SACCSIV – blog ortodox

CHESTIUNEA fNOM: Mass media promoveaza un raport FSB ce sustine ca DSK, fostul sef al FMI, a fost arestat pentru ca a descoperit ca AMERICA NU MAI ARE AUR …

Posted in aur, Dominique Strauss Kahn by saccsiv on iunie 3, 2011

Citez din articolul Dosare ultrasescrete. FSB susţine că DSK,fostul şef al FMI, a fost arestat pentru că a descoperit că America nu mai are aur:

   The European Union Times  anunţă că Vladimir Putin, prim-ministrul Rusiei, a primit din partea Serviciul Federal de Securitate (FSB) un raport în care se menţionează faptul că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn (DSK), a fost acuzat şi arestat în SUA pentru agresiune sexuală după ce acesta a descoperit că tot aurul depozitat în US Bullion Depository, sau Fort Knox, “lipseşte sau/şi nu a fost inventariat”.

De asemenea, în mod cel puţin ciudat, şi un apropiat al acestuia, un bancher egiptean, căruia DSK îi împărtăşise această descoperire, a fost reţinut pentru aceleaşi acuzaţii ca şi şeful FMI.

   Premierul Rusiei, Vladimir Putin, declara, zilele trecute, că nu crede că acuzaţiile de tentativă de viol aduse lui Dominique Strauss Kahn sunt adevărate, fără să intre însă în detalii.

Potrivit acestui raport secret al FSB, citat de The European Union Times , Strauss-Kahn a devenit “din ce în ce mai îngrijorat“, la începutul lunii mai, după ce Statele Unite au început “să traga de timp” în legătura cu promisiunea de a livra către FMI 191,3 tone de aur, după cum a fost acordul semnat de Fond în aprilie 1978. Aurul urma să fie vândut pentru a finanţa DST (Drepturile Speciale de Tragere), ca alternativă la rezervele curente.

În raportul FSB s-ar menţiona faptul că, Strauss-Kahn şi-a exprimat la acea vreme îngrijorările faţă de oficialii guvernamentali americani apropiaţi de preşedintele Obama. Se pare că surse din CIA (Central Intelligence Agency) i-ar fi furnizat şefului FMI dovezi certe că tot aurul deţinut de SUA “a dispărut“.

După ce a primit aceste informaţii din partea CIA, DSK a făcut imediat aranjamente să părăsească SUA, cu destinaţia Paris, însă a fost anunţat de către agenţii care lucrează pentru Direcţia Generală pentru Securitate Externă din Franţa (DGSE) că autorităţile americane vor să îl captureze, aşa că a fugit la aeroportul JFK din New York. Fostul şef FMI a urmat sfaturile agenţii de la DGSE de a-şi lăsa telefonul mobil la hotel, pentru ca poliţia SUA să nu-i poată afla locaţia exactă.

Ajuns în siguranţă în avionul Air France cu destinaţia Paris, Strauss-Kahn a făcut greşeala fatală de a suna la hotel şi de a le cere angajaţilor să îi trimită telefonul mobil, pe care îl lăsase în cameră, la reşedinţa sa din Franţa. Astfel, agenţii americani i-au dat de urmă şi l-au putut aresta.

Cu două săptămâni înainte de arestarea sa, Strauss-Kahn i-a împărtăşit bunului său prieten, un bancher egiptean, Mahmoud Abdel Salam Omar, dovezile pe care le are de la CIA privind aurul din SUA. Omar, asemenea prietenului său, a fost arestat în 30 mai 2011, aducându-i-se acuzaţia de agresiune sexuală împotriva unei angajate a unui hotel de lux, o acuzaţie clasificată de FSB drept “dincolo de imaginaţie”, având în vedere faptul că Omar are vârsta de 74 ani şi este un musulman foarte credincios.

În plus, o notă din acelaşi raport al FSB susţine că unul dintre cei mai importanţi membri ai Congresului american, Ron Paul, a declarat că are informaţii potrivit cărora Guvernul de la Washington a minţit în legătura cu rezervele de aur ţinute în Fort Knox. În 2010, Paul, care acum intentionează să candideze la preşedinţia SUA a depus un proiect de lege prin care cere auditarea rezervelor de aur ale Statelor Unite, propunere respinsă de legislatorii democraţi.

