai asemanatoare celei din rai nu ar fi adecvata sanatatii omului.

    Apreciază

  8. Raluca said, on iunie 9, 2011 at 7:28 am

    Laptisorul de matca este controversat! Sunt studii care arata ca dimpotriva poate produce mutatii cancerigene! La laptisor de matca as renunta in tratarea cancerului, sau consum ; de exceptie fiind polenul! la fel de controversate sunt si cerealele germinate!
    Inrest preventia este cea mai importanta: prin alimentarie sanatoasa si reducerea stresului( SfinteleTAINE)
    Atentie la ce mancati in general(eu si fiica mea nu ne-am racit de aprox. 5 ani, si nici alte probleme de sanatae de 15-20 ani). Nu uitati cum a trait,inmultit omenirea pana acum 100 de ani(nu va lasti pacaliti de reclame si alte teorii) Mancati nerafinat, si integral: ulei, cereale; nepasteorizat pe cat se poate si integral lactate(deci lactate de casa); fructe legume cat mai putin preparate termic zinic (fierte f. bine doar mazare fasole naut) ; oleaginoase( cat mai putin preparate termic pe cat posibil cu exceptia arahidelor de orice fel);ou; peste, si poate curcan sau pui cine nu se poate rezuma doar la peste,(pana la constructia completa a organismului, adica 20 ani se poate manca orice fel de carne). NU ZAHAR!ci miere sau fructe uscate.( in duciurile de casa iar cele de pe raft ocoliti-le pe cat posibil, deasemenea faceti-le cu faina neagra). NU MARGARINA ci unt !
    Acest stil de viata permanent va garanteaza sanatatea, tineretea dar si o greutate optima.(cura de slabire este o tema falsa)
    Tot ce am enumerat pe verificate!

    Apreciază

  9. […] Video: ADEVARUL DESPRE CANCER […]

    Apreciază

  10. […] Video: ADEVARUL DESPRE CANCER […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.