SACCSIV – blog ortodox

De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai?

Posted in OSAMA BIN LADEN by saccsiv on mai 9, 2011

Citez din articolul Why the Death of the Man Who Was Not Behind 9/11 Was Announced on May 1st:

Dupa anuntarea mortii lui Bin Laden, sute de oameni s-au adunat in fata Casei Albe cantand “USA! USA!”.

Sunt vremuri precum acestea in care o linie este trasata intre ganditorii importanti si aceia care sunt maturati de rahaturile bombelor mediatice, intre aceia care inteleg complexitatea situatiei si aceia care, mai degraba, nu vor sa stie, intre aceia care inteleg obiectivele ascunse ale elitelor si aceia care ies in strada cantand “USA! USA!”.

In seara zilei de 1 mai 2011, declaratia lui Barak Obama a fost una de triumf si de sarbatorire. A declarat ca, datorita mortii lui Osama Bin Laden, “s-a facut dreptate”. Curentul mediatic care a urmat declaratiei a fost in masura egala de celebrare: ”Este o zi mareata pentru America si pentru intreaga lume”… “Cele mai importante stiri din 11 septembrie incoace”… “Ne vom aminti cu totii unde am fost cand am auzit aceste stiri”… Intregul “caz” a fost umflat artificial, exagerat si slavit.

Ar trebui ca moartea unui om sa cauzeze atata bucurie si sarbatoare? De cand am involuat intr-o stare atat de barbara? Deoarece a provocat 11 septembrie? Tot el a cauzat Cladirea 7 sa faca implozie? Sa te ia naiba Osama pe tine si echipa ta de ingineri!

Va voi scuti de discursul gen “11 septembrie a fost un complot intern”, precum imi dau seama ca majoritate cititorilor site-ului sunt constienti de asta. In acest caz, ce ne-ar pasa daca Ben Laden este sau nu este mort? Oare chiar este mort?
Oare nu a murit acum 9 ani? Cine stie cu adevarat? Traim intr-o epoca a evenimentelor artificiale, complet inscenate si generate de presa. Care este motivul pentru care moartea lui Bin Laden a fost medatizata pe 1 mai? Deoarece a fost sacrificiul necesar al “celui mai magic moment al anului”, care a fost lansat odata cu Nunta Regala.

Beltane


Un om de rachita ars in timpul Festivalului

                                         de la  Beltane 2004

1 Mai, sau S.O.S. (May Day) a fost considerata de multe culturi ca fiind o sarbatoare importanta, in special in cercurile oculte datorita alinierilor planetelor. In doctrina Illuminati, este receptata ca fiind dupa cea mai importanta zi din an. De fapt, Ordinul Illuminati din Bavaria a fost fondat pe 1 mai 1776.

In Europa, poarta numele de festivalul de la Beltane, o sarbatoare Galica a sexualitatii, fertilitatii … si a jertfelor de sacrificiu.

“Se presupune ca sacrificii de animale se fac la fiecare festival de la Beltane pentru a asigura fertilitatea culturilor, precum si ca la fiecare cinci ani Celtii din Taramurile de Sus ar sacrifica oameni din randul criminalilor condamnati si prizonieri de razboi. Acestia ar fi sacrificati de catre Druizi, chiar daca metodele variaza. Multi se presupune a fi doborati de sageti, dar descrierile ceremoniilor Galo-Celtice arata cum acestia sunt arsi de vii intr-un imens om de rachita.”

http://www.mysteriousbritain.co.uk/festivals/may/beltane.html

Originiile festivalului de la Beltane pot fi urmarite pana in vremea sarbatoriri Zeului Sumerian Enlil – care este cunoscut noua drept Baal. Numele Beltane (pronuntat “B’yal-t’n”) se presupune a proveni din cuvantul Baal. Festivitatiile din cadrul festivalului de la Beltane sunt foarte similare ritualurilor antice care sarbatoreau zeul antic. Misterioasele similitudini dintre aceste culturi aparent distante poate fi subiectul unui intreg articol. Un lucru este cert: Baal este o figura importanta in doctrina Illuminati.

