SACCSIV – blog ortodox

„Cauzele” dezastrelor din Japonia dezvaluite de un rabin

Posted in cutremur, Japonia, RABINI by saccsiv on mai 10, 2011

   Citez din RIVAROL nr.2998 – 6 mai 2011:  

Iata ce declara David Twersky alias Skverer Rebbe si ghidul uneia dintre cele mai importante organizatii evreiesti ultra-ortodoxe din lume, Rachmastrivka Hasidic : daca la ora actuala Japonezii sunt asa crunt loviti de tsunami si cutremure de pamânt, e din cauza lor. Da, chiar asa. Fiindca au avut nemaipomenita îndrazneala sa bage la zdup doi studenti de scoala talmudica (yeshiva), ucenicii acestui Rebbe si arestati în 2008 într’un aeroport japonez, în timp ce transportau (desigur, doar pentru consumul lor personal) numai 90 000 de tablete de ecstasy. Un marafet. Astfel, dupa ce a pus diagnosticul actualelor probleme ale Japoniei, rabinul indica acesteia si etapele eliberarii de dezastre : eliberarea rapida a celor doi tineri cumsecade… Aceste cuvinte au fost afirmate în timpul unei recente sarbatori de Purim, la Ierusalim, unde s’a rugat, în fata unei numeroase asistente pentru eliberarea celor doi traficanti. Adunarea raspunse „Amin”.

Skverer Rebbe nu’i un oarecare. Nascut la Iasi, în România, în 1940, s’a mutat cu familia la Bucuresti în 1945 înainte de a emigra în America.

Ïn aceste secte ultra-ortodoxe, puterea se transmite din tata’n fiu. O putere concreta, caci a fost primit de Bill si Hillary Clinton la Casa Alba, în 2000.

Rabinul le’a daruit un magnific sfesnic cu sapte ramuri… Sa speram ca japonezii vor sti sa asculte un sfat asa de luminat. Pentru binele lor………

Robert SPIELER

Cititi va rog si:

GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii” …

RABINI israelieni cer ca evreii să nu mai vanda si sa nu mai inchirieze proprietati ne-evreilor … AVEM DREPTUL SA PROCEDAM LA FEL?

RABIN: Agentele Mossad au dezlegare sa faca sex cu teroristii

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 10, 2011 at 8:45 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Veaceslav said, on mai 10, 2011 at 8:59 pm

  Calamităţi naturale? Oamenii de ştiinţă ruşi ştiau despre cutremurul din Japonia cu 7 ore înainte de primele miscari tectonice. HAARP …
  Specialiştii de la „Sistemele Spatiale Ruse” inainte cu şapte ore ale primelor miscari tectonice din Japonia, pe 9 martie au înregistrat schimbări anormale în ionosfera Pământului, dar nu s-a putut spune cu siguranţă dacă modificările au fost cauzate de catastrofa ce avea sa aiba loc dupa sau nu.

  sursa: http://3rm.info/11202-prirodnye-kataklizmy-rossijskie-uchenye-znali-o.html

  Apreciază

 3. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on mai 10, 2011 at 9:17 pm

  […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 4. clement said, on mai 10, 2011 at 11:17 pm

  „Alias”s-a rugat in fata unei numeroase asistenţe?..
  Pai daca „alias” nu s-a rugat şi intr-un cadru mai restrans, dupa regulile invocaţilor tainice transmise lui Hosarsiph-Moise, preot al zeitei Osiris, pe Muntele Sinai, de catre Dumnezeu Insuşi, tot degeaba.
  Dupa cum spune şi grecul Clement al Alexandriei, Moise era desavarşit iniţiat in misterele şi stiinţa Egiptului.
  Carţile a VIa si a VIIa, transmise din generaţie in generaţie sub denumirea „Cartea Cunoaşterii”, permit marilor rabini erudiţi,”deschiderea porţilor infinitului”(sunt vorbele lor), accesul la puterea fara limite a ingerilor, realizarea oricarei dorinţe!!!!
  Sa fiu in locul tinerilor cumsecade, nu aşi avea totuşi mare incredere in erudiţia lui Rebbe. Dupa cum se observa acesta intervine dupa declanşarea unei catastrofe. Pe Bill l-a contactat, dupa taraşenia cu Lewinski şi pentru tineri se mobilizeaza dupa ce au fost puşi la pastrare de catre japonezi..
  Cu cutremurul ar trebui sa o lase mai moale Rebbe, caci Cartea Cunoaşterii a stat şi in mainile lui Chaleb şi uite ca Hamasul s-a reconciliat cu Fatah, catastrofa de gradul 9 pe scara cutremurelor politice israeliene.