Este dificil pentru mine să evaluez motivele politice ascunse dar nu cred că situaţia iniţială prezentată este cea adevărată. Ceva nu sună bine“, a declarat Vladimir Putin, potrivit New York Post.
Din ultimele informaţii din SUA reiese că Strauss-Kahn nu are de gând să renunţe la acest “război”  şi şi-a angajat o echipă formată din foşti spioni ai CIA, detectivi particulari şi consilieri mass-media pentru a-l proteja.

Comentariu saccsiv:

Totusi, nici asta nu se leaga, cum ca:

Fostul şef FMI a urmat sfaturile agenţii de la DGSE de a-şi lăsa telefonul mobil la hotel, pentru ca poliţia SUA să nu-i poată afla locaţia exactă.

Ajuns în siguranţă în avionul Air France cu destinaţia Paris, Strauss-Kahn a făcut greşeala fatală de a suna la hotel şi de a le cere angajaţilor să îi trimită telefonul mobil, pe care îl lăsase în cameră, la reşedinţa sa din Franţa. Astfel, agenţii americani i-au dat de urmă şi l-au putut aresta.

Asta daca nu cumva e nauc.

Pe de alta parte, faptul ca aurul american nu este unde ar trebui sa fie, era limpede pentru toti care mai stiu cat de cat cum functioneaza in mod real SISTEMUL:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

FEDERAL RESERVE recunoaste unele operatiuni secrete cu AUR …

   Si lucrurile stau la fel si cu aurul altor natiuni:

GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”

BANII din rezerva BNR si cea mai mare parte din AUR se afla … IN STRAINATATE. MOTIVATIE: „aurul da credibilitate numai daca nu este la tine”

Aurul e prea important ca sa nu stea unde stiu doar ELITELE de el. Popoarelor le sunt suficienti banii – hartie fara acoperie sau cei virtuali …

Si tot limpede e ca pe DSK l-au lucrat. Dar asta sa fi fost oare motivul?

Stim ca evreul DSK era o marioneta de rang inalt a ELITELOR:

Personalitati si organizatii: evreul DOMINIQUE STRAUSS-KAHN

Si ca si-a jucat constiincios rolul:

EVREUL Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI, are „solutia”: O NOUA MONEDA … Se merge dupa plan iar POPULATIA DOARME PE EA

VIDEO (si transcriptul) – EVREUL sef al FMI: “Este începutul unei guvernări mondiale”. DIN CE IN CE MAI PE FATA …

Dar repet, asta sa fie motivul pentru care l-au sacrificat? Chiar sa-i fi spus niste agenti CIA ca tot aurul deţinut de SUA a dispărut? Si el chiar nu stia de la bun inceput acest lucru? Si daca totusi nu stia, chiar avea de gand sa inceapa un soi de razboi al adevarului? Vom vedea.

Deoacamdata cert este un lucru. In mass media a inceput sa se vorbeasca nu doar ca DSK a fost lucrat de niste forte oculte, ci si ca nu-i in regula cu aurul. Adica se merge din ce in ce mai clar dupa planul de care aminteam in articolele:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM


14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 3, 2011 at 9:29 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ciprian said, on iunie 3, 2011 at 9:40 am

    offtopic

    nu era vorba ca vor fi retrase filmele de pe Google? Money Masters inca merge… Care o fi fost treaba? Sa ne tina ocupati?

    Apreciază

  3. acelas said, on iunie 3, 2011 at 1:04 pm

    aproape toate pozele cu dsk ni-l infatiseaza pe acesta uitandu-se drept in obiectiv …, spre aparatul foto al ziaristului. La fel, se prezinta „impasibil”. Si parca spunand „iata, sunt aici, sunt prins !”, „pozati-ma!” , sau eventual „sunt un excroc!” , revoltati-va impotriva mea, impotriva noastra … . El nu e deloc revoltat pt cauza lui, e atat de impasibil …, parca ne invita, cerseste …, „sunt un excroc, ce mai asteptati ?” o mimica gen „iata, m-am oferit”

    chestiunea asta cu privitul in obiectiv, pt a poza in „prins”, in excroc, m-a frapat inca de la bun inceput. Apoi, am vazut ca se tot repeta, aproape invariabil … (poate n-ar strical sa facem o arhiva foto a „persecutatului” si „dezgustatorului” dsk de cand e prins, in audiente, in tribunale, sa vedem cum cauta obiectivul..). Acum, ne dezgusta. Ce actor prost ! Ce farsa searbada si simplista . Eu stiam ca evreii erau ceva mai „iscusiti” in facaturi … . Dsk joaca un rol prost, intr-un film pe care parca il stim sau l-am mai vazut … . Asta si gratie chestiunii „NOM-fNOm”, care mi se pare cat se poate de plauzibila si f. realista. Felicitari! Doamne ajuta !

    Apreciază

  4. Rosca Florin said, on iunie 3, 2011 at 1:36 pm

    Saccsiv te credeam un baiat mai istet. Stirea de mai sus creeaza o mare dezinformare! stirea provine de pe site-ul http://www.whatdoesitmean.com/index1489.htm contrafacuta de Sorcha Faal.

    Toate stirile lui incep cu FBS sau kremlin raport..hai sa fim seriosi. Este dar o mare facatura conceputa special pentru persoanele dornice de senzational!Se vede ca se pricepe pana si ziare.com a preluat stirea sa nu mai zic de celelalte agentii de presa din strainatate. Cauta pe Google..

    Sfat: VERIFICA stirile din cel putin 3 locuri. Uite aici dovada ca asa zisul Sorcha Faal nu exista:

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread304918/pg1

    Note:. There is no such person as “Sorcha Faal, Russian academic” “Sorcha Faal” is actually David Booth, an American computer programmer “Sorcha” is alleged to be a Russian academic but there is absolutely no record of anyone with such a name in Russian academia. These periodic eruptions have absolutely no basis in any kind of fact or reality and are typical of the nonsense bespangling the internet. These reports, however, have a good deal of entertainment value. This idiocy is almost as funny as the Scientology cult babblings. Ed.

    Sa auzim de bine si respect pentru ceea ce faci! 🙂

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 3, 2011 at 4:48 pm

      Rosca Florin

      E cu totul neinteresant ce ai scris. Apoi, se vede ca n-ai citit si daca l-ai citit, atunci n-ai inteles articolul meu.

      Apreciază

  5. acelas said, on iunie 3, 2011 at 10:54 pm

    ne mai mira ceva .. ?

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/932614.html

    bun, dar Patriarhia ce face in continuare ..?

    Apreciază

  6. acelas said, on iunie 3, 2011 at 11:03 pm

    pana la urma asta mai mira pe cineva ..?

    identic ! masurile zici ca-s copiate dupa modelul nostru; sau ale noastre dupa exemplul lor …

    Apreciază

  7. Mos Ioan said, on iunie 4, 2011 at 1:03 pm

    Strauss-Kahn este un simbol al Elitei perverse si degenerate. Afacerea DSK arata coruptia morala a claselor conducatoare. Aceste lichele, care cred ca-si pot permite totul, sunt sustinute de o mass medie profund ticalosita si putrezita. Acum vor sa-l scoata basma curata pe acest odios DSK, care a abuzat sexual o femeie de menaj, (femeie amarâta, singura) care facea eforturi, muncind de dimineata pâna seara, pentru a-si creste fata de 9 ani. DSK trebuie sa raspunda de aceasta crima sexuala, abjecta. Aceasta lighioana ( DSK) este de acord si cu casatoria homosexualilor………
    Iata ca a venit timpul sa plateasca pentru tot ceea ce a facut acestei femei, si altora……… Iata ca ulciorul camaradului Strauss-Kahn a încetat sa mai mearga la apa……..Dumnezeu nu bate cu parul, bate cu timpul……….
    A fost miliardar,( acum îl vor jupuii avocatii si altii), a avut functii bine platite, era casatorit, dar nu era multumit cu ce avea………

    Un om politic, trebuie sa fie ireprosabil, Strauss-Kahn n-a fost….iar aceasta i-a adus pierzarea……
    Nu m-ar mira sa fie reabilitat, totul se poate cumpara într-o societate desfrânata si vicioasa…….

    Alo, Guvernul României se aude? Camarazi, lasati-o mai încet cu fetitele tinere, ocupati-va sa stârpiti prostitutia, homosexualitatea, si alte flageluri care bântuie în Tara, treceti la actiune, caci daca continuati sa taceti, viermii va vor roade cât de curând……..

    În Dealul Patriarhiei se aude? TREZIREA!!!………

    Apreciază

  8. Fulger said, on iunie 6, 2011 at 6:11 am

    Elitele vor avea nevoie de tot aurul pe care il pot extrage din diferitele tari „oarbe” cand bani cash se vor desfiinta.

    Apreciază

  9. detoatepentrutoti2016 said, on iulie 12, 2016 at 10:19 pm

    Reblogged this on detoatepentrutoti2016.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.