„In doctrina Orientului Mijlociu, Baal a fost ucis si a coborat in infern, de unde a fost readus la viata de catre abilitatile surorrii – iubitei, Anat. De altfel, Baal ese asociat cu anotimpurile si cu venirea primaverii si a recoltelor. Aceasta s-a observat in festivalul de la Beltane, care a culminat cu nunta simbolica dintre Zeul Iernii si Zeita Primaverii (sau Regele Iarna si Regina Mai). Regina Mai, in festivale a fost personificarea mamei pamant. Cuvantul Baal inseamna stapan sau sot. In imperechierea dintre Regele Iarna si Regina Mai, pamantul si cerul s-au impreunat, iar fertilitatea si viata au fost reaprinse in animale, oameni si in natura.”  – Jane Adams, The Selected Papers of Jane Adams

„Prin analogie si prin credinta ca cineva poate controla sau se poate ajuta de puterile naturii prin practicile magiei,magie de incantatie, sexualitatea poate sa caracterizeze o parte din cultul lui Baal si a lui Asharts. Aluziile de dupa exil ale cultului lui Baal, Pe’or insinueaza ca si orgii aveau loc. Pe culmile dealurilor si ale muntilor a inflorit cultul aducatorilor de abundenta, si „sub fiecare copac verde” era practicata imoralitatea care avea loc pentru asigurarea abundentei cuplurilor. Sacrificiul uman, arderea de tamaie, practici violente si extatice, acte protocolare de inchinare si de sarutare, prepararea prajiturilor sacre (vezi de asemenea si Asherah), apar printre ofensele denuntate de catre profeti de dupa exil; si arata ca cultul lui Baal (si Ashtart) includ particularitati de venerare ce se rasfrang in variate parti ale lumii Semite (si non – Semite), chiar daca sunt atasate altor nume.” – W. Robertson Smith and George F. Moore, Baal

Credintele si ritualurile vechi sunt o parte complexa din practicilor oculte ale Illuminati de astazi. Precum simbolismul si modul de operare sunt inoculate incet in societate, precedentele ritualuri secrete sunt sustinute la o scara mare. Masele devin fara stire participanti la ceremoniile oculte, fara a sti ca de fapt adauga potenta.

In incheiere

Mujahedinii au fost recrutati si formati in anii 70 de catre Zbignew Brzezinski, Consilierul NSA al lui Jimmy Carter (Brzezinski este in prezent principalul consilier politic al lui Obama). Gruparea militara a fost antrenata in SUA cu scopul de a respinge trupele rusesti din Afganistan. Bin Laden a fost instruit de catre CIA sa lupte impotriva comunistilor, si astfel talibanii sunt un produs al acestei miscari americane.

De la caderea URSS, Bin Laden si talibanii lui au avut noi sarcini: sa provoace un pretext pentru invadarea tarilor cheie din Orientul Mijlociu sum premisa unui „razboi impotriva terorismului”. In 2001, la aproape 15 minute dupa ce al doilea avion a lovit WTC, imaginea lui Bin Laden a fost publicata de televiziune. A fost persoana ideala pe care sa se dea vina si sperietoarea perfecta pentru poporul american. Acest tap ispasitor a permis invadarea neconditionata a Afganistan-ului si a Irak-ului. El a facilitat si legiferarea aberatiei botezate Actul Patriotic.

In 2011, ajutorul lui Bin Laden pentru plan a fost pe sfarsite. Mai departe, administratia Obama s-a folosit si a exploatat pt a ridica clasarea in sondaje pana la urmatoarele alegeri. In consecinta, intr-o combinatie clasica dintre ritualurile oculte si politicile pragmatice, moartea lui Bin Laden a fost anuntata pe 1 Mai 2011 cu surle si trambite. Prin intermediul CNN, NBC, CBS, ABC si FOX, milioane de telespectatori s-au bucurat pentru moartea unui om in aceeasi maniera in care taranii din vechime se bucurau pentru sacrificiile umane in cinstea lui Baal. Intr-o versiune politicizata si cu „samanta de Illuminati” a festivalului de la Beltane, masele au sarbatorit sacrificiul unui om si, fara sa realizeze, au luat part la una din cele mai importante sarbatori Illuminati.