  Apreciază

 5. Greta said, on mai 11, 2011 at 3:40 am

  Neata ! Ptr cei din Bucuresti, cine a fost matinal azi? As vrea sa confrunt o impresie. Am deschis fereastra si in loc de un aer inmiresmat de primavara (si ar fi trebui sa fie, ptr este parcul aproape), am dat peste o lipsa de aer, imi dadea acea senzatie ca nu poti sa respiri si mi s-a parut usor intepator. Nu am mai sezizat pana acum. Stie careva care ar putea fi cauza ?

  Apreciază

  • Mos Ioan said, on mai 11, 2011 at 7:29 am

   @ Greta

   HRISTOS A ÎNVIAT ! Suntem în perioada pascala, draga Mosului!

   Bate, vântul bate si mai aduce si nori radioactivi si altele……..
   Iar când nici macar nu adie, fabricile chimice aduc un aer foarte „parfumat”……..
   Bucurestiul ca orice mare metropola a lumii, este poluat. Deci o excursie din când în când la munte, sau la tara, n-ar strica, ca sa nu mai zic de cei care pot parasi marile orase pentru a se instala în munti, în sate, etc.

   Marionetele care guverneaza România au acceptat ca Tara noastra sa devina depozitul
   deseurilor nucleare (radioactive) ale occidentalilor.
   DUMNEZEU SA NE MILUIASCA! AMIN!

   Apreciază

   • Greta said, on mai 11, 2011 at 12:10 pm

    @ Adevarat a Inviat ! multumesc ptr raspuns, locuiesc de vreo 7 ani in acelasi cartier, dar nu am sesizat lucrul acesta pana acum, intamplarea a facut sa fiu treaza la 5.30 si am deschis fereastra si am iesit sa inspir aerul curat de dimineata si am ramas surprinsa ca nu era, dar nu era aer efectiv, ca si cum simteai ca nu poti respira ptr ca nu ai ce, aer greu, condensat si intepatos, nu avea parfum si fara pic de vant. Iar in fundal se mai auzeau cand si cand zgomote de motor de avion. Asta era atmosfera de la ora 5.30. Prima oara am crezut ca mi se pare, dar am repetat de 4 ori sa intru in camera si sa ies iar pe balcon si sa simt diferenta, paradoxal mi se parea mai respirabil in camera decat afara si pana la urma am inchis fereasta si am redeschis-o pe la ora 7 cand incepuse sa devina aerisit, cu vanticel. In fine
    Tind sa cred ca sesisez modificarile.
    Cum am simtit si cutremurul de acu cateva saptamani, m-a trezit zgomotul dulapului de langa pat, am deschis ochii, m-am uitat la ceas ca sa verific a doua zi cu stirile daca a fost cutremur si apoi am inchis ochii si am adormit la loc. Si intr-adevar fusese cutremur de intensitate mica in jur de ora 5.20 dimineata. Cam asta, in fine, era ca fapt divers, in sensul ca am sesizat niste modificari.