Festivalul de Foc de la Beltane, 1 Mai

        Ura! Osama este mort! 1 Mai

Comentariu saccsiv:

   Consider ca principalul motiv pentru care au pus in scena 11.09.2001 a fost necesitatea ingrozirii maselor cu pericolul terrorist, pentru acceptarea implementarii documentelor cu cip si a celorlalte masuri de tip Big Brother:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Cititi va rog si:

CE NE PREGATESTE SISTEMUL? Cica l-au omorat pe OSAMA BIN LADEN. Dar cand? De ce i-au aruncat trupul in mare? De ce au renuntat la bau baul de serviciu? Deoarece pregatesc o actiune cu adevarat gigantica …

1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala a muncii

Cica studiu: Dumnezeu ar fi avut o sotie, pe Asherah …

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 9, 2011 at 11:33 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. BLOG CREȘTIN ORTODOX said, on mai 9, 2011 at 12:32 pm

    1 mai…sărbătoare ocultă…
    DEFAPT ELITELE MONDIALE au ucis VIRTUAL pe Bin La*den…că de…trebuia INVENTAT un MEGA* BAU-BAU …care trebuia și omorât la un moment dat…și asta chiar pe 1mai…
    ….scopul…IMPLEMENTAREA DIRECTIVELOR TOTALITARE MONDIALE în frunte cu 666…
    …elitele mondiale sărbătoreSc defapt VICTORIA LUCIFERICĂ împotriva POPULAȚIEI MONDIALE care pentru ei sunt doar SCLAVII care trebuie să le slujească lor…
    …să ne așteptăm la ce este mai rău pe scena mondială…căci în curând va apare chiar ANTICHRISTUL PLANETAR..

    Apreciază

  3. gerik64 said, on mai 9, 2011 at 12:37 pm

    Asa este si dupa parerea mea.Mai cred insa ca serviciile secrete au stiut unde se afla Osama tot timpul.Au asteptat un moment cind asa zisa descoperire si ucidere a lui aproximativ dupa 10 ani sa aibe(dupa mintea lor) un maxim de efect asupra constiintei intregii lumi.Asta e un semn ca o etapa din planul Iluminatii sa incheiat si alt plan incepe sa se desfaasoare.A fost clar un ritual de sacrificare a unui om care este departe de a fii autorul moral al atentatului de la 11 septembrie.Faptul ca a fost aproape concomitent cu nunta regala a printului Angliei nu este intimplator.Uni spun ca printul ar fi o clona a celui ce a lasat singele pe giulgiul de la Torino daca nu ma insel.Mai pe sleau ca este clonat din ADN uman a lui Iisus Hristos.Mai de parte se speculeaza ca el este Antihristul.

    Apreciază

    • Corrida said, on mai 10, 2011 at 6:23 pm

      Măi Gerik,
      Iar ai luat-o pe ulei cu speculaţiile !
      Pune mâna pe Scripturi şi cercetează…AH va fi evreu din neamul(tribul) lui Dan…dintr-o prostituată la a douăsprezecea generaţie(desăvărşită, n.m.)… fără tată cunoscut(conform dictonului roman)…total necunoscut lumii până la apariţia sa publică, la vârsta de 30 de ani…
      Ce tot bateţi câmpii cu fiul Dianei Windsor-Spencer, pe care-l ştie lumea din faşă !!!!!!

      Apreciază

  4. gerik64 said, on mai 9, 2011 at 12:52 pm

    Iata la ce ma refeream .Eu personal nu cred dar cine mai poate stii unde sa ajuns cu experimentele asupra ADNului.

    Apreciază

  5. cristian said, on mai 9, 2011 at 1:26 pm

    @gerik64 crezi ca gilgiul este cel in care a fost inmormintat Hristos?
    iata aici rapunsul,eu unul acesta il cred
    http://corortodox.blogspot.com/2010/05/venerarea-giulgiului-din-torino-de.html
    Sfinta Evanghelie dupa Ioan 19,38-40

    Apreciază

  6. el said, on mai 9, 2011 at 1:30 pm

    gerik64

    ”.Uni spun ca printul ar fi o clona a celui ce a lasat singele pe giulgiul de la Torino daca nu ma insel.Mai pe sleau ca este clonat din ADN uman a lui Iisus Hristos.Mai de parte se speculeaza ca el este Antihristul”_____INTOXICATIE,cu cat mai multa si mai absurda cu atat mai bine,pt toate gusturile,spre deturnarea atentiei de la ceea ce e important.Clonarea umana este IMPOSIBILA,cu atat mai mult in urma cu n ani=varsta Printului William.Tatal anticristului este un ilustru necunoscut(nu celebrul print Charles al Angliei) iar mama anticristului este o CURVA evreica din neamul lui dan care se PRETINDE a fi fecioara(cum anticristul este CARICATURA Lui Hristos,curva din care se va naste va fi caricatura Maicii Domnului);pe Printesa Diana o stie toata lumea si n-a avut nicodata aceasta pretentie;nici nu este evreica.Si nici n-am auzit ca anticristul o sa fie insurat oficial(desigur asta e prea nesemnificativ ca sa merite vreo atentie/mentiune speciala din partea sfintilor care ne-au lasat profetii).Nu e cazul sa ne pierdem vremea cu delirul si speculatia proteiforma a farsorilor.Parerea mea.

    Apreciază

  7. cristian said, on mai 9, 2011 at 1:30 pm

    printul este din semintia lui Dan?
    Facerea 49,17

    Apreciază

  8. cristian said, on mai 9, 2011 at 1:35 pm

    intrebarea a fost tot pentru @gerik64…asa cum a afirmat @el,ne pierdem in ratiuni filosofice ce omoara duhul

    Apreciază

  9. Msquare said, on mai 9, 2011 at 1:39 pm

    Usa construieste psihic cel mai mare „inamic” al lumii pe care , clar , tot ei il distrug. De aici rezulta increderea maxima a popurlui in securitate ce trebuie implementata in mintea fiecarui bastinas american, si mai pe urma si in restul lumii.

    Apreciază

  10. Ciprian said, on mai 9, 2011 at 1:42 pm

    Cum se explica faptul ca incepand cu 1 mai au disparut chemtrails de pe cerul tarii? Sa fie o coincidenta? Dar faptul ca aproape o treime erau avioane pe care scria „emirates”?

    Apreciază

  11. fanu said, on mai 9, 2011 at 1:42 pm

    când văd dimineaţa la ştiri propaganda ordinară şi ticăloasă a jidăniţilor care ridică în slăvi pe obama şi pe homo jidănitoamericanus mi e silă; dar sunt destui care se lasă seduşi de asta cam cum o fost şi pe 11 septembrie…

    oricum scenarii sunt multe, treaba este că băiatu hăl pregătit de iluminaţi apare după de îşi impune haosul dar vine cu mare înşelare de eliberator…

    amu cred că nu îl interesează nici măcar cei căldicei ci tocmai pe cei tari să i amăgească

    Apreciază

  12. gerik64 said, on mai 9, 2011 at 2:07 pm

    Adica credeti ca eu sunt venit cu pluta si nu stiu ce spuneti voi ?Am spus si am adaugat adresa de you tube ca sa vada lumea ce se vehiculeaza pe internet si atat.Dar uite ca asa cu ce mai adaugati voi lucruri care sunt adevarate, vizitatori care poate intra prima data sau habar nu au de originile Antihristului afla cate ceva.Mai estre spre exemplu si unu Maitreya care tot asa o gramada de lume banuie ca ar fii Antihristul.Da oricum sa deviat de la subiectul: Osama tapul ispasitor sacrificat de Iluminatii.

    Apreciază

    • el said, on mai 9, 2011 at 6:46 pm

      gerik64

      scuza-ma te rog daca asa am lasat sa se inteleaga,eu mi-am expus doar parerea.Nu cred ca esti venit cu pluta,nicidecum,in general apreciez parerile tale.

      Apreciază

  13. cristian said, on mai 9, 2011 at 2:16 pm

    @gerik64
    iertare ,daca din faptul cum m-am exprimat a iesit judecata asupra ta
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul

    Apreciază

  14. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on mai 9, 2011 at 3:57 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  15. permacultura said, on mai 19, 2011 at 12:36 pm

    […] a Food Forest the Permaculture Way (2008).avi De asemenea poti citi si aceasta pagina: https://saccsiv.wordpress.com/2011/05/09/de-ce-l-au-omorat-pe-osama-bin-laden-de-1-mai/ Tags: abundenta, […]

    Apreciază

  16. cip said, on iunie 15, 2011 at 12:39 pm

    Haideti mai bine sa facem ceva concret si sa ne adunam cei care refuza cipurile intr-o comunitate pentru a supravietui.
    Dezbaterile astea despre nwo si bin laden va ocupa timp pretios, de fapt asta vor si „EI”. Limpeziti-va mintea si haideti ca timpul este scurt.

    Apreciază

  17. […] De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai? […]

    Apreciază

  18. […] De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai? […]

    Apreciază

  19. […] De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai? […]

    Apreciază

  20. Gilda said, on august 9, 2015 at 7:58 pm

    In America oamenii sunt concediati de manageri evrei–evreii au cam luat functiile de conducere din US–daca pomeneste Numele Lui Hristos.Stau jidanii la mese intinse toata ziua si mananca bunatatile pamantului despre care fiecare in US crede ca le sunt oferite lor, neamul ales si cum aud cuvantul Hristos iau foc , turbeaza si cer cu spume la gura sa fie concediata persoana respectiva. O clasa puturoasa , cu vederi bolshevice si pretentii de alesi care miros foarte urat si ucid din convingerea ca a lor crima este sfanta.
    In ziua atacurilor de la turnuri toarasii au stat acasa, si au privit la tv. Cica aveau liber.
    InUS neoprotestantismul bate moneda jidaneasca, cu poporul evreu ales, cu totul pentru Israel. Se scot bani seriosi de la public pe posturile asa zis religioase devenite in mare masura posturi de propaganda de razboi. Isis ca si Bin Laden sunt creatii CIA iar moneda religioasa fals crestina-iudeo-crestinismul cum il numesc ei este
    principala linie popagandist ideologica de alimentare a razboaielor corporatiste cu bani si carne de tun. In US nu este ingaduit sa se vorbeasca liber despre Hristos la locul de munca, cei care o fac sunt aruncati afara de managerii iudei. Singurul loc in care religia este ingaduita este armata, acolo este folosita pentru inocularea ideii de razboi sfant, pe axa binelui impotriva axei raului, si se aduc argumente din Apocalipsa. Este grotesc.
    Ce e trist este ca si politicavdin Romania, angrenata la masinaria de razbel este animata tot de falsele dogme ale propagandei religioase.

    Apreciază

  21. Gilda said, on august 10, 2015 at 6:55 am

    Nu aaeste pentru postare, as vrea doar sa iti comunic personal despre experienta mea. Draga Saccsiv as vrea sa cer sfatul tau. Pe mine nu ma angajeaza nimeni in SUA pentru ca am militat impotriva legii obama care. Am scris autoritatilor de aici cit de bolsevica este legea si ce impact va avea asuora pacientilor, pe care noi, lucratorii din sanatate nici macar nu ii anuntam unde se duc datele lor personale– in aer, intr-un intranet al sanatatii la care au acces terte persoane fara acordul sau stirea noastra. Ei pot sa modifice informatia, s-o dea mai departe, s-o foloseasca in fel si chip impotriva omului , la angajare ori in alte imprejurari.

    M-am ales si cu un cazier pentru ca atunci cind ai pareri politice impotriva regimului se insceneaza ptobe murdare ca sa fii twrat la curte si condamnat. Acum sunt pe probatiune pentru 2 ani–mai am un an pentru ca am zis unei companii de utilitati care imi „pierdea ” banii ca sunt hoti. Toarasii de la securitatea americana mi-au intrat si in casa, mi-au spart si masina de citeva ori, ssi s-au jucat si la motorul autoturismului. Nimeni nu indrazneste sa ma angajeze in afara domeniului meu–psihoterapie/asistenta sociala atunci cind vad recordul, iar daca ma angajeaza trebuie sa plec urgent pentru ca NU ma dezic de Numele Lui Hristos la nici un loc de munca iar asta raneste urechile iudeilor si a celor dresati in duhul faradelegii lor.
    Ma umple de sila cind vad ce este libertatea in America si cum din pacate multi, chiar si Romania urmeaza modelul US. Romania se lasa usor santajata cu moneda „coruptia” dar nimeni nu-i intreaba pe americani cum au facut primul milion de dolari…din crima si furt.
    Intrebarea mea pentru tine este cit o sa mai indure Dumnezeu ca USA sa extermine oameni in Numele Lui, in tara prin infometare si excludere sociala sau crima a celor politic incorect , iarvafara prin rezboaie si revolutii productia CIA???
    Cum o tara ca Romania care are un cult al martirilor , eroilor si sfintilor a ajuns sa inghita galusca holocaustului, cind se stie ca evreii au fost salvati de Antonescu in Romania si mai ales se stie ca cei mai multi tortionari bolsevici care au omorat in inchisorile comuniste dupa razboi au fost evrei? Parca s-au intors vremurile alea odioase, iar URSS a fost inlocuita cu USA.

    Desi traiesc aici din 2001, nu am reusit sa imi fac nici un prieten. Majoritatea oamenilor cu care am vorbit aici par sa fie crestini si sa Il iubeasca pe Hristos, dar atunci cind trebuie sa Il marturiseasca se dau inapoi de teama sa nu isi piarda serviciul. Multi incep sa inghita si gogoriticul cu casatoriile gay, numai ca sa fie cool si placuti de altii. Ei continua sa se numeasca crestini. E ciudat, pentru ca in realitate sunt pe dos, pe dos, pe dos si sunt foarte periculosi pentru ca la prima vedere par ca untul pe painea calda…buni buni buni, yammmi.
    Dupa atitia ani petrecuti aici in alienarea de afara ma cam indoiesc ca voi reusi sa ma mai intorc definitiv in Romania, dar aici in US mi se inchid toate usile si am probleme tot mai mari.
    Tu ce spui?
    CunDumnezeu Inainte

    Apreciază

  22. saccsiv said, on august 10, 2015 at 9:35 am

    Gilda

    Ingaduie totusi sa scot comentariul de la moderare.

    Apreciază

  23. Gilda said, on august 10, 2015 at 9:07 pm

    Daca vrei sa il scoti este ok. Am vrut doar sa iti semnalez ca politika asta anti valori , anti legionari, anti-adevar vine de afara. In US s-a ajuns la ipocrizia de a se lua decizii vitale impotriva omului fara stirea lui, ca ls obama care unde in lege sunt ingropate si microchipul personal dar si centralizarea datelor de sanatate. Dar totusi cica managementul te protejeaza –asa zic ei –sa nu ranesti sentimentele altcuiva vorbind despre religie. Dar datele tale again sunt in aer, iar ei te dau afara in cardasue cu compania de asigurari de sanatate a locului de munci pentru ca iata au aflat ca ai o cinditie medicala cronica. Sa nu mai vorbim ca te scit din servici daca availablevorbesti ce nu vor ei sa auda. Sa nu mai virbim ca ei cer ca la banca sa ai un cont deschis lor unde sa vireze banul, uneori nai extrag cite un dolarel pentruHanuka day ca e fest la ei si se da de baute pentru alesii boboarelor. Acest sistem al grijii pentru om este luat ca aboutmodel oeste tot in lume pentru ca este un sistem bine perfectionat de asasinare sociala si eliminare acoperita a oponentilor. De aceea US are cea nei mare rata de impuscaturi la cimp deschis, pentru ca problemele reale nu se discuta decit in termenii impusi de clasa politika, altfel ranesti sentimentele musulmanilor din Mexic.

    Apreciază

  24. Gilda said, on august 10, 2015 at 9:36 pm

    Inca un argument despre democratia sistemului bolsevik american: $e face mare tam tam in scanteia cnn despre crimele pe care le face isis impotriva Crestinilor in orient. Cum pot fi ajutati oamenii aia de acolo de cei de aici din state cind astia din state se tem sa pronunte Numele Lui Hristos ca isi pierd avantajele in sistem. Unde mai pui ca totusi isis este holly, din moment ce este o formatie paramilitara finantata de unchiul sam din conturile deschise ale contribuabililor care NU pomenesc Numele Lui Hristos.
    Daca semnalezi abuzuri reale la scanteia cnn ei nu le iau in seama, unde mai pui ca sediile lor sunt ultra pazite si ultra inchise, de nu intra decit stiristii puricati corect, nici o stire care sa tulbure linistea alesilor.

    Apreciază

  25. gilda said, on august 11, 2015 at 3:20 am

    mersi. Imi cer scuze pentru greselile de tastura dar scriu de la o tableta si imi cam aluneca degetele pe sticla.
    Cred ca asta e raspunsul. Eu speram sa imi fac viata pe aici, mai ales ca prinsesm un baietel (l-am prins din Romania ) cu care m-am si casatorit si am ajuns cu el pina la ambasada ca este istetel si multicultural, dar am divortat cind am inceput sa ii zic adica acolo in ambasada, la unchiul sam ca la ei nu este libertate decit daca taci din gura. Sareau polonicele la noi prin casa de zici ca era razbel. Acum daca vin in Romania ce sa mai prind ? …ca dupa standardele de acolo sunt deja babuta.
    oki. Mercic.

    Apreciază

  26. […] Vigilant Citizen, face mai sus referire la articolul Why the Death of the Man Who Was Not Behind 9/11 Was Announced on May 1st, care intre timp a disparut, insa pe care am apucat sa-l traduc si sa-l postez pe 9 mai 2011. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.