    Apreciază

 6. Greta said, on mai 11, 2011 at 4:40 am

  @ Acum se pare normal, adie vantul, e altfel, dar la ora 5.30 in dimineata am deschis fereastra, chiar am iesit si pe balcon sa inspir si eu un aer curat de primavara, dar ioc, m-a izbit senzatia de lipsa de aer si un pic intepator-usturator (chimic) pe nari cand inspirai, nici vantul nu adia la acea ora, o senzatie stranie. In fine, cine stie…

  Apreciază

 7. Romeo2110 said, on mai 11, 2011 at 6:53 am

  In Vietile Sfintilor – 2 oct Sf Mc Ciprian si Iustina, se povesteste ca pe vremea cand era mare vrajitor, Sf Ciprian putea provoca uragane devastatoare.
  Sf Ioan Maximovici, cat a stat ca refugiat in Taiwan, timp de un an si jumatate pana sa primeasca azil politic in SUA impreuna cu rusii refugiati, prin rugaciuni la Dumnezeu a reusit sa faca ca insula sa nu fie lovita de nici un taifun, lucru extrem de rar pt o perioada asa de lunga.

  Evreii mai revenica uraganul devastator de acum cativa ani care a lovit New Orleans acum cativa ani. Pedeapsa de la draci ar fi venit datorita tratatului impus de sua prin care Israulul si-a retras din Gaza cetatenii. Titusi la New Orleans aveau loc anual mari sarbatori gay.

  O fi cum zic rabinii. Dl Tesu Solomovici, in ziarul Ziua de acum cativa ani, afirma ca niste rabini s-au rugat la capetenii ale puterilor intunericului, pt ca acestea sa-l pedepseasca pe prim-ministrul de atunci Ariel Sarin care se retrasese neconditionat din Gaza.

  Imediat acesta a paralizat si nu si-a mai revenit pana in ziua de azi.

  Apreciază

  • Mos Ioan said, on mai 11, 2011 at 7:36 am

   @ Romeo 2110

   Ariel Sharon a fost pedepsit de Dumnezeu pentru nenumaratele crime împotriva palestinienilor. El era cot la cot cu ai lui pentru a asasina cât mai multi. Sper sa mai ramâna „în viata” vreo 30 de ani cel putin… pentru a-si ispasi pacatele….

   Apreciază

 8. Romeo2110 said, on mai 11, 2011 at 7:03 am

  Pulsa diNura or Pulsa Denoura. (Aramaic: פולסא דנורא „lashes of fire”) is a purportedly kabbalistic ceremony in which the angels of destruction are invoked to block heavenly forgiveness of the subject’s sins, causing all the curses named in the Bible to befall him resulting in his death. However, the Torah prohibits to pray that something bad should happen to someone else. Rather it offers the solution to pray that the bad in the person dies and he becomes a righteous person. The source for this modern ritual is not to be found in Kabbalah, but among the Hebrew magical manuals of antiquity, such as Sefer ha-Razim and Harba de-Moshe.

  In July 2005, the Israeli media, without citing sources reported that opponents of the Gaza pullout plan recited the Pulsa diNura in the old cemetery of Rosh Pina, asking the „Angel of Death” to kill Israeli Prime Minister Ariel Sharon. Six months later Sharon suffered two strokes and is currently in a coma, fighting for his life. Of course, most analysts link this to his age, 77, and obesity

  http://en.wikipedia.org/wiki/Pulsa_diNura

  http://www.google.ro/search?q=pulsa+denura&hl=ro&prmd=ivns&source=univ&tbm=vid&tbo=u&sa=X&ei=ojLKTZL2HIaLswbHmPikAw&ved=0CCoQqwQ

  Apreciază

  • el said, on mai 11, 2011 at 9:31 am

   exact imi amintesc ca in anul acela un canal de televiziune cred ca euro-news arata imagini cu o adunatura de rabini cu palarii pe cap si perciuni adunati in cerc in jurul unui foc cu zapise de hartie in maini si recitand „rugaciunea”blestem asupra focului pentru Ariel Sharon;iar canalul de tv pretindea ca acest ritual a fost urmat la cateva saptamani (6sapt ,2-3 luni nu-mi mai amintesc exact) de coma lui Sharon.Imi amintesc ca m-a interpelat aceasta stire iar iamginile au fost epetate de multe ori pe parcursul zilei respective.Kaballa fara indoiala.

   Apreciază

 9. Romeo2110 said, on mai 11, 2011 at 7:12 am

  S-au ridicat unele voci care au conexat momentul linșării lui Bin Laden cu cel al haosului prăbușirii monedei americane. Se știe că de câteva luni, numai evenimente extreme (și ciudat de bine – picate la țanc) au salvat economia americană: Japonia a fost lovită de cutremure exact când se pregătea să dea de pământ cu dolarul american la bursă. Acum, taman când China se pregătea să arunce pe piață 3 bilioane de dolari, dornică să treacă pe euro sau orice altceva, America mai ia o gură de oxigen proclamându-și victoria asupra lui Bin Laden. Se știe că la astfel de momente, crește speranța, deci saltă un pic și economia. Probabil că a fost un avertisment și pentru Chinezi. Să vedem ce li se va întâmpla dacă prăbușesc dolarul. Îi invadează marțienii !? Sau să fi fost doar perdeaua de fum care a salvat administrația Obama de colapsul atingerii pragului de împrumut monetar (de la Federal Reserve Bank) – fără acordul Senatului !?

  http://ro.altermedia.info/

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 11, 2011 at 7:48 am

   Romeo2110

   Referitor la China de exemplu, ea nu se dezvolta economic si nu ajungea atat de sus daca ELITELE nu acceptau asta. Baza productiei lor n-o reprezinta produsele chinezesti, ci cele facute in China. Este o mare diferenta. Lumea e plina de chinezarii, care au insa pe ele oficial si legal marci prestigioase. E ca si cum ELITELE si-ar fi carat ramuri intregi ale industriei din Vest in China. Fara aceasta miscare, China mare branza nu facea.

   Din pacate auzim de la o vreme voci ce spun: China nu joaca cum ii spun ELITELE, China e o alternativa sau chiar China va declansa un razboi impotriva ELITELOR si le va invinge.

   Dar oare ELITELE astea atat de imbeciloide sunt? Adica au declansat revolutii si razboiaie, au pus o intreaga planeta pe un anumit fagas, dar atata lucru nu le-a trecut prin capatani?

   Nu cumva mai degraba este un fals razboi China – Vest? Nu cumva seamana cu razboiul rece? Nu cumva au avut de la bun inceput un plan? O misiune pentru China? Pentru marele tambalau ce l-au pregatit (criza, razboi, etc.) oare nu le era necesara uriasa tara, pe post de declasator al unei noi etape a crizei sau de combatant intr-un razboi? Asa cum au facut de exemplu cu Rusia bolsevica sau cu Germania nazista?

   Apreciază

   • Dan Tanasescu said, on mai 11, 2011 at 9:08 am

    Foarte adevărat! China se dezvoltă acum pentru că Elitele au mutat enorme cantităţi de capital dinspre Occident înspre această ţară. Comunismul a supravieţuit în China pentru că aici experimentul a reuşit, oamenii fiind transformaţi în nişte roboţi, nişte maşini care muncesc non-stop, fără să se opună câtuşi de puţin autorităţilor. De aceea China va deveni puterea mondială nr. 1 şi va impune modelul său întregii planete, aceasta fiind Noua Ordine Mondială. Japonia a fost lovită pentru a face loc Chinei mai sus în ierarhia mondială.

    Apreciază

 10. Mos Ioan said, on mai 11, 2011 at 7:40 am

  Sa ne rugam pentru Japonezi sa poata surmonta nenorocirea care i-a lovit, printre ei aflându-se si multi crestini ortodocsi!
  Dumnezeu sa-i odihneasca în pace pe cei care au pierit în aceste dezastre!

  Apreciază

 11. MARESALUL said, on mai 11, 2011 at 8:04 am

  Un IDIOT.

  Apreciază

 12. Ciprian said, on mai 11, 2011 at 9:22 am

  offtopic

  Apreciază

 13. Ciprian said, on mai 11, 2011 at 9:22 am

  Apreciază

 14. kushter said, on mai 12, 2011 at 1:38 am

  Jirinovschi spunea că așa se întâmplă cu cei ce vor insulele Kurill.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: